Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sherpa International Force

Pracowałeś w firmie Sherpa International Force i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-15 11:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy taka inspekcja pracy faktycznie skutecznie działa
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-15 12:32:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
długo jesteś na serach
zdjecie uzytkownika
Syl - 2015-01-15 14:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy bzdury piszecie . Jak ktos trafi na dobra prace to ma zagwarantowane ze bedzie tyrał od rana do nocy albo dłuzej,Pracowałam 2 lata jako Team leiter i nie narzekam.Chetnie bym sie wybrała jeszcze raz. A domki zależy z kim sie trafi mieszkać... Nie nażekałam... POLECAM
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2015-01-15 22:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jestem na serach już kilka miesięcy ogólnie złe jest to, ze czekasz codziennie na smsa o której idziesz do pracy i na która zmianę nie masz stałego grafiku. Chyba ze na magazynie pracujesz ale to i tak czekasz na smsa. Jak nie dostaniesz smsa wieczorem to na pewno nie idziesz na ranna zmianę. Smsa dostaniesz około godziny przed praca. Godziny rożnie dla stałych pracownikow na kontrakcie 40 gwarantowane dla ludzi z agencji sherpa max 36.5. Czasem 45 ale to sporadycznie. Tygodniówka do200 euro max. Urlopowe wypłacane jedynie gdy jedziesz na urlop. Ogólnie powiem tak: warunki ok praca ok ale godzin mało. Dlatego szukam innej pracy ale tylko ze względu na mała ilośc godzin. Sezon od lutego rusza wiec w sezonie 40 godzin to pewnie będzie normalnie.
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2015-01-15 22:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec ty jako team "leiterka" nie "nażekaj" tylko powiedz dlaczego zrezygnowałaś? Co do ilości godzin tak zależy gdzie się trafi. I taka informacja dla wyjeżdzających bez sodu numeru sodu numer wyrabiają dopiero po tygodniu. Dużo ludzi stad ucieka ale nie ze względu na prace tylko na małą ilośc godzin.
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2015-01-15 22:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bez sofi numeru miało być.
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-01-16 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Taki tam - 2015-01-15 22:14:48]:
mam pytanie czy jest możliwość zamieszkania nie na sherpowskich domkach tylko wynająć sobie samemu i czy wtedy nie olewają cię i nie dają ci pracy
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2015-01-16 21:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jest możliwość duZo ludzi mieszka na prywatnych domkach nie olewaja cię tez Czekasz na smsa jak na domkach firmowych.
zdjecie uzytkownika
Taki tam - 2015-01-17 14:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te wyliczenia oczywiście dla ludzi po wiekowce. Wiekowki maja na starcie 6.07brutto za domek 42 bądź 40 euro, ubezpieczenie i internet oraz cena za pralnie ta sama.
zdjecie uzytkownika
buli - 2015-01-19 19:08:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam gdzie na tych strach pracujesz? I na jakim parku mieszkasz?
jak coś kontakt a emalia misiek2323@interia.pl
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-01-19 21:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mieszkam w zeewolde na bosruuteweg, na serach w Almere.
zdjecie uzytkownika
Ewka - 2015-01-20 10:29:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam prośbę czy może mi ktos pomóc jak wygląda test z języka angielskiego w sherpie? O co pytaja?Na jakich zasadach się to odbywa?
zdjecie uzytkownika
opolanin - 2015-01-25 23:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bylem w 2014 r 8mies w z Sherpie i powiem krótko...wszedzie dobrze gdzie nas niema.Ja ogólnie jestem zadowolony z tego pobytu i znów się w tym roku tam wybieram na wiosnę.Jeżeli ktoś chce pracować i się stara to powinien sobie radę dać,ale jezeli ktos nigdy w życiu nie pracowal fizycznie to rzeczywiście może miec problem na każdym kroku.A tym co narzekają na Malo godzin i ciężką pracę to polecam wybrac się do firmy Jupiter wtedy będę mogli naprawdę ponarzekać i zobaczą ze Sherpa nie jest aż taka zła jak niektórzy tu piszą!pozdrawiam kastel-Ojen
zdjecie uzytkownika
ada - 2015-01-26 11:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opolanin - 2015-01-25 23:02:17]:
to wiec wiekszosc sie myli ???????? chyba raczej nie. Moze bylo Panu fajnie jak byl Pan ziomkiem koordynatora to sie zgodze
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-01-26 16:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sobote przyjezdzam na sery, jako operator maszyny. Po przeczytaniu wielu komentarzy zastanawiam sie czy dobrze zrobilem, Czy wszyscy maja tam po 30 h ? Stawke jaka mi zaproponowano to 12e/h Jak z warunkami mieszkalnymi, pracowalem juz w holandii i wiele widzialem, ale kazdy wyjazd to zagadka
zdjecie uzytkownika
Adi - 2015-01-27 00:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy mial ktos doswiadczenie z praca w Den Bosh? mam okazje wyjechac na stanowisko brygadzisty ale po tych opiniach, ktore tutaj widze to szczerze sie zastanawiam :/
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-01-27 08:41:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adi - 2015-01-27 00:50:44]:
zastanów się i to poważnie i w ogóle wszyscy którzy się tu wybierają. moje zdanie jest takie przez agencję jaką kolwiek to jest wielkie ryzyko sam tego doświadczyłem tak naprawdę to kasę zarabiają agencje
zdjecie uzytkownika
nikon - 2015-01-28 09:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam takie pytanie rozmawialem z pania z biura i poinformowala mnie ze praca przy serach jest raczej dla osob prawo recznych czy stanowi to duzy klopot ze jestem leworeczny, prosze o odpowiedz. Dzieki.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-01-28 09:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajcie, Ci co pracuja na serach, moga mi opisac jak ta praca wygląda, tak bardziej ze szczegółami ? z góry dziekuje !
zdjecie uzytkownika
viola - 2015-01-28 09:39:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2015-01-28 09:27:02]:
ty lepiej spytaj czy praca jest
zdjecie uzytkownika
iva - 2015-01-28 11:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [viola - 2015-01-28 09:39:29]:
Piszecie ze jest kiepski okres a sa lepsze?
zdjecie uzytkownika
Pan z Miasta - 2015-01-28 19:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca po 3 dni w tygodniu lub 22.5 h jak kto woli żadnego kontaktu z koordynatorem. Pani wielka Cizia Mart. Na kładzie lache na ludzi po całości jej hajs się zgadza a reszta niech się martwi. ZERO szacunku do ludzi którzy tu są 1 raz iż reszta starych wyjadaczy świetnie się bawi dzięki wyrobinym układom. Dzięki takim firmom i zapeda pomysłowych polaczkow holendrzy tez nas nie szanują na zakładach gdzie wysyła nas ta firma. Kij wbity w mrowisko !!!!
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2015-01-30 09:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej :)
Na serach nic się nie zmieniło, no może tyle, że teraz pracuje się po 4 dni w tygodniu po odliczeniu przerwy, 7,25 minut ;) kolego co dostałeś ofertę na magazyn 12 e brutto, gratuluję Ci...głupoty, jeżeli się zgodzisz :)
Dlaczego? już Ci tłumacze: dostaniesz tyle fakt, godziny będziesz miał, ale kręgosłup zostawisz na podłodze, przerzucasz sery o wadze 15 - 20 kg, nie jest to ciężkie na początku, ale przy 200 setnym kartonie ten ser waży już 200kg bo rozładowujesz pełną naczepę kartonów po 15 kilo, może nie jest ich dużo bo tylko jakieś 2500 kartonów a ludzie "starzy wyjadacze", z dużym stażem uciekają z stamtąd na produkcje bo mają po prostu dość 3 takie naczepy dziennie, przerzucasz ręcznie:)
Leworęczni kłopot, dlatego, że jak pakujesz ser w opakowaniu to głownie prawą ręką i zaczynasz od lewej strony układać, ale jak czujesz się na siłach, to powiedz, ze jesteś praworęczny, a lewą ręką tylko piszesz bo to tylko o to chodzi :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja? jaka rekrutacja? wmawianie jak jest tam fajnie i ile to można zarobić. języka nie umiesz a i tak cię wyślą bo masz zapłacić za bilet i damek. a czy cię wywalą za brak języka to mają gdzieś. szkoda się zajmować tym biurem. odradzam!
Pytania: kiedy pan może najwcześniej wyjechać...
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-01-30 12:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za info, teraz wiem dlaczego taka duza stawka i nikt nie chcial pracowac, ja podziekowalem bo za pieknie to wygladalo. Szukam czegos innego
zdjecie uzytkownika
nikon - 2015-01-30 13:41:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2015-01-30 09:35:05]:
Taki tam , jeśli byś mógł jeszcze odpowiedzieć, czy jest to tylko niewygodne czy niebezpieczne bo pani z biura wspominała że sie można skaleczyć, dzieki za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sherpa International Force
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sherpa International Force?
Zadaj pytanie
x