Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
Słomka - 2015-04-08 09:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOAANNA - 2015-04-06 18:39:33]:
Witam. Pracowalam poprzez firme Sherpa prawie szesc lat- glownie sezonowo, aczkolwiek ostatnie dwa lata prawie w calosci. Chetnie i szczerze odpowiem na pytania i porozmawiam np na gg.53599812
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-04-09 10:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś w ta sobotę z sherpa na szklarnie?
zdjecie uzytkownika
lukiiii - 2015-04-09 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam .Dostał ktoś może propozycje wyjazdu na wózek widłowy w okolice eidhoven??
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-09 22:52:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma sherpa jest dobra firma ile wychofdzi na tydz proszę o odp
zdjecie uzytkownika
merry28 - 2015-04-09 22:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ILE WYCHODZI NA TYDZ PO DOLICZENIU DOMKU I UEZPIECZENIA JAK MASZ JAK SIE JEST NA STAWCE 8.66
zdjecie uzytkownika
mila - 2015-04-10 11:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aga - 2015-04-09 10:07:14]:
Aga- ja jadę. Podaj jakiś kontakt :)
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 16:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez jade w sobotę podobno na szklarnie z sherpa ze slaska
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-04-10 17:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jutro wyjezdzam do valkenswaard z slaska, czy ktoś jeszcze z was tam jedzie? gg 51625739:)
zdjecie uzytkownika
Lam - 2015-04-10 17:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos na cytrusy do Barendrechtu??? Serio jest praca na akord?
zdjecie uzytkownika
on - 2015-04-10 20:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Holandia to nie akord lecz ogromne normy.
zdjecie uzytkownika
korner - 2015-04-12 01:07:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on - 2015-04-10 20:38:06]:
no i dobrze moim zdaniem , bo łatwo wtedy oddzielić ludzi którzy przyjechali tutaj do Sherpy pracować od tych którzy myślą , że Euro im się należy ...
zdjecie uzytkownika
Uciekł - 2015-04-12 08:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam odradzam odradzam. Praktycznie nic, co usłyszałem w biurze nie okazało się prawdą w rzeczywistości. Całkiem inne warunki pracy oraz warunki mieszkalne. Jeżeli nie musicie utrzymywać dwójki dzieci albo spłacać kredytu, to siedźcie w Polsce., mniej się napracujecie. (usunięte przez administratora) Ja tam podziękowałem, nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-04-15 11:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy jedzie ktos na bluberry sortowanie owocow w ten weekend.? I jak wygladaja warunki mieszkaniowe na kasteel oijen ?
zdjecie uzytkownika
polak - 2015-04-15 14:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
potwierdzam
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-04-17 08:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jade do kastel ooijen na boròwki w poniedzialek rano mam wyjazd
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-17 21:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JOAANNA - 2015-04-06 18:39:33]:
Ja bylem dudekpawel1@onet.eu
zdjecie uzytkownika
Kadeen - 2015-04-26 23:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obiło mi się o uszy, że są jakieś wyjazdy w najbliższym czasie. Zbliża się sezon więc przydałoby się pieniążków więcej zarobić. Wiecie może jak jest z wypłacalnością.
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-04-30 15:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jak praca na sortowaniu owoców i warzyw ?ciężko ile godzin?
zdjecie uzytkownika
zaciekawoona - 2015-05-07 06:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mamy jechać w sobotę na borówki albo na pakowanie owocow wie coś ktoś może na ten temat? Jakie warunki mieszkaniowe oraz czy jest praca?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-05-11 12:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.. macie jakis namiar na te borówki??
zdjecie uzytkownika
BEnn - 2015-05-11 19:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawdźcie rewolucję a konkretnie to rekrutację. Rekrutacyjna Rewolucja ma dla Was mnóstwo ciekawych ofert pracy od rzetelnych pracodawców.
Wejdź na stronę i znajdź pracę
http://www.rekrutacyjnarewolucja.pl/
zdjecie uzytkownika
87wiki - 2015-05-13 13:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dzisiaj Pani zadzwoniła do mnie z biura i pytała czy była bym nadal zainteresowana wyjazdem, jak z moim językiem itp mówiła że będziemy jeszcze w kontakcie ale nic już konkretnie jak myślicie odezwie się jeszcze?
zdjecie uzytkownika
87wiki - 2015-05-14 14:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyjeżdża ktoś w tą sobotę pierwszy raz? prosze o kontakt 87wiki@gmail.com
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
olky - 2015-05-14 21:47:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy wie ktos z was czy w sherpie mają oferty pracy na magazynach? jako order pickerzy ?
zdjecie uzytkownika
Tajny - 2015-05-18 19:08:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Więcej siedzi się teraz w hotelu niż pracuje, beznadziejna organizacja pracy, zarabia się na hotel i jedzenie, co najważniejsze pracy za bardzo nie ma a ciągle trwają nabory i przyjeżdżają nowi, to nie ta sherpa co kiedyś...
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
alert