Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
men - 2015-06-22 10:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szczerze odradzam wyjazd,no chyba ze chcecie pracowac po 2 lub 3 dni w tygodniu jesli wogole praca bedzie.Kto chce niech sie sam przekona.
zdjecie uzytkownika
michal - 2015-06-23 18:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xdxd - 2015-06-21 21:08:14]:
witam ja z koelga sie wybieramy i mamy zamiar wybrac ich opcje, a Ty skad jestes? i zdecydowales/as sie? :)
zdjecie uzytkownika
bnbn - 2015-06-23 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się wybiera 29/30 na wyjzad z firmy axidus ? i czy ich przewozem jedziecie ?
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-06-24 19:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie czy jest tu ktoś kto jest aktulnie w Holandii z tej agencji? czy jest praca czy zarabiają tylko na hotelu?
zdjecie uzytkownika
;) - 2015-06-24 20:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xdxd - 2015-06-21 21:08:14]:
ja jadę ;)
zdjecie uzytkownika
xdxd - 2015-06-24 21:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łęczna za Lublinem . To znaczy wybieram się z chłopakiem tylko że tak naprawde się zastanawiamy jeszcze bo nawet nic konkretnego nie powiedzieli na temat wyjzadu i za każdym razem jak dzwonie to przekładają wyjazd.
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-06-25 03:55:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie radze :-)
zdjecie uzytkownika
xdxd - 2015-06-25 09:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawa - 2015-06-25 03:55:23]:
A czemu ? Możesz coś o tej firmie powiedzieć ?
zdjecie uzytkownika
Peciiiia - 2015-06-25 15:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś pod koniec czerwca ?
zdjecie uzytkownika
żenada - 2015-06-25 15:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nam też przekładają ciągle wyjazd... żenada. A taki miły i porządny ten koleś z agencji się wydawał. Brak słów. Miesiąc czasu co tydzień dzwonił i potwierdzał wyjazd. Gdybyśmy wiedzieli znaleźlibyśmy sobie coś innego a teraz to ciężko.
zdjecie uzytkownika
hhhggg - 2015-06-25 21:23:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-03 00:25:36]:
7.07.2015 to wtorek. i ja jadę :)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-06-25 23:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge ale nie tutaj :-)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-06-25 23:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge ale nie tutaj :-) a pozatym przyjedz i sam| sama zobaczysz :-)
zdjecie uzytkownika
Fasolka69 - 2015-06-26 10:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne zeby sie wszyscy dostawali jak jeden maz, dostaja sie wybrani i trzeba miec tez troszke szczescia bo my akurat aplikowalismy w biurze i co chwila ktos przychodzil i sterty aplikacji, wiec ciezko miec pretensje ze wszyscy sie nie dostaja hehe. jednak trzeba wierzyc i byc dobrej mysli nam sie udalo super jestesmy jako para pracujemy 6 dni w tygodniu jest to nasza pierwsza praca i nie jest wcale ciezko jak myslelismy. teraz bedzie dojezdzal do nas brat rowniez mlody i oby jakos szlo dalej. w razie czego net jest na mieszkaniach:)
zdjecie uzytkownika
patkat - 2015-06-26 12:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedziemy 30.06 z Katowic. Zobaczymy jak to bedzie :)
zdjecie uzytkownika
Pytankoo - 2015-06-27 04:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jedzie ktos ich tranaportem 28.06.15 Niedziela? ;) trasa torun-bdg-naklo-piła.
zdjecie uzytkownika
xdxd - 2015-06-27 08:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałam jechać we wtorek z chłopakiem i znowu nam przełożyli wyjazd na pod koniec tygodnia .
zdjecie uzytkownika
blablabla12121 - 2015-06-28 20:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś podpisał już umowe z Axidusem na prace w holandii (jestem spoza Opola) a podczas rozmowy z pracodawca dowiedzialem sie ze w gre wchodzi jedynie zobaczenie jej na miejscu.
Jesli ktos z was ja ma, bylbym bardzo wdzieczny jakby wyslal mi na maila - emkai52@gmail.com
zdjecie uzytkownika
uiou - 2015-06-29 10:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak jest na Pomidorach ,dużo jest godzin w tygodniu ?? czy nie ma problemów z wypłacaniem pieniędzy?? wszystko sie zgadza??jakie warunki mieszkaniowe ??
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2015-06-29 23:12:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ta agencja jest godna zaufania ?
zdjecie uzytkownika
zdzich - 2015-07-01 14:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blablabla12121 - 2015-06-28 20:46:22]:
witam mam 19 lat i szukam pracy na wakacje dzwonili domnie z olsztyna axidus powiedzieli ze w srode jest wyjazd na pakowanie .Ale wacham sie słyszałem duzo wad o tej firmie.niech ktos napisze jak tam naprawde jest w holandii za posrednictwem axidus .
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-07-05 13:20:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hhhggg - 2015-06-25 21:23:03]:
Też jedziemy 7.07 ale postanowiłyśmy pojechać własnym autem :DD
zdjecie uzytkownika
PaPatka - 2015-07-06 14:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-06-03 00:25:36]:
Jade z kumpelą 7/7/15. Kto tez jedzie w tym terminie?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Anita - 2015-07-06 19:42:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja czekam już dwa tygodnie i ciągle każą uzbrajać się w cierpliwość. Mówią, że 15 i 20.07 też będą wyjazdy. Was też tak zbywają co rozmowę? :(
zdjecie uzytkownika
tq - 2015-07-07 13:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ze znajomymi wysłaliśmy również aplikację i cały czas czekamy na jakiś odzew, wczoraj dzwoniliśmy i jedyne czego się dowiedzieliśmy to to, że mają na ten tydzień już komplet i ewentualnie w przyszłym tygodniu...

Jechał już ktoś z tej Agencji ? Coś ktoś może mi powiedzieć na ten temat ?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert