Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
karol100 - 2014-09-18 18:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem na Frikach w miejscowości Wezep ogolnie było spoko kasa się zgadzala itp. Ale Pani Koordynator KAMILA masakra ma swoich ulubionych LUDZI którzy chodzili do pracy a inni siedzieli na domkach powiem krótko kawał SUKI
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-09-18 21:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to są oszuści najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak chcecie to spróbujcie a zobaczycie kasa się wiecznie nie zgadza
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-22 08:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem czemu w was tyle agresji ja jakoś jestem zadowolona z pracy pracowałam na pakowaniu mięsa, praca nie powiem ciężka ale kasa i ludzi fajni pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-09-22 09:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal pracuje i jak narazie jestem zadowolna, kokosow nie ma, ale tez nie mam doswiadczenia wieccc milionnów to nie ma co oczekiwac
zdjecie uzytkownika
Obiektywna - 2014-09-22 10:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!Pierwszym razem wyjechałam przez oddział Covebo w Zeist i wszystko było ok.Dlatego postanowiłam ze wyjadę jeszcze raz, tym razem trafiłam na oddział w bunschoten, to co tam zobaczyłam to jedno wielkie nie porozumienie, koordynator nie potrafił podać odpowiedzi na proste pytania,tylko się uśmiechał.Jak sam stwierdził że oni z Polskim oddziałem nie mogą się dogadać co było widać bo w Polsce mówiono ze przepraszamy 38 godz tygodniowo a na miejscu praca była na telefon np o 2 giej rano na 4 godzinki do pracy i dwa dni wolnego.Domy to dramat a w regulaminie zostało napisane ze dom i jego przedmioty są zadbane
zdjecie uzytkownika
Obiektywna - 2014-09-22 10:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przechodząc do meritum, firma nie kompetentna ! Polityka oddziału w bunschoten to zatrudnić pracownika po to by miał kto płacić za domek.Pamiętajcie ze umowa podpisywania w Polsce to fikcja ponieważ na miejscu nie obowiązuje. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
karol100 - 2014-09-22 22:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze kilka slow o koordynatorce Kamili która pracuje w Wezep uważajcie na nia ma swoich ulubiencow i tylko oni chodza do pracy zresztą tak było zawsze spedzilem tam 1,5 roku i trochę ja poznałem i dużo widziałem była mila jak tylko cos chciała, Ludzie pracują już tam po 2 lata bo wchodzą jej do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zresztą brak slow kawal SUUKI zresztą jak nie wierzycie to wybierzcie się do pracy na Wezep to się sami przekonacie
zdjecie uzytkownika
young&pretty - 2014-09-23 12:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
duzo osob pisze ostatnio o Bunschoten. to prawda ze grono osob tam pracujących siedzi na domku bez pracy ale sa sobie sami winni! dla nierobuw i niemot zawsze jest praca tylko w rezerwie. nie obijac sie ludziska tylko do roboty a nie potem jeczec ze nie ma pracy!
zdjecie uzytkownika
Felek - 2014-09-23 13:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja robię przez Covebo cały czas - przeszedłem już przez kilka oddziałów i wiadomka, są koordynatorzy z którymi nie dogadasz się tak samo jak z innym, tak samo warunki mieszkaniowe, różnią się od siebie. ale szczerze? nie przyjechałem tutaj na wakacje do wylegiwania się w apartamentach tylko do roboty - chodzi o to aby pracować, wyspać się i zarobić. a z robą zawsze spoko, godziny są, wypłaty przychodzą na czas. pozdrawiam wszystkie marudy, którym wszystko nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
Molik - 2014-09-23 14:02:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z poprzednia opinią nigdy nie wiesz na jakiego koordynatora trafisz ja w Covebo pracowałem rok przy paletach, zbieraniu zamowień, pakowaniu i przeszedłem ze 3 koordynatorów wiadomo jak jesteś ok nie bumelujesz i stawiasz sie normalnie w pracy w poniedziałek..hehe wiecie o co chodzi i robisz to jest ok ale jak ściemniasz i kombinujesz to tez cię będą olewać.. ludzie cieszcie się ze nikt was nie pogania"sznela, sznela"jak w Niemczech ...
zdjecie uzytkownika
typek - 2014-09-23 14:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tak czytam to ...az glowa boli, narzekanie narzekanie i jeszcze raz narzekanie w 90%. niech ktos mi poda lepsza firme co to placi lepiej, ma lepsze domki i przenosze sie od razu. swoje zwiedzilem jesil chodzi o holandie i czasem jest lepiej czasem gorzej w tym cove(j)bo ale jednak jeszcze oni przynajmniej placa na czas i domki maja nienajgorsze
zdjecie uzytkownika
RolandO - 2014-09-23 14:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Molik - 2014-09-23 14:02:06]:
A w jakich oddziałach robiłeś? Ja miałem tak, że nawet mimo że pojechałem pracować a nie 'bumelować' to niestety zostałem potraktowany jak śmieć... Nie będę w szczegóły wchodził ale jak czytam twój post to przyznam, że mało kto z kim rozmawiałem podzielał twoje zdanie- a trochę jedna u nich przepracowałem.
zdjecie uzytkownika
Molik - 2014-09-23 14:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem w Zwolle i Hengelo i nie mogę narzekać jak ktoś nie wierzy niech sie sam przekona..
zdjecie uzytkownika
sonia - 2014-09-23 15:05:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim pracuje w covebo od misiaca i jest ok. Zaliczke dostalam 150 euro po tygodniu jak narazie godziny w pracy sa zobaczymy jak bedzie dalej
zdjecie uzytkownika
goral - 2014-09-24 11:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i ja tu wciepne swoje 3 grosze bo nie nażekam, moze akurat fajnie trafiłęm i nie wiem jak jest w innych oddziałach ale na serach na bakkerze jest ok.
zdjecie uzytkownika
Zofija - 2014-09-24 16:26:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem zadowolona filetowałach kurczaki i dobrze płacili a reszta to jak w Holandii..to nie to samo co doma.
zdjecie uzytkownika
eklerek - 2014-09-25 11:26:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, paracuje w piekarniach w Bunschoten kilka miesiecy, praca calkkiem fajna - mozna coś podjeść a eklerki ktore robimy sa swietne. najgorszy byl poczatek trzeba bylo sie przestawic bo by miec godziny trzdeba byc pod telefonem. Dzwoniom dzien wczesniej i poinformuja cie o ktorej idziesz jutro, czasami to zmieniają ,a le przyzwyczailam sie juz i teraz mam godzinki. pracuje w eklerkach ale jak mnie wołaja, ide tez do innych zakladów i zawsze czyms podciagne godziny. U nas zawsze kogos szukaja jak chce wam sie pracowac to i wy popracujecie
zdjecie uzytkownika
przem1987 - 2014-09-25 16:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pracował ktoś przy rozładunku kontenerów z oponami? proszę o opinię
zdjecie uzytkownika
Anders - 2014-09-25 17:35:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol100 - 2014-09-18 18:37:41]:
wszyscy Polacy wyjężdżający za granice to nie łuki nie łódacznicy po szkole podstawowej lub zawodowej mało znajacy język inaczej patologia nie umjąca se poradzić w Polsce patologia alkocholicy i ćpuny po prostu zerowa kategoria poziomu zero w 100%....
zdjecie uzytkownika
świeży - 2014-09-25 18:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego wyżej, chyba pozostawimy Twój wpis bez komentarza.
Swoją drogą chciałbym się dowiedzieć, jak jest rozliczany dojazd do pracy jeśli oni zaoferują nam samochód? Mi potrącają z wypłaty za to, a pasażerowie? Czy może się jeździ czasami i samemu, chociaż to byłoby kompletnie bez sensu, ale wszystkiego się można spodziewać. Po prostu chcę wiedzieć czy to się opłaci, bo jakby się jeździło w 5 osób to chyba powinni każdemu potrącić, a najgorsze że paliwo z własnej kieszeni. Także jeśli ktoś miałby chwilę, to niech mi wytłumaczy jak to dokładnie z tym jest. Dzięki ;)
zdjecie uzytkownika
hyzio - 2014-09-26 09:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aaaaa tam piszcze sobie co chcecie a mi sie tam podoba
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-09-26 11:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj nie przesadzajmy przecież nie mozna tak genralizować, bo przyjmowanie, że wszyscy są tacy a nie inni to przecież jakaś masakra... człowieku przecież jesteśmy rodakami nie ma co na siebie tak narzekać bo daleko wtedy nie zajedziemy. Mam wrażenie, że działanie niektorych osób ma za zadanie skłócenie rodaków za granicą. wiadomo, że tam jeżdżą różnic ludzie lae nie można tak generalizować. co to zrobi?
zdjecie uzytkownika
kiku - 2014-09-29 13:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska jak dla mnie jest spoko i polecam - pracowałem na mi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przy granicy nimieckiej (nazwa miasta mi z głowy wypadła, chyba coś na H?) i nie narzekałem, nawet jak się dni bez pracy zdarzały bo produkcja stała to koordynatorka ogarniała coś żeby człowiek na tyłku nie siedział. a co do Twojego pytania świeży, to u nas to było tak, że wszystkie osoby dojeżdżające coś tam na wahę rzucały i kierowca zawsze był zadowolony. ale wiadomo, sam też musi mieć głowę na karku i się upomnieć:P
zdjecie uzytkownika
świeży - 2014-09-30 08:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jeszcze trzeba się upominać? :D od razu składka na cały tydzień po równo łącznie z kierowcą, przecież człowiek nie będzie jeździł każdego dnia tankować ;)
zdjecie uzytkownika
Kura - 2014-09-30 13:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos moze w niedziele przez covebo do filetowania piersi z kurczaka kolo miejscowosci Venlo lub wie cos na ten temat jak mieszkania zarobki i najwazniejsze czy sa godziny za jakiekolwiek informacje dziekuje!! Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x