Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
Kapselk7 - 2015-03-19 16:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mam pytanie ile sie zarabia na czysto tygodniowo?
zdjecie uzytkownika
lel - 2015-03-19 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kapselk7 - 2015-03-19 16:41:19]:
Kokosów tu się nie zarobi, pakowanie kapsułek hehe każdy na tym jest pierwszy dzień po +, - 4 godziny a później wysyłają na inne firmy.
zdjecie uzytkownika
Dziora - 2015-03-19 17:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej! ja nie trafiłam na kapsułki tylko na sortowanie warzyw i owocow. Mogą rzucac do różnych firm zeby sprawdzic gdzie sie dana osoba nadaje. Mieszkam w Hadze gdy przyjechałam przestraszylam sie ,,domku". To nie są domiki tylko bungale ale w srodku nie jest az tak zle lecz kwota za bungal jest jak dla mnie za wysoka. Zalezy od godzin ile sie zarobi i czy nie ma sie rezerwy.
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-03-19 18:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam razem z dziewczyną wyjechać we wtorek 25 marca z Torunia.Proszę o opinie jakie są warunki mieszkaniowe i ogólnie jak tam wygląda praca.Z góry dziękuje za wszelkie informacje.To jest nasz pierwszy wspólny wyjazd i jak to wiadomo jest pewna obawa.
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-20 13:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziora - 2015-03-19 17:49:52]:
internet macie więc kontakt ze światem jest, a jak z pracą? co mówi ci co tam pracują dłużej?
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-03-20 18:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżam w następnym tygodniu do pracy przez tą agencje mam pytanko macie tam jakiś dostęp do internetu?Jak nie to może ktoś korzysta z jakiegoś mobilnego holenderskiego jak tak to z jakiego i jakie są koszty.
zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-03-20 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wam wyjeżdzam we wtorek 24 marca z chłopakiem do pracy do Holandii z Torunia (firma axidus) .I mam takie pytanie bedzie ktoś miał 2 wolne miejsca w samochodzie żeby się zabrać i razem dojechać ?
zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-03-20 20:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś bd zdecydowany to niech napisze do mnie na emaila renia7789@gmail.com
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-03-20 21:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na miejscu sprawdzaja angielski. Internet jesr ale niedlugo bedzie platny. W niektorych firmach sa pomocni ludzie zas niektorzy maja w nosie pomoc nowym. Mieszkania sa male ale da sie przezyc. Kazdy kto tu pracuje ma swoja wersje pracy. W niektorych wczesnie sie wraca na kwatere zas w innych siedzi sie po 14 godz. Jesli ma sie bardzo dobre zdrowie to ok
zdjecie uzytkownika
K - 2015-03-20 21:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w jaki sposob sprawdzają angielski ? test czy rozmowa ?
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-03-21 10:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadaja 3 pytania po angielsku. Jest tu spora rotacja ludzie troche nie wytrzymuja i nawet tydzien nie minie uciekaja stad nie jest to straszenie bo co chwile nowi tu przyjezdzaja. W biurze gosciu ładnie opowiada ze bedzie szkolenie itd ale to nie prawda na drugi dzien idzie sie normalnie do pracy szefowie nic nie tlumacza w pracy musisz sie rozgladac co inni robia chyba ze ktos jest mily i szybko podpowie. Wszystkie przerwy nawet 15stki nie licza sie do płacy. Jesli wezmie sie wolne dostaje sie rezerwe na drugi dzien i najczesciej firma kaze wracac do domu.
zdjecie uzytkownika
mg - 2015-03-21 13:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie wam pytania po angielsku zadawali ?
zdjecie uzytkownika
cosiek - 2015-03-22 13:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monia - 2015-03-13 13:21:31]:
nie radzil bym jechać ;)
zdjecie uzytkownika
jajjjaaa - 2015-03-23 12:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego ??
zdjecie uzytkownika
były pracownik 2013 - 2015-03-23 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od szczęścia i od tego czy jest się na wiekówce tzn poniżej 23 lat mniejsza płaca za tą samą pracę ale za to jest szansa dostać się na stałe do pracy i łapać godziny.. Poza wiekówka jest się często na rezerwie i zarabia się tylko na opłaty więc pozostaje zapisać sięna szklarnie i się wykazać wtedy ma sięstałą pracę Pozdrawiam powodzenia
zdjecie uzytkownika
Anula - 2015-03-24 13:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wraz z chłopakiem zastanawiamy sie czy warto jechać tam do pracy, czy w ogole jest w stanie cos zarobić czy cała kasa idzie na wydatki typu ubezpieczenie itp a poza tym czy praca jest cieżka
zdjecie uzytkownika
Info info - 2015-03-25 14:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam wyjechać za niedługo. Czy ktoś z was był tam ? Chcialem się dowiedzieć jak tam to wszystko wygląda typu praca mieszkanie pokoje 2 osobowe? lodówki sa? ile wychodzi się na czysto za 40 godzin i czy ma się te 8 godzin dziennie? Chciałbym się dowiedzieć cos od kogos kto był w tym roku :) za info dziekuje z góry :)
zdjecie uzytkownika
masdij - 2015-03-25 17:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam jest? Mam wyjechać za jakiś czas? Jak z praca?
zdjecie uzytkownika
Polako - 2015-03-25 19:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie czy ktoś wybiera sie do pracy w okolice Maasdijk jako pracownik fizyczny. Jak jest na miejscu dużo pracy? warunki mieszkaniowe znośne? pozdrawiam i zycze powodzenia?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-26 13:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LambO - 2015-03-13 09:46:01]:
piszesz o jakiej aencji, ze dobrze było?
zdjecie uzytkownika
esu - 2015-03-26 14:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyrazi ktoś kto był/jest konkretną opinie? Bo jak narazie większość pytań, a mało konkretów.
zdjecie uzytkownika
szakuł - 2015-03-26 16:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Po przyjechaniu na miejsce w głównym biurze, czekał na mnie wydrukowany formularz zgłoszeniowy, który wypełniałem online oraz umowa w języku pol i hol. Trzeba było wszystko sprawdzić i praktycznie na każdej stronie podpis i parafka. Następnie skierowano mnie na hotel, duży hotel...i tak:Do pokoju karta wejściowa zamiast klucza, pokoje dwu, trzy osobowe, w każdym pokoju łazienka, lodówka, meble i to jest na plus. Na każdym piętrze pralki i mikrofale. Mankamenty: (usunięte przez administratora) nie ma możliwości gotowania samemu, ponieważ jest na dole restauracja i tam można korzystać z jednego posiłku dziennie, odciągają za to z wypłaty (usunięte przez administratora) . O pracy dowiadujesz się poprzez dostania sms lub codziennie jest wywieszana lista na drzwiach z informacja kto, gdzie, kiedy i kto jest kierowcą. Lista jest zazwyczaj wywieszana bardzo późno więc trzeba pamiętać by się za wcześnie nie położyć spać. Do pracy wożą busami (usunięte przez administratora) . Ktoś kto trafia na pracę taką sezonową, typu szklarnie itd. to chyba dobrze bo i są godziny i wiesz mniej więcej jak się ubrać i to co będziesz robił, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
G - 2015-03-30 11:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Nikomu nigdy nie polecam tego biura ! Nie dostalam nawet umowy...w biurze jak zlozylismy wypowiedzehie uslyszelismy ze jestesmy po****ni. Tak, serio..... szukam osob ktore zostaly opokorzone, oszukane jak my. Byc moze wiad ta zostanie usunieta, hie zdziwie sie. Ale jesli ktos chcialby pojsc z tym dalej i ma jak my dowody, prosze o kontakt Patusia.14@buziaczek.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-30 12:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze na kapsulki tylko ?? Hah smieszne....codziennie bedziecie pracowac gdzie indziej..a gdzie dowiecie sie ok 23.00 jak dostaniecie smsa ! Bedziecie czekac na busa po ok 2 godz zeby jechac do domu, a np 4.45 gdy macie na 7.00 do pracy...nie bedziecie mieli internetu,no chybanze platny 45 euro od 1 urzadzenia, o tv mozecie pomarzyc, o tygodniowkach tez. Jasne..w opolu mowili ze na dwie czesci...zanada. wyplata 1 w miesiacu. W maasdijk w siedzicie nic nikt nie wie i nie pomoze.Pojedzcie, to sie sami przekonacie jaki maja tam burdel...daje wam miesiac na wytrwanie...nie dluzej. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-30 13:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego ktoś kasuje opinie o tej agencji, dwie ostatnie opinie były negatywne
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie