Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
meniu89 - 2014-11-24 12:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Wszystkich. Chcemy Wyjechać z narzeczoną przez axidusa do pracy gdyby ktoś mogł napisać na mojego meila jakie faktycznie jest to biuro byłbym wdzięczny. widziałem opinie (usunięte przez administratora) a moja narzeczona byla z tego biura i nie narzekała wiec prosiłbym o jakies sensowne i uzasadnione wiadomości moj meil to Meniu_17@o2.pl Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
AzA - 2014-11-28 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja popieram asd co napisał powyżej ze da się tyle odłożyć... Byłam i wieem... Ja za miesiąc odkładałam 300euro tygodniowo... Więć Darek co pisał to jest nie prawda... Chyba ze ktoś sobie pojedzie nie pracować tylko imprezować
zdjecie uzytkownika
AzA - 2014-11-28 16:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za miesiąc odkładałam 1200 eoro a za tydz. 300euro
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-11-30 17:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Czy ktos w przeciagu ostatnich dni otrzymal telefon z Axidusa z informacja o wyjezdzie do pracy w okoloce Roterdamu 1 grudnia po czym otrzymal info o przesunieciu terminu wyjazdu o tydzien?
zdjecie uzytkownika
Freo - 2014-12-01 10:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Powiem szczerze.. Praca w Axidus nie jest taka zła jak co niektórzy tu wypisują. Jedno jest pewne- na wiekówce nie da się tam zarobić chyba że dobrze trafisz. Spędziłem tam 3 miesiące i nie żałuję ale dodam że jestem po za wiekówką. Zaraz po przyjeździe i wyrobieniu sofi trafiłem na firmę i już tam zostałem na 3 miesiące, moja dziewczyna także. Pracowaliśmy po 12/13h, soboty także i dało się zarobić.. Wiadomo, trzeba się urobić żeby zarobić. Jak się jedzie z myślą ćpania, chlania itp. i odłożenia z tego jeszcze jakiś pieniędzy to odradzam bo podczas pobytu napatrzyłem się na takie osoby. Axidus jako firma nie jest zła ale organizację ma beznadziejną, trzeba ich pilnować bo zdarzają się pomyłki z ich strony na solarisach. Kasują ludzi za wszystko. Mają za duże opłaty za mieszkanie, dojazdy do pracy, kierowcy którzy nie potrafią jeździć i ćpają podczas jazdy (pozdrowienia dla Adasia). Co do przejazdu do Holandii proponuję przwoźnika. Odbiera Cię z miejsca zamieszkania i zawozi pod sam adres, nie musisz dodatkowo nigdzie dojeżdzać, tracić przy tym czas i dodatkowe pieniądze. Jak mam komuś doradzić to warto spróbować przygodę z tą agencją bo jak nie zaryzykujesz to się nie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
kamil - 2014-12-01 12:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześc freo.dasz mi jakiś namiar do siebie jakiegoś e-maila czy gg??
zdjecie uzytkownika
zonta - 2014-12-02 07:33:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam takie pytanko. Czy dostaliscie z tej firmy takie cos ze musicie przeslac skanem albo zdjeciem wlasnoreczny podpis na oswiadczeniu i warunkach pracy? Chcialbym sie dowiedziec wiecej cos o tej firmie wiec jak by co prosze pisac zontaxxx@wp.pl
zdjecie uzytkownika
pomysł - 2014-12-02 12:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm, ja dopiero zastanawiałem się nad pracą dla axidusa, ale powiem szczerze, że nie spodziewałem się żęby gdzieś bnyły takie wymagania... czy taki dokument ma w ogole jakas moc prawna jak go ktos wydrukuje no powiem wam, ze nie do konca jestem pewny czy ma. coz moze napiszecie cos o warunkach tam jeszcze. 12/13 godzn w pracy to niezbyt kolorowo
zdjecie uzytkownika
onnna - 2014-12-03 14:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie korzystajcie z pracy w holandii z Axidusa jesli nie musicie.skorka za wyprawke... jak dla mnie sie nie oplaca chyba ze ktos chce sobie sie przejechac do Holandi i pracowac na oplaty i wyzywienie. ale ogolnie wyjazd jest kompletnie nie oplacalny.
zdjecie uzytkownika
Ofiara - 2014-12-03 18:56:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownika - 2014-11-15 18:22:17]:
O stary musiałes mieć cięzki lokatorki jak pamiętam było tam opk :D A weranda to miejsce jest mega :)

zdjecie uzytkownika
jjjj - 2014-12-04 14:31:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostałam ofrete wraz z chłopakiem, wyjazd jest we wtorek...zastanawiamy sie czy w ogóle tam jechac skoro jest tyle negatywnych opini ????
zdjecie uzytkownika
AT - 2014-12-04 22:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
My również mamy wyjaz we wtorek, ale ryzykujemy:)
zdjecie uzytkownika
roxana - 2014-12-05 00:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jak najbardziej polecam. Jeśli naprawdę jedziecie zarobić a nie się bawić. Owszem każde biuro ma swoje za uszami ale ja nawet na ich organizacje nie narzekam. Warunki na projektach super na domkach tez jak najbardziej. Ja osobiście cenie sobie ciszę i spokój wiec tylko tego nie lubiłam w współlokatorach ze żyli swoim życiem. Praca akurat moja była miód mój chłopak tez nienarzekal :) kasa super. Za mieszkanie brali tyle co raczej każde biuro a byłam już przez 3. Jedyne co u nich jest problemem to zjazd z dnia na dzień. Dostaliśmy oboje karę ale zmusiła nas do tego sytuacja życiowa która niestety pech chciał trafiła się nam obojgu w tym samym czasie. Ale po Przedstawieniu dowodów oddali nam pieniążki bez żadnego problemu. Wiec ja jak.najbardziej polecam wyjazd Przez axidusa :)
zdjecie uzytkownika
Laleczka... - 2014-12-05 19:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem tyle na temat axidusa zalezy jak komu sie trafi i ile bedzie miec szczescia... ja qkurat nie narzekam pracuje 5 dni w tygodniu ale nie ktorym z mioch znajomych sie nie powiodlo i tygodniami na rezerwach... kazdy z was musi sam sprobowac i zobaczyc jak bedziebo bym moze akurat Tobie sie poszczescic...
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2014-12-08 18:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę w niedziele prawdopodobnie z Piły albo Bydgoszczy, ogólnie słyszałem różne opinie na temat tej firmy, ale zaryzykuje, mało bym dziś nie pojechał w nocy do Holandii do firmy Pollux ale bardzo dużo negatywnych komentarzy było i się wystraszyłem. jedzie też ktoś w tą niedziele 16.12.2014 ?
zdjecie uzytkownika
Marika1234 - 2014-12-11 13:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam możliwość wyjazdu do pracy do axidusa 16.12.2014r..Czy warto ?
zdjecie uzytkownika
Grucha - 2014-12-11 22:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez jadę w niedzielne czy warto zobaczymy jestem dobrej mysli;-)
zdjecie uzytkownika
iwonka12345 - 2014-12-11 22:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jjjj - 2014-12-04 14:31:18]:
czesc i jak tam wyjechaliście juz czy zrezygnowaliście. Bo my też się zastanawiamy z chłopakiem czy jechać.
Jęśli wyjechaliście opiszcie jak tam jest na miejscu??
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2014-12-12 00:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę 16.12.14 w niedziele jeśli ktoś z okolic Wrześni(WLKP) pisać (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-12 18:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam w raz ze znajomymi mamy okazje wyjechać w ten wtorek czyli 16.12.2014.r.z tej firmy i czytając wasze komentarze sam sie zastanawiam,ale z drugiej strony jeśli nie zaryzykuje to nie bede wiedział jak jest:) jak ktoś sie wybiera prosze o kontakt.
zdjecie uzytkownika
iwonka12345 - 2014-12-12 19:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-12-12 18:52:27]:
Hej ja z chłopakiem mamy jechać we wtorek z Katowic. Też się cały czas zastanawiamy ale raczej zaryzykujemy i pojedziemy.
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2014-12-12 20:58:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iwonka12345 - 2014-12-12 19:06:16]:
to możemy sobie przybić piątkę My zastanawiamy sie pojechać też busem z katowic czy może raczej swoim autem. Może jakiś kontakt na priv? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Kuba - 2014-12-13 15:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piotr - 2014-12-12 18:52:27]:
Ja tez jade we wtorek :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: jakaś wieloosobowa szopka nikt nie wiedzial o co chodzi
Pytania: pytania były łatwe nie rozumiem po co one były skoro pracy i tak nie zobaczyłem
zdjecie uzytkownika
ja rrrr - 2014-12-15 23:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jutro chcemy jechac z dziewczyna, jest szansa zarobic? bo po przeczytaniu opini troche strach
zdjecie uzytkownika
polikag - 2014-12-16 15:51:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Co zyskuję dodając swoją aplikację do bazy danych AXIDUS? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z AXIDUS, to kto wypłaca moje wynagrodzenie? Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem? Czy wszystkie kwestie zatrudnienia są doskonale uregulowane?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
x