Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
Danielcr22 - 2015-04-28 20:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka siedze tutaj już 2miesiace i powiem tak jest Ciężko Axsidus ma ogolnie 70firm i jesli sie nie załapiesz na jedna to beda toba rzucac codzien na inna prace chyba ze sie zapiszesz na szklarnie na pomidory ja tak zrobilem bo mialem dosc rzucanie i juz 1miesiac robie w szklarni jesli sie tam utrzymiesz masz stala prace i stale godz tylko ze 60% ludzi jesy wywalanych bo nie wyrabiaja normy a norma jest 500kg/h ogolnie firma do bani ale jak dobrze trafisz to zarobisz na szklarni mozna wyjsc nawet 1400euro miesiaecznie bo niedlugo bedzie 60godz tygodniowo ale jest zapierdol ze po pracy chce sie tylko do łóżka zanim tu wyjedziecie przemyscie to da sie przezyc ale lekko nie jest mam nadzieje ze cos tam pomoglem ;]a teraz ide spac bo jestem wyjebany po pracy;]jak macie jakies pytania pytac
zdjecie uzytkownika
kets - 2015-04-29 18:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem tu od miesiąca i pomału zaczynam myśleć o zmianie biura. Tak jak ktoś pisał, codziennie można pracować na innej firmie i nawet ci którzy dają radę są rzucani.Codziennie wieczorem wywieszany jest planning. Nowym osobom często nawet nie dadzą się sprawdzić, tylko postawią na jakimś stanowisku na godzinę i do widzenia, następny. Człowiek nie czuje się tu jak pracownik tylko jak ta tania siła robocza. Po pracy ludzie czekają na powrót po godzinę, albo nawet więcej, czyli czasem podróż do domu trwa ponad dwie. Wszystko tu jest płatne - telewizja, internet, obiady (te akurat są niezłe). Oczywiście transport do i z pracy także kosztuje i połowa solarisa to czytanie o wydatkach, i wychodzi tej wypłaty mało, nawet poza wiekówką. Mieszkania w miarę czyste, dużo zależy od tego z kim się mieszka. (usunięte przez administratora) . Można tu przeżyć, ale odłożyć raczej ciężko. Tu już każdy sam musi zdecydować czy to mu pasuje. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
loczysław - 2015-05-06 20:06:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, razem z chłopakiem chcemy wyjechać ale mamy po 20 lat i zastanawiam się czy warto bo podobno lipa z kasa jest w tym wieku. Prosze o jakies informacje
zdjecie uzytkownika
nie - 2015-05-07 20:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na waszym miejscu siedziała bym w domu majac 20 lat będziecie musiseli pracować jak inni a dostaniecie grosze poszukajcie lepiej firmy w której nie ma wiekowek sa takie ale trzeba poszukać powodzenia
zdjecie uzytkownika
Jaina - 2015-05-08 09:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sluchajcie bzdurnej opinii powyzej, faktycznie jak ktos ma 20 lat ma wiekowke ALE takie osoby to wiekszy zysk dla agencji co za tym idzie maja MNIEJSZY CZYNSZ MIESZKANIA co rowna sie wyzszym zarobkom, WIECEJ NADGODZIN co powieksza znowu zarobki, oraz mozliwossc wyboru prac bez wiekowek np na ciezszej szklarnii. Wiec wszystkie osoby co maja 18-22 lata spokojnie moga jechac z ta firma duzo godzin i wyplata 200-300 E na reke tygodniowo to norma juz po oplaceniu mieszkania transportu i innych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
paula - 2015-05-09 14:23:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemka nie wiesz jak to jest np. Ja mam taka sytuacje pracuje narazie dwa dni w naturze po jakim czasie ma sie wyplate pierwsza nie mam juz wiekuwki ale musze pilnie zjechac do polski ale zarobic na busa czy trzeba jakies wypowiedzenie umowy dac jak mam narazie umowe tyljo tygodniowa jak to jest chcialam sie dowiedziec
zdjecie uzytkownika
Danielcr22 - 2015-05-09 23:34:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wypłate dostaniesz dopiero po tygodniu wiec nie masz co liczyc ze predzej wypowiedzenie nalezy zlozyc chyba ze zadzwonisz do kogos z biura i powiesz jaka jest sytuacja.
zdjecie uzytkownika
szakuł - 2015-05-10 00:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paula - 2015-05-09 14:23:01]:
Trzeba złożyć wypowiedzenie jeżeli pracujesz w Holandii w Axidusie(usunięte przez administratora) Wypłaty są przelewane co miesiąc to znaczy z każdym dniem początkiem nowego misiąca
zdjecie uzytkownika
MIMI - 2015-05-10 11:23:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam rok temu i nie polecam.. Co chwile rzucają na inną firmę zdąrzysz się wprawić a tu znowu idziesz do innej pracy.. I dużo zależy na jaką firmę trafisz :) i na jakich ludzi :) Najgorsze co może być to Europe Retail Packing ! Chyba że jesteś ładna to masz super..
zdjecie uzytkownika
Kolliks - 2015-05-10 19:53:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajna atmosfera na AXIDUS PRIJECTEN koordynator mlody, przystojny, ogarniety na luzie wszystko zalatwi ale jak trzeba to umie pocisnac. generalnie spoko, zapewne poznacie go bo osoby ktore przyjada tu do pracy to mieszkaja tydzien u niego w budynku.

ps. radze wam sprzatac bo kubus (koordynator) potrafi o 23.00 krzyczec ze jest syf :) Bardzo fajny chlopaczek pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
osti - 2015-05-13 01:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ;) radze Wam omijac Axidus szerokim łukiem ! ;)
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-05-14 17:25:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcialam zapytac gdzie maja ten hotel i jakie sa tam warunki czy xa w pokojach lazienki.i czy pary pravuja razem? Prosze was o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Pudel69 - 2015-05-15 13:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna z lepszych firm w jakiej pracowalem. Zacznijmy od tego ze jesten tu grupa znajomych 2 dziewczyny 3 chlopakow. Od razu mieliwmy mozliwosc czy wybieramy trurniejsza prace lepiej platna -szklarnia z pomidorami, czy latwiejsza ale obowiazuje wiekowka- produkcja. Jestesmy na produkcji i lepiej byc nie moglo firma super pakujemy kawe albo owoce, mieszkamy wszyscy wspolnie, jest blisko do Rotterdamu wiec w sumie na zakupach i zwiedzaniu co weekend. DuO osob tu pracuje ale sporo to jakies lebiegi zyciowe. My dlugo myslelismy czy wyjechac i jestesmy pozytywnie zaskoczeni mamy zamiar przepracowac cale wakacje. Z ważnych rzwcy dla nowych osób wezcie sobie koldre i telefon bez simlocka. Acha No i powodzonka. Jakby ktos chcial jakis konkret to walcie na piotr.marek1(malpa)gmail.com pracuje na 2 zmiane teraz wiec do 14 mam czas
zdjecie uzytkownika
Awgan - 2015-05-17 02:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zgadzam sie Pudelek. 6 miesięcy współpracowałem z tą ub i naprawde same plusy. Prace zapewniają konkret. Mówią ze przerzucają z firmy na firmę tylko osoby które wyjechaly nie do pracy a na wakacje. Jeśli wyjeżdżasz żeby zarobić a nie sie bawić to polecam to biuro. Mnie zwolnili niestety ale z mojej winy :/ ale bede staral sie wrócić pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
princessa - 2015-05-17 18:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka powie mi ktos jakie sa waunki na hotelu? Z gory Dzieki:-)
zdjecie uzytkownika
wu - 2015-05-18 00:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, pracował ktoś stąd przy pakowaniu artykułów ?
Słyszałem, że w Holandii minimalna płaca do 21 roku życia to około 4 euro/h. pracuje się tam normalnie 8 godzin dziennie ? ile gdzieś wychodzi tygodniówki? i najważniejsze, czy przy 9 euro/h da sie zarobić przez 3 miesiące czy wraca się z pustymi rękoma
zdjecie uzytkownika
krolik - 2015-05-18 16:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze jest awaria lini w jakims zakladzie pracy i ze praca jest narazie wstrzymana?
zdjecie uzytkownika
pipi2000 - 2015-05-19 11:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepsza agencja w jakiej pracowałam. Kompetentne osoby w biurze w Polsce oraz na miejscu w Holandii. Praca w dobrych warunkach z możliwością nadgodzin. Zapewniają zakwaterowanie oraz transport do miejsca pracy. Polecam.
zdjecie uzytkownika
luki89 - 2015-05-19 17:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem tak za mieszkanie ubezpieczenie oraz dojazd do pracy 115 euro tygodniowo niedziele przeważnie wolne pracuje się po 8 godzin dziennie i rzadko gdzie się pracuje nadgodziny po pracy na busa czeka się do 2 godzin to jest kpina dość ze się płaci to trzeba czekać z wypłatami nie ma problemu wsunie to nie są kokosy ale z 1400 euro się zarobi i jeszcze co do pracy to trzeba przywyknąć że robi się trochę w jednej firmie trochę w drugiej mieszkania są dobre umeblowane wyposażone i z internetem
zdjecie uzytkownika
Danielcr25 - 2015-05-20 04:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luki89.Wszystko co piszesz to prawda oprócz tych 1400euro przy 8h 1400hahaha ja robie po 10h dziennie w tym sobota 5h przy 55godz mam 330euro czyli 1300miesiecznie ale przy ilu godzinach;]przy tych twoich 8h to moze 1000zarobi sie;]a zeby miec po te 8h to trzeba sie najpierw załapac na stała firme.Pozdro;]
zdjecie uzytkownika
ewi98 - 2015-05-20 10:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś jest pracowity i sumienny, to będzie miał pracę. Ja pracuję po 10h na szklarni i nie narzekam, praca ciężka ale zarobki dobre.
zdjecie uzytkownika
you - 2015-05-20 12:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
luki89-no to jak??? a piszecie brutto czy na ręke i po odliczeniu kosztów ???
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-21 22:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak z internetem , jest płatny ? szykuje sie do wyjazdu z axidusem nie wiem czy brac jakis tablet
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Danielcr25 - 2015-05-23 17:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
internet jest w czy płatny to zależy gdzie trafisz
zdjecie uzytkownika
asiulll - 2015-05-26 11:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jedzie ktoś przez axidus z lubelskiego w połowie czerwca? Albo moze juz ktos jest tam? asiulll małpa o2.pl odzywajcie sie ;) ja jade z chłopakiem własnie w połowie czerwca ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert