Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 19:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym powiem Ci tak wczesniej bylam z inną agencja i też aż roiło się od negatywów. A jednak zaryzykowałam i... nie żałuję. Z kolei po powrocie do PL dziewczyna z która pracowałam pojechała ponownie i wróciła bardzo niezadowolona. Więc jak widać to kwestia szczęscia i tego "jak się trafi". Na temat jakiejkolwiek agencji nie zaczniesz czytać zawsze znajdą sie negatywy, od których włos się jeży na głowie. Poza tym kto pisze? Ci którzy mają coś do zarzucenia. Ludzie którym dobrze sie pracowało na ogół nie mają potrzeby pisania komentarzy.

Mam nadzieję, że i tym razem okaże się, że nie będzie tak źle. A jeśli faktycznie tak to bedę szukać na miejscu już innej agencji. :)
zdjecie uzytkownika
pudel - 2014-08-24 19:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam sie przewracalo ale ciesze sie ze zrezygnowaliscie moze krltos kto na prawde potrzebuje pracy zalapie sie do nich! Wam sie wydaje ze powinniscie miec wszystko za darmo i jeszcze maja wam sie klaniac w pas ze ksiestwo przyjechalo. Puknijcie sie w te durne 24 letnie glowy l. Jadac do pracy za granicę placisz za meszkanie zw ubezpieczenie i inne wychodzi ok 180e na cxysto na tydzien. Dla wielu osob dzieki takim zarobkom moga wyjsc z dlugow i zyc godnie. A wy oczekujecie ze za pakowanie papryki maja wam placic ile?? Serio odpowiedzcie sobie na pytanie czy znacue angielski- pewnie nie itp a potem wymagajcie. Siedzcie w PL na garnuszku rodziców albo idzcie na budiwe lub na sprzedawce za 6 ziko.pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
pudel - 2014-08-24 19:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam sie przewracalo ale ciesze sie ze zrezygnowaliscie moze krltos kto na prawde potrzebuje pracy zalapie sie do nich! Wam sie wydaje ze powinniscie miec wszystko za darmo i jeszcze maja wam sie klaniac w pas ze ksiestwo przyjechalo. Puknijcie sie w te durne 24 letnie glowy l. Jadac do pracy za granicę placisz za meszkanie zw ubezpieczenie i inne wychodzi ok 180e na cxysto na tydzien. Dla wielu osob dzieki takim zarobkom moga wyjsc z dlugow i zyc godnie. A wy oczekujecie ze za pakowanie papryki maja wam placic ile?? Serio odpowiedzcie sobie na pytanie czy znacue angielski- pewnie nie itp a potem wymagajcie. Siedzcie w PL na garnuszku rodziców albo idzcie na budiwe lub na sprzedawce za 6 ziko.pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 20:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm to dziwne bo ja BEDĄC NA WIEKÓWCE pracując po 35 godzin tygodniowo zarabiałam na czysto 150 euro/tydz , po odjeciu oplat za zakwaterowanie i ubezpieczenie (troche ponad 100e za to wychodzilo). Więc 150 x 4 = 600, czyli 2,4 koła pl ponad. Więc troche dziwne, że wy przy normalnych stawkach macie zarabiać tylko po 2,1 koła na głowe bez wiekówki i przy większym wymiarze godzin (w teorii te 40h).

Obiadu nie rozumiem .. nie musisz z tego co rozmawiałam mieszkać na hotelu.

Co do dojazdu troche przesrane że odliczaja za niego - tu fakt w poprzedniej agencji za dojazd nie płaciłam.

Nie wiem na ile można ufać panu z biura który do mnie dzwonił ale kończy sie sezon na uczniów i studentów więc może faktycznie da się wyrobić te 47 h/tydz.

No cóz życze Wam powodzenia w PL w takim razie :)


zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko, że sama się trochę boję ale kij tam zaryzykuję :D
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-24 20:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę powodzenia w NL, napisz czy Ci się powiodło:)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli tylko będzie net to jak bede na miejscu opiszę co i jak :)
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-08-25 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jesli chodzi o hotel z Axidus to internet jest płatny na dzień dzisiejszy za transfer,informacja sprawdzona
zdjecie uzytkownika
gog - 2014-08-27 12:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-08-25 12:57:56]:
akurat dla mnie internet jest najmniejszym zmartwieniem. Za dużo siedzę w Polsce w internecie jak szukam pracy od kilkunastu miesięcy. Lepiej napisz jak tam aktualnie jest z ofertami pracy, bo nie wiem czy warto jechać jak studenty powyjezdzały. Jeden Polak mówi tak, drugi Polak mówi nie. Pomusz pliz.
zdjecie uzytkownika
ooo - 2014-08-27 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gog - 2014-08-27 12:33:01]:
syn pojechał w zeszłym tyg. więc informacje ze wzgledu na słaby kontakt narazie niewielkie,informacje wole pisac na gg poniewaz tutaj posty "znikają" nawet jeśli zawierają dane prawdziwe,zawarte w umowie,np o opłatach za korzystanie z pomocy biura axidus (usunięte przez administratora) gg. 1405306
zdjecie uzytkownika
dlaczego? - 2014-08-27 13:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego giną opinie?
zdjecie uzytkownika
podaj - 2014-08-27 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj jeszcze raz szybko gg
zdjecie uzytkownika
krys - 2014-08-27 14:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile mogę zarobić tygodniowo axidusie mając 23 lata i czy jest dużo godzin pracy w tygodniu?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-27 19:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. jak to jest z zarobkami? ile wychodzi sie na "czysto" po odliczeniu zakwaterowania, ubezpieczenia i innych oplat? pytam bo mamy jechac z narzeczonym a mamy dużo obaw
zdjecie uzytkownika
bogna - 2014-08-27 21:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o co chodzi z tymi zniżkami za mieszkanie w Polsce,stały meldunek trzeba mieć czy prawo do lokalu
zdjecie uzytkownika
mat - 2014-08-27 23:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam 24 lata ile mniej wiecej bede wychodził na czysto z kasa?
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-28 09:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze o kontakt na gg kogos kto pracuje w axidusie na produkcji 9968449
zdjecie uzytkownika
tami - 2014-08-28 17:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
posty znikają jak się pisze prawdę o tych naciągaczach
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2014-08-29 10:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bylem tam i wiem jak jest jak ktos ma ochote sie dowiedziec to smialo piszcie moj nr (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 11:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Rusza ktoś do pracy do Holandii dnia 2 września z Nowego Miasta Lubawskiego ???
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-08-29 12:20:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly pracownik - 2014-08-29 10:57:38]:
odezwij sie 9968449
zdjecie uzytkownika
jestemamozemnieniema - 2014-08-29 12:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdą jest ze konczy się sezon dla uczniów i studentów, wiekszosc wraca do Polski wiec wrzesien-pazdziernik to maja byc miesiace gdzie mozemy pracowac nawet od 6 do 21 bo bedzie nawal pracy, a ludzi brak. Co do oplat, tygodniowo placi sie za mieszkanie, ubezpieczenie, dojazd (jesli takowy jest) i jesli mieszka sie na hotelu to za obiady. Ale uwiezcie nie ma tak zle jak mowia. najlepiej to jest przyjechac, pooodkladac pierwsze wyplaty i wynajac sobie mieszkanie (jesli wieksza ekipa) lub pokoj, bo wtedy biora wam tylko oplaty za ubezpieczenie i dojazd do pracy. Ale tak to nie ma zle, poczatki zawsze sa trudne, sa i czasami 3 dniowe rezerwy, ale potem musisz zapinkalac do pracy, gdzie tylko o wolnym pomarzysz. Czasami ludzie maja pecha i gdy nie wstaja do pracy juz ktorys raz to poprostu mowia mu : wracaj do Polski. Sa tu tez kary, oczywiscie, np w hotelu za czystosc w pokojach, za wlaczony sie alarm w hotelu i przyjazd strazy to az 750 euro, wiec nie polecam palenia w lazienkach, chyba ze uwazacie ze was stac. Co do pierwszych dni, zawsze w soboty sa przeprowadzki (przyjezdzacie na tzw projekt) i tam jest kuchnia, znaczy wiecie, kuchnia ze piec gazowy, moze z 2 patelnie, 3 garnki, kilka talerzy. najlepiej zabrac swoje. Jesli w soobote przeniosą was na hotel to tutaj tylko do dyspozycji sa mikrofalówki. Kuchnia jest nie udostepniana i sa od pon do piatku obiady w godzinach 17-20. Co więcej napisac, praca tutaj jest, co chwilę pokazuja się nowe firmy, więc zawsze coś się dla Was znajdzie. Ale nie liczcie ze od razu miliony uzbieracie :)
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 12:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jestemamozemnieniema - 2014-08-29 12:31:54]:
Internet tam jest jakis darmowy typu W-fi ?
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-08-29 19:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie 2.09. ?
zdjecie uzytkownika
Zlatan - 2014-08-29 19:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z okolic Torunia
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski