Work Centre

Opole

Opinie o Work Centre

ozcan 2017-07-02 20:55
We wlasnym zakresie
MAROOO 2017-07-03 09:11
Witam, czy jedzie ktos do Holandii do Emmelord 6. Lipca 2017? Wielkopolska okolice Wielunia??? Jade niestety sam. Moze jakis kompan do pracy sie znajdzie? Prosze o kontakt marecki5152@o2.pl
Martynamaria 2017-07-05 13:50
Czy ktos wybiera się na sortowanie cebulek 13 lub 16 lipca? Jeśli ktos był to prosiłabym o więcej informacji, czy na miejscu jest praca itd
Faustynka 2017-07-05 18:10
Witam jadę 22 lipca2017 na magazyn sortowanie pakowania i przyklejanie jakiś kodów. Czy jedzie ktoś może ? Czy ktoś może powiedzieć coś szczegółowego o tej firmie . Cały czas się waham a czas bije. Proszę o kontakt. jucha513312@wp.pl
Maciek 2017-07-05 21:53
Siemka. Jedzie ktoś do Holandii 09.07.2017 ? Szukam towarzysza\towarzyszki na wspólny wyjazd do pracy. Jeśli tak niech sie odezwie . maciekwoooj@gmail.com
Juc 2017-07-05 22:55
Wybieram się 22 lipca na pakowania i naklejanie naklejek na towar magazyn ogólnie ktoś też jedzie w tym terminie ?
Max Kolonko 2017-07-06 16:23
Wszystkie negatywne opinie o tej łgawej agencji sie zgadzaja! Wszystko co mowi pani z polskiego biura nie ma pokrycia na miejscu. Nie rozumiem jak polak polakowi moze tak klamac i jeszcze brac za to pieniadze.
Wspolczuje kazdemu kto tam pojedzie bo zderzy sie z fatalną rzeczywistoscia, a nie z pieknymi obietnicami biura.
A i na koniec życzę calej agencji żeby zdechła i zgniła w swoich kłamstwach na tych polach ;)
11
Jureczek 2017-07-06 22:27
Work Centre fajna agencja wiele osób jest zadowolonych z nich.
1
Marcin 2017-07-07 11:20
hej, jestem tu do 03.07 i pracuje na polu tak jak w Opolu mi mówiono. Stawka 10,10 euro brutto, ludzie tu maja przy 45 godzinach 334 euro. Jak narazie jestem zadowolony. Ale jak widzę tu od 5 dni tych wszystkich co albo zasypiają do pracy lub chleją. To naprawdę widzę cierpliwa agencja Level. Na moim domku koleś zaspał już dwa razy i jeszcze dostaje szanse żeby jutro iść do pracy. Także nie tylko agencja wszystkiemu winna, tak jest najprościej powiedzieć.
2
Oz 2017-07-07 16:24
Zgadzam się w 100% z Tobą ;) Jestem aktualnie na miejscu w Holandii z dziewczyną. Przyjechaliśmy na piwonie wylądowaliśmy ja w szklarni a dziewczyna na polu:)
Anna67 2017-07-08 07:49
Witam, ja jestem od 9 tygodni na piwoniach najpierw byly na szklarni, od 15.05 w tunelach foliowych a ostatni etap to pole. Na polu przy 58 godzinach zarabialam 468 euro na tydzien. Stawka tez najlepsza.
Szymanski83@onet.pl 2017-07-10 11:19
Witam dostalem dzis tel z tej firmy o prace w Holandii przy zbieraniu warzyw pakowaniu i scinaniu kwiatow . prosze o jakies opinie jade pierwszy raz to moj mail szymanski83@onet.pl
Szymanski83@onet.pl 2017-07-10 11:22
Czesc ja dostalem dzis tel z tej firmy jestes juz tam w pracy lub byles
Tomek 2017-07-10 11:24
miało być sortowanie cebulek a po przyjezdzie okazało się że po paru dniach idziemy zrywać chwasty co dalej niewiadomo niema pracy takiej co agencja oferuje
Szymanski83@onet.pl 2017-07-10 11:24
Czesc pracowalas juz przez tą firme lub pracujesz napisx jak wiesz cos bo ja bede jechal gdzies za tydzien i jade pierwszy raz
Szymanski83@onet.pl 2017-07-10 11:27
Czesc pracujesz przez ta firme wiesz cos na temat pracy czy sa wyplacalni itd ja dostalem dzis tel od nich i bym jechal gdzies za tydzien
Bob 2017-07-11 07:38
W czwartek jade, jedzie ktoś?
Eryk 2017-07-13 14:09
Byłem, wróciłem, domki przepełnione, do pracy jedzie się 2 godziny autokarem :D Pracę dostajesz na polu a nie to co obiecują w Polsce ja pojechałem na sortowanie cebulek a wyrywałem chwasty na polu. Każda osoba z mojego domku przyjechała do innej pracy a wylądowała na polu. Jakby agencja nie kłamała nie pojechałbym wcale na pole bo aż tak zdesperowany to nie jestem. Wszystko pięknie przed wyjazdem a jak już pojedziesz to radź sobie sam.
5
MCnty 2017-07-13 18:53
Bob i jak jesteś tam jest spoko . Daj inf. Na e- maila ja jadę w sob. jucha513312@wp.pl dzięki
Robert1997 2017-07-14 08:51
Hej, ja te jestem tutaj na cebulkach od 02.06 przez 6 tygodni. Jest to praca na taśmie ale oczywiście ze jeśli trzeba to rolnik daje nam godziny dodatkowe pracy na polu. Dziś mam pierwszy dzień wolny bo sobie z szefem załatwiłem, reszta ludzi pracuje. Mnie uprzedzono w Opolu ze praca jest i na hali oraz także na polu, także kolego lepiej słuchaj a nie pisz ze ktoś kłamie. Do pracy mam 45 minut z Echten. Ja polecam, co mogę powiedzieć pracuje ze mną sporo osób które tutaj są 7/8 sezon. Gdyby było źle to by raczej nie wracali.
4
Majka 2017-07-15 20:11
Work Centre to fajna agencja i jeśli nawet są jakieś drobne niedomówienia to myślę, że nie mają wpływu na naszą pracę za granicą. Ponieważ lubię pracę w ogrodnictwie to dla mnie jest wszystko super i nie jest ważne , że robię coś innego niż pisali w ofercie.
dubllle 2017-07-17 19:32
Nie polecam nikomu tej agencji rekruterzy obiecują nie wiadomo co a później się okazuje że pracy nie ma a tydzień wcześniej mówili co innego ludzie załatwiają co trzeba kupują a później się okazuje że pracy nie ma nie polecam jak najdalej od tych oszustów
5
Kinga 2017-07-20 11:53
Witam ile dają na czysto, po odliczeniu mieszkania,ubezpieczenia itp?
Meggi 2017-07-20 19:06
Nie polecam! Byłam z chłopakiem i wróciliśmy, domki przepełnione, pokój dla par - malutka klitka z jednym łóżkiem JEDNOOSOBOWYM! :/ Nie ma to jak wyspać się do pracy. Jedzie się 2 godziny do pracy i nie na cebulki tylko na pole wyrywać chwasty. Nawet rękawiczek nie dają więc dłonie pocięte. Nie szanują pracowników!
1
Daria1995 2017-07-21 09:32
Ja, z kolei polecam jestem na polu i mam za 50 godzin pracy 379 euro wypłaty tygodniowo na czysto. Mieszkam na Echten do pracy mam 45 minut autem na ich koszt. Dziś wolne bo muszę konto w banku otworzyć i jadę z koordynatorem. Jedyny minus to za dużo pijących ludzi tutaj i co nie wstają do pracy. Przyjechałam na 6 tygodni ale zostaje w sumie 12 do końca sierpnia.
2
Amator 2017-07-21 18:20
Fajnie , że piszecie jak funkcjonuje agencja bo przynajmniej wiem jak jest. Jak ktoś umie słuchać i rozmawiać to jest dobrze.
Beata 2017-08-01 21:59
Czy ktoś jedzie 31 sierpnia ja chcę jechać pierwszy raz
danek32 2017-08-03 12:59
Tak ja jadę na zbiory s skąd jesteś ????
danek32 2017-08-03 13:02
Odezwij się na maila jak chcesz damian190585@interia.pl.pozdrawiam
jaki jest ten pracodawca bo jeszcze nie bylam 2017-08-05 12:37
czy z ta firma da sie zarobic na jablkach i gruszkach moze juz ktos byl pro sze o odpowiedz bo che jechacc ale nie wiem co robic
Beata 2017-08-06 15:58
Wysłałam Ci maila pozdrawiam
Paula:) 2017-08-07 19:56
Hej chce się wybrać na zbiory jabłek i gruszek mam 21 lat może mi ktoś powiedzieć jaka jest tam stawka ? ☺
Krasnal 2017-08-09 22:38
Sporo dobrego o Work Centre słyszałem. Ponadto korzystałem z ich pośrednictwa i nie miałem żadnych problemów. Kasa była całkiem dobra i mieszkania też dostałem dobre. Patrzyłem na aktualna ofertę ale tym razem nie ma dla mnie pracy a szkoda bo im ufam.
Joanna 2017-08-10 08:39
Wie ktoś czy posiadają pracę dla ludzi co mają problem z dogadaniem się w języku obcym ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary,bądź inna firmę w przypadku gdyby ta firma czegoś takiego nie miała.
Joanna 2017-08-10 08:40
Wie ktoś czy posiadają pracę dla ludzi co mają problem z dogadaniem się w języku obcym ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary,bądź inna firmę w przypadku gdyby ta firma czegoś takiego nie miała.
Nlody 2017-08-10 16:33
Jedzie ktos 13,08,17 do zbierania sliwek pisac na email ochronna@interia.pl
Escobar 2017-08-12 06:35
Czy to prawda że jeśli chce sie wyjechać na zbiory jabłek i gruszek to trzeba wczesniej w tej agencji zapłacić 270zł za busa?
1
Karol 2017-08-13 00:10
Chyba prawda bo ja tez mam.przelac 350zl z wawy
1
Karolina 2017-08-13 11:33
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaką wybrać robotę , zbieranie owoców czy ścinanie róż? Byłaby to moja pierwsza praca i nie wiem co wybrać? Jakie wymagania językowe stawiają? Jak z mieszkaniem? Z góry dziękuję
Mariusz 2017-08-13 12:04
Ja od nich jestem w Emmeloord od 15.05 tego roku na papryce. Za busa wpłacasz nie im tylko na konto firmy przewozowej.
1
Escobar 2017-08-13 12:40
A czemu 350?
Karol 2017-08-13 13:01
Nie wiem tak dostalem meila ze 350z wawy
-- 2017-08-13 13:27
Ja jechalem z Zamoscia to tez 350. Slask i Wroclaw to 270
Beata 2017-08-13 21:39
Jedzie ktoś na zbiory 31.08.2017 szukam towarzysza/ki na wyjazd bo jade pierwszy raz z Wawy.Pozdrawiam .Mój email to beawit1987@wp.pl
1
Poldek 2017-08-16 11:54
Czytam, że w sumie jesteście zadowoleni z pracy. Można jechać na zbiory owoców? Słyszałem że Work Centre dba o pracowników.
paulixxx 2017-08-16 18:19
I jak tam wygląda praca u was przez Tą agencję ? Polecacie ? jeśli macie jakieś info dajcie znać mam zamiar się tam wybrać na zbiory jabłek
paulixxx 2017-08-16 18:20
I jak tam wygląda praca u was przez Tą agencję ? Polecacie ? jeśli macie jakieś info dajcie znać mam zamiar się tam wybrać na zbiory jabłek
Agnieszka 2017-08-17 10:18
@Mariusz - a możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w Work Centre? W jakim systemie jest praca (stałe godziny, czy system zmianowy)? Czy firma opłaca koszty transportu? Te informacje będą cenne dla osób, które są zainteresowane podjęciem zatrudnienia w Work Centre.
2
Denis 2017-08-19 17:03
Jadę pierwszy raz do Holandii od tej firmy i w ogóle. Warto jechać? Są warunki dobre? Proszę o odpowiedź
Lubomir 2017-08-20 16:47
Ja jechałem to byłem zadowolony. Trzeba o wszystko wypytać i dostać na papierze.
Zostaw swoją opinię o Work Centre - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Centre