Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce

Adres: Puławska 17, 02-515 Warszawa

NIP: 2090000825 KRS: 0000287836

Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce
3 103 6 1

Opinie o Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce

Filtruj opinie po kryteriach:

Dsd
 Opinia

Ile dostaliscie rocznego bonusu? Piszcie chociaz w przyblizeniu ;)

Pomocna?
Bogdan
 Opinia
@Dsd 06.02.2019 22:10

W firmie Elavon Financial Services DAC praktykowane jest wynagradzanie pracowników w formie bonusu rocznego? Czy poza wspomnianym przez Ciebie dodatkiem firma oferuje w trakcie całego roku innego rodzaju uposażenia? Mam na myśli ewentualne premie, nagrody bądź innego rodzaju upominki, które zwiększą miesięczne wynagrodzenie pracowników? Będziesz tak miły i odpowiesz?

Pomocna?
Marek
 Opinia

Firmy Elavon nie stać na moje usługi. Z bdb niemieckim nie schodzę poniżej 5 tys. na rękę, a wy oferujecie śmieszne grosze. Szukajcie dalej tanich frajerów z niską samooceną.

Pomocna?
Ciekawska
 Opinia
@Marek 08.01.2019 01:25

Ile Ci zaoferowali i na jakie stanowisko?

Pomocna?
ciekawska
 Opinia

Ile teraz płacą w fulfillmencie na stanowisku specjalisty?

Pomocna?
ciekawska
 Opinia
@ciekawska 07.12.2018 18:46

może chociaż jakieś widełki?

Pomocna?
TakNie
Venus
 Opinia

W tej firmie pracują chyba kosmici. Umowa została źle wprowadzona do systemu, jej korekta trwała 3 tygodni. Po trzech tygodniach okazało się, że nie wpisano numeru lokalu instalacji, więc dalej nie mam terminala. Składanie reklamacji nic nie daje, bo maja to w nosie. Miałam kontakt z 6 osobami, z czego tylko jedna była pomocna. Nie wiem jak to się skończy, bo właśnie dowiedziałam się ,ze rozwiązanie Umowy wiąże się z kosztami dla mnie. Nie polecam tej firmy nikomu. Brak kompetencji, ignorancja klienta, Moje sugestie dla Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce: Zamknąć działalność, ponieważ są niekompetentni i ignorują klienta. Delikatnie mówiąc.

Pomocna?
Monika
 Opinia

Pracuję od 5 lat i jestem zadowolona, mam wrażenie że te opinie piszą w większosci ludzie którzy się nie sprawdzili albo mają duże ambicje. Pensje nie są może bardzo wysokie (4,5 tys na rękę dostaje specjalista) ale dodatkowo sporo bonusow (premia roczna, swiąteczna, dofinansowanie do wczasow, Luxmed, Metlife itp. ). Ja polecam chociaż przyznaję że sporo zależy od działu i szefa, miałam ich już kilku i niektorzy rzeczywiście byli slabi ;) Można źle trafic po prostu...

Pomocna?
Karolina
 Opinia
@Monika 27.09.2018 22:36

Jak ocenisz atmosferę pracy? W swoim komentarzu nie wspomniałaś nic o relacjach między pracownikami. Czy w Elavon Financial Services można liczyć na dobrą współpracę i pomoc ze strony innych pracowników?

Pomocna?
TakNie
Antek
 Opinia
@Monika 27.09.2018 22:36

Monika w jakim dziale pracujesz i w jakich działach można liczyć na dobrą atmosferę.

Pomocna?
TakNie
Lavon
 Opinia
@Monika 27.09.2018 22:36

Nie polecam pracy w Elavon atmosfera słaba , bardzo słaba. Ludzie walczą o wszystko i nic totalna bzdura.Brak decyzyjność i obiektywizmu oraz asertywności kierowniczej ,która najczęściej prowadzi do rezygnacji z pracy nawet po 5 latach.Nie szanują pracownika.

Pomocna?
Nick
 Opinia

Czesc, moze ktos powiedziec ile zarabia sie na stanowisku analityka finansowego?

Pomocna?
TakNie
123456
 Opinia
@Nick 17.10.2018 21:40

5 na reke

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia
@123456 19.10.2018 13:34

A czy po za podstawowym wynagrodzeniem przewidywane są premie? Mam na myśli premie finansowe lub pozapłacowe. Czy pracodawca zapewnia pracownikom benefity w postaci dodatkowej opieki medycznej, dodatkowego ubezpieczenia, karty do siłowni lub ośrodków sportowych?

Pomocna?
TakNie
Antek
 Opinia
@123456 19.10.2018 13:34

w jakim dziale? Czy doświadczenie jest wymagane?

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia
@Antek 11.11.2018 00:42

Wiele informacji odnośnie pracy w Elavon Financial Services DAC znajdziesz na stronie internetowej firmy, której link podaje tutaj: https://www.elavon.pl/o-nas/kariera.html Znajduje się tam również wyszukiwarka ofert pracy. Zachęcam do odwiedzenia strony. Jakie stanowisko Cię dokładnie interesuje?

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Bzzz, może jednak są jakieś plusy pracy w Elavon Financial Services DAC skoro tyle ludzi tam pracuje? A może mógłbyś powiedzieć co należałoby zmienić w firmie, aby pracownicy lepiej oceniali pracę w tym miejscu, a nowe osoby chętnie aplikowały?

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Bzzz, ja jednak myślę, że te benefity to duży plus jeśli chodzi o pracę w Elavon Financial Services. W niektórych firmach nie ma ich w ogóle. A czy Ty pracujesz w Elavon Financial Services? Jeśli tak to napisz co sądzisz o pracy w tej firmie. Jak oceniasz warunki zatrudnienia i atmosferę pracy?

Pomocna?
TakNie
Bzzz
 Opinia
@Karolina 20.09.2018 13:24

Pracowałem i lepiej żebym nie pisał nic więcej bo jakies 90% wypowiedzi należałoby wykropkować. Teraz pracuję w nirmalnej firmie w której mam więcej benefitów, ktora ma wizję swojego funkcjonowania i ktora nie zwalnia ludzi poniżając ich jeszcze podczas pozegnalnej rozmowy. A zwalniaja tylko dlatego ze zatrudnili nie wiedzac po co i na jakie stanowisko

Pomocna?
Karolina
 Opinia

@Oliwka, dzięki za odpowiedź! Sporo tych dodatków. Myślę, że takie drobnostki mają duży wpływ na atmosferę i relacje między szefostwem a pracownikami. A mogłabyś jeszcze powiedzieć jaką umowę dostaje nowo zatrudniona osoba? I jak atmosfera pracy? Można liczyć na pomoc ze strony współpracowników?

Pomocna?
Bzzz
 Opinia
@Karolina 28.08.2018 15:21

Dodatkow bardzo malo - opisane sa dostepne praktycznie w kazdym korpo, a socjalem nie sa objeci pracownicy na okresie probnym. O tym raczej.sie nie mowi bo malo kto by tam przechodzil przez 3 miesiace leczac sie prywatnie przy srednich zarobkach. Chyba ze ten chory przepis zmienili.

Pomocna?
Karolina
 Opinia

@Oliwka, czy po za podstawowym wynagrodzeniem pracodawca oferuje premie finansowe lub pozapłacowe? @zainteresowany, na jakie stanowisko chciałbyś aplikować? Czy wysyłałeś już swoje CV?

Pomocna?
TakNie
Oliwka
 Opinia
@Karolina 13.08.2018 23:47

Premie to zalezy od dzialu i nie dostaja wszyscy z zespolu liczy sie target albo ze cos zrobisz super dla zespolu/departamemtu Socjal to tak -luxmed lacznie z opieka dentestyczna -pieniadze na bozenarodzenie -multisport albo wczasy pod grusza Z innych rzeczy to sa owocowe wtorki i raz w miesiacu w piatek dzien pizzy

Pomocna?
TakNie
Karolina
 Opinia

@Elavuś, przypominam, że na forum niedozwolone jest opisywanie konkretnych osób - dotyczy to również podawania inicjałów. Jest to naruszenie regulaminu: https://www.gowork.pl/regulamin Czy możesz dokładnie opisać jaki pakiet socjalny proponuje pracodawca?

Pomocna?
TakNie
Elavuś
 Opinia

Nie polecam. Pracuje tam niejaki Tomasz L. - zarzadzanie dokumentami, bardzo kiepski manager, jest malo kompetentny. Ale socjal w firmie przyzwoity. Wszystko zależy gdzie trafisz.

Pomocna?
zainteresowany
 Opinia

ile teraz płacą na dzień dobry nowym osobom?

Pomocna?
TakNie
Oliwka
 Opinia
@zainteresowany 05.08.2018 01:02

3400 na reke

Pomocna?
test
 Opinia
@Oliwka 06.08.2018 14:25

dzięki. a mozesz napisac jeszcze w jakim dziale?

Pomocna?
Karolina
 Opinia

@Piotrek, może jednak były jakieś plusy pracy w Elavon Financial Services DAC? Czy mógłbyś je wymienić? @Tymon, to znaczy, że według Ciebie w firmie jest możliwość rozwoju? Możesz rozwinąć tą myśl? Zachęcam Cię również do napisania jak oceniasz atmosferę pracy i warunki zatrudnienia.

Pomocna?
TakNie
Darth Vader
 Opinia

Potraktowali mnie jak smiecia, najpierw rzucajac po pierdyliardzie dzialow i zdarzalo sie ze nawet nie mialem dostepu do komputera (!!), a potem zamiast po prostu napisac, ze nie daja stalej umowy, to do ostatniej chwili mnie wykorzystali, a potem wyrzucili na rozmowie, podczas ktorej mnie obrazali (np Pani geniusz z HR powiedziala, ze nie lubie ludzi, ze nie potrafie pracowac w korpo pomimo prawie 10 lat pracy w inym korpo buahaha) i zarzucali ze nie pracowalem bo nie uzywalem ich kretynskiego systemu do mierzenia czasu. Jak to mialem robic nie ze swojego kompa??!!Albo w ogole bez kompa? Wywalili mnie zeby pewien cudzoziemiec wsadzil na moje miejsce swojego kolege. Tu juz duzo napisano. HR klamie w kwestii obowiazkow, ogloszenia firmy tez naginaja prawde (benefity nie sa od poczatku, awansow nie ma chyba ze sie jest Hiszpanem - w tej firmie to oni rzadza)

Pomocna?
Pepe
 Opinia
@Darth Vader 29.09.2017 08:33

As a Spaniard, I would like to apologize for my fellow cuntrymen. Not all of us are like that. I have observed that many people change for the bad when then start working in managing positions, which is sad.

Pomocna?
Ttt
 Opinia
@Pepe 27.04.2018 23:27

This is true, Spaniards with no intelligence that are not able to put a sentence together get selected

Pomocna?
Tymon
 Opinia

Dobra firma to i wysoko ustawili poprzeczkę z wymaganiami. Ale przynajmniej człowiek uczy sie wielu rzeczy!

Pomocna?
TakNie
Piotrek
 Opinia

Zacząłem pracę w Customer Service - ponieważ byłem jedynym przyjętym pracownikiem w tym czasie (dużo osób zrezygnowało z pracy od razu po szkoleniu lub w jego trakcie), rzut był od razu na głęboką wodę. Rotacja bardzo duża - ciągle brakuje ludzi, duży natłok pracy - głównie przez awaryjne aplikacje, słabą infrastrukturę sieci ale przede wszystkim przez niejasne i sprzeczne ze sobą procedury. Ponieważ zajmowałem się wcześniej tłumaczeniem i pisaniem manuali dla mniejszych firm - po miesiącu poprosiłem o spotkanie z supervisorką. Na spotkaniu przekazałem swoje uwagi - zaznaczyłem które czynności mogą wpływać na jakość i szybkość obsługi, które procedury ze względu na ich niejasność mogą stanowić zagrożenie dla pieniędzy i danych klienta. Zależało mi na pracy i usprawnieniu jej również dla innych osób w teamie. Po tej rozmowie nie minął tydzień - otrzymałem informację, że umowa o pracę nie zostanie przedłużona bez podania przyczyny. Oczywiście domyślałem się - trochę za bardzo wybiegłem przed szereg i naraziłem się osobom które te procedury pisały. Bardzo mnie to zasmuciło ale rozstanie z Elavon wyszło mi na dobre - znalazłem sobie nową pracę wciągu kliku dni - od razu na umowę na czas nieokreślony. Robię co lubię i zarabiam 3 razy tyle co w Elavon - bez nerwów, wkurzonych klientów i użerania się kadrą zarządzającą. Elavon ma bardzo słaby stosunek płacy w stosunku do wykonywanej pracy i odpowiedzialności (przynajmniej w CS - nie znam innych działów). Jednak nie uważam by praca w Elavon była czasem straconym - pozwoliła docenić jak dużo lepsze są stanowiska w innych korpo. Jeśli narzekasz na swoją robotę, wściekłych na firmę klientów, nieaktualne procedury, padającą sieć i niedziałające aplikacje oraz pasywno-agresywnych liderów to nie pracowaliście w Elavon. Pozdrawiam przy tym wszystkich pracujących w Elavon - robicie kawał świetnej roboty i ta firma nie zasługuje na was. Życzę wam jak najlepiej i aby praca dawała wam tam tyle radości co mi już w innej firmie - trzymajcie się.

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Teraz prowadzona jest rekrutacja: /oferta/mlodszy-specjalista-w-dziale-operacji,11650,warszawa Czy był ktoś na którymś ze stanowisk i chciałby się na ich temat wypowiedzieć?

Pomocna?
TakNie
Anita
 Opinia

Może ktoś podpowie jak się tu pracuje? Czy firma prowadzi może rekrutację?

Pomocna?
TakNie
Eug
 Opinia

The worst job I have ever had. Working for them you will be wasting your time.

Pomocna?
Huey
 Opinia
@Eug 05.12.2017 15:12

Exactly! There are many much better opportunities in Warsaw/Poland.

Pomocna?
Pepe
 Opinia
@Eug 05.12.2017 15:12

En mi caso también ha sido una de las peores experiencias de mi vida laboral. No vale la pena trabajar para ellos.

Pomocna?
Filip
 Opinia

Może niektórzy powinni zweryfikować opinie o własnej pracy!!!

Pomocna?
TakNie
mark
 Opinia

Ja jestem bardzo zadowolony z pracy w Elavonie. Pracuje juz 10 miesiecy, atmosfera jest super, ludzie przesympatyczni. Fakt nie płacą duzo i cisnienie na targety jest, ale mozna sie rozwijac, szkolic, szybko awansowac. Spoko miejsce, naprawde.

Pomocna?
Inga
 Opinia

Słyszałem, że firma ma opinię dobrego pracodawcy. Czy to narzekanie poprawia komuś nastrój??

Pomocna?
TakNie
Ing
 Opinia
@Inga 10.01.2018 12:00

Weź ludzi nie rozśmieszaj. Jedna z najgorszych firm na warszawskim rynku. Dno totalne.

Pomocna?
Joanna
 Opinia
@Ing 16.01.2018 01:19

@Ing a możesz napisać dlaczego tak uważasz, że jest to jedna z najgorszych firm?

Pomocna?
Nik
 Opinia
@Inga 10.01.2018 12:00

Zgadzam sie, tragedia!

Pomocna?
Administrator
 Opinia

Jak od momentu waszej ostatniej aktywności wygląda sytuacja tej firmy? Inni użytkownicy chętnie dowiedzą się newsów o Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce jako pracodawcy.

Pomocna?
TakNie
Cech
 Opinia

Zdolni ludzie tylko będą się marnować w takiej pracy. Szkoda życia na takie firmy.

Pomocna?
sesesesese
 Opinia

Śpieszmy się kochać supervisorów, tak szybko odchodzą!

Pomocna?
Edi
 Opinia

Słabiutka firma, słabiutka atmosfera, słabiutkie zarobki pozwalające co najwyżej na piątkowy browar. Ludzie cokolwiek sobą reprezentujący będą się tam marnować, tak więc najlepiej zrobią omijając to miejsce z daleka. Pracy w Elavon nie wpisywałbym w CV, bo tylko można sobie zaszkodzić.

Pomocna?
Darth Vader
 Opinia

Elavon w swoich ofertach pisze o jasnej sciezce awansu i o benefitach. Dobre sobie - o awansie mozna pomarzyc, a na okresie probnym nie ma nawet lekarza. A jako ze zatrudniaja ludzi tylko na okres probny i sruu, to cala ta korpogadka nie ma sensu

Pomocna?
robert smith
 Opinia

miałem wątpliwą przyjemność uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym do Elavonu wiosna tego roku. rekrutacja miała trzy etapy, 2 pierwsze telefoniczne i banalnie łatwe- sluzace chyba sprawdzeniu plynności jezykowej. po ok tygodniu od drugiej rozmowy zostałem zaproszony do 3 etapu w siedzibie firmy, niedaleko placu Unii Lubelskiej, na spotkaniu nie pojawiła sie rekruterka ktora wyslala mi dane kontaktowe tylko ktos inny ale ok, plus jakas Amerykanka?(chyba) z dzialu HR. W sumie 2 na pozór sympatyczne osoby. Cała rekrutacja obdywala się w jezyku angielskim. Pierwsza częsci rozmowy była ku mojemu zdziwieniu powtórką 2 etapu rozmowy- identyczne pytania, pozniej zostałem poproszny do testu telefonicznego i tzw. symulowanej rozmowy w jezyku angielskim z dwoma fikcyjnymi klientami i krotki test pisemny na ktory było dosc malo czasu, sęk w tym ze wiem jak mi poszedł. po ok 5 dniach dostałem odpowiedz na e-maila, iz nie ma tej pracy, bez podania wyniku rozmowy rekrutacyjnej, elavon stwierdził po porostu, iz inni kandydaci mieli lepsze doswidczenie zawodowe niż ja. troszke mnie to zdziwiło bo mam pare pozycji w pacy biurowej i obludze klienta.Skoro inni kandydaci mieli wieksze niz ja to po co zaprosili mnie do 3 etapu rekrutacji i zawracali gitare, chyba widzieli co mam w CV! Straciłem prawie 3 tyg. czasu , w tym czasie ominęła mnie inna oferta! Moja diagnoza- albo maja tam totalny bajzel i sami zgubili wyniki tego testu, albo z zasady nie podaja wyniku bo poszedł mi słabo( w to raczej nie wierze) albo jakis HRowiec nie widział na oczy mojego cv i napisał kurtuazyjną odpowiedz po takie dostał polecenie. Reasumujac, kompletna starta czasu.

Pomocna?
zainteresowany
 Opinia

napisze ktoś jaką pensję teraz oferują na początek na stanowisku juniora?

Pomocna?
Ciaociao
 Opinia
@zainteresowany 09.07.2017 22:48

Zalezy jaki dzial jakie stanowisko w call center jest to 2400 na reke alb 2200 plus bonusy jak wyrobisz target w fulfillmencie to 3000 na reke

Pomocna?
Zainteresowany
 Opinia
@Ciaociao 13.07.2017 19:29

Dzieki za odpowiedz. Niezbyt konkurencyjne sa te stawki.

Pomocna?

Zostaw opinię o Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elavon Financial Services DAC (Sp. z o.o. o Wyznaczonym Przedmiocie Działalności) Oddział w Polsce

Nie bądź obojętny na problemy w firmie!

Jeśli potrzebujesz wsparcia i chcesz ostrzec innych użytkowników o sytuacji dotyczącej mobbingu w firmie, skontaktuj się z nami pod adresem zgloszenie@gowork.pl

*Zgłoszenie wiążę się z dostarczeniem dowodów oraz kontaktem z mediami.