Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force


Oceniono 570 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Sherpa International Force
ul. Dubois 5/1
45-070 Opole
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-05-30 15:40:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [termos - 2014-05-24 21:44:31]:
hm.....widzę,że zabolało,że doskonale jesteś poinformowany o co kaman ,gratuluję....i jak Ciebie by nie ruszył monitoring 24godzinny to chyba nie jesteś czlowiekiem.
zdjecie uzytkownika
BylyPracownikCD - 2014-05-31 13:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O kurde to nieźle się tam dziać zaczyna xD haha. Traktowanie jak psy. btw. nie wiecie może co z dodatkiem wakacyjnym? Miał być wypłaany w 22tyg, a ten właśnie się kończy, a kasy ni ma.
zdjecie uzytkownika
termos - 2014-05-31 16:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale czy z tego monitoringu to właściwie wyciągane są jakieś konsekwencje? czy jest tylko na wypadek jakiś nagłych wypadków jednak?
zdjecie uzytkownika
p - 2014-06-03 15:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak długo po rejestracji czekaliście na odzew ze strony biura?
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-06-04 01:24:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Po coś ten monitoring jest. Kto wie do czego im to w głównej mierze służy... Zawsze można mieć jakiegoś haka na pracownika nie?
zdjecie uzytkownika
pracoholik - 2014-06-08 07:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Yosiz - 2014-03-28 20:09:35]:
matka sherpa nie jest zła jak narazie
zdjecie uzytkownika
sobańsk - 2014-06-10 09:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cidi - 2014-06-04 01:24:46]:
haka na pracownika-czlowieku ty niemasz pojecia z kim mieszkasz.Tam każdy lata do biura i kabluje i wiedzą o Tobie wszystko.Mieszkałam na BreeBronne około 2lat to coś wiem na ten temat.Kabluje jeden przez drugiego oby mieć jak najlepiej
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-06-11 01:42:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlatego mówię, że to może osobny sposób na jakieś inwigilacje. Chociaż wątpię, żeby każdy latał do biura tylko po to, żeby sprzedawać. W tej sytuacji to współczuję.
zdjecie uzytkownika
basia - 2014-06-17 18:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cze wszystkim pracowałam w sherpa dwa lata temu powiem tak jeśli ktoś ma poniżej 23roku życia to stawka na rękę to jakieś 5euro. Na godzinę w sezonie letnim było dużo pracy i pracowałam w sumie ciągle raz tylko siedziałam 4dni na domku ale odłożyć pieniędzy na wiekówce jest ciężko :-o bardzo nie polecam dla młodych ludzi poniżej 23lat. Lepiej jechać do niemiec albo belgii gdzie stawki wiekowej nie ma. Mówię poważnie warunki miałam dobre ładnie czysto mieszkałam na breebronne koło maasbree do miasta przez skrót jest nie daleko jakieś 15min rowerem. Jak mówię dla osób które chcą pracować praca jest i będzie a jak ktoś imprezuje i olewa sprawę to ma ciężko.
zdjecie uzytkownika
marri86 - 2014-06-17 21:04:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,oboje z mezem pracowalismy rok w Sherpie ale na starym parku kolo Maasbree,my trafilismy dobrze ,domki 5 i 4 osobowe,mielismy prace ,zawsze wyplata byla w piatek .Nie ma problemu na wyjazd. z mezem czy zona,jest wlasny pokoj ,reszta wspolna .Ale byli tacy co trafili zle pracy nie mieli i zjezdzali do Polski
zdjecie uzytkownika
marri86 - 2014-06-17 21:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,oboje z mezem pracowalismy rok w Sherpie ale na starym parku kolo Maasbree,my trafilismy dobrze ,domki 5 i 4 osobowe,mielismy prace ,zawsze wyplata byla w piatek .Nie ma problemu na wyjazd. z mezem czy zona,jest wlasny pokoj ,reszta wspolna .Ale byli tacy co trafili zle pracy nie mieli i zjezdzali do Polski
zdjecie uzytkownika
Cidi - 2014-06-24 02:46:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak w ogóle to nie ma możliwości zmiany miejsca, pokoju? Jeżeli warunki są nieodpowiednie to powinna być taka możliwość.
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-07-03 22:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostrzegam przed ta firma
zdjecie uzytkownika
Kapiszon - 2014-07-04 01:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zasadzie jak spojrzałem na portale o pracy to Sherpa ciągle rekrutuje mnóstwo ludzi. Praca jest pytanie, czy będą chętni...
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-07-09 11:27:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Kapiszon - 2014-07-04 01:49:27]:
chyba na odwrot, pracy nima, pracownikow jest za duzo
zdjecie uzytkownika
kakakakakakaka - 2014-07-10 18:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem tu miesiac w pracy moze bylam 7 razy co chwile free mala placa, zero organizacji nie polecam ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
never free - 2014-08-07 23:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcecie prawdy całej prawdy konkretów dowodów piszcie na meila: astrolog777@wp.pl tutaj nie mogę wszystkiego pisać gdyż moderator strony usunie pewne prawdziwe i karygodne dla tej firmy rzeczy których się prawnie dopuszczają pocztę wymyśliłem ale odpowiem prawdą i pomocą na tyle ile będę mógł. (Każda firma która wykorzystuje człowieka do własnego celu i traktuje go jako rzecz materialną podlega karze ustanowionej przez Sąd koniec informacji myślę że tyle wystarczy.
zdjecie uzytkownika
Motyyy - 2014-08-08 01:46:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zastanawia mnie jeden fakt - po co mieliby ogłaszać nowe oferty pracy skoro nie potrafią według niektórych dobrze zarządzać firmą? Wątpię, żeby jakaś grupa ludzi nagle przyszła. Rekrutacja to długotrwały proces, tym bardziej podejmując pracę za granicą. Każdy dalszy krok powinien być przez kandydata 2 razy rozpatrywany, tak aby mieć stuprocentową pewność, że człowiek nie wpakuje się na jakąś minę... Ciekawi mnie tylko na podstawie czego niektórzy tak jadą z Sherpą - rozumiem, że można mieć własne zdanie, ale żeby aż tak fatalnie było to jeszcze w życiu nie słyszałem. W końcu firma dosyć znana i spora, szkoda, żeby negatywne rzeczy ciągnęły się za nimi przez wszystkie czasy. Niektórzy może źle trafili i tyle.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-08-18 20:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak już pisałam to som oszusci podałam juz numer do chłopaka ktury wyciongnoł mnie z tego bagna wysłałam mu 200eur i załatwił mi prace za 10euro na renke u holendra a z tego co wiem to z szerpy pracuje w mojej firmie od niego na dzien dzisiejszy 12 osub tylko w tej firmie macie numer i uciekajcie z szerpy muwcie ze jestescie z szerpy jak dzwonicie 693049709 domenator usuwa moje wpisy uwarzajcie na szerpe
zdjecie uzytkownika
poli145 - 2014-08-18 20:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już jestę ola w firmie załatwił mi na papierni za 9.80e fajnie jest i dzieki za numer pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
amber - 2014-08-18 22:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja problemy z nerwica nasilily sie po pobycie w NL i pracujac przez ta agencje.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-08-20 13:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [poli145 - 2014-08-18 20:31:13]:
Masakra kobieto tyle błędów w jednym wpisie....dramat
zdjecie uzytkownika
pyt? - 2014-08-20 13:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Motyyy - 2014-08-08 01:46:42]:
Tak sobie myślę, że gdybyś miał cień racji to co ta agencja, która wg. Ciebie działa niezgodnie z prawem i która pewnie nie raz nie dwa miała kontrolę robi od 12 lat na rynku?
zdjecie uzytkownika
pyt? - 2014-08-20 13:44:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [never free - 2014-08-07 23:55:34]:
Tak sobie myślę, że gdybyś miał cień racji to co ta agencja, która wg. Ciebie działa niezgodnie z prawem i która pewnie nie raz nie dwa miała kontrolę robi od 12 lat na rynku?

Sorrki Motyy to nie do Ciebie miało być :)
zdjecie uzytkownika
never free - 2014-08-21 13:21:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pyt? - 2014-08-20 13:44:39]:
A ja sobie myślę że gdybyś kolego obracał się w kręgach agencji pośrednictwa pracy zauważyłbyś że te agencje zarabiają na nas miliony stać ich na prawników sądy i inne, a co do kontroli to oczywiście są dokładne ale tylko w tych miejscach gdzie są spełnione najlepsze warunki pracy lub mieszkaniowe. Jestem zbyt uczciwy by pracując w biurze miałbym oszukiwać innych ludzi pracujących tak samo jak ja. Po za tym jeśli chodzi o kontrolę warunków to była przez zarząd przyjechali weszli do najlepszego domku z wysokim wyposażeniem gdzie inni mogli tylko poobserwować jak wygląda w domku bungalowie czy kampingu gdzie gosciu pracuje kilka lat i jeszcze interesy na polakach robi. Tak wygląda serio a żeby wszystko wyszło na jaw to trzeba zaangażować media z pieniędzmi i nie tylko polskie media. Ale z drugiej strony kto się będzie w to bawił lepiej zjechać i omijać z daleka.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski