Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
Duffy - 2013-12-18 09:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanko. Gdzie można mieszkać przy ewentualnej pracy w okolicach Deurne?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2013-12-19 17:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skorup i jak pojechales na te mebelki? jak jest?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2013-12-19 17:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario mario a ty jednak wyjechałeś?> tez napisz jak tam w pracy?
zdjecie uzytkownika
Ans21 - 2013-12-30 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dostalam oferte pracy przy pakowaniu ziol w Venlo, kolega pojechal przez sherpe 4 m.ce temu na sery i nie poleca, mowi, zeby szukac innej agencji, ktos doradzi czy warto jechac, tez cisna mnie ostro, dzwonia po kilka razy dziennie czy sie zdecydowalam, moze ktos cos doradzic? praca jako brygadzista, nie wiem czy poradze z jezykiem.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-01-04 11:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ans21 - 2013-12-30 00:00:51]:
ja pojechalem na wozki, praca spoczko, fajne zarobki, ludzie w domku normalni. ja polecam, nie wiem jak jest u innych ale ja nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Skorup - 2014-01-04 17:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krzysio ~ ja nie pojechałem, ponieważ nie pozamykałem spraw w pl, ale mam nadzieje, że będzie jeszcze okazja
zdjecie uzytkownika
GJ - 2014-01-11 12:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę do Bruinisse. Nie omieszkam napisać tak gdzieś po tygodniu pobytu, jak tam jest.
zdjecie uzytkownika
asssan - 2014-01-15 08:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GJ - 2014-01-11 12:28:50]:
Czekamy na wieści.
zdjecie uzytkownika
adison - 2014-01-15 23:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy w miejscach gdzie pracownicy są zakwaterowani jest dostęp do internetu ?
Tak pytam, bo lubię w necie posiedzieć...
zdjecie uzytkownika
adison - 2014-01-16 00:00:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Jeśli chodzi o język. Wymagana komunikatywna znajomość języka.Na jakim poziomie trzeba znać język obcy. Bo ja jakiś czas się uczyłem i powiem wam że nie za dobrze to widzę.Coś tam umiem powiedzieć.Jakieś 600-900 słów w języku angielskim znam.Raczej w sutuacji jak bym miał coś kupić w sklepie czy się zapytać co mam robić opowiedzieć coś o osobie to by nie było problemu... Raz byłem w UK na wakacjach u znajomych to poznałem ich sąsiada chłopak około 15 lat ja 22.A nawet udało mi się z nim dogadać.Zawsze było o czym pogadać ...Ciągle wypytywał mnie o coś,łaziłem z nim do kina sklepu grałem z nim w p. nożną i z innymi Angolami.Ogólnie wszyscy byli bardzo mili wobec mnie.W te 2 tygodnie chyba więcej się nauczyłem dzięki niemu niż 3 miesiące przed książką.Od tamtego momentu postanowiłem znaleźć sobie jakąś prace w UK lub Holandii
zdjecie uzytkownika
Kaśka - 2014-01-16 19:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Czy praca w domach publicznych w Holandii jest legalna ? To znaczy, że jak wrócę do Polski to nie będę miała żadnych problemów ? Może ktoś napisać jaka atmosfera panuje w tego typy pracy ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-01-16 19:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
co to są wiekówki? Jakie są szanse na wyjazd w wieku lat 50?
zdjecie uzytkownika
Jackson - 2014-01-19 17:25:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktos chce sie czegos dowiedziec na temat sherpy to prosze pisac na email diggers997@gmail.com
Mam bierzące wiadomosci,wiec mozna sie czegos dowiedziec(praca,zarobki,warunki mieszkaniowa itp,chetnie udziele odpowiedzi)
W mojej opinii pracy w Holandii powinni szukac ludzie,ktorych jedyna alternatywa jest praca w polsce za najnizsza krajowa badz co gorsza jej brak.Na prawde ktos kto ma zarabia od 2000 w gore nie ma tutaj czego szukac.
zdjecie uzytkownika
Estera - 2014-01-22 15:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chce sie wybrac na papryke do Venlo. był tak ktoś lub sie wybiera? napiszcie cos na temat płac, zakwaterowania itd.... jest tam wiekówka podobno ale to sie liczy dokladnie od daty urodzin czy rocznikowo? Jade tam ze wzgledu na pieniadze bo w pl sie tyle nia zarobi a jade tam do pracy a nie na wakacje zeby wybrzydzać jak to co poniektórzy.... napiszcie mi na temat venlo chyba ze jest cos lepszego od papryk?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-01-25 01:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś jutro do pracy przy pakowaniu sera?? może ktoś już tam jest? jakie opinie?
zdjecie uzytkownika
Ans21 - 2014-01-29 03:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja nie pojechałam na te zioła , bo było za szybko i przed świętami i teraz żałuję bo ktos za mnie pojechał.zarejestrowałam sie tez w E&A i teraz dylemat bedzie, moze ktoś napisać co koniecznie zabrać ze sobą jak jadę pierwszy raz?był ktoś lub jest brygadzistą, może coś napisać?
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-02-03 14:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak naprawdę płaci sherpa ? jeśli ktoś jedzie pierwszy raz to w drugim czy w 3 tygodniu ma wypłacone za pierwszy tydzień ?
zdjecie uzytkownika
zuza91 - 2014-02-03 14:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie wiem jak teraz ale w zeszlym roku jak bylam to placili regularnie co czwartek, bylam pierwszy raz w NL i pierwszy przelew byl w drugim tygodniu odkiedy przyjechalysmy
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-02-03 17:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli ok dzięki za info
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-03 20:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
AMIKA - 2014-02-03 20:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
stawka zgodna z holenderskim CAO, € 9,03 / godz. brutto ALE NIE SHERPIE TAM MASZ 8, 57 EUR/BRUTTO NA UMOWIE COKOLWIEK BYS ROBIL , SAMI WIDZICIE ZE TO SIE NIE DODAJE
zdjecie uzytkownika
zuza91 - 2014-02-03 21:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [AMIKA - 2014-02-03 20:50:30]:
dla mlodszych jeszcze mniej jak w kazdej agencji zreszta, nie wiem co to cao, ale w domku obok mieszkala brygadzistka ktora miala cos kolo 9,50 e/h wiec zalezy jakie stanowisko
zdjecie uzytkownika
miba - 2014-02-04 14:45:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na czysto do ręki dostajesz 5.10 euro. policz sobie to razy 7 godzin bo za tyle masz płacone po odliczeniu przerwy i odlicz 10 euro dziennie na mieszkanie oraz 20 euro tygodniowo na dojazdy i internet no i 10 na ubezpieczenie. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-02-04 15:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli 36 euro dziennie minus 10 mieszkanie = 26 euro dziennie razy 5 dni = 130 euro tygodniowo. 130 euro minus 20 euro dojazd i internet i około 20 euro ubezpieczenie ? I ludzie niby pracując tam tydzień zarabiają około 90-100 euro, bzdura bo nikt by tam nie robił. Na pewno zarabiają więcej, ile to nie wiem ale w takie bzdurne porady raczej nikt nie uwierzy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-02-04 20:25:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-02-04 20:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No to odpowiedż jest wyczerpująca i to jest info do rzeczy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-02-04 20:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciemne masy ; dobre. Może ja znam holandię lepiej niż zadaje pytania na forum, ale wiem co robię.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
alert