Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: AXIDUS

zdjecie uzytkownika
ona1 - 2015-02-24 17:58:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto jedzie 1 marca??????
zdjecie uzytkownika
hejtunger - 2015-02-24 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Darek, to proste - musicie pójść oboje do najbliższego biura w otto i tam powiedzieć "my w sprawie pracy za granicą".. reszta przyjdzie sama. Spieszcie się bo nabór tu dobiega końca.
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-24 21:03:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona1 - 2015-02-24 17:58:25]:
ja miałam jechać 1 ale przełożyli na 3
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2015-02-24 21:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona1 - 2015-02-24 17:58:25]:
kurde, jestem poza wiekówką, boje się że jak pojadę to nic nie zarobię
zdjecie uzytkownika
ona1 - 2015-02-24 21:53:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no mnie dali na 1 marca choc chcialam na 3 zobaczymy jakie atrakcje beda mnie czekac:)
zdjecie uzytkownika
OveR - 2015-02-25 20:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jadę w parze chyba 1 marca. Ciekawe jak to będzie.
Z mieszkaniem jest dziwna sytuacja bo opłata jest naprawdę wysoka, a trzeba mieszkać nawet w 6 osób.
zdjecie uzytkownika
OveR - 2015-02-25 21:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie stanowisko ? Ja jako niby pakowacz.
Jedziesz z Dolnego Śląska ?
zdjecie uzytkownika
OveR - 2015-02-25 21:35:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ogólnie jest tak, zależy jak się trafi z tego co widać i z własnych obserwacji.
Sezon na prace się zaczyna i te 38h/tydzień powinny być. Jeszcze dochodzi tydzień świąt w kwietniu.
Tak czy inaczej w Polsce i tak tyle się nie zarobi (mówię o pieniądzach na czysto), więc spróbować można, WHY NOT. Wkład finansowy na wyjazd też nie jest wysoki więc nie ma co płakać :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-02-26 14:28:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również wraz z chłopakiem mam wyjechac tylko jeszcze nie wiemy kiedy. Gośc jest miły i mowi ze na poczatku marca. Mam nadzieje ze będą tam w porządku ludzie i praca ok ;)
zdjecie uzytkownika
Ona1 - 2015-02-27 12:09:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja mialam jechac 1 marca ale przelozylam na 3 i sie udalo..Jadzia z jakiego miasta jedziesz????mam nadzieje ze praca bedzie bo mily pan mowil ze nawet wiecej niz 38 godzin w tygodniu ma byc i mozemy zarobic 270 euro na tydzien.lekkie obawy sa bo juz bylam przez inna firme i tylko pojechalam na darmo nasiedzialm sie na domku i wrocilam bez grosza.wiec piszcie co wiecie pozdro.
zdjecie uzytkownika
Ona1 - 2015-02-27 12:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade z Lubuskiego na sortowanie warzyw i owocow i pakowanie kapsułek kawy.
zdjecie uzytkownika
Damiano - 2015-02-27 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może jak wygląda sytuacja z mieszkaniem? Ja jadę wraz z bratem i kolegą. Miły pan powiedział mi, że wyjazd około drugiego lub trzeciego tygodnia marca. Niestety też jestem poza wiekówką wraz z kolegą (20 lat), ale mamy nadzieję, że uda się coś zarobić.
zdjecie uzytkownika
dual - 2015-02-28 13:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam do was pytanie, czy orientuje się ktoś, czy jest szansa ponownego podjęcia pracy u nich, jeśli wywalono osobę z Axidusa, bo np. wyrzucono go z 3-4 firm (bo przykładowo się nie wyrabiał)?
zdjecie uzytkownika
Kapselk7 - 2015-03-02 19:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w axsidusie jest mozliwosc wyjazdu na stałe?I czy jest rekrutacja przez caly rok czy w okreslonych miesiacach?
zdjecie uzytkownika
beti - 2015-03-02 21:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jadzia - 2015-02-23 14:03:01]:
jedziesz ? wyjazd 4 marca
zdjecie uzytkownika
duska - 2015-03-03 15:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[dziora - 2015-02-26 14:28:53] odzywali się do was już o wyjazd? Ja też z chłopakiem czekamy drugi tydzień i jak na razie to cisza.
zdjecie uzytkownika
Kasiula - 2015-03-03 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZEŚĆ WSZYSTKIM :)
A JA WRAZ Z KOLEŻANKĄ ZDECYDOWAŁYŚMY JEDZIEMY Z AXIDUS , NIE OCZEKUJEMY LUKSUSU ,GRUNT ŻEBY NIE PADAŁO NA GŁOWĘ I BYŁA PRACA NIE JEDZIEMY NA WAKACJE . JAK KAŻDY Z FORUMOWICZÓW CHCEMY SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ ALE CZYTAJĄC TE WSZYSTKIE WYPOWIEDZI AŻ WŁOSY SIĘ JEŻĄ NA GŁOWIE ... ZASTANAWIAMY SIĘ TYLKO CZEMU WSZYSCY TAK JADĄ PO TYCH BIURACH .. MÓJ KOLEGA BYŁ Z AXELL I BARDZO SOBIE CHWALI , INNY Z FIDESS I TEZ NIE NARZEKA KAŻDY JEDZIE RYZYKUJE BO CHCE CZEGOŚ LEPSZEGO DLA SIEBIE , A WSZYSCY MARUDZĄ I NAWZAJEM SOBIE DOGRYZAJĄ .WIADOMO NIE MA LEKKO ZAWSZE TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ A NA SZACUNEK CZY ZAUFANIE ZAPRACOWAĆ , SKORO TAK WSZĘDZIE JEST ŹLE TO PO CO WYJEŻDŻAJĄ CHYBA TYLKO PO TO ŻEBY SIĘ ZABAWIĆ BO MYŚLĄ ŻE IM Z NIEBA SPADNIE . WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWAĆ !!! BO NIE MA NIC ZA DARMO A CZŁOWIEK JEŚLI DO CZEGOŚ DĄŻY TO JEST SIĘ W STANIE DOSTOSOWAĆ I PRZEŁAMAĆ TRZEBA TYLKO CHCIEĆ . A CO DO OPINII WYSTAWIANYCH PISZĄ GŁÓWNIE CI KTÓRZY POJECHALI POPRACOWALI CHWILĘ I WRÓCILI BO A TO IM MIESZKANIE NIE ODPOWIADAŁO A TO COŚ JESZCZE .... TYLKO CZY BYLI NA TYLE WYTRWALI ŻEBY POSTARAĆ SIĘ DOSTOSOWAĆ I PRACOWAĆ TROSZKĘ POKORY MOI DRODZY .. A DLA WSZYSTKICH WYJEŻDŻAJĄCYCH ABY WAM SIĘ UDAŁO :):) I NAM TEŻ :) BO PO MARZENIA WARTO SIĘGAĆ :):)
A CO DO TYCH NARZEKAJĄCYCH ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ PLUS BO PRZECIEŻ NAJPIERW TRZEBA ZAPYTAĆ SIEBIE CZY JA POSTĄPIŁEM/AM UCZCIWIE WOBEC INNYCH . BO TE AGENCJE JAKIE BY NIE BYŁY UŁATWIAJĄ NAM WYJAZDY I MOŻEMY CHOCIAŻ MINIMALNIE WYSTARTOWAĆ RESZTA ZALEŻY JUŻ TYLKO OD NAS SAMYCH
POZDROWIENIA KOCHANI I DO ZOBACZENIA GDZIEŚ PO ZA GRANICAMI
zdjecie uzytkownika
Kasiula - 2015-03-03 19:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZEŚĆ WSZYSTKIM :)
A JA WRAZ Z KOLEŻANKĄ ZDECYDOWAŁYŚMY JEDZIEMY Z AXIDUS , NIE OCZEKUJEMY LUKSUSU ,GRUNT ŻEBY NIE PADAŁO NA GŁOWĘ I BYŁA PRACA NIE JEDZIEMY NA WAKACJE . JAK KAŻDY Z FORUMOWICZÓW CHCEMY SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ ALE CZYTAJĄC TE WSZYSTKIE WYPOWIEDZI AŻ WŁOSY SIĘ JEŻĄ NA GŁOWIE ... ZASTANAWIAMY SIĘ TYLKO CZEMU WSZYSCY TAK JADĄ PO TYCH BIURACH .. MÓJ KOLEGA BYŁ Z AXELL I BARDZO SOBIE CHWALI , INNY Z FIDESS I TEZ NIE NARZEKA KAŻDY JEDZIE RYZYKUJE BO CHCE CZEGOŚ LEPSZEGO DLA SIEBIE , A WSZYSCY MARUDZĄ I NAWZAJEM SOBIE DOGRYZAJĄ .WIADOMO NIE MA LEKKO ZAWSZE TRZEBA SIĘ WYKAZAĆ A NA SZACUNEK CZY ZAUFANIE ZAPRACOWAĆ , SKORO TAK WSZĘDZIE JEST ŹLE TO PO CO WYJEŻDŻAJĄ CHYBA TYLKO PO TO ŻEBY SIĘ ZABAWIĆ BO MYŚLĄ ŻE IM Z NIEBA SPADNIE . WSZĘDZIE TRZEBA PRACOWAĆ !!! BO NIE MA NIC ZA DARMO A CZŁOWIEK JEŚLI DO CZEGOŚ DĄŻY TO JEST SIĘ W STANIE DOSTOSOWAĆ I PRZEŁAMAĆ TRZEBA TYLKO CHCIEĆ . A CO DO OPINII WYSTAWIANYCH PISZĄ GŁÓWNIE CI KTÓRZY POJECHALI POPRACOWALI CHWILĘ I WRÓCILI BO A TO IM MIESZKANIE NIE ODPOWIADAŁO A TO COŚ JESZCZE .... TYLKO CZY BYLI NA TYLE WYTRWALI ŻEBY POSTARAĆ SIĘ DOSTOSOWAĆ I PRACOWAĆ TROSZKĘ POKORY MOI DRODZY .. A DLA WSZYSTKICH WYJEŻDŻAJĄCYCH ABY WAM SIĘ UDAŁO :):) I NAM TEŻ :) BO PO MARZENIA WARTO SIĘGAĆ :):)
A CO DO TYCH NARZEKAJĄCYCH ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ JAKIŚ PLUS BO PRZECIEŻ NAJPIERW TRZEBA ZAPYTAĆ SIEBIE CZY JA POSTĄPIŁEM/AM UCZCIWIE WOBEC INNYCH . BO TE AGENCJE JAKIE BY NIE BYŁY UŁATWIAJĄ NAM WYJAZDY I MOŻEMY CHOCIAŻ MINIMALNIE WYSTARTOWAĆ RESZTA ZALEŻY JUŻ TYLKO OD NAS SAMYCH
POZDROWIENIA KOCHANI I DO ZOBACZENIA GDZIEŚ PO ZA GRANICAMI
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-03-03 19:38:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duska- Nie jeszcze sie nie odezwali do nas. Czekamy
zdjecie uzytkownika
duska - 2015-03-03 19:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzięki za informacje to czekamy dalej :)
zdjecie uzytkownika
monciak - 2015-03-04 13:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema. Ja pracuje w axidusie od 17lutego i nie ma lipy. No mieszkania są jakie są no ale ludzie są fajni i to najważniejsze. Jak będziecie się starać to dadzą was na jedną firmę a nie co chwilę na inną. Czytając poprzednią opinie czy po wywaleniu można wrócić.mówię że musieli cię wywalić z innych przyczyn a nie ze się nie wyrabialas. Ja też się nie wyrabiam i jestem tu trzeci tydzień i jest ok. Każdy mi mówi że wszystkiego można się nauczyć.Ale żeby aż z 4firm wylecieć to dosyć dziwne. Ja mimo tego ze warunki są takie o, nie ma pięciu gwiazdek polecam. Ja przyjechałam tu sama nikogo znajomego i narazie nie nnarzekam.pozdro
zdjecie uzytkownika
dziora - 2015-03-04 15:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duska- skoro złożone są dokumenty to się doczekamy ;)
z tego co tu sie naczytałam to nie jest zła firma ;p
zdjecie uzytkownika
duska - 2015-03-04 15:33:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziora mam taką nadzieję że to będzie na dniach :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Pytania po angielsku, umowa w formie pisemnej w języku holenderskim i polskim
Pytania: Brak
zdjecie uzytkownika
paula23 - 2015-03-04 15:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a podpisywałaś umowe na ile ?
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-03-04 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Over TY jedziesz z Dolnego Śląska? Przydałby się ktoś z moich rejonów
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AXIDUS
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy AXIDUS?
Zadaj pytanie