brak logo

"GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Nakło

Opinie o "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Wojtek 2014-06-24 13:11:06
Moim zdaniem firma jest dobra. Pracowałem tam kilka lat tuż przed emeryturą. Pracownika traktują godnie, szanowali mnie i moją pracę. Jeżeli chodzi o zarobki.... jak wszędzie raz lepiej raz gorzej, ale na brak pieniędzy nigdy nie narzekałem.
1
Rrenia 2014-10-28 13:59:12
Współpracuję z firmą Glumatex od jakiegoś czasu.
Często zamawiam okna drzwi i kilka razy ogrody zimowe.
Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych zleceń.
Są skrupulatni i uczciwi. Polecam nie tylko jako producenta okien i drzwi ale również pracodawcę.
1
Andrzej Kopchalski 2015-04-08 08:18:59
Moja opinia zgadza się z tymi powyżej. W Glumatex'ie zakupiłem okna i drzwi do wymarzonego domu. Wszystko wyszło bardzo dobrze! naprawdę jestem zadowolony, nie tylko jeśli chodzi o cenę ale też o jakość wykonania i szybkość realizacji zamówienia. To przykre, że czasem jest tak jak u Pani Joanny, ale szczerze mówiąc ja nie spotkałem się z taką obsługą ani opinią o tej firmie, a wcześniej sprawdzałem.
1
Hankastonka 2015-04-08 08:33:20
Pracowałam tam niedługo, ale są w porządku. Bez obaw im zaufałam i nie pożałowałam :)).
wirtuozja 2015-08-12 09:02:11
jestem zachwycona ich wyrobami! z czystym sumieniem mogę polecić firmę Glumatex! i okna i drzwi! oba produkty szalenie przypadły mi do gustu i ja na 100% będę polecała je rodzinie i znajomym!
Danka 2015-11-06 09:22:46
Firma jak firma, mogę polecić jako pracodawce.
Danka 2015-12-11 13:23:48
ja pracowałam w biurze kilka dobrych lat temu i mam miłe wspomnienia.
Na produkcji zawsze sam są jakieś "sprzeczki" ale nie przypominam sobie żeby była jakaś wielka kłótnia. Atmosfera ok! no "spijania z dzióbków" niema bo sama kilka razy dostałam reprymendę, ale gdybym miała oceniać od 1-5 przez cały okres mojej pracy to mocna 4.
Barbara 2016-01-12 21:25:14
Zgadzam się w 100 procentach nie polecam tej firmy, nie liczą się z klientem nastawieni na zysk za wszelką cenę.
1
Janusz 2016-01-13 17:30:55
Nie polecam tej firmy, właściciel arogancki , chamski, totalny brak profesjonalizmu, zastanawiam się kto pisze pozytywne opinie chyba sam właściciel. Uwaga na tą firmę.
4
Wojtuś 2016-01-14 08:57:42
pracowałem kilka miesięcy na stanowisku szlifiea.
pracodawca ok.
wyjechałem do Anglii bo lepsze zarobki.
Paweł 2016-01-15 13:27:51
Mogę polecić firmę.
Właściciel uczciwie i z szacunkiem traktuje pracownika.
Pracowałem kilka lat, musiałem odejść ze względów zdrowotnych.
Życzę im najlepszego!
Glumatex Sp. z o.o. 2016-01-19 09:21:27
Szanowna Pani Barbaro, Drodzy Państwo,

musimy się do czegoś przyznać... otóż nasza firma nie jest instytucją charytatywną. Jesteśmy odpowiedzialni za około pięćdziesięciu pracowników i ich rodziny, zatem musimy zarabiać pieniądze.
Jeżeli zaś chodzi o "nieliczenie" się z Klientem, oczywiście jest nam przykro kiedy czytamy takie opinie. Zapraszamy do siedziby naszej firmy, jesteśmy przekonani, że razem znajdziemy rozwiązanie, które będzie satysfakcjonowało obie strony.
Pozdrawiamy i do zobaczenia :)
Zespół Glumatex
Glumatex Sp. z o.o. 2016-01-19 10:01:33
Drogi Panie Januszu,

jest nam przykro, że Pańskie odczucia co do naszej firmy są tak bardzo negatywne.
Jesteśmy pewni, że to okoliczności, w których przypadło Panu skonfrontować się z nami były przyczyną nieporozumień.
Każdy członek naszego zespołu dokłada wszelkich starań, aby kontakt z naszą firmą był zawsze przyjemny.
Bylibyśmy wdzięczni, gdyby przedstawił się Pan z imienia i nazwiska, ponieważ z naszych dokumentów wynika, iż w ostatnich miesiącach nie obsługiwaliśmy nikogo o Pana imieniu.
Pomimo tej krzywdzącej opinii, którą był Pan łaskaw zamieścić dziękujemy za nią, z całą pewnością wyciągniemy z niej wnioski na przyszłość.

pozdrawiamy Zespół firmy Glumatex
ktoś 2016-02-27 20:28:18
Ja też tam pracowałem kilka lat ale ciebie nie znam
ktoś 2016-02-27 20:34:43
wszystko to bzdury kto to pisze
3
Dawid 2016-04-07 15:42:11
są ok. Jak coś umiesz to dasz rade.
Renia 2016-04-15 08:46:38
Jasne :) pracowałam do 2006r.
1
ktoś 2016-08-19 21:00:45
na pewno tam nie zarobisz, nie płacą
2
zyz 2016-10-22 13:41:36
dziwią mnie anegdoty typu jak trudno dostać pracę w glumatexie ..... heehhee
2
Zostaw swoją opinię o "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - Nakło
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "GLUMATEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ