Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-11 15:00:42 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Covebo - Holandia. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
byly covebowiec - 2009-07-30 13:21:59 odpowiedz | cytuj
Ta firma to oszusci!!!
żaba - 2010-02-11 19:58:54 odpowiedz | cytuj
Popieram w 100%.Oszuści i jeszcze raz oszuści.Wypłacalni ale tylko dla siebie hehe.Innych ludzi mają gdzieś.
żaba - 2010-02-11 19:58:58 odpowiedz | cytuj
ola - 2010-03-06 21:41:17 odpowiedz | cytuj
A ja powiem tak dobrze mi sie pracowało, az im sie wszystkim nie posrało. Kase zarabiałam ale w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich miałam, dzisiaj już tam nie robie bo wyladowała bym w grobie. Jeśli chcesz tam pracować pij i pal zioło a bedziesz miał dobrze :) pozdrawiam
kura - 2010-04-13 15:17:11 odpowiedz | cytuj
wypisujecie bzdura przez brak wiedzy i tak zawsze to wyglada !
anonim - 2010-04-13 15:20:20 odpowiedz | cytuj
żaba - 2010-02-11 19:58:58

bzdury piszecie sama pracowalam tam 6 lat i nigdy nie miaÅ?am problemow tym co sie robic nie chce wlasnie takie bzdury pisza

morgan - 2010-04-14 11:43:49 odpowiedz | cytuj
pracowałem w Covebo idioto oszustami są tylko dla nierobów albo niedouczonych ćwoków albo nie znasz języka durniu i potrzebujesz tłumacza co Cię [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Katarzynka - 2010-04-19 19:26:28 odpowiedz | cytuj
Bzdury???Może Ty miałeś tyle szczęścia ! Nie wypowiadaj się że inni to idioci i że im się pracować nie chce!!!! Mój chłopaka pojechał 3 dni temu....zarobki,mieszkanie,zwrot paliwa i ogólnie wszystko nie zgadza się z opisem firmy Covebo w Opolu ! Zarabia grosze i nie ma za co wrócić do kraju :(
ODRADZAM WSZYSTKIM :(:( NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ SIĘ SPOTKALIŚMY
Katarzynka - 2010-04-19 19:29:50 odpowiedz | cytuj
Ale inteligencja,nie ma co! Pasłuchaj mój chłopak pojechał do Holandii 3 dni temu i teraz nie ma za co wrócić ! Praca w ogóle się nie zgadza z wcześniejszym opisem
Przestań bredzić głupoty że było kolorowo a że Ci co narzekają to nieroby i nieudacznicy....Sam jesteś ograniczony skoro wysuwasz takie wnioski nieznając opini innych a powołując się na swoje doświadczenia...albo jesteś przedstawicielem tej firmy
anonim - 2010-04-20 16:23:23 odpowiedz | cytuj
Droga Kasiu jeżeli osoba wyjeżdża z danej firmy musi podpisać umowę o skierowanie w której wszystko jest zapisane to co opisałaś to przykre lecz myślę ze jeżeli chłopak podpisał ta umowę to dokładnie wie na jakich warunkach miał pracować bynajmniej ja tak miałem
Pozdrawiam
anonim - 2010-04-20 16:27:18 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich jeżeli chcecie cos wiedzieć na temat firmy to w żadnym wypadku nie korzystajcie z forum na forum zawsze wypowiada się osoby które miały nie dobre wspomnienia z dana firma sami Weście sprawę w swoje ręce a przed wyjazdem dobrze o wszystko dopytajcie by rozwiać wszelkie wątpliwości
anonim - 2010-05-20 12:30:32 odpowiedz | cytuj
anonim - 2010-04-20 16:27:18

Wez ty przestan glupoty wypisywac!W biurze w Polsce powiedza ci wszystko ,ale po przyjezdzie do Holandii jest inaczej jak bylo ustalone w Polsce,a jak sie nie podoba mozesz sie pakowac i wracac do PL.Ta firma to najgorsze dziadostwo jakie do tej pory widzialem.Oszukuja ludzi jak sie tylko da.Wmawiaja ludzia ze placa 2podatki za nadgodziny i jeszcze podatek dla bezrobotnych co jest sciema.Jesli ktos pracowal bezposrednio pod holenderskim pracodawca wie ze nie moga sciagac 2podatkow plus podatek dla bezrobotnych!!!!!!!!!Oszuci!!!!!!!!
anonim - 2010-06-16 10:32:08 odpowiedz | cytuj
ooo widze ze mamy adwokata na forum:-) prosze sie dobrze poinformowac a puzniej wypisywac bzdury wasze wypowiedzi sa zenujace
mały - 2010-11-03 11:07:52 odpowiedz | cytuj
ODRADZAM WSZYSTKIM :(:( NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ SIĘ SPOTKALIŚMY !!! PO 4 dniach pracy powiedzieli nam ze nie ma pracy i wysłali nas do polski. I jeszcze dodam ze w ani jeden dzien nie byli my w tej pracy co nam proponowali w PL. ODRADZAM WSZYSTKIM :(:(
anonim - 2010-11-15 19:34:35 odpowiedz | cytuj
Jak najbardziej popieram powyższe opinie na temat firmy covebo. Owa firma to jeden wielki skandal składający się z przekrętów i samych oszustw. Jeśli domagałeś się wyrozumiałości i szacunku ze strony pracowników to zostawałeś nachodzony poprzez kontrole nie pomijając gróźb jakie otrzymałem z ich strony. Po tym jak nie mogłem wrócić do Polski prawie doszło do rękoczynów gdyż nie załatwiono mi transportu zgodnego z wyznaczonym terminem. Prawda jest taka ze oszustwa w tej firmie są porzadku dziennym. Pracując w Eindhoven warunki domu były naganne(za przystępną cene 20+ euro za tydzień).Niestety kiedy chciałem otrzymać jakikolwiek kwitek(solaris) pokazujący ile zarobiłem-nie otrzymałem odpowiedzi, a jeśli już tak bardzo sie o to starałeś to Cie traktowali juz gorzej i sie odgrażali... Także jeśli ktoś się ma zamiar wybrać poprzez ta firmę do Holandii z biurem w WEERT to nawet własnemu wrogowi bym nie życzył takich katuszy jakie tam przeszedłem. Praca wporzadku nie moge narzekac gdyż mogłem nabic trochę godzin pracuja po 11h-12h. Zalet żadnych nie widzę, lecz widzę jedno jak wiele "bardzo sympatycznych " opinni pisza byli "pracownicy" owej firmy. Pozdrawiam Damiana S. oraz jego kumpla kordynatora, ktory go zastapił na czas urlopu który miał mi wpiepszyć.. :/ lecz skonczyło sie na groźbie.. Szkoda ze nie uczynił tego;/ Raczej by nie wrocił do Polski :D
suseł - 2011-01-04 11:45:47 odpowiedz | cytuj
Damian koordynator największy kłamca jakiego znam, każdy bajer ci wciśnie żebyś tak zrobił jak on chce. Wieczne przeprowadzki po domkach gdzie są w średnim stanie zależy gdzie sie pójdzie. Wypłaty co 4 tyg. i 2 tydzień leci jak siedzę w domu a on szuka mi pracy. Cały czas ta sama gadka a nic nie idzie w tym kierunku co trzeba. Pakuje sie jutro i wyjeżdżam tyle odradzam wszystkim. Może jedyny plus to że ludzi starszych przyjmują nie zważając na wiek. A praca jaką oferują też nie jest najlepsza tzn namiaoty,palety,jajka,piekarnia,rzeźnia i nic wiecej nie słyszałem.
anonim - 2011-01-13 18:20:30 odpowiedz | cytuj
Ta agencja pracy to jakaś porażka. Zgłosiliśmy się ze znajomymi do pracy i krótko mówiąc [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z niej było. Na początku wszystko wydawało się ok, wytłumaczyli co i jak, jaka praca, zarobki, zakwaterowanie itd. itp. W któryś dzień zadzwoniła jakaś kobieta i mówi, że w ciągu 1h mamy się zdeklarować. Szybki telefon do znajomych, konsultacja i oddzwaniamy. Co się okazuje? Że pracy już nie ma. Dziwne, bo jeszcze 30min wcześniej była....
Drugi przypadek. W któryś dzień napisali czy jesteśmy chętni na wyjazd do Belgii, krótka odpowiedź, że na tak. Zadzwoniłem, dopytałem się co i jak, znowu wszystko wyglądało spoko. Miał do nas oddzwonić pracownik agencji i potwierdzić wyjazd, do dnia dzisiejszego nie zadzwonił... Telefony w agencji milczą, nikt nie odbiera, nagle zapadli się pod ziemię. Zwykłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze strony agencji o pracy i nic więcej. Zdecydowanie nie polecam nikomu. Jak bym mieszkał w którymś mieście, gdzie mają siedzibę to chętnie bym się tam wybrał i powiedział im co o nich sądzę.
Pozdro dla kumatych, nie dajcie się zrobić w huja.
wojtex1961 - 2011-01-19 21:34:31 odpowiedz | cytuj
Ludzie jedna pisze że chłopaka jej źle traktują, nie ma pracy,nie ma za co wrócić do domu,A MOŻE ON TAM WÓDE WALI I JARA TRAWE - może więcej traci kasy niż zarabia.Drugi pisze, praca O.K. ale warunki mieszkaniowe gorsze niż w domu - to co ty do Holandii pojechałeś na wakacje czy do pracy?Niektórzy piszą WMAWIAJĄ LUDZIĄ> nie sprawdziliście się w szkole to i w prostych pracach się nie sprawdzacie.Wczoraj wrócił mój znajomy z Holandii, powód - w umowie miał 40 h tygodniowo, a kazali mu pracować 60 h - bez komentarza.
anonim - 2011-01-24 19:16:09 odpowiedz | cytuj
CHCECIE COS WIEDZIEC O COVEBO?TO TAM POPRACUJCIE HE HE.PRZEZ PIERWSZE DNI MASZ WRAZENIE ZE TO JAKAS POMYLKA,A TO MOWI SAMO ZA SIEBIE,NAJGORSZA AGENCJA!!!!KOORDYNATORZY TO POLACY SPRAWIAJACY WRAZENIE LEKKO NIENORMALNYCH.COVEBO TO JEDEN WIELKI SZMELC TYLE!!!!!!!!!!
wk - 2011-01-24 20:12:28 odpowiedz | cytuj
Napisz jak długo pracowałeś, ile godzin tygodniowo pracowałeś, ile zarabiałeś na tydzień i co robiłeś. Znasz na pewno inne firmy i na ich forach pełno jest takich postów jak Twój, ale z nich nic nie wynika.
bania osiem - 2011-01-31 13:22:04 odpowiedz | cytuj
to pracuj w polsce za 1200 zl jak ci sie niepodoba ty pedale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
wariatosKLB - 2011-02-09 12:50:11 odpowiedz | cytuj
bania osiem - 2011-01-31 13:22:04

miałem okazje pracować, w tej firmie przez około 1,5 roku, nie jest tam najgorzej, ogólnie to nie ma reguły na to, czy bedzie dobrze, czy ch.... zależy wszystko jak się trafi,negatywem napewno są polscy koordynatorzy którzy wręcz zerują na polakach typu kara za byle bzdet
bagduagd - 2011-02-10 14:18:08 odpowiedz | cytuj
szczerze nie polecam tej firmy bylem wiem widzialem co sie tam dzieje jeden wielki syf i oszustwo a jak widze dobre komentarze na temat tej firmy to zdaje mi sie ze ci z biura to wypisuja. powinni tez zmienic branze na biuro przeprowadzek a nie nazywac sie biurem pracy. zco do opieki lekarskiej heh zawioza dopiero jak nogami do przodu ktos wyjedzie heheheheh nie polecam naprawde.
oscar bertelsen - 2011-02-23 11:42:12 odpowiedz | cytuj
zajebista firma pracowałem 4 mies bylo spox warunki mieszkaniowe kasa na czas polecam
x