Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
covebus - 2014-09-05 20:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam wasze opinie myśle co ja robie w tej firmie??Robie juz 2 rok i nie ma tak zle jak tu pisza.Pewnie jak lubisz ćpać i dwie lewe rece to wszedzie bedzie beee.Jeden minus jak dla mnie to wypłat co 4 tyg tzw prioda.Warunki mieszkaniowe nie najgorsze jak dbasz tak masz.Na naszej chcacie jest ok czysto i kultura!!!Robota jest,jak chcesz to pracujesz ja żadko mam 5 dni pracy..Zaraz malkotenci sie znajda bo podatek itp.Jak przychodzi do wypłaty zdziwieni że tak mało mają hihi.Zarobki w granicach 1100-1400 w zaleznosci czy sa godziny i jaki transport czy prywatnie czy ich autem -75 jurków.Jednym minusem tez jest jezdzenie ich autem a nie mozna nigdzie jechac bo rozpisuje sie km ale i tak za swoje tankujemy.moja ocena od 1-10 to 8!!
zdjecie uzytkownika
gdybek - 2014-09-06 16:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra agencja beznadziejna w polsce dostajesz umowe podpisujesz ja a w holandii ona juz nie obowiazuje domki wygladaja jak by tos tam bombe poscil pracowalem tam w bunschoten w Boboli ludzi zwalniaja za byle co ludzie co maja katrakt cyli typki w niebieskich czepkach naduzywaja wladzy nie polecam nikomu tam jechac na wiekowce i nie tylko ja majac 18 lat na wiekowce mojej zarabialem 3.93burtto czyli jakies 3euro netto w miesiacu ciezko zrobic 100 godzin bo w tygodniu zrobi sie 20 godzin albo mniej wiec niech nikt mi tu nie mowi ze zarabia na wiekowce ponda 7euro no i sory ale na czysto to wam wyjdzie tyle co nic 400euro 500euro to jest ju taka gora dla FLEKSOW (czyli nowych pracownikow) nie polecam tej agencji nikomu na ludziach oni zarabiaja masz ponad 25 lat (to juz nie jest wiekowka) i Bobola placi na ciebie 18 euro na godzine z czego ty dostaje 9euro i jeszcze musisz placic za domek no sory takie jaja to tyko w covebo nie polecam nie wyjezdzajcie przez ta agencje
zdjecie uzytkownika
Nowaczek - 2014-09-08 19:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dddd - 2014-08-12 18:41:49]:
ludzie narzekają bo są okłamywani na miejscu realia inne,płaca,warunki mieszkalne lipa i stek bzdur,a ci którzy mówią inaczej to podstawione pionki,koordynatorzy i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] włazy.jeżeli są negatywne komentarze o biurze to już wiadomo co za biuro!!!!!
zdjecie uzytkownika
kurczaczek - 2014-09-10 17:11:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem wam szczerze, ze co sie nie czyta jakis informacji i opinii w interneci o wyjazdach za granice to wszedzie ktos narzeka. czy na prawde nikt tam nic nie zarabia ? ja sie zastanawialem na wyjazd przez jakiegos posrednika ale jak tak to czytam to czy jest lepiej zrobic moze to samemu? takie mam watpliwosci
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-09-10 19:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdża ktoś w najbliższym czasiedo firmy Modiform pakowania doniczek. miejscowość Scherpenzeel. proszę o kontakt poprostuzyjseb@gmail.com
zdjecie uzytkownika
mika - 2014-09-12 14:29:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sobie chwalę pracę w Covebo...jechałam na krótkoterminowy wyjazd do pracy przy monetach. Domek w porządku nawet było wifi, praca fajna, z koordynatorem był trochę utrudniony kontakt bo prawie nie odbierał telefonów, ale tak poza tym w porządku i pewnie w kolejne wakacje też pojadę z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
KLAKSONIX - 2014-09-14 16:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klaxon - 2014-08-31 15:15:12]:
ty jestes hujowy bo tak sie sklaDA ZE TEZ TAM PRACUJE I WYDAJE MI SIE ZE KURWA JESTES LESZCEM ZAJEBANYM WDUPE
zdjecie uzytkownika
Bufallon :DS - 2014-09-14 16:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [on 1985 - 2014-08-29 20:35:14]:
zAJEBICIE JEST NA SZIPOLLU WBIAJAJCIE CALYMI CHMARAMI TUTAJ JEST PRACY DUZO A ZAROBKI NA LOTNISKU TO 2200 EURO NA REKE :) DAWAC POL POLSKI ODRAZU :D
zdjecie uzytkownika
Grzegorz - 2014-09-15 10:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich użytkowników. Postanowiłem, że też dodam coś od siebie bo różne opinie się pojawiają więc cegiełkę warto dorzucić. Od jakiegoś czasu pracuję w zakładach mięsnych, typowa praca fizyczna ale na godziny nie narzekam, jestem już dawno poza wiekówką czyli obowiązuje mnie opłata pełnego pakietu ale przy standardowej liczbie godzin spokojnie otrzymuję wypłatę w granicach 950 euro na rękę. Dobrze sytuację opisał kilka postów wyżej Velos - jeżeli jest się w stanie dać z siebie coś więcej to na pewno też coś więcej zwrotnie się dostanie. Ja polecam ponieważ źle nie trafiłem (a skorzystałem z polecenia znajomych, którzy też korzystali z Covebo w przeszłości przy okazji romansu z Holandią i miło wspominają pobyt).
zdjecie uzytkownika
wezep - 2014-09-15 20:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieporozumieniem jest fakt, że podpisuje się umowę w Polsce, która dla koordynatora w Holandii nie jest ważna i podsuwa do podpisania (bez czytania! bo pospiesza na przerwie w pracy) umowę na inne warunki i bardzo trudno jest wyegzekwować kopię takiej umowy, która nie gwarantuje ŻADNEJ ilości godzin tygodniowo. BARDZO DUŻO ZALEŻY OD KOORDYNATORA. Kamila Lichenke (?) nigdy nic nie wie i nie potrafi załatwić.
zdjecie uzytkownika
Worker - 2014-09-16 09:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Osobiście nie polecam tej agencji. Potrafią z dnia na dzień zmienić warunki umowy. Wszystko to co obiecują jest jedną wielką ściemą. Warunki mieszkaniowe... z ćpunami i alkoholikami, którzy potrafią zdemolować pół domu. Zaliczka po tygodniu pracy ledwo co wybłagana do tego nie w takiej kwocie jaka była umowa. Od wszystkiego pobierana jest opłata, której nikt nie zna dokładnej wysokości. Do tego przelewy pieniężne, niestety ja swojego nie uzyskałem. Rada z mojej strony od razu samemu udać się i wyrobić numer sofi ponieważ koordynatorzy nie przejmują się Tobą ani tym co się z Tobą dzieje. Co do samych warunków pracy to ilość godzin w umowie ma się nijak do tego co się tam dzieje.
zdjecie uzytkownika
jendrzej - 2014-09-16 12:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Worker - 2014-09-16 09:44:32]:
chyba cię pogięło? pewnie robić się nie chciało i teraz piszesz głupoty! ja dostałem jak każdy tutaj standardowo i bez problemowo 150 euro po tygodniu bo to jest norma! trafiłem na fajny domek więc nie narzekam, a to, że ktoś trafił na ćpunów to już chyba nie wina firmy tylko tych co ćpają i piją - jak to zgłosisz to na pewno ktoś zareaguje. Ja wypłatę miałem na czas i nawet dostałem więcej niż się spodziewałem więc naprawdę nie rozumiem tych wszystkich negatywów.
zdjecie uzytkownika
karola - 2014-09-17 12:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Holandii od kilku lat i wiem czego mozna sie spodziewac za granica.jade,pracuje zarabiam... duzo lepiej niz w PL!!w Covebo trafily sie gorsze domki,czasem bledy w wyplacie ale wystarczy dobrze zyc z koordynatorem i wszystko mozna zalatwic.jak dla mnie firma ok i wyplaty na czas a w innych firmach roznie to bywalo!!
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-09-18 08:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A czy jest możliwość wypłaty w tygodniówkach?? Oferta pracy w Niemczech na holenderskich warunkach. W ofercie podana należność za 40h pracy.
zdjecie uzytkownika
jozek - 2014-09-18 12:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety covebo nie płaci tygodniówek ,(przynajmniej nie w Holandii, może w niemcach je inaczyj) oni zawse wypłacali co miesiąc. Ja tu robia juz jakies 3 lata , robia w firmie przy pakowaniu elementów z aluminium , stałe godziny som niekiedy cos sie dupnom w wypłacie ale zawsze do sie to skorygować .... ogólnie nie narzekom
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-09-18 12:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje z covebo od miesiaca i jak narazie to nie mam wiekszych problemow. Wiadomo stawka wiekowa nie powala ale lepiej niz w PL. Pracuje w zeewolde na serach praca jest spoko jezdze do pracy rowerem to jest na plus jedyne co to nie lubie nocek ale trudno.
zdjecie uzytkownika
Małgośka - 2014-09-18 13:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Covebo - może być. Płacą tak jak wszyscy, mieszkania względne. A koordynator do szczęścia nie potrzebny. ja dogaduje wszystko z firmą a nie z ala koordynatorami....pracując w polsce tez mną nikt nie koordynował..... trzeba radzić sobie w życiu.
zdjecie uzytkownika
Docent 87 - 2014-09-18 15:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłem u nich jakiś czas temu. W sumie 6 miesięcy w zwolle. Czekam bo chcę wrucić ale na ten moment jestem zmuszony dymać w PL. Co do kasy itp. to teras mi trochę tego grosza brakuje, wiadomo że u nas ciężej o te dudki:) Zakwaterowanie ok, mam paru kolegów co w polszy sypiają na gorszych kwaterach (pozdro chłopaki:). Czekam jeszcze 2 miesiące i jade spowrotem.
zdjecie uzytkownika
Lola - 2014-09-18 16:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja tez jestem zadowolona pracowałam przy wiązaniu nóg kurczakom..praca nie była łatwa ale zarobiła za miesiąc tyle co w Polsce za 4 miesiące!planuje wrócić bo jestem teraz na urlopie i poleciłam tez siostrę która do mnie ma dojechać nie dam sie wyzyskiwać w Polsce jak wcześniej..
zdjecie uzytkownika
karol100 - 2014-09-18 18:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem na Frikach w miejscowości Wezep ogolnie było spoko kasa się zgadzala itp. Ale Pani Koordynator KAMILA masakra ma swoich ulubionych LUDZI którzy chodzili do pracy a inni siedzieli na domkach powiem krótko kawał SUKI
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-09-18 21:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to są oszuści najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak chcecie to spróbujcie a zobaczycie kasa się wiecznie nie zgadza
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-09-22 08:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nie wiem czemu w was tyle agresji ja jakoś jestem zadowolona z pracy pracowałam na pakowaniu mięsa, praca nie powiem ciężka ale kasa i ludzi fajni pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
gigi - 2014-09-22 09:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadal pracuje i jak narazie jestem zadowolna, kokosow nie ma, ale tez nie mam doswiadczenia wieccc milionnów to nie ma co oczekiwac
zdjecie uzytkownika
Obiektywna - 2014-09-22 10:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!Pierwszym razem wyjechałam przez oddział Covebo w Zeist i wszystko było ok.Dlatego postanowiłam ze wyjadę jeszcze raz, tym razem trafiłam na oddział w bunschoten, to co tam zobaczyłam to jedno wielkie nie porozumienie, koordynator nie potrafił podać odpowiedzi na proste pytania,tylko się uśmiechał.Jak sam stwierdził że oni z Polskim oddziałem nie mogą się dogadać co było widać bo w Polsce mówiono ze przepraszamy 38 godz tygodniowo a na miejscu praca była na telefon np o 2 giej rano na 4 godzinki do pracy i dwa dni wolnego.Domy to dramat a w regulaminie zostało napisane ze dom i jego przedmioty są zadbane
zdjecie uzytkownika
Obiektywna - 2014-09-22 10:08:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przechodząc do meritum, firma nie kompetentna ! Polityka oddziału w bunschoten to zatrudnić pracownika po to by miał kto płacić za domek.Pamiętajcie ze umowa podpisywania w Polsce to fikcja ponieważ na miejscu nie obowiązuje. Powodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x