Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
tom - 2014-10-01 11:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całkowicie sie z Tobą zgadzam
zdjecie uzytkownika
Obiektywny - 2014-10-01 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytajnik - 2014-10-01 10:01:32]:
Jak na jeden wyjazd to już lepiej Covebo albo E&A są przynajmniej wypłacalni. Na serach są teraz cięcia i ludzie siedzą po 3-4 dni na domkach (poza stałymi, starymi pracownikami rzecz jasna), ale zrobisz jak zechcesz.
zdjecie uzytkownika
zulus44 - 2014-10-03 11:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc Olga.Mam pytanie czy w poscie z 09-14 br. piszesz o Sherpie? A jezeli nie to czy mozesz podac namiary na firmę której pojechałaś
zdjecie uzytkownika
ania21 - 2014-10-10 08:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy jest tu w ogóle ktoś kto pozytywnie myśli o sherpa? Mam możliwość wyjechania z tej agencji ale po czytaniu tych wszystkich wpisów zastanawiam sie!
zdjecie uzytkownika
bartek - 2014-10-10 12:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalem oferte wyjazdu na gerbery z ich firmy. Ktoś coś wie więcej na temat tej pracy ? Czy ktoś dostał też taką oferte
zdjecie uzytkownika
Carola - 2014-10-14 15:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktos byl moze z tej firmy na gerberach? w Venlo??? prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
dominik - 2014-10-15 21:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. byłem w tamtym roku na gerberach. i to był mój ostatni raz w tej firmie. (usunięte przez administratora) godnośći nie polecam nikoamu!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-10-21 14:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Ja pracowałam przez Sherpe 6 miesięcy , trafiłam na park gdzie były same dziewczyny około 20 . Warunki mieszkaniowe bardzo dobre , dostęp do pralki bez żetonów , domki 2 - 4 osobowe tylko parkowa nie specjalnie życiowa i pomocna :( Do pracy 4 km , zawsze 40 godzin czasami jakieś nadgodziny , praca bardzo fajna ze spoko osobami , ogólnie pobyt przez sherpe oceniam jako dobry pod wieloma względami , co do koordynatorów i pracowników biur to jednym uchem wpuść a drugim wypuść i jest dobrze.
zdjecie uzytkownika
ala24 - 2014-10-22 08:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowałaś się na jakaś inną firmę?
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-22 09:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jechac do bemmel lub Venlo na szklarnie z Torunia....jak oceniacie warunki?był ktoś/i może coś powiedziec?
zdjecie uzytkownika
xs - 2014-10-23 13:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, 15 października pojawiło się ogłoszenie do zbioru truskawek na szklarniach, jest ktoś kto rozważa możliwość wyjazdu?
zdjecie uzytkownika
k. - 2014-10-23 13:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jagoda - 2014-10-22 09:49:41]:
hej, jestem z okolic Torunia, myślę nad wyjazdem na truskawki, mogę wiedzieć na jakie stanowisko ty aplikowałaś ?
zdjecie uzytkownika
wiem2 - 2014-10-26 13:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
z kasa to kręcą jak mogą
zdjecie uzytkownika
Balanga - 2014-10-30 10:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne tylko, że firmy którym oferują pracowników okazuje się, że są to osoby które pracują tylko krótkie odcinki czasu. Mnie też jako pracodawcę denerwowałby fakt, że nie można ustabilizować pracy zakładu. Ale widocznie są osoby i firmy, którym takie rzeczy nie przeszkadzają, ale obawiam się, że takie firmy wiele nie osiągną.
zdjecie uzytkownika
morświnek - 2014-10-31 11:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że zatrudnieni byliśmy w tym samym miejscu ;) opinia jak najbardziej prawdziwa !(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-11-05 10:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie super,żyć nie umierać, pomocni imprezowi i wg git :D, ale (usunięte przez administratora) radka i kasie i reszte osłów z biur. Jedyna osoba to Kordynator Mariusz da się ? da, spoko facet, powinni brać z niego przykład ludzie tacy jak Kaska i Radek ( ludzie dla których nie ma ratunku)

1. Nie płacą
2. Obiecują, nie dotrzymują słowa.
3. Radek i Kaśka HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA Idioci ? czy ludzie specjalnej troski którym jeszcze dają szanse bo myślą że coś z tego będzie xD. Ciekawostwa Radek uważa się za holendra, jeżeli nie znasz języka będzie miał cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kaśka zastanawiam się czy jest głuchoniema. Codziennie o godzinie 14 jak ludzie koncza prace i chca cos zalatwic wychodzi na papieroska i olewa sprawy. Kolejna ciekawostka to jak Radziu drukował sobie karteczki xD związane z niewaznym solarisem. Wciskal ludzion kity ze nie mozna nic zalatwic wstecz. Czyli jak sie pomylili w wyplacie ty to zauwazyles po 2 tyg dawal ci karteczke xD. Kilka osob sie na to nabralo xD żal...
4. Zjazdówki ??? mieli dawać znać tydzień czesniej. Dali 2 dni. Około 10 osób ukrywało się na parku xD żeby nie dostać kary, czemu się ukrywali ? Sherpa nie zapewniała godzin nazatrudniali ludzi potem wysyłali jak leci do domów.
5. Fajna sytuacja przyjezdza Albert kolejny idiota.... i ludzi straszy policja jak sie nie masz jak wyprowadzic albo jezeli nie maja pieniedzy to moze pomoc xD, w jakis sposob ? proponuje podowzke na najblizsza stacje kolejowa xD dzieki ALbert :D.
6. Solarisy jak labirynt. Podliczane według polityki zjaranej pani ksiegowej.

Duzo by wymieniac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszuści i banda nieudacznikow. Szykujcie sie na sprawe w sadzie ;). Dzieki Bogu ze mam teraz duzo czasu na te sprawy.
zdjecie uzytkownika
mario - 2014-11-06 11:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mężczyzna lat 32 oferuje wysoką prowizje za załatwienie pracy za granicą szklarnie magazyny fabryki produkcja.Kontakt mariioo.1982@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Denim - 2014-11-10 11:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MM - 2014-11-05 10:47:27]:
Idealne podsumowanie moich 6 tygodni pobytu w tym cyrku. Faktycznie jedyną osobą która cokolwiek ogarnia to Mariusz koordynator. Reszta to kłamliwa klika.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-12 10:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszyscy polscy pracownicy Sherpy to smierdziele i leniwe gbury!
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-11-13 16:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda u nich organizacja samego wyjazdu? chodzi mi o organizację transportu a potem jak wygląda zazwyczaj miejsce zamieszkania i opieka ze strony Sherpa International tam na miejscu już. boję się trochę bo już kiedyś się wpakowałam w taki jeden kiepski wyjazd za praca i musze być ostrożna.o co chodzi z tym studiowaniem salarisa?
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-16 20:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oooo - 2014-09-19 20:00:14]:
Pracowałam w sherpa przez 6 miesięcy na szkarnii, nie polecam. Za małe pieniądze za ta pracę, do tego za domek, internet którego nie było, pranie suszenie, dojazd do pracy i ubezpieczenie z to kasowanie po nad 100 euro co tydzień, żerują n ludziach. Do tego czekam od nich na zwrot dodatku wakacyjnego, i nie wiem czy się d do czekam.
zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-16 20:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś był w sherpa i czy wyplacili dodatek wakacyjny.napiszcie. Co do koordynatorki pożal się Boże, nic nie załatwia a kasę bierze. Ściągają ludzi do pracy której nie było tak było w przypadku chłopak n edcco.sa nie agencje co lepiej placa i są lepsze warunki. Wiem co pisze bo byłam na miejscu.
zdjecie uzytkownika
P - 2014-11-18 01:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Owszem w Holandii możesz zarobić ale nie przez tą firmę oni zabiorą ci każdy cent za wszystko odciągają i są nie wypłacalni.. dziwi mnie że jeszcze ta firma istnieje że nikt nie zajął się tym....tragedia
zdjecie uzytkownika
jaja - 2014-11-20 09:09:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam i mam zamiar jeszcze jechać przez Sherpa,ja trafiłam bardzo dobrze, pracę ciągle miałam, wypłata zawsze się zgadzała, warunki mieszkaniowe ok, nie wiem może ja miałam szczęście, choć słyszałam o ludziach którzy po 2 tygodnie byli na free
zdjecie uzytkownika
sk - 2014-11-20 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy jedzie ktos do szaszlykow z tego biura lub czy ktos tam pracuje jakie warunki i czy warto
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x