Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
ona - 2015-08-15 13:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Pojechał ktoś na te ubrania? Jak tam jest mozna prosic o jakies opinie?
zdjecie uzytkownika
Nina :) - 2015-08-15 23:51:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej ja jade w srode ... czytałam opinie (forum) i mam obawy ale jestem zdania ze jak sama nie sprawdze i sie nie przekonam nie wierze w plotki !!! jedzie ktos jeszcze w środe ??
zdjecie uzytkownika
tedi - 2015-08-16 11:47:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę z dziewczyną we wtorek na środę rano mam być podobno na produkcje zobaczy się ktoś jedzie??
zdjecie uzytkownika
Nina :) - 2015-08-16 21:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedi - 2015-08-16 11:47:00]:
aha ja jade w srode wieczorem ale mam obawe wiec sama nie wiem ....a czy ktos jedzie w srode ??
zdjecie uzytkownika
ZywyZgon666 - 2015-08-17 07:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja także jadę w środę teraz z moim chłopakiem ale jeszcze nie podesłałam formularza i nie wiem jeszcze co i jak ;) ale obaw nie odczówam takowych jestem dobrej mysli ;) a co do Tilburga to już tam byłam w jednym nie pieknym domku ;) ogólnie fajnie jest w NL :)
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-08-17 12:06:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZywyZgon666 a do jakiej pracy jedziecie z chłopakiem? Bo tez własnie sie zatanawiam z Moim chlopakiem nad wyjazdem ale troche sie obawiamy
zdjecie uzytkownika
paulo93 - 2015-08-17 13:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja sie zastanawiam czy wysyłać formularz. Poczytałem trochę o agencjach i każda ma negatywne opinie ale Axidus chyba ma ich najwięcej.(usunięte przez administratora) tOczywiście wszystko zależy od ilości godzin pracy(usunięte przez administratora) Może wiecie jak czy oni (axidus) organizuje transport do Holandii czy trzeba samemu se to ogarnąć?
zdjecie uzytkownika
kasia 34 - 2015-08-17 18:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej witam wszystkich co chca pszyjechac do firmy axidus jestem tu od tygodnia szczeze powiem firma jak firma ma troche lepsza organizacje fakt jest taki ze jak niemasz nr sofi to nie mozesz pracowac ale to nie zupełnie tak wygloda bo zanim bendzie ten nr to w te dni masz szkolenia pracy jest duzo zalezy gdzie sie trafisz ja tesz sie obawialam ale na miejsu jest wogule inaczej . te komentarze to niewiem skod sa wyrwane ale ja ogulnie nie nazekam podrawiam
zdjecie uzytkownika
Rins - 2015-08-17 21:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tedi - 2015-08-16 11:47:00]:
Ja jadę sama, więc chętnie dołączę się do jakieś grupki ;)
zdjecie uzytkownika
paulo93 - 2015-08-18 08:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kasia 34 - 2015-08-17 18:35:36

A jak z godzinami pracy jest te 40h tygodniowo lub więcej?
zdjecie uzytkownika
Danielcr22 - 2015-08-19 20:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kasia 34 - 2015-08-17 18:35:36]:
Kobieto popraw ortografie bo aż razi w oczy popracuj dłużej to zobaczymy czy będziesz śpiewała tak ładnie;]
zdjecie uzytkownika
Judzia - 2015-08-20 12:52:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma prezentuje poziom naprawde mierny...przy 40 h tygodniowo wyplata rzedu 100 euro. Transport do i z pracy to 4 euro dziennie. Nie wspomne,iz niejeden raz czekalo sie na busa po dwie godziny. Smiech na sali. Choc i tak trafilam nienajgorzej jesli chodzi o mieszkanie,poniewaz zakwaterowana bylam w kamiennicy,a nie na jakiejs wsi w odroznieniu do niektorych. No i wlasnie...na innych mieszkaniach za kazde pranie trzeba bylo uiscic zaplate rzedu 2 euro bodajze. Z kolei na kolejnym nie bylo internetu ,przez co ludzie zmuszeni byli kupowac pakiety,zeby ten net "jakos" funkcjonowal. Sama praca nie byla jakos szczegolnie ciezka,poznalo sie kilka ciekawych osob jednakze wszystko zalezalo od firmy do ktorej sie trafialo
zdjecie uzytkownika
eryk - 2015-08-21 00:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwna sprawa, chodzi mi o to co napisał katki26, bowiem numer SOFI jest potrzebny, by w ogóle zaczać pracę, tutaj go nie było i niby pracownik czeka na kasę. Coś mi tutaj nie pasuje, może tez było to jakieś zatrudnienie wstecz i teraz dopiero jak wyrobią sofi to wypłaca kasę za prace w poprzednich miesiącach, dziwna sprawa.
zdjecie uzytkownika
czonek - 2015-08-21 02:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zależy gdzie się też trafi i jaka praca, bo jeśli mowa o produkcji, pracownik produkcji w Rotterdamie ma podobno zapewnione o wiele lepsze warunki finansowe. Wystarczy sobie przejrzeć ogłoszenie o prace w nim jest większa liczba szczegółów, tylko właśnie taka praca nie należy oczywiście do najłatwiejszych.
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-08-21 15:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie . Czy ktoś będzie jechał na początku września do Holandi? Jadę z mężem i kolegą mieliśmy teraz jechać na dniach lecz okazalo się że musimy poczekać
zdjecie uzytkownika
Balu - 2015-08-24 17:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. My z partnerka dostalismy oferte i po tym co czytam strach mam w oczach... Oferta jest na produkcji. Ktos juz tam jest?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-25 12:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie,czy osoby po 40 tez przyjezdzają,czy tylko młode?
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-08-25 18:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Ewy tak osoby po 40 też pracują . Ja należę do nich ;-)
zdjecie uzytkownika
aneta - 2015-08-25 21:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-08-21 15:31:49]:
Czesc ja chce jechac ale nie wiem ..powiedzcie mi czy trzeba zglosic sie do biura w polsce etym opolu czy olsztynie? czy mozna tylko online zglosic formularz i ustalic mniej wiecej interenetowo ze moge jechac?? bo troche mi daleko do Opola/olsztyna...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 22:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Bella - 2015-08-25 22:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie jutro :D ?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-26 12:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-08-25 18:58:05]:
OO to fajnie,bo chciałam przyjechać,gdzie pracujesz? I czy jesteś zadowolona?
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-26 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bella - 2015-08-25 22:07:40]:
Ja też chce jechać.....hmm
zdjecie uzytkownika
malzenstwo - 2015-08-26 18:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jak tam warunki pracy i wyplaty?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 11:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-08-30 11:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedziemy z chłopakiem 2 września. Po tych komentarzach mam straszne obawy. Czy ktoś wie czy można wrócić wcześniej w razie "w", bez płacenia jakiejś kary? Jest minimum 3 miesiące, ale jeśli nie będzie codziennie pracy, to przecież nikt nie będzie pracował 3 miesiące żeby tylko za mieszkanie zapłacić :)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-08-31 14:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niunia - 2015-08-25 18:58:05]:
Podaj mi swoj e-mail,mam parę pytań z gory dzieki
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert