Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
monia - 2015-08-17 12:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZywyZgon666 a do jakiej pracy jedziecie z chłopakiem? Bo tez własnie sie zatanawiam z Moim chlopakiem nad wyjazdem ale troche sie obawiamy
zdjecie uzytkownika
paulo93 - 2015-08-17 13:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie zastanawiam czy wysyłać formularz. Poczytałem trochę o agencjach i każda ma negatywne opinie ale Axidus chyba ma ich najwięcej.(usunięte przez administratora) tOczywiście wszystko zależy od ilości godzin pracy(usunięte przez administratora) Może wiecie jak czy oni (axidus) organizuje transport do Holandii czy trzeba samemu se to ogarnąć?
zdjecie uzytkownika
kasia 34 - 2015-08-17 18:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej witam wszystkich co chca pszyjechac do firmy axidus jestem tu od tygodnia szczeze powiem firma jak firma ma troche lepsza organizacje fakt jest taki ze jak niemasz nr sofi to nie mozesz pracowac ale to nie zupełnie tak wygloda bo zanim bendzie ten nr to w te dni masz szkolenia pracy jest duzo zalezy gdzie sie trafisz ja tesz sie obawialam ale na miejsu jest wogule inaczej . te komentarze to niewiem skod sa wyrwane ale ja ogulnie nie nazekam podrawiam
zdjecie uzytkownika
Rins - 2015-08-17 21:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedi - 2015-08-16 11:47:00]:
Ja jadę sama, więc chętnie dołączę się do jakieś grupki ;)
zdjecie uzytkownika
paulo93 - 2015-08-18 08:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia 34 - 2015-08-17 18:35:36

A jak z godzinami pracy jest te 40h tygodniowo lub więcej?
zdjecie uzytkownika
Danielcr22 - 2015-08-19 20:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia 34 - 2015-08-17 18:35:36]:
Kobieto popraw ortografie bo aż razi w oczy popracuj dłużej to zobaczymy czy będziesz śpiewała tak ładnie;]
zdjecie uzytkownika
Judzia - 2015-08-20 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma prezentuje poziom naprawde mierny...przy 40 h tygodniowo wyplata rzedu 100 euro. Transport do i z pracy to 4 euro dziennie. Nie wspomne,iz niejeden raz czekalo sie na busa po dwie godziny. Smiech na sali. Choc i tak trafilam nienajgorzej jesli chodzi o mieszkanie,poniewaz zakwaterowana bylam w kamiennicy,a nie na jakiejs wsi w odroznieniu do niektorych. No i wlasnie...na innych mieszkaniach za kazde pranie trzeba bylo uiscic zaplate rzedu 2 euro bodajze. Z kolei na kolejnym nie bylo internetu ,przez co ludzie zmuszeni byli kupowac pakiety,zeby ten net "jakos" funkcjonowal. Sama praca nie byla jakos szczegolnie ciezka,poznalo sie kilka ciekawych osob jednakze wszystko zalezalo od firmy do ktorej sie trafialo
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-08-21 00:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa, chodzi mi o to co napisał katki26, bowiem numer SOFI jest potrzebny, by w ogóle zaczać pracę, tutaj go nie było i niby pracownik czeka na kasę. Coś mi tutaj nie pasuje, może tez było to jakieś zatrudnienie wstecz i teraz dopiero jak wyrobią sofi to wypłaca kasę za prace w poprzednich miesiącach, dziwna sprawa.
zdjecie uzytkownika
czonek - 2015-08-21 02:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy gdzie się też trafi i jaka praca, bo jeśli mowa o produkcji, pracownik produkcji w Rotterdamie ma podobno zapewnione o wiele lepsze warunki finansowe. Wystarczy sobie przejrzeć ogłoszenie o prace w nim jest większa liczba szczegółów, tylko właśnie taka praca nie należy oczywiście do najłatwiejszych.
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-08-21 15:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie . Czy ktoś będzie jechał na początku września do Holandi? Jadę z mężem i kolegą mieliśmy teraz jechać na dniach lecz okazalo się że musimy poczekać
zdjecie uzytkownika
Balu - 2015-08-24 17:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. My z partnerka dostalismy oferte i po tym co czytam strach mam w oczach... Oferta jest na produkcji. Ktos juz tam jest?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-25 12:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie,czy osoby po 40 tez przyjezdzają,czy tylko młode?
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-08-25 18:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ewy tak osoby po 40 też pracują . Ja należę do nich ;-)
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-08-25 21:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-08-21 15:31:49]:
Czesc ja chce jechac ale nie wiem ..powiedzcie mi czy trzeba zglosic sie do biura w polsce etym opolu czy olsztynie? czy mozna tylko online zglosic formularz i ustalic mniej wiecej interenetowo ze moge jechac?? bo troche mi daleko do Opola/olsztyna...
zdjecie uzytkownika
Bella - 2015-08-25 22:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie jutro :D ?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-26 12:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-08-25 18:58:05]:
OO to fajnie,bo chciałam przyjechać,gdzie pracujesz? I czy jesteś zadowolona?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-26 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bella - 2015-08-25 22:07:40]:
Ja też chce jechać.....hmm
zdjecie uzytkownika
malzenstwo - 2015-08-26 18:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jak tam warunki pracy i wyplaty?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-08-30 11:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedziemy z chłopakiem 2 września. Po tych komentarzach mam straszne obawy. Czy ktoś wie czy można wrócić wcześniej w razie "w", bez płacenia jakiejś kary? Jest minimum 3 miesiące, ale jeśli nie będzie codziennie pracy, to przecież nikt nie będzie pracował 3 miesiące żeby tylko za mieszkanie zapłacić :)
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 14:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-31 14:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-08-25 18:58:05]:
Podaj mi swoj e-mail,mam parę pytań z gory dzieki
zdjecie uzytkownika
Stifler - 2015-09-01 13:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest zle... jak sie zalapiecie na stala liste w zakladzie i bedziecie dobrze wykonywac swoja prace to bedziecie mieli dobrze, szkoda mi tylko ludzi na wiekowce ale to juz jest takie prawo holenderskie nie wymysl firmy... Firma jak firma czasami sa jakies bledy ale to pisze sie emaila i staraja sie to poprawic, organizacja nie jest zla w tej firmie, trzeba robic swoje i tyle... zarobki ciezko powiedziec ja poza wiekowka mam 1000/1200 na reke, raz mialem ponad 1500e
jak moge cos doradzic to robic swoje nie spozniac sie do pracy nie pyskowac i nie zgrywac kozakow... a wszystko bedzie dobrze
zdjecie uzytkownika
BlaBla - 2015-09-02 12:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jedzie w Poniedziałek? :D
zdjecie uzytkownika
Tomkowski - 2015-09-03 08:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamilowski - 2015-08-01 08:11:27]:
hej i co dotarliście? i jak praca wygląda bo mam jechać 14go
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 14:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
sanszym - 2015-09-03 14:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nina :) - 2015-08-16 21:38:26]:
Ja jadę we wtorek lub środę z chłopakiem do Rotterdamu..Był ktoś już ??
zdjecie uzytkownika
aaa_25 - 2015-09-04 13:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z moim chłopakiem, przyjechalismy tu pod koniec sierpnia, organizacja axidusa jest calkiem na dobrym poziomie, co do pracy to tak: na początku rzucają Toba tam gdzie jest zapotrzebowanie (przynajmniej jest urozmaicenie)później trafiasz na stałą liste i masz zapewnioną prace caly czas, na dzien dzisiejszy moim zdaniem jest więcej pracy dla mężczyzn ponieważ mnie jest ciężko wyciągnąć 20h/tyg ale czekamy do 1-2 miesięcy jak się nic nie zmieni to ruszamy w poszukiwania innego pośrednictwa pracy, warunki dogadywania się z biurem są na bardzo dobrym poziomie tak samo jak mieszkania(bynajmniej my trafiliśmy bardzo dobrze), w firmach w których pracują polacy od razu widać komu się chce pracować a komu nie, należy robić swoje dokładnie i starannie oraz szybko a wszystko jest ok, najlepiej do nikogo się nie odzywać za dużo bo to tak jak jest wszędzie że znajdą się uprzejmi donosiciele, większość negatywnych opinii jest wpisywana przez ludzi którzy przyjeżdżają tutaj tylko po to żeby troche zarobić i bawic się w coffeshop-ach(co doskonale widać i slychać).
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert