Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zocha - 2014-11-10 11:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek - 2014-11-05 15:44:54]:
Ja mam tyle lat i zarobiłam 820 Euro na reke po potrąceniach.
zdjecie uzytkownika
Zocha - 2014-11-10 11:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria - 2014-11-05 14:21:56]:
To gdzie Ty chłopie trafiłeś jeszcze takich rzezy o Covebo nie słyszałam a pracuje juz 2 rok...
zdjecie uzytkownika
mały - 2014-11-12 13:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mateusz - 2014-11-06 15:06:05]:
na skrzynkach to musisz ostro zasuwać a jak jesteś za niski to lepiej wcale tam nie jedz, minimum to 170cm, to jest robota dla luidzi co lubiom wysilek fizyczny
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2014-11-12 15:38:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja przez Covebo pracowałem ale w Belgii nie w Holandii i jestem mega zadowolony. popracowalem 4 tygodnie w zieleni przy przycinaniu krzakow i praca sie skonczyla ale wiadomo jak to sezonowka, przyszly zimne dni i koniec. teraz wyjezdzam drugi raz juz do pracy w magazynach na dluzszy czas. pierwszy zaklad byl ze mnie bardzo zadowolony dlatego teraz chca zebym znow przyjechal i to juz na dluzej. kasa fajna, warunki mieszkalne tez dobre no i Belgia jako kraj tez spoko
zdjecie uzytkownika
Magi - 2014-11-13 16:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tadek super opinia, tylko cierkawe czy wszyscy są w stanie powiedzieć że było tak dobrze jak Tobie. Mnie interesuje praca własnie teraz gdziesw grudniu na magazynie. najlpiej to bym pojechał na jakieś pół roku ale nie wiem jak to wyjdzie piszcie! jak tam siędostać najłatwiej i żeby zostać tam najdłużej?
zdjecie uzytkownika
Hubert - 2014-11-17 11:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Magi - 2014-11-13 16:29:06]:
mnie udało się wyjechać po stosunkowo krótkim czasie oczekiwania, zdecydowało to, że znałem język, miałem prawko i byłem dyspozycyjny akurat w danym terminie. pracowałem przy podwieszaniu profili aluminiowych i składaniu paneli drzwiowych w Harderwijku, koordynatorzy byli spoko, wypłaty na czas więc nie żałowałem wyjazdu i polecam każdemu.
zdjecie uzytkownika
PARKA - 2014-11-17 11:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witamy prosimy o pomoc o jakas wiadomosc bo dostalismy prace w Grenlo w firmie VION czy jakos tak przy pakowanie piersi z kurczakow itp.Prosze dajcie znac jak tam jest co sadzicie o tym czy warto tam jechac itp??????pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
PARKA - 2014-11-17 11:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witamy prosimy o pomoc o jakas wiadomosc bo dostalismy prace w Grenlo w firmie VION czy jakos tak przy pakowanie piersi z kurczakow itp.Prosze dajcie znac jak tam jest co sadzicie o tym czy warto tam jechac itp??????pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
Ivon - 2014-11-17 11:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja juz kolejny rok wybieram sie z covebo na projekt przedswiateczny, zawsze jest wtedy dużo godzin i dobra kasa
zdjecie uzytkownika
PARKA - 2014-11-17 13:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witamy to jest ta sama oferta przedswiateczna do Grenlo czy moglibyscie napisac cos wiecej byl ktos tam jak jest z praca ile godzin itp jakie sa warunki itp prosimy o odpowiedz
zdjecie uzytkownika
www - 2014-11-18 01:15:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam tez mam oferte do groenlo do vio czy mozna uzyskac jakies wiarygodne informacje dotyczacej tej firmy zarobkow godzin pracy itp?????prosze o szybka odpowiedz
zdjecie uzytkownika
eklerek - 2014-11-18 11:40:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Maria - 2014-11-05 16:00:53]:
Praca przy pizzy polega na nakladaniu kiełbachy, sera i poklejonych pomidorów na surowe placki, które ktoś przed tobą (albo ty) rozlorzy w foremce. Stoisz przy taśmie i wykładasz 3,5, 6 pomidorow- zaleyz co leci. Stoisz miedzy swoimi pogadasz i jak nie masz poklejonych pomidorow to kasa sama leci. A że chodzisz na trzy zmiany to i procentowki podniosą wypłatę. Nowi przyjeżdzajcie bo tyle pracy mamy przed świetami że wolengo nam nie dają.
zdjecie uzytkownika
eklerek - 2014-11-18 11:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Maria - 2014-11-05 16:00:53]:
Praca przy pizzy polega na nakladaniu kiełbachy, sera i poklejonych pomidorów na surowe placki, które ktoś przed tobą (albo ty) rozlorzy w foremce. Stoisz przy taśmie i wykładasz 3,5, 6 pomidorow- zaleyz co leci. Stoisz miedzy swoimi pogadasz i jak nie masz poklejonych pomidorow to kasa sama leci. A że chodzisz na trzy zmiany to i procentowki podniosą wypłatę. Nowi przyjeżdzajcie bo tyle pracy mamy przed świetami że wolengo nam nie dają.
zdjecie uzytkownika
PARKA - 2014-11-18 15:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witamy a co z praca w GRONLE we VIONIE odpowie nam ktos i koledze z gory????
zdjecie uzytkownika
Kiniorka - 2014-11-19 18:01:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a był ktoś może w Nijkerk/Apelndoorn praca przy pakowaniu mięsa... nie wiem dokładnie jak to wygląda ma ktoś może jakieś info.
zdjecie uzytkownika
tambylec - 2014-11-19 18:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kiniorka - 2014-11-19 18:01:36]:
Czesc. byłem w nijkerku na tym pakowaniu moge ci zdradzic jak to wyglada na privie. podaj maila i sie zgadamy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marcello - 2014-11-20 15:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tambylec - 2014-11-19 18:49:58]:
Kiniorka daj cyne jak wygląda praca na pakowaniu mięsa. PS nie wiem jak pisac na priv na gowork.pl
zdjecie uzytkownika
walus - 2014-11-20 16:03:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak czytam te wypociny i...dla mnie firma jak wiele, ale jednak lepsza bo warunki maja nienajgorsze (nawet internet na niektorych domkach),a pieniadze choc czasem zle przeleją to zawsze sa na czas i zawsze to co sie pomylili oddaja
zdjecie uzytkownika
groszek - 2014-11-20 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję na słuchawce od 3 miesięcy. Kasa jest ok, mieszkanie też spoko. Pewnie opinie zależą od tego do jakiej pracy się trafi, ale Covebo jako pośrednik jest ok. Nie mam żadnych zastrzeżeń.
zdjecie uzytkownika
PARKA - 2014-11-20 20:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z praca we VION dostaniemy jakies informacje???w Groenlo??
zdjecie uzytkownika
Kiniorka - 2014-11-21 17:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tambylec - 2014-11-19 18:49:58]:
nie wiem jak napisac na priv, a nie bede podawac publicznie maila. ale jesli to mozliwe opisz mi w skrócie jak tam to wyglada ile godzin ile zmian. nie wiem jak sie przygotowac
zdjecie uzytkownika
justi91 - 2014-11-21 21:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dopiero szukam pracy przez COVEBO ale zależy mi na miejscowości Zeewolde w Holandii. Może ktoś ma jakieś rady gdzie można się udać, żeby ten czas oczekiwania nie był jakoś mega długi?? Pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
gregory - 2014-11-25 09:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałem na Groenlo dwa lata temu - normalne pakowanie produktów mięsnych przy taśmie, przy chłodniejszej temperaturze, chłopaki tam jeszcze układają skrzynki jak trzeba. przyjemna praca ale jak wszędzie trzeba mieć motywację i pokazywać po sobie, że się człowiek stara - to była moja pierwsza praca w NL i bardzo mi się podobało, na Covebo też nie narzekałem.
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-11-26 18:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eklerek - 2014-11-05 15:55:35]:
A jak jest z pracą przy pizzy i eklerkach? Mam okazję wyjechać w okolice Bunschoten. Czy rzeczywiście jest dużo godzin, jakie są warunki zakwaterowania? Będę wdzięczna za informacje
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-11-27 20:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli co, Covebo Work Office jest godne polecenia? jak tam warunki na kwaterach, co jest na nich dostępne jesli chodzi o sprzęty RTV i AGD oraz w ile osób się mieszka i jak sa płatne? Czy agencja pomaga załatwić wszelkie formalności, bo jesli chodzi o Holandie to wiem, że trzeba miec jakis numer chyba SOFI sie nazywa, zeby pracować, tak?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x