Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2016-03-29 20:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy warto pojechać tam na zarobek pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
polka - 2016-03-29 21:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanko czy ktoś z wyjazdu początkiem marca mógłby wstawić opinię jak naprawdę jest z tym biurem i ogólnie
zdjecie uzytkownika
Madziulkaa - 2016-03-30 13:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dołączam się do ludzi którzy pytają się o te biuro i o pracę w nim,opłaca się w końcu jechać czy nie ?
zdjecie uzytkownika
zarobek - 2016-03-30 16:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pan Tomasz - 2016-03-29 09:55:40]:
jakoś mało ambinty jesteś. szkoda że w (usunięte przez administratora) firmie miałem 300E za 40h i to był standart. PO TYCH SAMYCH OPŁATACH. POZDRAWIAM KOLEJNEGO PRACOWNIKA BIURA W POELDIJ!.
zdjecie uzytkownika
rertka - 2016-03-31 21:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sumie to takich agencji wysyłających ludzi do Holandii na roboty jest sporo, ale oni piszą że są super inni i działają inaczej niż wszyscy - możecie konkretnie podać o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-01 13:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też proszę o opinie na temat Axidusa na na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kolejny salaris - 2016-04-02 16:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zrobiłem na pewnej firmie 40h, zgadnijcie ile dostałem.... 190 Euro.
żarty jakieś???, nie. tak się zarabia w Axidusie. Pod warunkiem że dają ci zrobić te 40h
Nie musisz jechać. nie jedź proste!.
zdjecie uzytkownika
Kasiaa - 2016-04-03 00:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poziomka - 2016-03-08 17:50:36]:
Hey . Możesz napisac do mnie na e-mail. Bo chcemy wraz z mezem wyjechać i chcem się odwiedziec czegos więcej.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
close - 2016-04-03 10:39:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie @Kasiaa to nie sugeruj się taki wypowiedziami często piszą je pracownicy, którzy wyjeżdżają bez znajomości języka i często wykształcenia, lepiej zapoznaj się z regulaminem i zadzwoń do firmy (teraz szukają paru osób na produkcję do Holandii)
zdjecie uzytkownika
Krisu - 2016-04-03 21:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostałem oferte ale strach jechac jak sie czyta te opinie.
zdjecie uzytkownika
9319 - 2016-04-04 05:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez mam obawy co do wyjazdu z ta agencja ale trzeba samemu się przekonac jak tam jest opinie pół na pół to wszystko zależy od tego jak się trafi trzeba mieć szczęście najważniejsze żeby pogoda była bo jak jest pogoda to jest praca
zdjecie uzytkownika
joza - 2016-04-04 17:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój mąż pracował w zeszłym roku przez agencje E&A. Oczywiście zanim wyjechał, czytaliśmy opinie i fora. Nie wyczytaliśmy tam nic dobrego, a jednak mąż zaryzykował i o dziwo był zadowolony. Była praca, była placa, wszystko się zgadzało, mieszkanie na fajnym ośrodku, obok plaża, kąpielisko. Domki zadbane. Jak człowiek nie pojedzie, to się nie przekona. Zawsze wszędzie ktoś narzeka. Ale też nei twierdzę, że wszędzie jest różowo. Ostatnio znajoma jechała z innej firmy(niestety nie pamiętam jakiej) i kiedy przekroczyła próg mieszkania, od razu wróciła do Polski(grzyb, pleśń, lodówka cała brudna, materace żółte). Zawsze jest obawa. Razem z mężem mamy zacząć od czwartku na produkcji w NL, jedziemy z Axidusa. Zobaczymy co zastaniemy. Będzie dobrze, zostaniemy. Będzie źle, wrócimy. Nie pojedziesz, to się nie dowiesz. A zawsze można wrócic.
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-04-04 19:17:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajcie a może ktoś napisać coś na temat warunków mieszkalnych tam???
zdjecie uzytkownika
Fun - 2016-04-05 12:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warunki mieszkalne są bardzo dobre, mieszkania są czyste, z internetem, ogólnie nie ma się co za bardzo nastawiać na jakieś luksusy, ale na biedę tez nie trzeba
zdjecie uzytkownika
joza - 2016-04-05 13:23:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mieszkania z internetem?
Czy aby na pewno z internetem? Parę razy słyszałam o mieszkaniach z dostępem do internetu, aczkolwiek, jakoś internetu nie było. Więc dosyć zaciekawił mnie ten wątek..Tymbardziej że z Axidusa, nikt o internecie nie wspominał.. W jakiej miejscowośći mieszkasz, jeżeli można zapytać?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-04-06 03:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakoś ja umiem angielski na poziomie B1, niemam na to certyfikatu. Axidus po prostu ma za wysokie opłaty. lepiej szukać czegoś innego. Sa mieszkania gdzie jest tak zwany "DOM 24H ROZPUSTY" i sa mieszkania średnie. zależy czy para czy nie. jak w parze to nawet OK mieszkania. Jak samemu to odradzam. Aha i zarobki miesięczne od 400 do MAX 1100 euro. ale wątpie ze uda ci się zrobić 50h każdego tygodnia na te 1100 euro
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-04-06 19:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JEDZIE KTOS MOZE W PONIEDZIAŁEK???
zdjecie uzytkownika
. - 2016-04-07 12:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My czekamy na telefon, mamy nadzieję że w przyszłym tyg wyjdziemy. A kiedy się do Ciebie odzywali?
zdjecie uzytkownika
HejHo - 2016-04-07 14:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jade w srode na sortowanie, pakowanie...
Jak naprawde wyglada praca z Axidusem? Chcieli moj numer konta i bez znaczenia bylo w jakiej walucie co jest troszke dziwne, bo przeciez bede mial placone w euro.
zdjecie uzytkownika
turystka - 2016-04-07 15:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę w środę. Na co jedziesz na produkcję? I czym jedziesz?
zdjecie uzytkownika
.... - 2016-04-07 21:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do JOZA!!! możecie napisać jak tam z pracą?? I warunkami mieszkalnymi????
zdjecie uzytkownika
turystka - 2016-04-07 21:11:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do HejHo : no bo dla nich to jest wszystko jedno bo jak podasz konto polskie to oni w banku ci to przewalutuja i zawsze będzie przez to trochę mniej tej wypłaty. Zależy jak będzie stał kurs euro.
zdjecie uzytkownika
jar zamula - 2016-04-08 05:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prywatnie odpowiadam szczerze na pytania dotyczące warunków i pracy i pieniędzy. pracowałem sporo czasu. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
jar zamula - 2016-04-08 05:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Prawda zwykłych ludzi sprawia że mur może runąć". Pozdro axidusie, jak kuba bogu tak bóg kubie :) (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kulturka - 2016-04-08 06:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
grzecznie kulturalnie odradzam te firme ;)
zdjecie uzytkownika
..... - 2016-04-08 13:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale dlaczego doradzacie ta firmę?? Nie piszecie żadnych konkretów. Co było nie tak??? Kasa się nie zgadzala??? Warunki mieszkaniowe fatalne???
zdjecie uzytkownika
Fierku - 2016-04-08 13:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś z Katowic w Czwartek ?
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-04-08 18:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [..... - 2016-04-08 13:39:42]:
ta dokładnie, kasa sie niezgadza. jak ktoś płaci za 33 godziny 125 euro to jest katastrofa. nie polecam
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-09 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla ludzi którzy odradzają tą firmę proszę o więcej konkretów dlaczego?co się wam nie zgadzało?dziękuje za odpowiedź ponieważ mam wyjechać przez nich ale nie wiem czy warto
zdjecie uzytkownika
kamila7832 - 2016-04-10 11:04:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jak zloze wypowiedzenie to pobiora mi kare ???
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-10 17:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to proszę o opinie na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Krystiano20 - 2016-04-13 16:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kamil - 2016-03-18 06:20:13]:
HEj jedzie ktoś moze w tym miesiącu jeszcze do pracy z Tej firmy Lub na początku maja ?? i jak tam ile sie zarobi wg?
zdjecie uzytkownika
niewiemcorobić - 2016-04-14 20:46:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. razem z przyjaciółką szukamy pracy wakacyjnej i zdawało nam się że oferta jest bardzo dobra, ale z tego co widzę to jednak nie do końca. Zostawiam swojego e-maila i byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś opisał mi jak to wszystko tam wygląda i czy warto jechać: karolinn@poczta.onet.pl
zdjecie uzytkownika
heh - 2016-04-17 14:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kazdy sie pyta kto kiedy jedzie i zero odpowiedzi... nie daje wam to do myslenia?? chetnie odpowiem prywatnie na wasze pytania. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-04-18 18:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, czy ktoś z Was jedzie może w niedzielę do pracy do Holandii z firmy Axidus? Szukam kontaktu z taką osobą.
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-04-18 18:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś z Was może w niedzielę do Holandii z firmy Axidus?? Szukam kontaktu z taką osobą.
zdjecie uzytkownika
jarass - 2016-04-19 06:02:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś wyjeżdża z Torunia w niedziele do Holandii do pracy na produkcje
zdjecie uzytkownika
jarass - 2016-04-20 08:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heh - 2016-04-17 14:11:47]:
jestem na gg jarass 58942962
zdjecie uzytkownika
bs - 2016-04-21 06:52:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2016-03-24 09:31:13]:
napisz do mnie mój email globaltomasz@gmail.com moj numer ( usunięte przez administratora ) jesteem zainteresoawny
zdjecie uzytkownika
zdecydowany - 2016-04-22 07:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2016-03-24 09:31:13]:
witam ,ktos wybiera sie 27 kwietnia?jakas para?
zdjecie uzytkownika
zdecydowany - 2016-04-23 18:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karola - 2016-03-23 21:39:00]:
witam a jak zarobki ,ludzie pisza rozne rzeczy ,placa normalnie czy rzeczywiscie duzo pieniazkow potracaja,dziekuje za odp
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2016-04-23 18:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jar zamula - 2016-04-08 05:50:40]:
witam moge prosic o kontakt na miela barti1128@wp.pl na temat zarobokow i organizajci pracy ,z gory dziekuje w srode mam wyjazd z dziewczyna ,chce zarezykowac ale moze mnei umocnisz w mojej decyzji ,z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
Anka12 - 2016-04-26 23:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jar zamula - 2016-04-08 05:50:40]:
WItam , czy mógłby pan napisac na e-maila dlaczego pan odradza ?
Razem planuje wyjechać z chłopakiem i teraz mam obawy
bardzo prosze o kontakt na ak.oriflame@op.pl
zdjecie uzytkownika
Anka12 - 2016-04-26 23:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy ktoś kto odradza wyjazd mógłby mi przyblizyć dlaczego ?
planuje wyjechać z chłopakiem i czytajac wszystkie opinie obiawiam sie dlatego prosze o kontakt na ak.oriflame@op.pl
zdjecie uzytkownika
kasienka28l - 2016-04-27 13:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy wyjezda ktos z axidusa w poniedzialek 02.05.2016 na produkcje do poeldijku????a moze ktos juz byl???warto jechac??prosze o kontakt kasienka259@wp.pl
zdjecie uzytkownika
justyna123 - 2016-04-27 18:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BylamWiem - 2016-01-26 13:02:36]:
cześć ja wyjeżdżam w poniedziałek z bratem i się troszke obawiam mówią że teraz godziny będą więc spoko i oczywiście jestem na wiekówce proszę o więcej informacji
zdjecie uzytkownika
Ania&Kamil - 2016-04-28 01:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jarek - 2016-04-18 18:21:06]:
hej z chlopakiem wybieramy sie w niedziele z olsztyna ale widze ze cos nie za ciekawe opinie co o tym sadzisz ?
zdjecie uzytkownika
Ania&Kamil - 2016-04-28 01:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2016-03-29 20:52:47]:
hej z chlopakiem wybieramy sie w niedziele z olsztyna ale widze ze cos nie za ciekawe opinie co o tym sadzisz ?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: szybka rekrutacja
Pytania: znajomosc jezyka angielskego
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2016-04-28 20:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
piszcie maile swoje. chetnie do was napisze w miarę możliwości jakl najszybciej. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Mario - 2016-05-01 21:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja wyjeżdżam z chłopakiem za tydz pracowaliśmy juz w innym biurze i szczerze się boje co czeka nas tutaj. Proszę o kontakt marlenka199208@wp.pl

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie AXIDUS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert