Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
Dawiddd - 2014-08-21 11:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jedzie ktoś na warzywa i owoce 26.08? Mam 20 lat i jadę ze Szczecina.
zdjecie uzytkownika
zach pom - 2014-08-21 12:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawidd . Dlugo czekales na odpowiedz z Axidusa ? Bo ja czekam od 12 . Mam 24 lata
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 12:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
darek ja z kolegami jade 24.08 z torunia chcesz pisz na gg 77 33 649
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zach pom. Czekałem okolo tygodnia na odp. Napisz do nich jeszcze raz. Wlasnie czytalem opinie i sie zastanawiam czy warto jechac. Czy byl juz ktos tam w obecnym czasie? Moze cos napisac??
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-08-21 12:26:47]:
Jedziesz tam pierwszy raz? Czy znasz kogos kto juz wyjezdzal z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 12:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z axidusa po raz pierwszy jadę. Opini negatywnych jest dużo ale znam Polakow i ich tendencje do widzenia wszystkich złych rzeczy oprócz swoich błedów. Nie nastawiam się na nic co bedzie to bedzie ;)
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-08-21 12:41:55]:
Zobaczymy. Mam nadzieje ze nie jest tak jak opisuja. Taka prawda jak sie nie pojedzie to sie nie przekona. A mozesz mi powiedziec trzeba zalozyc konto walutowe czy wystraczy zwykle konto?
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zach pom - 2014-08-21 12:19:07]:
Z tego co wiem to jeszcze potrzebuja ludzi na 26.08. Najlepiej bedzie jak zadzwonisz tam i sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
gosia25 - 2014-08-21 14:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej moze mi ktos powiedziec cos o tej firmie axidus bo bede albo w niedziele albo we wtroek jechac i chce cos wiedziec o nich
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 15:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skad ty te bajki wytrzasnales? Jakie 500 euro za sofi ? Przeciez to darmowe. Oczyweiscie w NL siedzi tydzien i juz wielki znawca :D Zarobków też nie mozesz dostać mniejszych niż wg tabeli wiekowej.

Coraz bardziej mnie to wszystko ciekawi wiec jak tylko bede na miejscu napisze jak to bedzie wygladalo:)
zdjecie uzytkownika
m,m - 2014-08-21 16:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konto musi być walutowe ,na numer sofi czeka sie krotko,jest bezpłatny
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-21 16:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również wyjeżdżamy 26go. Mamy rocznikowo 24 lata no i po lekturze 68 stron mam takie wąty, że masakra. No ale kto nie ryzykuje, ten ginie. Mam tylko nadzieję, że to 40h będzie na pewno bo nie jedziemy tam na wakacje ale do roboty. Kiedyś już byliśmy, z Ab Job Service, mieliśmy rocznikowo 20 lat a zarobiliśmy po 5tys na rękę przez miesiąc. Ale pracowaliśmy w polu, w pogodę niepogodę no i m ieszkanie mieliśmy za darmo. Ogólnie na pewno był z tą kasą jakiś przekręt bo na umowie było 6euro brutto więc łatwo to wszystko policzyć. Ale byliśmy bardzo zadowoleni. Ciekawe jak będzie teraz?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 19:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wyjezdzalam wczesnej z inna agencją i też po przeczytaniu opinii byłam pełna obaw a wszystko okazalo sie ok. Oby i teraz wszystko było w porządku ;)
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-21 19:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ddd a kiedy jedziesz? I dokąd?
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2014-08-21 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, my również jedziemy 26, mamy do wyboru albo z Bydgoszczy albo z Torunia, zobaczymy jak to będzie
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-22 00:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bunia ja jade z 2 kolegami z torunia w niedziele na pakowanie owocow z tego co mi wiadomo :)
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-22 09:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile masz lat, jeśli wolno spytać?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-22 15:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja 23 koncze we wrzesniu, koledzy rok wiecej.

Hmm dzis dzwonili do mnie, że mieli jakiś bałagan i że wyjazd jednak we wtorek... Z tego co widzę z organizacją u nich nie jest jakos super, chociaz prawde mówiąc nie tylko u nich... No nic zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ;)

Z tego co wiem to ja moge zaczac prace wczesniej bo posiadam już sofi, chlopaki maja niby zacząć najpozniej w ciagu 3ech dni...
zdjecie uzytkownika
okradziona - 2014-08-22 16:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie nie podpisujcie umowy z Axidsem. To [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pobieraja pieniadze za wszystko co tylko sie da. Ludzie na wiekowce zarabiaja marne grosze. Nie polecam nikomu!!!
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-22 16:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E no to raczej się tam gdzieś na miejscu spotkamy:) Facet mówił, że na początku mieszka się a Axidus Projecten, czy ktoś wie coś na ten temat? Zapomniałam się spytać o dostęp do neta. A tego, że jak ktoś ma sofi to może wcześniej pracować to nie wiedziałam. Dziwne;/
zdjecie uzytkownika
tede - 2014-08-22 16:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś możźe napisać co to za kary? W umowach jest o tym jakiś zapis? Załóżmy, że pracy nie ma, wkurze się i zjadę do PL to za to też jest jakaś kara??
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-22 17:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie sie na miejscu zobaczymy, chociaz jak wpsomnialam ja jednak tez dopeiro 26 jade bo cos tam im sie poknocilo.

Co do tego sofi tez mnie to zdziwilo bo w poprzedniej agencji pracowalam od razu, a sofi dostalam po 2 tygodniach okolo

cholera wie na miejscu sie przekonamy :D

Ps. najbardziej co mnie ubodło w tej agencji to to, że na ich stronie gdzies w opisach napisali "krutki" ... Moim zdaniem powinni popracowac nad organizacja i takimi szczegolami bo to jednak troche odstrasza :D
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-22 18:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też to widziałam, ogólnie to raczej bajki tam napisali;/
zdjecie uzytkownika
1991 - 2014-08-22 21:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O której ruszacie z Torunia we wtorek? Wiecie już coś czy przewoźnik też ma do was dzwonić w poniedziałek? Przez telefon mi powiedzieli że wyjazd koło 17.30, rano śniadanie i spotkanie z koordynatorami
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-23 00:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1991 - 2014-08-22 21:52:39]:
hej no mi tez mowili ze kolo 17 mamy jechac we wtorek a tel ma byc w pon :)

Poki co wszystko niby pieknie i kolorowo ... :D Az za co? :D
Ps. moj rocznik widzę :D
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski