Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
bobek - 2015-02-17 22:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co tam , piszesz ze masz godziny, moze i masz bo jestes w dobrym miejsu , ale zapewne nie wszyscy tak maja , wazne zeby było co na umowie jest oczywiscie zawsze mogło by byc wiecej,ciezka ta praca jest, czy jest zapierdziel,nalezy przyjąc ze pierwsza wypłata jest po miesiącu , za co życ przez miesiac i jezdzic do pracy , trzeba zabrac sporą gotówke, moze istnieje cos takiego jak zaliczka co tydzien np 100 euro
zdjecie uzytkownika
a co tam - 2015-02-18 08:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaliczki nie bierz bo to nie zaliczka tylko pożyczka, bierzesz zaliczkę 50 euro z wypłaty odciągnąć 65. Pierwsza wypłatę dostaniesz, kolejna po miesiącu ja trafiłem dobrze i cały czas pisze, ze trafiłem dobrZe. Na zakładach są wyścigi polakowkto szybciej pracuje dlatego tez napisałem zależy jak się trafi.
zdjecie uzytkownika
a co tam - 2015-02-18 09:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na miesiąc 200 euro w zupełności wystarcza na przeżycie. Praca tak jak wspomniałem raz ciężka raz lżejsza zależy od zakładu. Koła tez bała sie jechać zadzwoniła do Mniepowiedzialem co i jak i czego może się spodziewać wiec była przygotowana na to i z tego co widzę po komentarzach jej nie trafiła złe a tez każdy jej odradzał.
zdjecie uzytkownika
a co tam - 2015-02-18 09:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak chodzio dojazd do pracy to 5 euro dziennie za dojazd
zdjecie uzytkownika
miss - 2015-02-18 12:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłam z mężem i przez 3misiące pracowalismy w Sjaaku na polu i jesteśmy bardzo zadowoleni... Godziny cały czas były ale wiadomo troszkę trzeba było zapierdzielać ale przeeciez po to człowiek jedzie zagranicę aby zarobić. I chcielibyśmy teraz wyjechać tez fo Axidusa i aby wrócić do Sjaaka na Pole.....
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-02-19 14:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś 24.02? proszę o kontakt na jataman80@wp.pl
zdjecie uzytkownika
genia - 2015-02-20 13:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co macie na myśli ,pisząc kiepskie warunki mieszkaniowe . Nie pracowałam tam, ale mam zamiar wyjechac
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-02-20 20:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [darkesso - 2015-02-14 12:22:32]:
Witam może ktoś mi powiedzieć czy warto jechać?? Wiem że opinie są różne..ale nie biorę ich do Siebie. Ponieważ Mój brat był, ale wiele lat temu i Miał pozytywne nastawienie. Bo pojechał po to aby zarobić, a nie Się bawić..Tylko zastanawia mnie jaka Jest teraz Sytuacja..
zdjecie uzytkownika
Myszka - 2015-02-20 20:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Axidus czy GOODMORNING? Przez które biuro jest lepiej Wyjechać??
zdjecie uzytkownika
AzA - 2015-02-21 14:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejtunger a jakie są (usunięte przez administratora) oferyy pracy? I jest możliwość wyjechania w parach?
zdjecie uzytkownika
hejtunger - 2015-02-22 17:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, obecnie jest nabór dla par ze znajomością języka do pracy przy pakowaniu lub pickowaniu :) praca jest wporządku, godziny są, i bardzo fajnie traktują pracowników :) pytaj, to się dowiesz :)
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-02-23 09:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam..wiecie macie moze jakies wiadomosci??? Kiedy zaczyna sie sezon w axidusie???
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-23 14:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś 1 marca?
zdjecie uzytkownika
Darek - 2015-02-24 10:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejtunger a czy jeśli chce się wyjechać w parach to jak to wszytko załątwić jedna osoba ma obydwa CV wysłąć czy im w biurze powiedzieć że z tą osobą chciałbym mieszkać na miejscu ? czy jak bo nie mam pojęcia w ogóle jak to załątwić
zdjecie uzytkownika
ona1 - 2015-02-24 17:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam powiedzcie mi cos o pracy w Maasdijk przy segregacji
warzyw i owocow egzotycznych
zdjecie uzytkownika
ona1 - 2015-02-24 17:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie 1 marca??????
zdjecie uzytkownika
hejtunger - 2015-02-24 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darek, to proste - musicie pójść oboje do najbliższego biura w otto i tam powiedzieć "my w sprawie pracy za granicą".. reszta przyjdzie sama. Spieszcie się bo nabór tu dobiega końca.
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-24 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona1 - 2015-02-24 17:58:25]:
ja miałam jechać 1 ale przełożyli na 3
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-24 21:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona1 - 2015-02-24 17:58:25]:
kurde, jestem poza wiekówką, boje się że jak pojadę to nic nie zarobię
zdjecie uzytkownika
ona1 - 2015-02-24 21:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mnie dali na 1 marca choc chcialam na 3 zobaczymy jakie atrakcje beda mnie czekac:)
zdjecie uzytkownika
OveR - 2015-02-25 20:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę w parze chyba 1 marca. Ciekawe jak to będzie.
Z mieszkaniem jest dziwna sytuacja bo opłata jest naprawdę wysoka, a trzeba mieszkać nawet w 6 osób.
zdjecie uzytkownika
OveR - 2015-02-25 21:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie stanowisko ? Ja jako niby pakowacz.
Jedziesz z Dolnego Śląska ?
zdjecie uzytkownika
OveR - 2015-02-25 21:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jest tak, zależy jak się trafi z tego co widać i z własnych obserwacji.
Sezon na prace się zaczyna i te 38h/tydzień powinny być. Jeszcze dochodzi tydzień świąt w kwietniu.
Tak czy inaczej w Polsce i tak tyle się nie zarobi (mówię o pieniądzach na czysto), więc spróbować można, WHY NOT. Wkład finansowy na wyjazd też nie jest wysoki więc nie ma co płakać :) Pozdrawiam.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Umowa wielkości encyklopedii PWN,w połowie po holenderski. Treść polska i holenderska nie pokrywały się. Z umowy przestrzegają jedynie kar.
Parę durnych pytań po angielsku,test jak w liceum. Brak jakichkolwiek informacji o pracy,wszystkiego dowiaduję się już w konkretnej firmie,do której skierują.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiada się prawo jazdy i uprawnienia na wózki widłowe.
zdjecie uzytkownika
sandra - 2015-02-26 13:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona1 - 2015-02-24 21:53:51]:
ona1 napisz do mnie na maila . shego94@o2.pl
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-02-26 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również wraz z chłopakiem mam wyjechac tylko jeszcze nie wiemy kiedy. Gośc jest miły i mowi ze na poczatku marca. Mam nadzieje ze będą tam w porządku ludzie i praca ok ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie