Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Ancurek 2016-09-17 10:49:44
Szczerze?! Tragedia, pracuje się po ok 10 godzin i nie wypłacają wgl. Nie polecam ! Ludzie szkoda czasu na nich... Przez tydzien sie siedzi w domku i potem z wypłaty zostaje 40/50 euro ;/ Wiekówka miała miec transport i mieszkanie za free to ludzie płacą normalnie, nawet więcej niż normalny pracownik ;/ Kary za papierek na ziemi dają po 50 euro, mimo że w domku się nie pali twierdzą ze się pali bo tytoń w paczce na stole leżał. Pisze to pracownik który wczoraj zakończył współprace z nimi. Na domkach kradzieże cennych sprzętów, koordynator leci w kulki non stop ku*rwa tak ludzi sie nie traktuje !
Porażka.. Jeb*ne Covebo ;/
pan franciszek 2016-09-17 11:37:17
zastanawiam się czy nie wysłać z wami do pracy młodszej córki do Groenlo na przetwórstwo mięsne i wyrywanie sadła - w sumiie silna jest, powinna dać radę, ona chciała mieć jednozmianową pracę, ale zastanawiam się czy dziewiętnastolatka da sobie radę z taką ciężką pracą fizyczną
było git 2016-09-18 20:00:14
Byłem z Covebo, przed wyjazdem czytałam te forum jechałam z duszą na ramieniu, a jednak nie potrzebnie ! Polecam nie czytać wszystkiego, bo na prawdę można stracić szansę na pracę czytając dziwne wypowiedzi.. Zacznę od tego, że mieszkałem na bungalowach standard super w salonie kominek, telewizor, super wyposażona kuchnia także warunki mieszkaniowe eleganckie. Jeśli chodzi o samą pracę to byłem na pakowaniu produktów, faktycznie pierwszy tydzień przepracowaliśmy cały, jednak w drugim tygodniu "podobno" brakowało produktów więc 3dni pracy nie było, jednak kto chciał szedł do pracy na inny zakład, potem praca już była cały czas. Wiadomo, że niektórym wypłata się "nie zgadza" jak bierze się co tydzień zaliczki po 150euro... Jestem zdania, że jak się chce pracować to praca będzie, warunki mieszkaniowe zależą od ludzi na jakich się trafi można trafić na patologię itp, ale nie warto do wszystkiego się zrażać bo można żałować. Wiadomo , że jest to praca fizyczna i za nic się kasy nie dostanie.
Także ja mogę polecić Covebo, warto próbować
7
olek 2016-09-18 22:13:59
No dobrze, atmosfera atmosferą ale jakie są przeciętne zarobki? Pewnie w odpowiednim momencie jest szansa na jakieś premie do podstawy. Stawki są dość istotne
Sylwia138 2016-09-19 08:22:14
Hej a co tam robiles konkretnie?
miron 2016-09-19 10:53:44
Jak dla mnie to też ta atmosfera (pomimo, że nie twierdzę, że nie ma kompletnie znaczenia) nie jest wcale takim priorytetem. Nie oszukujmy się - to warunki zatrudnienia są kluczowe w wyborze miejsca pracy.
limafo 2016-09-19 21:48:21
mozecie mi powiedziec jak wychodzicie na czysto po odjeciu mieszkania itp
amino 2016-09-20 10:16:17
A był może już z tą firmą k toś kiedyś na wyjeździe do Groenlo jako wyrywacz sadła? t obecne ogłoszenie o pracę nie ukrywam że bardzo mnie kusi jako człowieka z doświadczeniem w branży, a p-oza tym ,86 euro brutto, plus dodatek 25 euro na tydzień to jak dla Polaka wersal jest
kat 2016-09-20 10:54:11
cos mi tu nie pasuje pierw hal anonim pisal kometarz negatywny a potem pozytywny wiec czy przypadkiem ktos nie prubowal sie pod niego podszyc ??
olek 2016-09-20 12:46:14
Ja to bym się chętnie załapał na tego technologa formowania, bo przecież atmosfera opiera się na przyjacielskich relacjach. Wiecie jakich zarobków można się spodziewać po podwyżkach? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Miskazupy 2016-09-20 23:53:41
Zarobki zależą od zakładu w jakim jest sie zatrudnionym i od stawki na danym zakładzie. Od ilości godzin, zmian na jakich sie pracuje. Im więcej godzin i nocnyh zmian tym wiekszy podatek. Najlepiej jest przyjechać i przekonać sie na własnej skórze. Przed przyjazdem czytałam opinie ale pomimo wielu negatywnych zdecydowałam sie przyjechać i nie żałuję.
moka 2016-09-21 09:35:35
a jakie są u was stawki na wycinaniu filetów drobiowych?
1
Aldona 2016-09-21 16:26:55
Witam. Nie polecam wyjazdu na pralnie w Utreht ... sięgają ludzi a później siedzą 3 dni na wolnym.... praca na ciastkach ta samo. Nie polecam... firma zarabiajaca na ludziach.
1
marek 2016-09-21 16:28:41
Raczej watpię by w agencjach pracy dla zatrudnionych pracownikow oczywiście tych co wyjeżdżają za granice były premie, chyba maja od razu stawkę ustalona za godzinę, dodatko zakwaterowanie i transport.
praca cove 2016-09-22 15:46:28
Witam, ktoś się wybiera do AB Zeewolde Bakker Logistiek? Dostałam ofertę i zastanawiam się. Ktoś może się wypowiedzieć na temat mieszkań, zarobków, godzin pracy? i stawki nocne są? co innego piszą w regulaminie, później co innego piszą w mailu
Pozdrawiam
Am 2016-09-22 18:29:53
Z tego co wiem to Monter wiązek elektrycznych/ monter kabli elektrycznych (produkcja Opole) jest pilnie potrzebny i to na już,bo bez niego praca stoi.
HELMUT 2016-09-22 23:31:40
Siema pytasz ile wyszlem na czysto wiec tak za 17 dni pracy tj. 143 godziny 950 + 104(wakacyjnego)
1
marek 2016-09-23 10:08:03
jak załatwić sobie u wyjazd do pracy do pralni? dajcie info
Alicja 2016-09-23 16:30:39
Jeśli chcesz spędzić na wolnym to zapraszam.
Maro 2016-09-23 17:18:00
Witam . Dostalem propozycje pracy w covebo w miejscowosci Zeewolde na magazynie. Czy moze mi ktos co tam pracowal napisac jak wyglada praca , zarobki , zakwaterowanie , ilosc godzin w tygodniu I podejscie do pracownika. Prosze o odp na adres markiewiczdaniel1@o2.pl pozdrawiam
zzzyyytttaaa 2016-09-23 20:14:19
@ marek - najłatwiejszym sposobem jest zwyczajnie wysłanie CV, ale ciekawego, żebyśz ich zainteresował no i drzwi się do nich otwierają dla ciebie :)
Axelll 2016-09-25 10:27:51
Witam. Może powiem inaczej. Praca jest ok, w zależności kto gdzie trafi. Mieszkania też spoko, ale to samo jak w przypadku pierwszym, zależy kto gdzie trafi. Nie polecam dla osób będącym na tak zwanej (wiekówce). Po odliczeniu wszystkich opłat, zostaje ci się tyle kasy co zarobisz tak naprawdę w Polsce. Jeżeli masz +23 to jest ok. Tak więc jak kto uważa. Drugi minus wszystkiego jest to że jest typowo "po Polsku" czyli wypłaty raz w miesiącu. Trochę nie bardzo, no ale cóż.
marek 2016-09-25 10:31:54
troche nie roumiem, skoro podpsiujesz u nich umowe to raczej informują cie o tym na ile jest praca ? na jaki czas wogole podpisywane sa umowy jak sie wyjezdza z nimi? stawki sa holenderskie czy w polskich złotyh, napiszcie jeszcze jaki czas pracy tygodniowo,
Pawel 2016-09-26 10:51:12
Witam!
Ludzie jeśli chodzi o pracę z "cudownym biurem COVEBO" to ODRADZAM!!!!!!!!!!!!!!! Kasa marana 800 euro /miesiąc, 4 dni pracy w tygodniu po 10-12 godzin a 3 dni wolnego!!!! Zero nadgodzin, atmosfera w pracy to jakaś pomyłka, tempo tempo i tylko to się liczy bo inaczej do domu.... Biuro totalnie ma gdzieś wasze sprawy, zastanówcie się co robicie decydując się na wyjazd do Holandii!!!!
1
fggf 2016-09-26 11:02:07
ja jestem ciekaw na jakie zarokbi u nich mozan liczyc
patt92 2016-09-26 18:35:17
Chce się dowiedzieć czegoś więcej o pracy w Nijkerk przy pakowanie filetów ? Jakie są warunki podczas pracy, wynagrodzenie??
patt922 2016-09-26 20:04:55
Potrzebuję informacji o pracy w Nijkerk przy pakowaniu filetów ?? Warunki pracy, wynagrodzenie itd
patt92 2016-09-26 20:08:47
Potrzebuję informacji o pracy w Nijkerk przy pakowaniu filetów ?? Warunki pracy, wynagrodzenie itd
landrii 2016-09-26 20:13:18
Zarobi na serio są lipa. Za wszystko zabierają pieniądze. ODRADZAM również tą agencje. Im tylko zależy na pracownikach poniżej 23 roku życia. W pracy nie są stosowane zasady BHP, koordynatorzy mają cię w czterech literach. Trzeba agencje zgłosić do odpowiednich instytucji, może czegoś się nauczą, wypłaty na czas ale co z tego skoro nie mam wglądu do odcinków z wypłat. Kasa na koncie nie zgadza się, trzeba zawsze zapisywać godziny. Pracy jest mało. Siedzisz w domu i na tym koniec. Życzę powodzenia nowym pracownikom. Wrócicie do mamy z płaczem. Pozdrawiam
1
fggf 2016-09-27 10:30:34
no ale pamiętaj ze przecież na każdym stanowisku to jednak sa inne zarobki i tez zaleza od wielu cczynnikow
bairiti 2016-09-27 14:09:33
Jakie są faktyczne koszty zakwaterowania? W regulaminie jest 100 euro na tydzień, a przez telefon babka powiedziała, że koszt zakwaterowania to max 210 euro na miesiąc - więc rozbieżność duża! Wiem że to zależy od miejsca itd, ale czy zawsze potrącają te 100 euro tygodniowo, czy nie?
mimi 2016-09-27 14:15:28
A co miałeś na umowie @landrii tak przede wszystkim? Bo nie wszystkie pensje musza być na paskach..pamiętaj, ze agencja tez potrąca z tego dla siebie dlatego ważne jest czy podpisałeś umowe z nimi czy z zagranicznym pracodawca. Najpierw trzeba to sprawdzić a pózniej dawać takie oskarżenia
bairiti 2016-09-27 15:11:03
Jak wygląda kwestia zakwaterowania. W regulaminie jest 100 euro na tydzień za zakwaterowanie, a przez telefon babka powiedziała ze 210 euro na miesiąc - więc rozbieżność bardzo duża?? ! Wiem, że to zależy od miejsca itd, ale czy zawsze pobierają za zakwaterowanie te 100 euro na tydzień, czy nie?
ujl 2016-09-27 18:49:04
jaki koszt mają mieszkania ?
olek 2016-09-27 23:05:43
Skoro są zarobki na poziomie 2300zł to nie jest tak źle, bo pewnie i tak dorzucają do tego jakieś premie, żeby znacznie urozmaicić zatrudnienie. A wypłata?
Bluvv 2016-09-28 12:38:51
2300 zł ? Za te pieniądze moze przeżyjesz w Polsce ale nie tu. Premia? Niby za co? Nikt ci premi nie da. Typowy Polak co pieniądze przelicza na złotówki. Tu jest inne życie i inne zarobki. Na rękę jak 1000 e zarobisz to jest dobrze, a nie 2300 :)
michałko 2016-09-28 14:56:51
No dobrze, ale czy wypłata jest terminowa dla wszystkich rpacowników? Chętnie bym się załapał, bo dbają odpowiednio o swoich pracowników, zwłaszcza o to, żeby relacje między pracownikami opierały się na dobrych relacjach.
labbs ;) 2016-09-28 15:43:30
Witam, jedzie ktoś w weekend napakowanie ciastek do Bunschoten ?
wiecznie uśmiechnięta ;) 2016-09-28 15:46:13
pracuje może jakaś dziewczyna przy pakowaniu ciastek w Bunschoten ? i wyjeżdża ktoś w weekend??
michał 2016-09-28 17:09:40
@olek a to nie rozmawiamy o wypłacie pisząc o premiach i wynagrodzeniu? :) Nie wiem, czy te premie to jest taka naturalna praktyka na każdym stanowisku... Jak to jest?
Anonim. 2016-09-28 20:30:01
Jedzie ktoś w weekend na pakowanie ciasteczek?
fggf 2016-09-28 20:31:52
hej nie no wiadmo ze nie ma co porownywac bo za granica to wszystko inaczej wygląda inne sa koszty no ale tez przede wszystkim sa inne zarobki wiec ja uważam ze taka praca za granica ma calkiem sporo plusow tak na prawde chyba się zgodzicie ze mna ?
Eprex 2016-09-29 10:32:44
Byłem , pracowałem. Za pracę pieniędzy nie dostałem.
Kantują na każdym możliwym kroku. Obiecują góry ! Oczywiście telefonicznie zapewniają że wszystko naprawią. Bzdura!! Pracowałem miesiąc czasu za darmo .
Nie polecam a wręcz odradzam współpracy z nimi !!

Kłamstwo goni za kłamstwem. Okropna agencja pracy.
Jeśli chodzi o lokum to tu muszę przyznać że nie miałem zastrzeżeń.

Podejmując z nimi współpracę przygotuj się na oszustwa !
Am 2016-09-29 12:03:16
Ogólnie jeśli chodzi o agencje pracy na niemcy, to trzeba wyraźnie powiedziec, że Covebo Work Office jest tutaj naprawdę w porządku z umowami, wypłatami pensji i tym w jaki sposób traktują pracowników, ja nie mogę, a nawet nie chcę powiedzieć niczego złego
kama 2016-09-29 17:23:59
A gdzie jechales? Brali od Ciebie skan dowodu?
fvb 2016-09-29 17:32:58
no a czy moglbys powiedzieć na jakim stanowisku u nich w firmie pracowales bo powie m Ci ze oni wlasnie na wiele teraz we wrześniu wywiesili ogłoszenia z tego co ja widze to sa glownie jakies tam prace fizyczne i oczywiście za granica tak jak pislia..
gęba 2016-09-29 19:01:40
Witam wszystkich. Po roku czasu pracy przez Covebo w Bunshoten na tych "pizzeryjkach, pizzach" czy co kolwiek tam jest, mogę stwierdzić że pracowało mi się dobrze. Srednia moja wypłata na 4tyg 140h wynosiła 1250e. Niestety nie można na tych piekarniach pracować dłużej niż 1rok jak się ma 23+ lat. Z chęcią bym jeszcze przy nich popracował. Gdyby nie częste przeprowadzki (8 w ciągu roku) dałbym im ocenę 5+ a tak tylko 4. Jak ktoś się tam wybiera to mówię z góry że trzeba się tylko starać i nie odpie....ać a będzie wszystko ok. Pozdrawiam Gęba
1
fggf 2016-09-29 19:50:18
no powiem szczerze ze mnie to wlasnie interesuje na jakie mniej więcej wynagrodzenie można tutaj liczyc
Grzegorz27 2016-09-30 13:20:32
Czytałem twoją opinię i zastanawiam się nad wyjazdem do Holandi, okolice Amersfort.Możesz mi coś doradzić?Warto jechać przez agencję Covebo?To będzie moja pierwsza praca za granicą.Chodzi o pracę przy pakowaniu ciastek.
hm 2016-09-30 13:23:32
W sumie kasa jest w porządku, ale dlaczego tylko do 23 roku życia?
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.