Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dolmeb

Pracowałeś w firmie Dolmeb i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-03-29 18:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto zastąpi Ślimaka,jak odejdzie na emeryturę
zdjecie uzytkownika
placek - 2014-03-30 10:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jacek - 2014-03-29 18:12:01]:
pewnie Żółw
zdjecie uzytkownika
na oleju - 2014-03-31 08:03:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż śśśśślimak jak to śśśślimak zanim odejdzie to minie 280 lat, żółw jak to żółw zaaaaanimmmmm przyyyyyyyjdzieeeeeee to minie drugie 320 lat,co by nasza firma nadal się rozwijała i wszystkim pracownikom żyło się dostatniej proponuję jakiegoś szreszenia ...a może jakąś fajną pszczółkę :) byle nie leniwca i misia koalę ( z wiadomych względów)
zdjecie uzytkownika
SUBSTYTUT - 2014-04-20 18:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wesołych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, szalonego i wyjątkowo mokrego Śmigusa Dyngusa oraz samych słonecznych i cudownych dni życzy SUBSTYTUT
(w zastępstwie Zarządu...)
zdjecie uzytkownika
slave - 2014-04-28 12:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszeliście co się dzieje w Srebrnej Górze ? zwalniają menagment:)
zdjecie uzytkownika
myslacy - 2014-05-05 20:25:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [slave - 2014-04-28 12:56:29]:
Ktoś chyba robi wiosenne porządki ...albo raczej pozbywa się niewygodnych......?
zdjecie uzytkownika
Hram - 2014-05-06 08:10:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo osób wyleciało mówisz? Ciekawe czy z własnej winy czy dlatego, że zostali podkapowani... Jeżeli takie osobniki w tej firmie pracują to trochę niedobrze ...
zdjecie uzytkownika
nikt - 2014-05-15 21:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hram - 2014-05-06 08:10:07]:
Nie dużo tylko z dużym stażem co więcej zarabiają, chyba już tu nikt nie doczeka emerytury oprócz zarządu ?
zdjecie uzytkownika
Zasiek - 2014-05-17 00:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Emerytury? Chyba nie w tym kraju i nie z takim wiekiem emerytalnym. A nawet jeśli to dostaniesz 1000 zł - życzę powodzenia. A co do firmy to nie wiem na kim budować markę solidnej firmy jak nie na doświadczonych pracownikach... których nie ma.
zdjecie uzytkownika
gery - 2014-06-05 06:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szanowna Dyrekcjo,
skoro czas pracy wynosi 8 h i z hali mamy schodzic równo o 6,14,22 to może warto docenić NASZ prywatny czas który poświęcamy żeby wczesniej przyjsc do pracy w celu przebrania sie i zaniesienia sobie np śniadania do szafki. A co z osobami które musza przyjsc te kilka minut wcześniej żeby odebrac zmianę od swoich poprzedników? Skoro mamy se trzymac zasad to niech drzwi od hali dla pracownikow przychodzących do pracy otwieraja sie o 6,14,22. Skoro pracownik poświęca swoje kilka minut przed praca to chyba warto mu oddac te 5 minut na spokojne umycie sie i przebranie.
ps
chcialbym zobaczyć jak np w biurowcu wstają rowno o 15 od biurek, pewnie tak samo jak trzymaja sie zakazu nie palenia
jedna firma i "takie same zasady dla wszystkich"
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-06-05 14:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
siema, widzialem ze szukaja w Dolmebie kierownika dzialu jakosci. powie ktos jak to jest na tych stanowiskach kierowniczych? w miare stabilna praca? jak relacje z górą? oferta wydaje sie calkiem spoko jak na Swidnice
zdjecie uzytkownika
bonifacy - 2014-06-08 22:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gery - 2014-06-05 06:19:31]:
...bo w tej firmie są ròwni i ròwniejsi ;)
zdjecie uzytkownika
Jalapeno - 2014-06-10 16:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo już cos kiedy będzie trzynastka ? I jakiej kwoty można sie spodziewać ?:) E tam ludzie Narzekacie i narzekacie a na produkcji ponad 35 Stopni :)
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2014-06-11 12:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bonifacy, a od czego to zalezy?znajomosci? czy kireownicy maja po prostu swoich ulubiencow w Dolmebie?
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-07-01 20:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie co z 13stkami na początku podczas rozmowy kwalifikacyjnej było to wymienione a teraz cisza
zdjecie uzytkownika
trzynastka - 2014-07-15 21:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-07-01 20:23:58]:
...chyba EXCELE ją wchłonęły???
zdjecie uzytkownika
studenttt - 2014-07-16 15:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukam pracy, niestety na stronie nie ma nic o rekrutacji dla studentow bez dosiwadczenia, orientujecie sie czy kogos takiego moga zatrudnic, chociazby na praktyke? tak poza tym to chyba trzynastka powinna byc wczesniej wyplacona ;
zdjecie uzytkownika
trzynastka - 2014-07-18 21:21:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
...no i odnalazła się trzynastka, chociaż w wersji okrojonej :(


zdjecie uzytkownika
okrojona - 2014-09-01 17:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to gratuluje odnalezienia zaginionej trzynastki. tak w ogóle to chyba w niewielu firmach jeszcze cos takiego istnieje. Jak w ogole placa pensje to jest dobrze ;) a tak poza tym slyszeliscie cos o pracy w dolmebie? czy nadal jakoś słabo z dodatkowymi wolnymi miejscami pracy dla takich osób jak ja? ;)
zdjecie uzytkownika
komentator - 2014-10-01 20:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okrojona - 2014-09-01 17:59:57]:
Witaj OKROJONA ;) To Ty chyba pracowałaś w organizacjach charytatywnych jako wolontariusz? No bo ja rozumiem, że za wykonaną pracę należy zapłacić!
zdjecie uzytkownika
okrojona - 2014-10-03 18:12:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha, nie po prostu w moim życiu sie pojawiały i darmowe praktyki i to nie tylko na miesiac tylko dluzej. mozna to podpiac pod organizacje charytatywne ale nie rpzesadzajmy. teraz jak szukam pracy to sobie juz w brode pluje, ze tak dlugo dawalam sobie czas na znalezienie platnej pracy. teraz znowu na darmowych jestem i musze szukac dalej.
zdjecie uzytkownika
terk - 2014-10-30 05:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [okrojona - 2014-10-03 18:12:04]:
Znam ten ból - życie studenta. Wyzyskują póki mogą a później zaskoczeni że ktoś nie ma doświadczenia w branży :/ Dołujące ale prawdziwe. Czy w logistyce w Dolmebie przyjmują na staż z przyuczeniem a potem ewentualne przedłużenie współpracy? Jest w ogóle po co się starać ? Jakiego rzędu dają wynagrodzenie na początek?
zdjecie uzytkownika
Urszula Jurga - 2014-11-13 15:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przepraszam P.E.Silną za zamieszczenie zniesławiającego Ją wpisu na owej stronie inetrnetowej.

U. Jurga firma Dolmeb
zdjecie uzytkownika
Urszula Jurga - 2014-11-15 14:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprostowanie do przeprosin P.E. Silnej:

Przeprasza pracownik firmy Dolmeb - Urszula Jurga
zdjecie uzytkownika
afera - 2014-11-19 22:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komentator - 2014-10-01 20:53:11]:
13stka jak sama nazwa mówi to 13pensja a nie jakieś ochłapy które nawet nie są połową wynagrodzenia wiec zmieńcie nazewnictwo PREMIA
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dolmeb
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x