Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force


Oceniono 587 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Sherpa International Force
ul. Dubois 5/1
45-070 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-13 23:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a Ty dziewczyno skad wiesz ze nie jest ciezko na kole ? ja tam pracuje wiec wiem jak jest na Hispie...
zdjecie uzytkownika
Pablossss - 2013-07-19 21:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, prawda jest taka, ze ludzie co narzekaja tak naprawde gowno robia, siedzialem jakis czas temu z szerpy na serach, wszyscy mi mowili ze tragedia, ze pracy nie ma, ze holota tam zyje. Pojechalem posiedzialem 10 tyg, praca jak kazda inna, nie ma (usunięte przez administratora) co do warunkow mieszkaniowych? Jak wszedzie domek, upchani ludzie, ale prosze was, jedziecie tam do pracy a nie na wczasy, ludzie narzekaja bo wyobrazaja sobie jakies wille, Bog wie co jeszcze, co do atmosfery? Spoko, nie narzekalem, nie bylo bojek, na kazdym mozna bylo polegac. Co do Hispy, bo tez tam pracowalem, to prosze was -_-, jak mozna narzekac?, wiec sumujac ludzie co narzekaja i pisza krytyke, to sa rozpieszczone bachory, ktorym sie robic nie chce, bylem na serach i widzialem takich, baa z roznych firm jezdzilem i widzialem te lewusy co potem wypisyja krytyke, zeby sie nie przyznac (usunięte przez administratora) bo nie umialem 20kg sera podniesc", zenujace!!!!!, poknijcie sie w leb!!!!!!!!!!!!!, chcecie zarobic pieniadze i miec godziny??? (usunięte przez administratora) bo nikt wam za free nic nie da, albo idzcie pracowc do croppa i nienarzekajcie.... LOL!
zdjecie uzytkownika
pablos frajer - 2013-07-20 00:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha dobry jestes kolego:) praca jak kazda inna-tak. nie w kazdej pracy sie przezuca 20kg sery, przez 8godz. Jak chcesz byc niewolnikiem za 186euro tygodniowo to prosze bardzo. A z godz to troche Cie chyba ponioslo, bo jak jest np 80 osob na free, to tylko ulomny sie nie domysli ze cos jest nie tak:) I nie musisz obrazac ludzi ktorzy pojechali do pracy ale tej pracy nie mieli(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pablossss - 2013-07-20 15:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ziomus, powiedz mi, że 20kg o ciezar dla Cb?, znam firmy gdzie sie rzuca po 50kg i co wowczas powiesz?, wiem kto siedzial na domkach, byli to ludzie co sie opieprzali albo mieli lewe rece, jak widze chlopa który dostaje becki od 20kg sera i go przygniata do ziemi, to gdzie on sie nada do pracy?, chlop sie zamknal w lazience i powiedzial, ze nie chce isc do pracy, a potem tu pisze jak tragiczne miejsce... wez pod uwage, ze operatorzy linek maja notatki i notuja, kto jak pracuje, wydaja mu ocene, n tej podstawie dobiera sie ludzi do pracy, jesli sie opierdalasz a drugi zasuwa jak maly samochodzik, to sie nie dziw ze siedzisz na domku... ja przez 10 tyg, siedzialem 1 dzien, ale mialem juz nabite 38h w 4 dni, wiec nie przeszkadzalo mi to, co do Hertogenbosch, wiem bo tam siedzialem, i pewnego dnia odmowilismy pracy po 12h, a mielismy siedziec do finiszu i byla afera, bo z serow nas tam do pomocy wysylali, i ludzie mowili jak tam pracuja i, ze sa padnieci..., wiec jak mowie, bylem w roznych miejscach i widzialem, kto jak pracuje, jedziecie do pracy, nie do zabawy. Jak Ci sie nie podoba to zostan w kraju, proste!
zdjecie uzytkownika
SherpaTor - 2013-08-02 08:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nikt nie mówił że będzie lekko, chciałeś pracować to masz...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 16:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie można z nimi wyjechać? tylko do Holandii? na miejscu zapewniają zakwaterowanie? jakie warunki mieszkalne i ile za to biorą?
zdjecie uzytkownika
paul - 2013-09-07 20:14:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ludzie co wy pieprzycie za głupoty na temat sherpy. Ja tam byłem z zona 5 lat i jakos nie narzekalismy prace mielismy zawsze i prawie cały czas razem na jednym zakładzie. Kase macie na czas co tydzień ,auto do sklepu macie czego wiecej potrzeba. Kordynatorzy tez w porzadku o co sie nie poprosi to zawsze pomogą chyba ze ktos do nich z morda to vicewersa. My nigdy nie mielismy zadnego konfliktu i gdyby nie sprawy rodzinne i bieganie po sadach to napewno bysmy przyjechali jeszcze na kolejne piec lat ale mamy nadzieje ze to wszystko sie unormuje i bedziemy mogli wrócic w przyszłym roku. SHERPA THE BEST!!!!!!!!!. Pozdrawiamy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-19 18:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a ile biorą za zakwaterowanie i jakie są jego warunki? jak byłeś z żona, to razem mieszkaliście? nie rozdzielają?
zdjecie uzytkownika
majk - 2013-09-27 06:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
http://www.sherpaforce.pl/ tutaj są oferty z różnymi wysokościami stawek za godzinę. zastanawiam się jaki procent z kwoty brutto odpada? ile na godzinę na rękę się dostaje?
zdjecie uzytkownika
scsc - 2013-10-02 20:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na domkach jest internet ?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2013-10-04 14:58:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
jedzie ktos do sortowania plastiku w Sobote wieczorem 5.10.13 ??
zdjecie uzytkownika
lATYNO - 2013-10-05 12:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aty jedziesz? jak dostales tą pracę?
zdjecie uzytkownika
potencjalnypracownik - 2013-10-18 13:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Witam,
orientuje się ktoś na temat pracy przez sherpe jako operator wózka widłowego/ orderpicker? Czy po wyjeździe faktycznie pracuje się na wyżej wymienionym stanowisku, a nie np. przy ogórkach i jak jest ze stawkami, gdyż różne stawki deklarują. Coś delikatne mataczenie wyczuwam z ich strony dlatego pytam? Wole być zawczasu przygotowany na ewentualne niespodzianki.
zdjecie uzytkownika
kandyfat - 2013-10-22 23:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam propozycje jechac na operatora wozka widlowego order piker, czy ktos wie czego można się spodziewac i jakie warunki mieszkaniowe
zdjecie uzytkownika
Skorup - 2013-10-24 06:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.

Mam Pytanie czy był ktoś z Sherpa w Rijhen do pracy przy produkcji mebli ogrodowych.
Może ktoś udzielić jakiś informacji?
zdjecie uzytkownika
rafal - 2013-10-24 21:06:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Skorup - 2013-10-24 06:02:50]:
na meblacch jest ciezko, ale ja nie narzekam, godziny sa, oplaty normalne, domki spoczko, ja polecam
zdjecie uzytkownika
mariomario - 2013-11-13 07:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a tak z ciekawości w tych mebelkach ile się da zarobić miesięcznie ? wyjdzie choć z 1500 e miesięcznie ???
zdjecie uzytkownika
jarecky - 2013-11-26 08:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [potencjalnypracownik - 2013-10-18 13:32:27]:
ja tez mam mozliwosc wyjazdu do pracy na wozek widłowy do Deurne. Ktoś był z tej agencji SHERPA w pracy na takim stanowisku? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Obecny - 2013-11-28 12:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Nazwa była zmieniona na sherpa z powodu wykupienia hands to work przez duża korporacje...siedzę tutaj już prawie 2 lata i nie narzekam :)
zdjecie uzytkownika
Duffy - 2013-12-18 09:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanko. Gdzie można mieszkać przy ewentualnej pracy w okolicach Deurne?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2013-12-19 17:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
skorup i jak pojechales na te mebelki? jak jest?
zdjecie uzytkownika
krzysio - 2013-12-19 17:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario mario a ty jednak wyjechałeś?> tez napisz jak tam w pracy?
zdjecie uzytkownika
Ans21 - 2013-12-30 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja dostalam oferte pracy przy pakowaniu ziol w Venlo, kolega pojechal przez sherpe 4 m.ce temu na sery i nie poleca, mowi, zeby szukac innej agencji, ktos doradzi czy warto jechac, tez cisna mnie ostro, dzwonia po kilka razy dziennie czy sie zdecydowalam, moze ktos cos doradzic? praca jako brygadzista, nie wiem czy poradze z jezykiem.
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-01-04 11:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Ans21 - 2013-12-30 00:00:51]:
ja pojechalem na wozki, praca spoczko, fajne zarobki, ludzie w domku normalni. ja polecam, nie wiem jak jest u innych ale ja nie narzekam
zdjecie uzytkownika
Skorup - 2014-01-04 17:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krzysio ~ ja nie pojechałem, ponieważ nie pozamykałem spraw w pl, ale mam nadzieje, że będzie jeszcze okazja
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x