Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-19 14:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej na rozmach kwalifikacyjnych nie sprawdzają w praktyce jak Twój język wygląda, chyba, że naprawdę codziennie musisz go używać w mailach, relacjach z klientami czy telefonach, ale tutaj wystarczy mieć jakiś papierek, certyfikat eentualnie będa chcieli zobaczyć i to wszystko @Marcecki, więc nie ma się czego bać :)
zdjecie uzytkownika
ktosik 123456 - 2014-09-20 19:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witajcie moim mili . Pracowałem w axidusie ponoad 3 lata firma jest nawet nawet dobra na start. W opolu mowia co innego a w holnadii w biurze tez .takze co do zarobków to dobrze placa czasem godziny kradna .Co do pracy to zalezy gdzie sie trafi np jak na szklarnie a sie sprawdzisz to prace masz caly czas tak samo na produkcji , sa i tez kary za nie pujscie do pracy 250 euro za nie posprzatanie mieszkania okolo 100 euro . W biurze na Maasdijk sa ludzie nie kompetetni wogóle chamstwo i jeszcze raz chamstwo . Bylem kiedys cos zaltwic to mnie poprostu zlali jak smiecia . POlak polakowi koldy żuca pod nogi!!!
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-09-21 10:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakiś czas temu wyjechałam z 2 znajomych. Mimo niepochlebnych opinii, postanowiłam zaryzykować i sprawdzić jak to naprawdę wygląda. Podejście do pracownika: mało fachowe. Po przyjeździe zebrano od nas dokumenty i dano obszerny plik papierów do podpisania. Umowa nie była skonstruowana zbyt klarownie, jednak dopiero po około godzinie pojawiła się osoba, która wszystko wytłumaczyła. Mieszkania: mieszkania są nienajgorsze, kwestia tego gdzie się trafi. Mozna trafić na domek wieloosobowy, hotel albo nieco mniejsze hotele typowo pracowniczy. Luksusow nie ma, ale standard zachowany, raczej nie ma o co się przyczepić. A ewentualne kwestie czystości to niestety ale już kwestia osób które na danej lokacji mieszkaja. Internet, media itd są. PRaca:kwestia szczęscia. Są ludzie którzy trafiaja do firm na stałą listę i nie narzekają, chodza codziennie do pracy, czasem na różne zmiany, ale praca jest mniej więcej pewna i sa w stanie sporo zarobić. W przypadku tych którym się tak nie poszczęściło, wygląda to tak, że co wieczór czeka się na informacje odnosnie tego czy jutro idzie sie do pracy i do jakiej firmy. W praktyce pracuje sie średnio 3-4 dni tygodniowo. Firmy: dobre i te mniej, na ogół niezbyt wymagające intelektualnie czy fizycznie. Ale zdarzaja się też istne obozy pracy, gdzie traktuja cię jak niewolnika, nie mozesz się nawet odezwać i jestes zdany na kaprysy kierownictwa, bo na firmie jest taki przesiew, że praktycznie codziennie kogoś wyrzucaja i przyjmują nowe osoby. Choćby dlatego, że po jakichś dwóch tygodniach z czyms nie spodobałam sie kierowniczce, od następnego dnia przestałam chodzić do pracy i pomimo kilku telefonów do agencji, przez cały tydzień żadnej pracy nie otrzymałam. Dlategoteż podziękowałam za współpracę i znalazłam inne biuro :) Wypłacalność : bez zarzutu Jeśli chodzi o moją subiektywną opinię to na pewno nie zdecydowałabym się z nimi na ponowną współpracę. Plusy? - dają możliwość wyjazdu i zakwaterowania w parze czy z koleżanką/kolegą. - zadowalające warunki mieszkaniowe - kontakt z biurem - ok No i jak wspomniałam na poczatku: można mieć fuksa i trafic na fajną firmę i mieć stałą pracę. Minusy? - Pobieranie opłat za dowóz do pracy, - trzymanie ludzi na rezerwach, a w międzyczasie ściąganie nowych - miesięczne wypłaty Jeśli ktoś chciałby jeszcze o cos spytać niech zostawi jakis kontakt do siebie, na pewno sie odezwę ;)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-09-21 11:10:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
10643016 pisac na gg, bo planuje wyjechac teraz 28.09
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-22 19:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar jechać teraz do holi z kumplem, wyjazd 28.09 prosze o jakieś informacje na temat tej agencji.
zdjecie uzytkownika
Bajorz - 2014-09-22 20:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siema też mam wyjechać 28.09 do Holandii pracownik produkcji - pakowanie warzyw i owoców przez biuro pracy Axidus. Jak oceniacie te biuro czy opłaca się jechać za ich pośrednictwem? nie chce zostać na lodzie przez jakiś dupków co żerują na ludziach. Bardzo bym prosił o przesłanie mi jakiś opinie na ich temat. GG:9540244
e-mail: erykbajorz@wp.pl jadę z woj.śląskiego. Pozdrawiam i z góry dzięki. :)
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-09-25 11:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że prawdziwe opinie bardzo szybko znikają
zdjecie uzytkownika
kkk - 2014-09-25 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-09-21 10:54:56]:
witaj, na jakie prace w axidusie najlepiej się ''pisać''
zdjecie uzytkownika
Doswiadczonyznowu - 2014-09-26 09:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że moje opinie bardzo sie przydadza. Kilka razy byl przestoj ale mimo wszystko polecę wam ta firme. Poza tym to negatywy ktore sie pojawiaja prawdopodobnie pisane sa przez leserow ktorzy mysleli ze za lezenie tez sie zarabia. Jakoś na dniach biuro axidus organizuje turniej pilkarski dla biur pracy. Żałuje że nie gram w pilke, sa miesięczne wypłaty i oprocz tego co w tabeli nie ma dodatkowych oplat. Pozdrawiam i zazdroszczę jeszcze raz.
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-09-26 18:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam przez prawie 3 lata.
Dla mnie to było dobre biuro bo dobrze trafiłam. Praca ciężka dosyć była, ale chwałę sobie;)
Co do tych co narzekają to w większość ćpuny, alkoholicy i lesery do roboty.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
damian8324 - 2014-09-27 15:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca ok ale warunki mieszkaniowe fatalne pokoje szafa łóżko i nic więcej nie ma warunków sanitarnych a do najbliższego sklepu 40 minut drogi firma axidus powinna zadbac o ludzi którzy przyjeżdzają do pracy w Holandii.
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-09-28 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja jadę we wtorek ma ktoś jakieś informacje co do pracy i jak jest na domkach proszę o wiadomości na jpiasecka91@wp.pl albo tutaj ale nie wiem czy wszystkie wiadomości są wyświetlane
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-28 21:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez we wtorek jadę:
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-09-29 08:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie jedziesz i na co ???
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-29 11:06:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jade ze Złotoryi na prace magazyowe z chłopakiem.
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-09-29 13:23:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jade z chłopakiem busem :) z Mogilna
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-29 16:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pewnie nawet magazynu nie zobaczycie axidus upycha ludzi gdzie się da i jest strasznie dużo rezerw czytajcie póki się da bo prawda na temat tej firmy znika z tego forum bardzo szybko zresztą niedługo axidus będzie w interwencji
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-09-29 17:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a która firma jest na sto procent dobra - nie ma takiej
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-29 19:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oktorej macie wyjazd?
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-09-29 20:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [justyna - 2014-09-29 17:50:11]:
Twoje ryzyko ale jak posiedzisz tydzień na rezerwie to inaczej będziesz myśleć w żadnym innym biurze nie wychodzisz na minus tylko w axidusie wasze ryzyko było kilka osób które myślało jak Ty wkońcu nie miały za co wrócić do polski albo spali w samochodzie albo koczowali po znajomych
zdjecie uzytkownika
justyna - 2014-09-29 20:38:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
my jedziemy o 18stej a Wy ???
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-09-29 22:19:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O 20:)
zdjecie uzytkownika
nieoszukany - 2014-09-29 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W interwencji to powinny byc tqkie tlumoki jak ten oszukany niby co pisze. Zadnych konkretow same ogolniki pewnie konkurencja. Agrncja jest certyfikkwana w zwiazkach pracodawcow w abu cao sam oracowalem i wiem ze nie ma sie czego bac. Negatywy moga pisac albo z konkurencji albo ci polacy ktorzy tam sa i wiedza ze beda zwolnieni bo nie raz widzialem jaki eoement wyjezdza do Nl. Jak sam nie sprawdisz nie bedziesz wiedzial. W moim przypadku wyplaty na czas praca na greenerach ciagle a ludzie ktorych tam poznalem pracuja do dzis. Nie siejcie hejtu i fermentu. Wmilego dnia:)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-09-24
Żródło: Gowork.pl
Gilze
( )
  Witamy w Axidus International Agencji Zatrudnienia (numer certyfikatu KRAZ 8517 - w zakresie pośrednictwa za granicę). Jesteśmy jednym z liderów branży sektora produkcyjno ogrodniczego, obsługującego klientów w zachodniej części Holandii. Obecnie poszukujemy do pracy w Holandii na stanowisko:   Ślusarz / Spawacz - Holandia od zaraz!  Opis stanowiska spawacz: Specjalnością jest CO2 i T
zdjecie uzytkownika
alinka - 2014-09-30 13:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co zwożą ludzi skoro nie ma pracy? Koleżanka siedziała 4 tygodnie na rezerwie ! To chore !
zdjecie uzytkownika
kk - 2014-09-30 16:44:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam czy po wysłaniu papierów do tego biura to i tak dodatkowo będe musiała się unich zgłosić osobiście przed wyjazdem?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x