Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sherpa International Force

zdjecie uzytkownika
KR - 2016-03-19 20:42:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paweł - 2016-03-17 20:12:49]:
Już maja komplet niestety... A proponowali Ci coś innego jeszcze?
zdjecie uzytkownika
kiego - 2016-03-21 21:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@KR nie wiem gdzie mają komplet, ale przecież oni mają ogrom ofert, każdy jest w stanie znaleźć coś dla siebie. Oczywiście to praca w Holandii, a tego się trochę obawiam.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-22 18:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na temat pracy przy skanowaniu dokumentów / archiwizacji dokumentów w Holandii w Reuver ?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-23 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na na temat pracy przy skanowaniu dokumentów w szpitalu w Reuver w Holandii ?
zdjecie uzytkownika
Gouda - 2016-03-24 16:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tudi - 2016-01-18 19:54:03]:
1000 w sherpie? w niemczech i belgii tyle wyjdziesz ale nie w nl
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-03-24 21:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Michał - 2016-03-23 19:06:10]:
Hej Michał ja również się wybieram na te dokumenty, jedziesz teraz w niedzielę?
zdjecie uzytkownika
Kr - 2016-03-24 22:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kiego - 2016-03-21 21:27:11]:
Komplet mają na krzesłach ogrodowych, a przynajmniej takę uzyskałem informacje w biurze. Poza tym ogrom ofert to może i mają, ale czy aktualne? W biurze każą czekać na telefon jak coś się pojawi nowego, więc ten ogrom ofert nie zawsze musi oznaczać, że te oferty są aktualne. A czemu się obawiasz pracy w Holandii?
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-25 22:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kr - 2016-03-24 22:45:56]:
Nie jadę teraz w Niedzielę, bo mi trochę terminy nie pasują. Daj znać jak będziesz na miejscu co i jak wygląda.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2016-03-25 23:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aga - 2016-03-24 21:26:42]:
Niestety nie jadę teraz, bo mi trochę terminy nie pasują. Napisz do mnie jak będziesz na miejscu co i jak wygląda na mmm@uk.pl Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
alo - 2016-03-27 09:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kr ogłoszenia raczej są aktualne bo śledzę je już od jakiegoś czasu i większość jest z marca warto patrzeć na to na bieżąco bo czasem fajne oferty znikają szybko
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-04-06 09:30:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak z pracą jako operator-maszyny-pakujacej w venlo ?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2016-04-06 09:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracuje ktos w venlo jako operator-maszyny-pakujacej ?
jak tam z pracą ?
zdjecie uzytkownika
yao - 2016-04-06 09:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to już teraz zaczyna się sezon? bo widziałem oferte na pracownika zbioru przy szparagach i już teraz prowadza rekrutacje z tego co widze, może to być ciekawa praca.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-04-06 16:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma ktoś jakieś info o pracy jako pakowacz ser? Albo opinie, spostrzeżenia?
zdjecie uzytkownika
anna - 2016-04-25 20:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam pracował ktoś prze biuro Sherpa ?czy biuro jest wypłacalne proszę napisać na mój e-mail kieltyka.anna@gmail.com
z góry dziękuje
zdjecie uzytkownika
Czezi - 2016-04-27 21:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2016-04-25 20:03:59]:
Na rynku są już chyba z 10 lat. Jeśli chodzi o wypłacalność to wypłaty płącą, ale trzeba pilnować czy wszystko się zgadza z tym co się przepracowało z tym za co zapłacili.
zdjecie uzytkownika
tomi - 2016-04-27 21:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tomasz - 2016-04-06 16:24:55]:
Fajna oferta pracy. Spoko zakwaterowanie, wracam tam na drugi sezon
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-04-27 23:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rozwazam złożenie aplikacji na archiwizację dokumentow, możecie napisać coś o tej pracy? po co wymagają prawo jazdy do tego typu pracy?
zdjecie uzytkownika
elzu - 2016-04-28 10:12:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mario - 2016-04-27 23:47:06]:
pewnie zeby dojezdzac do pracy samochodem słuzbowym
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-05-04 23:52:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
warto jechać z tą agencja jako pierwszą na pierwszy wyjazd za granice? (wizja zamieszkania na stałe) jestem grafikiem komputerowym (mgr) bez doświadczenia i z podstawową znajomoscią jezyka ang.
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-05-05 14:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze sie jednak i ja zastanawiam w takim razi nad podjeciem wspołpracy z nimi. Nie wiemczy tycza sie te wszystkie opinie jednego miejsca pracy, ponieważ wiem,ze oferują rozne miejsca zatrudnienia i rozne stanowiska
zdjecie uzytkownika
Maniaskarbek21 - 2016-05-05 19:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oczywiście,że warto jechać i spróbować. A jeśli chodzi o wypowiedzi,które tu są te,bardzo negatywne to proszę pamiętać,że żadna z agencji nie jest bez skazy..
zdjecie uzytkownika
mariusz - 2016-05-06 14:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami o tej agencji oraz o samej pracy (transport, zakwaterowanie itp) na email : ariess24@wp.pl
Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
mario - 2016-05-07 09:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2016-05-05 14:06:48]:
Ola kiedy chcesz wyjeżdżać? bo ja chcę w lipcu (do 30.06) muszę być w PL. moje gg: 954490
wczoraj dzwonili do mnie z ofertą, ale odmówiłem, gdyż nie mogę jechać z dnia na dzień :/
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-05-15 18:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anna - 2016-04-25 20:03:59]:
tez jestem własnie ciekawa jakie warunki mieszkalne
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-05-16 19:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-05-15 18:45:00]:
hej warunki mieszkalne sa dobre nawet fajneja tez jade na pomidorki
zdjecie uzytkownika
kaja - 2016-05-16 19:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Dominik - 2016-03-11 13:35:29]:
witam wszysty pytaja jakie warunki warunki z tego co wiem sa dobre i te domki bugale sa czyste i zapewniaja standardy wiec spoko
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-05-17 15:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kaja kiedy jedziesz na pomidorki?
Byłaś na rozmowie w biurze ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-05-30 21:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ela - 2015-12-29 11:00:37]:
Nie ma zameldowania, wszyscy są zgłoszeni w urzędzie jako na pobyt tymczasowy...
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2016-06-01 15:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktoś w tą sobote? 6 czerwca na pomidorki? :)
zdjecie uzytkownika
ekler - 2016-06-03 22:28:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karolina - 2016-06-01 15:34:40]:
Karolina, a gdzie jedziesz? Kasteel Ooijen? Mam tam przyjazd na niedzielę.
zdjecie uzytkownika
ekler - 2016-06-04 15:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Karolina - jadę dzisiaj do Kastel Ooijen. Będziesz tam też mieszkała?
zdjecie uzytkownika
arth - 2016-06-05 22:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakie masz zatrudnienie w Ooijen? ja chciałam jechac do pracy do Venlo, daleko to od ciebie? ja chcioałam konkretnie dostac u was zatrudnienie w szklarni na szczepienie sadzonek - ciekawi mnie p[rzede wszystkim jak z zakwaterowaniem i na jakie zmiany się pracuje
zdjecie uzytkownika
tomaszek - 2016-06-08 17:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arth - 2016-06-05 22:16:44]:
Ja dzis dostalem propozycje pracy przy sadzonkach w Venlo i wyjazd w najblizsza sobote . Ktos sie wybiera albo tam juz pracował?
zdjecie uzytkownika
D&S - 2016-06-08 21:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram
zdjecie uzytkownika
martuchna - 2016-06-09 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale co konkretnie masz robić przy tych sadzonkach? to widze są osobne oferty pracy na szczepienie sadzonek, okręcanie roślin i np. robote przy papryce. ja to jednak wolę jechac na pakowanie sera, lżej jestno io moim zdaniem Almere to ciekawsza okolica
zdjecie uzytkownika
siema - 2016-06-10 12:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. prosze o szczerą opinie na temat sherpy w venlo na maila kamilzenek@o2.pl
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2016-06-10 15:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem o co chodzi z tymi zetonami, to jest jakaś forma benefitu czy o co konkretnie chodzi? Wydaje mi się, że spokojnie można zarobić do 3000 zł na pewno no i teraz jeszcze kwestia teraz premii jest na pewno.
zdjecie uzytkownika
Max - 2016-06-11 13:11:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czeka mnie 2 letnie noszenie aparatu ortodontycznego, czy pracodawcy pozwalają bez problemu na przyjazdy do polski na piątki i weekendy co 6-8 tygodni? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2016-06-11 13:33:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ola ni w ząb nie wiem, co autorka chciała mieć na myśli. Ostatnie zdanie wydaje się mieć sens, firma się rozwija, co widać :)
zdjecie uzytkownika
yyyyy - 2016-06-19 12:54:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wybiera się ktoś na zbiór pomidorów koktajlowych? Jak z wynagrodzeniem, ile godzin tygodniowo? Wypłacają na czas pieniądze?
zdjecie uzytkownika
ola - 2016-06-19 12:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać to ponieważ mają kupę ciekawych ofert pracy jednka nie wiem jak tak naprawde to wyglada z punktu widzenia pracownika, czy wyjazdy sie oplacaja? musisz jeszcze za cos placic?mieszkanie?
zdjecie uzytkownika
kaka66 - 2016-06-20 08:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie 2 razy w ubiegłym roku , powiem tak - praca dla młodych i wytrwałych - jesteś dla nich tylko numerem personalnym , nie myśl, że jak jedziesz na pomodory czy do archiwizacji to będziesz robił to na co wyjechałeś , mają zlecenia od pracodawców holenderskich to wysyłają ludzi gdzie się da, podziwiam ludzi którzy pracują u nich już kilka lat , poznałem sporo takich osób- zastanawiałem się jak oni to wytrzymują - większość to samotni lub ludzie którzy w kraju nigdy nie mieli normalnej i uczciwie zapłaconej pracy. Jak dojedzisz na miejsce i zobaczysz piękny Park Oijen w niedzielę o 4 rano , gdzie dokonuję podziału pracowników oraz wydają odzież , zobaczysz ludzi , którzy od tygodnia czekają na pralkę , lub naćpanych i skacowanych mieszkańców to załamka - obyś trafił/ła na inny park - powodzenia wszystkim życzę , no i uważjcie na Team Leaderów - polaczków którzy wcale nie muszą Cię gonić do pracy , ale robią to , większość z nich ma kompleksy i w kraju ich goniono do roboty więc tam się wyżywają
zdjecie uzytkownika
klaudia - 2016-06-20 08:20:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rzeczywiście ogłoszeń sporo @Jasiek mało kto płaci 10 euro na godzinę na sprzątaniu więc się nie dziwie
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-06-22 15:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaka66 - 2016-06-20 08:14:14]:
Chcesz powiedzieć, że wyjeżdżając na archiwizację możliwe jest, że na miejscu przydzielą cię do innej pracy ? Możesz coś więcej powiedzieć na temat pracy przy archiwizowaniu dokumentów ?
zdjecie uzytkownika
ghf - 2016-06-22 16:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszzystkim sporo sporo to fakt..widze ze glownie do Holandii poszukuja teraz na przyklad na stanowsiko pracowniak szklarni napisali ze wymagana jest miedzy innymi znajomość języka angielskiego lub niemieckiego w stopniu przynajmniej podstawowym.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2016-06-23 09:45:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz dużo potrezbuja osób do pracy w szklarniach i pakowaniu warzyw wiec godzin powinno byc od groma, ale jak to zawsze jest z ogrodnictwem wszystko zalezy od pogody.
Słyszałem ze teraz wskoczyła im nowa oferta podobno fajny zakłąd pracy oczywiscie stawka standard 8,80, ale jest to zbieranie zamówień nie mają wiekszych wymagan typu doswiadczenie czy jakas super znajomość języka. Wystarczy być ogarniętym
zdjecie uzytkownika
adam - 2016-06-23 11:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie interesuje praca lakiernika samochodowego też do Holandii. Ile tam się zarabia na tych stanowiskach? Widzę, że koło 13 euro brutto za h, ale ile tych godzin tam wpada?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zgłaszałam się na kilka ofert na stronie.
Dostałam w końcu telefon z biura.
Poinformowano mnie, że potrzebne będzie zaświadczenie o niekaralności. Nie dzwonili do mnie odnośnie konkretnej oferty, tylko dzwonili by upewnić się, czy nadal chcę wyjechać do pracy w Holandii. Jednak na chwilę obecną nie proponują konkretnej oferty. Po czym sprawdzono mi angielski i powiedziano, że jak już będzie blisko tego czasu, że będę dyspozycyjna, to mam zadzwonić i umówić się na rozmowę na skype.
Zadzwonimy, zobaczymy.
Pytania: Po polsku;
Czy nadal jestem zainteresowana wyjazdem do pracy za granicę?
Czy chcę wyjechać sama, czy z kimś?
Od kiedy jestem dyspozycyjna?
Czy nie będę miała problemu z załatwieniem zaświadczenia o niekaralności?
Czy możemy sprawdzić telefonicznie znajomość języka angielskiego?

Po angielsku;
Can you tell me a few words about your last job?
How do you deal with stressfull situation?
zdjecie uzytkownika
Kasia45 - 2016-06-24 22:39:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Szukam pilnie dobrej pracy dla maturzysty 19 lat. Chetnie aby nie w zywnosci,zamieszkanie:) Prosze o uczciwe oferty:) Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
34 - 2016-06-24 22:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak na takie stanowisko przyjacielu pojedziesz do Venlo to na pewno od agencji uzyskasz zakwaterowanie oraz opiekę w Holandii więc uważam że dobra oferta

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sherpa International Force!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert