Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ride my pony - 2015-02-10 19:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile osób tyle opinii.myślę,że co by nie było zawsze to kolejne doświadczenie.też mam jechać za kilka dni ale nie sugeruję się niczyim zdaniem.będzie co ma być i tyle
zdjecie uzytkownika
Malwa - 2015-02-11 02:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ride my pony a gdzie dokładnie, jeśli można wiedzieć ?:)
zdjecie uzytkownika
ride my pony - 2015-02-11 16:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Malwa - 2015-02-11 02:07:47]:
dostałem dziś lepszą ofertę i jednak rezygnuję z błyskotliwej kariery w Covebo.Tobie życzę powodzenia :)
zdjecie uzytkownika
niki - 2015-02-12 11:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ppula - 2015-02-02 14:04:45]:
Oto cali polacy w holandii:). Myslicie, ze przyjezdzajac tu od zaraz bedziecie kokosy zarabiac, a koordynator to jakas piep***a nianka. Jakbyscie pracowali przez holanederska agencje, to zaden koordynator nie lazil by kolo was jak kolo bandy dzieciaków. Pracowalam w holandii 6 lat, przez polskie biura i holenderskie. Z polskim to trzeba czytac umowy dokladnie i zrozumiec co to znaczy faza A, B, C. Koordynator to osoba do przekazania informacji i lacznik miedzy firma a wami samymi.Jesli wam cos nie pasuje, to trzeba bylo tyrac w markecie za 1000zl i w tedy bylo by ok. Umowa jak sie nie podoba to sie jej nie podpisuje. Bo buce przyjezdzajace do holandii tylko najarac mordy, uciec od wlasnych problemow, przesladujacy mieszkancow w domkach i w pracy, to jest na peczki i na to jakos nikt nie narzeka. W holenderskich agencjach trzeba tylko dopytac sie : czemu np wyplata sie opuznila ( jesli sie opuznila), gdzie jest wasz Solaris, jarograf. To wam agencja napewno udostepni. To czy idziecie do pracy czy nie, zalezy bezposrednio od zakladu pracy. Zeby sie tego dowiedziec trzba sie najpierw spytac kierownika, czy bedziesz pracowac caly tydzien. Ale jak to bywa z polakami... Nie wiem jak sie zapytac wiec bede obwinial koordynatora za to, ze mi nie przetlumaczyl co i jak. Wescie sie ludzie za siebie, a pozniej wincie innych. Urlopy, dni wolne... wystarczy pogadac z kierownikiem i dogadac sie na termin urlopu lub dnia wolnego. Pozniej w waszym interesie jest by przekazac informacje do agencji. "witam, mam zamowiony urlop od tego do tego, kierownik zakladu wie o tym, wiec ja informuje was, abyscie mieli info" i tyle. A polacy kochaja komplikowac zycie sobie i innym. Koordynator powinien miec gdzies wasze problemy osobiste bo nie na tym rzecz polega. Jak chcesz isc do lekarza i masz ubezpieczenie, to jezeli nie mowisz po angielsku - w tedy mozna koordynatora poprosic by was zarejestrowal do lekarza albo zabral do szpitala. Robicie z igly widly, a tak na prawde to wszystko jest banalnie proste. Wystarczy ruszyc glowa, a nie wlewac browar wiecznie i marudzic, jak baba w ciazy z dodatkowym rozwolnieniem. Czas dorosnac.
zdjecie uzytkownika
martka-a - 2015-02-17 19:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem Wam że covebo jest wypłacalną firmą na czas,jak praca w miejscowości Wezep I Bunschoten mają fajne firmy i sporo godzin,koordynatorzy są wyrozumiali.Pracowałam tam 2lata i polecam tą firmę. Warunki mieszkaniowe też są dobre. Możecie jechać bez obaw.
zdjecie uzytkownika
Pppulina - 2015-02-18 12:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martka-a - 2015-02-17 19:59:30]:
Hey :) Możesz się ze mną skontaktować pod adres ppula@vp.pl ?
Bedę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
Sylia - 2015-02-18 16:32:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [martka-a - 2015-02-17 19:59:30]:
Witam. Czy mogę dowiedzieć się coś więcej na temat tej pracy? mój e-mail syliak.k@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-02-20 12:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie,też chciałabym się dowiedzieć czegoś konkretnego o COVEBO,mam wyjechać już w ten weekend i nie wiem jak rzeczywiście tam jest?
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-02-20 16:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez mam zaczac w poniedzialek w groenlo i chyba pojade wiec prosze o jeszcze jakies wpisy
zdjecie uzytkownika
XaaxAAS - 2015-02-21 12:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Uwaga !!! Jeśli jedziecie do Zeewolde odmawiajcie bylem tam 2 dni i wrocilem ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-02-21 21:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XaaxAAS - 2015-02-21 12:42:30]:
Aż tak tam źle? a jak tam z wypłatami?
zdjecie uzytkownika
qwer - 2015-02-22 13:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował w groenlo przez tą firmę?
zdjecie uzytkownika
Slepy - 2015-02-25 16:52:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiem wam jedno marne wypłaty i zjebany koordynator Kamil . Mam nadzieję że kiedyś jeszcze na mnie trafi i się mu odwdzięczę pożądnym(usunięte przez administratora):))
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-02-25 16:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam chciała bym się dowiedzieć czy był ktoś ostatnio przy produkcji sałat i eklerków jak tam jest ? zainterosowana jestem opinią osoby zamieszkującej okolice rzeszowa
zdjecie uzytkownika
JMN - 2015-02-25 21:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, dostałam propozycję wyjazdu 8 marca (w niedzielę) na wyjazd do Bunschoten do pracy na piekarni przy pakowaniu przypraw i robieniu "pizzerinek". Czy ktoś wie jak wygląda tam praca i jakie warunki mieszkalne? Pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-02-26 19:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuzia - 2015-02-25 16:53:19]:
Chodzi Ci o oferte PIZZE SAŁATKI CIASTKA EKLERKI? też z koleżanką zastanawiamy sie czy na to jechać ale nic o tym nie wiemy :/
zdjecie uzytkownika
JMN - 2015-02-26 21:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak o to chodzi :) My z siostrą i koleżanką miałyśmy jechać, ale ze względu na te wszystkie opinie to strach jechać :) Jak coś to powodzenia, dajcie znać jak tam jest :)
zdjecie uzytkownika
nati1209 - 2015-02-28 11:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja obecnie od ponad roku pracuje przez firme covebo w zeewolde I nie prawda jest to co bylo wypisywane wczesniej przez osoby tam przebywajace 2 dni bo po takim czasie guzik mozna wywnioskowac nie powiem przez firme bakker praca jest ciezka ale bardzo oplacalna warunki mieszkaniowe takze super I nie ma zadnego grzyba czy tym podobne wiec polecam prace przez covebo w zeewolde
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-03-01 22:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bunschoten to ja odrazdam praca nawet w miare wszystkiego sie mona sie nauczy jak kto chce ALE CI KORDYNATORZY JACEK ADAM TO POWINNI ISC DO SZKOLY SPECJALNEJ A NIE RZADZIC LUDZMI I WIECZNE JAK TO U NICH NIE MAMA CZASU STANDART NA DODATEK SPRAWY W BIURZE MOZESZ ZALATWIA TYLKO W CZWARTKI BO W TYGODNIU NIE MAJA CZASU I CIE ODSYAJA DO DOMU, JAK SIE ZLE CZUJESZ TO MOZESZ POMAZYC O WOLNYM BO ZAWSZE TWIERDZA ZE NIE MAJA LUDZI. PRACA NA FLEX POLEGA NA TYM ZE MASZ MIEC PRZY SOBIE TELEFON PRZEZ 24GODZIN NA DOBE A JAK NIE ODBIERASZ TO DZIEN WOLNY. JESLI SIE TAM WYBIERACIE TO SPRAWDZAJCIE SOBIE DOKLADNIE ODCINKI OD WYPLATY BO JAK RAZ SIE NIE UPOMNIESZ TO NA KAZDEJ WYPLACIE CIE BEDA OSZUKIWAC POWODZENIA
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2015-03-02 14:20:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WITAM!
Mam pytanie czy ktoś wyjeżdżał do Holandii z tej firmy na 2 tygodnie taka dzis otrzymałam propozycję ponoć nie interesują mnie koszty przyjazdu i powrotu plus ubezpieczenia. jeśli ktoś był to proszę o informację z góry dziękuje ;)
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2015-03-02 14:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjazd miałabym do Groenlo miejsce pracy Vion
zdjecie uzytkownika
nie nie nie - 2015-03-02 14:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ANONIM - 2015-03-02 14:22:58]:
Tak,ale jakis czas temu jedziesz poprostu w zastepstwo tak naprawdę, ktos wziol sobie urlop i wchodzisz na jego miejsce. pokryja koszty ze wzgledu ze jest to tylko wymiana czlowieka niepolecam ,jezeli chcesz o cos jeszcze zapytac to juz na priv
zdjecie uzytkownika
jaaa12 - 2015-03-02 18:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez dostałem dzis tel by jechac na 2 tygodnie mysle ze mozna sprobowac 2 tygodnie to w koncu nie długo mozna zaryzykowac ;)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacji brak, przy podpisywaniu umowy koordynator narzuca co zaznaczać w umowie. Brak wytłumaczenia na czym polega praca, brak jakiegokolwiek szkolenia. Brak zainteresowania ze strony koordynatorów.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-03-03 16:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialam sie dowiedziec jak tam jest czy jesli bym chciala jechac z chlopakiem to czy jest mozliwosc mieszkania razem moze nawet nie w jednym pokoju ale w mieszkaniu ?
zdjecie uzytkownika
jaa55 - 2015-03-03 17:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Chcialabym sie dowiedziec jakie sa warunki mieszkalne i czy praca jest przez 5 dni w tyg.? I jak z wypłatami. Najprawdopodobniej wyjezdzam z chlopakiem w niedziele czy ktos tez jedzie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie