PROFI CREDIT Polska S.A.

2 Dodaj opinię
PROFI CREDIT Polska S.A.
2 473 601 5 1

Opinie o PROFI CREDIT Polska S.A.

Filtruj opinie po kryteriach:

dudek
 Opinia

Nie każdemu zależy na dobrej pracy i dopiero w momencie wypłaty jest złość że można mieć więcej?

Pomocna?
TakNie
Alexa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Pracuje tam od 4 lat. Budowalam zespol od początku. Wszystko się da. Kwestia dopiero zaangażowania i chęci. Nie pracuje całymi dniami. U mnie max to 8 h dziennie. Weekendy wszystkie wolne. Nawet tel nie odbieram. Zarobki na umowie spokojnie ponad 5 tyś netto. Jak ktoś się do tego nie nadaje to sorry. Taki mamy klimat ???? nie każdemu pasuje. Windykatorzy terenowe też zarabiają fajne pieniądze. Jak ktoś Cię słabo wyszkolil albo się do tego nie nadajesz to nie dasz rady. Tu trzeba mieć jaja... I to coś.... bez tego się nie da.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Alexa 17.03.2019 08:59

nie wal ściemy. 5 tyś netto? chyba koron szwedzkich :)

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Były df
 Opinia
@antywindykator 26.03.2019 16:22

Dziwię się że ta firma jeszcze coś sprzedaje 3 lata temu było kiepsko cokolwiek sprzedać zarabiałem tam 2tys jako Df biegając z ulotka i, do klientów plus na wizyty windykacyjne... Obecnie pracuję jako PH dla innej firmy z wzorowa opinią gdzie klienci na nazwę nie rozłączaja się robię w sumie to samo co w pc i zarabiam 1500zł ale na tydzień...

Pomocna?
TakNie
Ania
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Możecie powiedzieć coś o pracy przedstawiciela handlowego? Tak od a do z :)

Pomocna?
TakNie
Zniesmaczony
 Opinia

Menadżer sprzedaży 3500 zł brutto podstawa Premia zakładając realizację celi na 100% 3250 zł Premia kwartalna zakładając realizację przez 3 miesiące na 100% to 5000 zł brutto. Zespół? Znaleźć, zrekrutować, przeszkolić, dopilnować. Po odliczeniu podatków maksymalna wypłata miesięczna to 4300 zł na rękę. Menedżer regionu zarządzający zespołem

Pomocna?
Tak14Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Alexa
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Zniesmaczony 09.10.2018 15:54

Nie prawda to co piszesz. Spokojnie możesz mieć ponad 5 tyś na umowie jako manager... co wy za głupoty piszecie. Jak ktoś chce zarobić to na prawdę się da.

Pomocna?
TakNie2

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
misie pysie
 Opinia
@Zniesmaczony 09.10.2018 15:54

Przypominam misie pysie, że wraz z umową podpisaliście oświadczenie o obowiązku zachowania w tajemnicy danych dot. wynagrodzenia. Ale co tam, to przecież tylko papier...

Pomocna?
Tak2Nie2
Adam
 Opinia
@misie pysie 22.03.2019 13:50

Takie zobowiązanie jest niewiążące w świetle orzecznictwa SN.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Profisrofi
 Opinia

Ta firma to porażka. To totalna porażka. Pracowałam jako doradca finansowy specjalista przed ponad pół roku,więc mogę mieć kilka przemyśleń. Marne płace,ciągłą presja,brak wolnego czasu. Tak naprawdę dostajemy telefony od klientów w dni wolne od pracy weekendy czy wakacje. Wiadomo-musisz odebrać bo budujesz relacje z klientem...Kolejna patologia to wnioski z infolinii. Często klienci nawet nie wiedzą,że składają wniosek ! Potem zdziwieni odbierają telefon...ale jaka pożyczka?...przecież pani chciała zbadać tylko moją zdolność kredytową... Inna sprawa-marketing- na własnym paliwie,deszcze,śnieg czy upał musisz rozwozić ulotki z których NIE MA ZWROTU !!! nie ma i koniec. Twój manager będzie ci tłumaczył,że napewno ktoś zadzwoni,chwalił cie za zrywki, a tak naprawde przejeżdzasz swoją prowizje. Inna sprawa to chore podejście do dorady. Jesteśmy tylko numerkiem,jak sie starasz jest ok a jak np. nie z twojej winy nie masz klientów bo po prostu jest słaby miesiąc dostajesz regularny ochrzan. Za slabą konwersje karta z moim nazwiskiem wisiała w kiblu-NAPRZECIW TOALETY!- żeby było mi wstyd że tak mało sprzedaje.(usunięte przez administratora) i nie wierzcie w nienormowane godziny pracy. to oznacza tylko że masz pracować non stop, a przydzielic wniosek czy dzwonic do klientów którzy po 10 razy mówią ze nie chcą musisz non stop (usunięte przez administratora) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: stawka godzinowa,mniejsza presja,zaprzestanie manipulacji

Pomocna?
Tak8Nie
df 07 dżejms błąd zgłoś się
Nazwa działu: Finanse
 Opinia
@Profisrofi 07.02.2019 12:48

Potwierdzam. Mógłbym dodać dużo więcej, pracowałem dłużej niż pół roku. Praca stale pod nadzorem i z wytycznymi codziennymi, czyli wykraczająca poza ramy pracy na umowę zlecenie.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ciekawa
Nazwa działu: Marketing
 Opinia

Możecie coś powiedziec o dziale marketingu? Od pewnego czasu poszukują pracowników, dyrektora i zastępcy dyrektora - czy ten dział juz istnieje czy tworzą go od zera?

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Ciekawa 16.02.2019 22:10

Dział istnieje od bardzo dawna, teraz powiększają struktury. S

Pomocna?
TakNie
Poszukujacy
 Opinia
@pracownik 18.02.2019 08:07

a wiesz coś więcej? Jak sie pracuje w tym dzieł? Czy sa zadowoleni z pracy, podziału obowiązków? Jak ten dzial postrzegany jest przez resztę firmy?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pracownik
 Opinia
@Poszukujacy 21.02.2019 17:35

Nie jestem z tego działu, wiec nie powiem Ci, jaka atmosfera tam panuje, ale panie, któe tam pracują, są w porządku. Nie zauważyłam, żeby były jakieś konflikty czy negatywne opinie.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
pytajnik
 Opinia

hej wydaje sie ze profi credit to raczej duża firma,jak jest z atmosferą? jest ok miedzy działami?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Pracownik
 Opinia
@pytajnik 25.02.2019 20:54

Nie zauważyłam żeby były jakieś problemy - wszyscy raczej są pozytywnie nastawieni, przyjaźni i pomocni :)

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Niedoszły kierownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Brak profesjonalizmu ze strony działu personalnego/rekrutacji. Przemiła Pani oddzwania w związku z moją aplikacją początkiem stycznia. Rozmawia się miło, na telefonie jesteśmy prawie godzinę. Świetnie, teraz ma się ze mną kontaktować kolejna osoba, maksymalnie za tydzień (jest mi podany dokładny termin). W międzyczasie inna firma już ze mną rozmawia. Termin nie został dotrzymany, kilka dni później dostaję telefon, że pan dyrektor jest chory i będą musieli przesunąć rekrutację. Ok, rozumiem i życzę powrotu do zdrowia. Od tego czasu minął MIESIĄC. Zero informacji zwrotnej. Jeśli macie Państwo takie podejście do pracowników jak pokazaliście podczas rekrutacji, to wykazaliscie się szczególnym brakiem szacunku, brakiem terminowości, niesłownością i brakiem profesjonalizmu. Straciliście naprawdę dobrego kandydata na kierownika.

Pomocna?
Tak5Nie2
redniged
 Opinia

Nie polecam nikomu pracy w tej firmie, no chyba, że na przeczekanie, aż się nie znajdzie czegoś lepszego. Swego czasu tam pracowałem, ale traktując to jako hobby, niestety było ono zbyt kosztowne. Nie opłacało Mnie się dojeżdżać do biura za "miskę ryżu".

Pomocna?
Tak5Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uświadomiona
 Opinia
@redniged 18.12.2018 18:09

A na jakim stanowisku pracowałeś?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Anka
 Opinia

Osobiście żenującą dla mnie sytuacją jest fakt, nie otrzymania ŻADNEJ informacji zwrotnej, bo odbyciu rozmowy rekrutacyjnej. Jaka ona by nie była- chyba nie jest wielką filozofią wysłać chociażby emaila..... Przykre.....

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
ola
 Opinia
@Anka 03.12.2018 10:09

To akurat niestety jest częsta procedura ....

Pomocna?
Tak2Nie
antywindykator
 Opinia
@Anka 03.12.2018 10:09

powinnaś im podziękwoać że cię nie wzięli. zaoszczędziłaś sobie kasy i nerwów

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uświadomiona
 Opinia
@Anka 03.12.2018 10:09

No ok, zdarza się. A jeśli chodzi o samą rozmowę? Jak wyglądała?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Waldi
 Opinia

Słyszałam, że PROFI CREDIT Polska ma opinię dobrego pracodawcy. Zastanawiające jest jednak dlaczego mają tak długą listę ofert pracy? Jakieś nowe projekty i potrzeba ludzi? Może ktoś ma wiedzę i mógłby napisać?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uświadomiona
 Opinia
@Waldi 30.08.2017 22:06

Dokładnie. Firma nieustannie się rozwija i tworzy nowe stanowiska pracy. Drugą sprawą jest to, że co jakiś czas firma poszukuje osób na zastępstwo za przyszłe mamy.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Malina
 Opinia

Sam pracodawca przedstawia się w jak najlepszym świetle - benefity, ubezpieczenie bla bla. Rekrutacja jest na wyrost, milion pytań, 3 etapy jakby się aplikowało na kierownika (usunięte przez administratora) Nie chciałabym pracować w takiej firmie.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uświadomiona
 Opinia
@Malina 14.06.2018 11:42

a na jakie stanowisko aplikowałaś?

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
różowa
 Opinia

Czy warto aplikować na pracownika ds płac lub ds administracyjnych? Bardzo proszę o odpowiedź.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uświadomiona
 Opinia
@różowa 24.08.2018 08:52

Warto - ekipa jest bardzo zgrana, zarobki są ok, praca nie jest zła

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
lichwa
 Opinia

W firmie jest ciągła rotacja, co utrudnia realizację planów, czy poczucie jakiejkolwiek stabilizacji w spółce. Nie ma miesiąca, by się ktoś nie zwolnił, zwłaszcza na kierowniczym stanowisku. Warunki oferowane przez Profi są takie, że potencjalni kandydaci rezygnują w połowie spotkania,(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Uświadomiona
 Opinia
@lichwa 02.10.2018 10:11

"(..) zwłaszcza na kierowniczym stanowisku." - nie wiem skąd wyssałeś/łaś z palce takie informacje ale nie zauważyłam, żeby kierownicy się zmieniali. Rotacja jest w każdej firmie i nie wydaje mi się że jest to coś dziwnego w dzisiejszych czasach, zwłaszcza gdy wszyscy oczekują kokosów za nic a na boku jeszcze kręcą swoje interesy. Na każdą sprawę należy patrzeć dwutorowo a nie z klapami na oczach - nie wiesz jak jest, to się nie wypowiadaj.

Pomocna?
TakNie1

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Aa
 Opinia

W sumie praca jest ok. Wiele nie wymagają, można dobrze zarobić. Lubię atmosferę w PROFI CREDIT Polska S.A. za: Dobry kontakt z przełożonymi, dział handlowy współpracuje z działem windykacji bez większych problemów.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
tu_pracuję
 Opinia

Szukasz pracy to się zastanów co jest dla Ciebie ważne. Ja tutaj pracuję i mogę rzetelnie napisać kilka faktów: 1. Ludzie są naprawdę super, jak trzeba to Ci pomogą; nie ma wyścigu szczurów, chorej rywalizacji. Masz swój obszar, za który odpowiadasz, ale jak trzeba kontaktujesz się z innymi osobami na równorzędnym stanowisku i po prostu pytasz. 2. Wdrożenie przynajmniej w sprzedaży profeska; plan wdrożenia; system pracy; materiały; dyrektor jako mentor (i tu pozdrawiam mojego Mentora!!!); wystarczy chcieć się uczyć i poznać tę branżę. Pracują także wewnętrzni trenerzy; nie dość, że robią szkolenia w 100% oparte na praktyce to później przyjeżdżają do Ciebie i wdrażasz to, czego się nauczyłeś pod ich okiem; masz feedback i pracujesz nad sobą. To jest zaje***! 3. Kasa w podstawie? No cóż; mam niedosyt, ale coś za coś. Wskaźniki są ułożone z sensem. Trzeba trochę czasu żeby poukładać zespół i ustabilizować wynik. Jak to zrobisz pensja jest naprawdę dobra! Do tego masz auto, routex. Jest naprawdę ok :) 4. A na koniec - dla mnie ważne. To jest stabilna firma. Patrzę co się dzieje w bankach i myślę, że lepiej przejść do tej części sektora finansowego. Ale decyzję podejmuje każdy dla siebie :) Pozdrawiam!

Pomocna?
Tak3Nie
Henryk
 Opinia

U porządanego pracodawcy trzeba się czymś wykazać aby dostać zatrudnienie, ponadto rotacja jest marginalnym zjawiskiem, oferty jak się pojawiają, to rzadko. Do Profi Credit do działu windykacji biorą każdego a rotacja jest ciągła, wszystkie portale są wręcz zaspamowane ofertami Profi. Nie ma miesiąca by ta firma nie szukała Koordynatora Windykacji. Tylko kto będzie pracował za najniższą krajową + nędzne premie

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Nick
 Opinia

PC przypomina mi MLM. Zwolniłem się ze stanowiska Młodszego Koordynatora Windykacji (MRKW) rok temu. Głównie praca na telefonie. Trochę pracy w terenie, ale za free żeby dobić plan Windykatorów (PWT) albo wdrożyć nowego PWT. Samochód i miesięczny limit na paliwo wspólny z innymi pracownikami. Realne zarobki to 2,5k zł po okresie próbnym z premią. Nie masz bezpośredniego wpływu na swój wynik, bo jest ściśle związany z wynikiem całej grupy PWT. A ich ciężko motywować gdy nie mają żadnych progów wykonalności, ani boosterów od realizacji planu. Można coś z nimi załatwić albo krzykiem, albo grośbą, że za karę dostaną etat w PC. Dla nich plan nie ma znaczenia. Jedyne co było fajne w tej firmie, to... długo bym myślał i nie wymyślę. Firma od najwyższego kierownictwa do samego dołu jest do bani zażądzana. Strata czasu i nerwów.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Monika d
 Opinia

Czy ktoś może się orientuję jak wygląda przyjmowanie wniosków z call center?

Pomocna?
TakNie
pwt
 Opinia

pracowałem jako windykator terenowy w tej firmie... goła prowizja, w dodatku słaba brak narzędzi do pracy umowa zlecenie bądź działalność brak jakiejkolwiek dodatkowej kasy za ustalenia adresów czy telefonów do dłużników. Jednym słowem bieeeda i nędza.

Pomocna?
Tak9Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Fan głupka bartosza
 Opinia
@pwt 29.09.2018 18:40

pwt...co Ty opowiadasz. Glupek (usunięte przez administratora) wszem i wobec oglasza, ze po 15 koła zarabiacie:D

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Ostry
 Opinia
@Fan głupka bartosza 03.10.2018 22:42

To chyba jakieś cieniasy, ja zarabiam 25 tysięcy na Poznaniu, pozdrawiam Ostrowski a rankingi i zarobki są oficjalne wszyscy widzimy kto ile pieniędzy ściąga w całej Polsce.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Santini
 Opinia
@Ostry 15.11.2018 12:55

Możesz tyle zarobić, jeżeli jesteś sam na całe Wielkopolskie. Dyrektor, koordynator, terenowy w jednym. Wtedy tak.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
glupek bartosz
 Opinia
@Ostry 15.11.2018 12:55

a ja 50 000

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
były doardca
 Opinia

Pracowałem przez kilka lat jako doradca finansowy. Trzeba było się napracować, ale nie rozumiem zdziwienia niektórych .... Wszyscy chcą dostawać nie wiadomo jaką kasę na siedzenie na tyłku. Pracowałem, dostawałem kase - proste. Wynagrodzenie prowizyjne zależy do wyników. Były gorsze miesiące, ale generalnie byłem zadowolony.

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@były doardca 14.11.2018 14:15

Rozumiem, że przy zaangażowaniu można było otrzymać wysokie wynagrodzenie. Czy była to dla Ciebie największa zaleta zatrudnienia w firmie, czy podobało Ci się może coś jeszcze? Czy na stanowisku doradcy pracowałeś zazwyczaj w biurze, czy jest to praca bardziej wyjazdowa?

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Śląski Fircyk
 Opinia

Najbardziej skąpa w narzędzia pracy i benefity pozapłacowe w jakiej pracowałem. Wynagrodzenie, które otrzymywałem było uwłaczające mojej godności, pomimo zapewnień dyrektora - który hipnotyzował niczym Kaszpirowski, że ma być takie ogromne. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie - no chyba, że ludziom zdesperowanym, których nie przyjmą nawet na produkcję - bo tam zarabia się znacznie więcej. Moje sugestie dla PROFI CREDIT Polska S.A.: Płacić dobre pieniądze za wykonaną prace. Pieniądze, które płacą były dobre lecz 10 lat temu Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Zacząć szanować doświadczonego pracownika i odpowiednio go wynagradzać. Obecnie firma wymaga coraz więcej za coraz mniejsze pieniądze

Pomocna?
Tak6Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia
@Śląski Fircyk 10.10.2018 19:03

Z Twojego wpisu wynika, że największą wadą pracy w firmie było wynagrodzenie. Piszesz też o niewielu benefitach - jakie dokładnie one były? Czy poza zarobkami odpowiadały Ci też inne warunki pracy? Jak wygląda ścieżka kariery w Profi Credit? Czy trudno uzyskać awans? Podaj proszę więcej informacji dotyczących atmosfery i samej pracy.

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Centar
 Opinia

Gdy pracowałem w tej firmie to ledwo starczało mi na chleb...

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Won Ton
 Opinia

Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą. Pracowałem tam kilka miesięcy. Ledwo starczało mi na życie z tych nędznych zarobków.

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Slaski Fircyk
 Opinia

Zwiększyć wynagrodzenia i respektować kodeks pracy w kwestii zadaniowego czasu pracy

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Glacuś
 Opinia

marna praca za marne pieniądze w marnej atmosferze. pracowałem jakiś czas w windykacji, firma - dziad, na wszystko brakuje kasy : na samochody, paliwo, dobre premie... czas pracy niby zadaniowy, ale i tak musisz rypać 9-17 , a najlepiej 9-21 - w tym przypadku dyrektor cię doceni... jeszcze jak byś pojechał prywatnym samochodem za swoje paliwo, to nawet może byś dostał uścisk dłoni prezesa. Do doświadczonych windykatorów : Szkoda Waszego czasu na pracę w tak nędznej firmie, idźcie do konkurencji, tam dostaniecie umowę z NORMALNĄ PODSTAWĄ, odpowiednie narzędzia do pracy, normalne godziny pracy i co najważniejsze GODZIWE PIENIĄDZE. Tu będziecie zarabiali tyle, co w ekspedientki w Biedronce.

Pomocna?
Tak7Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Glacuś
 Opinia

W przeciągu 6 miesięcy chyba te 10-15 tysięcy. Nie oszukujmy się. (usunięte przez administratora)Czy nie lepiej iść do konkurencji, gdzie dostaniesz normalną umowę z dobrą podstawą, nowoczesne narzędzia do pracy i 8 godzinny czas pracy ?

Pomocna?
Tak4Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
antywindykator
 Opinia
@Glacuś 25.09.2018 19:05

zdecydowana większosć w tej firmie chciałaby zarobic tyle co ekspedientka w biedronce, plus brak stresu i pewność jutra jak w bierdonce

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Śląski Fircyk
 Opinia
@antywindykator 07.10.2018 18:00

No tak, bo (usunięte przez administratora)netto w tej firmie to nielada wyczyn... szkoda, że niektórzy nadal myslą ze płacą pracownikom ogromne pieniądze

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Śląski Fircyk
 Opinia

Żeby mieć 10 k na miesiąc w Profi po odciągnięciu podatków i kosztów paliwa, samochodu to byś musiał ponad 100 tysięcy zwindykować. Życzę powodzenia ;)

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
profit
 Opinia

Znów szukają młodszego koordynatora windykacji na Wrocław i Zieloną Górę... który to już raz w tym roku ? Byłem na rozmowie na te stanowisko, żałuję, że nie wyszedłem w połowie spotkania. Najniższa krajowa i niby wielkie premie.. tylko szkoda, że jak zapytałem znajomego co tam pracował, to mówił, że ledwo 2 na rękę zarabiał z premiami.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

Jest tu ktoś, kto doradzi @różowa i odpowie na pytania postawione przez tego użytkownika? Co sądzicie o tych stanowiskach? @różowa, masz już doświadczenie w tej materii? Może zdecydowałaś się przesłać CV i przeszłaś już rozmowę? Jeśli tak, to zachęcam Cię do podzielenia się informacjami dotyczącymi rekrutacji. Jak przebiegał proces? Czy jest wieloetapowy?

Pomocna?
Tak3Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
x
 Opinia
@Maja 13.09.2018 14:15

Maja jeśli chodzi o wynagrodzenie managera w tej firmie to śmiech na sali, w innych firmach zarobki są 2x większe plus premie. Faktycznie możesz wyrobić z premii więcej niż podstawę, tylko czy uważasz że co miesiąc zrealizujesz wszystkie wskaźniki które celowo są podnoszone aby jak najmniej osób je zrealizowało. Dziwna polityka firmy, zamiast podnieść premie za zrealizowane wyniki to podnoszą plany (a premie bez zmian i to niemożliwe do osiągnięcia co miesiąc) w efekcie końcowym doradcy zarabiają więcej niż area manager nawet przy realizacji planów :( Faktycznie godziny pracy mogłyby się nie kończyć a doba jest za krótka. Duzy nacisk na klienta pozyskanego ze źródeł własnych którego nie będziesz w stanie pozyskać co miesiąc na tym samym poziomie, wystarczy ze zabraknie 100zł do przekroczenia magicznego progu premiowego i już nic Ci się nie należy :( Dobra praca dla początkującego managera na zdobycie doświadczenia.

Pomocna?
Tak1Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Glacuś, dlaczego sądzisz, że praca jest marna? Napisz proszę, z jakiego powodu negatywnie oceniasz atmosferę. Co Twoim zdaniem powinno się zmienić, by pracowało się lepiej? Czy trudno osiągnąć wyznaczone normy?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Glacuś
 Opinia
@Maja 25.09.2018 19:09

Praca jest marna bo kasa jest marna. Tyle co "koordynatorzy windykacji" w tej spółce, to w normalnych firmach tyle zarabiają poczatkowi adepci windykacji telefonicznej bez doświadczenia.

Pomocna?
Tak2Nie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna
Maja
 Opinia

@Malina, czy tylko ze względu na proces rekrutacyjny nie chcesz pracować w firmie? Rozumiem, że aplikowałaś i nie zdecydowałaś się przyjąć posady? Napisałaś, że pracodawca zapewnia benefity, to raczej plus i na pewno wiele osób zachęci. @Kaja, a czy jeszcze jakieś stanowiska możesz polecić? Czy poza podstawą masz możliwość uzyskania premii?

Pomocna?
TakNie

Ta opinia jest:

neutralnanegatywnapozytywna

Zostaw opinię o PROFI CREDIT Polska S.A. - Bielsko-Biała

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny