Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opole

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Bbb 2016-07-27 20:00:20
Odradzam, nie ma pracy. Jedziecie i płacicie za mieszkanie i wyżywienie.
3
michałko 2016-07-28 09:37:47
jeśli chodzi o ta prace, to na pewno nie ejst dla każdego, bo jest praca jako Przetwórstwo mięsne - wyrywanie sadła no i tutaj jest praca przy wyrywaniu sadła z półtusz wieprzowych no i faktycznie ejst to cięzka praca fizyczna, wiec wydaje mi się, ze to tylko dla mężczyzn
m. 2016-07-28 18:33:09
hej, mieszka ktoś w bunschoten? mam opcje jechac tam w niedzielę i grubo się nad tym zastanawiam... 2 tyg pracy przy produkcji reklam a później przeniesienie na ciastka.. ktoś ma jakies info?
fggf 2016-07-28 18:45:32
no pewnie ze nie dla kazdego..nie ejst to lekka praca przeciez poza tym z cala pewnoscia to trzeba sie na tym w jakims stopniu znać..ale sa od nich z tego co wiem tez inne oferty pracy na inne stanowiska wiec na nie na przyjklad tez mozna sporbowac..
marcepan 2016-07-29 18:28:07
Ja się zastanawiam nad pracą w magazynie przy mrożonkach w Barneveld? Ktoś może ma doświadczenia w pracy w tym miejscu? Ciężkiej pracy się nie boję, tylko czy kasa ok?
marcin 2016-07-30 16:15:25
@praca w piekarni może faktycznie jest przestrój z tą pracą? Jak pracowałem właśnie w fabrykach za granicą to też bywało różnie. Czasami pracowałem 7 dni na 7 a czasem były i takie tygodnie. Nie załamuj się stary, bo naprawdę może się jeszcze wiele zmienić.
Sebastian 2016-07-30 20:45:37
część jestem zainteresowany pracą przez to biuro ale interesują mnie zarobki godziny pracy róż zająłem z jednym pracownikiem który pracuje przy serach mają tam dwie zmiany popołudniu i nocka mówi że bez weekendów ma 1200 euro czy ktoś może się wypowiedzieć na ten temat
gość 2016-07-30 22:04:45
Wydaje mi się że zarobki u nich są i tak adekwatne do powierzanych zadań.
Amadi 2016-07-31 17:21:23
Ja jadę swoim autem
Smiz 2016-07-31 19:10:35
Wiesz co ja Ci powiem, tutaj na goworku jest też takie inne forum z tym ile się zarabia, właśnie w tamtym miejscu przeczytasz o zarobkach, moim zdaniem warto rzucić okiem, ale zadawanie pytań też ma sens, wiadomo w końcu wszystko będzie podane na tacy
mysza 2016-07-31 21:40:18
Tak ja tez bylam przez ta agencje zjechalam poniewaz nie bylo godzin i tyle obiecali z tygodnia na tydzien ze bedzie wiecej a niestety nie bylo tyle w tym temacie
2
ktosiek 2016-07-31 22:58:42
No dobra, ale jakie są zarobki dla programisty cnc? Dzięki
Polak 2016-08-05 11:36:33
Covebo Work Office Sp. z o.o. poszukuje do całej europy, więc chyba nie jest to jakiś zły układ, dla mnie coś pięknego, można się naprawdę fajnie dogadać, zmienić swoje życie, więc polecam to wszystko
marek 2016-08-05 18:35:05
To nie tylko podejrzewam, tam tak jest, bo oni nie weryfikuja statusu spoleczneg kazdych kanddatow tylko biora chyba kazdego zainteresowanaego no moze patrza na jakies dosiwadczenie ale niekiedy na takie wyjazdy za granica nie, wiec czego sie tu spodziewac?
JAN 2016-08-07 00:29:44
tez sie wybieram pojechałeś już
sd 2016-08-07 09:00:57
A na co jedziesz @JAN bo u nich teraz tyle jest tych ogłoszeń dostępnych, że trudno czas się połapać
AAA 2016-08-08 16:51:58
Wyjeżdza ktoś w tą niedziele 14.08.2016 ?
Żaneta 2016-08-08 16:55:06
POTWIERDZAM I ODRADZAM PRACĘ PRZEZ COVEBO !!!!!!
1
Anna F. 2016-08-08 17:01:38
Również pracowałam w Bunschoten ( Boboli ) i zgadzam się w 100 %
jaceo 2016-08-08 18:56:42
@sd no sporo ogłoszeń, ale ciężko się dziwić. A raczej trzeba się cieszyć, że robota jest i pieniądze będą się zgadzać. Szczególnie, że w Polsce z tym to tak różnie...
luk 2016-08-11 17:13:48
ja jade na skrzynki a ty na co jedziesz
1
marcin 2016-08-11 18:07:20
Wytłumaczcie mi bo czegoś nie rozumiem..od czego zależy tutaj stawka? Bo tak przeglądając ogłoszenia to w jednych jest konkretnie podane a w innych, że zależy od umiejętności. To jak mam 5 lat doświadczenia i jestem programistą to ile mniej więcej dostanę?
1
fggf 2016-08-13 09:57:57
no oczywiście ze od umiejetnosci..może tez od stazu
zzxx 2016-08-13 17:01:14
A gdzie byłeś?
true 2016-08-13 17:04:16
@www to co opisujesz, to musi być naprawdę totalna bzdura. Po co w ogóle bawić się w rekrutacje pracownika, jak za 2 dni każe mu się bez powodu wracać do domu? Może jednak powód był :)
!!!! 2016-08-15 10:47:09
bo maja z tego kase dziecinko...
Mo 2016-08-15 10:53:22
No powiem Wam, że praca na produkcji w Covebo Work Office Sp. z o.o. to jest zawsze dobre rozwiązanie, ale to chyba nie dziwne dla nikogo, w końcu fajna firma, moim zdaniem bardzo dobre i polecam całym sobą
mi 2016-08-16 11:54:53
Widziałem takie ogłoszenie przy przetwórstwie mięsnym i tam jasno jest napisane, że na godzinę masz 9.86 euro brutto plus dodatek 25 euro na tydzień i gwarantowane zatrudnienie wiec jak robisz 30-40h tygodniowo to wychodzi grubo ponad te 700 euro przecież
Praca Wołowina 2016-08-16 18:30:16
odradzam, jedziemy zglosic skarge na koordynatora.( usunięte przez administratora )
1
fggf 2016-08-16 18:53:44
wszystko brutto szkoda ze nigdzie nie podaja ile to wynosi netto tak to przynajmniej każdy mialby dzięki temu jasna sytuacje ile będzie zarabial przeciez
Barytus 2016-08-17 16:13:00
Wie ktos cos o tych skrzynkach?
zzz 2016-08-17 19:11:30
@ fggf a to ejst jakiś problem żeby się tego dowiedzieć ? Wystarczy wiedziec ile podatku odtrącane jest w danym państwie i masz jasność sytuacjim .......
ona 2016-08-19 12:21:54
Czy wiecie o co chodzi z tym darmowym mieszkaniem i ubezpieczeniem dla osób na wiekówce ? Za bardzo nie chce mi sie w to wierzyć...
ona 2016-08-19 12:27:20
wiecie coś o darmowym mieszkaniu i ubezpieczeniu ? dla osób na wiekówce ?
michałko 2016-08-19 12:39:34
Montaż i produkcja drzwi i ościeżnic jest u nich teraz z nowych ofert.. zastanawiam się tylko jak to dalej będzie wyglądało jeśli chodzi o konkretne zarobki jednak. Stawki to podobno sa w granicach od 2000 zł wzyz.
Michał 2016-08-20 03:25:03
Pracował ktoś jako Spawacz w miejscowościach Venlo-konstrukcje pod szklarnie mig/mag, Rhenen mig/mag produkcja schodow i balustrad lub Almelo tig produkcja klatek?
Stawki dosyć ciekawe wszystko opłacone plus 11-12 e netto kusi. Jakieś opinie na temat tych zakładów pracy?
qq 2016-08-20 18:39:39
w sumei to ogłoszen mają całą masę wiec myslę, ze ciezko bedzie by ktoś konretnie odpisal z ego miejsca gdzie był, poza tym mysle, ze najlepiej bedzie jak sam sie zianterssujesz i sam sie przejdziesz do nich
Taki w Holandii 2016-08-21 20:15:38
Pracuje juz tydzien w Hierden, a dojezdzam 8 km w dwie strony rowerem do Heardwijk na pakowanie ryb w firmie Foppen z Covebo. Praca jest w miare ok jak sie przyzwyczaisz to ogarniesz tempo. Niestety polacy tam pracujacy to patologia, kompletne bydło.. od pierwszego dnia chca cie wykonczyc. Smieja sie jak nie ogarniasz tempa, co chwile wypominaja kazda pomylke. Nie polecam sie przyjaznic z nimi, sa strasznie falszywi. Rada wezcie kase ze soba na powrot. Nie polecam.. praca dla ludzi o mocnych nerwach.
1
rosołek 2016-08-21 22:53:50
a czy ktoś z was - pracujacych aktualnie w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. może powiedzieć jak się pracuje - ale pod kątem atmosfery pracy? Top dla ,mnie naporawde bardzo wazna kwestia, chce miec spokój ducha - bez napięc i stresów. prisze o odpowiedz
Polak 2016-08-22 18:18:58
Witam niedawno sie zwolnilem praciwalem w Nijkerk w kfc odradzam poniewaz ludzie sa falszywi praca ok tylko stara gwardia Pani stasia
jaro 2016-08-22 18:43:02
z tego co wiem chłopaki chwalili obie u nich pracę chodzi mi o robotę w przypadku Spawacza, nie narzekali i na zarobki i na ogólne zarobki , sam chyba próbuję bo chyba warto z tego co widzę. Ktoś jeszcze ?
piotrek1984rz 2016-08-23 18:14:46
Witam :)
Jedzie ktoś może do Holandii w najbliższy weekend, tj. 27-28.08. Byłem dzisiaj w biurze COVEBO w Rzeszowie i podobno jest praca od najbliższego poniedziałku - pakowanie kieliszków. Stawka w porządku, godziny pracy też... Martwi mnie tylko ta słaba atmosfera, która panuje tam na miejscu, o której niektórzy z Was piszą
Bunschoten 2016-08-23 23:47:25
Pozdro dla dzisiejszych wyruchanych na robocie w Bunschoten #pdk
1
michałko 2016-08-24 08:53:21
Ciekawe jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na specjalistę ds. sprzedaży, wiecie moze? Szkoda, że nie określili jakiego rodzaju umowa jest zawierana, ale skoro jest zapewnione stabilne zatrudnienie to się wcale nie dziwię, że są tak teraz popularni. Pozdrawiam
Krisss 2016-08-24 15:59:09
Witam robiłem w Covebo szału nie ma wszystkie te agencje pracy musza zarobic dla siebie ? ludzie sa różni Polacy dziwni wiadomo zbieranina tylko z młodych się śmiać i temat dnia robić na hotelu potem predzej by pomogl Rusek czy inny jskis jak Polak Polakowi na obcej ziemi smutne
2
zzz 2016-08-24 21:12:53
@ michalko ale co konkretnie chciałabys wiedzieć? przeciez każda rozmowa wygląda inaczej, każda sie cyzms innym cechuje, wiec cięzko cos takiego uogólnaić. A teraz jest świetna okazja żeby sie przekonać, bo szukają n a wiele stanowisk do foirmy Covebo
Edyta 2016-08-25 12:10:52
Jaka praca i dokładnie gdie jade
hhh 2016-08-25 14:37:42
@ zzz masz racje, każda rekrutacja cechuje sie czymś innym. A czy orientujesz sie może jak wygląda sytuacja na stanowisko spawacza MAG do Wijchena ???
LocoMaestro 2016-08-25 15:43:09
Jedna z najlepszych a jak nie najlepsza agencja.
Polecam. Pomoc.zarobki.zakwaterowanie ok.
msarylk 2016-08-25 17:20:48
@ zzz wlaśnie widze że poszukują m.in. tokarzy, spwaczy
Zostaw swoją opinię o Covebo Work Office Sp. z o.o. - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.