Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
twingo - 2014-07-21 15:32:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Syf nie polecam pracujesz 1 tydzien potem niema dla ciebie juz zlecen ofert a mialo byc na dlugo i staly okres potem masz czekać 1 tydzien na domku za free a zycie na swój koszt.. jakaś porażka.. a przerzucanie z miejsca na miejsce mnie nie bawi .. ( kwatera oraz miejsce pracy)..
zdjecie uzytkownika
necik - 2014-07-22 11:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no skoro twój kolega z domku miał epizod 9 lat w kryminale to może to było już parę lat temu. z tego co wiem, jak się odbędzie karę to po iluś tam latach wymazują to z papierów. tylko nie pamiętam ile to lat trzeba czekać. co do koordynatora to dla mnie trochę dziwne, że nie można się z nim skontaktować. może to zależy po prostu od tego gdzie on mieszka. bo jak dla mnie to powinien mieszkać blisko osób które są pod jego opieką, żeby mogły w każdej chwili przyjść z problemami i wyjaśnieniami do takiego koordynatora.
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-07-22 15:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-17 00:55:56]:
witam..Jedzie ktos moze w niedziele do holandii lub moze ktos pracuje prze covebo w lidlu,bo mi dzisiaj dzwonili i oferowali,moze mi ktos powiedziec jak tam wyglada,praca,warunki,czy warto jechac?

pozdr
zdjecie uzytkownika
krystian - 2014-07-22 15:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-07-17 00:55:56]:
a do jakiej pracy?
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-07-22 15:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Agencja pracy covebo to jedna z najgorszych agencji na rynku holenderskim. Nie polecam nikomu dalem sie robic na pieniadze przez ta firme 4 miesiace, wiecej razy tego bledu nie zrobie. Pieniadze jedna sprawa, druga jest taka ze wraz z praca masz zamieszkanie i pakiety w tym rowery dojazd do pracy pralnie itp. za co jest brana bardzo spora gotowka z wyplaty. Te baraki ktore oferuja to jakas zgroza ludzie mieszkaja po 6 osob na paru metrach kwadratowych, wszystko zrobione z plyt i drewna poprostu biwak na calego i za to ponad 500€ pobieraja jesli tego nie bedziesz chcial nie daja pracy (swoja droga to jest bez prawie). Za taka cene ludzie wynajmuja domy z ogrodami w bardzo dobrych standardach. Kochani nie dajcie sie tej agencji przekonac ze bedzie wszystko pieknie to sa zlodzieje pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
mikrus - 2014-07-22 18:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Maniek, jeśli to co piszesz jest prawdziwe to wszystko nieźle zaplanowane jest. Tylko mam wątpliwość, dlaczego z covebo jest tyle ofert i chyba tyle ludzi wyjeżdża, bo w temacie całkiem sporo jest odpowiedzi i ludzi zainteresowanych wyjazdem z covebo. co do tej kasy to jak aż 500 euro na miesiąc, przecież to jest ponad dwa kafle miesięcznie ? za tyle to pewnie coś lepszego niż miejsce w pokoju kilku osobowym można sobie wynająć - chociaż może nie do końca znam realia poza granicami naszego kraju
zdjecie uzytkownika
Grzechu - 2014-07-23 13:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buahah, mikrus uważaj bo, ten Maniek to chyba agencje pomylil. Covebo nie pobiera 500 euro to raz a daw, ze zakwaterowanie jest lepsze niz wiekszosci agencji. Jechalem przez kilka innych firm z Opola - to chyba zaglebie agencji pracy w Polsce - i teraz naprawde nie narzekam.
zdjecie uzytkownika
mikrus - 2014-07-23 17:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro faktycznie tak mówisz Grzechu to ja już nie wiem komu mam wierzyć. Ofert jest dużo z tego covebo, bo ciągle coś nowego wstawiają, więc trochę dziwne by było, gdyby ludzi nie chcieli przerzucać na inne lokacje już z Beneluxu, a nie przewozić z Polski. Ktoś tutaj musi się mylić albo po prostu nie każdy jest traktowany w ten sam sposób. Grzechu- to ile już jesteś za granicą? opisz jak tam sytuacja na miejscu wygląda.
zdjecie uzytkownika
Ptyś - 2014-07-23 20:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikrus - 2014-07-23 17:23:14]:
pracuje przez Covebo nie cały rok. Jest OK. Zalezy jaka robote trafisz...jak się nastawisz. Kwestia indywidualna. Jednym sie podoba bardziej innym mniej i tyle mam do powiedzenia :)
zdjecie uzytkownika
Homeles - 2014-07-23 23:04:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli lubisz zycie na walizkach i nie pewnosc gdzie bendziesz spac i pracowac za 2-3dni to Polecam grajá z ludzmi jak z towarem

dzis sortownia jutro zaklad produkcyjny filety po jutrze pakowanie czegos tam na magazynie a za tydzien order picker .. no i ciagle nie pewnosci co do adresów pracy
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2014-07-24 08:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mikrus - 2014-07-22 18:56:51]:
Ludzie nawet nie wiedza ile maja zabierane przez ta agencje pieniazkow, zalosne. Zarowno osoby na wiekowce jak i po tym czasie nie ma roznicy. Wszystko jest na solarisie ktory powinni otrzymywac z kazda wyplata. Jak komuś pasuje zycie w gettcie polskim (bo tak to wyglada, odizolowane na bagnach bungala drewniane gdzie do miasta jest 7km) to bardzo prosze niech przyjezdzaja sami sie przekonac. Jesli chodzi o takie osoby co grzechu i inne ktore sa na tak to sa koordynatorzy z tej agencji takze nie wnikal bym na dobre slowa tutaj. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-24 12:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich, mam ogromną prośbę by ktoś napisał szczerze jak wygląda praca przez tą firmę, czy są jakieś problemy z wypłaceniem kasy na czas? Jak wyglądają relacje z ludźmi i szefostwem? Chciałabym wyjechać, czekam aktualnie na oferty dlatego chce żebyście się ze mna podzielili doświadczeniami, moze jest osoba ktora akurat tam jest lub co dopiero przyjechala i podzielila sie świeżymi informacjami. Bede jechać pierwszy raz do pracy za granicę wiec nie wiem praktycznie nic. z Góry dziękuję za pomoc!
zdjecie uzytkownika
zorientowany - 2014-07-24 13:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no totalnie ludzie sobie nie zdaja sprawy ile tak na prawde przez taka firme jest im zabierane z wynagrodzenia. zastanwiam sie czy ktos w ogole kiedykowliek sie nad tym zatanwial... bo jak tak was czytam to chyba nie zarabiacie o wiele wiecej niz u nas w kraju w polsce. te oplaty za domki to chyba sa na prawde mocno wyslubowane, ciekawe jakie sa koszty utrzymania tych domow z dala od miasta, chyba tak jest bo tak napisaliscie. akurat to ze sie zmienia prace czesto nei uwazaam za minus, co prawda jest to moze slabe traktowanie ludzi, ale skoro komus zalezy na tym zeby zarobic to sie na to godzi najzwyczajniej w swiecie. ktos sie orientuje w dokladnych kwotach ile dostaje firma za posrednictwo pracy ?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-24 19:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyna - 2014-07-24 12:41:03]:
ja przyjechalem miesiac temu do pracy ktora miala byc stala i w jednej firmie i przez miesiac zaliczylem z kolegami juz 3 adresy zakwaterowania .. moze zle trafilismy ale to loteria dzis pracujesz jutro masz ofika a twoja przyszlosc jest niepewna bo musisz czekac na SMS-ka od Kordynatora z adresikiem nowego zakladu pracy ...
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-24 20:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-07-24 19:03:49]:
Rozumiem, ale to jak to wyglada z transportem do pracy jak mowisz ze przenoszą was z miejsca na miejsce? i jedziesz do pracy popracujesz kilka dni a potem okaże się ze nie ma roboty na kilka dni to placone mam czy nie dostaje nic?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-07-26 12:09:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Martyna - 2014-07-24 20:51:52]:
jedziesz za swoje tzn Albo Pociągiem Autobusem albo Autem które wynajmujesz od Covebo i niestety ty placisz za beznyne z wlasnej kieszeni .. a czy placa za dni nie przepracowane to juz zapytaj kordynatora bo raz mówiá...
ze tak a potem ze nie wiec ....
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-07-29 22:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maeusz - 2014-05-23 19:47:42]:
a co powiesz na wypłatę 170euro miesięcznie i ciągły brak pracy winiąc za to pogodę
obwiniając cię ze mówili o tym,o tamtym a nie mówili 100 tel.biuro holandia polska koordynatorzy aż w końcu podjęta decyzja o powrocie i wymyślania niepoważna nieodpowiedzialna itd....to tylko w firmie AB JOB pojechała moja córka 1 i ostatni raz po prosto horror i zgłoszenie biura do PIP o sprawdzenie którego zakończenia jeszcze nie znam.
zdjecie uzytkownika
zen - 2014-07-29 23:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam tego biura. Najpierw obiecują Ci "gruszki na wierzbie", następnie dzień przed podpisaniem umowy informują, że nie jedziesz, po tym ignorują Cię, nie odpierają telefonu i nie odpisują na maile. ODRADZAM :)Ocena 1/5 za dobrą ścieme.
zdjecie uzytkownika
SSkoczek. - 2014-07-30 17:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zen - 2014-07-29 23:52:28]:
Kolego zen zgadzam sie z toba 1000 % obiecują w PL Ci "gruszki na wierzbie" dzwonia sprawdzaja twój jezyk angielski a jak co do czego przyjdzie to albo pracy nie ma o ktorej byla mowa i próbują wcisnác ci np jakies filety czy inny syf .. albo czekasz na prace na domku .. do tego setki telefonów do Biura lub kordynatora i odpowiedz zawsze ta sama lub wylaczony tel i poczta glosowa .. tagrze obbujam sie tylko za przyjazd tu i koncze '' prace na skoczka''
zdjecie uzytkownika
Aqua - 2014-07-31 14:24:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos z tutaj obecnych pracuje/pracowal w branzy miesnej,a dokladnie odcinanie poledwiczek od filetow z kurczaka?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-29
Żródło: infopraca.pl
Hengelo
(Zagranica)
Dla naszego klienta w Holandii, agencja pracy tymczasowej poszukuje doświadczonego lakiernika do pracy przy elementach o dużych gabarytach takich jak naczepy, sprzęt rolniczy itp. Oferujemy możliwość zatrudnienia na dłuższy czas oraz kompletny pakiet...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-31 17:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do Aqua : własnie dostałam tą ofertę i chce jechać w niedziele wyjazd mam nadzieje ze nie będą robić w balona....
zdjecie uzytkownika
Aqua - 2014-07-31 17:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Martyna: ja tez dostalam ta oferte i chyba sie zdecyduje. Stresuje sie troche,bo to moj pierwszy wyjazd:p Z Opola wyjezdzasz?
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-31 18:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aqua - 2014-07-31 17:34:26]:
Do Aqua: ja chyba tez sie bede decydowac i tez moj pierwszy wyjazd i tak samo mam obawy, ja z Katowic
zdjecie uzytkownika
Aqua - 2014-07-31 18:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aqua150@wp.pl to moj mail,odezwij sie tam to porozmawiamy jesli chcesz
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-31 18:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisałam na maila
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski