Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2014-08-21 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, my również jedziemy 26, mamy do wyboru albo z Bydgoszczy albo z Torunia, zobaczymy jak to będzie
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-22 00:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bunia ja jade z 2 kolegami z torunia w niedziele na pakowanie owocow z tego co mi wiadomo :)
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-22 09:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile masz lat, jeśli wolno spytać?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-22 15:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja 23 koncze we wrzesniu, koledzy rok wiecej.

Hmm dzis dzwonili do mnie, że mieli jakiś bałagan i że wyjazd jednak we wtorek... Z tego co widzę z organizacją u nich nie jest jakos super, chociaz prawde mówiąc nie tylko u nich... No nic zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ;)

Z tego co wiem to ja moge zaczac prace wczesniej bo posiadam już sofi, chlopaki maja niby zacząć najpozniej w ciagu 3ech dni...
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-22 16:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
E no to raczej się tam gdzieś na miejscu spotkamy:) Facet mówił, że na początku mieszka się a Axidus Projecten, czy ktoś wie coś na ten temat? Zapomniałam się spytać o dostęp do neta. A tego, że jak ktoś ma sofi to może wcześniej pracować to nie wiedziałam. Dziwne;/
zdjecie uzytkownika
tede - 2014-08-22 16:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś możźe napisać co to za kary? W umowach jest o tym jakiś zapis? Załóżmy, że pracy nie ma, wkurze się i zjadę do PL to za to też jest jakaś kara??
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-22 17:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie sie na miejscu zobaczymy, chociaz jak wpsomnialam ja jednak tez dopeiro 26 jade bo cos tam im sie poknocilo.

Co do tego sofi tez mnie to zdziwilo bo w poprzedniej agencji pracowalam od razu, a sofi dostalam po 2 tygodniach okolo

cholera wie na miejscu sie przekonamy :D

Ps. najbardziej co mnie ubodło w tej agencji to to, że na ich stronie gdzies w opisach napisali "krutki" ... Moim zdaniem powinni popracowac nad organizacja i takimi szczegolami bo to jednak troche odstrasza :D
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-22 18:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też to widziałam, ogólnie to raczej bajki tam napisali;/
zdjecie uzytkownika
1991 - 2014-08-22 21:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O której ruszacie z Torunia we wtorek? Wiecie już coś czy przewoźnik też ma do was dzwonić w poniedziałek? Przez telefon mi powiedzieli że wyjazd koło 17.30, rano śniadanie i spotkanie z koordynatorami
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-23 00:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [1991 - 2014-08-22 21:52:39]:
hej no mi tez mowili ze kolo 17 mamy jechac we wtorek a tel ma byc w pon :)

Poki co wszystko niby pieknie i kolorowo ... :D Az za co? :D
Ps. moj rocznik widzę :D
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-23 08:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolega ojca mojego chłopaka był przez Axidusa i mówi, że "nie jest źle", praca czasem jest, czasem nie ma ale jak już jest to się po 12h pracuje. I komu tu wierzyć.
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2014-08-24 14:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Opinie zawsze są różne, nie ma co się w 100% przejmować opiniami na necie które może napisać tak naprawdę każdy i nie mamy do końca pewności czy osoba która to pisze miała cokolwiek doczynienia z takową agencją pracy. Aczkolwiek nie mówię, że wszystko jest pięknie bo chyba samemu trzeba się przekonać na własnej skórze jak jest naprawdę. Czy osoby które przebywają w Holandii mogłyby napisać czy takie rzeczy jak np. elektryczny czajnik, żelazko warto zabrać ze sobą ?
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-24 19:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
My rezygnujemy. Po wyliczeniu wszystkiego wyszło, że zarabialibyśmy po 2100 na rękę o ile było by 40h w tygodniu (mamy 24 lata), bez śniadań i kolacji więc dziękujemy za taki interes. Dodatkowo pokusiliśmy się o kontakt mejlowy z dziewczyną, która już tam pracowała i to co Nam napisała, przeważyło szalę;/ Powodzenia wszystkim, którzy się zdecydują.
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 19:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bunia jak wy to wyliczyliscie? ja kalkulowałam, ze na 40h pracy wychodzilo by okolo 200 euro na czysto tygodniowo.

Moim zdaniem 2100 to i tak lepiej niz w pl gdzie za 40 h tygodniowo wychodzi ci 1200 zł z czego jesli mieszka sie samemu trzeba zaplacic za mieszkanie, inne opłaty i wyżywienie...

Poza tym jeśli naprawde byłoby tragicznie to dzwonie do innego biura i robota sie na pewno jakaś znajdzie;)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 19:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poza tym powiem Ci tak wczesniej bylam z inną agencja i też aż roiło się od negatywów. A jednak zaryzykowałam i... nie żałuję. Z kolei po powrocie do PL dziewczyna z która pracowałam pojechała ponownie i wróciła bardzo niezadowolona. Więc jak widać to kwestia szczęscia i tego "jak się trafi". Na temat jakiejkolwiek agencji nie zaczniesz czytać zawsze znajdą sie negatywy, od których włos się jeży na głowie. Poza tym kto pisze? Ci którzy mają coś do zarzucenia. Ludzie którym dobrze sie pracowało na ogół nie mają potrzeby pisania komentarzy.

Mam nadzieję, że i tym razem okaże się, że nie będzie tak źle. A jeśli faktycznie tak to bedę szukać na miejscu już innej agencji. :)
zdjecie uzytkownika
pudel - 2014-08-24 19:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam sie przewracalo ale ciesze sie ze zrezygnowaliscie moze krltos kto na prawde potrzebuje pracy zalapie sie do nich! Wam sie wydaje ze powinniscie miec wszystko za darmo i jeszcze maja wam sie klaniac w pas ze ksiestwo przyjechalo. Puknijcie sie w te durne 24 letnie glowy l. Jadac do pracy za granicę placisz za meszkanie zw ubezpieczenie i inne wychodzi ok 180e na cxysto na tydzien. Dla wielu osob dzieki takim zarobkom moga wyjsc z dlugow i zyc godnie. A wy oczekujecie ze za pakowanie papryki maja wam placic ile?? Serio odpowiedzcie sobie na pytanie czy znacue angielski- pewnie nie itp a potem wymagajcie. Siedzcie w PL na garnuszku rodziców albo idzcie na budiwe lub na sprzedawce za 6 ziko.pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
pudel - 2014-08-24 19:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam sie przewracalo ale ciesze sie ze zrezygnowaliscie moze krltos kto na prawde potrzebuje pracy zalapie sie do nich! Wam sie wydaje ze powinniscie miec wszystko za darmo i jeszcze maja wam sie klaniac w pas ze ksiestwo przyjechalo. Puknijcie sie w te durne 24 letnie glowy l. Jadac do pracy za granicę placisz za meszkanie zw ubezpieczenie i inne wychodzi ok 180e na cxysto na tydzien. Dla wielu osob dzieki takim zarobkom moga wyjsc z dlugow i zyc godnie. A wy oczekujecie ze za pakowanie papryki maja wam placic ile?? Serio odpowiedzcie sobie na pytanie czy znacue angielski- pewnie nie itp a potem wymagajcie. Siedzcie w PL na garnuszku rodziców albo idzcie na budiwe lub na sprzedawce za 6 ziko.pozdro dla kumatych
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 20:48:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm to dziwne bo ja BEDĄC NA WIEKÓWCE pracując po 35 godzin tygodniowo zarabiałam na czysto 150 euro/tydz , po odjeciu oplat za zakwaterowanie i ubezpieczenie (troche ponad 100e za to wychodzilo). Więc 150 x 4 = 600, czyli 2,4 koła pl ponad. Więc troche dziwne, że wy przy normalnych stawkach macie zarabiać tylko po 2,1 koła na głowe bez wiekówki i przy większym wymiarze godzin (w teorii te 40h).

Obiadu nie rozumiem .. nie musisz z tego co rozmawiałam mieszkać na hotelu.

Co do dojazdu troche przesrane że odliczaja za niego - tu fakt w poprzedniej agencji za dojazd nie płaciłam.

Nie wiem na ile można ufać panu z biura który do mnie dzwonił ale kończy sie sezon na uczniów i studentów więc może faktycznie da się wyrobić te 47 h/tydz.

No cóz życze Wam powodzenia w PL w takim razie :)


zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 20:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam tylko, że sama się trochę boję ale kij tam zaryzykuję :D
zdjecie uzytkownika
bunia - 2014-08-24 20:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Życzę powodzenia w NL, napisz czy Ci się powiodło:)
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-24 21:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli tylko będzie net to jak bede na miejscu opiszę co i jak :)
zdjecie uzytkownika
000 - 2014-08-25 12:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jesli chodzi o hotel z Axidus to internet jest płatny na dzień dzisiejszy za transfer,informacja sprawdzona
zdjecie uzytkownika
gog - 2014-08-27 12:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [000 - 2014-08-25 12:57:56]:
akurat dla mnie internet jest najmniejszym zmartwieniem. Za dużo siedzę w Polsce w internecie jak szukam pracy od kilkunastu miesięcy. Lepiej napisz jak tam aktualnie jest z ofertami pracy, bo nie wiem czy warto jechać jak studenty powyjezdzały. Jeden Polak mówi tak, drugi Polak mówi nie. Pomusz pliz.
zdjecie uzytkownika
podaj - 2014-08-27 14:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podaj jeszcze raz szybko gg
zdjecie uzytkownika
krys - 2014-08-27 14:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ile mogę zarobić tygodniowo axidusie mając 23 lata i czy jest dużo godzin pracy w tygodniu?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski