AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

Marysiaa 2016-07-06 19:04:04
Wybieram sie 12.07 z Olsztyna prawdopodobnie na produkcje.
bibi 2016-07-06 19:58:45
tak ale sprawdź czy to aktualne bo wymagana dyspozycyjność od zaraz
kamo 2016-07-07 10:20:03
Ja tez mam z dziewczyną jechać 12.07 ale jeszcze mam wątpliwości czy faktycznie sie zarobi dużo więcej niż w Polsce
anka 2016-07-07 10:23:31
Skoro dają umowy i gwarancję wypłat co piątek to nie macie się o co martwić raczej do tego jest opieka polskiego koordynata
1
Paula23574 2016-07-07 15:10:00
Jedzie ktos 11.07.2016 z Katowic??
df 2016-07-07 15:57:45
@anka a wiesz mniej wiecej jakie wyangrodzenie oferuja?
NickT 2016-07-07 16:04:22
polecam firme Axidus 7,5/10
skad ocena?
-maja duzo prac ale czesto sa zmiany
-praca jest latwa mozliwosc dodatkowych w weekendy
-kwateruja pary razem i czesto praca tez jest razem
-czeka sie czasami na dojazd
-koordynatorzy to polacy wiekszosc rzeczy da sie zalatwic
-wyplaty co tydzien na czas a kopia na maila
-gwarantuja mieszkanie transport nie trzeba sie o nic martwic
-agngielski nie jest wymagany
-mieszkania o roznym standardzie ale duzy plus za wifi

pozdrawiam:)
3
ed 2016-07-07 16:27:56
@anka no wlasciwie umowa o prace jest duzym plusem
Paulina36184 2016-07-07 17:15:38
Jadę też z chłopakiem z Katowic ;)
onki 2016-07-07 17:26:24
@NickT a nadgodziny są tylko dla chętnych? :) Ja ogólnie jestem chętna, ale chcę wiedzieć, jak to wygląda i na czym się stoi. Widzę, że Poszukują pracowników do sprzątania w Poeldijk. Ktoś tam może już był?
1
jarosz 2016-07-07 19:10:44
@NickT a z tą możliwością dodatkowej pracy w weekendy, to jest ona zawsze co weekend i można się zgłaszać czy to sporadyczne dodatkowe dni pracy? Dzięki za informacje :)
nbm 2016-07-08 13:43:45
hej! chciałabym sie zatrudnić w firmie AXIDUS - teraz rekrutują na pracownika agencyjnego, pracownika produkcji (w okresie wakacyjnym). Widze też ze poszukuja do typowo fizycznych prac - bo od szklarni z pomidorami. Ale widzew ze są rózne opinie o nich
tola 2016-07-08 21:56:57
tak, można jak najbardziej się u nich teraz na wakacyjne wyjazdy do pracy załapać - Haga, Rotterdam i okolice (Zuid Holland) jakby cię konkretnie lokalizacje interesowały, angielskiego znać nie trzeba.
Claudu19 2016-07-09 13:14:20
hej, jade z chłopakiem 13.07 z Wrocławia czy tylko ja mam złe przeczucia co do tego wyjazdu ?
kame 2016-07-09 13:18:47
no to mnie ratuje, bo ja chcę teraz jechać na sprzątanie z wami do Poeldijk, a niestety nie znam angielskiego, zęsto darmowe zakwaterowanie w hotelach i wyżywienie kusi dodatkowo
Fifi 2016-07-10 00:43:17
Jadę z dziewczyną z Opola więc najpewniej ten sam transport, pewnie zobaczymy się w busie :)
Damian 2016-07-10 09:28:33
Mam pytanie , przyjmują w Axidusie po 30tce
kacha 2016-07-10 10:56:37
a wiecie cos wiecej na temat zakwaterowania? Ja slyszalam,ze kilkanascie osob zostaje zakwaterowanych w jednym domku, wiec zbieranina ludzi i scick, czy wy wiecie gdzie bedziecie miec kwatery ile osób?
ajak 2016-07-11 13:20:01
Oczywiste, że chociaż podstawy angielskiego trzeba znać, ale przecież każdy zna parę slów. Zawsze można próbować znaleźć jakieś szkolenie, żeby choć trochę się podszkolić. Zastanawiam się tylko czy wypłata jest terminowa, wiecie może? Z góry dzięki za odpowiedź.
mateusz 2016-07-12 20:03:15
Siema, jadę własnym samochodem z dziewczynom ze Szczecina. Mamy być na miejscu o 8 rano w piatek. Chce się ktos zabrac?
kacha 2016-07-12 20:09:56
Teraz dla młodych to nie ejst nic trudnego by nawet podstaw sie nauczyc i swobodnie nimi sie posługiwać, przecież i tak wiekszosc ludzi mówi po angielski, chociaz jak sie nie dogadasz to raczej jest jakis koordyntor na miejscu?
Paula7729 2016-07-13 15:29:44
@Claudu19 jesteś już na miejscu? Jak tam jest?
Miałam jechać w ten sam dzień co ty ale zabrakło dla mnie i dla mojego chopaka miejsca
kacha 2016-07-13 16:39:35
Hej, pisze ponownie czy ktoś aplikowal do Poeldijk i wie kiedy najblizszy wyjazd?
Wieś 2016-07-15 14:50:31
Praca na wakacje 2016- uczniowie i studenci to coś czym powinniście się z pewnością i na pewno zająć, doskonała rzecz, mała a cieszy, kasa zostaje później na cały rok, ja polecam całkowicie i od już.
Dawid1 2016-07-19 06:22:20
480euro za miesiąc na czysto, nie polecam. Pierwsza wypłata po tygodniu, kolejne co miesiąc.
2
onki 2016-07-19 10:51:51
To ile oni potrącają i za co @Dawid1 bo taką stawkę to w Polsce mieć można. Widziałem, że istnienie możliwość dorobienia na wieczornych porach, ciekawe ile wtedy jest na koncie
tomek smieszek 2016-07-21 12:46:03
kto jest teraz juz w axidusie , i chetnie by sie spotkal ,porozmawial :D niech da cynk
Mannnnnnn 2016-07-21 13:09:22
Zastanawiam się w jaki sposób są tutaj rozliczane pieniądze czy jest tak, że trzeba poczekać na powrót do polski czy może już tam na miejscu np. w holandii jest płacone, czy tygodniowo czy miesięcznie i końcu co najwazniejsze w jakiej walucie to jest
Marcin 2016-07-21 18:41:54
Jeśli chodzi o okres wakacyjny to naprawdę bardzo dobrze to wygląda, generalnie naprawdę fantastyczna sprawa, widzę że mają ogłoszenia tylko na właśnie te 2 miesiące
jola77777@op.pl 2016-07-23 18:20:04
płacone jest w euro pierwsze 2 tygodnie co tydzień potem na koniec miesiaca,wypłacać możesz w bankomatach euro,solaris jest wysyłany na e-maila co piątek.
Mirek 2016-07-23 18:43:04
Ktoś tu ostatnio pisał o Praca na wakacje 2016- uczniowie i studenci i mam takie pytanie czy jest możliwość faktycznie po tym wszystkim trochę przedłużyć na jesień też, mam nadzieję, że tak jest dobrze, w każdym razie pięknie czekam na odpowiedź od Was
Poldek 2016-07-24 19:34:12
Generalnie jeśli chodzi o prace na wakacje to warto próbować, moim zdaniem trzeba próbować za wszelką cenę, zwłaszcza, że dobrze płacą tutaj, naprawdę
miśka 2016-07-25 11:29:23
hej, jak długo czekaliście na ich odezwanie sie po wysłaniu tych formularzy zgłoszeniowych ?
Jacek 2016-07-25 13:07:30
Cześć, mama kazała mi się zgłosić do pracy na wakacje, mam czas do października bo zaczynam wtedy studia, powiedzcie mi w jaki sposób to wygląda czy jest wszystko na swoim miejscu czy?
1
oczekująca 2016-07-25 17:19:49
Hej czy ktoś wyjechał albo będzie wyjeżdżał teraz na czasie do pracy na okres powyżej 3 miesięcy? :)
oczekująca 2016-07-25 17:21:35
Hej czy ktoś wyjechał lub będzie na czasie wyjeżdżał do pracy na okres powyżej 3 miesięcy? ;)
Funnny 2016-07-26 11:38:35
Pracownik produkcji to zawsz esię przyda, wydaje mi się, że zdecydowanie trzeba sobie powiedzieć - damy radę
miśka 2016-07-26 15:28:15
hej, jak długo czekaliście na ich odezwanie sie po wysłaniu tych formularzy zgłoszeniowych ?
tak 2016-07-26 15:43:53
A wiecie czy niedługo pojawi się jakiekolwiek ogłoszenie pracy? W końcu dobrze, że do podstawy zarobków są jeszcze jakieś premie, więc i wypłata musi być dobra.
Marcinho52@o2.pl 2016-07-26 21:30:18
Ma zamiar ktos wybierac sie z zabrza ?
gość 2016-07-27 10:52:42
A wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie jako pracownik agencyjny? Bardzo chętnie bym się załapał, bo oprócz dobrej podstawy pewnie jest jakaś premia.
BMH 2016-07-27 14:12:07
Witam , wybiera się ktoś do Holandii za pośrednictwem tej agencji 1 Sierpnia z Katowic ?
Maniera 2016-07-27 14:29:01
Ja słyszałem, że ktoś tam ma niby się wybierać, ale nie wiem kto, nie ogarniam za dużo z tego tematu, wiem tylko że pojawiają się nawet jakieś ogłoszenia nowe na stanowiska wakacyjne do Holandii, zdecydowanie chyba warto próbować swoich sił w tej pracy
lola357 2016-07-27 20:47:51
Jedzie ktos z olsztyna 2.08.16 ? Jade z koleżanka, ale przez te komentarze troche się boje .
lola357 2016-07-27 21:36:55
jedzie ktoś z Olsztyna 2.08.16 ? bo jade z koleżanką i troche się boję.. co myślice o tej firmie ? komentarze są fatalne..
PRAWDA 2016-07-28 09:33:23
jak sie boicie "bo kometraze sa fatalne" to zostancie w domu i nigdzie nie wychodzcie :)
wiele filmikow o holandii obejrzalem, z wieloma rozmawialem ludzmi ktorzy w Holandii juz byli i wszyscy powiedzieli jednoglosnie:
wszystkie komentarze mozecie sobie wsadzic miedzy bajki / czemu? / no to juz tlumacze/
polacy jacy sa wszyscy wiemy jesli biuro ich wywalil z jakiegos powodu od razu ida poszczekac w necie, ci zadowoleni nie pisza. inna sprawa ze czesto ktos wyjezdza i mysli ze bedzie czerwony dywan czekal i dom z basenem a praca bedzie tylko na popoludnia zeby ksiaze i ksiezniczka sie wyspali.
no niestety rzeczywistosc jest inna - ja pojechalem na wakacje i pracuje do konca wrzesnia.
biuro w pl z reguly wie tylko tyle co przekaza im z holandii, czesto sie okazuje co innego, ze swojego doswiadczenia moge napisac ze:
-praca jest i jest jej duzo
-pieniadze sa i idzie zarobic
-agencja na tobie tez zarabia bo to nie jest dzialanosc charytatywna
-polak polaka w pracy sprezda za 1 euro

a to jaka praca jakie mieszkanie jacy ludzie z ktorymi bedziecie zalezy troche od przypadku troche od szczescia jednak wszystko tu idzie zalatwic. podsumowujac ogarnietym ludziom polecam, osobom z super angielskim polecam - takich jest malo, dziewczynom polecam - jest duzo prac dla dziewczyn typu latwe i lekkie ale tempo zapieprzac trzeba, NIE POLECAM tym co chca jechac na wakacje, mysla ze przy pakowaniou warzyw zarobia na 3 domy i maseratti, wszystkim osobom co naduzywaja % oraz biora wiadomo co - sam bylem swiadkiem - gruba impreza, ktos cie podpierdzielil, zaspales w poniedzialek - dziekuje dowidzenia.
jesli bedziecie zainteresowani jakas sensowna odpowiedzia podaje moj mail, jesli bede mogl to odpisze piotr.marek1@gmail.com
ktosiek 2016-07-28 09:40:16
Ja sam też bym chętnie wyjechał do pracy właśnie do szklarnii, zwłaszcza, że atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach, a na spokojnie można dbać o zadowolenie pracowników. A wypłata jaka jest?
kamykzdr 2016-07-28 14:22:33
dwa dni na ich odpowiedz
onki 2016-07-28 15:31:57
Wiesz @PRAWDA większość ogłoszeń jest skierowana do studentów i uczniów więc nie ma co się dziwić, że są takie komentarze jak jadą osoby w ogóle nie oswojone z pracą..
maja 2016-07-29 13:37:21
Pracownik Szklarni z Pomidorami jest potrzebny u nich z tego co widze.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS