Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kos - 2015-04-17 15:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem i polecam, kasa sie zgadza pod warunkiem ze jedziecie pracowac a nie jarac i imprezowac. Covebo zawsze spoko a bylem kilka razy
zdjecie uzytkownika
karolaaa - 2015-04-17 15:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chce wyjechac jakos w czerwcu ... i popracowac z 3 mies. myslicie ze odloze wiecej pieniedzy niz w polsce na pracach w polu ? jade tam pierwszy raz i nie wiem jak jest ;/
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-04-17 16:32:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra kto jedzie w niedziele 19.04 i z jakich miejscowosci?
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-04-17 16:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Atilla - 2015-04-15 22:29:43]:
jedziesz do westfort?
zdjecie uzytkownika
Atilla - 2015-04-17 20:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja poki co czekam na telefon od nich na nowa oferte bo w ta niedziele mialam jechac ale nie dalam rady i tak nadal jestem w kropce bo ja w holandi bylam juz dwa razy i najbardziej to boje sie ludzi i oszustwa ze strony firmy z jednej kiedys musialam uciekac mam nadzieje ze ludzie pracujacy w covebo nie owijacie w bawelne i rzeczywiscie jest dobrze
zdjecie uzytkownika
Atilla - 2015-04-17 20:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrrr - 2015-04-17 16:36:27]:
Co do tego to mialam jechac do Nijkerk
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-04-17 20:40:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Atilla - 2015-04-17 20:21:26]:
ja mam 2 kumpli tam gdzie jade i robia przez covebo ale akurat w innym zakladzie na wozkach i bardzo sobie chwala i mieszkania maja ok co dla mnie jest wazne . odezwe sie pod koniec przyszlego tygodnia co i jakie wrazenia :)
zdjecie uzytkownika
Atilla - 2015-04-17 20:53:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrrr - 2015-04-17 20:40:50]:
O bede wdzieczna chyba ze wyjade to wtedy bede tam :) ale skoro ty piszesz ze znajomi sa i sa zadowoleni... Bo ja szukalam opini o kurczakach ale niz wiecej bylo o pizzerinkach jakis oponach ale dzieki moze odwagi mi troche brakuje by zrobic krok w nieznane ;)
zdjecie uzytkownika
Lolek - 2015-04-17 22:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam moze ktos powiedziec cos o pracy w miescoe Lelystad w firmie Mini-grip bo mam tam oferte pracy
zdjecie uzytkownika
mala mi - 2015-04-17 23:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktos jutro do bunschoten jak nastawienie ?
zdjecie uzytkownika
mala mi - 2015-04-18 00:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bunschoten bobole? ma ktos jakas opinie odnosnie tego?
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-04-18 08:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Atilla - 2015-04-17 20:53:57]:
na kurczakach jeden pracuje na filetach i jest spoko, na fejsie masz strone o nazwie opinie o agencjach pracy w hollandi i tam sie dowiesz od ludzi co tam pracuja
zdjecie uzytkownika
Atilla - 2015-04-18 09:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rrrr - 2015-04-18 08:23:50]:
Dzieki wielkie sprawdzę sobie ;) oczywiście życzę powodzenia Tobie na pracy do której jedziesz ;)
zdjecie uzytkownika
piotr - 2015-04-19 23:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polanuje wyjazd z ta firma do holandii jak oobecnie z zarobkami i ogolnie?
zdjecie uzytkownika
avinia - 2015-04-20 11:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotr - 2015-04-19 23:28:50]:
Zarobki spoko, masz te 900 e minimum. Ja wrocilam z piekrani dwa tyg temu i teraz znowu sie wybieram. Polecam
zdjecie uzytkownika
Marek C. - 2015-04-20 12:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj cie a zaswiadczenie o niekaralności chcą??
zdjecie uzytkownika
smarta - 2015-04-21 07:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy byl ktos może na kurczakach?na czym polega tam praca
zdjecie uzytkownika
smarta - 2015-04-21 07:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos robi na kurczakach?na czym ona polega
zdjecie uzytkownika
syzyf - 2015-04-22 11:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak kurczaki w nijkerku to spoko robota, nawet nie jest tak zimno, robiłem tam 1,5 roku na nabijaniu. We wrześniu mam nadzieje że tam wrócę, bo fajny klimacik tam był. Mieszkania w porządku mieszkałem w centrum miasta. Koordynatorzy też niekonfliktowi
zdjecie uzytkownika
atilla - 2015-04-22 16:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówisz ze na kurczakach na nijkerk jest dobrze a dokladnie w zakładzie 2sister czy jakos tak bo ja mam jechac na chlodnie z covebo
zdjecie uzytkownika
smarta - 2015-04-22 16:51:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlugo sie czeka na propozycje pracy bo ja zarejestrowalam sie wczoraj i nie wiem jak dlugo bede czekac
zdjecie uzytkownika
Dzastaaaa - 2015-04-23 13:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkim :) Ja pracuje w Covebo już 4 lata i nie narzekam są wypłacalni ,wypłaty na czas. Pracowałam na Boboli w Bunschoten (1,5 roku ) fajna i dobra praca,na początku ciężko ale wiadomo kwestia przyzwyczajenia i wiele innych pracach.Teraz czekam znowu na oferty pracy przez covebo. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Romaa - 2015-04-24 13:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam na kurczakach na pakowaniu piersi i udek na tacki. Troche chłodno ale idzie łatwo przywyknąc, praca nie skomplikowana i po kilku godzinach juz normalne trzymalam tempo. Teraz tam jest tyle mlodych ze az przyjemnie sie pracuje super klimat i fajne towarzystwo na domkach. Wrocilam dwa tyg temu i juz tesknie za tym wszystkim.Wracam w czerwcu :P
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
kachaa - 2015-04-24 18:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktoś opinie na temat Bungalow Park w Zeewolde ?
zdjecie uzytkownika
Aldi - 2015-04-25 13:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hmm - 2015-04-16 21:14:42]:
Tak, odłoży się jak się nie przepali ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie