AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

patryk 2017-01-15 15:29
noo niby fajnie ale teraz wszystko stoi.... i dalej cisza
Xen 2017-01-17 00:07
Miesiąc. Jasne że można.
1
Afgnngykn 2017-01-17 23:02
Witam! Chciałam wam powiedzieć, ze pracowałam w axidusie 3 miesiące na szklarni z pomidorami.. nie mogę narzekać na ta firmę i złego słowa nie powiem w sumie..
ale zależy jak kto trafi, i na jaka firmę oczywiscie. Byli ludzie co przyjeżdżali i zaraz uciekali bo jak byłam świadkiem "nie wyśpią sie na tym łóżku bo deski sie rozpieprzaja" No ludzie.. co to wakacje? Tymbardziej ze łóżko mieli mieć takie na chwile bo miało byc zrobione.. zlitujcie sie. Jak oczekujecie mega rarytasów to jedzcie sami a nie przez jakieś agencje..
Co do wypłat, wypłacane co 4 tygodnie.
Ja na pomidorach zarabiałam miesięcznie 1400€, także super.
A godzin po 53 tygodniowo średnio
Jedzcie i spróbujcie nic wam nie szkodzi ;);)
2
Groźna 2017-01-18 14:52
Bardzo chciałabym wyjechać za ich pośrednictwem do Holandii. Słyszałam, że tam przy pomidorach można dobrze zarobić. Może ktoś ma dokładniejsze informacje to bardzo proszę podzielić się nimi, będę wdzięczna.
3
Martini 2017-01-18 16:46
Jedzie może ktoś z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?
1
Martini 2017-01-18 16:57
Jedzie ktoś z okolic Piotrkowa Trybunalskiego?
Onaa 2017-01-18 19:03
Z jakiego województwa jesteś ? Ja z chłopakiem też myślimy nad wyjazdem do Holandii
1
Onaa 2017-01-18 19:05
Z jakiego województwa jesteś ? Ja z chłopakiem też myślimy nad wyjazdem do Holandii
Onaa 2017-01-18 19:06
Z jakiego województwa jesteś ? Ja z chłopakiem też myślimy nad wyjazdem do Holandii
syska 2017-01-19 12:28
No widzisz jak to jest .. ja w sumie rozmawiam z kolegą co też myśli nad tą firmą .... I może w marcu byśmy się wybrali tak myślimy...
Magda 2017-01-19 12:35
Ja jade z chlopakiem 24 stycznia prawdopodobnoe busrm z opolskiego . Jedzie ktos jeszcze?
Martini 2017-01-19 13:15
Województwo Łódzkie
Magda 2017-01-19 15:29
My jestesmy z opolskiego. Jedziemy w srode
Wyjazd 2017-01-19 16:00
Jedzie moze ktoś 24.01 przez Axidus do Rotterdamu na warzywa?
1
Ewelina 2017-01-19 20:14
1400 na czysto? Bo jak widzę ile oni sobie życzą za mieszkanie, ubezpieczenie i ten dojazd codzienny doliczają, to nie wiem czy się opłaca jechać...
5
Adi 2017-01-20 15:55
Powie ktoś jak tam jest teraz zastanawiam się żeby jechać ...Jak czytam opinię to mi sie nie chcę przez te biuro
Adi 2017-01-20 16:01
Cześć powiesz jak tam jest ???
Alusia 2017-01-23 13:45
Pracowałem przez agencję Axidus w Holandii i było wszystko ok. Wiadomo, że trzeba ciężko pracować, czasami zamieniaj miejsce pracy ale nie widzę w tym nic złego! Zawsze można mieć pracę lekką w kraju no ale i zarobki będę lżejsze! Coś za coś niestety takie czasy.
1
wyjezdzam by zostac 2017-01-24 09:40
miałas wiekówke? powiesz coś więcej
My 2017-01-24 19:53
Hej z chlopakiem mamy wyjezdzac 31.01 na produkcje przez ta firme czy ktos jeszcze wybiera sie w tym terminie? Widze opinie o tym biurze sa rozne , o pomidorach sa dobre a slyszal ktos cos o produkcji ( sortowanie warzyw i owocow) ?
2
Xyz 2017-01-24 23:55
Byl ktos juz na warzywach ? Wyjazd mam 31 i chcialbym wiedziec jak tam jest? Opinie o innych pracach sa rozne
Lolek 2017-01-25 11:43
Chcesz być na minusie zacznij prace w Axidusie :)
5
SYSiak12 2017-01-25 15:08
hej ja z chlopakiem sie wybieramy. jesli chcialabys kontakt to pisz sylwiab342@o2.pl jedziemy 1 raz z tego biura:)
1
Piotr 2017-01-25 15:13
Tak a sprawdziłaś czy dostałaś cały zwrot za mieszkanie (usunięte przez administratora)
kamila 2017-01-27 16:53
Witam Ja wraz z chłopakiem wyjezdzamy 31,01 do pakowania sortowania owocow (usunięte przez administratora)
1
karola 2017-01-28 14:20
Jedzie ktoś z Olsztyna we wtorek 31.01.17??
jaaaaa 2017-01-29 15:32
my równiez z chlopakiem jedziemy 31,01 na warzywa owoce a skad jedziecie ? k.heimowska@wp.pl podam maila pisz tam .Pozdrawiam
Martaa96 2017-01-30 22:24
Ja z moim chłopakiem też planujemy jechać. :)
Warmia pozdrawia!
1
Jacki 2017-02-01 14:12
Hej mowisz 1400 juz na czysto po odliczeniu spania jedzenia?
Jack 2017-02-01 14:22
Jesli ktoś ze swietokrzyskiego rozważa wyjazd przez tą firmę poprosze o kontakt sierra1990@onet.pl
Pracownica 2017-02-01 14:55
Byłam, pracowałam i jestem zadowolona. Jak się człowiek nastawi na pracę a nie na dyskusje to wszystko jest ok. Czasami są jakieś drobne problemy ale przecież to jest normalne i trzeba sprawy załatwić i do przodu. Ludzie myślą, że nikt nie widzi jak oni pracują!!
Daniell 2017-02-02 02:30
Tyle osób wyjeżdża i żadnych opinii?
2
Mlyku95 2017-02-02 17:02
Witam jedziesz z dziewczyna chcialem spytac czy twoja dziewczyna tez dostala dokumenty do podpisania czy tylko ty? Pozdrawiam
Maniek 956 2017-02-03 17:25
Witam czy pojechał już ktoś do pracy na sortowanie owoców i warzyw ? Jak tak to jaka to firma . Pozdro
Maniek 956 2017-02-07 15:57
Witam jedzie ktoś do pracy 28.02 z Olsztyna ? Jeśli tak to proszę o kontakt mailowy
klaudiuszfoks92@gmail.com
Maniek 956 2017-02-07 15:58
Witam jedzie ktoś do pracy 28.02 z Olsztyna ? Jeśli tak to proszę o kontakt mailowy
klaudiuszfoks92@gmail.com
sabina 2017-02-08 12:45
Chciałabym tam pojechać z chlopakiem w wakacje do pracy, jesteśmy studentami. Powiedzcie ile można zarobić i czy warto, bo czytając te opinie to mam mieszane uczucia...
patrycjaa 2017-02-09 13:48
/Witam wyjeżdżam z siostrą 15.02 woj. dolnośląskie czy ktoś tez sie wybiera?
Kama00000 2017-02-09 13:51
Witam kto jedzie 15.02 z Opola ?
Kama00000 2017-02-09 13:52
Witam kto jedzie 15.02 z Opola ?
patrycja 2017-02-10 12:46
ja 15.02 ale nie z opola (bolesławiec, wrocław)
Kama00000 2017-02-10 13:14
Razem z będziemy 15.02 z jastrzębia Zdroju
Kama00000 2017-02-10 13:15
Razem z będziemy 15.02 z jastrzębia Zdroju
patrycjaa 2017-02-13 14:07
sama jedziesz? bylas juz?
kamaaaa 2017-02-13 19:44
napisz na grzegorz.walczak55@gmail.com
Darson 2017-02-14 09:19
Po jakim czasie mozna jechac na urlop? I jak to zalatwic?
Leszek 2017-02-14 13:32
A co to jest urlop ?? To jeszcze nie ta firma nie widzą co to jest niestety.
Marle 2017-02-14 14:33
Hej :) Dostałam ofertę pracy z Axidusa, wyjazd w przyszłym tygodniu, czyli 21.02, na magazyn do sortowania owoców, warzyw, kapsułek itd. Czy jest jeszcze jakaś osoba która chciałaby wyjechać w tym terminie? Jestem z okolic Rybnika, mam 20 lat. Szukam jakiegoś kompana :D Jak coś, to piszcie meila - marlenqa.96@wp.pl. Pozdrooo ;)
Meliska 2017-02-15 16:03
Biadolić i narzekać to wiele osób potrafi natomiast uczciwie pracować już nie. Axidus to fajna agencja, sporo osób skorzystało z jej pośrednictwa i są zadowoleni tak jak i ja. Wszystko jest zawsze zorganizowane.
didididi 2017-02-17 02:13
Witajcie byłam w tej agencji 10 miesięcy i mogę wiele na jej temat powiedzieć. Zacznijmy od początku. Jeśli nie decydujecie się jechać własnym autem agencja organizuje wam bez problemu transport do miejsca docelowego którym jest biuro. Tam podpisujecie umowę, otrzymujecie nr telefonu, ubrania i buty ochronne jeśli ktoś nie posiada oraz wszelkie istotne informacje. Potem jedziecie do urzedu wyrobić nr sofii jeśli ktoś nie posiada, następnie zostajecie rozwożeni do miejsc zamieszkania, są to głównie pensjonaty i hotele. Jak wiadomo jedni się tam zaklimatyzują inni będą narzekać. Jeśli się nie spodoba można zadzwonić do biura i poprosić o zmiane miejsca zamieszkania, nie ma z tym u nich żadnego problemu. Sporo osób po pewnym czasie, gdy zarobi troche pieniedzy decyduje się na wynajmowanie mieszkania w innym miejscu bez osób trzecich. Wtedy opłaca je na własną rękę. W przypadku mieszkania w hotelu osoba powyżej 23 roku życia płaci około 95 e tygodniowo, oczywiście potrącone jest to z wypłaty. Zaś osoby >23 r. ż płacą trochę mniej jeśli dobrze pamiętam około 75-80 euro tygodniowo. Warunki mieszkalne nie są złe, ciepła woda, dostęp do internetu itd. Oczywiście bez luksusów. W hotelach wiadomo wspólne pokoje z innymi pracownikami, kuchnie i łazienki. Osobiście nie narzekałam takze mieszkałam w hotelu, miałam dobre kontakty z innymi mieszkańcami. Ale wiadomo ludzie są różni i nie każdemu będzie wszystko pasować. Z pracą bywało różnie. W zależności od firmy na którą trafisz, są różne stawki godzinowe jak i również więcej lub mniej godzin pracy. Jeśli w tej kwestii też wam coś nie pasuje śmiało można dzwonić do biura i prosic o znalezienie dla was lepszej pracy. Z tym także nie ma u nich problemu. Jeśli dobrze pracujecie i się staracie koordynatorzy pomagają we wszystkim, cenią i dbają o takich pracowników. Dojazdy do pracy busem (5 euro na dzień odliczane z salarisu)albo można wziąć firmowe auto jesli posiada się prawo jazdy. Minusem u nich jest dość częste zmienianie firmy, wiele zależy od tego jak pracujecie na danej firmie. Jeśli spełniacie swoje obowiązki bardzo możliwe, że otrzrymacie tam stałą liste i będziecie cały czas pracować. Axidus daje dużo szans ludziom niestety nie każdy to docenia. Jeśli zależy wam na pracy da się godnie żyć i zarobić, trzeba tylko mieć świadomość po co się przyjechało. Imprezować czy pracować ? Z biurem można się dogadać. Osobiście polecam, mam z nimi miłe wspomnienia. Dodam jeszcze, że pobierają za ubezpieczenie 20 e tyg.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS