Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bia - 2014-12-17 16:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BITALANCA - 2014-12-01 15:28:13]:
Nie wiem skąd masz takie info ale w biurze pani przedstawiła mi dokładnie za ją stawkę mam pracować i jaki będą potrącenia i z tego co mi mowiła to są stawki wiekowe wiec nie dla wszystkich są takie same.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2014-12-17 19:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bianka - 2014-12-17 16:31:27]:
Do GROENLO transport gratis? chyba jak byś wyjechał teraz, bo jak jechali w listopadzie płacili, ciekawe czy dał byś rade po 15h pracować i 3h snu mieć, nawet za busa ściagali więcej niż powinni, mieszkanie i ubezp plac. Skoro nie masz pracy, masz numer do pani koordynator w GROENLO pisz do niej o prace. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Z - 2014-12-18 14:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Miałam wątpliwą przyjemność pracować dla tej "firmy" i szczerze odradzam. W "sezonie" ludzie siedzieli po dwa tygodnie na domkach, bo nie było roboty, przez co wypłaty po 300 euro. Przekręty z godzinami, z płatnościami za dojazdy. Żeby wrócić z roboty do domu, trzeba było czasem czekać nawet 5 godzin na kantynie na transport! Współdzielenie lokum z patologią, która okradała nie tylko domowników (np z jedzenia) ale przykładowo sprowadzała na domek kradzione rowery i inne sprzęty. Pomimo przekazania informacji koordynatorowi - zero reakcji! Po zakończeniu współpracy i zjeździe do Polski, problem z odzyskaniem własnych zarobionych pieniędzy, mianowicie tzw "wakacyjnych". Firma nie dość, że nie dotrzymała terminu płatności, to każe mi w tej chwili czekać do nowego roku, zostawiając mnie w ten sposób w kompletnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co absolutnie ich nie obchodzi)
zdjecie uzytkownika
M. - 2014-12-18 16:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Pracował ktoś z Was może w magazynie z serami w miejscowości Zeewolde? Byłabym wdzięczna za opinie na temat stawek, miejsca zamieszkania, oraz stopnia trudności pracy i atmosfery w tym zakładzie :-) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
KkKk - 2014-12-20 00:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć jedzie ktos moze w tą niedziele na filety ? :)
zdjecie uzytkownika
sebol - 2014-12-22 16:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewa25 - 2014-12-05 11:59:40]:
ja pojechałem na ten projekt świąteczny do końca roku, jest ok zaliczka 150 euro po tygodniu, zobaczymy jaka będzie wypłata. Warunki mieszkaniowe spoko, tylko czasem tnie net ale dajemy rade.
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-12-31 00:50:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [suzi - 2014-12-12 17:47:42]:
Hey mozesz sie ze mna skontaktowac na maila:
aga.bulow@yahoo.co.uk dzieki Pozdrawiam i jakby co Dobrego Nowego Roku!
zdjecie uzytkownika
rozczarowanaostro - 2015-01-03 12:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Drodzy Państwo,
Mąż pojechał do Hollandii w listopadzie 2014.Tam podjął pracę przez Covebo, tam pracuje się tylko przez agencje(min.3lata) a później jak Bozia da.Wypunktuję ich zalety(haha):
1.Podejmując wspolpracę z nimi gwarantują ci 10h na tydzień(akurat tyle co mieszkanie, na ktore jestes skazany od nich, czyli domek letniskowy, 6-cio osobowy z livngroom(parodia jakas bo widzialam na zdjeciu).Domek ogrzewany na kominek-kozę).Pokój na szerokość łóżka(w ktorym mąż spi).
2.W każdej chwili, ktoś z agencji wpada bez uprzedzenia i nie jest to pojedynczy przypadek(wszyscy w pracy a oni chodzą sobie jak po swoim),ale zeby nie bylo...tak jest w ich regulaminie
3.O nic nie mozna sie doprosic, tylko przytakują a swoje robią
4.Nie mozesz sam wynająć mieszkania prywatnie, bo na tym polega ich biznes.
5.Jest internet, ktory prawie nie chodzi(zapomnij o skype)
6.Często wolne po 1 dniu w tygodniu(a to po to aby przytrzymac jelenia)
7.Zapomniec trzeba o nadgodzinach, bo nie płacą(a jak udalo Ci się fuksem zlapac to wymieniasz na wolne.
8.O tym czy idziesz do pracy dowiadujesz się na bieżąco.
9.Mąż dostał drugą wypłatę i znow pomyłka(jechac trzeba 25km)-system pracy miesięczny
10.Już nie mam sily wyliczac...ale powiem tak, gdyby nie pozyczka na ten wyjazd to po 1 tygodniu by wrócił.Holandia nie istnieje dla emigrantow.Nie planujcie tam ludzie wyjazdu, to nie jest kraj dla ludzi.Pewne rzeczy w Polsce są lepsze niż tam.Obozy pracy.U nas Czeczeni mają 100razy lepiej
zdjecie uzytkownika
covebo to oszuści, złodzieje, - 2015-01-05 09:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oszukują z wypłatą!! Jak się pracuje w Holandi napisałem już kiedyś.Teraz czas przyszedł na wypłatę i co wieklkie rozczarowanie. Nie powiem ile mi przyszło na konto zeby mnie nie rozpoznano ale przyszło mi tyle ile bym dostał za noszenie ulotek w Polsce.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Zuzanna - 2015-01-05 10:35:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [covebo to oszuści, złodzieje, - 2015-01-05 09:28:50]:
Kurcze az dziw mnie bierze jak to czytam twój mąż musiał żle trafić ja już dla nich pacuje 2 umowę i nie miałam takich problemów fakt w mojej firmie z nadgodzinami teraz też kiepsko ale dodatek za prace w święta dostałam i chyba jestem daleka od porównywania Covebo do obozu pracy.
zdjecie uzytkownika
Donna - 2015-01-08 18:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć dzisiaj dzwoniła do mnie z firmy i mam mieć wyjazd w tą niedzielę na kurczaki co mam robić ? jechać
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-09 00:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [covebo to oszuści, złodzieje, - 2015-01-05 09:28:50]:
od tego roku od lipca zmieniają sie przepisy w nl tak ze max pracy przez agencje 2 lata potem wypad do pl lub zmiana agencji ,no chyba ze pracodawca da kontrakt
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-09 00:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowionka dla Iwony
zdjecie uzytkownika
dobry wujek - 2015-01-15 17:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a wie moze ktoś cos o Tomassen duck w ermelo? jak tam wyglada praca?
zdjecie uzytkownika
dziwny - 2015-01-19 16:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeciez w Holandii mozna pracowac bez agencji pracy wystarczy miec SOFI NUMBER konto w banku oraz meldunek po co pracowac przez agencje nie rozumiem
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-01-20 17:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orjentuje sie ktos jak jest w Oudewater na pakowaniu miesa? Jezeli ktos tam jest albo byl prosze cos napisac?
zdjecie uzytkownika
zibi - 2015-01-20 18:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XXX - 2015-01-20 17:16:55]:
na pakowaniu miesa,pakuje sie mieso i tak przez cały kontrakt
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-01-20 18:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zibi - 2015-01-20 18:22:14]:
Może bys napisal cos wiecej na temat tej pracy czy sa godziny, czy idzie zarobic itd. Jezeli wogole tam robisz albo robiles...
zdjecie uzytkownika
Kasia19945 - 2015-01-21 22:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś z Państwa pracował przez tą agencję pracy w mieście Groenlo? Jakie sa warunki pracy, co się robi dokładnie itp ? Pilnie prosze o jakąkolwiek odpowiedź.Dziękuję, pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-01-23 09:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja byłam tam na projekcie świątecznym, pracowałam przez 4 tygodnie. Była to moja pierwsza praca w Holandii i jestem zadowolona. Mieszkałam w parku bungalow, ale warunki były spoko. Do pracy dojeżdżaliśmy rowerami bo było blisko. Pakuje się tam mięso (jakieś kiełbaski, kotlety, szaszłyki itp.) na taśmie. Pieniądze dostałam w terminie + jakaś premia za pracę w święta :)
zdjecie uzytkownika
Pauula - 2015-01-27 00:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HEY WITAM WSZYSTKICH :)
PLANUJĘ WYJAZD Z TĄ AGENCJĄ "COVEBO" W MARCU 2015 R.
JAK WYGLĄDA TAM PRACA ,CZY NIE SIEDZI SIĘ BEZ PRACY TYGODNIAMI ?
CZY NIE OSZUKUĄ Z WYPŁATAMI I CZY WYPŁACAJĄ W TERMINIE?
INTERESUJE MNIE TOTALNIE WSZYSTKO CO DOTYCZY TEJ FIRMY I WARUNKÓW ZATRUDNIENIA?
PROSZE OSOBY BĘDĄCE OSTATNIM CZASIE BĄDZ OSOBY KTÓRE SA W HOLANDII Z TA AGENCJĄ "COVEBO"
zdjecie uzytkownika
gregor - 2015-01-27 08:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Donna - 2015-01-08 18:02:14]:
witam znajomi pracowali na kurczakach tragedia staraj się o pracę w jobs4 europe ta agencja nie ma biura w polsce i jest ok pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gregor - 2015-01-27 08:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gregor - 2015-01-27 08:27:26]:
Witam ja pracowałem 4 lata przez 4 lata kasa marna dużo dni bez pracy szefem jest turas ja polecił bym ci firmę jobs4europe ona przynajmniej nie ma oddziału w polsce to typowe holenderskie biuro kontakt to Dorota http://www.jobconnecteurope.com/werknemers/pl/
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wymiana banalnych kilku zdań w języku angielskim, na poziomie podstawówki. Firma miała się kontaktować kilka dni później, w rezultacie to ja dzwoniłam (właściwie wydzwaniałam) Po pierwszym kontakcie okazało się że nie ma mnie 'w bazie' mimo że dane koleżanki z którą byłam, zostały wprowadzone, a moje gdzieś 'zaginęły'. Oferta pracy jaka została mi przedstawiona, na miejscu okazała się różnic od wcześniejszego opisu. O wyjeździe zostałam poinformowana jakieś 1,5 dnia wcześniej, co jest sporym dyskomfortem. Po tym co zobaczyłam na miejscu podczas pobytu, każdy 'patus' a nawet kompletny idiota nie ma problemu z dostaniem pracy w tej "Firmie". Ja z pewnością nigdy tam nie wrócę - dno totalne.
Pytania: Pytania o języki, o długość pobytu, gotowość do wyjazdu, choroby oraz o posiadanie prawa jazdy.
zdjecie uzytkownika
lee - 2015-01-27 15:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bądź poszukaj pracy poprzez rejestrację na rekrutacyjnarewolucja.pl
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-01-29 18:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2015-01-23 09:41:55]:
w niedziele mam jechać do bunschoten na produkcje pizzy lub piekarnie. Ktoś może ma jakieś informacje na temat tej pracy??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x