Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
stynka - 2014-08-14 18:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Axidus.hmm powiem tak byłam z narzeczonym ja miałam prace na wiekowce obecnie mam 22 lata pracowalam długo narzeczony raz gora trzy dni w tygodniu był w pracy.ogólnie masakra jest nie interesują się kary za byle gowna tylko jak się trafi do dobrej stałej firmy jest ok. Ale jak nie sprobujeci się nie dowiecie . nie można patrzeć na internet nie zawsze mówi prawdę. Ja byłam u nich dwa lata temu może się zmieniło Noe wie.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-08-15 15:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jadę z koleżanką 19 z zachodniopomorskiego jedzie ktoś też ?:)
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-08-15 19:30:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam złozyłem dzis cv do tej firmy na pakowanie warzyw i owoców tylko powiedzcie czy jest szansa wyjechac z kiepskim angielskim?
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-08-15 23:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade z dziewczyna ze slaska jct pytac Mateusz.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-08-15 23:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade z dziewczyna ze slaska jct pytac Mateusz.
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2014-08-16 07:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateusz 19 jedziesz? nie ma tu nikogo kto jedzie juz jutro na poniedziałek?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-17 10:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoim miejscu ne sugerowałabym sie tylko opiniami w necie bo prawda jest taka ze wiekszosc ludzi mysli ze jedzie odpoczywac do spa a nie pracować. Znam przypadki , że ktos sobie sam przegwizdał coś a potem jechał po agencji, nie wiem taka jakaś posrana polska mentalność. Jedyną opcją jest pojechać i samemu zobaczyć i się przekonać. Oczywiscie nie warto również wierzyć we wszystko co mowi nam slodka pani przez telefon, niemniej jednak uwazam ze wiekszosc opinii w necie jest przesadzonych i malo obiektywnych. Sama zlozylam aplikację i czekam na odpowiedz :)
zdjecie uzytkownika
monika - 2014-08-17 17:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [deroo - 2014-08-07 22:01:25]:
I jak udało się wyjechać z Rzeszowa? Bardzo proszę o wiecej informacji na temat pracy i tej agencji, jesli to nie problem oczywiście :)
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-08-17 19:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez bym prosiła o jakąś wiadomość bo po przeczytaniu opinii też zaczęłam sie zastanawiać nad wyjazdem ;/
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-08-18 15:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2014-08-16 07:57:25]:
tak 19 pomiedzy 15.30 a 16.00
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-08-18 15:23:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, słuchajcie ja bym chciała tez jechać z wami 19go. Jestem z okolic Torunia, napiszcie proszę jeśli komuś jest tamtędy po drodze!
zdjecie uzytkownika
zach pom - 2014-08-19 16:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sandra a skad dokladnie jedziecie?
zdjecie uzytkownika
Trytko - 2014-08-19 16:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A po jakim czasie sie odzywaja zeby ustalic warunki wyjazdu? Napisali ze bede dzwonic i nie dzwonia do chwili obecnej od 12
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-08-20 08:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mateusz wczoraj wyjechał ,dzis rano miał byc na miejscu pod firmą,czekam aż sie odezwie jeśli ktoś coś chce wiedzieć gg 1405306
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-08-20 22:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos 24.08 z bydgoszczy?
zdjecie uzytkownika
Dawiddd - 2014-08-21 11:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Jedzie ktoś na warzywa i owoce 26.08? Mam 20 lat i jadę ze Szczecina.
zdjecie uzytkownika
zach pom - 2014-08-21 12:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawidd . Dlugo czekales na odpowiedz z Axidusa ? Bo ja czekam od 12 . Mam 24 lata
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 12:26:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
darek ja z kolegami jade 24.08 z torunia chcesz pisz na gg 77 33 649
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zach pom. Czekałem okolo tygodnia na odp. Napisz do nich jeszcze raz. Wlasnie czytalem opinie i sie zastanawiam czy warto jechac. Czy byl juz ktos tam w obecnym czasie? Moze cos napisac??
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-08-21 12:26:47]:
Jedziesz tam pierwszy raz? Czy znasz kogos kto juz wyjezdzal z tej firmy?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 12:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z axidusa po raz pierwszy jadę. Opini negatywnych jest dużo ale znam Polakow i ich tendencje do widzenia wszystkich złych rzeczy oprócz swoich błedów. Nie nastawiam się na nic co bedzie to bedzie ;)
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2014-08-21 12:41:55]:
Zobaczymy. Mam nadzieje ze nie jest tak jak opisuja. Taka prawda jak sie nie pojedzie to sie nie przekona. A mozesz mi powiedziec trzeba zalozyc konto walutowe czy wystraczy zwykle konto?
zdjecie uzytkownika
dawidd - 2014-08-21 12:57:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zach pom - 2014-08-21 12:19:07]:
Z tego co wiem to jeszcze potrzebuja ludzi na 26.08. Najlepiej bedzie jak zadzwonisz tam i sie dowiesz.
zdjecie uzytkownika
gosia25 - 2014-08-21 14:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej moze mi ktos powiedziec cos o tej firmie axidus bo bede albo w niedziele albo we wtroek jechac i chce cos wiedziec o nich
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-08-21 15:12:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skad ty te bajki wytrzasnales? Jakie 500 euro za sofi ? Przeciez to darmowe. Oczyweiscie w NL siedzi tydzien i juz wielki znawca :D Zarobków też nie mozesz dostać mniejszych niż wg tabeli wiekowej.

Coraz bardziej mnie to wszystko ciekawi wiec jak tylko bede na miejscu napisze jak to bedzie wygladalo:)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski