Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
juzek - 2014-10-06 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hejka uzytkownicy, na wakacjach pracowalem przez agencje (z powrotem do szkoly trzeba bylo wrocic, buuu) i nie narzekalem, praca byla, pieniadze na czas, zarobilem i jestem zadowolony. mialem okazje pracowac w dwoch odzialach i akurat trafilem na dobrych kooordnynatorow z czyms pod czaszka jak to mowia. polecam krotko piszac.
zdjecie uzytkownika
benny - 2014-10-07 09:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem, widziałem i pewnie jeszcze wrócę.pracowałem w venlo przy profilach z Alu. Kasa spoko, domek może nie willa ale mieszkałem już na gorszej kwaterze więc ogólnie git.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2014-10-08 10:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Covebo to jest najgorsze pośrednictwo pracy jakie może być. Wyciskują najwięcej pięniędzy z pracowników, solarisy się nie zgadzają, nie potrafia nawet zapewnić pracy a do tego koordynatorzy maja cie głeboko w du... Nie polecam Covebo !!
zdjecie uzytkownika
pedziwiatr - 2014-10-08 10:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2014-10-08 10:01:10]:
ojojoj, to moze trzeba było zostac w Polsce i nie miec wogole pracy??? solarisy jak się niezgadzają to dzwon do oporu i pisz maile a napewno zrobią Ci korekte. Lepiej oczywiście sie skarzyc na forum anonimowo niz upomniec sie o swoje, co nie?? Zal mi Ciebie ze jestes taka nieudolna.
zdjecie uzytkownika
Młody21 - 2014-10-09 16:16:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam jedzie ktoś,albo pracuje w mieście groenlo przy mięsie ?
zdjecie uzytkownika
zombi - 2014-10-10 15:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja osobiście nie mam zastrzeżeń do wspołpracy pracowalem 8 tygodni zarobiłem wiecej niz w Polsce, warunki mieszkaniowe typowo studenckie wspolna kuchni i łazienka ale czyste i 2 osobowe..koordynator tez ok polecam!
zdjecie uzytkownika
Kamil 24 - 2014-10-10 16:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zombi - 2014-10-10 15:11:40]:
A gdzie pracowałeś i przy czym ?
zdjecie uzytkownika
okradziony - 2014-10-10 17:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, zostalem okradziony przez ta ( usunięte przez administratora ) agencje pracy i tu nie chodzi o 100€. Nie polecam jej wyzyskiwacze polsko-holenderscy.
zdjecie uzytkownika
studen - 2014-10-10 19:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak są warunki studenckie to idealne dla mnie, ciekawe jak to jest dokladniej z tymi warunkiami i jaki jest schemat przydzielania osob do pokoi... jeszcze cieakwe czy mozna wyladowac z jakas pania ktorej sie nie zna w pokoju :> wtedy to by bylo dopiero, jaka frajda ;) a tak serio to polecacie jechac tam z nimi za praca?
zdjecie uzytkownika
IWA - 2014-10-12 16:51:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was był na filetowaniu lub rozbiórce drobiu z agencji Covebro ? Jest mi to porzebne, ponieważ zastanawiam się nad wyjazdem, ale nie wiem czy to dobry pomysł. To będzie mój pierwszy raz za granicą i jeszcze nie wiem z jakimi agencjami mogę współpracować. Gorąco Pozdrawiam Wszystkich i proszę o pomoc!
zdjecie uzytkownika
IWA - 2014-10-12 17:03:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zombi - 2014-10-10 15:11:40]:
Ile czekałeś na wyjazd z agencji Covebo ??
zdjecie uzytkownika
Łociec Dyrektór - 2014-10-13 12:18:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IWA - 2014-10-12 17:03:08]:
widzę, że odpowiedzi na pytanie nie było to się podepnę - w moim przypadku oczekiwanie trwało przez ok. miesiąc, już nie miałem nadziei, że coś ruszy ale dostałem telefon w jednym z tygodni i wyjechałem. jak się potem okazało czas oczekiwania jest różny, jechałem w busie z osobami, które były w biurze w tym samym tygodniu i można powiedzieć, że dostały robotę od ręki. a tak na marginesie (bo bawi mnie wszechobecne malkontenctwo) - było okej, pracowałem w Harderwijk, koordynatorzy spoko, ludzcy, nie narzekałem.
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-10-13 14:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez czekałam dłuuugo na telefon, aż zadzwonią czy jest dla mnie jakaś praca czy nie. Pewnego dnia zadzwonili i wyjechałam, pracuje i jestem zadowolona jak na razie
zdjecie uzytkownika
Alinka - 2014-10-14 08:57:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a to chyba ja tylko mialam takie szczescie ze zadzownili w zasadzie z dnia na dzzien, pracowalam juz w kilku agnencjach ale tutaj jak na razie najbardziej mi odpowaida
zdjecie uzytkownika
juro - 2014-10-14 11:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez mialem szczęście bo przyszedłem do ich biura, zarejestrowalem sie na miejscu a następnego dnia juz do mnie dzwonili z ofertą. Jestem tu już dwa tygodnie i jest spoko jesli chodzi o pracę i domek a z kasą no to zobaczymy co będzie po pierwsej wyplacie
zdjecie uzytkownika
Tajger - 2014-10-14 16:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, naprawdę nie polecam... Pracowałem 3 miesiące i zrezygnowałem. Jeżeli chodzi o samo Florensis (tam gdzie robiłem) to praca bardzo fajna jak i również jej warunki... Ale - COVEBO dosłownie ogoli Cię ze wszystkiego, nawet jeżeli z czegoś nie korzystałeś. Ja do tej pory nie mogę się doprosić, żeby oddali mi prawie 200€ za przejazd autem Covebo, którego nawet na oczy nie widziałem. Brak dojazdu, trzeba się samemu organizować i składać na benzynę. Żadnych dodatków paliwowych, totalnie nic. Nawet jak rower dają to odliczają 40€ miesięcznie. Za auto prawie 2x tyle (szansa, że się je dostanie jest naprawdę niewielka). Zazwyczaj nie pracuje się na jednej firmie, tylko jest się rzucanym, gdzie popadnie. Warunki mieszkalne zazwyczaj śmieszne. Mieszkałem w Dordrechcie, gdzie w małej kamieniczce mieszkało 18 osób... Wyobraźcie to sobie. W Gornichem było naprawdę super, aczkolwiek 35km w jedną stronę do pracy. Moerdijk to najgorsze co może Was spotkać - bungal 6 osobowy. Pokoje dwuosobowe z łóżkiem piętrowym, gdzie łóżko zajmuje 3/4 pokoju. Jeżeli chodzi o wypłaty to oczywiście w terminie, aczkolwiek w 80% przypadków się coś nie zgadza. Albo "przypadkowo" 8 godzin pracy mi nie wpisali, albo za duży podatek wzięli lub coś innego dodali. Prośby nic nie daję, gdyż ciągle obiecują zmienić, a gówno z tego wychodzi. O plan trzeba było się wiecznie prosić i codziennie pisać smsy praktycznie, dopiero potem jakoś sobie z tym poradzili i jako tako plan na każdy domek był. Z koordynatorami były niezłe jaja, gdyż było ich trzech. Przez 2 tygodnie w ogóle nie było - to dopiero były jaja. Teraz z tego co wiem, to jest Piotrek, który dosłownie jest ZAJEBISTY, więc jeśli zostanie to przynajmniej tyle dobrego dla tego biura. Nie polecam pracy na jajkach, kurczakach jeśli ktoś miałby jechać. Jeżeli ktoś dostanie się do magicznej firmy HABE to ostrzegam - niech zmieni biuro, bo tam więcej niż 15 minut nie da się wytrzymać. Za to Florensis i Choco naprawdę fajne prace. Tyle ode mnie. Jakby ktoś miał jakieś pytania to odpowiem na każde pod numerem gg: 7217522
zdjecie uzytkownika
bolus - 2014-10-15 09:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie co, fakt praca do najlzejszych nie nalerzy...ale...mam 19 lat i w zyciu bym nie zaobil tyle co w pl. przepracuje 3 miesiace i juz fajnaaa kasa zaoszczedzona, wiec ja tam jestem akurat zadowolony
zdjecie uzytkownika
Itan - 2014-10-15 16:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem kto pisze takie osczerstwa na Cofebo ja mam dobre wspomnienia z roboty!
zdjecie uzytkownika
Davido - 2014-10-15 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widać że niektorzy to za wiele doswiadczenia w pracy za granica nie maja...[isza co im slina na jezyk przyniesie - chcecie pracowac za zjebane 1500 zł to zostancie w polsce, zobaczymy czy wtedy bedzie wasm sie lepiej zylo. jua z covebo pracuje od lat i nie narzekam a za granica trzeba sie liczyc z tym, ze nie zawsze wszystko jest pieknie ladnie. trzeba miec twarda dupe i wiedziec jak walczyc o swoje a nie byc skarzaca sie na wszystko ciota
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2014-10-15 21:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie takie g;upoty gadaja ze przykro czytac, jak ktos przyjedzie zeby sovbie zajarac i pobawic sie a tu kaza o 5 rowerem rano naginac do roboty to proste ze nibedzie sie podobalo, jak przyjechalam z chlopakiem bylismy 6 miesiecy bylo super teraz jestesmy po raz drugi i tak pieknie nie jest, ale prace mamy, jaka by nie byla ale czaly czas, trzeba zrozumiec ze firmy sa rozne a koordynatorzy to tez ludzie chociaz czasem denerwuja, a ze nie odbieraja w godzinach wolnych tel? wy tez nie odbierajcie to sms skrobna i kazdy zadowolony. jaka praca takie pieniadze, ale jak ktos chce to i odlozy i pozyje, ogolnie jak o nas chodzi pozytyw i nie nestem koordynatorem piszacym pozytywny koment, na forum:) Barneveld:)
zdjecie uzytkownika
olcia1993 - 2014-10-16 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolna, praca czysta, spokojna, nikt mnie nie pogania, domek fajny, ludzie fajni, wiec bede pracowacjak najdluzej
zdjecie uzytkownika
rewers - 2014-10-16 15:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tajger - 2014-10-14 16:48:28]:
pracowałem 3 miesiące? to i tak długo wytrzymałeś biorąc pod uwagę liczbę skarg które wymieniasz, mi jak coś nie pasuje a prośby o zmiane miejsca zamieszkannia lub pracy nie pomagają to zabieram manatki i jadę do innego biura, szacun dla ciebie za cierpliwość! i powodzenia w znalezieniu lepszego biura pracy!
zdjecie uzytkownika
JohnyB - 2014-10-16 22:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest naprawdę zabawna- nie dość że nie zapewniają odpowiedniej liczby godzin, jak robisz 3 dni w tygodniu-to na pewno nie zarobisz, dodatkowo-ja pracowałem na akordzie to masz normę trzy cztero-krotnie wyższą od Holendra pracującego obok Ciebie i stawkę która jest połową tego co dostaje "tutejszy", zdzierają z Ciebie za domek w zależności od wieku o zgrozo co raz więcej. Dodatkowo rotują pracownikami jak zwariowani. AGENCJA DO DDDDDDDD Najlepiej pojechać do Holandii własnym autem z taką agencją-na miejscu poszukać agencji Holenderskiej i wypowiedzieć umowę z tymi popaprańcami.
zdjecie uzytkownika
buzia12 - 2014-10-17 10:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a byliście może na bakerze w zeewolde? bo wlasnie chcialabym tam jechac bo słyszałam ze i płacą więcej i mieszkanie blisko zakłądu pracy,a praca lekka.
zdjecie uzytkownika
eloiza - 2014-10-17 15:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JohnyB - 2014-10-16 22:09:07]:
Covebo to jest agencja Holenderska akurat! i są na szczęście wypłacalni, bo ja to juz przez różne "popaprane" pseudo agencje pracowałam gdxzie szefem byli marokańce lub turasy a po przepracowanym miesiącu zwalniali pod byle pretekstem i nie wypłacali wynagrodzenia.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x