logo Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.

Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.

Warszawa

Opinie o Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.

anonim 2009-10-31 21:38
Firma P.H wykorzystuje na maksa. Pracowałem i wiem. Pieniadze od 3 lat takie same. Kupili nowe samochody i człowiekowi wmawiaja że to jest wyjatkowy prezent. Jakś tatalna porazka. wlasciciel osoba rywata. Wprowadzaja nowe rzeczy bez badań rynkowych. Brak oceny pracowników...
1
Zmęczony narzekaniem 2009-12-10 11:04
Nie ma jak przedstawianie zalet, jako wad:-), nowe samochody źle, kasa na czas i adekwatna do pracy żle, trzeba pracować żle, nie stresują ocenami źle...jakieś takie polskie.
3
kdz 2010-02-17 15:37
uważam, że to świetna firma. pracować trzeba, jak wszędzie ale jest to praca doceniana i wynagradzana.dali nowe samochody i mają rację że trzeba się tym cieszyć, bo na polskim rynku niewiele jest takich firm. pracownicy są uprzejmi i pomocni a kierownicy nie są wrogami.żałuję, że musiałam odejść z tej firmy i życzę sobie i każdemu znaleźć równie porządnego pracodawcę
anonim 2010-02-20 09:17
warunki płacowe generalnie dobre jednak są i minusy: odbieranie premii lub jej części (ulubiona kara dyrektora [usunięte przez moderatora].), niechętne pozwalanie na używanie auta do celów prywatnych (w tym urlopy), kierownictwo jedynie wymaga ale nic nie robi by coś pomóc.
nie tęsknię za tym pracodawcą.
anty zlecenia 2012-01-22 16:34
zatrudniają na długi okres na zlecenie za pośrednictwem agencji pracy (spokojnie rok czasu ) bez umowy o prace ...
anonimous 2012-03-30 11:26
potwierdzam \\\"okradają z emerytury\\\"- praca na zlecenie przez długi czas nawet powyżej roku i nie wiadomo czy będzie kiedykolwiek ,kierownik na mościskach szkoda słów, nie wiadomo po co on tam jest ,w ogóle nie wie co się dzieje na magazynie . Ogólnie warunki w porządku gdyby nie to zasrane zlecenie dlatego też już mnie tam nie ma .....
nie polecam komuś kto chce umowę o pracę bo jej nie dostanie
aaa 2012-04-14 23:05
Dziwisz się że się nie zgadzają? Urlop jest czasem wolnym od pracy, swoim samochodem se śmigaj, pewnie jeszcze żeby tankowali za Ciebie, tak???
Normalnie się uśmiałam :)
1
anonim 2012-12-27 13:56
w całości zgadzam sie z tymi opiniami.trzymają człowieka na zleceniu po czym wywalają na zbity pysk i przyjmują nowe osoby znowu na kilka miesięcy a atmosfera w pracy szok aż szkoda gadać nie polecam tej pracy nikomu.
MISZCZ 2014-01-06 14:18
Firma która posiada bardzo ciekawą politykę. Hm..politykę do nieogarnięcia chyba przez samych kierowników. Podobno kierownicy wybierają pracowników no to jest jakże ciekawy i interesujący temat. Zacznijmy od tego,że jeśli ma sie znajomości to ma sie i pracę w tej jakże ciekawej firmie. Można bardzo dobrze pracować i dawac z siebie wszystko, być w porządku wobec firmy, a oni sie odwdzięczą zwalniając Cie. Wniosek..wystarczy przyjść do pracy i sie obijać, nie stosując żadnych zasad. Firma powinna sie nazywać jedna WIELKA POMYŁKA.
Powodzenia z nowo przyjętymi pracownikami! Nieświadomymi tego co ich czeka.
MISZCZU 2014-01-10 13:08
Mowie o produkcji! Hm..zacznijmy od tego,że proponuja tylko umowe na zlecenie. A żeby zostać na dłużej to musisz mieć znajomości w firmie NEPOTYZM, KUMOTERSTWO.
Hm..warunki średnie. Nawet zbytnio jednego wolnego dnia nie chcą Ci dać, a jak już dają to z łaską.
pati 2014-01-19 16:42
Bywa również tak,że i miesiąca nie przepracujesz,ostatnio po kilku dniach pracy zwolnili nowe osoby,inne same zrezygnowały i już są następne na ich miejsca,ale na jak długo?...
niezadowolona 2014-01-22 17:37
firma bez żadnych zasad, przemiał ludzi zleconych, słaba organizacja..
arek 2014-01-31 00:49
Jak nie wierzysz ,to się nie wypowiadaj,albo zatrudnij.
Szef wszystkich szefów 2014-02-03 21:03
Jeżeli mamy duże ambicje nie składajmy aplikacji do pracy w charakterze pracownika produkcji bo z nastawieniem zrobienia wielkiej kariery na tym stanowisku można się zawieść. Jest to praca bardziej fizyczna ale też wymagająca myślenia i dyscypliny. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki powinien sam zrezygnować.
Zła 2014-03-10 17:18
Moim zdaniem nie traktuja tam fair pracownikow,poniewaz jedni obijaja sie i chowaja po kątach,aby tylko sie nie narobic,a drudzy odwalaja cała robote za pozostałych. Brygadziści powinni zakasać rekawy i wziąść sie za tych leni.
1
Szczerosc 2014-03-10 17:28
Tak,tak i jeszcze nie dosyc,ze sie kitraja,to na dodatek flirtuja z młodymi dziewczynami mając dzieci w domu. I codzienne wożenie sie samochodem do pracy hehe to smieszne!Szkoda mi tej zonkosi wyzej postawionego pracownika z żółtym autkiem...ŻALLL ;-(
Mike 2014-03-14 02:34
Mam auto to sie wożę,a to kogo zabieram to juz moja sprawa. Żal to ludzi z tak chorą i wypaczoną wyobraźnią,którym brak odwagi by powiedziec mi te bzdury prosto w oczy zamiast oczerniać na forum.
Pozdrawiam
ktoś 2014-03-26 11:59
Brawo Michał
2
Konkretna 2014-07-16 15:06
Jakiś czas temu miałam przyjemność pracować w tej oto firmie, na produkcji.
Brygadzistki generalnie rzecz ujmując oprócz jednej głównej to niewłaściwe osoby na tym miejscu,niekompetentne. Nieskończoność umowy zlecenia,chyba, że ma się plecy w postaci mamusi,czy cioci ewentualnie jest sie rodziną brygadzistki wtedy się zostaje w tej firmie. Ludzie długo pracujący tam na zleceniu bez znajomości zostają wyrzucani jak psy z pracy,po prostu dziękujemy. Pracownicy produkcji ? Podłe,zacofane kobiety zajmujące się tylko plotkami albo żeby na kogoś donieść , a najlepiej na zleconą, tym żyją. Praca w złych warunkach , bez wentylacji,klimatyzacji...gdzie w okresie wakacyjnym jest z 40 stopni na hali produkcyjnej. Śmieszna firma, przerost formy nad treścią. Nikomu nie polecam
DRUGA ZMIANA 2014-08-25 00:00
Mike jeszcze trzeba miec czym sie wozic
DRUGA ZMIANA 2014-08-25 00:17
Twój podwladny G.G. ma lepsze auto :)
1
Kaska 2014-08-28 00:25
Firma fajna. Kiedyś w niej pracowałam. Chciałam zostać na dłużej ale po roku mnie zwolnili
Marcin 2014-08-29 10:01
Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata. Bardzo dobrze wspominam przepracowany tam czas. Jeżeli chodzi o ludzi tam pracujących to nie mam za strzeżeń, bardzo fajnie pracowało mi sie z osobami na produkcji. Brygadzistki jak najbardziej w porządku które oczywiście pozdrawiam. Kierownictwo też w porządku. Także ja polecam prace w Joannie każdemu kto chciałby podjąć tam prace.
ZENEK 2014-12-20 17:50
nie polecam , chyba że komuś odpowiada towarzystwo jakie pracuje na produkcji , wredni ludzie , i jak to kobiety wieczne obrabianie sobie nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam :)
ala 2015-01-23 22:49
gorsza ta robota niż obóz,banda wieśniaczek w dupę włażące śmierdzące chamice i buraczki ale tak jest ,jak w oborze brak roboty do miasta się rwą od pługa oderwane cioty.
ja 2015-02-06 19:36
Napiszę tak,jak ktoś pracuje na zlecenie nic mu nie przeszkadza i chce być zatrudniony na stałe.Jak zostaje zwolniony to wtedy są właśnie takie wpisy.Dla mnie to dziecinada.Nie to nie trudno,szukam innej pracy.Praca super,zarobki bez przesady,nienajgorsze,8 godzin i do domu.Weekendy wolne.Lenie są w każdej innej pracy,więc i w Joannie :)
3
ja 2015-02-09 10:57
Zwalniają z dnia na dzien. Nie polecam
ja 2015-02-24 19:59
Miała być umowa o prace a byl kopniak na tyle.
1
anna 2016-04-07 23:26
o jakie stanowisko pytasz?
tong 2016-05-11 08:41
dadek, akurat do nich od dosyć długiego czasu nie poszukiwano pracowników. Wydaje mi się, że swoimi siłami są w stanie rozwiązać większość firmowych problemów.
Anonim 2017-04-11 18:42
Pracowałam w firmie Joanna i oceniam ją jako najgorsza. Atmosfera beznadziejna, osoby tam pracujące jak i kierownictwo nie do opisania... traktują ludzi jak śmieci zwalniają z dnia na dzień bez słowa wyjaśnienia i podania konkretnego powodu. Stałe pracownice obijają się, wychodzą w trakcie pracy na kawę, nie ma ich nawet po 20 minut nie licząc przerwy, dodatkowo wykorzystują zlecone jak tylko mogą a potem obgaduja do siebie nawzajem oraz do brygadzistek przez co można stracić pracę tylko dlatego że sa zazdrosne. Co do produktów produkowanych w tej firmie nie mam lepszej opini... produkty są słabej jakości butelki są podnoszone brudne z podłogi, włosy w rękawiczkach i gumach do włosów co wiem bo byłam świadkiem takiego zdarzenia. Jednym słowem nie polecam zarówno pracy jak i produktów tam tworzonych
1
Anonim 2017-04-11 18:43
Pracowałam w firmie Joanna i oceniam ją jako najgorsza. Atmosfera beznadziejna, osoby tam pracujące jak i kierownictwo nie do opisania... traktują ludzi jak śmieci zwalniają z dnia na dzień bez słowa wyjaśnienia i podania konkretnego powodu. Stałe pracownice obijają się, wychodzą w trakcie pracy na kawę, nie ma ich nawet po 20 minut nie licząc przerwy, dodatkowo wykorzystują zlecone jak tylko mogą a potem obgaduja do siebie nawzajem oraz do brygadzistek przez co można stracić pracę tylko dlatego że sa zazdrosne. Co do produktów produkowanych w tej firmie nie mam lepszej opini... produkty są słabej jakości butelki są podnoszone brudne z podłogi, włosy w rękawiczkach i gumach do włosów co wiem bo byłam świadkiem takiego zdarzenia. Jednym słowem nie polecam zarówno pracy jak i produktów tam tworzonych
1
Agnieszka 2017-04-12 10:26
@Anonim, czy spotkała Cię sytuacja, gdzie zostałeś zwolniony bez podania żadnego powodu od swojego przełożonego?
4
Anonim 2017-04-22 11:24
Beznadziejna praca. Po pierwsze nie przestrzegane są zasady bhp... Kto by WGL pomyślał żeby przy produkcji kosmetyków i bezpośrednim kontakcie z nim można bylo mieć pomalowane paznokcie oraz robić cos bez rękawiczek tym bardziej że nawet książeczka sanepidu jest obowiązkowa. Po drugie atmosfera beznadziejna każdy gada na każdego...panie pracujące na stale myślą że są tam najlepsze i nie szanują nowych pracowników a co do młodych kur... zatrudnionych na stale to szkoda słów latają tylko za pomocnikami i mechanikami żałosne kur...y (oczywiście nie wszystkie). A brygadzistki słuchają tylko tych plotek i po tym kierują sie kogo zatrudnić bądź nie jak tak można.. kierownictwo zwalnia z dnia na dzień bez podania konkretnego powodu.. Jednym słowem banda [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kur...
2
Koleżanka ;) 2017-04-22 22:05
Chyba Cię wyrzucili i żale wylewasz :P :P :P Jak siadłaś na laurach to masz tego efekty. Gdybyś się przykładała do pracy pracowałabyś dalej. Śmieszna jesteś, gdyby Ciebie przyjęli to wszystko byłoby ok, wszystko by Ci pasowało!!! I kosmetyki i stałe pracownice i brygadzistki
5
Zostaw swoją opinię o Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.