AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Opra 2017-07-29 12:09
Czy jesteście pewni, że nie można napisać coś pozytywnego, czasami każdemu coś się nie uda!
pojechałizobaczył 2017-07-29 13:35
jeśli chodzi o kasę jest ok bez opóźnień ale w solarisach są częste błędy dodatkowo nie wszytko co masz w Pl napisane jest w NL np. w niektórych firmach nie wypłacają Ci premii za godziny nocne a jak zapytasz o to, to i tak oni mają rację, co d godzin tutaj jest różnie jedni maja ok 30h inni 50 więc zależy jak trafisz
Axidus 2017. 2017-07-30 09:47
Mi pieniądze wypłacali na czas miałam wypłaty tygodniowe, trafiłam z mieszkaniem akurat bardzo dobrze bo do tych domków których zdjęcia umieszczone są na ich stronie na Facebooku, często zmieniali mi pracę jak wielu osobą na transport czeka się długo więc jeśli ma sie prawo jazdy warto wziąć samochód od nich będzie wtedy też większa szansa że będzie się miało więcej godzin pracy i być może żadnych dni na rezerwie. W tym momencie jednak to chyba nie jest najlepszy pomysł jechać do nich bo na wakcje więcej ludzi niż pracy więc polecam wybrać inny miesiąc jednak ja jak i wiele pewnie osób nie ma takiej możliwości ze względu na szkołę. Podsumowując trochę jak na loteri zależy jak trafisz
1
kanapkazchlebem 2017-07-30 13:53
Byłem tydzień temu na tomorrowland, właśnie jestem w drodze na drugi wyjazd. Warunki socjalne spoko, wszystko było jak było mówione przez telefon(nocleg w wielkim namiocie, prysznice z ciepłą wodę, dobry catering), Niestety co do pracujących godzin to niestety racja, zamiast obiecanych 35 było 13, pidobno mają zapłacić jak za 30 choć nie chce mi się za bardzo w to wierzyć, dam znać jak dostanę już wypłatę. Firma przewozowa również spoko ludzie, busy wystarczająco wygodne, pozdrawiam kierowców z firmy Gron-Tour :)
A1512 2017-07-31 00:27
Milena skąd jedziesz i w jakim jesteście wieku ? Ja też jadę 2 sierpnia ale po przeczytaniu tych opinii nie wiem czy nie zrezygnować. Móglby ktos cos wiecej powiedziec o obecnych warunkach na pakowaniu i sortowaniu warzyw i owoców. Czy jest ciężko i czy są godziny ?
IGOR 2017-07-31 12:42
nie jedz, nic nie stracisz.
2
Rrrr 2017-07-31 13:04
@A1520 z godzinamk jest tragicznie, jest za dużo ludzi. Ja z dwoma kolezankami ciągle siedzimy na rezerwach, a jak już pracujemy to godzin jest bardzo mało
1
Kornel 2017-07-31 14:35
2 tygodnie marnowania mojego czasu żebym załatwił papiery, co chwile im czegoś brakuje... za każdym razem kontakt z inną osobą, która nie ma pojęcia co było wcześniej uzgadniane... na koniec mylą termin wyjazdu i mają wielkie pretensje jak człowiek zwraca im uwagę.. twierdzą, że w ciągu następnego tygodnia odezwie się ktoś i uzgodni szczegóły wyjazdu w już prawidłowym terminie.. i na tym jest koniec, nikt nie odbiera i nikt się nie odzywa... Nie Polecam, najlepiej omijać z daleka...
3
Marcin 2017-08-01 08:12
Czy ktoś jeszcze jedzie 2 sierpnia ?
mind 2017-08-01 12:19
Dobra, to teraz na poważnie, bo widzę że macie mieszane odczucia - jak to naprawdę jest? Jak wygląda sama praca? Czy wszystko odbyło się zgodnie z umową? (pytanie do tych którzy mieli już styczność z Axidusem). Pozdrawiam
1
Portos 2017-08-01 17:59
Może to były jakieś wyjątkowe sytuacje, że coś nie wyszło jak powinno. Wydaje mi się że nie powinniśmy tak źle oceniać agencji. Ten się nie myli kto nic nie robi, może trzeba przed wyjazdem wszystko sprawdzić.
Paulina 2017-08-02 18:31
Siema wszystkim. Polecacie ta firme? Wybieram sie pierwszy raz za granicę i natrafiłąm właśnie na axidus. Jak z wypłatą, opłaca się? Myślałam o eventach na próbę, ale nie widzę nic na sierpień, wiec mysle o pakowaniu,na tasmie. Ktoś wybiera sie lub mysli wybrac sie w sierpniu? Niech się odezwie, chetnie porozmawiam, bedzie razniej, bo mi pierwszy raz jakos straszno :D

email: domelapaulina@gmail.com
3
Dziwnie dziwnie 2017-08-03 12:22
Nie ma sie co bac, ja pojechalem sam ale nie z axidusem i tylko inna firma i jutro ja mam "przymusowe wolne" bo nie ma miejsc pracy a chlopaki z axidusa ktorych poznalem w robocie mają tą robote
Maajk 2017-08-04 12:10
Czy może ktoś napisać jak wyglada praca i zakwaterowanie , wyjeżdżam w środe i chciałbym sie cos dowiedzieć, oczekuje szczerej opini nie hejtu ;)
maajk 2017-08-04 19:09
tak sie zastanawiam czy ten hejt na axidus jest prawda czy to wypisuja tylko ci ktorzy maja 19-21 lat i mysleli ze zarobia kokosy, i pisza ze wrocili z niczym,a sami czytali regulamin i stawki wiekowe, a teraz hejtuja biuro bo malo zarobili czy cos innego, pracowalem w dwoch agencjach kazda jest taka sama, do kazdej pracy trzeba sie przyzwyczaic. jezeli jest ktos ktotam terazpracuje na sortowaniu papryki , to niech napisze mniej wiecej jakie sa warunki pracy i mieszkania i jak z dojazdem . ja wyjezdzam 9 sierpnia z krakowa przez axidus , kto jeszcze wyjezdza? POZDRO
Paulina 2017-08-04 22:47
Moglby ktos napisac o waru kach i placy w axidus? Nysle o wyjeździe niedlugo. Byl ktos na tasmie, produkcji? Prosze o info na email domelapaulina@gmail.com
AXIDUS LIPA JAK UJJJ 2017-08-05 12:53
Ja mogę powiedzieć jak to wyglądało u mnie. Szukałam pracy z narzeczonym i ciocią (przebywalismy w Holandii) zadzwoniłam do Axidusa i z dnia na dzień nam kazali przyjechać do biura na szkolenie, oferowali nam zakwaterowanie i prace na jednej zmianie na pakowanie warzyw lokalizacja w Maasdijk (mieszkania obok biura) . Przyjechaliśmy rano 2 sierpnia do biura z rzeczami. Wchodzimy do sali z 20toma ludźmi i "szkolenie" . Wypełnianie stos papierów. (Na umowie nasze miejsce do zakwaterowanie był Poeldijk, myślimy sobie pomyłka) Darmowa fanta, cola itp i kanapeczki. Po dwugodzinnym szkoleniu część pojechała po nr sofi a część została w biurze i czekaliśmy na nich 3 godziny. W między czasie poszliśmy do biura po buty robocze,przy okazji chcieliśmy się dowiedzieć jak mamy się ubrać nazajutrz do pracy przy sortowaniu warzyw. (usunięte przez administratora) Z całej naszej trójki tylko ciocia dostała 6 godzin przed rozpoczęciem pracy smsa o 22:30 że rano o 4:45 ma busa do pracy.(usunięte przez administratora)NIE POOOOOOLECCAAAAM!!!!!! WSZYSTKO SIĘ WYDAJE TAKIE KOLOROWE TYLKO NA POCZĄTKU.
3
Ksenia 2017-08-05 20:48
Ja tez wyjeżdżam z Krakowa ale 8 marca
Maajk 2017-08-06 07:50
Marca ?
Lenek30 2017-08-06 14:53
Czy ktoś jedzie 15 sierpnia ja jade z zona pierwszy raz
Ksenia 2017-08-06 19:47
Sierpnia sory pomyliło mi się
Marti 2017-08-07 16:38
Czy ktoś jedzie jutro do Holandii na magazyn do warzyw i owoców ?
Marti 2017-08-07 17:28
Ja jadę jutro z chłopakiem do Holandii na sortowanie warzyw i owoców. Czy ktoś jeszcze jutro jedzie ? Proszę o odp
Maajk 2017-08-07 17:49
Ja z dziewczyna jadę w ta srode
Przerażona 2017-08-08 08:43
Byłam... i nie polecam..... Jak ktoś chce się dowiedzieć czegos więcej pisac..
7
JARO 2017-08-08 09:58
Byłem i nie polecam najgorszemu wrogowi.
8
Maajk 2017-08-08 11:09
Cześć możesz cos wiecej napisać ? Mój e-mail: micdzi093@interia.eu
RoxanaR 2017-08-08 13:33
Mogę wiedzieć coś wiecej? Mamy z chłopakiem zacząć tam pracę od czwartku. Mamy samochód i własne zakwaterowanie.
Tomorrow 2017-08-09 11:13
Dostał ktoś z was już pieniądze za Tomorrowland? Minął już tydzień od końca pracy, niby mają 2 tygodnie na wypłatę, ale nie wiem czemu to tyle trwa.
Roberto 2017-08-09 19:57
Pytanie z ciekawosci ile przepracowaliscie godzin z obiecanych 80 na Tomorrowland?
Ewentosy 2017-08-10 10:54
Hej,
pojechałem przez agencje Axidus na sprzątanie eventów muzycznych w Belgii - tam trwal Tomorrowland.
Po krótce opiszę jak to wyglądało.
Generalnie zapewnienia agencji pokrywały się z tym co zastałem na miejscu:
-darmowe zakwaterowanie w namiotach, tuż przy samym festiwalu
-darmowy przejazd z Polski do miejsca pracy i spowrotem ( zabrali mnie spod domu)
-darmowe jedzenie (3 posiłki dziennie, na bardzo dobrym poziomie)
-stakwa 12,50 E/h, ona się zmieniła na 12,83, dodatkowo za soboty 125% i niedziele 200% !!!
Wszystko to się zgadzało.
Praca nie była najłatwiejsza, generalnie każdy wie jak wygląda sprzątanie było to w trakcie i po zakończonym wydarzeniu muzycznym. Dużo godzin dużo chodzenia.
Apropos godzin, zarobek był uzależniony od ilości pracy. ja wypracowalem przez 15 dni pracy około 130 godzin, co uważam że jest bardzo ok. Czekam na wypłatę około 8000zł za 15 dni pracy.
Dodatkowo miałem okazję pobawić się na festiwalu, przywieżć parę ologowanych gadżetów.
Jedyny minus to ludzie którzy wyjechali. W więszości zupełnie nie nadający się do JAKIEJKOLWIEK pracy. Uwierzcie mi, agencja na prawdę zapewniła wszystko za darmo - to i tak cebulaki miały pretensje ze jest tak a nie inaczej. Pili, ćpali, nie chciało im się pracować, a najlepsze potem oczekiwali że zarobią dużo i będą mieli godziny.
Było mi przykro i niesmaczne na to patrzeć, teraz wiem skąd się bierze gro negatywnych komentarzy, od osób które żyją w swoim świecie i zawsze coś nie będzie im pasowało.
Ja wyjazd uważam za udany, Oceniam pracę 9/10, agencję 8/10 a samo przeżycie 10/10. Pozdrawiam ekipę eventową z Belgii:)
1
Radzio 2017-08-10 16:32
Witam, ja jadę w środę wieczorem do Holandi na sortowanie warzyw i owoców. Będzie to mój pierwszy wyjazd do pracy za granicę więc chętnie porozmawiam na ten temat jak i inne.Pozdrawiam
Kinga 2017-08-11 14:29
Witam :) wybiera się ktoś 16.08 do Holandii , dokładniej okolice Rotterdamu na produkcję ?
kinia170@amorki.pl
1
Pracowity człowiek 2017-08-11 21:47
Byłem, pracowałem, zarobiłem i jestem mega zadowolony i jeszcze chcę jechać!!! Najgorzej jak się trafi na leni i brudasów, i jeszcze tacy najwięcej piszą skarg!!
aaaa 2017-08-13 17:24
Pracuje ktoś przy sortowaniu oddzieży używanej ,proszę o opinie.
18.08 Holandia m 2017-08-13 18:57
Ja wraz z chłopakiem mamy wyjazd 16.08 . Czy jest tam już ktoś ? Po przeczytaniu tych wszystkich opinii , naprawę zaczynamy się zastanawiac czy dobrze robimy jadąc tam. Jest już tam ktoś kto pracuje ?
Proszę napisać tu lub na adres e-mail
magdalena7@interia.pl
bylem i wiem 2017-08-14 09:19
pracowalem w axidusie w tym roku.
wyplaty mialem tygodniowo jako student ale jak sie nie uczysz masz miesiecznie ( sa zaliczki co tydzien wiec w zasadzie wychodzi na to samo)

praca jak praca raz sortownia innym razem magazyn, jakies fabryki generalnie.
Gro osob ktore wyjezdza za granice nie wie za bardzo chyba czego chce albo przeraza ich wyjazd z domu do pierwszej pracy. czesci wogole nie chce sie pracowac. dziwnie

agencja wyplacalna placa nadgodziny ja nie mialem problemow
mieszkania sa rozne maja wiele lokacji zalezy jak trafisz

ja wyjechalem sam wiec nie mialem za bardzo w glowie imprezowania zwiedzania itp tylko praca na wakacje.
teraz sporo studentow tak jak ja zjechalo i potrzebuja personelu wiec pracy jest duzo.

zarobki wysylaja w takiej tabelce przed wyjazdem.
godzinowo nigdy nie mialem mniej niz 40 godzin przez te tygodnie w ktorych bylem.
Kuba 25 2017-08-15 22:12
(usunięte przez administratora) jeśli tak to proszę o jakieś istotne info na e- mail czarnodolski22@wp.pl bo mam tam jechać za miesiąc i nie mam pojęcia jak tam jest
a nie mogę sobie pozwolic na "potknięcie finansowe" bo komornicy mnie wtedy "zjedzą" ale mniejsza o moje problemy :D
Rozalia 2017-08-15 22:23
Często narzekają na pracę osoby, które mają inne wyobrażenie tego co trzeba robić! Po co więc jadą?
Ona 2017-08-16 11:35
Zastanawiam się nad wyjazdem do pakowania owoców. Tak czytam i jestem zmieszana opiniami. Jadę sama i to pierwszy raz za granicę, ale pracy fizycznej się nie boje w PL swoje się orobiłam. Z mieszkaniami z tego co wyczytałam to zależy gdzie trafisz ale jak trafisz gorzej to w jakim sensie? (usunięte przez administratora)
WOOOHOOOOOOO! 2017-08-17 11:37
dostałem przelew za Tomorrowland. 16 dni pracy NETTO do wyplaty 7 tysi. Mozna???
jeste Za***scie zadowolony. Nie wiem z pewoscia sa ludzie ktorzy wszedzie znajda minusy i narzekaja ale ja polecam. Na wlasnym przykladzie wiem ze nie bylo zle!!
Kacper 2017-08-17 12:52
A w którym banku masz konto? Bo ja w dalszym ciagu nic nie dostalem.
3
Łysy z kombi 2017-08-17 21:27
Nikt jeszcze nie dostał hajsu za tomorrowland. No może oprócz Axidusa.
4
Zuzanna 2017-08-18 12:42
@WOOOHOOOOOOO! - dobrze to słyszeć! A czy możesz napisać nieco więcej o warunkach zatrudnienia w AXIDUS? Piszesz o wynagrodzeniu, a w ramach jakiej umowy jest podejmowanie zatrudnienie? Czy wymagana jest znajomość języka obcego? Takie dodatkowe informacje mogą być ważne dla osób, które zastanawiają się nad podjęciem pracy w AXIDUS.
nowy2017 2017-08-18 12:47
witam ja też mam zamiar jechać do AXIDUSA z Częstochowy przez Agencję KLAVER i nie wiem co myśleć na ten temat po przeczytaniu wszystkich postów na temat tej firmy mam jechać za tydz z Częstochowy niech mi ktoś uczciwie oposze jak wygląda praca w jakiej firmie nie wiem ale przez AXIDUS po tych wszystkich wpisach łeb człowiekowi odmawia posłuszeństwa co robić jechać czy nie oto jest dylemat proszę o odpowiedz
Nicke s 2017-08-20 13:59
dostalem kase za tomorrowland na reke 2 tysiace pln za de facto 37 godzin pracy ale pracodawca dodal extra godziny wiec wyszlo 54,5h
gimby nie wiedza co to netto brutto wiec faktycznie brutto jest 2900 ale reszta to ubezpieczenia i podatki
ja jestem zadowolony mega bo praca ciezka nie byla i chetnie pojade za rok jak. rdzie taka opcja
Mirka 2017-08-21 12:47
Czy jesteście pewni, że nie można napisać o AXIDUS-ie coś pozytywnego. Może zdarzają się jakieś trudne sytuacje ale nie należy przekreślać firmy. Działają już dość długo, chociaż rozumiem stres osób.
Klaudia 2017-08-21 17:26
Hey , dostałam właśnie dziś ofertę na wyjazd 5 wrzesnia właśnie na to pakowanie. Pojechałaś? jedziesz? z jakiej jesteś miejscowości ?
Klaudia 2017-08-21 17:27
Hey , dostałam właśnie dziś ofertę na wyjazd 5 wrzesnia właśnie na to pakowanie. Pojechałaś? jedziesz? z jakiej jesteś miejscowości ?
Memento 2017-08-22 02:36
Napisz do mnie priv
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS