Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-31 18:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aqua - 2014-07-31 17:34:26]:
Do Aqua: ja chyba tez sie bede decydowac i tez moj pierwszy wyjazd i tak samo mam obawy, ja z Katowic
zdjecie uzytkownika
Aqua - 2014-07-31 18:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aqua150@wp.pl to moj mail,odezwij sie tam to porozmawiamy jesli chcesz
zdjecie uzytkownika
Martyna - 2014-07-31 18:07:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisałam na maila
zdjecie uzytkownika
PSK - 2014-08-04 10:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ono - 2014-07-16 14:43:38]:
to chyba mowisz o OTTO bo tam tak jest. Robilem tam wiec wiem.
zdjecie uzytkownika
blueye - 2014-08-04 17:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalam w covebo od kwietnia tego roku. warukni mieszkaniowe jak najbardziej ok (domki pietrowe z dostepem do internetu i tv z pl kanalami), do miasta mialam blisko ok 1,5 km, wyplaty na czas, jako ze mam 20lat za mieszkanie nie placilam nawet grosza. jedyny minus jest taki ze pobieraja 80e za uzytkowanie auta i do tego z wlasnej reki trzeba to auto tankowac.
zdjecie uzytkownika
huMaN - 2014-08-04 18:47:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Czy ktoś pracował może w okolicach Zwolle? Dostałem ofertę pracy jako operator wózka widłowego w magazynie spożywczym...
zdjecie uzytkownika
Holender w Polsce - 2014-08-04 21:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2014-07-24 19:03:49]:
Takie agencje jak ta zabiera ponad połowe tego co dostaje od holenderskiego pracodawcy, np.oferuja 9€ brutto (co jest dziwne że sie ludzie zgadzaja na takie stawki ale to kazdego indywidualna sprawa dla holendrow to jest smieszne) pracodawca placi agencji od 17 do 20€ praca na magazynie. Jesli nie wiecie skad maja takie sluzbowe auta wyplaty biura to juz wiecie. Pracujecie na nich a oni wam łaske robia o co kolwiek. Nauczyc sie jezyka i pracowac bezposrednio dla pracodawcy nie dla agencji. Wiele na tym zyskacie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Mati - 2014-08-05 09:05:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie może jak z zarobkami? Pracuję przez inną agencję pracy. Godzin mam mało, i zastanawiam się czy moje zarobki są w miarę porównywalne do Waszych, bo tez miałem możliwość wyjazdu przez COVEBO. Mam 19 lat, i za 27h w tamtym tygodniu na łapę dostałem 125e. (100e za same rachunki -,-'). Wy macie podobnie? Bo kurcze, z tego co widzę, to bardziej opłacałoby mi się w PL pracować.

Pozdro!
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-08-05 09:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maniek - 2014-07-24 08:45:32]:
naucz sie pisać po polsku nie bendziesz tylko będziesz byle co jecie i byle co piszecie
zdjecie uzytkownika
Matheo - 2014-08-05 14:39:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam chciałem spytac czy pracował ktoś przez "Covebo" prz pakowaniu sałatek w miejscowości WEZEP ? Chcial bym sie dowiedziec jak wyglądają mieszkania godziny pracy . POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
europejczyk - 2014-08-08 15:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak wlasnie czytam te opinie firm ktore wysylaja do rpacy za granice i na prawde w wiekszosci ludzie narzekaja na warunki albo ze malo pracy i malo godzin i wiekszosc pieniedzy przeznaczaja na samo zamieszkanie... chyba zdecydowanie lepiej byloby pracowac w kraju, nawet za te 1600zł miesiecznie gdzies blisko domu... ale ja jeszcze szukam, orientujecie sie czy w tym covebo sa jakies miejsca gdzie warto pojechac gdzie to na prawde sie oplaca a nie trzeba dokladac do interesu albo wychodzi sie na zero ?
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-08-09 16:58:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najgorsza agencja jak może być odział w Barneveld najgorszy sami oszuści...kombinują kręcą i wymyślają rzeczy o które nawet nie miały miejsca same kary itp tyle mam do powiedzenia...
zdjecie uzytkownika
Jar - 2014-08-09 17:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dddd - 2014-08-09 16:58:14]:
Odział w zeist tez to samo..

mówia coś a potem zmiana zdania za dzień lub dwa..
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-08-10 22:49:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Aqua - 2014-07-31 14:24:35]:
tak i nie polecam...bo i tak nic nie zarobisz a zapi...za 5
zdjecie uzytkownika
CzL - 2014-08-11 04:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednym słowem cygańska firma która nic,dosłownie nic nie potrafi załatwić!! Pare firm holenderskich już znam i uważam że jest najgorsza ze wszystkich.Jeśli chcecie pracować za darmo i na dodatek być okradani z rzeczy prywatnych z winy ludzi pracujących na kierowniczych stanowiskach a potem jeszcze zbywani na każdym kroku jeśli chce się pogadać to polecam!!
zdjecie uzytkownika
lal - 2014-08-11 19:04:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza agencja jaką mogę znać mówią jedno a robią drugie obiecanki cacanki dojeżdżasz 70 km swoim autem i zero zwrotu za paliwo jesteś dymany na każdym kroku a domek masakra może i mieszka 6 osób ale syf jakich mało a rodziny siedzą za darmo i nic nie robią ani posprzątać się nie chcę nie polevcam Ci którzy nie wierzą zapraszam sami się przekonają
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-12 10:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie jesteśmy śmieszni z tymi swoimi opiniami, że to, że tamto...sama byłam w Holandii na zbiorach gruszek, mieszkałam w bungalow, stawka wiekowa - szału nie było, ale nie narzekam bo wiadomo jak jedziesz do pracy to chyba nie jedziesz na urlop ani na pałace, a to, że płacisz za paliwo żeby dojeżdżać do pracy to jest chyba normalne! Jak pracowaliście w Polsce to firma tez Wam płaciła za dojazdy do pracy? nie! więc nie rozumiem takich głupich komentarzy i użalania się nad sobą...to że gdzies jakiś koordynator zawalił albo skończyła się praca to też się zdarza i to w każdej agencji bo taka jest specyfika pracy - zawsze jest ryzyko i tyle na ten temat. Ale Polacy narzekali zawsze i narzekać będą, niewdzięczne nieroby.
zdjecie uzytkownika
dddd - 2014-08-12 18:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to twoja opinia jak widzę na pewno nie pracowałeś tam więc daj spokój bo nikt kto tam pracował przez Covebo takiego czegoś nie pisze więc albo jesteś koordynatorką albo masz układy dobre...taki kity możesz pisać rodzinie
zdjecie uzytkownika
hmm - 2014-08-13 04:56:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ach cebulaki tylko narzekać potrafią
zdjecie uzytkownika
zech - 2014-08-13 17:31:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nieroby? ludzie przyjechali do pracy a przez cały tydzień 6h tylko przerobili bo twierdzą że pracy nie ma.. to po co biorą tylu ludzi do pracy skoro jej nie ma..?
zdjecie uzytkownika
kaka - 2014-08-14 18:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktos pracował przy skanowaniu odzieży w Nijkerk w firmie odzieżowej jak się nie mylę no excusse?
zdjecie uzytkownika
sugarbaby - 2014-08-15 16:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zech - 2014-08-13 17:31:13]:
Oni biora ludzi by miec kasee z domek czytaj pokoik bys implacil poczytaj w necie reportarze tytlu poles stand by. Tak to wlasnie dziala.
Nie polecam!!!
zdjecie uzytkownika
Welder - 2014-08-20 15:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sugarbaby - 2014-08-15 16:29:37]:
Witam , dostalem oferte od nich jako spawacz TIG w Wurden , Pracowal ktos jako spawacz u nich ? Zaoferowali mi mieszkanie za free ubezpieczenie po ich stronie . Jak jest u nich z platnosciami , sa wyplacali? wyplaty na czas i bez problemu ?
zdjecie uzytkownika
Welderr - 2014-08-20 16:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , dostalem oferte od nich jako spawacz TIG w Wurden , Pracowal ktos jako spawacz u nich ? Zaoferowali mi mieszkanie za free ubezpieczenie po ich stronie . Jak jest u nich z platnosciami , sa wyplacali? wyplaty na czas i bez problemu ?
zdjecie uzytkownika
Velos [Szwagier] - 2014-08-21 00:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Siemanko. Pracowałem w Covebo siedem miesięcy. Pisałem w sumie jakiś czas temu też tutaj, ale pod innym nickiem.
20 lat, stawka bez rewelacji, ale i tak można sobie dorobić. Poza tym.... czy ~~700-800 euro na czysto to tak mało na 20 lat? Wiadomo, są agencje, w których masz prawie normalną stawkę na wiekówce [robiłem za 7.83 mając 18 lat, przy moich godzinach 1200 na rękę co miesiąc]. Robiłem dla Barneveldu, głównie w Haarthornie, dodatkowych zleceniach + nie stękałem, jak prosili, żebym skoczył na dzień czy trzy na inna firmę. Tak jak Krzysiek[koordynator, z tego co słyszałem już były] mówił :tacy, jacy jesteście dla nas, my jesteśmy dla was. Wiadomo, czasem zdarzały się pomyłki [finansowe]-masz swój mózg-dzwonisz a nie płaczesz po forach. Albo podjedziesz do biura, co za problem. Przyjmują nawet ludzi bez żadnego języka...wyciągają rękę. Przypomina mi się taka sytuacja - Robiliśmy w Cobi[ja trzeci tydzień] no i była czystka, z dwóch zmian zrobiono jedną. Druga zmiana to byli ludzie do odstrzału- GŁÓWNIE lewusy. Krzysiek powiedział, że dla każdego ogarnie robotę, albo prześle do innego teamu- powiedział, że na już ma opcję na dwóch osób na kurczakach-nikt nie podniósł ręki. 40 osób i nikt. No cóż, bywa. Żeby zostać wyrzuconym z naszego teamu trzeba było naprawdę dużo- zazwyczaj dawało się trzy, cztery szansy zanim ktoś leciał... Co tam jeszcze - warto wziąć swoje auto. Tną trochę na firmowych...trochę sporo.
Rowerów od nich też nie opłaca się brać bo chcą za to dziwne pieniądze.

Podsumowując- wszystkie pierdoły typu paliwo od iluś kilometrów, dodatki za zmianę, czasem nawet przerwy płacą[zależy od zakładu], są wypłacalni, nie w każdym mieszkaniu jest internet [teraz na barneveldzie wszędzie], mieszkania-wiadomo. Zależy kto mieszka- zdarza się ćpuństwo czy ochlejusy, ale to w sumie tak wszędzie.
Strasznie na mieszkaniach nie koszą, a jak się mieszka dłużej [znajomi z 2 lata na jednej chałupie] to urządzić się można i wszystko gra.

+[z barneveldu]
wypłacalni
bezproblemowi koordynatorzy
w razie błędów-dzwonisz- załatwione
roboty niezbyt ciężkie[poza Ferdinandem i Khumexem-ale tam to po prostu nużąca + słabo z godzinami]
fajne mieszkania[w większości]

-
na wiekówce słabo [ ale też nie najmniej, więc nie ma co stękać+"darmowe mieszkanie"]
nie dla wszystkich są godziny [ jak jesteś robotny licz na 150-200 godzin]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski