logo Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.

Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.

Warszawa

Opinie o Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.

anonim 2009-10-31 21:38:42
Firma P.H wykorzystuje na maksa. Pracowałem i wiem. Pieniadze od 3 lat takie same. Kupili nowe samochody i człowiekowi wmawiaja że to jest wyjatkowy prezent. Jakś tatalna porazka. wlasciciel osoba rywata. Wprowadzaja nowe rzeczy bez badań rynkowych. Brak oceny pracowników...
1
Zmęczony narzekaniem 2009-12-10 11:04:32
Nie ma jak przedstawianie zalet, jako wad:-), nowe samochody źle, kasa na czas i adekwatna do pracy żle, trzeba pracować żle, nie stresują ocenami źle...jakieś takie polskie.
2
kdz 2010-02-17 15:37:44
uważam, że to świetna firma. pracować trzeba, jak wszędzie ale jest to praca doceniana i wynagradzana.dali nowe samochody i mają rację że trzeba się tym cieszyć, bo na polskim rynku niewiele jest takich firm. pracownicy są uprzejmi i pomocni a kierownicy nie są wrogami.żałuję, że musiałam odejść z tej firmy i życzę sobie i każdemu znaleźć równie porządnego pracodawcę
anonim 2010-02-20 09:17:48
warunki płacowe generalnie dobre jednak są i minusy: odbieranie premii lub jej części (ulubiona kara dyrektora [usunięte przez moderatora].), niechętne pozwalanie na używanie auta do celów prywatnych (w tym urlopy), kierownictwo jedynie wymaga ale nic nie robi by coś pomóc.
nie tęsknię za tym pracodawcą.
anty zlecenia 2012-01-22 16:34:37
zatrudniają na długi okres na zlecenie za pośrednictwem agencji pracy (spokojnie rok czasu ) bez umowy o prace ...
anonimous 2012-03-30 11:26:27
potwierdzam \"okradają z emerytury\"- praca na zlecenie przez długi czas nawet powyżej roku i nie wiadomo czy będzie kiedykolwiek ,kierownik na mościskach szkoda słów, nie wiadomo po co on tam jest ,w ogóle nie wie co się dzieje na magazynie . Ogólnie warunki w porządku gdyby nie to zasrane zlecenie dlatego też już mnie tam nie ma .....
nie polecam komuś kto chce umowę o pracę bo jej nie dostanie
aaa 2012-04-14 23:05:50
Dziwisz się że się nie zgadzają? Urlop jest czasem wolnym od pracy, swoim samochodem se śmigaj, pewnie jeszcze żeby tankowali za Ciebie, tak???
Normalnie się uśmiałam :)
1
anonim 2012-12-27 13:56:05
w całości zgadzam sie z tymi opiniami.trzymają człowieka na zleceniu po czym wywalają na zbity pysk i przyjmują nowe osoby znowu na kilka miesięcy a atmosfera w pracy szok aż szkoda gadać nie polecam tej pracy nikomu.
MISZCZ 2014-01-06 14:18:43
Firma która posiada bardzo ciekawą politykę. Hm..politykę do nieogarnięcia chyba przez samych kierowników. Podobno kierownicy wybierają pracowników no to jest jakże ciekawy i interesujący temat. Zacznijmy od tego,że jeśli ma sie znajomości to ma sie i pracę w tej jakże ciekawej firmie. Można bardzo dobrze pracować i dawac z siebie wszystko, być w porządku wobec firmy, a oni sie odwdzięczą zwalniając Cie. Wniosek..wystarczy przyjść do pracy i sie obijać, nie stosując żadnych zasad. Firma powinna sie nazywać jedna WIELKA POMYŁKA.
Powodzenia z nowo przyjętymi pracownikami! Nieświadomymi tego co ich czeka.
MISZCZU 2014-01-10 13:08:45
Mowie o produkcji! Hm..zacznijmy od tego,że proponuja tylko umowe na zlecenie. A żeby zostać na dłużej to musisz mieć znajomości w firmie NEPOTYZM, KUMOTERSTWO.
Hm..warunki średnie. Nawet zbytnio jednego wolnego dnia nie chcą Ci dać, a jak już dają to z łaską.
pati 2014-01-19 16:42:21
Bywa również tak,że i miesiąca nie przepracujesz,ostatnio po kilku dniach pracy zwolnili nowe osoby,inne same zrezygnowały i już są następne na ich miejsca,ale na jak długo?...
niezadowolona 2014-01-22 17:37:37
firma bez żadnych zasad, przemiał ludzi zleconych, słaba organizacja..
arek 2014-01-31 00:49:43
Jak nie wierzysz ,to się nie wypowiadaj,albo zatrudnij.
Szef wszystkich szefów 2014-02-03 21:03:22
Jeżeli mamy duże ambicje nie składajmy aplikacji do pracy w charakterze pracownika produkcji bo z nastawieniem zrobienia wielkiej kariery na tym stanowisku można się zawieść. Jest to praca bardziej fizyczna ale też wymagająca myślenia i dyscypliny. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki powinien sam zrezygnować.
Zła 2014-03-10 17:18:29
Moim zdaniem nie traktuja tam fair pracownikow,poniewaz jedni obijaja sie i chowaja po kątach,aby tylko sie nie narobic,a drudzy odwalaja cała robote za pozostałych. Brygadziści powinni zakasać rekawy i wziąść sie za tych leni.
1
Szczerosc 2014-03-10 17:28:01
Tak,tak i jeszcze nie dosyc,ze sie kitraja,to na dodatek flirtuja z młodymi dziewczynami mając dzieci w domu. I codzienne wożenie sie samochodem do pracy hehe to smieszne!Szkoda mi tej zonkosi wyzej postawionego pracownika z żółtym autkiem...ŻALLL ;-(
Mike 2014-03-14 02:34:53
Mam auto to sie wożę,a to kogo zabieram to juz moja sprawa. Żal to ludzi z tak chorą i wypaczoną wyobraźnią,którym brak odwagi by powiedziec mi te bzdury prosto w oczy zamiast oczerniać na forum.
Pozdrawiam
ktoś 2014-03-26 11:59:41
Brawo Michał
2
Konkretna 2014-07-16 15:06:04
Jakiś czas temu miałam przyjemność pracować w tej oto firmie, na produkcji.
Brygadzistki generalnie rzecz ujmując oprócz jednej głównej to niewłaściwe osoby na tym miejscu,niekompetentne. Nieskończoność umowy zlecenia,chyba, że ma się plecy w postaci mamusi,czy cioci ewentualnie jest sie rodziną brygadzistki wtedy się zostaje w tej firmie. Ludzie długo pracujący tam na zleceniu bez znajomości zostają wyrzucani jak psy z pracy,po prostu dziękujemy. Pracownicy produkcji ? Podłe,zacofane kobiety zajmujące się tylko plotkami albo żeby na kogoś donieść , a najlepiej na zleconą, tym żyją. Praca w złych warunkach , bez wentylacji,klimatyzacji...gdzie w okresie wakacyjnym jest z 40 stopni na hali produkcyjnej. Śmieszna firma, przerost formy nad treścią. Nikomu nie polecam
DRUGA ZMIANA 2014-08-25 00:00:13
Mike jeszcze trzeba miec czym sie wozic
DRUGA ZMIANA 2014-08-25 00:17:27
Twój podwladny G.G. ma lepsze auto :)
Kaska 2014-08-28 00:25:46
Firma fajna. Kiedyś w niej pracowałam. Chciałam zostać na dłużej ale po roku mnie zwolnili
Marcin 2014-08-29 10:01:19
Pracowałem w tej firmie ponad 3 lata. Bardzo dobrze wspominam przepracowany tam czas. Jeżeli chodzi o ludzi tam pracujących to nie mam za strzeżeń, bardzo fajnie pracowało mi sie z osobami na produkcji. Brygadzistki jak najbardziej w porządku które oczywiście pozdrawiam. Kierownictwo też w porządku. Także ja polecam prace w Joannie każdemu kto chciałby podjąć tam prace.
ZENEK 2014-12-20 17:50:11
nie polecam , chyba że komuś odpowiada towarzystwo jakie pracuje na produkcji , wredni ludzie , i jak to kobiety wieczne obrabianie sobie nawzajem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam :)
ala 2015-01-23 22:49:26
gorsza ta robota niż obóz,banda wieśniaczek w dupę włażące śmierdzące chamice i buraczki ale tak jest ,jak w oborze brak roboty do miasta się rwą od pługa oderwane cioty.
ja 2015-02-06 19:36:29
Napiszę tak,jak ktoś pracuje na zlecenie nic mu nie przeszkadza i chce być zatrudniony na stałe.Jak zostaje zwolniony to wtedy są właśnie takie wpisy.Dla mnie to dziecinada.Nie to nie trudno,szukam innej pracy.Praca super,zarobki bez przesady,nienajgorsze,8 godzin i do domu.Weekendy wolne.Lenie są w każdej innej pracy,więc i w Joannie :)
1
ja 2015-02-09 10:57:15
Zwalniają z dnia na dzien. Nie polecam
ja 2015-02-24 19:59:45
Miała być umowa o prace a byl kopniak na tyle.
1
anna 2016-04-07 23:26:58
o jakie stanowisko pytasz?
tong 2016-05-11 08:41:30
dadek, akurat do nich od dosyć długiego czasu nie poszukiwano pracowników. Wydaje mi się, że swoimi siłami są w stanie rozwiązać większość firmowych problemów.
Zostaw swoją opinię o Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Laboratorium Kosmetyczne Joanna Sp.J.