Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
blaaaa - 2015-07-16 20:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
- w umowach jest napisane (przynajmniej tak jest w mojej), że z 2-tyg. okresem wypowiedzenia musisz powiadomić pracodawcę o tym, że chciałbyś zakończyć pracę wcześniej niż umowa przewiduje, jest tam także napisane, że mogą domagać się wtedy od Ciebie kosztów związanych ze strata pracownika (poniesionych na zatrudnienie Twojej osoby).
Pamiętaj, że dla biura takie młode osoby to skarb, bo płacą Ci grosze, za prace, którą wykonasz za osobę np 23 letnią ze stawką 8,50 euro.
zdjecie uzytkownika
szpilu - 2015-07-16 20:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czyli po tygodniu pracy mam zgłosić że za 2 tygodnie ją kończę?
zdjecie uzytkownika
Anastazja - 2015-07-16 20:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie, jak to jest z konsekwencjami prawnymi? bo wiem, że w Sherpie można zjechac i zrezygnowac mimo, że mowa jest na dłuższy okres czasu.
zdjecie uzytkownika
szpilu - 2015-07-16 20:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda że nie przeczytałem tych wszystkich opinii przed pójściem do tej zasranej agencjii... teraz mam cholerne wątpliwości...
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczona - 2015-07-17 12:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja osobiście nie polecam nikomu tego biura, dwa razy odwołano mi wyjazd, informując o tym w piątek o godzinie 16.00 - I raz, II-raz o godzinie 14.00, za powód odwołania podano, że znaleziono kogoś w NL, drugi raz, że pracodawca holenderski się niby rozmyślił.
Panie w biurze bardzo miłe i kontaktowe, ale odwalają cyrki. Umowa na 8 tygodni, stawka zależna od wieku, za zerwanie umowy mogą nałożyć karę, ale Ciebie mogą zwolnić z dnia na dzień za wolne tempo. Poza tym, wakacje to trudny okres, ponieważ osoby młode jak widać powyżej pracują za niecałe 4 euro, a nam starszym musza zapłacić pow. 8 euro/h.
Żal.
zdjecie uzytkownika
Draxa - 2015-07-17 15:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szpilu - 2015-07-16 19:54:28]:
1. Transport od firmy jest bezpłatny chyba że jedziesz z ludźmi z pracy wtedy dokładasz im do benzyny (nigdy nie płaciłem więcej niż 2 euro). Mieszkanie do 20 lat jest bezpłatne, nawet co miesiąc otrzymujesz premię 50 euro (dla 18lat).
2. Raczej tak, na moich solarisach nie widziałem żadnych ukrytych kosztów.
3. pracowałem w trzech zakładach i w każdym było miejsce gdzie można coś zjeść, oczywiście lepiej mieć ze sobą kanapki bo wychodzi taniej.
4. Tak, mówią po polsku i wszystko można z nimi załatwić.
5. Można zarobić ale mając 18 lat nie licz na wiele (też miałem 18 kiedy tam ostatnio pracowałem.
6. z powrotem do domu nie ma problemu jednak to Ty płacisz za transport jeżeli wyjazd będzie przed twoją wypłatą to spokojnie możesz poprosić koordynatora o pożyczkę na busa (odejmą Ci ją z wypłaty)

Gorąco polecam covebo, firma naprawdę solidna
zdjecie uzytkownika
Qwerty - 2015-07-17 16:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jedzie ktoś w ta niedziele z covebo do pracy przy zamowieniach z skanerem? Miejscowosc Zeewolde.
zdjecie uzytkownika
anik - 2015-07-17 19:49:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szpilu - 2015-07-16 19:54:28]:
siema ja tez tam jadę w ta sobotę z Rzeszowa

odp na ankasniezynka@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Ret - 2015-07-18 17:57:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czzy za transport do Holandii się placi z wlasnej kieszeni czy zabierają z pierwszej wyplaty?
Jeśli ma się mniej lat to mniej się placi za mieszkanie itd.?
zdjecie uzytkownika
szpilu - 2015-07-18 18:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Draxa - 2015-07-17 15:17:22]:
Jadę na 3 tygodnie to znaczy że tydzień po powrocie dopiero będę miał wypłatę tak?
A premię (to 50euro) dostanę będąc tam tylko 3 tygodnie a nie miesiąc?


Ile kosztuje bus powrotny?
zdjecie uzytkownika
de\vgge - 2015-07-18 19:45:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ret - 2015-07-18 17:57:28]:
Około 280-300 zł płacisz przewoźnikowi za transport, czyli nie odciągają z pierwszej wypłaty.
zdjecie uzytkownika
TacySe - 2015-07-20 14:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na magazyn w Zeewolde jakie biuro Covebo organizuje? Sami chcemy z chłopakiem tam właśnie pojechać
zdjecie uzytkownika
Anastazja - 2015-07-20 19:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a był ktoś na skanowaniu? odzież męska.
zdjecie uzytkownika
Scott - 2015-07-21 13:34:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tiun300 - 2015-07-14 20:52:11]:
Mam pytanie czy jedzie może ktoś do pracy w Goor przy nabijaniu korpusów kurczaków na haki w niedziele 27.07?
zdjecie uzytkownika
kuba - 2015-07-21 23:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jadę
zdjecie uzytkownika
pikoczysko - 2015-07-22 09:51:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
drogi leszczu Rokito podatek od wakacyjnych jest zgodny z prawem Holenderskim i nie zciąga go Agencja tylko belasting. Zaciekawia mnie twoje podejście, bo dostałes dobrą pracę za wysoka stawkę a przez miesiąc nie zrobiłeś ani razu normy oskarżając przy tym agencję, kolegów z pracy , koordynatorów i wszystkich mieszkańców miasteczka. na końcu przyjechała po ciebie mamusia i zabrała cie do domu jak z koloni bo jesteś nieprzystosowanym do życia brzydkim i niemiłym człowieczkiem. z większym analfabetom, troglodytom i introwertykiem nie mieszkałem.

ps. przyjedz znowu na hotel to zrobimy z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesień średniowiecza
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-22 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam jedne wielkie oszustwo jak nie zrobis normy to cię wywala do Polski na twój koszt nie dostaniesz wypłaty na czas kłamia na każdym kroku Polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Holandii!!!
zdjecie uzytkownika
aga - 2015-07-22 14:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam jedne wielkie oszustwo jak nie zrobis normy to cię wywala do Polski na twój koszt nie dostaniesz wypłaty na czas kłamia na każdym kroku Polski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Holandii!!!
zdjecie uzytkownika
MAXI1234 - 2015-07-22 19:38:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
DOSTAŁEM OFERTĘ PRACY W HOLANDII ZASTANAWIAM SIĘ CZY JECHAĆ CO MYŚLICIE O TEJ FIRMIE Agencja Zatrudnienia Covebo Work Office
zdjecie uzytkownika
ANDI4321 - 2015-07-22 19:55:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM
DOSTAŁEM PRACE DLA Covebo Work Office W HOLANDII CZY MOŻECIE POWIEDZIEĆ CZY FIRMA JEST OK
zdjecie uzytkownika
pamela - 2015-07-22 20:48:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was był lub jest na ofercie jajek w Eindhoven lub na ciastkach, pizyy, przyprawach w Bunschoten? jak to jest z tymi godzinami? czy co miesiac wychodzi etat?
zdjecie uzytkownika
rikas - 2015-07-22 22:51:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie, to jest dylemat, czy zaufac im, czy raczej poszukać czegoś gdzieś indziej. Widze, że sa osoby zadowolone, jak i spora grupka osób niezadowolonych. Ciekawi mnie od czego to zależy. Piszcie prosze na przyszlośc miejsca i stanowiska na jakich robiliście, to się odseparuje miejsca dobre od zlych.
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-07-23 12:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pamela - 2015-07-22 20:48:34]:
w Bunschoten jak jesteś pracowita/y to masz godzin ponad normę. co masz na mysli pisząc etat? w agencjach nie ma stałej ilości godzin, ja to nawet czasami lubię jak jest mniej niż 40h tygodniowo, można wtedy wypocząć, na zakupy iść albo nad zalew:)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
eklerek - 2015-07-23 14:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dawno nie pisałam a widzę że znów na tapecie jest watek Bunschotena- dla tych ktorzy mnie tu nie znaja, pracuje tam ponad pol roku i puki mnie nie wyrzuca chce zostac ;-) Lubie te pizze i fajnie isc podjesc eklerkow. godiny mam i to ostatnio sporo-bo chce mi sie i odbieram telefony od chlopakow z biura,na godz. marudza ci ktorzy nigdzie sie nie sprawdzaja albo nie odbieraja telefonow z biura- bo im sie nie chce. Nowa jak chcesz pracowac to wpadaj, pracy mamy sporo a w Sobote somerparty i wszyscy idziemy sie bawic- Jupi
zdjecie uzytkownika
Kaskada - 2015-07-28 15:19:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tez obawialam sie wyjazdu przez ta Agencje, jestem w Bunschoten na pizzeryjkach, praca fajna, godzin duza czasem az za duzo ale za to grube wyplaty okolo 1200-1400 euro. Domki troche lipne ale jak sie dba o czystosc i ma sie zgrana ekipe to jest ok. Polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert