Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: AXIDUS


Oceniono 876 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 168 osób
zdjecie uzytkownika
takatam - 2014-04-10 21:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamaa - 2014-04-10 19:55:15]:
Szmery bajery....
zdjecie uzytkownika
Mat - 2014-04-11 19:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś wie do jakiej miejscowości w holandii jutro jedziemy?
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-11 19:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie jak wygląda sprawa z noclegiem jakie warunki? czy są to pokoje/mieszkania ile osobowe co jest na wyposażeniu
zdjecie uzytkownika
kw - 2014-04-12 19:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamaa - 2014-04-08 19:48:28]:
my jedziemy z mezem 14.04 :)
zdjecie uzytkownika
Paulina 111 - 2014-04-13 19:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. Jade 14.04 jedzie ktos?. Moze mi ktos powiedzieć o warunkach tam i czy praca jest zawsze? ?
zdjecie uzytkownika
Paulina 111 - 2014-04-13 19:36:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie cos na temat tego biura? Warunki i wogole?
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-04-13 22:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Paulina 111 - 2014-04-13 19:36:17]:
pojedziemy zobaczymy :) mam nadzieje ze bedzie ok :)
zdjecie uzytkownika
Pioter - 2014-04-14 21:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie warunki mieszkaniowe tam są ? Mieszka się w domku w tak zwanym Bungale ?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-04-14 22:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maciek,Mat,Paulina111,czarny,kw...jak pierwsze dni? Ja z chłopakiem wyjeżdżam we wtorek. W jakich mieście jesteście?
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-15 09:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, mam pytanie jak wygląda sprawa z noclegiem jakie warunki? czy są to pokoje/mieszkania ile osobowe co jest na wyposażeniu
zdjecie uzytkownika
MIX - 2014-04-16 05:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WYJEŻDZA KTOŚ 22 KWIEWTNIA Z OKOLIC SZCZECINA LUB GORZOWA
zdjecie uzytkownika
ahh - 2014-04-16 14:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem tam i z chęcią chce wrócić , mieszkania nie są najgorsze , praca jest zawsze dla tych co chcą pracować ! dla tych co nie chcą to nie ma sensu wyjazdu , mieszkania są 5 osobowe bangale lub domy wielo rodzinne , wyposażenie moim zdaniem bardzo dobre , ale warto zabrać telewizje ze sobą .. Polecam jeśli będziesz szanował prace axidus cie doceni !
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2014-04-16 16:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ahh - 2014-04-16 14:26:49]:
A lodówki są duże?Jest internet w mieszkaniach?
zdjecie uzytkownika
jazda - 2014-04-17 22:43:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, ktoś chętny ze śląska lub dolnego śląska transport autem 22 kwietnia wieczorem 3 miejsca.
zdjecie uzytkownika
ahh - 2014-04-17 22:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
internet jest wszędzie w domkach , lodówki nie są wielki wielkość 50 cm , małe zamrażalki są w nic ale będzie ci brakować czasu na gotowanie :D jedynie jak będziesz miał wolne :)
zdjecie uzytkownika
Fixo - 2014-04-18 02:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MIX - 2014-04-16 05:34:48]:
witam ja jade z kolegami 22 ?
zdjecie uzytkownika
KDDDDD - 2014-04-19 17:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z kolezanka jestem tu nie cale dwa tygodnie, warunki mieszkaniowe trafilismy na super mieszkamy w hotelu w trojkę w pokoju łazienka jedyny minus to taki ze nie ma tu pieca gazowego i nic usmazycc nie mozna ani ugotowac, ale plusem jest to ze za 20 euro masz obiady od pon do piatku,na kazdym pietrze masz pralki suszarki i mikrofalowke, w pierwsze dni kiedy przyjedziecie bedziecie mieszkac na axidus projecten i pozniej tak naprawde nie wiecie gdzie bedziecie mieszkac bo nie od was to zalezy,, co do pracy to fakt praca jest i to nawet fajna ciezka raczej nie jest, glownie to pakowanie owocow warzyw, jak godziny pracy w tygodniu bedzie to podejrzewam ze i z kasą bedzie nie najgorzej:)
zdjecie uzytkownika
pablo - 2014-04-20 14:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktos 22kwietnia z Bydgoszczy?
zdjecie uzytkownika
Zenek - 2014-04-20 21:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Makar - 2014-04-10 14:55:03]:
Mieszkania w Hotelu :) pokoje nie duze ale znosne, niej est zle, lazienka w dobrym stanie czysta... mieszka sie dobrze , do sklepu polskiego albo do PLUSA jakies 10 minut na piechote nawet moze i mniej jak ktos szybko idzie :) tak na prawde wiecej nie trzeba. Kierowcy zabieraja do pracy busami z pod hotelu. Jest tez mozliwosc wynajecia roweru za 100 euro. Oddaja kaucje w momencie oddania roweru. Ja ogolnie z zona mieszkam tydzien i polecam. Nie jest tak zle jak to niektorzy pisza. Spotkałem typów ktorzy po 2 dniach stwierdzili ze wszyscy ich oszukuja i za wszystko msuza placic kary i wyniesli sie gdzies do innego miasta. Jak ozna po 2 dniach stwierdzic ze są oszukiwani ? idioci.
zdjecie uzytkownika
szyszunia - 2014-04-22 12:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanka, czy firma wypłaca regularnie co tygodniowo pieniązki? Jak wygląda umowa? Ilu osobowe są pokoje? Jakie są warunki mieskzaniowe? Jak wygląda praca przy pakowaniu owoców, czy praca jest codziennie po 8 h?W jakiej miejscowości? bardzo prosze o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Igor - 2014-04-22 19:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
jestem zainteresowany pracą, ale chciałbym dowiedzieć się jaki jest dojazd z Polski, czy ktoś korzystał z komunikacji międzynarodowej ?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-24
Żródło: gazetapraca.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Firma SALTS POLSKA - dystrybutor drobnego sprzętu medycznego poszukuje kandydata na stanowiskoPRZEDSTAWICIEL MEDYCZNYna terenie województwa mazowieckiegoOpis stanowiska:Promocja produktów na rynku szpitalnym Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z klientami, umacnianie wizerunku firmy Realizacja planów sprzedaży na przydzielonym obszarze Prowadzenie szkoleń i prezentacji produktów dla personelu medycznego Reprezentowanie firmy podczas zjazdów
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-04-22 19:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest praca cały czas???
zdjecie uzytkownika
mala - 2014-04-23 09:42:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jasiu - 2014-04-15 09:43:52]:
zalezy jak trafisz. sa mieszkania 4 osobowe ale i sa tez 40 osobowe:) nie jest zle z mieszkaniami ,ale mozna tez trafic na hotel ale podobno ludzie sobie ez chwala:)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
OBCY - 2014-04-24 09:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tu piszą przedszkolaki (kto jedzie tego i tego bo od mamusi będe daleko) to forum jest od pisania opinii a nie od szukania opiekunów kto jedzie można się dowiedzieć w firmie Ludzie ogarnijcie się jedziecie do pracy a nie do ochronki
Jak firma płaci to jest ok a ilość godzin zależy od pracodawcy w Holandii
zdjecie uzytkownika
Czarny wrzesień - 2014-04-24 12:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OBCY - 2014-04-24 09:04:02]:
ale w firmie mi nie chcą powiedzieć kto jedzie i skąd, więc się muszę na forum dowiadywać
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x