Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS


Oceniono 984 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
AXIDUS
Maasdijk
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
buty - 2014-07-10 11:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Husar - 2014-07-08 18:17:27]:
A czemu nie połączenie szwedzkiego z duńskim? A polski to połączenie rosyjskiego z czeskim, tak?
zdjecie uzytkownika
katy - 2014-07-10 12:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Husar - 2014-07-07 20:11:53]:
A podrzucisz nazwę biura z którego jeździłeś do Francji na winogorna??
zdjecie uzytkownika
Husar - 2014-07-10 14:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buty - 2014-07-10 11:52:04]:
słyszałeś takie powiedzonko, że Czesi to Niemcy mówiący po polsku? :) Bez języka nie ma co się pchać do NL, ale jak ktoś zna niemiecki to myslalem ze łatwiej złapie bakcyla, a tu jednak widze wiecej angielskiego niz niemieckiego trzeba :)
zdjecie uzytkownika
lusi - 2014-07-12 11:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy Wam też cały czas przekładają na "następny tydzień"?
zdjecie uzytkownika
lusi - 2014-07-12 11:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Wam też cały czas przekładają na "następny tydzień"?
zdjecie uzytkownika
flaj - 2014-07-13 14:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lusi - 2014-07-12 11:35:41]:
To samo u mnie ! ale pan magik teraz już jasno powiedział: we wtorek 1000% juz nic się nie zmieni, w poniedziałek będzie dzwonił przewoźnik... a Ty skąd jedziesz ?
zdjecie uzytkownika
jako - 2014-07-14 09:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie co możecie mi powiedziec na temat tej firmy czy się oplaca tam jechać czy nie i jak jest z warunkami płaca? i Mieszkanie ? bardzo prosze oi odp. bo mam wyjazd w najbliższych dniach Z góry Dziękuje
zdjecie uzytkownika
kacza - 2014-07-14 11:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dzisiaj dostałam informację z uzupełnieniem danych i podobno wyjazdu lada dzień. Potrzebuje opinie na temat tej firmy. Jak wyglądają warunki mieszkaniowe, jak praca? terminowość wypłat?
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-07-14 12:55:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przeczytałem najnowsze opinie, ale nie znalazłem o tym, czy jest możliwość wyjazdu na własną rękę i dołączenie do grupy w Holandii Pracowałem tam, umiem się poruszać w tym kraju, znalazłbym Was tam.
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-07-14 22:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro jade z Olsztyna ( ktos jeszcze jedzie? ) .patrzac co ludzie tu piszą to strach jechac. Zniechęca to ostro do wyjazdu . ;/
zdjecie uzytkownika
mlody2 - 2014-07-15 09:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-07-14 22:45:08]:
jak faktycznie jestes mlody czyli na wiekowce to spokojnie jedz czasami maja rezerwe starzy bo nie sa oplacalni.
zdjecie uzytkownika
goska 31 - 2014-07-15 11:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się nie zrażam opiniami innych osób, tylko znalazłam na stronie oferty na wyjazd do pakowania cytrusów. Zastanawiam się, czy przy wzroście 175 cm dam radę, ale patrzę na galerię że pracują kobiety
zdjecie uzytkownika
wojtas - 2014-07-15 12:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-07-14 22:45:08]:
Siema młody, ja też dziś jadę busem z Olsztyna. Podaj nr tel to się z tb skontaktuje..
zdjecie uzytkownika
jako - 2014-07-15 12:29:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jaka jest tam praca przy czym ja mam 20 lat
zdjecie uzytkownika
jako - 2014-07-15 12:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze jedno pytanie czy są jakieś kary i za co np jeśli bym chciał wrócić przed czasem?
zdjecie uzytkownika
Kate - 2014-07-15 16:55:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przekopałam forum, napiszcie czy warto czmychnąć z Anglii do Holandii. Tu jest praca, ale tylko dla swoich - smutne prawdziwie. A tu widzę że pytają osoby o zbiory, na pewno lepiej niz zmywak w UK.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-07-19 11:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanie. Jakie sa kary w axidusie i za co Dziękuję za odp.
zdjecie uzytkownika
Patka - 2014-07-22 19:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ).... mieszkanie jest spoko.... praca czasami jest a czasami i 4 dni rezerwy sciagaja ludzi jak nie maja dla nich pracy.... porazka nie polecam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-23 21:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,
Mam parę pytań, dostaliśmy plik z info o pracy i taka lipa trochę, hotel 85 euro tygodniowo, 25 za ubezpieczenie, 30 za posiłki, 300zł dojazd, wyplata CO MIESIAC, a pierwsza po 2 tygodniach. To jakaś masakra jak sobie liczę, to śmieszne pieniądze wychodzą. co tydzień 140 euro samych kosztów + jedzenie, bo na 1 marnych obiadku nie wyżyję. Jadę z dziewczyną, ale chyba nie z tej firmy, bo jakoś kiepsko to wygląda. Do tego kaucja za klucze i obuwie, oczywiście mówię o przypadku mieszkaniu w hotelu. Jak to w końcu jest z TĄ KONKRETNĄ firmą, czy nierealne jest odkładać 2500zł miesięcznie? Mam 24 lata, dziewczyna 25. Proszę o odpowiedź, dzięki.
zdjecie uzytkownika
Edek - 2014-07-24 10:49:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-07-23 21:44:39]:
Chyba dlugo siedziales nad tym wyliczeniem :D szkoda ze zapomniales dodadc ze po 1 od czynszu mieszkania masz znizke za rachunek z PL (jakies 10-15E na tydzien mniej) po 2 dojazd jest kwestia wlasna i tego bym nie wliczal, po 3 jesc cos musisz wiec Twoje + jedzenie sugeruje ze co wyjezdzajac jako robol do NL maja Ci jeszcze szamke dawac za darmo :D haha po 3 i chyba najwazniejsze nie martw sie i tak nie wyjedziesz tam oplaca sie tylko mlodym osobom ( wtedy jest duzo nadgodzin) i firma tez zadowolona bo ma z tego zysk. Ja majac 21 lat zarabialem ok 200 e na czysto na tydzien. Pozdro !!!! acha kar nie ma chyba ze cos zepsujesz (spalisz czajnik, telewizor spadnie itp to musisz odkupic).
zdjecie uzytkownika
wis - 2014-07-24 16:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Edek - 2014-07-24 10:49:30]:
Siemanko, widze aktualna oferte na forklifta do Bleiswijk. Nie wiem czy dobrze zrozumialem bo lepiej u mnie z angielskim w mowie i gadaniu w 4 oczy niz czytaniu i pisaniu, napisalicie "• Own transportation to the workplace (cost of transportation are fully refund)". Ok, to zalozmy ze przyjezdzam do Holandii własnym mercedesem Vito do którego wlezie na spokojnie 10 chłopa, a jak zajdzie potrzeba to i z 15 da radę. nie smiejcie sie, testowalem raz z pietnastoma chłopa. no i skoro zwracacie pieniadze to są tam takie osoby, ktore zbierają razem innych pracownikow i oni mu płacą za dojazdy? bo jak jest taka opcja to chyba warto nawet wziac auto do Holandii, nawet z polskim ubezpieczeniem. Dzieki za odpowiedz z góry.!
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2014-07-24 17:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie kiedy wyruszył autokar z holandi do polski o mó brat miał wczoraj wyjechał bo mu busa przesuneli i od wczoraj nie daje znaku zycia. Prosze o pilną odpowiedz!!
zdjecie uzytkownika
Ada - 2014-07-25 23:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wszystkim, my ruszamy we wtorek 29.07. I martwią mnie te wasze opinie. Mam 18 lat i zastanawiam się czy warto. Piszecie tu o 80e tygodniowo za mieszkanie a ja mam w umowie 24e? i teraz nie wiem co mam myslec? Jeżeli zerwe umowe wczesniej są jakieś kary? Jak to wyglada na miejscu? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bogdan - 2014-07-26 12:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktos ma stawki wiekowe to prace ma ciagle my bylismy na 2 miesiwce i jeetewmy zadowoleni. Przeciez masz jasna tabelke kosztów i za mieszkanie placisz odpowiednio do wieku minus znizka za rqchunek z Polski. Martwi cie ze ktos placi 80 i ty tez bedziesz haha
zdjecie uzytkownika
Dzierżka - 2014-07-27 18:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc ;) wraz z trzema chlopakami tez mam wyjazd we wtorek. Mysle ze warto. Raz sie zyje, a jak nie sprobujesz to nie bedziesz wiedziala. My tez jedziemy pierwszy raz i zobaczymy co z tego wyjdzie. Jestesmy dobrej mysli ;)
Pozdrawiam ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x