Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Covebo Work Office Sp. z o.o.

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Agii - 2015-07-31 19:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś 02.07 do Bunschoten ??
zdjecie uzytkownika
Kejti - 2015-08-04 18:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
mam pytanie czy ktoś był w Sprundel w Holandii przy pakowaniu filetów drobiowych? Czy jesteście zadowoleni? Bo ogólnie nie spotkałam się na forum z opiniami o tym miejscu i jestem ciekawa czy warto jechać czy lepiej sobie odpuścić bo są problemy... z góry dzięki za odpowiedź ;)
zdjecie uzytkownika
agas - 2015-08-07 20:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, jakie biuro w Polsce latwi prace w Goor?
zdjecie uzytkownika
kate - 2015-08-10 09:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej , aplikuje ktos na pakowanie ciastek ?
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-14 19:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , co możecie powiedzieć o ich ofertach pracy i zarobku da się na czysto wyjść te 1000euro po odliczeniu mieszkania i innych pierdół?
zdjecie uzytkownika
Xyzz - 2015-08-14 20:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W covebo? 1000 na czysto? Haha nigdy. Chyba ze jesteś poza wiekówka i (usunięte przez administratora) po 12h prZez 6 dni w tygodniu, to wtedy dostaniesz 1000€.
zdjecie uzytkownika
??? - 2015-08-15 00:15:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Je*** agencje w Polsce robic na 3 zmiany za najniższa zle ... Wyjechać przez agencje i tez guzik zarobić bo tam to jest wielkie "G" tez zle ... Nie masz jakis lepszych znajomosci to mozna sb pomarzyć o dobrej robocie ...
zdjecie uzytkownika
Jakostam - 2015-08-17 13:33:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował ktoś przy rybach z COVEBO? potrzebuje opini
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-08-18 01:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
covebo zeist i ten ich koordynator, najgorsze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na jakie trafiłem
zdjecie uzytkownika
pablito - 2015-08-18 11:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracuje ktoś, lub może pracował przez Covebo jako elektryk przemysłowy w hadze ?
zdjecie uzytkownika
albercik - 2015-08-19 17:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie, dostaliśmy z dziewczyną ofertę pracy przez Covebo na produkcję pizzy do zakładu Boboli, chcielibyśmy zapytać czy warto jechać, jak z godzinami, zakwaterowaniem i kordynatorami. Jakie stawki mają na wiekówce, ile za mieszkanie i ubezpieczenie, dają zaliczki? po jakim czasie wypłata?
zdjecie uzytkownika
Ancymon - 2015-08-21 17:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
mam pytanie, czy był lub jest ktoś z WAS z Covebo w Hadze (Zoeterwoude ) jako Inżynier Mechanik? Prosze o opinie o miejscu pracy, mieszkaniu itd. Zależy mi na opinii i ocenie!
zdjecie uzytkownika
Kleo - 2015-08-21 21:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [albercik - 2015-08-19 17:45:49]:
Ja jestem na pizzy w Boboli ale jedynie na wakacje i jutro wracam do polski. Uważam że warto jechać. Pierwsze 2 tyg miałam tylko po 3 i 4 dni pracy bo nie mogą puszczać grup z samymi nowymi pracownikami. A potem jak się rozkręciło to nawet po 6 dni od 8 do 10 godz. Zakwaterowanie nawet ok, luksusów nie ma, ale jest wszystko co potrzebne. Jak jest zgrana ekipa i trzymacie porządek to jest spoko. Koordynatorzy Jacek z Adamem są w porządku, pomocni i wszystko wytłumaczą. Stawki są różne. Zaliczka po 3 dniach jak dobrze pamiętam. Wypłata co 4 tyg. Jedynie co denerwuje to plany wysyłane codziennie jak jutro do pracy. Po tygodniu idzie się przyzwyczaić.
Pozdro.
zdjecie uzytkownika
endek - 2015-08-22 16:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawdę czy pracując przez agencję na niezbyt wysokim stanowisku myślicie, że firma będzie szukać jakiś 3-4 gwiazdkowych hoteli ... jak dla mnie to jest trochę niepoważne tym bardziej, że przecież i tak robią co mogą aby każdy nie został bez dachu nad głową, bo zwykle wyjeżdżają osoby, które nawet nie trudzą się aby jakiegoś języka złapać.
zdjecie uzytkownika
pietrek - 2015-08-24 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaka stawka otrzymał bym mając 22lata jako order picker praca na chłodni, KW, GFC pracowałem już na tym stanowisku miałem 8.72 brutto wypłaty od 200-400e z tym że nie miałem dodatków za prace w -20-30 stopni norma od 140/190 + byłem coś ala liderem polaków musiałem zadbać aby wszystko było gotowe do wysyłki bez żadnych błędów bardzo proszę o opinie i dla jakiego sklepu jest wysyłany towar
zdjecie uzytkownika
załamany - 2015-08-25 12:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STANOWCZO NIE POLECAM PRACY PRZY RYBACH W HARDERWIJKU NIECHCE SIE ROZSPISYWAC ALE JAK COS TO LEPIEJ SOBIE POSZUKAJCIE INNEJ OFERTY BO TU SPOTKA WAS TYLKO ZAŁAMANIE NERWOWE POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
Jakostam - 2015-08-25 13:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [załamany - 2015-08-25 12:48:15]:
Dlaczego? az tak zle? mozesz rozwinac swoja wypowiedz. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
MARCEL - 2015-08-25 13:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja już 5-ty miesiąc w covebo i jestem w miarę zadowolony. Kasa zawsze na czas, mieszkanie też nie najgorsze, ludzie w pracy spoko, na chacie też fajny klimacik. pracuje na "czikenach" w nijkerku, 4-5 dni w tygodniu weekendy wolne :) praca nie najgorsza, jak przyjechałem to niektórzy domku opowiadali mi jakies dziwne historie o pracy, a okazało się że jest naprawdę spoko. dużo fajnych dziewczyn w pracy :P POLECAM
zdjecie uzytkownika
Tina - 2015-08-26 15:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Agii - 2015-07-31 19:30:22]:
Dziewczyny, a chłopacy z wami pracują przystojni ;)? Syn mój jest trochę mikry, rzucili go do pracy w masarni, gdzie ciaga koninę, to mowi ze fizycznie nie za bardzo wyrabia, a jest pracowity i bez żadnych nałogów oprocz komputera :D. Moze naraicie jak tam do was się załapać. Bo chłopakowi 27 lat, a w Polsce nie może sensownej pracy dla siebie znaleźć. A na tą kase, która tu w Polsce zarabiał, to na siebie nie zarobił, a co dopiero na przyszłą rodzinę. Na razie dziewczyny nie ma, bo teraz to dziweczyny patrza prawie wyłącznie na portfel i auto.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 19:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Mateusz N. - 2015-08-26 19:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oto warunki w covebo:
(usunięte przez administratora) Wyjechałem przez agencję pracy covebo do Holandii. To co zobaczyliśmy na miejscu sprawiło że wolelismy siedzieć w barze lub McDonald'zie niż w szopie nazywanym domkiem. W szopie mieszkało około 18 osób, wszędzie był syf. Kibel był brudny tak samo jak prysznic czy kuchnia. Materace na których się spało waliły, w nocy szczury dawały się we znaki a jak padał deszcz to ciekło z dachu ... dalej nie chce mi się pisać :o. Historia kończy się tak, że cała nasza czwórka opuściła szopę na następny dzień - ja wróciłem do polski.
zdjecie uzytkownika
Ancymon - 2015-08-27 18:00:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ponawiam swoją prośbę o ocenę pracy/warunków mieszkaniowych na stanowisku w Hadze (Zoeterwoude), jako inżynier mechanik.
Czy ktoś jest/był?
zdjecie uzytkownika
pyt - 2015-08-30 08:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć czy był ktoś przez covebo w parze? proszę o opinię. Jakie są warunki mieszkaniowe? Czy pracuje sie razem czy osobno?
zdjecie uzytkownika
anana - 2015-08-30 10:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kejti - 2015-08-04 18:34:02]:
Pracowałam przez Covebo 2 miesiace , był to moj 1 wyjazd za granice i powiem szczerze po przeczytaniu tutejszych opinii byłam przerażona ale cieszę się że spróbowałam i nie żałuje. Pracowałam przy pakowaniu mięsa w Sprundel stawka wiekowa 19lat to 4.83 , warunki w domku okej ale pod warunkiem że każdy po sobie sprząta i dba o czystość. Wypłaty bez żadnych problemów, wiadomo że na salarisie ciężko cokolwiek zrozumieć i coś tam mi odejmowali ale i tak wyszłam na tym lepiej niż na pracy w polsce.
Ludzie dobra rada ode mnie nie bojcie się jechać i pracować przez tą firme, próbujcie sami i nie kierujcie się opiniami innych!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: hahahaha kolego Kaśka, musisz konstruować logiczne zdania, ponieważ inacej twoja opinia będzie nic nie warta.
1) Jeżeli rekrutacji brak to jak się znalazłeś przy podpisywaniu umowy ??
2) jak można podpisywać umowę jeżeli nie wytłumaczono ci na czym polega praca.
3) po co podpisywałeś umowę w której co zaznaczać pokazywał ci koordynator ja pracy nie przyjąłeś
4)skąd się wziął brak zainteresowania koordynatorów jak w końcu nie przyjąłeś pracy i nie wiesz czy by się tobą interesowali
Pytania: co za tandetna antyreklama z twojej strony pracowniku innej agencji
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-30 19:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
b - 2015-08-30 19:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze covebo jest tak zla agencja ze ma osobe które pisza choc takie kkomentarze bo by juz nikt nie pojechal ,wystarczy wejsc na fb i tam jest grupa opinie o agencjach w Holandii i prosze przeczytac sobie prawdziwe komentarze o tej zalosnej agencji.sam wyjechałem i pracowalem 2 miesiące .
Mieszkania tragiczne brud itp prysznic to nawet świnie mialy by problem wejsc tam.drugie stawka jaką proponuje w Polsce a na miejscu to wielkie oszustwo. Ja pracowałem za rzeźnika i za 155 godzin ledwo tysiac euro a teraz mam w innej agencji 10 € netto. Nie placa wakacyjnego i zkierowalem swoja sprawe do sncu co sie zajmujar agencjami oszustami.a biuro w zeist to debile szczegolnie patryk .to jest agencja dla tych co pierwszy raz wyjeżdżają za granicę zeby ich ograbic. Biora dofinansowania bez wiedzy pracownika a pozniej na koniec 30€ zwrotu podatku.jesli chcecie prawdziwych opini o covebo to zapraszam na FB do zamkniej grupy o nazwie opinie o agencjach w Holandii tam poznacie cala prawde o covebo bo tutaj siedzi ich imformatyk i stara sie jako takie pisac opinie zeby jeszcze swiezaki chcialy przyjechać.
zdjecie uzytkownika
Ona28 - 2015-08-31 12:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja zjechałam do Polski w niedzielę. Opiszę prace, które wykonywałam. Byłam tam przez trzy miesiące.

Plusy: - wypłata zawsze na czas.

Domki: zależy jak trafisz, są domki z sauną, zmywarką, z pięknymi salonami a są takie, które znajdują się na wsiach, koło wysypiska (Barneveld, Voorthuizen) w których to śmierdzi końmi i świniami a wokół biegają owce. Wszystko zależy od tego na jakich ludzi trafisz, domki są 8-13 osobowe. Niestety niezamykane na klucz, nie polecam brać do Holandii drogich rzeczy, bo zdarzają się kradzieże. Pamiętajcie o jednym na 10 osób tam 3-4 to patologia, która ćpa i pije, nie sprząta i robi imprezy, czasami na domkach jest straszny syf, dlatego radzę wziąć środki czystości. Oczywiście możesz zwrócić się z problemem syfu i patologii do koordynatora, zależnie od koordynatora albo coś z tym zrobi, albo będzie mieć to w dupie, jak patologia dobrze pracuje za dwóch (po amfetaminie), to ich za syf i uprzykrzanie życia nie wyrzucą.

Koordynatorzy: w rejonie Nijkerk są fajnie, pomocni, wkurzające jest czasami wysyłanie SMS'ów po 22.00 z propozycjami pracy na godzinę 6.00. Praktycznie wszystko załatwiają przez telefon.

Praca: nie we wszystkich zakładach byłam, ale miałam znajomych.

Denka International, Barneveld - tragedia, produkcja środków owadobójczych, smród, ból głowy i płuc gwarantowany. Produkują proszki na mrówki i osy, spray'e i środki do opryskiwaczy. Atmosfera na zakładzie to tragedia, koordynatorem hali produkcyjnej jest hinduska, która wyzywa Polaków, rzuca kartonami, ciągle się drze, jest bardzo niemiła, na pewno ma zaburzenia psychiczne ;). Najlepsza robota: naklejanie naklejek, dokręcanie nakrętek. Najgorsza: pakowanie spray'ów, pakowanie płynów do kartonów (są cholernie ciężkie). Dojazd rowerem z Voorthuizen lub Barneveld. Trzeba znać angielski, bo praca jest głównie z Holendrami.
Sery Barneveld - biorą tylko pary, praca czasami lekka, czasami ciężka, zależnie od maszyny: szlifowanie serów, krojenie, pakowanie ich do pudełek, trzeba się nadźwigać, bolą ręce, atmosfera dość fajna, są młodzi idioci Holendrzy, ale da się znieść. Dojazd rowerem z Barneveld'u lub Voorthuizen.
Hardewijk - produkcja mrożonek, zależnie na jaki dział trafisz różna będzie robota. Najlżejsza na produkcji, pakowanie, przepakowywanie mrożonek - maliny, mieszkanki warzywne, dość fajna robota, tylko zimno.
Najgorsza i najcięższa robota w całym okręgu Nijkerk to rozładowywanie i ładowanie tirów z mrożonkami, robota ciężka fizycznie, bardzo zimno, mają jakiś dodatek za chłodnie. Nie polecam, tak jak wcześniej "załamany" pisał fizycznie trudno tam dać radę.

Kurczaki Nijkerk, Putten - praca różna, ważenie piersi, doprawianie ich, pakowanie. Przyprawa wżera się w skórę, człowiek cały śmierdzi. Z godzinami różnie, raz są raz nie. Szybkie tempo pracują głównie Polacy.

Driessen Food, Bunnik - praca marzenie, produkcja towarów mięsnych i rybnych, tempo normalne, praca bardzo lekka (poza dźwiganiem ciężkiej wołowiny). Holendrzy bardzo mili, Polacy również. Jest to najlepszy zakład w jakim byłam, a przeszłam ich trochę. Oprócz starego dziada Holendra wszyscy są spoko i bardzo pomocni. Produkcja parówek, hamburgerów, szaszłyków. W zakładzie rybnym - obieranie ryb z łusek za pomocą maszynki, pakowanie ich do pudełek, trochę śmierdzi, ale jest ok. Polecam zabrać jakieś bawełniane rękawiczki, bo zimno w ręce. Jednym słowem: jak chcesz normalnie pracować, to polecam tą firmę.

Jajka w Ede - pakowanie jajek, sortowanie ich, bolą plecy bardzo od schylania się i pakowania jajek do kartonów.

Kurczaki Doppenberg - bardzo szybkie tempo - 1 pierś na sekundę, ja nie dałam rady, dużo osób wylatuje, bo ma za wolne tempo, trauma, nie polecam.

Co wkurza w tym biurze ?

- nie licz na wypłaty pow. 1100 euro - przy przepracowanych 40h/tydz., dużo nie zarobisz przez biuro, stawka po 23 r.ż to 8,50 - inne biura maja wyższą stawkę
- za korzystanie z auta Covebo płacisz 70 euro na mies, dodatkowo zrzucacie się co tydzień na paliwo, żałosne to jest, straty pieniędzy są duże. Bardziej opłaca się wziąć swoje auto i dojeżdżać zabierając przy tym inne osoby, które płacą Ci za paliwo.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Covebo Work Office Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
alert