Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-11 14:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wahają się zarobki przy pracy dla ludzi 23+ ? po odliczeniu opłat (mieszkania i ubezp)
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-09-11 19:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-09-11 14:27:56]:
zalezy na jaką prace trafisz, nie ma reguły
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-12 15:16:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to biuro to jedna wielka sciema...
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-09-12 15:18:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwazajcie zebyscie nie zostali z kredytem i bez pracy
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-12 16:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lala co masz na mysli bo ja sr z chlopakiem wybieram
zdjecie uzytkownika
nippygirl - 2014-09-13 18:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. czy ktoś wybiera się do Holandii przez Axidus na stanowisko pracownik produkcji - pakowanie warzyw i owoców? proszę o odpowiedź. po przeczytaniu tych komentarzy, zaczynam bardzo się wahać czy opłaca się jechać...
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-13 19:56:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie wybieram
zdjecie uzytkownika
nippygirl - 2014-09-14 17:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jolo możesz mi napisać na mojego maila alicija24@wp.pl coś więcej na temat tej firmy? byłabym bardzo wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
Madzia - 2014-09-16 15:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje razem z chłopakiem od miesiąca i przestoju to miałam może dwa dni max.tak to jest praca.Co drugi co tu wypisuje to albo nacpany albo na kacu do roboty i potem się dziwic ze nie chcą takiego w robocie.
zdjecie uzytkownika
roki BALBOA - 2014-09-16 16:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalem w Maasdijk niby miala byc praca od pon do piatku z sobotami jak ktos chce a byla robota max 3 dni w tyg po odliczeniu mieszkania ubez plus cos sobie kupujecie wychodzi max 700 euro miesiecznie powodzenia
zdjecie uzytkownika
Władzio - 2014-09-16 16:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [roki BALBOA - 2014-09-16 16:47:12]:
Roki wsumie przesada 3 dni ja mialem 4 czasami 5 dni ale wychodzilem na czyso 600 euro wiec jak ktos chce jechac powodzenia powinni sami transport busmi pod dom a potem fire dowozic samo w sobie Axidus nieee :?
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-17 08:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Madzia możesz mi coś więcej napisać ?
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-09-18 21:22:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko są tu ludziska którzy wybierają się do pracy na "Produkcja i ogrodnictwo"? Jestem z okolic Szczecina.Jeżeli słyszeliście od znajomych o warunkach w tej pracy i o zarobkach napiszcie proszę.
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-09-18 21:24:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałem dodać o wyjezdzie który będzie w 28.09 kto się wybiera ?
zdjecie uzytkownika
Marecki - 2014-09-18 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak to wygląda z językiem,patrzą na jego znajomość?
zdjecie uzytkownika
Modry - 2014-09-19 09:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę o kontakt na numer gg - 621833 kogoś kto tam już pracował. dzięki za pomoc !
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-19 14:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej na rozmach kwalifikacyjnych nie sprawdzają w praktyce jak Twój język wygląda, chyba, że naprawdę codziennie musisz go używać w mailach, relacjach z klientami czy telefonach, ale tutaj wystarczy mieć jakiś papierek, certyfikat eentualnie będa chcieli zobaczyć i to wszystko @Marcecki, więc nie ma się czego bać :)
zdjecie uzytkownika
ktosik 123456 - 2014-09-20 19:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witajcie moim mili . Pracowałem w axidusie ponoad 3 lata firma jest nawet nawet dobra na start. W opolu mowia co innego a w holnadii w biurze tez .takze co do zarobków to dobrze placa czasem godziny kradna .Co do pracy to zalezy gdzie sie trafi np jak na szklarnie a sie sprawdzisz to prace masz caly czas tak samo na produkcji , sa i tez kary za nie pujscie do pracy 250 euro za nie posprzatanie mieszkania okolo 100 euro . W biurze na Maasdijk sa ludzie nie kompetetni wogóle chamstwo i jeszcze raz chamstwo . Bylem kiedys cos zaltwic to mnie poprostu zlali jak smiecia . POlak polakowi koldy żuca pod nogi!!!
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-21 10:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakiś czas temu wyjechałam z 2 znajomych. Mimo niepochlebnych opinii, postanowiłam zaryzykować i sprawdzić jak to naprawdę wygląda. Podejście do pracownika: mało fachowe. Po przyjeździe zebrano od nas dokumenty i dano obszerny plik papierów do podpisania. Umowa nie była skonstruowana zbyt klarownie, jednak dopiero po około godzinie pojawiła się osoba, która wszystko wytłumaczyła. Mieszkania: mieszkania są nienajgorsze, kwestia tego gdzie się trafi. Mozna trafić na domek wieloosobowy, hotel albo nieco mniejsze hotele typowo pracowniczy. Luksusow nie ma, ale standard zachowany, raczej nie ma o co się przyczepić. A ewentualne kwestie czystości to niestety ale już kwestia osób które na danej lokacji mieszkaja. Internet, media itd są. PRaca:kwestia szczęscia. Są ludzie którzy trafiaja do firm na stałą listę i nie narzekają, chodza codziennie do pracy, czasem na różne zmiany, ale praca jest mniej więcej pewna i sa w stanie sporo zarobić. W przypadku tych którym się tak nie poszczęściło, wygląda to tak, że co wieczór czeka się na informacje odnosnie tego czy jutro idzie sie do pracy i do jakiej firmy. W praktyce pracuje sie średnio 3-4 dni tygodniowo. Firmy: dobre i te mniej, na ogół niezbyt wymagające intelektualnie czy fizycznie. Ale zdarzaja się też istne obozy pracy, gdzie traktuja cię jak niewolnika, nie mozesz się nawet odezwać i jestes zdany na kaprysy kierownictwa, bo na firmie jest taki przesiew, że praktycznie codziennie kogoś wyrzucaja i przyjmują nowe osoby. Choćby dlatego, że po jakichś dwóch tygodniach z czyms nie spodobałam sie kierowniczce, od następnego dnia przestałam chodzić do pracy i pomimo kilku telefonów do agencji, przez cały tydzień żadnej pracy nie otrzymałam. Dlategoteż podziękowałam za współpracę i znalazłam inne biuro :) Wypłacalność : bez zarzutu Jeśli chodzi o moją subiektywną opinię to na pewno nie zdecydowałabym się z nimi na ponowną współpracę. Plusy? - dają możliwość wyjazdu i zakwaterowania w parze czy z koleżanką/kolegą. - zadowalające warunki mieszkaniowe - kontakt z biurem - ok No i jak wspomniałam na poczatku: można mieć fuksa i trafic na fajną firmę i mieć stałą pracę. Minusy? - Pobieranie opłat za dowóz do pracy, - trzymanie ludzi na rezerwach, a w międzyczasie ściąganie nowych - miesięczne wypłaty Jeśli ktoś chciałby jeszcze o cos spytać niech zostawi jakis kontakt do siebie, na pewno sie odezwę ;)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-09-21 11:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
10643016 pisac na gg, bo planuje wyjechac teraz 28.09
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-22 19:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar jechać teraz do holi z kumplem, wyjazd 28.09 prosze o jakieś informacje na temat tej agencji.
zdjecie uzytkownika
Bajorz - 2014-09-22 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema też mam wyjechać 28.09 do Holandii pracownik produkcji - pakowanie warzyw i owoców przez biuro pracy Axidus. Jak oceniacie te biuro czy opłaca się jechać za ich pośrednictwem? nie chce zostać na lodzie przez jakiś dupków co żerują na ludziach. Bardzo bym prosił o przesłanie mi jakiś opinie na ich temat. GG:9540244
e-mail: erykbajorz@wp.pl jadę z woj.śląskiego. Pozdrawiam i z góry dzięki. :)
zdjecie uzytkownika
patryk - 2014-09-23 16:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie polecam tej firmy pracowałem przez nią jakiś czas i nie będę ukrywał że był to okres stracony pracy praktycznie nie ma oczywiście w polskim biurze wam tego nie powiedzą ja przez 2 tygodnie przepracowałem 4 godziny i tym samym załapałem około 220 euro minusa bo odciągają kase czy się pracuje czy nie, jak widzą że ktoś ma juz dużego minusa to wyślą do pracy i wtedy jest pierwszy miesiąc za darmo bo pracuje się na spłacenie minusa po wyjściu na zero oczywiście praca znowu się kończy ich umowy też są jakieś śmieszne bo jeśli nie jeteś na wiekówce to dostajesz umowe na tydzień. W biurze pracują same olewusy i nic się tam nie załatwi najczęściej sprawy załatwia pani jessica przez którą informacje przelatują jak przez sito i oczywiście żadna sprawa którą ona się zajmie nie potrafi doprowadzić jej do końca, wyżej postawione osoby też tylko obiecują prace po czym olewają a za zbyt częste nawiedzanie biura naliczana jest opłata 5 euro dziennie
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-22
Żródło: Gowork.pl
Rotterdam
( )
  Witamy w Axidus International Agencji Zatrudnienia (numer certyfikatu KRAZ 8517). Jesteśmy jednym z liderów branży sektora produkcyjno ogrodniczego, obsługującego klientów w zachodniej części Holandii.  Naszymi klientami są firmy z najróżniejszych branż. Wiele zleceń pochodzi od klientów z sektora warzyw i owoców, u których nasi pracownicy zajmują się pakowaniem i opa
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-09-23 16:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. ja wprawdzie nie pracowalam przez axidus ale w mojej firmie przychodzi kilka osob z axidusa gdy mamy wiecej zamowien. z tego co mowia nie jest wesolo, modla sie o to zeby byla praca chociaz 2-3 dni w tygodniu a za wszystko trzeba placic i to co mnie dziwi to placa i to nie malo za dojazdy do pracy. ogolnie wiekszosc dziewczyn z ktorymi pracowalam narzekaly, plakaly, po tygodniu wracaly do polski, sama osobiscie ratowalam 2 z nich po,magajac zalatwic prace u mnie w firmie. pozdrawiam i szukajcie innych biur worforce, axcell te moge polecic
zdjecie uzytkownika
Doswiadczony - 2014-09-23 16:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema, wyjeżdżam do holandii co jakiś czas, ale z czymś takim to się nie spotkałem. Jak można przyjechać do pracy i mieć w ciągu dwóch pierwszy tygodniu mega minus na solarisie i niepracować wcale? I do tego ściągać jeszcze nowych pracowników z polski? Za wszystko są opłaty, ciągłe wpady na chate i sprawdzanie porządków, ciągłe kary. To wszystko jest CHORREEE! Nie polecam będziecie żałować.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x