AXIDUS

Maasdijk

Opinie o AXIDUS

tadzio 2017-02-24 19:05
jedzie ktos 01.03 na produkcje????
Lily 2017-02-25 04:27
Hej i jak tam jest płaca normalnie kasę ?
normalny 2017-02-25 16:32
Płacą normalnie 8,95 minus wszystko to jakieś 200e za 40h szczerze polecam:))
Maniek 956 2017-02-26 22:19
Ja jadę z dziewczyną na Szklarnie z Papryka
3
Malwa 2017-02-27 08:45
Kiedy wyjeżdżasz o jak nazywa się firma pomidorów
Zuzanna 2017-02-27 13:27
Już teraz uczniowie i studenci z ważną legitymacją studencką mogą przesyłać swoje aplikacje i w te wakacje wyjechać do pracy za pośrednictwem firmy AXIDUS. Czy myślicie, że praca za granicą to dobry pomysł na pierwszą pracę?
kinia 2017-03-01 22:07
ja mam jechać na pakowanie pierwszy wyjazd 10 chyba marca
Kyl 2017-03-02 07:22
Nie jedz
2
Zuzanna 2017-03-02 08:31
@kinia gdzie odbywa się praca? Opowiesz jak wygląda z Twojej perspektywy współpraca z firmą AXIDUS?
Ala 2017-03-04 21:22
Chciałabym wyjechać za kilka dni przez to biuro, jednak opinni jest na prawdę dużo, tych dobrych jak i złych. Może mi ktoś poradzić czy warto ryzykować?
Kasia 2017-03-05 13:12
ja ryzykuję i jadę z chłopakiem. Jakoś wiele osób tam pracuje i nie narzeka. A jeżdżą już pare lat.
Igo0006@ wp.pl 2017-03-05 13:56
Witam. Chcialem sie zapytac o prace w axidusie dla niepelnoletnich , a mianowicia mam 17 lat 18 w grodniu a jestem zainteresowany pracą w wakacje miesiac lub dwa .jestem chlopakiem ,pracowalem juz w budowlance, wiec wiem co to ciezka praca .Wie ktos moze czy mam szanse dostac prace i zarobic w granicach 4tys?
wiki 2017-03-05 20:24
Moim zdaniem niema co się sugerować opiniami chcesz pracować to będziesz chcesz imprezowa będziesz na minusie byłam pół roku u nich i nie moge powiedzieć nic złego chyba ze to że w ciągu pół roku miałam 3dni wolnego tylko ale przy wypłacie człowiek nie zwracał uwagi na to ze przydało by się wolne zamierzam jechać na dniach znów i się nie zawacham
Zuzanna 2017-03-06 09:44
@wiki chętnie usłyszymy więcej na temat Twoich wrażeń ze współpracy z AXIDUS. Jak długo czasu mija od skontaktowania się z firmą do rozpoczęcia pracy?
Domi 2017-03-07 12:54
to za 40 godzin pracy ile wychodzi po odciągnieciu wszystkiego?
Zuzanna 2017-03-08 08:49
@Domi jesteś zainteresowana pracą w AXIDUS? Na jakie stanowisko chciałabyś aplikować?
domi 2017-03-08 10:41
Na szklarnie -pomidory.-zuzanna
Domi 2017-03-08 10:48
Czy jedzie ktoś na czasie teraz może na pomidory?
Zuzanna 2017-03-08 15:06
Z informacji, które można znaleźć na stronie firmy wynika, że pierwszy wyjazd do pracy w szklarni (pomidory) był już na samym początku marca. Myślę, że warto jak najszybciej przesłać swoje CV.
Adrian 2017-03-09 20:55
Witam czy zaświadczenie o niekaralności jest wymagane do pokazania przed podpisaniem umowy czy tylko tak pisze. Wypłaty są po 2 tyg płacone później co tydzień ? Proszę o szybką odpowiedź
Zuzanna 2017-03-10 09:58
@Igo0006@ wp.pl najlepiej jeśli swoje pytania skierujesz bezpośrednio do firmy. Kontakt znajdziesz tutaj: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj2,10086,0,0,kontakt
Domi 2017-03-10 13:20
Wyrażnie jest napisane w ofertach pracy,że wynagrodzenie masz wypłacane w systemie miesiecznym.
Emilia 2017-03-10 20:59
Witam, pracowalam przez ta agnecje i moge powiedziec ze milo wspominam. Jesli chodzi o zarobki, obowiazuje wiekowka, wiec zalezne ile masz lat. Chyba ze trafisz na kwiatki lub szklarnie, wtedy stawka jest wyzsza.Ja mam 21 i nie narzekalam, mialam auto sluzbowe, godziny. Praca byla codziennie. Mieszkania maja rozne, ale nie ma tragedii. Byle nie na hotel, polacy na hotelach pracowniczych glupieja, uwierzcie. Praca w miare fajna, wiadomo atmosfere tworza ludzie. Jesli ktos z was trafi na nature's pride nic tylko sie cieszyc. Sa wyplacalni. Ja nie mialam rzadnych problemow. W biurze wiadomo siedza przyglupy.. ale nie wszyscy. Najwazniejsze ze jest tak jak mowia, oczywiscie jesli ty tam pojechales zarobic a nie odpierdalac.
No ale najlepiej jechac i samemu sie przekonac, opinie zawsze beda podzielone.
Powodzenia!
saimon 2017-03-12 16:52
Witam ktoś jedzie na szklarnie papryk pod koniec miesiąca ?
proszę o kontakt w celu uzyskania jakiejś wiarygodnej oceny o tej firmie bo tutaj większość komentarzy jest chyba od tej firmy ;p
Kontakt na Email : Saimon1910@o2.pl
Zuzanna 2017-03-13 09:37
@Emilia a co ze współpracy z AXIDUS wspominasz najlepiej?
RR 2017-03-13 09:52
Ktoś jedzie na pomidory w najbliższym czasie? Ja jadę z chłopakiem i chcielibyśmy sie dowiedzieć co i jak bo jedziemy pierwszy raz przez to biuro. Czy można jechać własnym autem, jak warunki mieszkaniowe, jakieopłaty są? pomoże ktoś ?
Zuzanna 2017-03-13 14:01
@RR mam nadzieję, że ktoś tutaj będzie mógł pomóc i odpowie na Twoje pytania. A możesz powiedzieć jak wyglądała do tej pory współpraca z AXIDUS? Chętnie dowiemy się jak przebiegała rekrutacja.
Kris 2017-03-13 17:43
Witam ja jade na pomidory w tym tygodniu?a wy na kiedy macie wyjazd?ja jade busem które załatwia biuro......
2
Dawidem 2017-03-13 18:52
Witam czy jedzie ktoś 20-24 marca do holandi z podarpacia lub malopolski? czekam na odpowiedz;)
dawidem 2017-03-13 18:55
prosze o kontakt jesli ktos jedzie 20-24 marca do holandi z malopolski lub podkarpacia;)
rex 2017-03-14 09:42
nie wiem czy składać formularz po tych opiniach o tej firmie dawidem ty pierszy raz od nich jedziesz?
Zuzanna 2017-03-14 10:12
@Kris a jak wyglądała Twoja rozmowa o pracę?
lusi 2017-03-14 11:42
dostałam taka propozycje jednak ciagle sie waham .. małopolska Kraków
nick 2017-03-14 13:17
Kiedy jedziecie? i skąd ?
dawidem 2017-03-14 18:07
Tak jade pierwszy raz i tez nie wiem ;)
dawidem 2017-03-14 18:09
Tez sie wacham i nie wiem ale pewnie pojade moze daj e-mail to sie spiszemy;)
paulaa 2017-03-14 19:18
Ja jadę teraz drugi raz do Pracy przy pomidorach i nie ma na co narzekać :).
dawidem 2017-03-15 09:01
ile ci wychodzi na czysto na miesiac?
Dominika 2017-03-15 13:19
Ja jadę z chłopakiem 22 odezwij się na e-mail jak chcesz Dominika96.9@wp.pl
1
Dominika 2017-03-15 15:33
Jedzie ktoś 22.03 na produkcję jedziemy z chłopakiem swoim samochodem z dolnośląskiego jak coś to pisać na e-mail Dominika96.9@wp.pl. Pozdrawiam :)
Dejmen 2017-03-18 10:05
nie polecam nikomu tej firmy
Natalia 2017-03-18 11:18
AXIDUS to fajna agencja. Podobają mi się oferty pracy na okres wakacji, wtedy mogę sobie zarobić fajną kasę. Może dowiem sie cos więcej o takim wyjeździe? A może coś o mieszkaniach jakie są zagwarantowane?
malamiiii_ 2017-03-18 12:47
Mam w planie jechac z chlopakiem ktos wypowie sie szczerze na temat tej firmy ?
RR 2017-03-18 13:40
Jeszcze raz piszę że jade z chłopakiem na pomidory teorytycznie. Podaje meila (usunięte przez administratora) i prosiłabym o informacje jak to tam wygląda naprawde (usunięte przez administratora) ) Pozdrawiam
fajny 2017-03-18 18:30
hej ktoś w środe wybiera się z Axidusa do holandi ? tj 22.03.2017
jeśli tak piszcie na taj94@onet.pl
Mioonka 2017-03-22 01:11
Przeciez kary sa nielegalne. Dlaczego nikt tego nie zglosil. Jak zostalo to odciagniete z wyplaty? Jakies potwierdzenie?
Denis 2017-03-22 08:40
nie jedzcie z tej firmy bedziecie płakać.
makoo 2017-03-22 14:33
ja ma zamiar sie wybrac z kolega ale sie zastanawiamy
Maciek 2017-03-22 14:40
czesc , jak byś miała czas odpisała byś mi na emaila :)
trelemorele 2017-03-22 20:24
Ryzykować? wrzucili piękniutkie fotki mieszkań w których teoretycznie powinni mieszkać nowo przyjęci pracownicy przez tę agencję...
Zostaw swoją opinię o AXIDUS - Maasdijk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS