Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Sherpa International Force


Oceniono 544 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 74 osoby
zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-03-27 21:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mialam jechac na truskawki ale zrezygnowalam... Za duzo tu negatywnych opini.
zdjecie uzytkownika
Yosiz - 2014-03-28 20:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Dawid - 2014-03-25 21:40:23]:
Płaci się z własnej kieszeni nie ma możliwości z 1 wypłaty.
zdjecie uzytkownika
rybka38 - 2014-03-31 13:22:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Złotko - 2014-03-26 13:13:39]:
myślę o wyjeździe przez sherpe na Pomidory ale jak czytam te opinie to juz sama nie wiem kto mówi prawdę a kto kreci
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-04-03 01:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [na spokojnie - 2014-03-27 10:33:16]:
Człowieku jak czytam Twoją wypowiedź, to jedynym plebsem jaki widzę na tej stronie jesteś Ty. Nie wiem za kogo człowieczku się uważasz, raz nazywając 25-letnią osobę małolatem, dwa obrażając rodaków. Aż nie chcesz się czytać Twoich gorzkich żali, nie wiem czy Cię tam biją, czy Cię żona zdradza, ale daj sobie spokój gościu, jak masz takie pierdoły pisać, a później tak jest, że taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zostaje koordynatorem i tylko życie uprzykrza innym, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
v - 2014-04-05 17:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mial ktos jechac dzis (5 kw) do jakiejs pracy tam ?
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-04-07 01:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [v - 2014-04-05 17:47:56]:
Ja miałam jechać na borówki.
zdjecie uzytkownika
v - 2014-04-07 07:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no to niezle... ja specjalnie w czwartek jechalem podisac umowe i wyjazd na sobote, ale jak wiedzieli ze i tak nie ma wyjazdu to po co ta szopka ??? a w internetach wyczytałem ze borowke w europie zbiera się od czerwca.... ciekawe ciekawe, prosze ludzi na mniejscu w holandii o napisanie czy jest praca i czy jest ta borowka.
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-04-08 23:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tt - 2014-03-25 12:42:00]:
Po twojej wypowiedzi widać twój poziom elokwencji. Nic więcej nie widziałaś, to i Sherpe doceniasz.
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2014-04-09 09:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mazi1228 chyba nie zauważyłeś, że odpowiedź Nikity nie była do Ciebie.. więc niepotrzebnie się unosisz. rozumiem, że sherpa potrafi rozszarpać nerwy, ale bez przesady..
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-04-09 11:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddddd - 2014-04-09 09:42:38]:
Dzięki za sprostowanie :)
zdjecie uzytkownika
mazi1228 - 2014-04-09 13:35:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pszepraszam, rzeczywiscie nie zauwazylem ze ta wypowiedz nie byla o mnie, pszepraszam Nikita, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-04-09 13:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mazi1228 - 2014-04-09 13:35:16]:
Przeprosiny przyjęte :)
zdjecie uzytkownika
Nikita - 2014-04-09 20:28:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziś dostałam telefon z biura i otrzymałam nową ofertę. Dołączę do męża. Święta spędzimy razem w Holandii :)

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ace - 2014-04-09 21:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nikita - 2014-04-09 20:28:31]:
I tym sposobem walka z Sherpą została zakończona :D
zdjecie uzytkownika
milek - 2014-04-15 21:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Negatywne opinie tez sa akceptowane, ale nie moze ona przekraczac granicy dobrego smaku czy zasad forum. A co takiego sherpa zrobila?
zdjecie uzytkownika
Kitty - 2014-04-15 23:22:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przekroczyłam granicy smaku, nikogo nie obraziłam, nic nie zmyśliłama, ale prawda na tyle zabolała Sherpę, (usunięte przez administratora) Opisałam swoje zmagania z tą agencją. Chciała ustrzec ludzi szukających pracy zagranicą przed tą (usunięte przez administratora)firmą.
zdjecie uzytkownika
Kitty - 2014-04-17 11:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oszukańcza firma, to są zakazane słowa?
zdjecie uzytkownika
Adrian - 2014-04-17 17:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oferty Pracy - 2014-04-17 17:43:22]:
jedzie ktoś 21 kwietnia z firmą sherpy ???
zdjecie uzytkownika
BylyPracownik - 2014-04-17 19:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Raz już się wypowiadałem na tym forum, ale nie mogę odnaleźć swojego wpisu. Ogólnie dla osób, które chcą wyjechać. Odradzam. Ja w dalszym ciągu nie mogę się doprosić o zaległe należne mi wynagrodzenie za godziny dodatkowe. Miałby być wypłacone do 6 tygodni od momentu zjazdu. Mija już ósmy tydzień a pieniędzy jak nie było tak niema. Mało tego, firma co rusz wymyśla jakieś dodatkowe obciążenia, ze 139euro, zostało już 100euro, należne mi do wypłaty, jeszcze dwa tygodnie, dwa kolejne wymysły i się okaże że jestem na 0, albo na minusie. Co do pracy i warunków zakwaterowania to zależy jak się trafi, ale wszędzie jeśli chodzi o godziny jest tak samo, nie zarobicie w tygodniu więcej niż 150euro, średnio jest 80-150 w tygodniu. 180-200 jest mniej więcej raz na pięć tygodni. Więc w przeliczeniu na PLN zarobicie około 1400-1700zł, tak zarabiałem, w Heveloutsluis warunki zakwaterowania boskie, wanna z hydromasażem, duży salon, trzy łazienki w domku, nawet sauna się trafić może, do tego piękne widoki, do miasta blisko, bajka, ale praca na Hispa Fruit ciężka, i tego ukryć się nie da, atmosfera pracy też napięta, polak polaka wyzywa itp. :) W Wezep jest odwrotnie, fabryka serów - praca bardzo lekka, spokojna, na hali leci radio, cudna robota, natomiast warunki mieszkalne LIPA! Środek lasu, grzyb w łazienkach, prehistoria. Więc właśnie zależy gdzie traficie. Ale ja z Sherpą mam raczej przykre wspomnienia ze względu na to że na mejle odpisują bardzo rzadko, okradają ludzi z należnych im pieniędzy na każdym kroku, nie raz wypłata zamiast w czwartek-piątek to jest w poniedziałek. Ale jak chcecie to jeździe, przekonacie się sami na własnej skórze, może wam się poszczęści, tylko powiem wam jedno, jak traficie na ośrodek Oijen to uciekajcie w ten sam dzień :) hehe pozdrawiam(usunięte przez administratora) :) allegrowicz1@vp.pl co by nie było że jakiś anonimowy leser tutaj wypisuje głupoty. W razie czego piszcie
zdjecie uzytkownika
BylyPracownikCD - 2014-04-17 20:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest już 20:06 (czwartek) więc już paska raczej nie dostanę, przeważnie były 18-20 i kolejny tydzień bez należnych mi pieniędzy, jeszcze jeden i będę opisywał przygody z Sherpą na(usunięte przez administratora):) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Adrianufo - 2014-04-19 16:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jutro mam wyjazd z sherpa na owoce do firmy Hispa i nie wiem czy mi sie oplaca jechac czytajac te opinie na temat tego zakladu i posrednika Sherpa......ulokowac chca mnie w cape helius.....doradz ktoś czy jechac czy sie wycofac....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: sherpaforce.pl
Holandia
()
Zakres podstawowych obowiązków:Oferujemy staże w renomowanych holenderskich firmach z sektora logistyki, realizowane przy wsparciu finansowym Komisji Europejskiej w ramach programu Uczenie się przez całe życie. Praca polega na wykonywaniu prostych czynności na magazynie. Przed wyjazdem weźmiesz udział w szkoleniach językowych i zawodowych, które podniosą Twoje kwalifikacje. Projekt to przede wszystkim edukacja i doświadczenie, ale niezwykle ważne
zdjecie uzytkownika
Zw - 2014-04-19 21:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakwaterownie to najlepsza miejscowka jaka moze zaproponowac ci Sherpa, ale co do pracy i placy, to tego ci nie zagwarantuja. Albo bedziesz robil za pol darmo albo bedziesz siedzial na domku czesciej niz w pracy. To nie jest dobra agencja pracy, Jeszcze sie zastanow.
zdjecie uzytkownika
Gosc - 2014-04-21 22:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adrianufo - 2014-04-19 16:47:13]:
Nie jedź, bo będziesz w plecy.
zdjecie uzytkownika
Besiktas - 2014-04-22 08:41:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Ty tak zrobiłeś/aś? Z czego wynika Twoje zdanie, bo z tego co mi wiadomo to nie jest tak najgorzej, chyba że masz odmienne doświadczenia...
zdjecie uzytkownika
BylyPracownikCD - 2014-04-22 12:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
CapeHelius to faktycznie najlepsze zakwaterownie. Można wręcz powiedzieć że jest luksus jak na pracę za granicą. Ale nie zdziwię się jak na miejscu się okaże że jedziesz jednak gdzie indziej. Co do pracy na Hispie, jest ciężko, nigdy nie wiesz ile będziesz godzin pracował. Możesz 3 a możesz 10. Tam polak polaka pogania i to nieźle :) Na serach tak nie ma. A jak czegoś nie umiesz to będą z Ciebie szydzić i Cię obgadywać. Atmosfera pracy nie jest tam najlepsza, brygadzistki często same nie wiedzą co robić, co chwile zmieniają zdanie. Do pracy jest lekko ponad 30km, ale trasa w miarę prosta, praktycznie cały czas autostradą.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x