Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2015-02-06 11:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Portal pracy SHERPA jest jakąś fikcją !! Mimo, iż mam dobre papiery wszystko odrzucają. Znam języki i posiadam doświadczenie. Nawet nie nadaję się do zbierania papryki itp mimo dobrego stanu zdrowia. Komu należy w tej firmie dać w łapę żeby dostać pracę, nawet tą najprostszą i najgłupszą ???? Tak dzieje się od lat że dostaję ciągle ODRZUCONE ??? Czy te portale w ogóle coś załatwiają??? Myślę ,że są po to żeby tylko być i nic nie załatwiać!!!!
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2015-02-06 11:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, widze kazdy pracowal, ma co wspominac, tylko sie zastanawiam na czym to polega, ze agencja wybiera tego, a nie innego kandydata. Komu i ile trzeba wejsc w tyłek z wazline, zeby dostac prace. Wypelione miliony aplikacji, juz sie niedobrze robi i nic, a w dalszym ciagu wystawiaja ogloszenia aktualne niby nawet na prace ktore sie juz ze dwa razy przedawnily....O co chodzi z tymi agencjami, o co w ogole chodzi z takimi pracami ? ! , to wszystko jest chore i ponizajace jak cholera. To, ze mamy frncowaty nijaki rzad zmusza nas do takiego ponizenia.... prosic udawac debilnego, zeby bron Boze nie urazic Pani w aencji, zeby sie czula wyzej niz My..... no ale co zrobic, zmuszeni zaciskamy zęby, tylko na czym polega agencja ?... i czy w agencjach zeb dostac swoja ,, wymarzoną prace też trzeba miec znajomosci ????? Co mam zrobic, co i jak napisac, zeby udało sie wyjechac gdzies na produkcje np ????
zdjecie uzytkownika
uyuy - 2015-02-10 14:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, aplikuje ktos na zbior truskawek w szklarnii?
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-02-12 21:09:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iwona ile masz lat ? chcesz wyjechać do pracy czy na wakacje? jak do pracy i potrafisz się postawić do pracy o 5 rano, możesz wyjechać, nawet mogę dać Ci namiary.
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-02-12 21:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iwona ile masz lat?
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-02-15 18:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OGŁOSZENIE
Jest możliwość dowiezienie paczek lub przesyłek ewentualnie transportu rzeczy do 3.5 tony Holandia ZEEWOLDE lub okolice, Niemcy kontakt 606254622
zdjecie uzytkownika
pl - 2015-02-16 12:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pl - 2015-02-15 18:01:17]:
termin 24.02 2015
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-18 22:42:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wyjeżdża ktoś teraz w sobotę z Firmy Sherpa " pracownik szlarni- pomidory" ?

zdjecie uzytkownika
uyuy - 2015-02-19 09:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, aplikuje ktos na truskawki?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-02-19 12:43:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ewka - 2015-01-20 10:29:36]:
Dołączam się do pytania, jak to dokładniej wygląda?
Pytanko jeszcze odnośnie pracy przy produkcji serów w Zeewolde, trzeba mieć koniecznie jakieś doświadczenie? Nigdy nie pracowałam przy produkcji serów, ale nie raz już byłam za granicą i ciężkiej pracy się nie boję, ale nie raz trafiało się dają pracę i wymagają by przebierać rękoma jak osoba pracująca już kilka lat.
zdjecie uzytkownika
Mała mi - 2015-02-19 21:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjezdza ktos moze 7.03.2015 na szklarnie - pomidory? ;)
zdjecie uzytkownika
mała - 2015-02-21 15:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała mi - 2015-02-19 21:35:19]:
Ja jadę dzisiaj ;/ także jak będę coś wiedziała odrazu Ci napiszę (o ile bedzie dostep do Internetu) :D bo sama nie wiem czy nie będe uciekać ;)
zdjecie uzytkownika
:! - 2015-02-22 12:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybiera sie ktos na truskawki?
zdjecie uzytkownika
LALA - 2015-02-22 15:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś może w najblizszym tygodniu przez ta agencje do pracy na hali przy pakowaniu ??
zdjecie uzytkownika
madz - 2015-02-24 10:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2015-02-18 22:42:13]:
mam propozycje wyjechania w najblizsza sobote i chetnie dowiedzialabym sie czegos wiecej
zdjecie uzytkownika
Tiovic - 2015-02-24 12:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam Państwa. Chciałem się dowiedzieć od Was czy agencja pracy Sherpa jest rzeczywiście taka jak się reklamują. Rozważam złożenie podania do którejś z ofert aczkolwiek najpierw chciałem poznać Państwa opinie. Mile widziane osoby, które już nawiązały pracę z tą firmą.

Pozdrawiam Tiovic
zdjecie uzytkownika
Anula - 2015-02-25 11:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mała mi - 2015-02-19 21:35:19]:
ja moze pojade ale czekam jeszcze na info...a Ty sama jedziesz?
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-02-26 21:02:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2015-02-12 21:11:03]:
daj namiary na te truskawki jak masz jakiś sprawdzony kontakt
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-02-26 22:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak jest teraz na serach? będę wdzięczna za każdą opinię.
zdjecie uzytkownika
Sythev777@gmail.com - 2015-02-27 14:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jakie warunki pracy dostałyście na ten wyjazd do szklarni pomidorów?
jak z mieszkaniem,ile godzin tygodniowo,skad wyjazd itp?
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-02-27 17:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Także czekam na jakieś opinie. Chciałbym wyjechać na szklarnię, ale tak w ciemno to nie za bardzo.

Jeżeli ktoś coś wie bliżej prosiłbym o wiadomość na adres e-mail:
morgy9393@o2.pl
zdjecie uzytkownika
kljkjhk - 2015-02-28 17:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikogo nie słuchajcie same bzdury... pojechałam sama i miło zaskoczona.. fakt faktem przyjechałam czekałam długo az biuro otwrzą ale jest poczekalnia! jak ktos jest cieniasem/ cieniaską/ lalunia nieporadną... nie pojedzie i tyle.. ja trafiłam na wrunki doskonałe naprawdę.. ludzie tylko tu powaleni jeden drugiemu kłody podkłada... polak polakowi..
zdjecie uzytkownika
beta - 2015-02-28 19:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:! - 2015-02-22 12:03:17]:
tak aplikowałam na tę ofertę i jestem "rozpatrywana",rozmawiałam wczoraj z Panią z biura i kazała czekać.Może ktoś z Was był i powie jak tam jest ?
Gdyby mnie zaakceptowali to byłby moj pierwszy wyjazd na szklarnie,JAK wygląda test jezykowy?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja? jaka rekrutacja? wmawianie jak jest tam fajnie i ile to można zarobić. języka nie umiesz a i tak cię wyślą bo masz zapłacić za bilet i damek. a czy cię wywalą za brak języka to mają gdzieś. szkoda się zajmować tym biurem. odradzam!
Pytania: kiedy pan może najwcześniej wyjechać...
zdjecie uzytkownika
jojo - 2015-03-03 17:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś był w agencji sherpa w Lublińcu,na tak zwanym spotkaniu z pracodawcami z zagranicy?jak to wygląda.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daggg - 2015-03-05 13:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czy ktoś wyrusza teraz z sherpa do pracy w nl ???napiszcie szczeze jak tam booo ja ryzykuje i prawdo podobnie pojade czy ktoś coś wiecej wiee..pomocyyy
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie