brak logo

"GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Nakło

Opinie o "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Wojtek 2014-06-24 13:11
Moim zdaniem firma jest dobra. Pracowałem tam kilka lat tuż przed emeryturą. Pracownika traktują godnie, szanowali mnie i moją pracę. Jeżeli chodzi o zarobki.... jak wszędzie raz lepiej raz gorzej, ale na brak pieniędzy nigdy nie narzekałem.
3
Rrenia 2014-10-28 13:59
Współpracuję z firmą Glumatex od jakiegoś czasu.
Często zamawiam okna drzwi i kilka razy ogrody zimowe.
Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych zleceń.
Są skrupulatni i uczciwi. Polecam nie tylko jako producenta okien i drzwi ale również pracodawcę.
2
Andrzej Kopchalski 2015-04-08 08:18
Moja opinia zgadza się z tymi powyżej. W Glumatex'ie zakupiłem okna i drzwi do wymarzonego domu. Wszystko wyszło bardzo dobrze! naprawdę jestem zadowolony, nie tylko jeśli chodzi o cenę ale też o jakość wykonania i szybkość realizacji zamówienia. To przykre, że czasem jest tak jak u Pani Joanny, ale szczerze mówiąc ja nie spotkałem się z taką obsługą ani opinią o tej firmie, a wcześniej sprawdzałem.
2
Hankastonka 2015-04-08 08:33
Pracowałam tam niedługo, ale są w porządku. Bez obaw im zaufałam i nie pożałowałam :)).
1
wirtuozja 2015-08-12 09:02
jestem zachwycona ich wyrobami! z czystym sumieniem mogę polecić firmę Glumatex! i okna i drzwi! oba produkty szalenie przypadły mi do gustu i ja na 100% będę polecała je rodzinie i znajomym!
1
Danka 2015-11-06 09:22
Firma jak firma, mogę polecić jako pracodawce.
1
Danka 2015-12-11 13:23
ja pracowałam w biurze kilka dobrych lat temu i mam miłe wspomnienia.
Na produkcji zawsze sam są jakieś "sprzeczki" ale nie przypominam sobie żeby była jakaś wielka kłótnia. Atmosfera ok! no "spijania z dzióbków" niema bo sama kilka razy dostałam reprymendę, ale gdybym miała oceniać od 1-5 przez cały okres mojej pracy to mocna 4.
1
Barbara 2016-01-12 21:25
Zgadzam się w 100 procentach nie polecam tej firmy, nie liczą się z klientem nastawieni na zysk za wszelką cenę.
7
Janusz 2016-01-13 17:30
Nie polecam tej firmy, właściciel arogancki , chamski, totalny brak profesjonalizmu, zastanawiam się kto pisze pozytywne opinie chyba sam właściciel. Uwaga na tą firmę.
10
Wojtuś 2016-01-14 08:57
pracowałem kilka miesięcy na stanowisku szlifiea.
pracodawca ok.
wyjechałem do Anglii bo lepsze zarobki.
1
Paweł 2016-01-15 13:27
Mogę polecić firmę.
Właściciel uczciwie i z szacunkiem traktuje pracownika.
Pracowałem kilka lat, musiałem odejść ze względów zdrowotnych.
Życzę im najlepszego!
1
Glumatex Sp. z o.o. 2016-01-19 09:21
Szanowna Pani Barbaro, Drodzy Państwo,

musimy się do czegoś przyznać... otóż nasza firma nie jest instytucją charytatywną. Jesteśmy odpowiedzialni za około pięćdziesięciu pracowników i ich rodziny, zatem musimy zarabiać pieniądze.
Jeżeli zaś chodzi o "nieliczenie" się z Klientem, oczywiście jest nam przykro kiedy czytamy takie opinie. Zapraszamy do siedziby naszej firmy, jesteśmy przekonani, że razem znajdziemy rozwiązanie, które będzie satysfakcjonowało obie strony.
Pozdrawiamy i do zobaczenia :)
Zespół Glumatex
Glumatex Sp. z o.o. 2016-01-19 10:01
Drogi Panie Januszu,

jest nam przykro, że Pańskie odczucia co do naszej firmy są tak bardzo negatywne.
Jesteśmy pewni, że to okoliczności, w których przypadło Panu skonfrontować się z nami były przyczyną nieporozumień.
Każdy członek naszego zespołu dokłada wszelkich starań, aby kontakt z naszą firmą był zawsze przyjemny.
Bylibyśmy wdzięczni, gdyby przedstawił się Pan z imienia i nazwiska, ponieważ z naszych dokumentów wynika, iż w ostatnich miesiącach nie obsługiwaliśmy nikogo o Pana imieniu.
Pomimo tej krzywdzącej opinii, którą był Pan łaskaw zamieścić dziękujemy za nią, z całą pewnością wyciągniemy z niej wnioski na przyszłość.

pozdrawiamy Zespół firmy Glumatex
ktoś 2016-02-27 20:28
Ja też tam pracowałem kilka lat ale ciebie nie znam
ktoś 2016-02-27 20:34
wszystko to bzdury kto to pisze
6
Dawid 2016-04-07 15:42
są ok. Jak coś umiesz to dasz rade.
1
Renia 2016-04-15 08:46
Jasne :) pracowałam do 2006r.
2
ktoś 2016-08-19 21:00
na pewno tam nie zarobisz, nie płacą
6
zyz 2016-10-22 13:41
dziwią mnie anegdoty typu jak trudno dostać pracę w glumatexie ..... heehhee
6
nick29 2017-01-10 15:14
Firma nie dotrzymuje terminów!!! Opóźnienia ok. 3 tygodni na dostarczenie stolarki. Po podpisaniu umowy i częściowym rozliczeniu zaczynają się problemy zarówno z dostawą towaru jak i z kontaktem - nie oddzwaniają, nie odbierają telefonów. Nigdy więcej tego wykonawcy stolarki.
6
Krzysztof 2017-02-07 10:54
Nie polecam firmy, własciciel nie słowny, duże opóżnienia w pracy, nie szanowanie klienta, za wszelką cenę nastawieni na zysk nie patrzą na klienta i jego potrzeby
3
Dawid 2017-03-29 10:21
Polecam! fajna atmosfera, dobry zarobek dużo się nauczyłem!
1
pp 2017-03-30 20:22
nie pisz bzdur
1
Hanys 2017-05-25 15:41
Pracowałem na przełomie roku, nie było źle w porównaniu z innymi robotami.
Można się dogadać, że dostajesz dniowke albo tygodniowke, dla mnie to bylo ok!
teraz mam firme remont-bud. pozdor
1
Przemo 2017-06-14 09:27
potwierdzam, płaca tygodniówki do mnie to wygodne rozwiązanie. I zarobisz tam jak chcesz robić, a jak nie to nie zarobisz ani tam ani nigdzie indziej. Taka prawda.
1
Natalia 2017-07-24 09:18
@Przemo a o jakiej wysokości tygodniówkach mówisz? Możesz podać chociażby w widełkach poziom takiego wynagrodzenia? To jedna z najważniejszych informacji o każdym pracodawcy, jak również o GLUMATEXIE,
Aaaa 2017-08-08 13:27
Właśnie dzwonię i piszę, ale brak odpowiedzi na maila, nikt nie odbiera telefonu.
1
Natalia 2017-08-14 11:12
W tej chwili nie widać w sieci żadnych nowych rekrutacji. Czy firma prowadzi rekrutacje wewnętrzne, czy też najlepszym sposobem na znalezienie pracy jest przeglądanie sieci? Każda informacja na ten temat, będzie dla forumowiczów szukających zatrudnienia w tych okolicach, bardzo pomocna.
1
M. 2017-08-28 10:24
dobry pracodawca. Z tego co wiem to poszukują teraz pracowników.
płaca tygodniowa lub dniowa zalezy od tego jak chcesz. Wynagrodzenie też zależy od tego co potrafisz.
Trudno żebyś bez doświadczenia zarobił tyle ile stolarz z 20 letnim doświadczeniem, ale da się godnie żyć. Ja tutaj pracuje od kilku miesiecy, nigdy żadnych opóźnień nie było, no może jedno dniowe ale zawsze byli mili i grzeczni, wiadomo każdemu się zdarzy. Dlatego nie rozumiem tego co tutaj niektórzy wypisują. Widzę, że idzie im dobrze i chcę pracować w tej firmie bo mam opcje na lepszą płace.
Jak wyjeżdżam na montaże to czasem się zdarzają jacyś klienci co mają muchy w nosie ale przeważnie to są bardzo zadowoleni z dostarczonych produktów. Piszę to bo jak czytam co sie tutaj wypisuje o nich to troche niefajnie zwłaszcza, że to konkretni i sumienni ludzie. Zarobisz tyle ile przepracujesz, nie wiecej nie mniej to uczciwy układ. Jak jesteś dobry to wiecej a jak jesteś do du** to wylecisz, proste.... a akurat tego pilnują, na komórce nie popiszesz na facebooku nie posiedzisz a prace utrzymasz jak będziesz uczciwie dawał z siebie wszystko.
1
Natalia 2017-08-28 12:37
Dzięki @M., że dajesz znać innym o zatrudnieniu. Oceniając Glumatex głównie skupiłeś się na wynagrodzeniu i jego wypłacaniu. Na co oprócz tego można tutaj liczyć? Jaka jest umowa, zmiany czy socjal? Tak jak pisałeś na forum można przeczytać różne rzeczy ale często nie mają one odzwierciedlenia w rzeczywistości. Więc jak jest z tymi warunkami?
Zostaw swoją opinię o "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Nakło
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ