Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
alalalala - 2015-05-15 12:36:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eklerek - 2015-05-14 11:56:28]:
hahahahahahahaa mordaaa daje okejke!
zdjecie uzytkownika
Adamos - 2015-05-15 17:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam byl ktos w bakker zewolle? bo jade w niedziele ale pierwszy raz a nigdy nie bylem za granica tylko za malego wiec prosze o jakies opinie
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-05-16 09:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na bololi jest nastepujaco przyjezdza nowy pracownik w pierwszy dzien nic mu nikt nie wytumaczy tylko odrazu ma pracowac tak jak starzy i zostaje powyzywany ze za powoli i to jest normalny zaklad pracy jest grupka ludzi co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzi tym niby brygadzista co wczesniej wchodzili w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innym tam sa tacy ludzie ze prucz boboli nie poradza sobie nigdzie indziej tz takie pajacyki nizsza klasa ludzi pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Olaaa - 2015-05-16 14:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niższa klasa ludzi mówisz. Ja jestem studentką, za osobę takiej kategorii się nie uważam, wiem co potrafię i dam sobie radę wszędzie. Na wakacje do Bunschoten z chęcią znów wyjadę. Kokosów może nie ma, ale zdecydowanie lepiej na tym się wychodzi niż siedząc w Polsce i narzekając na wszystko i wszystkich! Szkoda mi Ciebie Olek, że Ty nawet tam sobie nie poradziłeś...
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-05-16 18:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adamos - 2015-05-15 17:47:09]:
jak zajedziesz to napisz jak jest...ale ten hotel to straszny jest slyszalem...
zdjecie uzytkownika
ambroży - 2015-05-17 11:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
Chce wyjechać a tego biura do pracy, jakie są ogólnie warunki pracy jak i mieszkań? Jak z godzinami? czy warto zabrać ze sobą kilka kartonów papierosów na sprzedaż ?
zdjecie uzytkownika
adolf - 2015-05-18 08:39:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bartek - 2015-05-16 18:53:02]:
heh beny ty cwelu jak chcesz też przyjdź pod orkę, ciebie też dupne, w końcu wyglądasz jak dziewczyna. A i z tego co opowiadają masz głębokie gardło
zdjecie uzytkownika
xd - 2015-05-19 14:22:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam nie radze współpracowac z ta smieszna firma. wlasnie wrocilem z holandi. umowa w polsce jaka sobie zazyczycie ale ona nie jest nic warta. na miejscu dostajecie inna umowe z najnizsza krajowa czyli 8,56 brutto oraz potracenia za mieszkanie wode gas prad oraz ubezpieczeie razem 150 euro na tydzien. jednym slowem sukaja jeleni ktozy pojada i nie beda mieli za co wrocic. firma dno nie polecam
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2015-05-19 15:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xd - 2015-05-19 14:22:40]:
hahaha xd ty pikoku najniższa w NL stawka to 8,67 i mniej być nie może no chyba że na wiekówce. Za chate płacę 52,5 na tydzień i żadnych innych opłat niema za wodę za gaz (nie gas) za prąd. Śmiesznie piszesz bo widać że w covebo nigdy nie pracowałeś, ładnie ładnie konkurencja działa
zdjecie uzytkownika
pimpek - 2015-05-19 16:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lepiej xd napisz ile macie pralek na 100 osób na tych swoich bungalach, jedną czy dwie ???

byłem tam i widziałem
zdjecie uzytkownika
karolaa - 2015-05-19 20:40:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest ta wiekowka ?
zdjecie uzytkownika
oni - 2015-05-19 23:38:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktoś do Groenlo na hamburgery ? a moze juz ktoś tam jest i moze coś napisac jak praca i warunki ?
zdjecie uzytkownika
roberto - 2015-05-19 23:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jak już ktoś ma ponad 24 lata ma szanse dostac prace? czy szukaja ludzi tylko na wiekówce..?
zdjecie uzytkownika
pikoczek - 2015-05-20 10:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja pracuje sobie na storteboomie juz 3 miesiąc i jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Może praca lekko hardkorowa, ale ponad 42 h na tydzień, wolne soboty, fajne dziewczyny na zakładzie no i koordynatorzy się nie napinają i nie wtrącają, wcześniej pracowałem prze inną agencję i zawsze było coś nie tak, a to kasa 3 dni za późno, a to ogrzewania na domku nie było przez tydzień, no i traktowali nas jak niewolników. A tu w Nijkerku jest PARADISE ni i kofik blisko :)
zdjecie uzytkownika
kulfon - 2015-05-20 16:52:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w NIjkerku jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale prawdziwy paradajs to jest w logistiek drank centrum
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-05-20 17:58:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest wiekówka? na czym polega
zdjecie uzytkownika
Polak - 2015-05-21 14:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Holandi sa stawki zleżne od wieku, 18-latki mają najmniejszą stawke minimalną i co roku jest ona zwiększana, aż do 23 roku życia gdzie stawka jest juz maksymalna z tej minimalnej.
zdjecie uzytkownika
nikii - 2015-05-21 17:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli jak mam 19 lat to za duzo nie zarobie ? a moj chlopak 24 bedzie mial wiecej tak ? .. mam jeszcze jedno pytanie czy bede z nim w pokoju ?
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2015-05-21 17:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś pod koniec maja do pracy w Holandii na pakowanie pizzy,a dokładnie Bunschoten? Lub do zakładu Inproba przyprawy mieści się w Baarn? Albo ktoś już tam był prosze o opinie jak z zakwaterowaniem i wypłatami i czy praca jest stała czy tylko np 3 dni w tygodniu i na tym koniec.
zdjecie uzytkownika
spawacz - 2015-05-22 07:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odradzam wszystkis spawaczamom współprace z ta śmieszną firmą. oszusci
zdjecie uzytkownika
złodzieje - 2015-05-22 07:53:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam tej firmy na wyjazdy zagraniczne szukają jeleni do pracy.
zdjecie uzytkownika
gg - 2015-05-22 07:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z gorsza firmą jeszcze nie pracowalem potracaja za wszystko mieszkanie ubezpieczenie itp. oszuszci nie polecam najgorszy pośrednik w Holandii!!!!
zdjecie uzytkownika
ty zjebie - 2015-05-22 07:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pimpek - 2015-05-19 16:08:19]:
pikoloka to se w tej waszej firmie znajdz mutancie jak chcesz dla nich robic to rób tania dziwko
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
leszcze - 2015-05-22 09:39:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam 12,03 euro/h , trzeba się było uczyć, a nie kamieniami w szkołe rzucać, za chate płace 210 i ubezpieczenie 88 taniej nie znajdziesz nawet wynajmujac mieszkanie pajace
zdjecie uzytkownika
Magik - 2015-05-22 12:32:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Xyz - 2015-05-21 17:55:25]:
Ja pracuje przez Bunschoten, praca jest aż za duzo :), pracuje cały czas. Zwłaszcza weekendy są pracujące. Śmiało idzie pracować 6 dni w tyg i zarobić 1200 euro. O ile ktoś chce. Bo mieszkam z takimi co telefonów nie odbieraja nie chce im się i płaczą że 600 euro zrobili.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert