Work Centre

Opole

Opinie o Work Centre

Beata 2017-08-01 21:59
Czy ktoś jedzie 31 sierpnia ja chcę jechać pierwszy raz
danek32 2017-08-03 12:59
Tak ja jadę na zbiory s skąd jesteś ????
danek32 2017-08-03 13:02
Odezwij się na maila jak chcesz damian190585@interia.pl.pozdrawiam
jaki jest ten pracodawca bo jeszcze nie bylam 2017-08-05 12:37
czy z ta firma da sie zarobic na jablkach i gruszkach moze juz ktos byl pro sze o odpowiedz bo che jechacc ale nie wiem co robic
Beata 2017-08-06 15:58
Wysłałam Ci maila pozdrawiam
Paula:) 2017-08-07 19:56
Hej chce się wybrać na zbiory jabłek i gruszek mam 21 lat może mi ktoś powiedzieć jaka jest tam stawka ? ☺
Krasnal 2017-08-09 22:38
Sporo dobrego o Work Centre słyszałem. Ponadto korzystałem z ich pośrednictwa i nie miałem żadnych problemów. Kasa była całkiem dobra i mieszkania też dostałem dobre. Patrzyłem na aktualna ofertę ale tym razem nie ma dla mnie pracy a szkoda bo im ufam.
Joanna 2017-08-10 08:39
Wie ktoś czy posiadają pracę dla ludzi co mają problem z dogadaniem się w języku obcym ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary,bądź inna firmę w przypadku gdyby ta firma czegoś takiego nie miała.
Joanna 2017-08-10 08:40
Wie ktoś czy posiadają pracę dla ludzi co mają problem z dogadaniem się w języku obcym ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary,bądź inna firmę w przypadku gdyby ta firma czegoś takiego nie miała.
Nlody 2017-08-10 16:33
Jedzie ktos 13,08,17 do zbierania sliwek pisac na email ochronna@interia.pl
Escobar 2017-08-12 06:35
Czy to prawda że jeśli chce sie wyjechać na zbiory jabłek i gruszek to trzeba wczesniej w tej agencji zapłacić 270zł za busa?
3
Karol 2017-08-13 00:10
Chyba prawda bo ja tez mam.przelac 350zl z wawy
2
Karolina 2017-08-13 11:33
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaką wybrać robotę , zbieranie owoców czy ścinanie róż? Byłaby to moja pierwsza praca i nie wiem co wybrać? Jakie wymagania językowe stawiają? Jak z mieszkaniem? Z góry dziękuję
Mariusz 2017-08-13 12:04
Ja od nich jestem w Emmeloord od 15.05 tego roku na papryce. Za busa wpłacasz nie im tylko na konto firmy przewozowej.
1
Escobar 2017-08-13 12:40
A czemu 350?
Karol 2017-08-13 13:01
Nie wiem tak dostalem meila ze 350z wawy
-- 2017-08-13 13:27
Ja jechalem z Zamoscia to tez 350. Slask i Wroclaw to 270
2
Beata 2017-08-13 21:39
Jedzie ktoś na zbiory 31.08.2017 szukam towarzysza/ki na wyjazd bo jade pierwszy raz z Wawy.Pozdrawiam .Mój email to beawit1987@wp.pl
1
Poldek 2017-08-16 11:54
Czytam, że w sumie jesteście zadowoleni z pracy. Można jechać na zbiory owoców? Słyszałem że Work Centre dba o pracowników.
paulixxx 2017-08-16 18:19
I jak tam wygląda praca u was przez Tą agencję ? Polecacie ? jeśli macie jakieś info dajcie znać mam zamiar się tam wybrać na zbiory jabłek
paulixxx 2017-08-16 18:20
I jak tam wygląda praca u was przez Tą agencję ? Polecacie ? jeśli macie jakieś info dajcie znać mam zamiar się tam wybrać na zbiory jabłek
Denis 2017-08-19 17:03
Jadę pierwszy raz do Holandii od tej firmy i w ogóle. Warto jechać? Są warunki dobre? Proszę o odpowiedź
Lubomir 2017-08-20 16:47
Ja jechałem to byłem zadowolony. Trzeba o wszystko wypytać i dostać na papierze.
Just 2017-08-22 13:38
heeej, jest ktoś może na zbiorach jabłek i gruszek? albo był? moze cos o tym powiedziec? oplaca sie? jak wyglada praca, zakwaterowanie i zarobki?
1
maciek 2017-08-24 20:58
napisalem do ciebie na maila.. wyjezdzamy 31 sierpnia :) jablka gruszki
1
@marecki 2017-08-25 18:29
JA z kolegą też jedziemy na te zbiory jabłek i gruszek z Katowic ,31.08 :) pierwszy raz też Ciekawi jesteśmy jak to realnie wygląda ?
@marecki 2017-08-25 18:37
Witam
JA z kolegą też też jedziemy na te Jabłka i Gruszki 31.08 z Katowic też pierwszy raz .Też jedziemy w ciemno i jesteśmy ciekaw jak to w realu wygląda wiesz coś więcej jak wyglądają np war mieszkaniowe ?
pozdrawiam
Marek
Ludmiła 2017-08-25 21:48
Słyszałam, że Work Centre do dobry pracodawca. Może nie są idealni ale nie narzekajmy bo jest dobrze. Jak ktoś chce pracować to się zawsze dogada z innymi.
Denis 2017-08-25 23:04
Też jadę 31 na jabłla i gruszki
2
Ochotnik 2017-08-31 11:19
Czy praca przy zbiorze owoców jest w miarę opłacalna? Jak wygląda sprawa znajomości języka obcego?
1
bodzio 2017-09-07 00:29
bylem na zbiorach gruszek rok temu i musze przyznac ze troche nas oszukano poniewaz praca miala potrwac okolo 2 miesiace a ja pracowalem tylko 3 tygodnie po potem nie bylo roboty a za mieszkanie placilem mimo iz siedzialem w domu kicha
Klarysek 2017-09-08 08:52
Czyżby Work Centre nie miał aktualnych ofert pracy? Tak sobie myślę, że muszą być dobrzy skoro większość agencji ma ich bardzo dużo i szukają chętnych a Work pewnie swoje już zrobił? Czy mógłby ktoś napisać jak się z nimi współpracuje za granicą i ogólnie?
cherry 2017-09-12 19:56
witam:) szukam osoby z okolic Pszczyny do wspólnego wyjazdu. Nigdy nie byłam w Holandii i trochę samej mam obawy:) cherry153@vp.pl
cherry 2017-09-12 19:57
witam:) szukam osoby z okolic Pszczyny do wspólnego wyjazdu. Nigdy nie byłam w Holandii i trochę samej mam obawy:) cherry153@vp.pl
Maniek 2017-09-13 08:07
Work Centre to bardzo dobra agencja, starają się!!
Kamo 2017-09-14 20:33
Witam z okolic Radomia ktoś sie wybiera?
Baska 2017-09-21 13:34
Witam moja kolezanka pracowala ze mna na Rode Vis zwolniona ja bo sie troche spacila I byl nie przyjemny zapach bez sensu jak dla mnie ale maja wymagania masakra
kolo789 2017-09-28 14:41
Witam, ktoś jedzie za tydzień z Lublina
Luidzi 2017-09-29 08:28
Jak ktoś chce się poobijać w pracy to niestety wypada z roboty. Za nic nie zwalniają dobrych pracowników!!
damix050495 2017-09-29 14:00
witam jakies opinie na temat tej agencji dostane warto czy nie ?
biala 2017-10-02 11:44
Jedzie ktos na sortownie gdzies koło połowy pażdziernika?
Luidzi 2017-10-03 17:05
Z moich informacji wiem, że Work Centre jest dobrym pracodawcą. Myślę, że jak ktoś chce wyjechać to spokojnie z nimi można.
Wiktor70 2017-10-04 08:31
Witam, ja jadę jutro na budowę szklarni. W sumie to wracam bo pracuje już od listopada 2016. Dla mnie bardzo w porządku agencja. Pracowałem u nich ostatnio na polach i sadach dobra stawka brutto 10,10 euro. Mieszkałem na Reppelweg najlepsza ekipa jaką spotkałem w Holandii a pracuje juz 6 lat.
Ludek 2017-10-10 09:29
Czy można aplikować nie znając dobrze języka obcego?
ja 2017-10-12 21:58
Nie polecam....konczac prace trzeba czekac 2 godziny na busa bo koordynatorowi nie chce sie wyslac smsa do kierowcy....obiecuja jedna prace a na miejscu okazuje sie inna...
ja 2017-10-12 21:59
Nie polecam....konczac prace trzeba czekac 2 godziny na busa bo koordynatorowi nie chce sie wyslac smsa do kierowcy....obiecuja jedna prace a na miejscu okazuje sie inna...
Kornelia 2017-10-14 17:08
Pracowalam od nich na pralni i kosmetykach. Dla mnie najlepsze biuro. Minus to powinni zatrudniac wiecej selekcjonowac ludzi bo niektorzy to jada sie tylko pobawic. Ale tego niestety w biurze nie da sie sprawdzic. Wracam do nich w marcu po sesji. POLECAM!!!!!
Ludek 2017-10-14 18:24
Work Centre dla mnie jest również bardzo udana i kompetentną firmą!
Miro65 2017-10-14 18:55
Pracujew Axidius i nikogo nie obchodzi jak dojezdzam do pracy. Musze na własną ręke. Takze nie narzekaj. Albo sam sobie ogarniaj transport. W Polsce szef ma to gdzies masz byc w pracy i koniec.
AGA 2017-10-17 12:50
i co pojechałaś?
Zostaw swoją opinię o Work Centre - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre