Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
Mambulla - 2015-03-18 22:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakobo .. Pieniądze wpłacają na konto .
A jeśli chodzi o mieszkanie i ubezpieczenie to odciągają to od wypłaty .
zdjecie uzytkownika
Kapselk7 - 2015-03-19 16:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mam pytanie ile sie zarabia na czysto tygodniowo?
zdjecie uzytkownika
lel - 2015-03-19 17:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kapselk7 - 2015-03-19 16:41:19]:
Kokosów tu się nie zarobi, pakowanie kapsułek hehe każdy na tym jest pierwszy dzień po +, - 4 godziny a później wysyłają na inne firmy.
zdjecie uzytkownika
Dziora - 2015-03-19 17:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej! ja nie trafiłam na kapsułki tylko na sortowanie warzyw i owocow. Mogą rzucac do różnych firm zeby sprawdzic gdzie sie dana osoba nadaje. Mieszkam w Hadze gdy przyjechałam przestraszylam sie ,,domku". To nie są domiki tylko bungale ale w srodku nie jest az tak zle lecz kwota za bungal jest jak dla mnie za wysoka. Zalezy od godzin ile sie zarobi i czy nie ma sie rezerwy.
zdjecie uzytkownika
Tolek - 2015-03-19 18:53:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam razem z dziewczyną wyjechać we wtorek 25 marca z Torunia.Proszę o opinie jakie są warunki mieszkaniowe i ogólnie jak tam wygląda praca.Z góry dziękuje za wszelkie informacje.To jest nasz pierwszy wspólny wyjazd i jak to wiadomo jest pewna obawa.
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-03-20 13:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dziora - 2015-03-19 17:49:52]:
internet macie więc kontakt ze światem jest, a jak z pracą? co mówi ci co tam pracują dłużej?
zdjecie uzytkownika
renata - 2015-03-20 18:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdżam w następnym tygodniu do pracy przez tą agencje mam pytanko macie tam jakiś dostęp do internetu?Jak nie to może ktoś korzysta z jakiegoś mobilnego holenderskiego jak tak to z jakiego i jakie są koszty.
zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-03-20 20:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wam wyjeżdzam we wtorek 24 marca z chłopakiem do pracy do Holandii z Torunia (firma axidus) .I mam takie pytanie bedzie ktoś miał 2 wolne miejsca w samochodzie żeby się zabrać i razem dojechać ?
zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-03-20 20:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś bd zdecydowany to niech napisze do mnie na emaila renia7789@gmail.com
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-03-20 21:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na miejscu sprawdzaja angielski. Internet jesr ale niedlugo bedzie platny. W niektorych firmach sa pomocni ludzie zas niektorzy maja w nosie pomoc nowym. Mieszkania sa male ale da sie przezyc. Kazdy kto tu pracuje ma swoja wersje pracy. W niektorych wczesnie sie wraca na kwatere zas w innych siedzi sie po 14 godz. Jesli ma sie bardzo dobre zdrowie to ok
zdjecie uzytkownika
K - 2015-03-20 21:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w jaki sposob sprawdzają angielski ? test czy rozmowa ?
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-03-21 10:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zadaja 3 pytania po angielsku. Jest tu spora rotacja ludzie troche nie wytrzymuja i nawet tydzien nie minie uciekaja stad nie jest to straszenie bo co chwile nowi tu przyjezdzaja. W biurze gosciu ładnie opowiada ze bedzie szkolenie itd ale to nie prawda na drugi dzien idzie sie normalnie do pracy szefowie nic nie tlumacza w pracy musisz sie rozgladac co inni robia chyba ze ktos jest mily i szybko podpowie. Wszystkie przerwy nawet 15stki nie licza sie do płacy. Jesli wezmie sie wolne dostaje sie rezerwe na drugi dzien i najczesciej firma kaze wracac do domu.
zdjecie uzytkownika
mg - 2015-03-21 13:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie wam pytania po angielsku zadawali ?
zdjecie uzytkownika
cosiek - 2015-03-22 13:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monia - 2015-03-13 13:21:31]:
nie radzil bym jechać ;)
zdjecie uzytkownika
jajjjaaa - 2015-03-23 12:59:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego ??
zdjecie uzytkownika
były pracownik 2013 - 2015-03-23 15:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od szczęścia i od tego czy jest się na wiekówce tzn poniżej 23 lat mniejsza płaca za tą samą pracę ale za to jest szansa dostać się na stałe do pracy i łapać godziny.. Poza wiekówka jest się często na rezerwie i zarabia się tylko na opłaty więc pozostaje zapisać sięna szklarnie i się wykazać wtedy ma sięstałą pracę Pozdrawiam powodzenia
zdjecie uzytkownika
Anula - 2015-03-24 13:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, wraz z chłopakiem zastanawiamy sie czy warto jechać tam do pracy, czy w ogole jest w stanie cos zarobić czy cała kasa idzie na wydatki typu ubezpieczenie itp a poza tym czy praca jest cieżka
zdjecie uzytkownika
Info info - 2015-03-25 14:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam wyjechać za niedługo. Czy ktoś z was był tam ? Chcialem się dowiedzieć jak tam to wszystko wygląda typu praca mieszkanie pokoje 2 osobowe? lodówki sa? ile wychodzi się na czysto za 40 godzin i czy ma się te 8 godzin dziennie? Chciałbym się dowiedzieć cos od kogos kto był w tym roku :) za info dziekuje z góry :)
zdjecie uzytkownika
masdij - 2015-03-25 17:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam jest? Mam wyjechać za jakiś czas? Jak z praca?
zdjecie uzytkownika
Polako - 2015-03-25 19:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam pytanie czy ktoś wybiera sie do pracy w okolice Maasdijk jako pracownik fizyczny. Jak jest na miejscu dużo pracy? warunki mieszkaniowe znośne? pozdrawiam i zycze powodzenia?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-03-26 13:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [LambO - 2015-03-13 09:46:01]:
piszesz o jakiej aencji, ze dobrze było?
zdjecie uzytkownika
esu - 2015-03-26 14:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyrazi ktoś kto był/jest konkretną opinie? Bo jak narazie większość pytań, a mało konkretów.
zdjecie uzytkownika
szakuł - 2015-03-26 16:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po przyjechaniu na miejsce w głównym biurze, czekał na mnie wydrukowany formularz zgłoszeniowy, który wypełniałem online oraz umowa w języku pol i hol. Trzeba było wszystko sprawdzić i praktycznie na każdej stronie podpis i parafka. Następnie skierowano mnie na hotel, duży hotel...i tak:Do pokoju karta wejściowa zamiast klucza, pokoje dwu, trzy osobowe, w każdym pokoju łazienka, lodówka, meble i to jest na plus. Na każdym piętrze pralki i mikrofale. Mankamenty: (usunięte przez administratora) nie ma możliwości gotowania samemu, ponieważ jest na dole restauracja i tam można korzystać z jednego posiłku dziennie, odciągają za to z wypłaty (usunięte przez administratora) . O pracy dowiadujesz się poprzez dostania sms lub codziennie jest wywieszana lista na drzwiach z informacja kto, gdzie, kiedy i kto jest kierowcą. Lista jest zazwyczaj wywieszana bardzo późno więc trzeba pamiętać by się za wcześnie nie położyć spać. Do pracy wożą busami (usunięte przez administratora) . Ktoś kto trafia na pracę taką sezonową, typu szklarnie itd. to chyba dobrze bo i są godziny i wiesz mniej więcej jak się ubrać i to co będziesz robił, (usunięte przez administratora)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
yolo - 2015-03-27 19:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bylem w tamtym roku i ucieklem po tygodniu roboty##!!! nie polecam ,na busa po pracy trzeba bylo czekac nawet do 2H. misszkalem w hotelu a co tam sie dzialo to patologia: nacpani ludzie nie tylko mj. ale "lepszymi rzeczami" sa dookola. szef, ktory nas przywital opoeiadal o yym ze na terenie hotelu nie mozna palic mj i grozi to zwolnieniem, podchodzac pod hotel moznabylo wyczuc charakterystyczny zapach czyli nikt na to nie zwracal uwagi... ogolnie jak dla mnie to ludzie z patologii tam przyjezdzaja i szerza patologie, po przyjezdzie do pracy nikt ci nic nie tlumaczy,tylko musisz sam zobaczyc jak inni to robia ogolnis nie mila atmosfera... aczkolwiek praca nie byla cienzka, na samym poczantku gdy waiadlem do busa zapytalem o zarobki a tu pan mi odpowiedzial ze ma zakaz opowiadania o firmie i zarobkach, oraz dodal ze za jeden wyjazd ma wiencej niz ja przez caly miesionc pracy juz po tym wedzialem, ze nie bd ciekawie
zdjecie uzytkownika
lufa - 2015-03-27 22:21:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yolo - 2015-03-27 19:26:47]:
Yolo ma rację. To jest mało, można pisać i pisać. mieszkam tutaj i w tym momencie się pakuje. Oszczegam i odradzam, wiem, ze jest mnostwo ludzi w drodze. Kierowałem sie opiniami ale zaryzykowałem i nie wiem teraz do kogo mieć pretensje. To co tutaj się dzieje to jeden wielki cyrk i uwierzcie małp nie jest brak.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie