Interesujący profil? Udostępnij!
Profil firmy: AXIDUS
Oceniono 475 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
anonim - 2009-01-30 00:13:42
cytuj
Dodaj opinie o AXIDUS - MAASDIJK. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
Nie pracowałem u nich jeszcze ale rozmawiałem z pracownikami i słyszałem że jest pozytywnie.
Miła atmosfera... przyjazne nastawienie pracowników... troszkę zbyt niskie zarobki...
to prawda co pisza o tej firmie.moj maz pojechal w tamtym roku w listopadzie z tej firmy na miejscu sie okazalo ze dopiero szukaja mu pracy siedzial 2 tygodnie na domku az w koncu zdecydowal sie wrocic do polski bo nie mial juz za co zyc nawet za busa zaplacil juz pod domem bo nie zarobil w tej firmie nawet centa a tylko stracil wyjezdzajac
w porownaniu do innych firm fakt zarobki nei porazaja ale nie jest tragicznie, wezcie pod uwage szanowi panstwo ze praca jaka oferuja jest banalnie prosta wiec kokosow jak w salonie mercedesa w dubaju to sie nie spodziewajcie. zarobki adekwatne do wykonywanej pracy. mila atmosfera, przyjazni pracownicy i ten w olsztynie i w maasdajku pomoga kazdemu jak potrafia. ja tam mam pozytywne odczucia i jesli wyjade ponownie to pewnei z nimi. a co do niegatywnych opini to jesli ktos jedzie jarac trawe i sie opierdzielac to nic dziwnego ze mu wychodzi 150 euro albo 300 glupie te wypowiedzi sa na forach czasem;] przypominam iz praca za granica to nie wakacje.pl ! pozdr.
prosta praca? gdzie? Chyba na greenery bo ja pracowałam na Bunniku 6 i tyle cotam sie narobiłam to nikomu nie życzę.a czucie w palcach mi wrócilo po 3 miesiącach jak stamtąd zjechałam. A te losowania w biurze typu kto pójdzie jutro do pracy a kto nie to moze tego nie ma już tam co?
filokox - 2009-08-17 20:45:14
( usunięte przez administratora ).jak dobrze to nawet 400 na tydzien masz
Axidus proponuje teraz pracę w Holandii, czy ktoś wie jak obecnie wygląda sprawa tej firmy? Czy ktoś zgłosił się do nich do pracy, ktoś jedzie, jeśli tak to skąd i kiedy?
jade 12 pazdziernika zobaczymy kazda firma ma złe opinie ale ja juz byłam za gtanicom 4 razy i zawsze som jakies jaja ale kto kombinuje ten ma przedewszystkim trzeba dobrze rozegrać każdy warjant jak firma nawala zmień jak jestes w holandi w pierszy dzień wal do ab job service znam kupe ludzi i tam wszystkiego przestrzegają ;) ps jak ktoś pracuje to niema problemów spujżcie na polske bezrobocie aż piszczy a tam napewno bendziesz mieć co jeść i gdzie spać a kokosów jak niebendzie to sie niemart jest pozasezonem wiendz miej glowe na karku i kombinuj by było jak najlepiej
no własnie z ta firma nie ma co jechac mowie ze jest praca tu [usuniete przez admina] trzeba czekac tydzien na jeden dzien pracy warunki calkiem do bani... słyszałem tez ze była tam jedna osoba ktora tydzien nie jadała bo nie miała za coz juz.. co pisza na temat tej firmy to całkowita prawda wiec nie POLECAM ICH WOGOLE
dlugo czekalem na wyjazd po rejestracji ale jak juz udalo mi sie wyjechac to powiem ze jestem mile zaskoczony praca dosyc szybko mega latwa fajne towarzystwo wspolokatorow, ale opini mozna sie fatycznie przerazic, na razie zjechalem na swieta ale wracam w styczniu.
co ty gadasz kolego, ktos nie jadl przez tydzien? ja z nimi bylem i nawet jesli wszystko wydasz to posilek masz zawsze jest to doliczane do kosztow wiec z gory placic nikomu nie trzeba jjesz caly miesiac wiec malo prawdopodobna ta twoja opinia, tez czekalem na prace tydzien ale czeka sie dla tego ze musza ci wyrobic karte ubezpieczenia i numer sofi, a to chyba niezbedne czynnosci administracyjne dla kazdego nowego w 99,9% agencji pracy. ja sobie teraz w brode pluje ze wrocilem a nie zostalem tutaj zarabiam 1300 na stacji benzynowej i to dopiero jest lipa w porownaniu z tym co mialem tam:/ na luty maja nowy nabor to sie zalapie znowu i do naszej pieknej ojczyzny chyba juz nie wroce.
nie zgadzam sie z opiniami iz sa tam oszusci!!! pracowalam tam przez 6 miesiecy i z pewnascia jeszcze wroce do tej firmy!! wszystko sie zgadzalo odnosnie plac, mieszkania sa na poziomie blisko centrum. transport zapewniony jest do pracy i z pracy. mila atmosfera w pracy i w domu. w polsce zarabialam 1000 zlotych a w axidusie 4000 zlotych wiec to mowi samo za siebie. jesli zalezy komus na pracy to napewno bedzie mial prace codziennie!!! polecam ta firme KAZDEMU!!!!
zgadzam si z opinia Ania. mozna zarobic w axidusie. mam 19 lat i nigdy nie nazekalem na ta firme. jesli ktos jedzie za granice z mysla o pracy to napewna bedzie pracowal. polecam axidusa kazdej mlodej osobie ktora chce zarobic!!
ja jade jutro jak bedzie tak jak mowia te wszystkie lepbru ze nie placa to im biuro spale i wezme wszystko co kasiaste... mam nadzieje jednak ze bedzie dobrze bo jak nie to familia z ukrainy sie nimi zajmie
wszystkie biura pracy placa wedlog stawki wiekowej takie jest prawo pracy w holandii wiec nie wiem o co sie dasac. kazdy jest dorosly i jest swiadomy swoich decyzji. zawsze znajdzie sie ktos kto niebedzie zadowolony i sa tez zadowolone osoby, kwestia podejscia do siebie i pytanie po co jedzie sie za granice? wiekszosc mlodych ludzi spedza czas w holandii na paleniu lub cpaniu wiec te osoby nie sa wstanie podchodzic do pracy powaznie. kazdy jest kowalem swego losu a jesli komus zalezy na zarobku to z pewnoscia zarobi obojetnie jakie bylo by to biuro pracy.
Witam wszystkich!!!! prosze o jakies info jak jest na chwile obecna w firmie axidus???? jakie zarobki na miesiac?????
Witam mam zamiar wyjechać z ta firma do Holandii napiszcie jak teraz jest na chwile obecną bo nie wiem czy mam jechać czy nie zarobie chociaż 700E na czysto ??
jedzie moze ktos teraz 10 lutego do holandi przez firme axidus? prosze o odpowiedzi
Ja jade z tej firmy 10 lutego z Olsztyna. Nie wiem jak tam bedzie ale jak to czytam to sie troche boje.Ale ja tam jade do pracy zarobic troche kasy a nie jarac trawe. Trawy u siebie mam pod dostatkiem i juz mi sie przejadla.
Hej wszystkim. Ja też wybieram się 10 lutego 2010 r do racy do Holandii przez ta firmę. Odezwijcie się do mnie kto jeszcze jedzie. Razem zawsze raźniej mój kom 501059819. Aska
również jutro wyjeżdżam ale czytając te komentarze to trochę .........
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.
Twoj email:
Wiadomość: