Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
ala - 2016-01-11 18:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Wijchen poszukuja pracownika do sprzątania, wymagaja komunikatywnego angielskiego języka, oraz jakies doswiadczenie w czyszczeniu hal, ale oferują stawke 9,50 euro
zdjecie uzytkownika
sofio - 2016-01-13 22:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi się, że jak na to stanowisko to stawka 9,50 euro na godzinę jest całkiem przyzwoita, poza tym naprawdę można tam pracować w normalnych warunkach
zdjecie uzytkownika
tudi - 2016-01-18 19:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@sofio oczywiście, że dobre warunki finansowe, bowiem w Polsce 35 złotych na godzinę raczej nigdzie nie dostaniesz, miesięcznie wychodzisz na czysto jakieś 1000 euro.
zdjecie uzytkownika
Sedif - 2016-01-22 17:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tudi no 35 zł w Polsce na takim stanowisku jak sprzątaczka to by było dopiero coś, więc opłaca się wyjechać. Najnowsze oferty mają na Venlo i Baarno na pracownika szklarni przy papryce. Trzeba znać język ang w stopniu komunikatywnym. W zamian oferują wypłatę co tydzień, transport do Holandii i na miejscu, zakwaterowanie i polskojęzyczną opiekę na miejscu. A to i tak nie koniec, bo jest tego o wiele więcej.
zdjecie uzytkownika
asus - 2016-01-24 18:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Emilia Firaza mam nadzieję że innych nie spotkało to co Ciebie, bo niektórzy mi mówili że nie mieli problemów z wypłatami. Sam mam chęć wyjechać do papryki za 9,26 euro/h, mam poniżej 23 lat i wtedy miałbym niższą stawkę za zakwaterowanie
zdjecie uzytkownika
Magazyn/wózki widłowe - 2016-01-27 16:16:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej , Mam pytanko próbuje wyjechać przez tą firme na jakiś magazyn , wózki widłowe najlepiej typu reachtruck czy ktoś może mi powiedzieć gdzie (do jakiej firmy) najlepiej sie dostać gdzie można sensownie zarobić i gdzie najlepiej zamieszkać jaki park , czy są mieszkania oprócz bugalosów ?? Co sądzicie o pracy przez tą firme , jak wygląda park w deurne i praca w firmie EDCO na wózkach widłowych ?? Mój @ to : kilersss1986@wp.pl Prosze o kontakt, z góry dzięki!!
zdjecie uzytkownika
monisiaaaa007 - 2016-01-28 14:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
proszę o jakies konkretne informacje na temat tej firmy, jak z domkami, godzinami itd. będę wdzieczna. mój e-mail monisia.007@wp.pl
zdjecie uzytkownika
oska - 2016-01-31 19:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sedif - 2016-01-22 17:11:40]:
czesc szukam pracy w holandiidaj mi post na strone o ktorej mowisz chetnie skorzystam
zdjecie uzytkownika
MICZKA - 2016-02-05 15:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Hej mam ludziska pytanie czy ktoś pracuję przez tą agnecję pośrednictwa pracy? jakie są warunki mieszkaniowe? i czy są wypłacali? jak się z nimi skontaktować w Venlo w biurze siedzi jakiś polak?
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-02-09 21:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@MICZKA nie wiem czy siedzi tam Polak, ale oni ciągle wrzucają tu oferty do pracy w Venlo. Może spróbuj wysłać CV, albo jak masz szansę, to idź bezpośrednio i się dowiedz.
zdjecie uzytkownika
malami - 2016-02-11 19:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może mi ktoś powiedzieć jakie są warunki mieszkaniowe w Venlo ??mają jakieś domki bungalow???Są one chociaż w dobrym stanie ? bo już w swoim życiu widziałam różne nie chodzi mi o luksusy tylko o przyzwoite "4 ściany"
zdjecie uzytkownika
Plupek - 2016-02-12 20:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@stefan no ja bym akurat poszedł bezpośrednio, ponieważ wtedy jest chyba najlepiej, aczkolwiek wiem i zdaje sobie sprawę, że nie każdy ma śmiałość na takie wycieczki, zostaje email
zdjecie uzytkownika
daro - 2016-02-13 11:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest u nich na zbiorach pomidorów i na liściach??/,czy nie ma problemów z kasą ,czym sie jezdzi do pracy,jakie sa te mieszkania??? prosze o odpowiedz kogos kto tam pracuje
zdjecie uzytkownika
Maliii - 2016-02-13 19:09:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rowniez jestem zaintersowana warunkami mieszkanalnymi i czt jest jest internet w mieszkaniach
zdjecie uzytkownika
jjj - 2016-02-15 14:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy biorą teraz facetów na pomidory,bo jak dzwonie to w biurze gadaja że od marca będą wyjazdy ,więc poco dają 3 tygodnie wczesniej ogłoszenia. a jakie sa u nich warunki mieszkaniowe ,??pieniądze wyplacaja na czas i czy nie oszukuja ???
zdjecie uzytkownika
drty - 2016-02-24 14:45:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy jedzie ktoś z Rzeszowa z biura na zbiory pomidorów????
zdjecie uzytkownika
małami - 2016-02-24 16:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciała bym zapytać jak wygląda rozmowa rekrutacyjna w tej firmie ? ;p
zdjecie uzytkownika
buli - 2016-02-25 13:42:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A może by chciała wyjechać jakaś dziewczyna razem ze mną w parze na pomidory, Ja 33 lat ,mój e-mail Buli-82@wp.pl we dwoje razniej
zdjecie uzytkownika
vip - 2016-02-25 14:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak sie jedzie na pomidory to jak tam jest??? na kanpingach sie mieszka??? jedzie ktoś w najbliższym czasie z Rzeszowa,jak tam jest ogólnie da sie żyć i zarobic coś??
zdjecie uzytkownika
SEBA - 2016-02-28 02:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [drty - 2016-02-24 14:45:35]:
siemka moja siostra chyba w kwietniu z kolezanka ma jechac a ty kiedy jedziesz
zdjecie uzytkownika
karo - 2016-02-28 21:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a jakie sa warunki na kanpingach
zdjecie uzytkownika
Aśka - 2016-03-02 20:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej,jedzie ktoś w sobotę na sortowanie warzyw i owoców ? A jak wogóle jest w Sherpie,warunki mieszkalne i jak z praca , płacą ?
zdjecie uzytkownika
Ognista - 2016-03-02 20:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie wyjeżdża ktoś w te sobote na sortownie owoców iwarzyw do venlo jak tam jest chodzi mi czy wyplaty są co tydzień. Ponieważ słyszałam że wstrzymyją wypłaty. I nie można się doprosić o swoje .napiszcie jak jest w tej agencji
zdjecie uzytkownika
jeja - 2016-03-04 19:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej też bym chciała wiedzieć co i jak? jak tam jest,ale widać nie ma nikogo kto by coś więcej napisał? jak tam jest i w ogóle.Jedyne co zostało to jechać i się samemu przekonać,ale może tak źle nie będzie bo zawsze ktoś się taki znajdzie żeby negatywnie opisać firmę tak jest wszędzie!!! i tak już będzie jak pojadę i się przekonam na pewno napiszę tu,jakie były moje wrażenia.
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2016-03-11 13:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę takie ogłoszenie Pracownik szklarni – okręcanie roślin Someren / Holandia i mam pytanie co dokładnie oznacza to odkręcanie, one są do czegoś przyczepione?
zdjecie uzytkownika
dominika - 2016-03-15 18:40:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Papież kiedy umarł miał 85 lat - 8+5=13. Godzina śmierci: 21:37 - 2+1+3+7=13. Data śmierci: 02.04.2005 - 0+2+0+4+2+0+0+5=13. Postrzelony 13 Maja. 9301 dni pontyfikatu - 9+3+0+1=13. Zmarł w 13 tygodniu roku. JAN PAWEŁ DRUGI - 13 liter. czy to zbieg okoliczności? prześlij to dalej niech inni myślą... Sorry, ale musi się spełnić.... Pomyśl sobie życzenie a zobaczysz co sie stanie... Zacznij myśleć o czymś czego naprawdę pragniesz, To funkcjonuje....Osoba, która mi wysłała ta wiadomość powiedziała, ze jej życzenie. spełniło sie w 2 dni po odczytaniu tej wiadomości. Wypowiedz życzenie jak skończy sie. odliczanie: 10... 09... 08... 07... 06... 05... 04... 03... 02... 01... *Wypowiedz życzenie* Wklej te wiadomość w ciągu 10 minut do 10 komentarzy. Jeśli tego nie zrobisz stanie się. przeciwność Twojego życzenia.i Odpowiedz
zdjecie uzytkownika
Plupek - 2016-03-15 19:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To doskonałe pytanie @Dominik, bo powiem Ci że też mnie to ciekawi i też tak jak Ty nie mam pojęcia bladego o co w ogóle może chodzić i jak, ale to ciekawe
zdjecie uzytkownika
RK - 2016-03-15 21:27:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Ktoś może pracuje przy skłądaniu mebli ogrodowych? Jak tam jest? Jak nazywa się firma?
zdjecie uzytkownika
KR - 2016-03-16 20:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Jak jest tam na produkcji krzeseł ogrodowych? Ktoś był/jest?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2016-03-17 20:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ooo dobrą kwestię poruszasz.. Zazwyczaj agencja zatrudnia i jedzie się w ciemno, a jednak fajnie byłoby sprawdzić firmę chwilę przed wyjazdem. Ta sama oferta, meble ogrodowe
zdjecie uzytkownika
gosia - 2016-03-19 20:20:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby warto sprawdzać, ale jak sam widzisz, za wiele osób się tutaj nie wypowiada. Zastanawiam się, czy agencja bez problemu zatrudnia kobiety do prac szklarniowych
zdjecie uzytkownika
KR - 2016-03-19 20:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2016-03-17 20:12:49]:
Już maja komplet niestety... A proponowali Ci coś innego jeszcze?
zdjecie uzytkownika
kiego - 2016-03-21 21:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@KR nie wiem gdzie mają komplet, ale przecież oni mają ogrom ofert, każdy jest w stanie znaleźć coś dla siebie. Oczywiście to praca w Holandii, a tego się trochę obawiam.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-22 18:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na temat pracy przy skanowaniu dokumentów / archiwizacji dokumentów w Holandii w Reuver ?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-23 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na na temat pracy przy skanowaniu dokumentów w szpitalu w Reuver w Holandii ?
zdjecie uzytkownika
Gouda - 2016-03-24 16:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tudi - 2016-01-18 19:54:03]:
1000 w sherpie? w niemczech i belgii tyle wyjdziesz ale nie w nl
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-03-24 21:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-03-23 19:06:10]:
Hej Michał ja również się wybieram na te dokumenty, jedziesz teraz w niedzielę?
zdjecie uzytkownika
Kr - 2016-03-24 22:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiego - 2016-03-21 21:27:11]:
Komplet mają na krzesłach ogrodowych, a przynajmniej takę uzyskałem informacje w biurze. Poza tym ogrom ofert to może i mają, ale czy aktualne? W biurze każą czekać na telefon jak coś się pojawi nowego, więc ten ogrom ofert nie zawsze musi oznaczać, że te oferty są aktualne. A czemu się obawiasz pracy w Holandii?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-25 22:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kr - 2016-03-24 22:45:56]:
Nie jadę teraz w Niedzielę, bo mi trochę terminy nie pasują. Daj znać jak będziesz na miejscu co i jak wygląda.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-25 23:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2016-03-24 21:26:42]:
Niestety nie jadę teraz, bo mi trochę terminy nie pasują. Napisz do mnie jak będziesz na miejscu co i jak wygląda na mmm@uk.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alo - 2016-03-27 09:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kr ogłoszenia raczej są aktualne bo śledzę je już od jakiegoś czasu i większość jest z marca warto patrzeć na to na bieżąco bo czasem fajne oferty znikają szybko
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-04-06 09:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z pracą jako operator-maszyny-pakujacej w venlo ?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-04-06 09:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje ktos w venlo jako operator-maszyny-pakujacej ?
jak tam z pracą ?
zdjecie uzytkownika
yao - 2016-04-06 09:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to już teraz zaczyna się sezon? bo widziałem oferte na pracownika zbioru przy szparagach i już teraz prowadza rekrutacje z tego co widze, może to być ciekawa praca.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-04-06 16:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś jakieś info o pracy jako pakowacz ser? Albo opinie, spostrzeżenia?
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-25 20:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował ktoś prze biuro Sherpa ?czy biuro jest wypłacalne proszę napisać na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com
z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
Czezi - 2016-04-27 21:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2016-04-25 20:03:59]:
Na rynku są już chyba z 10 lat. Jeśli chodzi o wypłacalność to wypłaty płącą, ale trzeba pilnować czy wszystko się zgadza z tym co się przepracowało z tym za co zapłacili.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2016-04-27 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2016-04-06 16:24:55]:
Fajna oferta pracy. Spoko zakwaterowanie, wracam tam na drugi sezon
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-04-27 23:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozwazam złożenie aplikacji na archiwizację dokumentow, możecie napisać coś o tej pracy? po co wymagają prawo jazdy do tego typu pracy?
zdjecie uzytkownika
elzu - 2016-04-28 10:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mario - 2016-04-27 23:47:06]:
pewnie zeby dojezdzac do pracy samochodem słuzbowym

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sherpa International Force!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert