brak logo

"GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Nakło

Opinie o "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Wojtek 2014-06-24 13:11
Moim zdaniem firma jest dobra. Pracowałem tam kilka lat tuż przed emeryturą. Pracownika traktują godnie, szanowali mnie i moją pracę. Jeżeli chodzi o zarobki.... jak wszędzie raz lepiej raz gorzej, ale na brak pieniędzy nigdy nie narzekałem.
2
Rrenia 2014-10-28 13:59
Współpracuję z firmą Glumatex od jakiegoś czasu.
Często zamawiam okna drzwi i kilka razy ogrody zimowe.
Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych zleceń.
Są skrupulatni i uczciwi. Polecam nie tylko jako producenta okien i drzwi ale również pracodawcę.
1
Andrzej Kopchalski 2015-04-08 08:18
Moja opinia zgadza się z tymi powyżej. W Glumatex'ie zakupiłem okna i drzwi do wymarzonego domu. Wszystko wyszło bardzo dobrze! naprawdę jestem zadowolony, nie tylko jeśli chodzi o cenę ale też o jakość wykonania i szybkość realizacji zamówienia. To przykre, że czasem jest tak jak u Pani Joanny, ale szczerze mówiąc ja nie spotkałem się z taką obsługą ani opinią o tej firmie, a wcześniej sprawdzałem.
1
Hankastonka 2015-04-08 08:33
Pracowałam tam niedługo, ale są w porządku. Bez obaw im zaufałam i nie pożałowałam :)).
wirtuozja 2015-08-12 09:02
jestem zachwycona ich wyrobami! z czystym sumieniem mogę polecić firmę Glumatex! i okna i drzwi! oba produkty szalenie przypadły mi do gustu i ja na 100% będę polecała je rodzinie i znajomym!
Danka 2015-11-06 09:22
Firma jak firma, mogę polecić jako pracodawce.
Danka 2015-12-11 13:23
ja pracowałam w biurze kilka dobrych lat temu i mam miłe wspomnienia.
Na produkcji zawsze sam są jakieś "sprzeczki" ale nie przypominam sobie żeby była jakaś wielka kłótnia. Atmosfera ok! no "spijania z dzióbków" niema bo sama kilka razy dostałam reprymendę, ale gdybym miała oceniać od 1-5 przez cały okres mojej pracy to mocna 4.
Barbara 2016-01-12 21:25
Zgadzam się w 100 procentach nie polecam tej firmy, nie liczą się z klientem nastawieni na zysk za wszelką cenę.
6
Janusz 2016-01-13 17:30
Nie polecam tej firmy, właściciel arogancki , chamski, totalny brak profesjonalizmu, zastanawiam się kto pisze pozytywne opinie chyba sam właściciel. Uwaga na tą firmę.
9
Wojtuś 2016-01-14 08:57
pracowałem kilka miesięcy na stanowisku szlifiea.
pracodawca ok.
wyjechałem do Anglii bo lepsze zarobki.
Paweł 2016-01-15 13:27
Mogę polecić firmę.
Właściciel uczciwie i z szacunkiem traktuje pracownika.
Pracowałem kilka lat, musiałem odejść ze względów zdrowotnych.
Życzę im najlepszego!
Glumatex Sp. z o.o. 2016-01-19 09:21
Szanowna Pani Barbaro, Drodzy Państwo,

musimy się do czegoś przyznać... otóż nasza firma nie jest instytucją charytatywną. Jesteśmy odpowiedzialni za około pięćdziesięciu pracowników i ich rodziny, zatem musimy zarabiać pieniądze.
Jeżeli zaś chodzi o "nieliczenie" się z Klientem, oczywiście jest nam przykro kiedy czytamy takie opinie. Zapraszamy do siedziby naszej firmy, jesteśmy przekonani, że razem znajdziemy rozwiązanie, które będzie satysfakcjonowało obie strony.
Pozdrawiamy i do zobaczenia :)
Zespół Glumatex
Glumatex Sp. z o.o. 2016-01-19 10:01
Drogi Panie Januszu,

jest nam przykro, że Pańskie odczucia co do naszej firmy są tak bardzo negatywne.
Jesteśmy pewni, że to okoliczności, w których przypadło Panu skonfrontować się z nami były przyczyną nieporozumień.
Każdy członek naszego zespołu dokłada wszelkich starań, aby kontakt z naszą firmą był zawsze przyjemny.
Bylibyśmy wdzięczni, gdyby przedstawił się Pan z imienia i nazwiska, ponieważ z naszych dokumentów wynika, iż w ostatnich miesiącach nie obsługiwaliśmy nikogo o Pana imieniu.
Pomimo tej krzywdzącej opinii, którą był Pan łaskaw zamieścić dziękujemy za nią, z całą pewnością wyciągniemy z niej wnioski na przyszłość.

pozdrawiamy Zespół firmy Glumatex
ktoś 2016-02-27 20:28
Ja też tam pracowałem kilka lat ale ciebie nie znam
ktoś 2016-02-27 20:34
wszystko to bzdury kto to pisze
5
Dawid 2016-04-07 15:42
są ok. Jak coś umiesz to dasz rade.
1
Renia 2016-04-15 08:46
Jasne :) pracowałam do 2006r.
2
ktoś 2016-08-19 21:00
na pewno tam nie zarobisz, nie płacą
5
zyz 2016-10-22 13:41
dziwią mnie anegdoty typu jak trudno dostać pracę w glumatexie ..... heehhee
5
nick29 2017-01-10 15:14
Firma nie dotrzymuje terminów!!! Opóźnienia ok. 3 tygodni na dostarczenie stolarki. Po podpisaniu umowy i częściowym rozliczeniu zaczynają się problemy zarówno z dostawą towaru jak i z kontaktem - nie oddzwaniają, nie odbierają telefonów. Nigdy więcej tego wykonawcy stolarki.
5
Krzysztof 2017-02-07 10:54
Nie polecam firmy, własciciel nie słowny, duże opóżnienia w pracy, nie szanowanie klienta, za wszelką cenę nastawieni na zysk nie patrzą na klienta i jego potrzeby
2
Dawid 2017-03-29 10:21
Polecam! fajna atmosfera, dobry zarobek dużo się nauczyłem!
pp 2017-03-30 20:22
nie pisz bzdur
Hanys 2017-05-25 15:41
Pracowałem na przełomie roku, nie było źle w porównaniu z innymi robotami.
Można się dogadać, że dostajesz dniowke albo tygodniowke, dla mnie to bylo ok!
teraz mam firme remont-bud. pozdor
1
Przemo 2017-06-14 09:27
potwierdzam, płaca tygodniówki do mnie to wygodne rozwiązanie. I zarobisz tam jak chcesz robić, a jak nie to nie zarobisz ani tam ani nigdzie indziej. Taka prawda.
Zostaw swoją opinię o "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Nakło
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ