Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Adolfinio 2016-10-10 11:16:52
Mieszkam tam i pamiętam Cię cienki bolku, napisz prawdę ! Dla czego byłeś tam Jasiu tylko 2 dni, hahaha żałosna ci.a z ciebe
2
Iras 2016-10-10 18:38:38
Agencja zarabia na drogich kwaterach o tragicznym standardzie, bylem i trzymajcie się z daleka.Wysyłają mnóstwo ludzi dla których nie ma pracy
13
kordian 2016-10-11 11:14:33
Witam ja także dostałem 2 umowy ,pierwszą w Polsce a drugą w języku holenderskim,teraz wiem po co jest ten trik zawsze firma ma możliwość oddelegowania pracownika w inne miejsce???
1
Szejk 2016-10-11 13:57:47
witam. wyjezdzal ktos jako para w ostatnim czasie przec Covebo. jakie warunki mieszkaniowe,praca dojazdy do pracy jako para.jak z wyplatami, ogolnie stosunek itp. prosze o szczere komentarze. dzieki
14
Hala 2016-10-11 14:26:14
Wyjechał ktoś z nimi w ostatnim czasie?
Fajek 2016-10-11 17:32:57
A jak warunki na miejscu i dostępność godzin?
Jeśli chodzi o umowę podpisywaną na miejscu, to jest umowa z holenderskim pracodawcą bo tak podpisana z polską agencją to tylko skierowanie do pracy
HELMUT 2016-10-11 20:12:06
Cześć
Ja pracowałem przy mięsie w Enschede godzin to Ci powiem że spokojnie 140-160 zrobisz
za mieszkanie potrącili mi 210 euro za miesiąc no i 40 euro za rower.
4
Kordian 2016-10-12 13:57:07
Mam dość durnych odpowiedzi przez ludzi związanych z agencją typu: ofert mają dużo, radzą sobie cudownie, można fantastycznie zarobić! Ludzie, od razu widać które opinie to ściema więc darujcie sobie!
Agencja nie robi żadnej ale to żadnej selekcji kandydatów, 3/4 osób nie potrafi się nawet wysłowić pisząc te opinie.
Nic się tu nie można dowiedzieć na temat faktycznych warunków

7
Jak to wygląa 2016-10-13 16:43:09
Witam, interesuje mnie pakowanie ciasteczek, jak wyglądają mieszkania i kwestie pobioru pieniędzy
adam 2016-10-18 02:10:27
Witam pracowałem w COVEBO przeszło 2 lata cały ten okres spędziłem w Zeewolde .Jeżeli chodzi o mnie o powiem tak nigdy nie narzekałem na wypłaty ale było to spowodowane tym że potrafiłem przepracować 180-200 godzi w ciągu czterech tygodni wszystkie możliwe soboty i niedziele obowiązkowo w pracy ale to był mój własny wybór, ale jak była wypłata to widać było , a koś kto narzekał na wypłaty o gość miał 120 godzin to niema się co dziwić że dostał 1000 euro gdzie ja dostawałem 1700 średnio .
6
Xxx 2016-10-19 16:44:57
Witam jak wyglada praca na skrzynkach logistycznych idzie zarobic? Jak zakwaterowanie.
pt 2016-10-19 20:10:41
fajnie, że miałeś możliwość wyrobienia godzin. Ja znam jedną firmę-klienta covebo - praca przy pakowaniu jajek - gdzie praca jest 3 dni w tygodniu - więc spróbuj tutaj zarobić. Sama pracuję przy kwiatach i etat pełny mam, ale w weekendy pracy też nie ma - więc zależy z kasą gdzie się trafi.
2
Xxx 2016-10-20 12:20:47
Moze mi ktos powiedziec jak wyglada praca na skrzynkach jakie zarobki? I jak tam praca wyglada chce wyjechac z covebo.
Roza 2016-10-21 20:36:52
witam i co wyjechalas do tej firmy bo dostalam oferte na pakowanie wlasnie tam,gdybys podzielila sie opinia bylabym wdzieczna
Xx 2016-10-25 17:39:59
Pracowalem przez Covebo w Zeewolde jak ordepiker na serach dojezdzalismy do pracy rowerami mam pytanie czy ktos zna nazwe tych rowerów to czarne Gazelle ale jakie jaki model czy ktos wie pytam bo chcialem taki kupic byly szybkie ??????????
1
Rrr 2016-10-25 17:48:35
Witam czy zna moze ktos nazwe rowerów z zeewolde wiesia ze to gazelle ale jaki model
1
SYLWIAB342 2016-10-26 13:34:36
ma ktos informacje na temat pakowania szaszlykow?? bede wdzieczna
nikholai 2016-10-26 23:15:57
Potwierdzam tak. Pracuje od tyg na Boboli. Jest ok. Z poczatku jakies glupie idiotki sie czepialy ze szybko trzeba robic i wszystko od razu umiec. Olewam te szlaufy. Pracy marzen to nie jest ale na razie ok. Za domek i rower to naprawde sporo biora. Zaliczka byla szybko. Koordynator ok. Ale dlugo nie posiedze. Tylko 3 miechy. Takze nastawienie na zmiany po 12 godzin musimy byc. Ogolnie nie polecam
1
kama Mag 2016-10-27 13:31:01
Czy ktos wyjechal z Covebo do Holandii jako spawacz np MAG? Jakie warunki, kasa, mieszkanie itd? Bardzo proszę o kontakt :) kamszm@o2.pl
OLek 2016-10-28 11:38:45
praca na lotnisku w schipol ktoś coś wie ?
Mini16 2016-10-28 15:48:17
Witam .ktos pracowal w enschede przy miesie, chce wiedzie czy pracuja tam tez i kobiety i mężczyźni oraz jak wyglada zakeaterowanie w tej samej kwesti ?
3
Yeef 2016-10-28 16:30:02
Jakie tam maja rowery czy ktos zna nazwe ????????,,,,
mammm 2016-10-30 18:57:48
praca tylko dla takich co nie mają nic do powiedzenia
ja @ 2016-11-02 23:17:33
Witam w niedzielę wyjeżdżam do pakowania filetów proszę o opinię o pracy i warunki mieszkania.
wojoo 2016-11-03 08:15:39
Witam wyjezdza ktos moze w ten weekend do Zeewolde do pracy jako ordepiker?
Mike 2016-11-03 09:04:15
Jak dobrze wtrafiSz na pracę to zarobisz 1000e jak nie to tak jak ja ledwo 700
wojoo 2016-11-03 09:29:27
witam potrzebuje informacji na temat pracy w zeewolde. jakie warunki mieszkaniowe ?
AaA@ 2016-11-03 13:38:01
Witam jedzie ktoś moze w tem weekend do Zeewolde jako ordepiker ?
izus123 2016-11-04 17:53:24
Witam, od czego by tu zacząć, byłam w wakacje w pracy przy pakowaniu kosmetyków przez covebo i uznałam ze nie ma co patrzeć na opinie sprawdzę na własnej skórze i sprawdziłam, wiem że nigdy więcej przez ta agencję nie pojadę do pracy, za miesiąc pracy 160 h otrzymałam 600 euro wypłaty z czego moja stawka na h wynosiła 7,50 euro brutto, zakwaterowanie tak eleganckie ale miały za to nie być pobierane pieniążki a jeżeli już to "groszowe sprawy" nie wiem czy 200 euro ta są groszowe sprawy... Nie ja jedna zostałam oszukana tylko ok. 20 os. Z którymi pracowalam. Bardzo nie polecam, pozdrawiaml
2
#### 2016-11-06 09:34:12
Pracowalem przez Covebo w Zeewolde jak ordepiker na serach dojezdzalismy do pracy rowerami mam pytanie czy ktos zna nazwe tych rowerów to czarne Gazelle ale jakie jaki model czy ktos wie pytam bo chcialem taki kupic byly szybkie ???
armanii 2016-11-08 13:07:47
ktoś coś wie może o doc data przez kowego w waalwijk?
1
xxx 2016-11-08 13:13:39
Witam pracował ktoś może w doc data w waalwijk? jak tak można prosić o opinie:)
1
Monika 2016-11-09 20:15:31
Planujesz może w najbliższym czasie jakiś inny wyjazd?
adrianws 2016-11-10 20:10:41
hej ja pracowalem do srody ale zwolnilem sie adrianws@wp.pl
xxx enschede 2016-11-10 20:16:15
hmm robiles na vionie a mieszkales pod 13 i placiles duzo wiecej za mieszkanie nie opowiadaj juz takich bajek
xxx enschede 2016-11-10 20:19:14
hmm robiles na vionie a mieszkales pod 13 i placiles duzo wiecej za mieszkanie nie opowiadaj juz takich bajek
Monaliza 2016-11-12 18:20:40
Może wyjadę ale nie przez tą agencje. Ta agencja to jest jakaś pomyłka!
Welder 141 2016-11-17 10:05:05
A czy ktoś pracuje lub pracował od nich na rurach ?Jak płaca ,jakie warunki itp.
JaC 2016-11-18 12:39:47
Witam. Posiada ktos informacje n.t pracy w Waalwijk w docdata? Jak z godzinami i zakwaterowaniem.
2
Syrrr 2016-11-23 19:54:17
Siema wie ktoś jak wygląda praca na pakowaniu ciasteczek mam wyjazd w niedziele i nie wiem warto proszę o szczere odpowiedzi
1
Lotka 2016-11-24 17:25:48
Syrrr, ja tez jadę na ciastka. Do jakiej miejscowości jedziesz?:)
1
jamesae 2016-11-29 12:19:57
Moim zdaniem piszą tu osoby którym nie wyszło albo po prostu nie nadawały sie do pracy, były konfliktowe i ogólnie nie miały pojęcia o realiach pracy za granica. To nie sa wczasy tylko praca. Trzeba sie wykazać i napewno nikt nikogo nie oszuka. Ja nie narzekam. Owszem trzeba sie narobić ale przynajmniej wie sie za co pracuje. U mnie po odliczeniu mieszkania i ubezpieczenia spokojnie zostaje ok 1200€ na rękę. W sezonie można zarobić więcej. Także nie polecam sie sugerować większością wpisów tutaj. Pozdrawiam.
holand 2016-11-29 12:27:19
Wita. Dostałem ofertę pracy na ten weekend do piekarni . co o tym powiecie ?
Zini 2016-11-29 15:55:22
dostałem oferte wyjazdu do pracy w Holandii na produkcji ukladania piersi z kurczaka lub krojenie żeberek czy juz ktos robil i czy sie wgl oplaca jechac czy stawka jest tak jak pisza na stronie i zarobi sie te 1200e czy to wyzysk ludzi którzy chcą dogodnie sb zarobic na lepsze jutro w polsce i czy tez w firmach jest wiele osób z polski i jak to wyglada z mieszkaniem itp bardzo bym prosil o odpowiedz
1
Kt 2016-11-29 20:02:31
Byłem 8 miesięcy nie narzekalem ani na zakwaterowanie ani na pracę jedyny minus ze przy normalnym miesiącu miałem 150h a to trochę mało...
Ananana 2016-12-01 11:44:05
Opis stanowiska pracy :
Firma zajmująca się produkcją pizzy, ciastek i eklerków poszukuje pracowników na różne stanowiska produkcyjne.

Praca na produkcji (przy taśmie), kontroli jakości, lub pakowaniu gotowych juz produktów.

Oferujemy :
• Pakiet socjalny (ubezpieczenie, zakwaterowanie, transport do pracy)
• Legalne zatrudnienie na terenie Holandii
• Stawkę godzinową zgodną z CAO, poza wiekówką- 9,34 €
• Opiekę polskiego koordynatora
• Możliwość urlopów po 10 przepracowanych tygodniach

Dodatkowo:

• Atrakcyjny pakiet startowy o wartości 120 zł (pościel, karta startowa z numerem holenderskim, słowniczek polsko-holenderski)

Wymagamy :
• Motywacja do pracy
• Pozytywne nastwaienie
• Elastyczność

Pracujemy od 9 do 17 od poniedziałku do piątku

Covebo Kluczbork



Prawda ? czy kolejne oszustwo ?
ul.Zamkowa 6
juzus :D 2016-12-01 14:49:30
w ta niedziele ? :D ja tez jade :D
Ania 2016-12-01 15:13:53
Witam czy ktoś pracował na pralni przez covebo? ? Jak ta praca wygląda i czy jest ciężko tak jak mi gadali ludzie którzy prędzej pracowali na pralni. Dziękuję za każdą odpowiedz.
veer 2016-12-01 17:49:37
Jedzie ktoś od 12 grudnia do 30 do Holandii na krótkoterminową pracę przy pakowaniu mięsa?
he 2016-12-02 04:59:09
1200 na czysto? nie tak tragicznie ale cudownie tez nie
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.