logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

rado2 2017-07-12 22:52
do Bleiswijk?
to powodzenia zycze.
anka 2017-07-13 18:20
Witam czy ktoś pracuje w fabryce ze środkami owadobójczymi jak warunki ?
Wiesia 2017-07-13 19:49
Wyjeżdżam w ten weekend do Venlo na truskawki , co o tym sądzicie ?
Biurkot 2017-07-13 21:08
Covebo Work jak widzę ma dość długa listę ofert. Czy mógłby ktoś wskazać o które roboty warto prosić?
Elo 2017-07-14 10:25
My też jedziemy do Nijkerk na produkcję, mówisz że jest sporo??
1
Grzegorz 2017-07-14 22:46
Ja pojadę
Pomoccy 2017-07-14 23:18
Witam czy ktos aktulalnie przebywa w tym miejscu Bunschoten-Spakenburg Verdistraat 62. Sprawa bardzo ważna. Potrzebuje kontakt do kordynatorow z tego oddzialu.
Grzegorz 2017-07-15 09:29
Kto mi odpowie na następujące pytanie.Czy pracując przez agencję Covebo zarobię 1400 euro na rękę?Podobno 1565 euro brutto to jest minimalna stawka w Holandii.
rado2 2017-07-15 11:34
zarobisz ale nie z covebo
4
Grzegorz 2017-07-15 13:33
To jaką agencję możecie polecić?
rado2 2017-07-15 18:39
Najlepiej samemu cos sobie znalezc bo cie oskubie kazda agencja bardzo.
pierwszy raz 2017-07-15 23:56
Ja jestem w Naijker sama jak ktos jest niech sie odezwie sama jestem
nibytaknibynie 2017-07-16 14:30
Witam czy ktoś pracuje w NIJKERK jako order picker,bodajże w Boni marketen? prosil bym o jakas opinie :)
rosomak44 2017-07-16 20:53
Witam,Jestem W Holandii Od Kilku Miesiecy Caly Czas W Covebo. Poczatek nie ukrywam byl trudny. Wplyw na to niestety ma wszechobecna patologia. Ale jak ktos chce pracowac i wie po co przyjechal to nie jest najgorzej. Oczywiscie wiekszosc tu ćpa, jara, posiada wyroki w Polsce czy rózne inne rzeczy ale normalni tez sa. A wyplaty no coz ja mam zawsze powyzej 1000euro bo przyjechalem tu przede wszystkim do pracy a wyplaty w Polsce sa oplakane wiec nie ma co narzekac...Pozdrawiam normalnych a takze bardzo ładną koordynatorke Monikę J.
Mikula 2017-07-16 23:57
a ja szukam dziewczyny do wyjazdu
Bartosz 2017-07-17 08:38
Covebo Work to spoko agencja, można zarobić całkiem nieźle, warunki mieszkaniowe też są dobre. Jeśli ktoś ma wygórowane wymagania to najlepiej jak sam znajdzie sobie pracę i nie będzie musiał nikomu płacić.
Michu 2017-07-17 09:49
Ja nie wiem co wy chcecie. Ja byłem już z dwiema innymi agencjami i z covebo i wszędzie jest tak samo. Opłaty są wszędzie. Ale przynajmniej robota jest od ręki. A w covebo jest przynajmniej ok, bo przed wyjazdem się starają. A na miejscu to wiadomo jak wszędzie. Nikt cię nie rozpieszcza ale wiadomo że przyjechałeś do pracy a nie na wakacje. Ale widziałem takich co myśleli że na wczasy przyjechali i najebani już o 11 byli. Potem sms a on "chory". I potem płacze że go zwożą. Ludzie to nie wczasy. A opłaty to w każdej agencji biorą a nawet większe mówię wam. POZDRO DLA NIJKERK.
2
rado2 2017-07-17 22:31
pokaz mi 1 agencje w ktorej biora wiecej.100 euro tygodniowo za domek+19za dojazdy autem+21 ubezpieczenie to sa koszty COVEBO.
rosomak44 2017-07-18 12:39
Stary pracujesz w Covebo i placisz 100euro tygodniowo za zakwaterowanie? To gdzie ty mieszkasz w palacu? Nie daj sie robic w balona...reszta kosztow jest normalna Ja place 55euro za tydzien.
4
miko 2017-07-18 13:23
z ciekawości spytam gdzie pracowałeś? jakoś wierzyć mi się nie chce, ja też płaciłem normalnie 55€/tydzień.
1
Zegveld 2017-07-18 16:37
Siemka wszystkim :) Czy ktoś z was pracuje lub pracował w Zegveld w fabryce serów? Dostałem z kolegą propozycję i zastanawiamy się jak z zakwaterowaniem i jacy ludzie. Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :)
rado2 2017-07-18 22:37
nie bede ci salarisa wysylal.100 tygodniowo bylo.
Munior 2017-07-18 23:20
Zastanawiam się nad wyjazdem do pakowania ciastek, jestem z okolic Częstochowy.
Michu 2017-07-19 09:28
Coś musiałe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mi brali coś koło 6 dych. dla mnie była ok agencja. dobry pieniądz do pl zabierałem. Albo miałeś jakieś domiary. Sprawdzałeś u innych salarisa?
Weronika 2017-07-20 12:55
Czytając negatywne komentarze o Covebo w Bunschoten i pracy na Boboli myslałam sobie, że piszą to ludzie, którzy nie przyjechali ciężko pracowac i zarobic pieniądze tylko po prostu na wakacje, pozwiedzac piękną Holandię. Początkowo byłam sceptycznie nastawiona do tego chociaż wyrzucili nas 46 km od Bunschoten! Umowa była taka, że Covebo będzie tankowało prywatne auto pary z którą będziemy dojeżdżac , jednak kiedy dostałam solarisa(wycinek z wypłaty) przeraziłam się. Tyle ile odciągają dla siebie to jest nie do pojęcia! Transport miał byc za darmo a mam odjęte 20e. Zakwaterowanie? Mieszkamy z chłopakiem w jednym pokoju, mamy taki sam dostęp do wszystkiego, a on ma potrącone 82e gdzie ja 54. Z koleżanką mając takie same godziny bo dojeżdżamy razem, mieszkamy tak samo jak oni moja wypłata różni się o 31e. Polacy traktowani są tu tylko jako ludzie do pracy, nie masz nic do powiedzenia jeśli jesteś zmęczony bo taśma leci. Słyszałam o sytuacji gdzie dziewczyna zemdlała, a 4h musiała czekac na zmiane bo nikt nie chciał przyjśc na jej miejsce do pracy. COVEBO zdziera pieniądze za wszystko!!! Umowa niby przedłużana co tydzień, ale teraz kiedy mówię że nie chce przedłużyc oni twierdzą że będę musiała zapłacic 100e kary + nie dostane pieniędzy za strój (za który również potrącili). Większe pieniądze zarobię w Polsce i mniej się narobię. NIE POLECAM !!!!!!
6
nela 2017-07-20 13:52
Jak mogli Ci potrącić pieniądze za strój skoro dostajesz go od firmy, w której pracujesz? idź do koordynatora i wszystko Ci wyrównają. I wytłumaczą dlaczego macie różnice w wyplatach :) w kadrach tez pracuja ludzie i moga się mylić . ale zawsze lepiej wypisywac pierdoły na forum niz ruszyć tyłek i sprobowac cokolwiek zalatwic
1
rado2 2017-07-20 16:47
tam cos zalatwic to graniczy z cudem.
2
Weronika 2017-07-20 17:00
Myślisz, że nie próbowałam?? Zanim napisałam ten komentarz kontaktowałam się z koordynatorem i cisza. Teraz już nikt nie odbiera telefonu. Ale oczywiście lepiej z góry oceniać i stwierdzić, że ktoś nic nie zrobił niż najpierw zapytać czy z nikim się nie kontaktowałam..
2
rado2 2017-07-20 17:18
mi sie wydaje ze to koordynatorzy te pozytywy pisza.Ja o tej firmie nic pozytywnego napisac nie moge.Jedna wielka porazka.Jak juz wyjechalem z Polski to 0 kontaktu z polskim biurem,nikogo na miejscu zeby mnie przyjac do zakwaterowania a potem nikogo kompetentnego zeby cos zalatwic.Jedynie co dobrze potrafia to ucinac z wyplaty kase.Bylem tam i chlopakowi bark wyskoczyl to kazali mu wy..... do Polski i sie leczyc,takze wiesz nic dodac nic ujac,a w tym czasie jak ja bylem tam to przyjechalo z 10 chlopakow i pojechalo jak zobaczylo ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo praca i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to jest roznica.Tempo takie ze tylko ten kto musi to tam zostaje.
3
madlen 2017-07-20 18:18
Jak z angielskim? Czy biegły angielski jest wymagany? Obawiam się bariery językowej. ????
Patusia 2017-07-20 20:38
W Venlo może to było?
rado2 2017-07-20 20:55
nie w venlo
Zdecydowanie NIE 2017-07-21 11:38
A ostrzegałam. Nie każdy kto pisze, to osoba która sobie wyssała wszystko z palca aby się lepiej poczuć. Będą tacy co byli, zobaczyli jak jest i chcą ostrzec innych, żeby i oni nie wpakowali się w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] A są i tacy co będą zwyczajnie zmyslać. Ludzie to tylko ludzie. Nie wzięłam sobie wszystkiego z kosmosu. I z tą dziewczyną co zemdlała to każdy słyszał. Zawsze coś dodadzą od siebie jak już tam nie pracujesz, więc wiele wersji możesz słyszeć. Pozostaje mi tylko powiedzieć, że każdy się uczy na własnych błędach. Ja też mam nauczkę na przyszłość ☺️
2
aga31 2017-07-21 14:12
Oczywiście że zarobisz :) ja tak zarabiałam, zależy tylko ile masz godzin. Pozdrawiam i życzę powodzenia
1
rado2 2017-07-21 14:29
aga31 ty tam koordynatorka jestes?
to moze i tyle zarabiasz.
zadowolony 2017-07-21 18:42
Covebo Work Office to dobra agencja i jak poczytałem opinie osób , które już same mylą się ze swoim nickiem to widzę, że robią to celowo. Czyżby ktoś ich inspirował?
1
rado2 2017-07-21 20:05
ciebie inspiruja chyba te ojro zebys tu siedzial i zachwalal.
2
samotna 2017-07-24 04:11
Kto jest w Naijkerku???i czuje sie sam tak jak ja???
1
Gucci 2017-07-24 18:32
chetnie
Sicck 2017-07-24 22:30
Ile godzin tygodniowo można wyciągnąć w Bunschoten na produkcji pieczywa i jak atmosfera w pracy?
Buli 2017-07-25 08:32
Nie polecam firmy COVEBO wyjechałem z dziewczyną przez tą firme i nic kompletnie nic nie było tak jak nas zapewniali w polsce... Poprostu tragedia jak juz jesteś w Holandii mają cie za nic i zero pomocy musisz liczyć tylko na siebie naprawdę trzeba się zastanowić 100 razy czy warto bo uwierzcie nie warto....... Pozdrawiam :-(
1
bajtle 2017-07-25 10:28
my tak ok 40 zawsze mamy.. wiadome, że czasem jest mniej a czasem jest wiecej. na stupi jest spoko nie mozemy narzekać na ludzi. czasem trafi sie ktos lewy jak wszędzie, ale raczej jest ok
Gucci 2017-07-25 13:58
szukam osoby chetnej do wyjazdu k/m ;)
badchoice 2017-07-25 19:12
Od 12 lipca czekam na wyjazd i nic. Nie dzwonią nie odbierają, miałam jechać w parze i niby nie ma miejsc !
Naty 2017-07-25 19:12
Nie prawda. Cały czas masz kontakt z koordynatorem swoim i pomoc. Pozdrawiam Natalia.
1
Jastin 2017-07-25 19:31
Siema ja w sob. Tam mam być takze można się zgadac samotna ;) w ogóle jak tam hm . Jus napisz jucha513312@wp.pl
Robotnik 2017-07-25 21:21
Covebo Work to spoko agencja z doświadczeniem i u nich można dobrze wyjechać. Korzystałem z usług i wiem co piszę a mazgaje na forum niech już położą się do łóżeczka spać . Robota za granicą to nie zabawa w przedszkole i marudzenie że zabrakło coś do szczęścia
1
samotna 2017-07-26 05:12
A gdzie jedziesz???
remidabul 2017-07-26 13:39
Ja wyjeżdżam w niedziele do Bunschotten do zakładu Boboli , jedzie ktoś może wtedy jeszcze ?
roksana 2017-07-26 18:23
jaka konkretna firme polecacie!!
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.