logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Bogdan 2017-05-09 17:03
Czy ktoś pracował w WAALWIJKu na magazynie jako order picker? firma realizujaca zamówienia dla sklepu internetowego
Benek 2017-05-09 18:25
Covebo Work Office to fajna agencja pracy i śmiało można z nimi wyjechać. Potrafią zorganizować wyjazd, zakwaterowanie i wszystkie sprawy a nam zostaje praca.
2
gosiaczek 2017-05-09 20:01
tak jeśli masz na myśli prace w zakładzie drobiarskim storteboom nijkerk to chyba o tej samej pracy mowa
gosiaczek 2017-05-10 15:21
Hej hej ludzie jest tu ktoś jedzie ktoś pod koniec maja do Nijkerk do pracy z zakładzie drobiarskim storteboom a może ktos juz tam pracował??? I cos wie na temat tej pracy???
Damian 2017-05-10 23:16
witam mi proponowali tylko po komentarzach to hmm nie wiem co tu zrobic
1
Iwona 2017-05-11 08:57
@Damian co wzbudza Twoje wątpliwości? Może masz jakieś pytania do osób, które już współpracowały z Covebo Work Office?
Aneczka::)) 2017-05-11 09:01
Ja pracowałam tam przez cały 2014 rok, ogólnie to na początku było ciężko przyzwyczaić się do wstawania rano, chyba nigdy nie wstawałam o 5 żeby zdążyć do pracy na 6:20. Praca jak praca, jak wyjeżdżałam z PL to wiedziałam że nie jadę do pracy biurowej, ale nie było źle - może pierwsze kilka dni gdy potrzeba było przyzwyczaić się do temperatury i do pracy fizycznej. Przez te 11 miesięcy nie miałam problemów z wypłatą co jest chyba najważniejsze. Trochę spinek na domku (mieszkałam w Putten przez 3 m-ce) i w pracy jak to z Polakami zza granicą. Później w pracy zmieniłam stanowisko i przeprowadzili mnie do Nijkerk, więc do końca pracy było ok. Większych problemów z koordynatorami też nie miałam, chociaż trzeba umieć z nimi rozmawiać :)
Nie pracowałam w innych agencjach więc nie mam porównania, ale rozmawiałam z innymi Polakami żyjącymi w NL i wież że jest różnie - zależy jak się trafi, mi się chyba udało.
1
gosiaczek 2017-05-11 10:20
Dzięki wielkie ze odpowieć ja co do tej agencji to sie nie wypowiem bo był by to mój pierwsz wyjazd do Holandii i jeszcze na dodatek sama bym jechała ale znam osobe która pracowała z z ta agencija 6lat i była zadowolaona.więc tez chciałam spróbować jak sie to mówi jak nie sprójesz nie będziesz wiedział.
Nowy 43 2017-05-11 17:33
Pewnie kazali ci oddać za Mieszkanie
Iwona 2017-05-12 09:01
@Jagoodaa - 2017-05-03 21:29 jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości odnośnie faktury, którą otrzymałaś, najlepiej jeśli skontaktujesz się bezpośrednio z firmą.
1
agaswiat 2017-05-15 15:51
ja tez mam ten problem w niedziele mam wyjazd i nie wiem co robic
agaswiat 2017-05-15 16:14
Czy pracuje ktoś może na produkcji pizzy ? ciekawi mnie opinia czy warto jechać ?
2
Maestro. 2017-05-15 17:59
Siema,
Ja pracuje na pizzy w Bunschoten. Praca OK, duzo godzin, ale wszystkie weekendy sa pracujace (ciezko zalatwic wolne na weeken bo wtedy maja najwiecej pracy) i wolne jest tylko w tygodiu. Po pierwszym przepracowanym calym miesiacu ( 4 tygodnie) zarobilem 1400 euro. Wiec sa plusy i minusy.
4
Agaswiat 2017-05-15 19:57
A jak warunki mieszkaniowe w Bunschoten ?
Maciek 2017-05-16 02:16
Też czekam na telefon i nie wiem co robić po tych opiniach ;p
Iwona 2017-05-16 08:55
@Maciek @Damian @agaswiat
oczywiście warto wziąć pod uwagę opinię użytkowników, jednak należy też pamiętać że są to subiektywne opinie na temat firmy, a Covebo Work Office ma doświadczenie ze świadczenia usług w Polsce od 2004 roku. Dużo też zapewne zależy od miejsca pracy do którego się wyjeżdża. Gdzie zaproponowano Wam pracę?
1
Leon 2017-05-16 12:34
Masz racje covebo wszystko zalatwi jak trzeba ale nie kazdemu. Jesli uda sie zdobyc sympatie ktorejs z operatorek. Pozwalaja sobie na romanse z pracownikami. Covebo venlo to agencja towarzyska a nie agencja pracy.
ciekawy 2017-05-17 14:18
Czy trzeba mieć ważne ubezpieczenie w Polsce przed podpisaniem umowy z covebo? Jaką umowe daje covebo polską czy holenderska?
wuja 2017-05-18 10:02
z polski cie kierujom do pracy a tam u nich na miejscu dawajom umowe z pracodawca. ubezpieczenie tez ci oni dajom a jak masz 18 lat to masz za darmo chyba
pirat 2017-05-18 11:00
ja jestem zadowolony
2
krysta 2017-05-18 12:02
Mam wraz ze swoim chlopakiem wyjechac w nastepna sobote. Ciastarknia/ piekarnia. Czy jest jeszcze jakas para ktora sie tam wybiera w tym czasie??
gosiaczek 2017-05-19 11:17
witam czy ktoś jedzie pod koniec maja pierwsz raz i jedzie sam???
3
Piotrek 2017-05-19 16:43
Witam, złożyłem aplikacje do w/w firmy i chciałem się dowiedzieć info na temat minimalnej wyplaty jaka mozna dostac oraz opłaty jakie pobierają ogólnie.Lepiej się dowiedzieć info pewnego od osób które przepracowały już w tej firmie :)
Maestro 2017-05-19 19:12
Mieszkania rożnie zależy jak trafisz, ale ogólnie nie ma źle jak trafisz na fajna ekipę to i stary domek idzie doprowadzić do zdatności do mieszkania :)
2
Maestro 2017-05-19 19:19
Chyba nie ma czegoś takiego jak minimalna wyplata, jest minimalna stawka na godz. rożna chyba jest od wieku, wiec ile godzin będziesz miał tyle dostaniesz. Ja jestem w Bunschoten na Boboli i czasem tez jak mało godzin mam to dzwonie o prace na innej fabryce i skacze sobie na inne piekarnie na jakieś ciastka. Godzin mam około 140-160 i wyplata zawsze około 1400 ale są i tacy co maja co miesiąc po 1600 :)
2
Hmm 2017-05-19 19:19
Wypłata jest uzależniona od godzin, jak będzie mało godzin i dużo flexów to nie zarobisz, czasami są dni, że niewiadomo kiedy wrócisz na domek a czasem 3-4 godziny i do domu.
She 2017-05-22 21:02
Ogólnie nie polecam, mało godzin, ciągle tylko nowych ściągają a pracy nie ma... lepiej poszukać czegoś innego...
miska 2017-05-23 10:03
zalezy gdzie bo ja ostatnio bylam i dostawalam po 1400 wyplaty na piekarni... no fakt trzeba sie narobic ale jak patrzysz na konto to wiesz ze warto
2
byku 2017-05-23 10:18
w Nijkerk jest zajefajnie
1
Zadowolona 2017-05-23 10:21
Jak sie nie chce robic to malo godzin :) ja nie nazekam mam po 1400 wyplaty :)
2
Ty_wiesz_bojanowski_kto 2017-05-23 11:18
Szukam Bojanowskiego na jakim jest zakwaterowaniu?
BOJAN czeka 2017-05-23 11:30
szukajcie a znajdziecie, pukajcie a będzie wam otworzone.
gosiaczek 2017-05-23 15:33
Widzę ze tu piszą sami ludzie którzy stale pracują w Holandii a znajdzie sie tu ktoś to jedzie pierwszy raz???
pataksa 2017-05-23 18:26
Z chłopakiem mamy jechac pierwszy raz na zapiekanki Bunschoten wyjazd w sob

gosiaczek 2017-05-23 18:55
Mnie wysyłają na kurczaki
samanta 2017-05-24 15:39
Hej mam do was pytanko czy pracował ktoś na pizzy i zapiekankach chciała bym się dowiedzieć więcej informacji na temat jak tam jest?
Dominika 2017-05-24 17:45
Gosiaczku, ja jadę pierwszy raz, jeśli chcesz to się ze mną zabierz.
asia 2017-05-24 18:56
trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wszedzie taka prawda... Ja nie nazekalam jak byłam w tamtym roku - pieniadze sie zgadzaly to najwazniejsze a raz jak mi cos nie pasowalo to powiedzialam i mi zrobili wyrownanie. stoisz przy tasmie i robisz to co ci każą.. Najgorsze bylo klepanie ciasta bo mialam ciezko nadazyc ale i tego sie nauczylam. w tym roku tez chcialam jechac ale chlopak woli zostac na wakacje w pl i zrezygnowalam ;/ pozdr
gosiaczek 2017-05-24 19:33
A na co jedziesz???
Dominika 2017-05-24 20:09
Jadę do Holandii na pakowanie produktów, nie jest ciężko, tylko Polacy za granicą nie którzy są podli.
gosiaczek 2017-05-24 20:17
A kiedy jedziesz???
Dominika 2017-05-25 07:59
Gosiaczku, ja jadę wtedy gdy ktoś ze mną będzie chciał jechać. Skąd w ogóle jesteś i lat ile masz?
gosiaczek 2017-05-25 08:38
Podała byś mi swojego E-MEILA???
Maestro 2017-05-25 11:18
Ja pracuje juz sie wypowiadalem na ten temat, poczytaj :) praca nie jest jakas mega super, ale nastawilem sie ze nie jade do pracy w banku za biurkiem, godziny sa ale wiekszosci praca w weekendy a bardziej w tygodniu wolne. trzeba sie pogodzic z grillem we wtorek :D godziny sa, procenty za weekend wiec z wyplata jest okolo 1400 na m-c. Koordynatorzy wmiare ok, tylko te polaczki na firmie co dostali kontrakty bezposrednie troche im w glowie odjeb... ale mama to w dup... robie swoje zbieram kase i za niedlugo wracam do polski. Polecam osoba na czas wyjazdu paru miesiecy zeby zarobic i spadac praca pod telefonem na dluzszy okres meczy wiec jak ktos mysle ze na stale wyjechac to raczej slabo.
LOL 2017-05-25 16:58
czy zameldowanie jest platne czy jednak nie ? oraz czy jak mam 18 lat to placa wiekowke czy jednak normalnie ? :)
Mam wyjazd w sobote 27.05 2017-05-25 20:11
Czy pracuje lub pracowal przpakowNiu kielba szaszlykow i hamburgerow w groenlo prosze o odpowiedź pilne !!! Prose
Biurkot 2017-05-25 22:36
Covebo Work Office to świetna agencja zawsze dopracowują wszystko. Współpracowałem z nimi już kilkakrotnie i miło wspominam tą współprace. Mam nadzieje, że tym razem znajdą dla mnie super robotę. Ci którzy wyjeżdżają niech wezmą sobie do serca że tam się pracuje!
1
Druh 95@ 2017-05-25 22:52
Nie jedz do grenlo przez covebo
Dominika 2017-05-26 09:17
Oczywiście że podam. Proszę: d_wasilewska.plock@interia.pl
gosiaczek 2017-05-26 09:59
Dzieki napisze do ciebie
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.