Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Voorth 2017-02-09 13:58
Ludzie nigdy nie wybierajcie się do Covebo w Barneveld, porażkaaa!!!!! na domkach syf grzyb na ścianach ćpanie i nic więcej wypłaty poza wiekówką po 800euro na miesiąc, na wiekówce po 450-500 euro na miesiąc przecież to nie zgodne z prawem. W biurze same wieśniary z polski które udaja wielkie Panie szczególnie pani Dorota nie odbiera telefonów nie odpisuje na sms-y, tragedia, za samochód służbowy zabierają 75euro na miesiąc i trzeba tankować za swoje gdzie do pracy po 15km!!! NIKOMU NIE POLECAM!!!!
1
Ab 2017-02-09 18:53
Witam! Planują mój wyjazd na 17 lutego, pakowanie ciastek, eklerkow. Jeśli była byś zainteresowana nawiązaniem kontaktu.
~nl 2017-02-09 21:41
Powiem tak pracuje przez covebo rok czasu , mieszkanie ok praca też ale pieniądze jak dla mnie marne , ja mam rodzinę na utrzymaniu więc 1000-1200 euro na rękę to dla mnie mało jak komuś taka kasa wystarczy to spoko może jechać. Za rower biorą sobie 40 euro na miesiąc za mieszkanie 220 e i teraz jeszcze wprowadzili kaucje jednorazową 100 e , którą musisz wpłacić. Ogólnie agencja była by super gdyby nie to że kroją na godzinach co miesiąc jest jakiś problem trzeba tego pilnować i kłócić się o swoje.
1
Panna 2017-02-10 10:24
A ile km dojezdzasz do pracy rowerem?
Mała 2017-02-10 10:27
Hej. Zastanawiam sie nad ta oferta pracy. Masz moze jakies konkretniejsze informacje? Bylabym wdzieczna za ich udzielenie.
Fifi 2017-02-10 14:22
Zgadza się. Starzy pracownicy nie mają pracy a ściągają nowych. Robi się 20 max do 30 godzin.
Fifi 2017-02-10 14:37
Zgadza się przy 160godz zarobisz około 1050euro przy stawce 8,96/godz o ile będziesz dojeżdżać swoim samochodem, który musisz sam tankować. Jeśli weźmiesz ich auto to jako kierowca płacisz 55euro/tdz ale jako pasażer 75 euro/tydz plus tankujesz za swoje. Więc w takiej sytuacji wyjdzie Ci około 850-900euro Wypłaty co miesiąc. Obecnie nie ma godzin. Wszyscy siedzą a mimo to ściągają nowych aby płacili za domek. Nie dadzą nikomu zarobić. Teraz pracuje się po około 25godz
vjr 2017-02-10 19:34
Jest ktoś z Was na pakowaniu czekolady? Jak wrażenia?
Ab 2017-02-11 08:32
Z informacji od pani z Opola wiem tylko że praca zmianowa, płatne zakwaterowanie 55 euro netto, dojazd do pracy rower 10 e tyg lub auto 23 e tyg za godzinę 8,96 brutto na rękę mówiła że 1200 e ma zostać, po 10 tyg przepracowanych można zjechać na urlop. Chciałbym się skontaktować z kimś kto już był tam na tym stanowisku i może powiedzieć jak naprawdę jest.
Jjj 2017-02-11 10:10
Nie wprowadzaj ludzi w blad. Oplata za samochod jest miesieczna a nie jak piszesz tygodniowa
Aaa. 2017-02-11 11:40
Pracowałem w paru firmach przez Covebo.

Wypłaty: OK (zapisujcie godziny, czasem firmy zapominaja wysłać dobrych godzin do ksiegowości Covebo) lecz jak sie coś nie zgadza i się upomnisz to i tak dostaniesz kasę.

Praca: wszędzie praca jest.. nie wiem co to za gadanie, że pracę ktoś ma po 10h tygodniowo(a nawe tjeśli wtedy wysyłają cie do innej firmy na pare dni), ok jeśli ktoś jest nie miły, i ogólnie ma wyjebane na pracę to mają Cię tka samo w dupie jak Ty ich.

Z firm które polecę: Vion, Sherpenzeel doniczki, inpost ulotki i poczta ok.
Z firm które nie polece: Kurczaki, Smits warzywa.

Zamieszkanie: warunki są rozne sa gorsze i lepsze to prawda, jesli chodzi o kasę za mieszkania to kwestia dogadania się z koordynatorem jeśli powies zmu normalnie że miałeś 30h tygodniowo to możliwe że uda mu się Tobie załatwić jakas znizke za mieszkanie :p. Poniżej 20h w tyg NIE PŁACISZ za domek.

Transport: bycie kierowcą jest ok, jeśli masz jezdzic rowerem, polecam kupić za 20e od kogoś byle jaki rower i masz spokoj ;p


1
Ab 2017-02-11 17:56
Jeżeli ktoś był na pakowaniu ciastek, eklerków lub ktoś wybiera się w najbliższym czasie Bardzo proszę o kontakt aneta.banat1@gmail.com
Jestem tu 2017-02-11 21:03
Za ta stawkę ???? Nie ma takiej, najniższa krajowa w Holandii to 8,96 powyżej wiekowki
Mała 2017-02-12 08:54
W ofercie na ich stronie maja stawke 9,43E brutto a Pani z biura podala Ci 8,96E brutto. No to ladnie kroja...
Dona 2017-02-13 08:51
Hej, Też tam chciałabym wyjechać. jeśli jesteś już na miejscu , proszę odezwij się do mnie na maila aldonasad@tlen.pl i powiedz jak to wygląda? Pozdrawiam
Dona 2017-02-13 08:59
Jak już będziesz na miejscu i jest to możliwe, proszę napisz jak tam jest? Pozdrawiam aldonasad@tlen.pl
ola 2017-02-14 13:38
skoro 8.96 jest najnizsza powyżej wiekówki to stawka 6,84 jest na wiekowce chyba z tego co rozumeim
Kiki 2017-02-14 14:20
Witam,

Przeczytałem wasze opinie, byłem wraz z kolegą (który już wcześniej 2-krotnie pracował przez Covebo w NL) i mogę powiedzieć prawdę na temat w.w. agencji:
- ja zostałem przy stawce 11.15E/h, a koledze podsunęli umowę w j. holenderskim (oczywiście jak o nią pytał to mu jej nie udostępniono) gdzie stawka wynosiła 9.34 E /h - dodam, że po kontakcie z biurem dostał informację, że przez 12 miesięcy jego stawka nie ulegnie zmianie! jedynie informację, że podpisał pewną umowę, że nie pracował w Polsce przez 6 miesięcy - gdzie w danym roku pracował już 2 razy przez Covebo plus w Polsce w w.w. okresie - jak wyżej wspomniałem do dokumentu wglądu nie miał
- warunki mieszkalne: BARDZO DOBRE - nie ma co narzekać - Gorinchem - łazienka, kuchnia wyposażona, salon, wifi, nowy TV itd. - wszystko czyste i zadbane - brak zastrzeżeń
- jedynym mankamentem tej firmy jest brak zorganizowania ciągłości pracy, bo nie wiesz czy jutro pójdziesz do pracy czy np. przez 3 dni lub tydzień siedzisz w domu - zero gwarancji godzin
- koordynatorzy niechętnie odpowiadają na drażniące ich pytania - jak upominasz się o swoje to musisz się "trochę" namęczyć
- w kwestii wypłaty i zaliczek - zawsze na czas, brak zastrzeżeń

Myślę, że jest to szczera i obiektywna opinia na temat pracy w Covebo.
Jeśli chodzi o mnie i o kolegę - zmieniamy agencję.

Ps. NIKOMU NIE POLECAMY pracy na jajkach w EDE, lub na myciu skrzynek - barbarzyństwo!!!
Praca w Kaldenberg - miła atmosfera, mili ludzie, dobra stawka - nie czujesz zmęczenia po dniu pracy.
3
ernest 2017-02-14 17:24
Witam, A jak z pracą na maszynach CNC?
Turkot 2017-02-14 17:51
Czy Covebo ma jakąś ofertę pracy dla kobiet? Słyszałam od znajomego że są fajną agencją ale nie wiedział o pracy dla kobiet?
Pakol 2017-02-15 16:10
Czy był ktoś może na roślinach w hendrik ido ambacht i może podrzucić opinię? Z góry dzięki ;)
Ricc 2017-02-16 13:36
Witam i jak tam sytuacja w harderwijk na filetach? Zmienilo się odnośnie godzin ? Jak sprawa dojazdu i zakwaterowania ? Bylbym wdzięczny za jakies informacje. Moj email pmitalianboy7@gmail.com
Ps. Mam wyjechac w ten weekend
nowy 2017-02-16 23:26
siema i jestes na miejscu bo ja tez mam tam byc od 20.02 warto jechac?
bartex 2017-02-17 01:18
Nie kumam o co chodzi pracowałem a co miałem robic
monter 2017-02-17 01:19
Botlek Rotterdam - monter konstrukcji na terminalu. Ktoś? Coś? Jest? Pracował?
Koos 2017-02-17 09:29
w boni nijkerk jest zaje bi s cie
2
KS 2017-02-17 15:33
Robi ktos w holandi na zbieraniu zamowien przygotowaniu paczek z towarem do wysylki. Bo mam taka oferte oplaca sie sa godziny jak z mieszkaniem? Niech ktos o tym napisze jak robi tam albo robil
Beyourself20 2017-02-17 17:52
Witam czy był lub jest ktoś w Veen w Hoefakker na produkcji ozdób kwiatowch ?
monter 2017-02-19 14:32
Botlek Rotterdam. Ktoś? Coś?
Malik 2017-02-20 09:05
Fajna agencja i dobrze mi się z nimi współpracowało. Trafiłem na fajna robotę, właściciele sympatyczni ludzie, dali mieszkanie bardzo dobre, zarobki też ok.
marta 2017-02-20 11:20
ja nie polecam wyjazdu do Bunschoten, miałam z chłopakiem wyjechać do pracy przy eklerkach i ciastkach, co się okazało na miejscu byliśmy na 5 róznych firmach... i na niektorych nie bylo wgl nic wspolnego z ciastkami.. Zostaliśmy oszukani z wypłatami, na ponad 1500zł... i na wiekówce pobrali mi za zakwaterowanie co miesiąc 240euro... a miałam 19 lat.. ogólnie, kooordynatorzy piszą smsy lub dzwonią 30 minut przed pracą.. a jak ktoś się postawi to olewają.. także nie polecam.. naprawdę. Za rower odciągają 40 euro miesiecznie, a strach nimi jezdzic..
marta 2017-02-20 11:22
ja nie polecam wyjazdu do Bunschoten, miałam z chłopakiem wyjechać do pracy przy eklerkach i ciastkach, co się okazało na miejscu byliśmy na 5 róznych firmach... i na niektorych nie bylo wgl nic wspolnego z ciastkami.. Zostaliśmy oszukani z wypłatami, na ponad 1500zł... i na wiekówce pobrali mi za zakwaterowanie co miesiąc 240euro... a miałam 19 lat.. ogólnie, kooordynatorzy piszą smsy lub dzwonią 30 minut przed pracą.. a jak ktoś się postawi to olewają.. także nie polecam.. naprawdę. Za rower odciągają 40 euro miesiecznie, a strach nimi jezdzic..
Kanill 2017-02-20 12:34
Witam ktoś mi powie jak wyglądają mieszkania z firmy covebo ?? czy wszystko jest łącznie z wi fi ?
Kanill 2017-02-20 12:34
Witam ktoś mi powie jak wyglądają mieszkania z firmy covebo ?? czy wszystko jest łącznie z wi fi ?
sandraxxooc 2017-02-21 14:09
hej. Jestem dziewczyną z Małopolski i planuje wybrać się na pakowanie szaszłyków gdzieś w marcu. Ktoś też jedzie?
jaro 2017-02-21 15:03
Ktoś się wybiera na produkcję roślin?
KS 2017-02-22 12:19
Czesc a gdzie pracowales w jakiej miejscowosci
Mat 2017-02-22 16:02
do zwolle?
Roksana 2017-02-22 19:55
Hej. Dostaliśmy z chłopakiem ofertę pracy w Barneveld w zakładzie przetwórstwa serowego i zakładzie z przetwórstwem mięsnym. Czy ktoś może się wypowiedzieć o aktualnych warunkach wyjazdu przez to biuro. Dla nas niejasne są opłaty za zakwaterowanie, w biurze mówią inną stawkę, na skierowaniu widnieje też inna kwota:/ jak to wygląda w praktyce?
Aga 2017-02-22 20:21
Witam czy ktos pracowal pracuje w nijkerk czy jakos tak z firmy covebo przy kurczakach na kontroli jakości?? Dzwonili do mnie i nie wiem czy oplaca sie ta praca..
wczas90 2017-02-22 22:33
Hej tak ja planuje i jestem z slaska blisko krakowa napisz na wczas90@o2.pl
zawiedzione oszukane 2017-02-23 10:36
pojechałam przez Covebo wraz z koleznka rok temu pierwszy raz do pracy do Holandii, dali nam taka lekcje zycia ze nigdy jej nie zapomne!! pomijajac fakt ze razem z kolezanka musiałysmy jechac firmowym transportem( kierowca stawal co godzine i robil sobie po 20 przerwe na cygarka) mialysmy byc na godzine 16-17 dojechalysmy na godzine 1.00 i zostałysmy poinformowane przez koordynatorke idiotke blondynke Ewelinke(do niej tez potem wroce) ze mamy isc rano do pracy z czym okej nie bylo problemu :) ale wracajac do warunkow mieszkaniowych, wchodzac do budynku (byłego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak sie potem okazało) powitala nas steeeeeerta smieci siegajacych, az po sufit, z myszkami biegajacymi po calym domu, doslownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wszedzie! pokoje kuchania lazienka hol wchodzace do szafek i do jedzenia! Koordynatorke w ogole to nie obchodzilo, kazala nam kupic trutke na myszy i w wlasnym zakresie i wlasnym kosztem je wytepic, ale myslimy sobie nie bedziemy narzekac i robic problemow, przeciez jestesmy pierwszy raz w Nl. tak wiec przez miesiac zyłysmy sobie ze wspolokatorami i myszkami. Dom byl przeznaczony na 5 max 6 osob gdzie koordynatorka włozyla nam jeszcze jedna osobe ktora musiala spac na sofie w salonie przez 2 tygodnie!! tak sie traktuje ludzi? praca owszem spoko, zimno bo na chlodni przy miesie, ale atmosfera okej ludzie tez do zycia mozna było pracowac tylko jak po miesiacu pracy zobaczylysmy wyplate 320e + zaliczka 150, tak wiec w miesiac zarbilysmy 470 euro!! praktycznie w trybie natychmiastowym zakonczylysmy wspolprace. a co do paniusi Eweliny to brak slow niekompetenta osoba na takim miejscu, nie potrafi ogaranac zalatwic doslownie niczego i do tego wredna klamczucha! gdy zadzwonilysmy do buira z zapytaniem o tak niska wyplate powiedziano nam ze dostalysmy kary od koordynatorki ktora twierdzila ze nie chodzilysmy do pracy urzadzalysmy imprezy na domku, przez caly miesiac pracy mialysmy jeden dzien zika z podowu zatrucia pokarmowego i nic pozatym, a co do imprez! tej idiotki ani razu nie bylo nawet w poblizu naszego miesca zamieszkania! ale oczywiscie Pani pracujaca w biurze bodazje pani Justyna kazala nam to zalatwiac wlasnie z ignorantka Ewelina bo jak sie potem okazala to dwie przyjacioleczki!!!!!!!! nie polecam napewno nie Roosendaal i koordynatorke Eweline!!!!!
1
monter 2017-02-23 16:33
Rotterdam Botlek. Ktoś? Coś?
Piotr 2017-02-23 17:23
przeczytałem cały wpis, dobrze, że piszesz, uświadamiasz ludzi, jednak trzeba również zwrócić uwagę na fakt, że akurat tak źle być może tylko Wam się trafiło. Ciężko mi cokolwiek sensownego napisać, szkoda, że tak źle Wam się trafiło, szczerze współczuję, ale nie dajcie życiu się, pozdrawiam
1
Mila 2017-02-23 19:43
hej! Ja jestem chętna, czy to jeszcze aktualne?

Serdecznie pozdrawiam:)
Danila 2017-02-25 16:21
Covebo to dobra agencja, czasami coś nie wyjdzie . Taki pech.
Tak sobie 2017-02-25 23:20
Hej byłam w veen, jeżeli chodzi o pracę jest ok, natomiast co warunków mieszkaniowych syf totalny, domek 10 osobowy, 3 pokoje bez okien, 2 z oknami , za pierwszym razem napewno trafisz na ten pokój bez okna
Tak sobie 2017-02-25 23:21
Hej byłam w veen, jeżeli chodzi o pracę jest ok, natomiast co warunków mieszkaniowych syf totalny, domek 10 osobowy, 3 pokoje bez okien, 2 z oknami , za pierwszym razem napewno trafisz na ten pokój bez okna
kAma 2017-02-26 11:22
ODRADZAM!!!! Obiecują złote góry !! A jak przyjedziesz siedzisz 5dni na domkach zimno syf brud !!bylam tam tylko miesiąc wszyscy uciekali pracowało się po 2dni w tygodniu zeby za domek zapłacić wrocilam do polski i jestem na minusie !wrocilam z długami !!omijajcie ta firme!!! Jak chcecie wiedziec wiecej piszcie Magda.kmier@interia.pl
Bb 2017-02-26 14:56
Hej czy ktoś wyjeżdża 19 marca do pracy w Holandii z firmy covebo???

Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.