Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
wyjezdzajacyy - 2014-10-30 11:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tzn ,że jak będę miala farta bedzie praca ,a jak sie im nie spodobam czy cos to bede na rezerwie tak?
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2014-10-30 16:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjezdzasz ktos w najblizszym czasie do Veenendaal?
zdjecie uzytkownika
iza - 2014-11-03 19:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja z kolei słyszałam, że jednak nie da rady tam zarobić dobrze, bo w sumie nie wychodzi się dużo na plusie z tego całego zatrudnienia, dużo kosztów musisz pokryć na miejscu itd, czy ktoś się z tym zgadza? zastanawiałem się nad praca u nich i dlatego też takie mam pytania, bo wolę się upewnic jak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
rafal24 - 2014-11-05 08:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. najgorsze co zrobilem w zyciu to to, ze pojechalem do axidusa. nie polecam nikomu. miesiac stracony i nic nie zarobione bo zyc trzeba i wrocic za cos do polski tez. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-11-05 09:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koszty ponosisz wszedzie wcale zle sie nie wychodzi od kogo "tak slszalas"? agencja podaje jasno stawki i zarobki nic nie sciemnia

jak chcecie cos wiedziec to piszcie na piotr.marek1@gmail.com
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-11-05 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś 11 w okolice Rotterdamu ?
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-11-09 23:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poszukuję współlokatora najlepiej współlokatorki do mieszkania (kobiety nie chrapią i są zadbane oraz utrzymują po sobie porządek). Amsterdam okolice Areny. jeśli jest chętny ktoś niech się odezwie. praca na magazynie przy ciuchach, za mieszkanie 310euro miesięcznie. dom jest współdzielony z 4 innymi osobami. Pracę na magazynie załatwię od ręki ! praca przez agencję- 1rok przez kolejny na umowie z firmą. wymagany język angielski bardziej niż komunikatywny. towarzystwo Holendrów w tej pracy jest świetne i nie są to obiboki jak na innych firmach. gadatliwi i spokojni. cenią pracę, a praca ta nie jest wielce męcząca. chętną osobę do pracy zabiorę jeśli będzie tam siedzieć minimum 6ms-c. wyjazd w ciągu dwóch tygodni. transport do pracy gwarantowany. mieszkanie czeka pokażę fotki. jest sprawdzone :)
zdjecie uzytkownika
Kieszku - 2014-11-12 12:22:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WItam . Ile pięniędzy wydaję się na transport do Holandii i ile trzeba mieć na start ? Axidus podstawia busa itd ? Proszę o informację . z góry dziękuję :)
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-11-12 14:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
axidus nie podstawia busa, musisz dojechać w umówione miejsce, jechałem 180km by mnie zabrali... więc dodatkowe koszty poniosłem, których mi nie zwrócili;/. za to są busy prywatne za 75euro (tyle samo bierze axidus) za transport. na star musisz mieć 100euro by wytrwać do wypłaty oraz do zdobycia numeru sofi
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-11-13 13:44:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darek - 2014-11-09 23:17:12]:
Jeśli pana oferta jest aktualna proszę o kontakt pod adresem pawel6636@gmail.com
zdjecie uzytkownika
pracownika - 2014-11-15 18:22:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie życzę nikomu trafić na mieszkanie z 2 dziewczynami z PKO 96. Ciągle mają gości i w całym domu śmierdzi marihuaną. Ta gąbka jest moja, mój czajnik i piekarnik. I nie dadzą Ci ugotować, bo cały czas Ci mówią, że źle gotujesz. Koleżance w kręconych włosach naprawdę słoma z butów wystaje. Nie potrafi żyć z innymi ludźmi. A po jej dupie widać, że nie potrafi się odżywiać. Nie dziwie się że ją chłopak zostawił po 7 latach. Jakby axidus chciał was wkręcić na PKO 96. uciekajcie, lepsza jest weranda.
zdjecie uzytkownika
ndki - 2014-11-16 10:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, Czy ktoś wybiera sie do pracy na 26 listopada ????
zdjecie uzytkownika
Młody - 2014-11-16 18:54:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jack - 2014-10-27 17:59:58]:
JA tu już jestem 3 miesiąc, nie jest aż tak kolorowo ale nie jest też źle. Można zarobić i odłożyć przy odrobinie szczęscia.
zdjecie uzytkownika
helio - 2014-11-17 22:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@młody, hej, a możesz napisać coś więcej, bo akurat zastanawiam sie, czy aby nie zaaplikować do Axidus. Co dokładnie miałeś na myśli pisząc, że nie jest aż tak kolorowo, bo szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem. W ogóle jesli to nie tajemnica, to napisz o jakie stanowisko chodzi. Z góry dzięki za pomoc.
zdjecie uzytkownika
do helio - 2014-11-18 16:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak masz mniej niz 22-23 lata to jedz i spoko, ale tylko sam, nie z dziewczyna. a jesli powyzej 23 lat, z dziewczyna to lepiej sobie daruj zrobienie wycieczki krajoznawczej. p.s- i tak nie bedziesz pracowal na stanowisku o ktorym Ci powiedza :)
zdjecie uzytkownika
sylwia - 2014-11-19 14:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ndki - 2014-11-16 10:01:12]:
hej...ja się wybieram 26 to jest mój e-mail sylwunia756@interia.pl lub nm.tel.(usunięte przez administratora)odezwij się jak coś...
zdjecie uzytkownika
piotr2014 - 2014-11-21 09:58:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czolem internecie!
jak sie okazuje pomoglem tu juz kilku osobom ktore chcialy wyjechac, podajac kiedys swoj adres e-mail. tak wiec jesli chcecie wiedziec co i jak bez sciemy to smialo piszcie bede robil kopiuj wklej z poprzednich rozmow:D
jak chcecie cos wiedziec to piszcie na piotr.marek1@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Bociek - 2014-11-21 10:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto wybiera sie teraz we wtorek?
zdjecie uzytkownika
FRANEK - 2014-11-21 21:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE JEDZCIE Z AXIDUSEM , NIGDY DO PRACY !!!!!!!!!
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-11-22 16:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Bociek - 2014-11-21 10:12:59]:
Ja jadę we wtorek z Bydgoszczy.
Kiedyś też tak się naczytałem o innym biurze w Holandii, miało być tragicznie syf, zero zarobku itd no i tak było, jeżeli ktoś jechał się bawić i tylko bawić.
Ja przez 6 tygodni odłożyłem 1300 euro.
Dużo, nie dużo ale w polsce tyle ( 5 000 zł) w półtory miesiąca nie zarobię.
Szału pewnie nie będzie ale na podobny zarobek się nastawiam.
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-11-22 21:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asd - 2014-11-22 16:58:08]:
nie oszukuj ludzi. chyba nocami pracowałeś i w weekendy non stop by tyle wyciągnąć. normalnie pracując za dnia ludzie nawet przy stałej pracy nie odłożą więcej niż 200-300euro miesięcznie. więc nie gadaj bzdur, że w półtora miesiąca 1300euro odłożyłeś. chyba że pracujesz przez w firmie holenderskiej bez pośrednictwa pracy to możesz sobie nawet 2 tys euro odłożyć !
zdjecie uzytkownika
paniwładca - 2014-11-22 21:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [asd - 2014-11-22 16:58:08]:
no racja w sumie to przez pośrednictwo pracy zarabiasz mając powyżej 23 lat około 1490euro miesięcznie z czego zabierają połowę bo podatki , opłaty itp. więc biorąc pod uwagę 6 tygodni i mając na uwadze to, że dajmy na to pracowałeś te 5dni w tyg to nie jesteś w stanie odłożyć 1300euro w 6tyg ! musiałeś jeść przecież i pić, płacić za transport. nawet jeśli pracowałeś w nocy i weekendy to też nie dałbyś rady tyle odłożyć bo byś nie spał przez długi czas lub wgl mieszkałeś w pracy ;] (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
asd - 2014-11-23 22:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja Wam wierzyć nie karzę, piszę swoją opinię.
Fakt, pracowałem po 12 h 6/7 dni w tygodniu ale wyjechałem do Holandii, żeby pracować i zarobić, a nie żyć jak Pan.
Jeżeli jadę pracować to pracuję ile mogę, a nie 5 dni w tygodniu po 8 h i jeszcze nie wiadomo jakie wymagania.
Niestety, pieniądze na drzewach nie rosną i jeżeli teraz odłożę 200 eurona tydzień, to również będę bardzo zadowolony.
Do wypłaty dodaj dodatki wakacyjne itp, z dodatkami otrzymałem łącznie dokładnie 1300 euro.
Jeżeli teraz zarobię chociaż 800 euro na miesiąc ( na czysto) będę bardzo zadowolony.
zdjecie uzytkownika
kas - 2014-11-23 22:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tam tak źle to dlaczego ludzie cały czas wyjeżdzają i niektórzy siedzą miesiącami?
Widzę stara gwardia heaterów, która została wydalona tutaj wyrzuca swoje żale.
Jeżeli ktoś chce,zarobi.
bez szału ale zarobi
zdjecie uzytkownika
meniu89 - 2014-11-24 12:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich. Chcemy Wyjechać z narzeczoną przez axidusa do pracy gdyby ktoś mogł napisać na mojego meila jakie faktycznie jest to biuro byłbym wdzięczny. widziałem opinie (usunięte przez administratora) a moja narzeczona byla z tego biura i nie narzekała wiec prosiłbym o jakies sensowne i uzasadnione wiadomości moj meil to Meniu_17@o2.pl Pozdrawiam wszystkich
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x