AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

aga 2016-11-15 18:40:28
anka ja też tam jade z mężem jestem z białogardu

aga
Anka 2016-11-16 09:40:58
Aga odezwij sie na maila morze100@wp.pl podam ci tel i zdzwonimy sie .
michal 2016-11-16 14:34:26
Część
Ja też jade na wyjazd świąteczny, jede własnym samochodem ze śląska, więc moge zabrać osoby po trasie. mój mail michal9107@o2.pl
nikolka21 2016-11-16 15:15:18
Ludzie narzekają , że na busie juz przyciEli. Wszystko kosztuje porównywałam sobie i różnie jest . Mają normalna cenę i również wybieram się na pracę świąteczna z narzeczonym ;)
A po za tym kto nie ryzykuje ten nie ma :)
Pozdrawiam
2
piotr 2016-11-16 21:01:19
witam, jedzie ktos z podkaracia i zahacza o Dębice?
1
piotr1526 2016-11-16 21:05:41
witam, jedzie ktos moze z podkarpacia i zahacza o Dębice?
1
wiola79 2016-11-16 23:27:13
Witam,jadę na wyjazd świąteczny i jestem z Łodzi,chetnie bym się z kimś z moich okolic zabrała
Jarek 2016-11-16 23:53:38
Piotrek, skąd dokładnie z Wielkopolski?
Pozdrawiam.
Monia24 2016-11-17 08:30:17
Ktoś jedzie z okolic Bydgoszczy na tą ofertę świąteczną? ?
4
Piotrek 2016-11-17 10:33:15
Z Trzcianki koło Piły,pozdrawiam
1
Werona86 2016-11-17 12:38:04
Ja chciałabym jechać z Bydgoszczy, ale jeszcze się zastanawia:)
3
mała 2016-11-17 15:05:28
Ja jadę z podkarpacia może się zabierzemy razem
1
Mona 2016-11-17 17:21:36
Hej Weron86.. Ja jade z okolic Bydgoszczy ..jak sie boisz mozemy razem heh bo tez sie boje ;)
Retro 2016-11-17 17:37:11
Wybieram się z Piły, kontakt k.krzycho@interia.pl
Mona 2016-11-17 18:58:32
jak coś to możemy razem pojechac ;) tez sie boje heh
kkk 2016-11-17 21:57:35
Jadę z facetem z Katowic. Może ktoś jedzie samochodem i ma ochotę nas zabrać? Nam podali cenę 270 zł za przewoźnika, Wam też?
1
Sylwia 2016-11-18 11:56:47
Witaj Piotrze, ja planuję wyjazd na 6 grudnia, jestem z okolic Zakopanego . I tak myślę, że jakbyś pojechał mógłbyś napisać co i jak tam jest :)
2
Sylwia 2016-11-18 12:43:46
Hej aniu i co pojechałaś ?
Sylwia 2016-11-18 12:47:08
Witaj Adrianie, planuję jechać w drugi termin 6.12 ( ponieważ muszę skończyć pracę i odebrać pieniążki by mieć na start ) tylko mam lekkie obawy plus do tego sama. Wysłałeś już CV ? Sylwia 23 lata ok. Zakopanego :)
1
Ona24 2016-11-18 16:59:31
Ja też sama..ale zaryzykuję hmm i tak tylko miesiąc.. damy radę dziewczyny ;)
2
Werona86 2016-11-18 19:30:24
A jesteś zdecydowana? Waham się, ale faktycznie razem może nie będzie tak źle;)
2
Mona 2016-11-19 07:03:45
tak jestem zdecydowana to i tak tylko miesiac hmm.. ;) a ty juz odesłałaś te dokumenty? podobno duzo jedzie dziewzyn..samych ..;)
Krzysztof 2016-11-19 12:17:00
Jedzie ktoś z Płocka 30 listopada?

Robert skontaktuj się ze mną jeśli jedziesz: na maila: krzysztof7721@wp.pl jeśli nadal aktualny jest Twój wyjazd
Krzysztof 2016-11-19 14:41:49
Jedzie ktoś z Płocka

Robert 30 listopada

Ja mam 24 lata i mogę wyjechać na Święta, kto ma jakie doświadczenia z tą agencją, jaka praca?
1
MałaMi 2016-11-19 19:12:48
opinie są niezbyt o tej agencji i sama się zastanawiam czy wyjechać na ten miesiąc z nimi.. nie wiem sama co robić. Ktoś wgl był rok temu z nimi na okres świąteczny??????
daro540 2016-11-19 19:37:02
Napiszę tak-pracowałem w różnych firmach przez 10 lat i też były złe opinie.Polak Polakowi zawsze będzie wrogiem i prawdy się nie dowie,dopóki sam tego nie zobaczy.Byłem na wiosnę w firmie,która skierowała mnie do produkcji serów od podstaw-praca ciężka fizycznie,bo taki ser waży od 16 do 20 kg.,a przerzucić tego przez 8 godzin trzeba było może 4 tony.Wypłata na czas 275 euro,ale nikt mi nie powiedział,że można robić nadgodziny,które były wypłacane przez Holendra w kopercie najpóżniej do każdej środy-to była prawie druga wypłata!Zanim jednak się o tym dowiedziałem,to zjechałem do Polski pod pretekstem pogrzebu.Jednak przemyślałem wszystko i wróciłem i nie żałowałem.Więc sami widzicie jak jest-poza tym jedzie nas tam sporo osób,więc można się zorganizować i nie dać się dymać-pozdrawiam.
4
kaka 2016-11-20 14:37:46
Myślę, że tak jest zawsze. Mało ludzi pisze pozytywne opinie, a jak ktoś się wkurzy to pisze negatywa..
ja91 2016-11-20 23:51:27
Część
Jadę z bielska białej 6.12, jak ktoś chce się zabrać ze mną z okolicy to piszcie na mój mail, michal9107@o2.pl, napewno wyjdzie taniej niż busem:)
Pozdrawiam Michal
NANA 2016-11-21 09:35:04
Hej ! Ja jadę z podkarpacia
1
miki 2016-11-21 11:01:14
Jakim samochodem jedziesz, czy byłabyś w stanie jechać przez Działdowo i zabrać dwie osoby. kontakt klosek055@wp.pl
Iwona 2016-11-21 16:24:46
Hej!Jedzie ktos z Bydgoszczy albo Torunia?Zastanawiam sie czy jechac bo nie mam za bardzo z kim.
piotr1526 2016-11-21 19:40:18
hej, ja wlasnie jutro o 14 mam busa:))
Xm24 2016-11-21 21:53:15
Ja jade z okolic Bydgoszczy.. ale nie wiem czy nie zrezygnować
mariusz 2016-11-22 12:00:21
Daj znac jak tam jest :)
Ania 2016-11-22 18:41:58
Ja jade z brzozy koło bydgoszczy. Mam busa o 15:)
Seba 2016-11-22 19:34:14
Hej ja jestem z okolic bydg napisz na fb seba inowroclaw
NANA 2016-11-23 09:00:56
Cześć ! A czemu tak szybko jedziesz a nie 30 .12. ?
Ania 2016-11-23 14:48:14
Seba dzisiaj jedziesz? Podaj jaki nick masz na fb
piotr1526 2016-11-23 16:49:36
Dostalem e-mail wlasnie z taka data wiec jak najszybciej sie zebrałem, wlasnie nas osadzili w domkach 'bungalow' juz od jutra praca. Ja sam na domku ale moze beda zapelniac
3
Mariusz 2016-11-23 21:23:26
A w jakim mieście jesteś? Jutro daj znać gdzie pracujesz i jak jest ogólnie,pozdrawiam
Adam 2016-11-24 12:31:33
Czy jedzie ktoś z Lęborka 6.12?
Pozdrawiam.
Adam
1
:) 2016-11-25 00:01:08
hej wybiera sie ktos jeszcze moze na okres swiateczny albo ogolnie za granice ? Planuje wyjazd jestem spokojna osobą a w grupie zawsze raźniej chyba :)w spokojnej grupie :) można pomysleć i sie zorganizowac
W razie w zostawiam namiary:wyjazd1234@o2.pl



1
Nana 2016-11-25 16:15:46
W czwartek dojedziemy do Ciebie nie martw się ;)napisz jak w pracy jest .Pozdrawiam i Do zobaczenia ;)
1
piotr1526 2016-11-26 16:13:58
Z praca roznie, moze dlatego ze jescze nie ruszyl ten okres swiateczny. Ale ogolnie nie ma ciężkich robót. Najgorsze jest to ze czesc osob zakwaterowali na hotelach pracowniczych a czesc na tych domkach
1
Artur 2016-11-28 22:07:28
Czwartek będzie dla nas dniem odpoczynku, podpisywania umowy. Do pracy idziemy dopiero w piątek, no chyba że ktoś będzie chciał iść na to może z czwartku na piątek w nocy, tyle słyszałem.
1
Hemp 2016-11-30 17:40:43
Witam. Jest ktos teraz w NL przez Axidusa? Jak wyglada u nich zakwaterowanie, na jakich lokacjach. I co najwazniejsze jak z godzinami, czy zapewnione sa godziny czy daja zarobic tylko na mieszkanie. Czy ta oferta swiateczna jest naprawde tak oplacalna. Prosze o szczere odpowiedzi. Pozdrawiam
1
Tomi 2016-11-30 20:12:08
Ja jestem z Kołobrzegu, wysłałem CV czekam na odpowiedz. Ktoś jedzie z Zachodniopomorskeigo w terminie 6.12 ?
Adrian 2016-12-01 10:41:38
Witam, czy ktoś z was wybiera się z Krakowa lub okolic ? do Holandii do pracy na święta ?
adrian 2016-12-01 10:54:10
Siema wszystkim czy ktos z Krakowa albo okolic się wybiera ? suri87@op.pl
jarek801 2016-12-01 14:17:33
Witam!
Dostałem info, że jadę 6. jeśli będą miejsca. Jak nie, wtedy na bank wyjazd 13.
Jestem z okolic Olsztyna. Gdyby ktoś ruszał własnym autem, chętnie się zabiorę.
Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS