Work Centre

Opole

Opinie o Work Centre

jagoda 2016-08-06 12:32:10
witam, wybieram się z koleżanka na jabłka tez wstępnie mamy 16.08 wyjazd.
1
jagoda 2016-08-06 12:53:26
my z kolezanka sie wybieramy na gruszki i jabłka. prosze pisac na maila joanna6054@wp.pl
4
Kamil 2016-08-06 16:31:47
Tez wyjezdzam tylko sam, piszcie jak cos ;) kamiel1@onet.pl
1
Nikaz 2016-08-10 11:28:04
Co do jabłek to jade z dziewczyna busem z katowic /takeiteasy955@gmail.com
Wreszcie w ogóle nie bedzie...;/ 2016-08-19 14:56:20
Wyjazd przelozony o 2 tyg... ;/
1
Wreszcie w ogóle nie bedzie...;/ 2016-08-19 15:09:15
Wyjazd przelozony o 2 tyg... ;/
3
Nikaz 2016-08-19 20:37:09
O 2 tygodnie? dali konkretna date? Mial byc we wtorek, potem w czwartek, w koncu w niedziele a teraz nie podali konkretnej daty jak dzwonilem.
Kondzior 2016-08-21 09:57:38
Hej, ja pracuje u nich od maja 2013 roku, pierwszy wyjazd też był z 3 tygodniowym poślizgiem. Po prostu klient miał mniej pracy. lepiej poczekać w Polsce w domu niż tam siedzieć bez pracy. Rzetelne podejście. Pozdrawiam i polecam
boos 2016-08-22 10:26:50
Witam wszystkich mam pytanie jak wyglada sprawa na papryce chodzi mi o godziny itp...
boos 2016-08-23 09:53:29
Dzieki bardzo
inglob 2016-08-23 15:19:28
Witam kto się wybiera na zbiór gruszek i jabłek na 15.09.2016r. ??
lilka 2016-08-23 16:27:50
czy jedzie ktos na zbior jablek i gruszek 15 09 2016 prosze o kontakt mejlowy makuchmarzena@interia.pl a moze ktos byl z tego posrednictwa pracy jak jest praca czy jej nie ma bo naczytalam sie duzo opinii w wiekszosci negatywnych
Klaud 2016-08-23 22:27:34
Ja wraca juz 3 sezon na jablka. Praca jest 5/6 tygodni po 45/50 godzin. Mi zostaje za ten czas 1600 euro do ręki.
Sylwek 2016-08-24 11:08:43
a jedziesz przez Level1? Mieszkasz na Agripark czy na domkach u Veerecken'a?
Nikaz 2016-08-24 23:20:14
@Kondzior Mowisz, ze rzetelne podejscie? Mowia, ze wyjazd 16.08 i pytaja czy mozesz jechac wczesniej ale to czy pozniej to juz nie zapytaja. Ludzie maja zaplanowane inne rzeczy, szkole etc a oni po prostu nie szanuja czyjegos czasu i maja to w dupie kiedy pojedziesz...
jagoda 2016-08-26 21:31:03
witam, wyjezdza ktoś w niedziele tj. 28.08.20016 na jabłka ?
1
jagoda 2016-08-26 21:31:20
witam, wyjezdza ktoś w niedziele tj. 28.08.20016 na jabłka ?
Zdenerwowana 2016-08-30 15:07:58
Ja rowniez sie podziele opinia na temat tej firmy gdzie na stanowiskach pracuja ludzie po podstswowce a nie powazni ludzie. Po pierwsze w work centre w opolu mowia jedno a na miejscu i okazuje sie drugie. Pojechalam na kosmetyki. Mielismy pracowac po 12h i miec placone nadgodziny. Taki ch*j. Wszystko placone 100%- nawet nocki. Do tego po miesiacu dopiero nam oznajmili, ze holendrzy wyjezdzaja na urlop. Wiec pracowalismy po 8h za tak smieszne pieniadze, ze az wstyd pisac. Jestesmy podzieleni na 2 zmiany- pierwsza zmiana ma ciagle ucinane godziny (bo jest zmiana maszyn, awarie) a druga zmiana ma pelne godziny. Moze raz sie zdarzylo, ze mieli uciete 2h. A my lacznie juz chyba z dwie dniowki stracilismy. Co chwile ludzie sa wyrzucani z pracy a na ich miejsce nikogo nie wysylaja, wiec trzeba zapieprzac za dwie osoby. Oczywiscie dalej za te smieszne pieniadze. Do tego jeszcze szanowna ksiezniczka, pani koordynator o imieniu na literke A- ciagle nie odbiera telefonow, nic sie z nia nie da zalatwic. Ludzie miesiac sie prosili o to, zeby laskawie wyrobila sofi. Jak macie czas to nie pchajcie sie do work centre (druga nazwa- level one) tylko znajdzcie inna agencje.
3
Marek 2016-08-30 17:47:52
Witaj.wyjazd jest przewidziany na 1.09. jade tam 1 raz wiec nie wiem jakie warunki.jezeli cos sie dowiesz kontakt ze mna george2000@tlen.pl pozdrawiam
Inka 2016-08-30 20:03:42
Podobno w weekend 3-4 września ma być wyjazd na jabłka do Emmeloord... Wybieramy się z koleżanką. Ktoś już był? Możecie się podzielić wrażeniami?
ania 2016-08-31 12:09:39
witam orientuje sie ktos czy jest ten wyjazd jutro??? bo widze ze przekladaja co chwile terminy
Pawel 2016-08-31 12:58:34
orientuje sie ktos jakie warunki tam sa i ile da sie zarobic? z gory dieki
Anka 2016-08-31 17:03:09
Hej wybiera się ktoś na jablka? :)
sylwek 2016-08-31 17:57:16
Ja jadę jutro...
zwątpiłam 2016-08-31 19:18:14
ja do nich dzwonię co chwilę i za każdym razem mam inne informacje...mam mieszane uczucia co do tego wyjazdu, ktory i tak stoi pod znakiem ''?'' ....wiem od znajomych ktorzy sa tam na miejscu o sytuacji jaka tam jest a w biurze pani sekretarka mowi zupelnie cos innego ( nieprzyjemna zreszta jak 12.00 w nocy!!!)
Jagoda 2016-08-31 21:15:39
Witam. Jestem w pracy w level1. Byłyśmy w pracy 3 dni na jablkach a jutro juz gdzieś w inne miejsce. Zakwaterowanie jest ok,domek 6 osob ale sa różne miejsca ja trafilam akurat na taki domek. Pozdrawiam
Anka 2016-09-01 10:26:33
Bredestraat 7a, Zennewijnen. Ktoś też tam jedzie ?
Anka 2016-09-01 13:41:54
Bredestraat 7a, Zennewijnen. Jedzie tez tam ktoś ?
Kondi 2016-09-08 12:22:32
Witam ja też ale dopiero teraz podobno wyjazd jest w a ta niedziele rano czyli 11.09 pojechałyście już ?
Pan M 2016-09-08 15:51:59
Witajcie, ktoś już jest na miejscu w okolicy Emmeloord na zbiorze jabłek czy gruszek?
Z tego co czytam na forum to nic konkretnego, wszyscy pytacie się kiedy wyjazd...
Może napisać do nas osoba która jest już na miejscu jakieś konkretne informacje , odnośnie ilości godzin w tygodniu , domkach warunkach jakie tam zastali i o karach które daje koordynator , oraz o wypłacalności i o tym ile tygodni pracy jeszcze zostało przy tych jabłkach?
Z góry dziękuje i serdecznie wszystkich pozdrawiam
mimi 2016-09-13 19:18:11
Witam,
Chciała się dowiedzieć czy są tu osoby które wyjechały w połowie sierpnia na zbiory jabłek i gruszek i gdzie Was zakwaterowano ?
Marcik 2016-09-14 11:56:43
Hejka Co do zbiorów na sadach to tak : Ja przyjechałam 8.09.2016 w piątek , sobotę , poniedziałek faktycznie byłam na zbiorach.(usunięte przez administratora) Od jutra z tego co dzwonila dziś do nas korfynatorka(usunięte przez administratora)mamy iść do innej pracy ale jeszcze nie wiadomo gdzie. Takze tak to wygląda z tymi niby zbiorami o których mówią Panie w Opolu.
1
Beata 2016-09-14 13:11:02
Cześć
Co do pracy na zbiorach to ja tez przyjechałam w poprzedni czwartek. 3 dni pracy w sadzie wczoraj i dzisiaj wolne. Dzisiaj panna kordynator Rita dzwonila ze od jutra byc moze inna praca ale nic pewnego.
Widziałam rano identyczny przypadek opisywany tutaj ale juz widze ze usunięty post.
Ostrzegam jesli w Opolu wam mowia o zbiorach liczcie moze na dwa bądź trzy dni pracy reszta to znak zapytania.
Ela 2016-09-15 00:39:54
Jestem już na zbiorach przez WORKCENTRE ponad tydzień. Też bałam się negatywnych opinii, ale na szczęście mile się zaskoczylam. Wyjazd organizowalo mi biuro z Tomaszowa Lubelskiego, szybko i sprawnie poszło. Polecam
Maria 1955 2016-09-15 09:47:36
witam, ja pracuje od 26.08 na zbiorze jabłek narazie mamy cały czas prace. Grupa jaka nas pracuje to 48 osób u jednego sadownika. Dużo osób jest już 5/6 raz u tego szefa w Dronten do pracy mamy 18 km. Mamy prace jeszcze na 5 tygodni.
Kasia 2016-09-17 14:42:24
Jest ktoś aktualnie w emmelord lub się tam wybiera?
Kasia 2016-09-17 14:42:41
Jest ktoś aktualnie w emmelord lub się tam wybiera?
Ewa 2016-10-06 07:30:51
Nie wiem jak Ty ale jestem tu od 01.09 i m jeszcze 3 tygodnie pracy na gruszkach. Fijma Rijn w Drontem. Pracujemy po 53 godz. Za to jest 348 euro tygodniowki. Moze tam cos narozrabiałes ze cie odesłali do Polski. Ja polecam te agencje. Co do sklepu to mieszkam w Ijsselmuiden mam 2 km.
Mariusz 2016-10-06 09:05:20
masz jakiś szablon ze 3 razy ta sama opinia wklejona
1
Likwidator takich agencji 2016-10-10 19:55:19
Nie Polecam!!!!!!!!
10,88 przy spawaniu :D :D Tyle się zarabia obierając cebule :D :D

Poza tym nie wypłacają , chata przeludniona Rumunską cywilizacją

Ostrzegam przed nimi!!

Poza tym usuwane są , negatywne opinie --- Bo mówią jak jest !
4
sciupaczek 2016-10-10 20:02:13
Nie Polecam!!
10,88 przy spawanie tyle się zarabia obierając cebule.... :D
Spawacze mniejmy dla siebie szacunek
|Poza tym nie wypłacają , i chaty z Rumunami po 30 osób na niej :D

2
Kasia 2016-10-10 20:25:41
Przeciez w ciagu kilku minut ta sama opinia wklejona to daje do myslenia. Przeciez to nie jest nawet pisane na biezaco tylko wklejone. Jesli tak samo pracowales to gratulacje.
Xxx 2016-10-11 18:30:25
Dla sprostowania: dodając komentarz, wszystko się ścięło i klikając w "dodaj opinię" kilka razy dodało się potrójnie.
@Ewa 300 osob narozrabiało? Że wyslali wszystkich do polski? No nie sądzę! Pościągali ludzi na 2 tyg roboty i tydzień siedzenia w śmiesznych domkach na odludziu. Poza tym nie mieszkaliśmy jak ty w centrum tylko w ośrodku, który dookoła miał lasy. Swoim samochodem przyjechać nie można było, a busy jeździły po 8euro w jedną stronę do centrum.
Odradzam i nie polecam nikomu! Jeśli chcecie jechać i zarobić pracując 5-6 razy w tyg to nie przez tą agencje! Bo tutaj nie zarobicie, a wręcz przeciwnie, stracicie na mieszkanie i jedzenie to co zarobiliscie w smieszne 2 tyg roboty ;) a później "wywalą" wszystkich do Pl!
OSTRZEGAM PRZED AGENCJĄ!
3
Xyz 2016-10-11 18:31:55
Xxx Popieram wypowiedź! Agencja Level 1 to totalna porażka i kpina !! Koordynatorzy sa w ogóle niezorganizowani i o wszystkim informują na ostatnia chwilę. Jesli ktos ma naprawde noz na gardle to niech sie poważnie zastanowi nad współpraca z ta śmieszna agencja bo raczej bytu sobie nie poprawi... !
2
moreno 2016-10-14 20:54:55
O takich rzeczach i tak najlepiej dowiadywać się bezpośrednio u nich @szpil, ale na pewno umowa jest w pełni respektowana, bo przecież każdy wie że trzeba dbac o warunki finaansowe dla operatorów technicznych.
Dino 2016-11-02 22:01:22
W pełni się zgadzam z tą wypowiedzią, jedno wielkie oszustwo,.Omijajcie ich szerokim łukiem.
weteran 2016-11-07 16:02:01
Pracowałem przez Work Centre (czyli Level 1 w Holandii) kilka miesięcy przy kosmetykach. I jedyne plusy jakie mogę wymienić to to, że wypłata była a poza tym miałem szczęście gdyż trafiła mi się praca z dużą ilością godzin.

Natomiast to, jak biuro traktuje swoich pracowników to jest jakiś ponury żart. Zacznijmy ego, że w biurze w Opolu mówi się ludziom, że nocki są płatne 125% i pokazuje się zdjęcia lokalizacji gdzie będą mieszkać, co na miejscu okazuje się nieprawdą. Nocki, nadgodziny - wszystko jest płacone 100%. A lokalizacja często okazuje się inna.

Kwestia zakwaterowania również pozostawia wiele do życzenia. O ile na pierwszą lokalizację nie mogę narzekać, było całkiem komfortowo (łóżko i półka w szafie, duża kuchnia i lodówki, czego chcieć więcej), to już mieszkanie w bungalach to dramat. Dwie osoby w pokoju z łóżkiem piętrowym. W pokoju gdzie jedna osoba nie może się swobodnie obrócić. I jedna, mała szafka. 6 osób w domku, a dla 6 osób lodówka o wysokości ok. 1 metra, obok zamrażalnik podobnej wielkości. Nie oczekiwałem luksusów, ale litości.

Naszą koordynatorką była pani o imieniu na literę J. zdrobniale wszyscy mówili A. Jak w większości wyglądał jej kontakt z podopiecznymi? Jesteś chory? Źle się czujesz? Możesz wracać do Polski. Nie przyszedłeś do pracy nawet o tym nie informując? Możesz wracać do Pol... a nie, przepraszam. Masz znajomości więc zostaniesz. Dochodziło do sytuacji gdy to Holendrzy odwozili do domu osoby, które źle się czuły lub były chore, bo pani A. nie potrafiła lub nie chciała się tym zająć. Załatwienie jakiejkolwiek sprawy graniczy z cudem. Masz szczęście gdy w końcu wywalczysz swoje.

Jak również wiadomo, za granicą można też spotkać sporo ludzi, których można określić słowem "patologia". Takie osoby, nie mieszkają w jednym domku, o nie. Decyzją managera są porozrzucane po różnych domkach zatruwając życie normalnym ludziom. Sprytnie, mniej problemów.

Co do samego miejsca pracy to nie mogę narzekać. Praca czysta, niezależna od pogody, dużo godzin. Praca jeden tydzień od 6 do 18, w następnym od 18 do 6. Szef ciągle narzekający, że za wolno. Ale da się przeżyć.
1
Młody 123 2016-11-15 23:48:06
Firma w ktorej pracowałem spoko czyli zakład pakowanie kosmetyków natomiast pośrednictwo czyli level 1 Holandia emmeloord serdecznie pozdrawiam środkowym palcem a szczególnie tą charyzmatyczną dojrzałą koordynator Joannę która ma z 23lata i ludzi ma za nic. Był jakiś problem np. z ćpunem to normalny człowiek musiał uciekać albo wracać do Polski bo ta szanowna Pani co miała do powiedzenia "załatwcie to między sobą" Choroba czy mega zmeczenie prośba o dzień wolnego pani Joanna odpowiada praca albo zjazd do Polski. Pani Joanno od straszenia są duchy i kina domowe. Pani się nadaję ale nie powiem do czego. Ja wiem że dla Pani ciężko to zrozumieć ale troszkę wysiłku i to można zrozumieć. pozdrawiam.
Jaśka 2016-11-15 23:56:05
I ta charyzmatyczna 23 letnia koortynator o imieniu ktorego nawet nie chce wymieniać bo nie zasługuje na to ktora nie rozumie problemów czlowieka tylko straszy... Drodzie dziecko od straszenia są duchy i kina domowe pozdro
Lolitka 2016-11-30 16:33:51
Czytając te opinie tutaj zastanawiam się czy ludziom nie chce się pracować, są zawistni czy tylko po prostu mieli pecha :) Ja pracuje w firmie Level 1 juz ponad pół roku i jeszcze nie widziałam połowy rzeczy ktore ludzie tu opisują ;) Ktos mieszkał daleko od centrum? W kazdy poniedziałek po pracy mozna jeździć na zakupy służbowym samochodem, wystarczy dopytać. Domki po 30 osob z Rumunami? Jest pare hoteli gdzie jest większa liczba osob - sami Polacy :) Jedynie z opiniami o koordynatorami moge sie zgodzić bo tu naprawde trzeba miec szczęście zeby trafić na takiego ktory dobrze traktuje pracownika. A co do siedzenia na domku, cóż poza sezonem nie ma tu zbyt wiele pracy i jesli ktos nie jest na stałe w jednej firmie bedzie chodził codziennie do innej, gdzie bedzie potrzeba wiecej ludzi :) Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Work Centre - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre