Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Covebo Work Office Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
olcia1993 - 2014-10-16 12:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jestem zadowolna, praca czysta, spokojna, nikt mnie nie pogania, domek fajny, ludzie fajni, wiec bede pracowacjak najdluzej
zdjecie uzytkownika
rewers - 2014-10-16 15:37:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tajger - 2014-10-14 16:48:28]:
pracowałem 3 miesiące? to i tak długo wytrzymałeś biorąc pod uwagę liczbę skarg które wymieniasz, mi jak coś nie pasuje a prośby o zmiane miejsca zamieszkannia lub pracy nie pomagają to zabieram manatki i jadę do innego biura, szacun dla ciebie za cierpliwość! i powodzenia w znalezieniu lepszego biura pracy!
zdjecie uzytkownika
JohnyB - 2014-10-16 22:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma jest naprawdę zabawna- nie dość że nie zapewniają odpowiedniej liczby godzin, jak robisz 3 dni w tygodniu-to na pewno nie zarobisz, dodatkowo-ja pracowałem na akordzie to masz normę trzy cztero-krotnie wyższą od Holendra pracującego obok Ciebie i stawkę która jest połową tego co dostaje "tutejszy", zdzierają z Ciebie za domek w zależności od wieku o zgrozo co raz więcej. Dodatkowo rotują pracownikami jak zwariowani. AGENCJA DO DDDDDDDD Najlepiej pojechać do Holandii własnym autem z taką agencją-na miejscu poszukać agencji Holenderskiej i wypowiedzieć umowę z tymi popaprańcami.
zdjecie uzytkownika
buzia12 - 2014-10-17 10:11:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a byliście może na bakerze w zeewolde? bo wlasnie chcialabym tam jechac bo słyszałam ze i płacą więcej i mieszkanie blisko zakłądu pracy,a praca lekka.
zdjecie uzytkownika
eloiza - 2014-10-17 15:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [JohnyB - 2014-10-16 22:09:07]:
Covebo to jest agencja Holenderska akurat! i są na szczęście wypłacalni, bo ja to juz przez różne "popaprane" pseudo agencje pracowałam gdxzie szefem byli marokańce lub turasy a po przepracowanym miesiącu zwalniali pod byle pretekstem i nie wypłacali wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
xXx - 2014-10-22 10:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem rowniez przez pol roku, udalo mi sie pod jednym biurem caly czas, nie spotkaly mnie zadne nieprzyjemnosci i chwalilem sobie prace. co do samego Bakkera to nie pracowalem tam, ale mialem stycznosc z osobami stamtad i faktycznie byly zadowolone z tej roboty no ale niestety szczególow nie znam.
zdjecie uzytkownika
bony - 2014-10-22 12:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje ktos na lotnisku przy PRACA NA LOTNISKU -ZAŁADUNEK ROZŁADUNEK PACZEK
jak to wyglada i jak wyglada dorabianie godzin na pakowaniu miesa chyba kurczaków
zdjecie uzytkownika
Suzi - 2014-10-22 13:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja nie pracowałam, na lotnisku ale słyszałam od kolegi ze to jest fajna robota, wymagają nie karalność więc jadą fajni ludzie, wiem że kolega fajnie tam zarobił i wrócił zadowolony.
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-10-23 10:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś może czy sie szykuja jakieś przyjecia do Zewolde? RObiłem tam w zeszlym roku i było spoko. Ekipa fajna i chyba czesc nadal pracuje a sama robota też lekka- skaner i spacer po magazynie. Jakoś nie mogę się do chlopakow dodzwonic.
zdjecie uzytkownika
lolo - 2014-10-24 10:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma jaka tylko moze byc, 30% wyplaty oni zabieraja bo to za mieszkanie to za rower za auto , naprawde nie polecam
zdjecie uzytkownika
tytanowy_janusz - 2014-10-24 14:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję od 2 tygodni. W porównaniu do innych agencji lokum jest tańsze i ogólnie pensja jest dosyć wysoka. Póki co nie miałem jeszcze powodów żeby narzekać więc jak przez następnych kilka tygodni będzie spoko to zahaczę tu na dłużej.
zdjecie uzytkownika
pomorzanin - 2014-10-27 01:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytanowy_janusz - 2014-10-24 14:59:42]:
Kolego a gdzie i przy czym pracujesz tam?
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-10-27 04:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ejjjj nie rozumiem zupełnie tego co tutaj sie dzieje, jedni piszą, żę wszystko jest w porządku i fajna praca, że mało zabierają i dużo więcej wolnego a drudzy mają totalnie odwrotne recenzje. ciekawe o co w tym wszystim chodzi, jeśli ktoś się orinetuje jak jest na rpawdę to mógłby napisać ;) z góry bardzo wszystkim winszuje
zdjecie uzytkownika
molibdenowy mateusz - 2014-10-27 10:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytanowy_janusz - 2014-10-24 14:59:42]:
Kolego napisz gdzie i w ilu mieszkacie, oraz przy czym pracujesz, a i czy znałeś język ang/nl , bo ja trochę rozumiem ang. tak że kumam zazwyczaj ocb, i jak długo czekałeś na pracę po rejestracji i ile kaski wziąłeś na przejazd i na pierwszy tydzień, napisz cos konkretnego bo chcę wyjechać ale sie boje troche bo musiałbym kasę pożyczyć na wyjazd i nie chcę potem tam siedzieć w pokoju i czekać aż mi znajdą jakąś pracę . pozdro
zdjecie uzytkownika
pomorzanin - 2014-10-27 14:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam złożyłem ostatnio CV do EWF wydaję się w porządku 40h min/ i nie najgorsze stawki wiekowe (jako dalej uczący się, a mam 20l) tylko zastanawia mnie fakt ze wyplate otrzymuje całościową dopiero po 3ms a mam prawo do 100euro zaliczki na 2 tyg co o tym myślicie bo zastanawiam się i mam trochę obaw czy później nie zostanę na lodzie bez pieniedzy ?
zdjecie uzytkownika
yU - 2014-10-27 15:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Covebo to jedna z lepszych agencji z jakimi pracowalem (zatrudnilem sie bezposrednio przez biuro w Bunschoten i pracowalem na zamowieniach) w NL, nie mialem wiekszych problemow, nawet jak byly niescilosci w wyplatach, wszystko dogadac moglem i przy korekcie pieniadze szly (pracowalem tez z osobami z innych agencji gdy sam bylem w Covebo i tez m.in. wspominali o tym, ze nigdy Covebo z kasa problemu nie mialo, wyplacalo na czas itd.) - pieniadze chyba najwazniejsze, wiec nie narzekalem:)
zdjecie uzytkownika
goździk - 2014-10-28 09:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile ludzi tyle opinii. ja pracujac okollo 6 miesiecy w zeewolde nie narzekaalam bo dla mnie praca w sam raz, ale tez byly ktorym wiecznie cos nie pasowalo...wiec...najlepije samemu sie przekonac, ja polecam
zdjecie uzytkownika
Alutka - 2014-10-29 11:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ciezko sie dostać do zeewolde bo wlasnie tez slyszałam ze tam jest fajnie, trzeba znac jezyk dobrze?
zdjecie uzytkownika
Tara - 2014-10-29 12:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w covebo od 2 miasiacy bylam przy trawie- zbieranie nasion, praca nie byla zla ale w deszcz moklam. skonczylo sie tam, i juz myslalam ze muszze z kolzanka zjazdzac,ale zadzwonili z covebo ze moga nas przeniesc do filetow drobiowych, tylko ze na miejscu wyladowalysmy lepiej bo nie pakujemym filetow tylko orzeszki w czekoladzie- fajna praca. Dobrze wyszlysmy na tej zamianie
zdjecie uzytkownika
BANANOHOLICZKA - 2014-10-29 19:45:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siemanko ludziska. Jaka jest sytuacja na wiekowce? Jest ktos?
zdjecie uzytkownika
Dustin - 2014-10-30 09:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję nieprzerwanie od 2 lat. Na początku pracowałem przy cięciu stali, szlifowaniu itp. Ale nadażyła się okazja to zrobiłem papier na spawakrę i od tego czasu firma organizuje mi robotę jako spawacz. Polecam taki pomysła na tę firmę- póki co się nie zawiodłem a kasa naprawdę dobra.
zdjecie uzytkownika
rysio - 2014-10-30 10:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dustin a ile tak wyciagasz jako spawacz?
zdjecie uzytkownika
Martin87 - 2014-10-30 18:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie Panowie ja pracuje na lotnisku w Amsterdamie. Mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz. Mam same nocne zmiany i zarabiam ponad 1600 euro. Co prawda Polacy z którymi mieszkam nie są zbyt sympatyczni ale co tam ja muszę zgarniać hajs a nie ulegać pseudo kumplom. Ostatnio jestem kapitanem i zarządzam ludźmi.Chwalę sobie tą firmę bo mam co chcę i zawsze osiągam wszystsko co chce a firma pracuje dla mnie Pozdrawiam. M
zdjecie uzytkownika
kicior - 2014-10-31 11:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na lotnisko są jakies specjalne wymagania? język wazny?
zdjecie uzytkownika
robson - 2014-10-31 13:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Martinem. Co do ludzi to różnie to bywa. Można trafić na fajnych i normalnych, ale czasami zdarza się że towarzystwo za cholere nie odpowiada. U mnie jest tak średnio. Mamy kilka fajnych osób i trzymam się z nimi, ale są też ci mniej sympatyczni. Co do samej pracy to nie mam zastrzeżeń. Pracuję jako monter wentylacji i dobrze zarabiam. Do agencji jak na razie żadnych zastrzeżeń mieć nie mogę ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Covebo Work Office Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x