brak logo

Studio System Sp. z o.o

Szczecin

Opinie o Studio System Sp. z o.o

nick 2010-05-27 16:43:10
niech nikt nic tam nie kupuje i nie współpracuje !!! fatalna ignorancja klienta i amatorszczyzna na każdym kroku: NIE POLECAM, N-I-K-O-M-U
2
Klient 2015-09-01 22:49:24
Zgadzam się z przedmówcą. Ogólnie Klient jest ignorowany, a wyciągane są jedynie ręce po pieniądze. Jest to firma sprzedająca mebelki, nic poza tym.

Również nie polecam i ostrzegam, bo można się mocno przejechać.
KOLEJNY NABRANY KLIENT 2015-09-25 09:48:21
TAK, tak najpierw pieniądze, a potem jak się uda. Szukajcie innej firmy bo ta na uwagę nie zasługuje.
Do Kot 2015-10-06 10:45:34
Zgodzę się - najpierw pieniądze, a potem Klienta olewają. Naturalnie, że wyciągają ręce po pieniądze, które im się należą. Jednak sposób w jaki prowadzą interes jest zatrważający. Klient praktycznie zostaje sam.

Firma oferuje niemieckie meble, które ściąga od producenta... Sam projekt z nimi to przejście przez mękę, bo niestety potrafią tylko działać w swoim programie... to tak jak w IKEA - tyle, że nie trzeba samemu klikać. Za takie pieniądze można się spodziewać lepszej obsługi.

Nie polecam i ostrzegam przed problemami z nimi.
1
Do Tomek 2015-11-08 21:54:32
Tak, ale w przypadku System Studio wszelkie reklamacje trwają wieki. Nie neguje tu niemieckich mebli, ale firmy, która jest jedynie reselerem... a z nimi to naprawdę droga przez męke.

Zresztą, uważajcie na właścicielkę...

Jak niemieckie meble, to na pewno nie z system studio...
1
Kolejny 2015-12-08 12:09:10
Widzę, że opinie się niestety sprawdzają...
Firma bardzo nieprofesjonalna - długie czasy oczekiwania i w dodatku przyjechał uszkodzony produkt - oczywiście podobno nie z ich winy. Całość się przedłużyła znowu o miesiąc...

Nie polecam
Do fff 2016-01-08 20:27:29
Nie szukana pracownikow bo nie zatrudniaja... Sa to zwykle podwykonawcy, firmy niezalezne, ktore sa przez studio robione w konia (konkretne przypadki)
Ogolnie niepowazni ludzie i wciskacze kitu :/ jesli wspolpraca to platnosc przy odbiorze, a nie z gory. Kretacze sa niezli.
erfg 2016-05-14 21:57:46
@smaczek moze nie tyle co atmosfera chociaz to w jakims stopniu tez..jednak to kwestia stabilnego zatrudnienia
Zostaw swoją opinię o Studio System Sp. z o.o - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Studio System Sp. z o.o