Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownik 2 - 2015-12-31 12:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hal anonim - 2015-12-26 20:41:52]:
Pracuje już ponad 2 lata. Udało mi się znaleźć fajną STAŁĄ pracę i nie mam już problemów z Covebo. A jak mam jakiś problem to mówię szefowi i on się za mnie wstawia. Co do koordynatorów to maja za dużo ludzi pod opieką i zapominają czasami coś załatwić....normalne. Wszędzie tak jest.
Polecam to biuro. Są o wiele gorszę. A czy wam sie spodoba czy nie....to zależy tylko od was. Nie wierzcie we wszystko co tu piszą. Ja trafiłem dobrze io nie żałuję
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-01 15:35:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, kto sie wybiera może do Putten?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-01 17:07:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jade w niedziele
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-01 17:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja z mężem jedziemy w poniedziałek, bo do pracy we wtorek...
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-01 19:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sama. - 2015-12-26 19:24:36]:
hej, ja byłam sama na okres świąteczny. Chętnie bym znów pojechała ale już z kimś, bo nie wiadomo na kogo się trafi. Wtedy akurat miałam pokój z fajną osobą.
Na domku 10 osób, większość ćpała i piła codziennie, ciężko było się wyspać ale poza tym to dało rade wytrzymać. za te pieniądze co zarobiłam to się opłacało jechać.
zdjecie uzytkownika
ewel123 - 2016-01-01 20:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bylam ostatnio poltora miesiaca, mam 21 i zarobilam w miesiac 970 euro przy oklo 40 godz tyg , bylam kierowca,to mniej odciagali za samochod:) ogolnie na poczatku wystraszona ale trafilamna fajnych ludzi w pracy i na moeszkaniu, zal mi bylo wyjezdzac.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-01 20:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jaki domek jedziecie
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-01 21:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty na jakiej ulicy będziesz mieszkać?
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-01-01 22:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ul kolthoornseweg
zdjecie uzytkownika
Aga - 2016-01-01 22:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A my na ul. Voorthuizenstraat
zdjecie uzytkownika
fggf - 2016-01-02 00:29:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, no wlasnnie fajnie ze jest teraz okazal na to zeby zdobuc prace u nich w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. za granica np. jako tokarz w Belgii
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-02 16:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-01-01 20:44:00]:
To sporo zarobiłaś, jak mi proponowali już normalną ofertę po odciągnięciu wszystkich opłat (domek, ubezpieczenie, dojazd) to jakoś 700euro wychodziło :(
też mam 21 lat. ewel123- przy czym pracowałaś?
zdjecie uzytkownika
myy - 2016-01-04 03:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na spawacza docelowo do Belgii. Stawka to 13 euro/h, więc wyjdą z tego na prawdę dość wysokie zarobki.
zdjecie uzytkownika
kejt - 2016-01-04 19:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam zamiar wyjechać pzez Covebo. Czy ktoś moze mi powiedziec jak wyglada sprawa z zarobkami? mam 21 lat i juz pracowalam w Holandii z tym ze na szklarni i stawke mialam wyzsza. Czy tu bedzie tak samo? jest mozliwosc pracy na szklarni? i jak z tyi stawkami? pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
gosc1234 - 2016-01-06 14:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tej firmy, to sa oszusci i nic wiecej. Wyjechalam z chlopakiem na minimum 8 tygodni a okazalo sie ze po 13nastu dniach powiedzieli ze nie ma dla nas pracy. Koordynatorzy nie nadaja sie do niczego, nie potrafia nic zalatwic a ludzi traktuja jak roboty. OD rana [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do połnocy a rano znów musisz wstac. Upominac tez musisz sie o wszystko bo sami sie nie domysla, jeszcze raz NIE POLECAM , OSZUSCI I TYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
placek - 2016-01-06 19:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widze to wiekszosc osob chwali firme Covebo, slyszalem tez o nich dobre opinie.@gosc1234 Nie rozumiem o co musialas sie upominac albo czego pracownicy Covebo mieliby sie domyslac?
zdjecie uzytkownika
jolka137 - 2016-01-07 15:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos 9 stycznia z wroclawia na sery do nl?
zdjecie uzytkownika
Emilo - 2016-01-07 17:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie czy ktoś może mi powiedziec cos na temat pracy przy układaniu i myciu skrzynek w miescie Bleiswijk praca zalatwiana przez Covebo Work Office Sp. z o.o. Moze ktos byl?????
zdjecie uzytkownika
wertyh - 2016-01-09 00:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Emilo teraz jest tez u nich praca na innych stanowsikach na przyklad jako spawacz MAG/TIG tez praca za granica w miejscoowsci Amersfoort, spore zarobki
zdjecie uzytkownika
czarny - 2016-01-09 14:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam chcemy z kolegą wyjechac przez COVEBO i chcemy zaczerpnąc poraad jaka stawka jak zakwaterowanie umowa itd.pozdrawiam i z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
Kurski - 2016-01-09 20:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
COVEBO jest , wydaje mi się jedną z nielicznych agencji która pobiera opłaty za auto 70 euro !!! NL JOBS, TRQADIRO i DUIJNDAM pobierają tylko 20 euro !!!
zdjecie uzytkownika
ania031 - 2016-01-10 23:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ewel123 - 2016-01-01 20:11:18]:
hej ja tez bym chciaą z tej firmy wyjechac ale nie mam z kim, daj mi do siebie namiar na e maila anna159@op.pl
zdjecie uzytkownika
ania031 - 2016-01-11 00:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sa jakies chetne osoby do wyjazdu z covebo? do holandii, najlepiej z lubelskiego, samemu 1 raz to tak ciezko sie zebrac piszcie na maila anna159@op.pl
zdjecie uzytkownika
olek - 2016-01-11 03:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że dosyć powaznie podchodza do tego problemu, bo można u nich teraz załapać się na stanowisko jako Konsultant d.s rekrutacji i selekcji pracowników.
zdjecie uzytkownika
choli - 2016-01-11 18:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czarny - 2016-01-09 14:37:33]:
Hej też mam okazje jechac ale ciezko mi sie widzi samemu, daj znac na maila mateusz.cholewik94@gmail.com pozdro
zdjecie uzytkownika
shakira94 - 2016-01-12 19:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostalam oferte na produkcje do jajek i chcialbym wiedziec czy jest dobrze tam
zdjecie uzytkownika
mimi - 2016-01-13 14:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@shakira94, a to nie wypytałaś od razu? zy bedziesz jechała jeszcze na wstepną rozmowę i podpisanie umowy, widzę, że mają sporo ogłoszeń i wszystkie za granicę i oferują dobrą stawkę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-01-18 15:13:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
COVEBO TO DNO W CALEJ OKAZALOSCI !! :D
zdjecie uzytkownika
Anton - 2016-01-18 20:27:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy nadal są potrzebni ludzie do Praca w zakładzie drobiarskim z własnym samochodem lub prawem jazdy? Mam samochód i chętnie podejmę się, tylko czy zwracają za paliwo
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-01-25 10:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Anton, tak mają oferty pracy zarówno jako filetowanie drobiu, jak i pracownik branży drobiarskiej. Wymagane jest głównie dyspozycyjność na 26 lub 52 tygodnie i brak przeciwwskazań do pracy w temperaturze 0-6 stopni.
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2016-01-27 12:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sadzicie o Covebo z siedziba w Venlo? Jakies opinie.
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-01-27 14:32:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga ciekawa, zauważyłaś pewnie że sporo osób podejmuje z nimi pracę i ja również. Na razie złożyłem CV, ale nie mam pewności jaką stawką oferją za granicą.
zdjecie uzytkownika
cichyy - 2016-01-28 02:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sama. - 2015-12-26 19:24:36]:
hej jestes w bunschoten na robocie?
zdjecie uzytkownika
cichyy - 2016-01-28 02:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Covebo z siedziba w Venlo nie polecam jestem z Śląskiego pracuje w Bunschoten na Produkcji i na Inpaaku praca w miare ok zobaczymy wyplate ktos tu jest tez? ktos chce przyjechac? pisac mail moj wczas90@o2.pl
zdjecie uzytkownika
nika - 2016-02-02 12:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
http://www.covebo.nl/1722781/Stawki-minimalne-2016-PL.png?v=0

Tutaj macie tabelke ze stawkami wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
kamilo - 2016-02-03 18:36:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy przez ta firme.ma ktos moze namiary lub mozliwosc zalatwienia pracy ??zostawie e-maila k-walendziak@wp.pl
zdjecie uzytkownika
damien - 2016-02-03 19:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wybiera się ktoś ze Śląska do Holandii?
zdjecie uzytkownika
marr - 2016-02-04 12:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej czy jedzie ktoś teraz w niedziele do pracy w Holandii ?
Jade sama i chciałam zapytać czy ktoś też jedzie teraz sam
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-02-04 12:27:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A do jakiej pracy jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Wczas1990 - 2016-02-04 13:57:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i z jakiego miasta jestes napisz na maila wczas90@o2.pl
zdjecie uzytkownika
ruda - 2016-02-04 15:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marr - 2016-02-04 12:22:27]:
ja dostałam propozycje na pakowanie filetów. Ty też ?
zdjecie uzytkownika
wczas90 - 2016-02-04 23:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na pakowanie filetow nie polecam a skad jestes?
zdjecie uzytkownika
Pyrka - 2016-02-05 09:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja mam jechac do bunszoten
zdjecie uzytkownika
wczas90 - 2016-02-05 12:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam Bunschoten jestem tu i jade do polski odradzam malo godzin a nagle jak daja to po 12 dzien w dzien 7 godzin przerwy i znow na 10 itp odradzam jak cos podaj maila napisze ci wszystko pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wczas90 - 2016-02-05 12:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyrka napisz na wczas90@o2.pl cos ci powiem jestem akurat w Bunschoten
zdjecie uzytkownika
marck - 2016-02-08 19:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kejt - 2016-01-04 19:42:14]:
to stawka brutto. odejdzie podatek, ubezp zdrow. i domek
zdjecie uzytkownika
Niezadowolona - 2016-02-08 19:58:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajacie kurczaki z Covebo z daleka. Zimno jak diabli. Palce masz popuchniete i robic trzeba. Tempo z gory narzucone. Tasmy pracuja w nieprawidłowym tempie. Za szybko. Jak maja kontrole to tasmy zwalniaja. Faceci musza w godzine 4 tony kurczakow wrzucic wysoko do takiego zsypu a pracujesz 9,5h dziennie wiec sobie policz ile to jest dziennie ton. rece bola. sily nie masz i nie ma ze boli. Oboz pracy. Na domku siedzisz co drugi dzien bo nie ma pracy i w 3 tygodnie zarabiasz 500 euro. Szału nie ma. Wszystko ladnie i pieknie wyglada jak jestes w polsce. Konto musisz sobie sam zakladac bo Pani Jut... robi wielkie problemy, ze ona to czasu nie ma. Nie ma wogole w niej zadnego wsparcia jako w koordynatorce. Jedyna osoba z ktora mozna cos zalatwic jest Mariu... Przerwy sa za krotkie. Rowno z dzwonkiem ktory konczy przerwe uruchamiaja sie tasmy, wiec mus nie mus musisz poswiecic czas przerwy na ubranie fartucha, ochraniaczy, czepka, rekawiczek, dojscie do tasmy przez hale. czyli z 15 minutowej przerwy robi sie 10 minut. Zanim tez zejdziesz na przerwe i sie rozbierzesz z tych wszystkich fartuchow mijaja ci kolejne 2-3 minuty. o toalecie nie wspomne. Ludzie uwazajcie na kurczaki w przez ta firme.
zdjecie uzytkownika
Niezadowolona - 2016-02-08 20:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialam dodac, ze pocieszajacy jest fakt ze jak przerobisz 3 dni to bierzesz zaliczke 150 euro i mozesz uciekac do polski. Polecam firme Fix.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
MACIEJJJJ - 2016-02-09 12:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DNO !!! CO MIESIAC WYPLATY SIE NIE ZGADZAJA ,800EURO TO MAX CO MOZECIE ZAROBIC BO BARDZO DUZO POTRACAJA ZA DOMEK ITD. ZA ROWER KTORY JEST ICH CO MIESIAC PLACICIE 40 E A O WARUNKACH W DOMU NIE WSPOMNE BO TYLKO SIE ZARAZIC JAKIMS SWIERZBEM MOZNA, PRACOWALEM PARE MIESIECY PO CZYM MI PODZIEKOWALI BO BYLEM RAZ CHORY I NIE MOGLEM ISC DO PRACY ,TAM CHORY LUDZIE Z GORACZKAMI PRACUJA BO SIE BOJA ZJAZDU DO PL A I TAK MUSZA WYRZUCAC CO MIESIAC LUDZI BO CO MMIESIAC PRZYJEZDZAJA NOWI ZA KTORYCH BIURO DOSTAJE 1500EURO Z UNI WIEC TYLKO WYMIANY ROBIA .STRACILEM TAM 2 MIECHY I ZLUJE BARDZO , JEST DUZO INNYCH LEPSZYCH BIOR A JA MUSIALEM TU TRTAFIC :/ NIGDY WIECEJ COVEBO !!!
zdjecie uzytkownika
Gal - 2016-02-09 22:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś w Kerkrade na pieczarkach? Może ktoś podzieli się opinią o pracy, słyszałem, że grzybki w oczach rosną :P ale głownie interesują mnie warunki- czy zimno, mokro, ilość godzin itp :D

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert