Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
WYJAZD - 2015-07-14 21:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli ktos chętny wyjeżdzam do pracy Axidus 2.08.2015 zainteresowani pisać na meila; danielcr22@tlen.pl najlepiej okolice wrocławia,ostrów wielkopolski.
zdjecie uzytkownika
Neveja - 2015-07-15 22:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli ktos chce sie dowiedziec jak jest naprawde w axidusie prosze sie odezwac na maila neveja123@wp.pl moge zadzwonic i udzielic szczegolowych informacji;p
zdjecie uzytkownika
władek - 2015-07-16 09:43:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłem już z tą agencją rok temu, jeśli ktoś jest pracowity i sumienny to prace będzie miał. Teraz też się wybieram z dziewczyną i wyjazd początek sierpnia. W biurze ruch niesamowity, ciągle ktoś dzwoni wiec nic dziwnego, ze dostają się wybrani, jest z czego wybierać. Warunki mieszkaniowe mieliśmy super mam nadzieje, że teraz też tak będzie.
zdjecie uzytkownika
piecia - 2015-07-16 10:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi również przełożyli wyjazd bo stanęła jakaś linia produkcyjna, ale to i lepiej niż miałbym pojechać i siedzieć bez pracy. Wolę poczekać i jechać jak jest praca.
zdjecie uzytkownika
pk - 2015-07-16 11:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja z chłopakiem mieliśmy wyjechać 12 lipca ciagle jest przekładany raz ze wyjazd będzie 19lipca a teraz ze 26 i to jeszcze nie wiadomo na 100%.
czy ktoś z państwa od tego 12 wyjechał tam do pracy??
i czy dużo osób ma przekładany wyjazd
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-16 16:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja mialam tez jechac okolo 12 ale mam przelozony wyjazd. Wczoraj gość dzwonił, ciekawe co będzie dalej.
zdjecie uzytkownika
Miśka - 2015-07-16 19:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zainteresowanych odnośnie rzeczywistych zasadach pracy, warunkach pracy i wszelkiego rodzaju potrąceniach przy wypłacie itp. proszę o kontakt mailowy (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
WYJAZD - 2015-07-17 14:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktos chętny wyjeżdzam do pracy Axidus 2.08.2015 zainteresowani pisać na meila; danielcr22@tlen.pl najlepiej okolice wrocławia,ostrów wielkopolski.
zdjecie uzytkownika
Bubu - 2015-07-17 17:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Witam czy wyjechał ktokolwiek mniej więcej od 5.07 bo cały czas słyszę o przekładaniu terminu i wyjazdu i zastanawiam sie nad zrezygnowaniem bo to całe czekanie tracimy tylko czas na znalezienie innej pracy. Ogólnie kontakt żałosny agencja ani razu nie pofatygowała sie zadzwonić i poinformować o czymkolwiek wszystko wychodziło z mojej inicjatywy.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-20 10:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a gdzie Państwo mieli jechać dokładnie ? i do jakiej pracy ?
zdjecie uzytkownika
Bibas - 2015-07-21 14:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wie ktoś może coś o wyjazdach w ten weekend. Odbędą się czy znowu zostaną przełożone ?
zdjecie uzytkownika
agonz - 2015-07-21 17:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie praca bardzo dobra, jak na taką za granicą, no ale trzeba zawsze uważać. Jak już się będzie na miejscu. Pilnować się na każdym kroku i raczej nie będzie żadnych problemów. Bo jeśli chodzi o AXIDUS to z ich strony wszystko jest raczej w porządku, no wydaje mi się, że nie zaszkodzi na pewno spróbować.
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-07-23 15:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogolnie wszystko w porzadku, poza tym, ze czasem po pracy czeka sie 2 godziny na busa, ktory pozniej jedzie ponad godzine. I poza tym, ze pary moga miec pietrowe lozka.
zdjecie uzytkownika
avagant - 2015-07-23 15:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jedzie ktoś w ten wtorek czyli 28.07 do Holandii?
zdjecie uzytkownika
blondyna - 2015-07-23 16:08:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bibas - 2015-07-21 14:27:50]:
ja wyjezdzam we wtorek bo ma byc wyjazd z Wrocławia
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-23 19:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade we wtorek z Katowic.
zdjecie uzytkownika
monikaB - 2015-07-24 07:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jadę 28.07 wyjeżdżam z Olsztyna
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-24 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie do ludzi ktorzy tam są lub byli. Co jest lepsze wziąc kwatery czy w tym hotelu?
zdjecie uzytkownika
aga91 - 2015-07-24 13:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, bylam w ta mtym roku, zawrotne 3 tygodnie bo nie bylo pracy.
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-26 19:26:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jadę 28.07 do Maasdijk. z Sandomierza. ale prywatnie busem
zdjecie uzytkownika
Blondina - 2015-07-26 21:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy jedzie ktoś z Olsztyna sam z kim można było by zawrzeć znajomsc i zamieszkac? Wyjazd we wtorek do Holandii. Moja koleżanką się rozmyslila i zastanawiam się czy sama mam jechać ?
zdjecie uzytkownika
ann - 2015-07-27 09:55:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie od Ciebie zalezy gdzie trafisz. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Mariolka90 - 2015-07-27 12:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich chętnych do pracy, miałam mieć pewny wyjazd we wtorek (28.07), jednakże został kolejny raz przełożony, tym razem na czwartek (30.07) Nie wiem czy warto czekać, to już 4-5 przełożenie terminu wyjazdu... Czy jest ktoś z was w podobnej sytuacji ?
Pozdrawiam Mariolka ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Kilka pytań po angielsku, ale nawet po podstawówce dziecko by zrozumiało. Wypełnianie jakiejś głupiej ankiety. Składałam na pracownika produkcji a wylądowałam na szczerym polu przy plewieniu kwiatków bez względu na pogode.
Pytania: Znajomość języka angielskiego lub niderlandzkiego.
Czy posiadam się prawo jazdy i na jak długo chcę wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-07-27 18:07:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jutro o 17 jadę z Katowic z przewoźnikiem.
zdjecie uzytkownika
loczek - 2015-07-29 20:39:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Blondina - 2015-07-26 21:52:53]:
Ja mam zamiar wyjechać. na początku sierpnia z Ostródy ktoś chetny?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie
alert