Work Centre

Opole

Opinie o Work Centre

Andrzej1992 2017-04-04 09:49
Hej,
też wyjechałem od nich 08.03 z moją dziewczyną i kolegą na paprykę do Luttelgeest. Mamy prace od pierwszego dnie fakt ze pierwsze 3 dni na kwiatkach doniczkowych ale teraz już od 3 tygodni na papryce. Wczoraj dostałem wypłatę z pierwszy pełny tydzień. Ja mam za 46 godzin 317 euro a moja dziewczyna za te same godziny 284 (ma 20 lat czyli wiekówka) ale my jesteśmy bardzo zadowoleni. Szef nam powiedział ze mamy prace na pewno do listopada ale buduje też nową szklarnie obok i jest szansa pracować tez cały rok. Mój kolega poszedł na toppen draaien papryki i też sobie chwali.
Agnieszka 2017-04-04 13:52
@Andrzej1992, jesteście zadowoleni ze współpracy z Work Centre?
Martita 2017-04-14 21:15
Część jedzie ktos w przyszłym tygodniu w czwartek z dolnego slaska
Jolka 2017-04-23 12:12
Work Centre to świetna agencja, korzystałam z ich pośrednictwa i pracowałam przy kwiatach. Wszystko było zorganizowane i bez problemów. Warunki mieszkaniowe fajne no i zarobiłam całkiem nieźle, polecam.
123456789 2017-04-25 13:55
Hej jedzie ktoś w tym roku do Holandii na basa na tulipany a później na cebulki?
Kaśka 2017-04-25 17:06
Czy ktoś miał tak ze po przyjezdzie siedział na domku ale po kilku dniach znaleźli mu pracę? Czy jednak to znaczy ze ktoś jest skreślony na początku???
voyager 2017-04-27 11:47
Re:

Moim zdaniem tak działa każda agencja wszystko pięknie ładnie mówią ci w biurze w Polsce
a na miejscu dowiadujesz się ,że musisz czekać na pracę.
Byłem zatrudniony przez dwie agencje NL job Rzeszów ,Sherpaforce i żadnej nie polecam.
Tak naprawdę pracę mają ci co siedzą tam już po kilka lat ,a reszta się nie liczy.
Lepiej omijać z daleka agencje pracy ,jak szukać to tylko przez Eures .
1
bbbbbbb 2017-04-27 23:28
mozesz cos wiecej ? gdzie pracowales ?
Danuta 2017-04-29 16:07
Pracowałam z Work Centre i powiem, że była to udana współpraca. Myślę, że jeszcze skorzystam z ich pośrednictwa.
2
Marta 2017-04-30 07:21
Jestem od 29.03 na Total (pakowanie kosmetykow Rituala) jest super. Mieszkam na Swifterbant z dziewczyna domek 2-osobowy. Mamy po 55 godzin i praca ma dwie zmiany. Minus jedyny to brak dodatku na nockach. Ale pracuja z nami ludzie na flowpack papryki i oni znow maja dodatki tyle ze godzin troch mniej. Wszystko zalezy nie od biura tylko CAO firmy w ktorej sie pracuje. My tu pracujemy 6 tygodni ale spotkalam osoby co sa u nich 10/12 rok.
1
Kaśka 2017-05-03 17:31
Za 55h ile wyciąganie tygodniowo po odcignieciu ubezpieczenia i mieszkania? Jesteś na wiekówce?
Nin 2017-05-05 07:55
Jak tam jestem z dol slaska jest ok tam
Leoś 2017-05-05 21:39
Może ktoś ma więcej informacji o pracy w ogrodnictwie?
darkquenn 2017-05-10 20:07
Czemu zalecasz szukanie przez Eures? koleżanka pracuje z NL Jobs i nie narzeka, obecnie sama rozglądam się za pracą po wakacjach i nie wiem która agencję wybrać
Agnieszka 2017-05-11 08:45
@Leoś, czego dokładnie chciałbyś się dowiedzieć? Jakie informacje chciałbyś poznać?
Kto ma jakieś doświadczenia z pracą w ogrodnictwie przez Agencję Work Centre?
Darko 2017-05-25 13:24
na piwonie 29 ma byc w biurze
JADĘ 1 RAZ
Karolina 2017-05-25 22:05
Interesuje mnie praca przy ścinaniu róż. Czy mógłby ktoś podzielić się wiadomościami w tym temacie? Będę bardzo wdzięczna za informacje, które chcę mieć przed rozmową.
Kefiros 2017-05-27 06:58
Jedzie ktoś, ze okolic Katowic, Zabrza, rudy itp jutro? :), a jak już piszę to w sumie, pracowałem w tamtym roku, agencja jak najbardziej okej jeśli chodzi o pieniądze, jeśli chcesz pracować to będziesz pracować, dlatego warto pojechać :)
k3 2017-05-30 00:20
Witam.Razem z dziewczyną zamierzamy wyjechać na wakacje do pracy przy warzywach i owocach na wakacje. W zwiazku z tym pytanie do kogoś kto tam pracował o wypłacalność firmy, czy nie ma żadnych przekrętów na godzinach ( zaniżanie liczby przepracowanych godzin) , warunki mieszkaniowe ( mamy mieszkać na bungalow) liczbie godzin i ogólnej ocenie czy ktoś tam był poleca lub nie ... pozdrawiam
Oferta 2017-05-30 17:02
emmeloord ścinanie piwonii/ pakowanie kosmetykow . Dostałem taką ofertę pracy. Proszę o opinie. Moze ktos byl ? Pracowal ?
Jak zakwaterowanie. ?
Agnieszka 2017-05-31 09:43
@Kefiros to bardzo dobrze, że jesteś zadowolony. Czyli Work Centre zapewnia swoim pracownikom odpowiednie wsparcie podczas wyjazdu? Możesz polecić tę firmę innym?
nel4 2017-05-31 23:26
Witam czy ktoś wybiera się do emmeloord 5 czerwca?
GrzegorzKar 2017-06-02 11:20
Hej, ja jade z Radomia na kosmetyki mam tam grupke znajomych co pracyj u nich od lipca 2016 i bardzo sobie chwalą. Tygodniówka wychodzi około 350/360 euro za 55 godzin. Także da się zarobić.
2
paulixxx 2017-06-07 14:09
Witam! czy wybiera sie ktos w okolice miasta Emmeloord , koło 23 czerwca na sortowanie cebulek?
Miśkaa 2017-06-07 15:51
Witam !!
Dostalam propozycje pracy w Emmeloord. Bedzie to moj pierwszy wyjazd i zastanawiam sie czy mozna im zaufac, czy wywiazuja sie z umowy . Wiecie cos na ten temat? Moze ktos ma jakies doswiadczenia?
Miśkaa 2017-06-07 16:00
Witam !!
Dostalam propozycje pracy w Emmeloord przy kwiatach czy cebulkach. Bedzie to moj pierwszy wyjazd i zastanawiam sie czy mozna im zaufac, czy wywiazuja sie z umowy . Wiecie cos na ten temat? Moze ktos ma jakies doswiadczenia?
Arczi 2017-06-08 21:51
Hej Miśkaa, podaj maila to Ci napiszę co i jak. Pozdrawiam
Magdalenna 2017-06-12 15:46
Ja prawdopodobnie bd jechała z zielonej góry jadę pierwszy raz do Holandii
Magdalenna 2017-06-12 15:49
Hej a mi też możesz napisać? marii2390@wp.pl odnośnie pracy przy cebulkach w Emeloord?
ozcan 2017-06-12 20:50
Witam, planuje ktoś wyjazd 2 Lipca do Holandii? Dostaliśmy z dziewczyną ofertę i się zastanawiamy.
marta 2017-06-13 10:46
skąd jedziesz?
Drako 2017-06-13 12:22
Mógłby ktoś opowiedzieć jak to jest przez tą agencje? Robią na hajs itp? erni668@gmail.com proszę o informację ludzi którzy byli a nie pracowników tej agencji widząc po komentarzach niektóre są celowe tak jakby pisał ktoś od nich xd dziękuję pozdrawiam
Cherry 2017-06-13 22:54
Zastanawiam się nad wyjazdem do Holandii. Jadę pierwszy raz i sama dlatego szukam jakiejś towarzyszki z okolic Pszczyny, Katowic. Mam 25lat. cherry153@vp.pl
magdaaaa 2017-06-14 09:00
Hej . Szukam towarzyszki/towarzysza z okolic Radomia , Puław do wyjazdu pod koniec czerwca ktoś chętny ?:)
3
Klaudia 2017-06-14 20:30
Hej Magda Napisz do mnie bo tez jestem zainteresowana ;) klaudiacycon4@interia.pl
Klaudia 2017-06-14 20:32
Hej Magda Napisz do mnie bo tez jestem zainteresowana ;) klaudiacycon4@interia.pl
Miśkaa 2017-06-15 15:09
miskampl@wp.pl
Czekam na maila ;)
Olaa 2017-06-17 08:11
Jedzie ktoś 22.06 z okolic lubelskiego???
Taka ja 2017-06-17 15:54
Hej:) Wlasnie dostalam oferte od tej firmy, pech chcial, ze musze sama jechac, kolezanka sie rozchorowala. Jestem z Rybnika.
Drako 2017-06-17 19:24
Ponawiam pytanie odnośnie agencji mógłby ktoś opowiedzieć jak to od nich jest? erni668@gmail.com Widzę dziewczyny też lubelskie xd
Martyna z Lublina 2017-06-18 14:51
W zeszłym roku byłam przez to biuro na sortowaniu cebulek i praca ok. W tym roku jadę również na wakacje, ale idę na pole. Jestem na wiekówce i mam lepszą stawkę na polu, a że pracy na polu się nie boję, więc wolę tam gdzie lepsze pieniądze. Warunki mieszkalne ponoć się poprawiły bo zbudowali duźo nowych domków. W sezonie koordynatorów mają za mało i niektórzy chamscy strasznie są i to jedyny minus tej agencji.
1
Oz 2017-06-19 20:30
My z dziewczyna tez jedziemy na pole do zbierania piwonii. Skad jedziesz Martyna i kiedy?
Jakie byly zarobki i ogolnie praca w tamtym roku? Pytam sie bo jedziemy pierwszy raz :)
Oz 2017-06-19 22:37
Martyna kiedy jedziesz? Ja z dziewczyną jedziemy 2 lipca z Wa-wy. Ogólnie to wypłacają w terminie? a Jak z warunkami mieszkaniowymi było? :)
Kam 2017-06-20 16:35
Hej. Jak chcesz to się odezwij bo ja też szukam by z kimś pojechać. Odezwij się kamilgli24@wp.pl
Ludek 2017-06-20 17:01
Ogrodnictwo / Produkcja (Sezon 2017) w Emmeloord, Dronten, czy ktoś tam był i coś wie?
MAgda 2017-06-21 17:06
Hej ja sié wybieram :) wyjazd 25 czerwca
Magda 2017-06-21 19:06
Cześć paulina ja się wybieram od 25? Ty też?
Kamil 2017-06-22 12:40
Co sądzicie o tej agencji? Da się z nimi zarobić?
Tomboxer 2017-06-22 15:43
Cześć jedziemy z koleżanką 6 lipca na cebulki. Czy wiecie może czy osoby bez doświadczenia dadzą sobie radę. I jak to jest z zarobkami (obydwie mamy ukończone 23 lata). Jedziemy pierwszy raz. Z góry dzięki odpowiedzi.
Marko 2017-06-23 07:49
23 lata to juz spoko zarobek bo poza wiekowka. Na sortowaniu praca lekka, duzo godzin. W zeszlym roku mialem pokoj razem z dziewczyna ale strasznie maly. Nie bylo patologii i brrudu, myszy itd. Wiec nie ma co az tak narzekac.
Zostaw swoją opinię o Work Centre - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre