brak logo

KANCELARIA POMOCY PRAWNEJ I OCHRONY POSZKODOWANYCH MECENAT SP. Z

Częstochowa

Opinie o KANCELARIA POMOCY PRAWNEJ I OCHRONY POSZKODOWANYCH MECENAT SP. Z

MT Sp. z o.o. 2013-12-02 10:55:24
Firma nierzetelna. Bez odzewu zostawia klienta. Być może się nie udało odzyskać pieniędzy, ale to należy poinformować swojego klienta. Dla mnie równie dobrze mogli odzyskać i zakraść prawo do nich. NIE POLECAM!! Próby kontaktu bez skutku.
8
Małoważny 2014-07-28 16:29:00
Firma nie godna polecenia. Zawiera ugody tak jak jej pasuje, nie zważa na dobro klienta . Próby kontaktu z przełożonymi są niemożliwe. Ogólnie nie polecam tej firmy.
Geodezja 2014-10-24 13:13:27
Polecam. Ale prowadzili mi tylko 5 spraw do tej pory na przestrzeni 2-3 lat. Dwie w sądzie, jedna przegrana z mojej winy bo nie chciałem przedstawiać świadków. Pozostałe do zwykłe windykacje do 2 tys zł, klienci odpowiednio naciśnięci płacili. Jestem zadowolony. Kontakt z moim konsultantem był zawsze ok. Działam w branży geodezyjnej.
kab 2014-12-09 12:28:53
Nie polecam, naciągali mojego ojca na windykację długu, nic nie zrobili a teraz się domagają 2000 zł za swoje usugi
1
DG 2014-12-09 19:53:59
Ja polecam Mecenat. Wszystko jak w umowie. Prowadzili mi 3 sprawy. Dwie ściągnięte, jedna w trakcie. Miła obsługa.
ad 2015-02-18 11:00:36
ja również nie polecam tej firmy. przed podpisaniem umowy jest wszystko cacy i dzwonią po kilka razy dziennie a jak juz podpiszesz nie idzie sie z nimi skontaktować. prowadzą dla mnie tez jedna sprawe w sądzie mialo być tanio a wyszlo drożej i trwa to juz w sądzie rok walka tylko w 10 tys. opłacajac ich prowizje i opłaty sądowe które mówią że zwracaja a tego nie robią, mało co zostanie wiec nie zawierajcie umów z ta firmą
1
mk 2015-02-24 14:39:01
Polecam. Zleciłam im jedną sprawę na próbę i skończyła się w sądzie. A wiadomo jak Sądy w Polsce działają to trochę to trwało, ale skończyło się tak, że dłużnika zapłacił. Teraz zleciłam im kolejne sprawy i czekam na rezultat.
1
w 2015-03-11 13:30:55
Firma kompletnie nieskuteczna zależy jej tylko na pieniądzach od zleceniodawcy. Sprawy Sądowe wygrywają ale należności nie potrafią ściągnąć, sprawa kierują do komornika i dalej nic nie robią. W moim przypadku nie ściągają pieniędzy nawet z dalej funkcjonującej firmy. Nie ma osoby która prowadziła by konkretną sprawę za każdym razem trzeba rozmawiać z inną osobą. Kompletna porażka jak nie chcecie stracić dodatkowych pieniędzy na windykację swoich należności omijajcie tą firmę
8
jan 2015-07-04 00:26:32
Firma nierzetelna i niefachowa. Nie znają się w ogóle na prawie.
1
nova 2015-11-05 14:44:17
Polecam pracę w Mecenacie. Praca od 8 do 15. Jak się pozyskuje zlecenia to można dobrze zarobić.
AGROMEK 2015-11-27 12:03:08
Firma beznadziejna. Zero kontaktu. Przysyłają tylko kolejne faktury do zapłaty, natomiast nie troszczą się o odzyskanie długu. Jest to firma naciągaczy !!!
AGROMEK 2016-01-12 13:15:43
Prowadzą (o ile tak to można określić) już drugi rok sprawę naszego dłużnika. Kancelaria beznadziejna. Zero kontaktu. Nie widzę już żadnych szans na odzyskanie długu przez tą kancelarię. Mecenat działa na korzyść dłużników (podejrzewam że nawet z nimi się dogadują). Ocena niedostateczna !!!
marek 2016-02-17 04:35:18
bron boże przed tymi naciągaczami
1
gys 2016-03-09 13:09:04
ja polecam i samą firmę jako windykacje i sama pracę tan. dają umowę o pracę średnie zarobki to ok 2 -2,5 tys. więc jak na Częstochowę to super. Znajoma tam pracowała przez 3 lata i mówiła o dużym odesetku ściąganych pieniędzy. ja sam tam startuje teraz do pracy.
bart 2016-05-16 13:54:54
Firma totalnie nierzetelna i nieskuteczna. Cwaniaki i nic więcej. Zapisy w umowie mają takie, że bez względu na efekty zapłacić musisz. Paradoks totalny w którym kombinatorzy teoretycznie ścigają kombinatrów. Zdecydowanie odradzam.
basia z 2016-05-30 09:29:15
ja polecam pracę w mecenat. fajni ludzie , atmosfera i kasa też dobra . Średnio wychodzi ok 2 tys na reke . Ogromny plus za umowe o pracę .
juri gagari 2016-05-31 10:46:27
ja sie zgadzam z Barbarą. Ogólnie to nie rozumiem wpisów typu " źle prowadzą mi sprawę " na tym portalu chodzi o ocene firmy jako pracodawcy .

Pracowałam i polecam. dobre pieniądze. fajna atmosfera. wekendy wolne
zniesmaczenie 2016-06-08 13:40:53
OSZUSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zabierają 80% dlugu!!!!!!!!!!!!!! co innego na umowie
1
marlena m. 2016-06-10 10:16:05
Zleciłam dwie sprawy do windykacji. Jedna ściągnięta z czego jestem bardzo zadowolona. Druga niestety nie ale wszystko tak jak w rozmowie - za ściągniętą zapłaciłam, za tę umorzoną nic nie płaciłam. Na pewno skorzystam w przyszłości. Co do kontaktu, u mnie wszystko było w porządku.
K. Andrzej 2016-07-31 11:23:27
Nie polecam oszuci i naciagacze pelno onich zlych opini w interneci i klientow niezadowolonych tylko kase wyciagaja od klienta ja ich podalem na policje o wyludzenie kasy. Przyjete zawiadomienie.
adi 2016-07-31 11:25:44
no widze ze pozytywne komentarze pisa tylko ludzie pracujacy w tej firmnie.
1
marek 2016-07-31 21:25:29
Ja tez nie polecam tylko naciagaja ludzi....
jurek 2016-08-19 13:23:02
mam wrażenie że opinie to pisze chyba jakaś konkurencja może nie zleciłem im spraw bo jak się okazało nie doczytałem umowy firmy kurierskiej ale pomogli wytłumaczyli i jak coś będę mieć to im zlecę bo mało kto jest taki bezinteresowny
1
tol 2016-09-07 15:07:27
Hej ludzie tu powinno się o pracy pisać i jest ok
klient 2016-09-26 12:05:17
Firma nie godna polecenia . Próby kontaktu z przełożonymi są niemożliwe. Ogólnie nie polecam tej firmy.
albert 2016-09-27 14:39:19
No właśnie ogólnie #klient a to raczej za wiele nie mówi, może to jednostkowy błąd z ich strony? To nie przesądza o wszystkim przecież
Zostaw swoją opinię o KANCELARIA POMOCY PRAWNEJ I OCHRONY POSZKODOWANYCH MECENAT SP. Z - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KANCELARIA POMOCY PRAWNEJ I OCHRONY POSZKODOWANYCH MECENAT SP. Z