brak logo

Dolmeb

Świdnica

Opinie o Dolmeb

Czytelnik 2015-02-24 18:26:35
...ja bym jeszcze dodał do koniecznych umiejętności znajomość języka angielskiego - by móc rozmawiać z Czechami oraz wklejania obrazków/zdjęć do tekstu...!
Gość 2015-03-03 17:17:44
...a ile można u Was zarobić na takiej posadce?
lider 2015-03-09 11:18:50
Z Tysiąć pińćset wezmiesz
audytor 2015-03-11 20:02:40
...chyba x4!
1234 suchy 2015-03-22 16:11:10
Dzień dobry!!!Mam takie pytanko . Kiedy PREZESI w końcu mają zamiar przedstawić pracownikom "NOWEGO KIEROWNIKA".Póki co , to kręci się jakiś ziomek po "ZAKŁADZIE" Lekko przygarbiony , nic nie mówiący.Pewnie zatrudnili gościa z jakąś grupą i mają ulgę itp. Ale my tzn.Pracownicy "FIRMY" Dolmeb ,produkującej "MEBLE" dla koncernu IKEA chcielibyśmy w końcu poznać szanowna dyrekcjo "KIEROWNIKA". A tak na marginesie może czas by ten gość(kierownik)nauczył się kultury zacznijmy od D Z I E Ń D O B R Y !!! KULTURA na poziomie 0%. P. S. Panie kieriwniku BOGDANIE Wróć do nas PROSIMY. PRACOWNICY FIRMY DOLMEB w ŚWIDNICY.To tyle w temacie Dziękuję
5
dobry duszek 2015-03-31 15:01:09
a czy ktoś, kiedyś usłyszał takie słowa jak "dziękuję; dobra robota; dobrze się spisaliście; jestem zadowolony; zakończyliśmy dobry tydzień; ładne elementy" ???? Cały czas są tylko wymagania, zakazy, rozkazy, krzyki i pretensje. Wszyscy wiemy że zarobki są do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale nie tylko to wpływa na atmosferę w pracy. Może należało by wysłać większość przełożonych na jakiś kurs z podstaw zarządzania i motywacji, bo podejście niektórzy mają jeszcze chyba trochę komunistyczne. Skoro nie ma środków na podwyżki to zróbcie chociaż coś zęby poprawić atmosferę. Póki co to każdy przychodzi już do pracy z negatywnym nastawieniem a to nie jest dobre (dla nas i dla dobra zakładu). Może czasami by wystarczyło poklepać kogoś po plecach i powiedzieć "dobrze wczoraj pracowaliście, dużo zrobiliście " i gwarantuje że większości pojawi się uśmiech na twarzy. Nie jest to jakieś bardzo trudne, trochę podstaw zarządzania zasobami ludzki, trochę psychologii (można poczytać o tym w internecie). Jeśli się sytuacja nie poprawi to zwalniać będzie się jeszcze więcej osób , a Ci co zostaną będą jeszcze mniej się przykładać do pracy.
p.s
a z tym "dzień dobry" to chyba kwestia kultury ludzi(nie wszystkich oczywiście). Na pewno każdy pracownik produkcji wchodząc np. do kadr, rachuby itp zaczyna od "dzień dobry" a w drugą stronę ? no cóż ...
3
varg 2015-04-14 15:31:04
Generalnie zasada w zakładzie jest taka że kto przychodzi ten wita się z pozostałymi. Czyli jeśli ja idę np. do biura to się kłaniam. Jeśli ktoś z biura idzie na produkcję to też się kłania - nie ja im tylko oni mnie. I nietrudno zaobserwować że np. prezesi zawsze idąc przez halę ukłonią się. Niestety ale niektórzy myślą że przyjdą i wszyscy im się będą kłaniać a tego nie robią i robić nie będą. Ale tak to już jest jak ktoś nie zna dobrych manier i takiego można łatwo zgasić. To raz.
Druga kwestia dobrych manier to kiedy mówimy sobie per Ty. Nie mówię tu o produkcji - tutaj wszyscy są po imieniu i starzy i młodzi i jest to normalne zaś mam oczywiście na myśli pewne osoby z góry. I oczywiście pewnie uważają że one mogą bo są nie wiadomo kim a druga strona już nie. I niestety to też jest bardzo złe i lekceważące w stosunku do drugiej osoby.
nieitotne 2015-04-15 19:38:10
...mówienie na Ty czy na Pan o niczym nie świadczy, są tu różne zasady o proponuję sobie poczytać jakiś poradnik savoir vivre...pozdrawiam ;)
Bon-Ton 2015-04-18 20:20:13
cz.1
Powitanie w pracy
Słowa powitania mówi zawsze ten, kto wchodzi, nie ważne czy jest to szef, podwładny czy podwładna. Szef wchodzący do pokoju nie tylko mówi „Dzień dobry”, ale również, jako szef wyciąga pierwszy rękę na powitanie do tych pracowników, których nie będzie zaraz prosił do swojego gabinetu. Pozostałym podaje rękę w gabinecie.

Jeśli w pokoju siedzi kobieta-pracownik i wchodzą do niego różni pracownicy, którzy witają się z nią przez podanie ręki zawsze powinna wstać.
1
Bon-Ton 2015-04-20 19:33:54
cz.2

Jak przechodzić na Ty?
Zasady grzecznościowe obowiązujące podczas przechodzenia na Ty, nakazują by z taką propozycją zawsze wychodziła osoba starsza. W niektórych sytuacjach występują jednak pewne wyjątki. W relacjach damsko-męskich, przejście na Ty proponuje kobieta mężczyźnie. W pracy z kolei chęć większego spoufalenia się inicjuje osoba zajmująca wyższe stanowisko...
nowonarodzony2315 2015-04-24 07:33:31
to coś Dolmep idzie ku upadkowi.Dobrze że w biurze jest sporo ludzi będą mogli swobodnie zastąpić odchodzących z "pracy" Na start proponuję 8,30zł na godzinę.Składać CV-na pewno oddzwonimy do tych nierobów
4
zazdrosna Ela 2015-05-03 19:54:54
CIENKIE WPISY,CZYTAJCIE NA STRONACH DIORY,TAM JEST JAKIŚ DEBILO-PUTIN I DEBILO-BURAK,PODOBNA SWIETNY DUET,PRZYJEMNEJ LEKTURY.....
Bon-Ton 2015-05-04 16:34:04
cz.3
Jak podawać dłoń?
Podanie ręki jest jednym z ważniejszych elementów powitania. Nie należy więc robić tego od niechcenia czy dotykając dłoni innej osoby jedyni końcówkami palców. Do uścisku dłoni warto dodać jeszcze uśmiech, a nawet miłe słowa. Takiemu przywitaniu powinien towarzyszyć również kontakt wzrokowy.
Podczas podawaniu ręki powinniśmy patrzeć prosto w oczy. Niewskazane jest rozglądanie się na boki. Jeśli siedzimy za stołem czy biurkiem, a ktoś chce nas przywitać uściskiem dłoni, koniecznie powinniśmy zza niego wyjść. Podawanie ręki nad stołem jest oznaką nieznajomości dobrych manier.
do Pani Doroty 2015-05-26 11:25:21
ogłupiająca praca za 9 zł, na umowie nie gwarantują nawet płacy minimalnej ! Owszem -zapłacą ale jak nadrobisz nadgodzinami ! Wyzysk ! Nie ma szans na zmianę pracy w tej samej branży- szefostwo nie docenia- nie szukają mądrzejszych od siebie !!!!!!
2
zainteresowany 2015-06-18 20:53:35
...a czy coś wiadomo o 13-stce? Podobno jest duża kasa do podziału...
analityk 2015-07-01 19:40:45
...płacą jakieś grosze, myślałem że to 1-sza rata a to ponoć całość. Zysk za 2014rok był podobny do tego z poprzedniego...
do Herosa 2015-07-10 17:21:29
...inżynier do spraw procesów należy czytać asystent dyrektora... ;)
ekonomistka 2015-07-11 13:50:48
...nie wszyscy mają stawkę 9zł, są i tacy co mają 16...18...20zł, a wtedy praca w jedną sobotę daje nawet 400zł !!!
Z reguły nie kończy się to na jednej sobocie/niedzieli... ???
Klaudiusz 2015-10-11 11:25:28
...mamy w firmie już namiastkę Big-Brothera, zainstalowano w halach produkcyjnych szereg kamer, przez które można obserwować pracowników przez całą dobę..., tylko dlaczego nie ma tych kamer np.w UR? Przecież tam niejednokrotnie bywa, że na 2-ej i 3-ej jest 1-osoba, więc poprawiło by to nawet i bezpieczeństwo, nie mówiąc o kontroli zaangażowania w pracy? I co Ty na to Wielki Bracie?
czytelnik 2015-10-28 21:18:44
...chyba ktoś tu robi za narratora albo jest zupełnie niezorientowany w firmie. Pomyłki nie ma, ale większość wie kto gdzie jakie stawki ma. A tak w ogóle to raczej coraz gorzej się tu wszystko kręci...
orton 2015-11-03 22:22:13
ten morton to ściema żeby nic nie pisać. Taka wrzutka żeby było bez sensu. Cwane. Jak widać lobby działa.
I-23 2015-11-23 22:11:33
A jak zarobki ostatnio ? Chyba super.Tyle jeszcze na wpłatę nie miałem..a może się pomylili?
nikt 2015-12-01 21:41:33
...a co-na odprawę emerytalną jeszcze się załapałeś?
czytelnik 2015-12-10 20:16:11
Gościu, nie na temat piszesz, stanowisko kierownika zakładu (zresztą chyba dość gorące no i przez to dobrze opłacane) jest w firmie jedno, a robotę odwalają setki osób na produkcji...bez nich klapa!
pracownikzestazem 2015-12-15 18:05:11
Panowie i Panie z zarządu związku branżowego, zmieńcie wpis w KRS, bo jak na razie figuruje tam wpis z nieaktualnym składem Zarządu...a chcecie reprezentować interesy załogi firmy!
1234pimpek 2015-12-28 19:38:58
słuchaj na start dostaniesz 9 zł tyle co wiadomo płacą nowym
pracownik 2016-01-03 12:07:23
Życzenia noworoczne
Zarząd firmy jakoś nie złożył załodze życzeń noworocznych, więc składamy życzenia zarządowi, a by w Nowym Roku:
- firma wypracowała zysk chociaż 5%
- szukać oszczędności nie w kieszeniach pracowników ze stażem, a zacząć od siebie i innych kosztów działalności
- aby planowana modyfikacja systemu wynagrodzeń nie polegała tylko na zabieraniu i równaniu (w historii urawniłowkę już przerabiano)
- dążyć do konsolidowania załogi i z załogą a nie do czegoś zupełnie odwrotnego...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2016 ROKU!
007 2016-01-10 12:58:30
...właśnie zwolniono w dość mało inteligentny sposób pracownika i jest wakat na Specjalista ds. Zaopatrzenia; a może k-k wykaże się zastępując pracownika?
ja 2016-02-07 19:51:43
Kierownik poprawił swoje maniery i nawet się uśmiecha. A na temat pracy i zarobków hmm... nadźwigać się trzeba, mało płacą chyba najmniej ze wszystkich fabryk, a praca nie lekka. Panuje tam dziwna atmosfera zamiast trzymać się wszyscy razem to każdy sobie... Powoli robi się tam niezła patologia i zwalnia się coraz więcej osób. Słyszał dużo dobrego o tej firmie, ale to wszystko już nijak się ma do teraźniejszości.
1
ja on 2016-02-10 13:20:37
Ten kierownik nawet nie umie z ludźmi rozmawiać. A jak ktos pyta się o podwyżkę to nie ma czasu i omija szerokim łukiem
3
czytelnik 2016-02-17 21:15:32
...podobno dla nielicznych orłów wystąpiono o podwyżki, między innymi dla tych co mają i tak wysokie stawki...coś wiadomo na ten temat?
ssss 2016-02-20 17:04:03
witam ile mozna zarobic jako operator cnc?
komentarz 2016-02-25 21:12:55
....pewnie chcą zmienić swoje samochody na nowsze, teraz SUVy w modzie...i brakuje im na raty!
obserwator 2016-03-05 18:30:13
Nie dostali pewnie Ci którzy gorzej pracują, to chyba normalne - skończyły się chyba praktyki że przysługuje wszystkim z marszu, trzeba się wykazać i dobrze
nikt 2016-04-12 22:00:05
...mądrala, która pracowała ostatnio na tym stanowisku została odprawiona niedawno z takim samym fasonem, z jakim sama wcześniej pożegnała podległego sobie pracownika! I tak się kółko zamknęło ;)
nowonarodzony15 2016-05-13 21:22:54
NIEZŁE JAJCA W TYM PSEUDOZAKŁADZIE!!! NAJPIERW LUDZI SIĘ PRZYJMUJE A ZA CHWILĘ ZWALNIA CO TO KUR....A ZA CYRK??? TO CHYBA WSZYSTKO POWOLI NA FINISZU DZIĘKUJĘ
5
kris 2016-06-11 21:31:06
roznie jest w tym jeszcze zakladzie. Zwolnienia byly na chwile i poprzyjmowali ludzi po kilku tyg. Teraz jeszcze przyjeli kilkanascie. Stawka mniejsza niz powinna, daja 9,20 br. Nastroje takie ze za plotem jest szansa przeniesc sie bo coraz wiecej ludzi zamierza zwolnic sie.
Kierownik poprawil sie jesli chodzi o witanie sie ale nadal jest pionkiem P (Brody), a dzieki P zaklad chyli sie ku upadkowi.
14
Olo 2016-07-22 21:19:04
Zakład istotnie chyli się ku upadkowi ,mieli jeszcze w zeszłym roku b.dobrego menadżera ale nie widział tu swojej przyszłości i się sam zwolnił. A ten który jest obecnie to jakieś nieporozumienie..!!!, nie zna się na niczym tylko śmieje się jak g...i do sera.Kto ma choć trochę szarych komórek to ucieka stamtąd i nie proponuję tu zaglądać za pracą no chyba że ktoś chce sobie "podszlifować" język Ukraiński bo coraz więcej tam takich pracowników. Na dodatek jeśli ktoś ma z nimi umowe na czas nieokreślony to niech nie liczy że go puszczą przed odpracowaniem wypowiedzenia czyli 3 m-cy..nie idą na ugodę z pracownikiem jak inne zakłady a który inny zakład będzie czekał na pracownika 3 m-ce. Jak zerwiesz sam umowę to tak Ci okroją wynagrodzenie przysługujące za sumienną swoją pracę..a najchętniej to puścili by cię na golasa.Odradzam tego pracodawcę
32
Pracownik myślący 2016-08-14 19:10:51
Pawełku to życzenia, czy doradztwo marketingowe?
Jacuś 2016-08-24 21:30:30
A czy to prawda że zwalniają się pożądni operatorzy i brygadzisci?
10
Obiektywny 2016-08-27 11:48:36
...co do obecnego kierownika dodałbym, że witając podaje rękę jak zdechłą rybę, co nawet kobietom nie wypada. Wracając do poprzedniego kierownika, to ja bym go aż tak nie gloryfikował, bo krąży po firmach jak bumerang...chociaż niczego nie umniejszając miał swoje zalety...
4
robotnik 2016-08-27 13:26:42
jak tak dalej bedzie to pozwalniaja sie operatorzy i brygadzisci cos jeszcze warci. Zostana lizusy i pod.....lacze, i ludzie ze wschodu. A Ci wschodni pracowici są, ale na dlugo nie przyszli.
5
Obiektywny 2016-09-05 18:02:06
...za to nie zabraknie kierowników! ...mamy wysyp w firmie...ale nie grzybów lecz kierowników. Jak widać koszty nie stanowią w firmie żadnego problemu, tylko dlaczego wcześniej Zarząd twierdził, że za dużo umysłowych i za dużo zarabiają???
17
NIEZNAJOMY12 2016-10-18 20:12:42
CO ZA ZAKŁAD NAJPIERW SZUKA SIĘ OSZCZĘDNOŚCI NA WSZYSTKIM A ZA CHWILĘ UTRZYMUJE SIĘ TAKICH NIEROBÓW JAKIMI SĄ KEIZEN .??? DO ROBOTY GAMONIE A NIE W CHU..... GRAJĄ!!!!!!!!!! BRAWO ! ZAMIAST IŚĆ W PRZÓD ZAKŁAD COFA SIĘ O 20 - 30 LAT!!!
11
komentator zarządu 2016-10-19 19:36:14
Mnik ty chyba jestes dyrektorem Przemkiem albo kims z grupy nierobow.
Kolejne osoby odeszly z tego zakładu i są osoby nie zamierzajace z koncem roku przedluzac umowy.
Majstrowie są na skraju wytrzymałości bo taki balagan [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tylko wariaci wytrzymają.
7
Kimn 2016-10-19 19:39:15
zakład porażka, nie szanują pracowników.......tylko samych siebie
18
NIEZNAJOMY12 2016-10-21 20:58:40
SERDECZNIE ODRADZAM PRZYJĘCIA DO PRACY DO FIRMY "DOLMEB" NIE MA ŻADNEJ PRZYSZŁOŚCI W TYM "ZAKŁADZIKU". KAMERKI , CHAŁAS NIESAMOWITY, KURZ, BAŁAGAN .!!!
18
sumienie... 2016-11-09 20:07:32
...no niestety, nie każdy nadaje się na menadżera... Zespołem ludzi trzeba umieć zarządzać i ich konsolidować, najlepiej to było widać ostatnio w zespole Legii po zmianie trenera..., a w firmie może zamiast kolejnego kierownika zatrudnić lepiej lekarza psychiatrę?
12
nowonarodzony15 2016-11-23 21:42:44
Do władzy firmy DOLMEB!!!
SZ.P. PREZESI! WIELKIMI KROKAMI ZBLIŻA SIĘ ZIMA DLATEGO PROSZĘ COŚ ZROBIĆ Z LISTAMI OBECNOŚCI KTÓRE NIE WIADOMO DLACZEGO WYLĄDOWAŁY NA BRAMIE PORTIERNI? NIE CHCEMY PONOWNIE MARZNĄĆ W OCZEKIWANIU NA SWOJĄ KOLEJNOŚĆ TYLKO PO TO BY SIĘ PODPISAĆ PANOWIE ! MYŚLĘ ŻE NIE ZWRÓCICIE NIKOMU KASY KTÓRĄ TRZEBA BĘDZIE WYDAĆ JAK KTÓRYŚ Z PRACOWNIKÓW PO PROSTU ZACHORUJE . KOMU TO PRZESZKADZAŁO JAK LISTY OBECNOŚCI BYŁY NA DZIAŁACH.PRZYPOMNĘ - BO MOŻE KTOŚ ZAPOMNIAŁ MAMY 21WIEK MOŻE JAK ZAKŁAD CHCE BYĆ TAKI NOWOCZESNY TO JUŻ CZAS POMYŚLEĆ O CZYTNIKACH KART ?????? POWIEM TYLE WIOCHA WIOCHA I JESZCZE RAZ WIOCHA!!!!!!!!
2
otkin 2016-11-27 11:36:01
...pierwsze systemy (urządzenia) do kontroli czasu pracy pojawiły się w końcu XIXw. ! Więc widać w którym miejscu jesteśmy.... Ale podobno idzie ku lepszemu i wkrótce ma się pojawić jakiś system i w naszej firmie :)
2
Zostaw swoją opinię o Dolmeb - Świdnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolmeb