Okna Velux (Nb-Polska Velux)

NB-Polska VELUX

NIP: 5211501173 KRS: 0000091092

Adres: Słoneczna 29, 62-200 Namysłów

3.5/5

Opinie o NB-Polska VELUX

Wyszukaj opinięsearch

Januszek Nowy wpis

Ale afera z Ew cią

Super krasnal Nowy wpis

Wczoraj na nocce i dzisiejsza 1 zmiana i już 14 osób nie przyszło n/ż i opieki a co będzie na 2 zmianie.

Wielebny maniek Nowy wpis

No pamiętam jak mówili że na kajakach miała dużą wyporność.

Roky Nowy wpis

Parysy w tej logistyce rządzą najlepsza jest ta ukana Efcia jak założy te różowy hełm to już oizda dj kwadratu

brak
Przebieg rekrutacji

Zadzwoniła do mnie znudzona Pani, zaprosiła na rozmowę w trakcie której miałam wrażenie, że w ogóle mnie nie słucha. Miała tydzień później zadzwonić z odp. Minęło kilka tygodni i zero odp. Skandynawska ta firma to jest tylko z nazwy.

Pytania

Randomowe pytania + rozmowa po angielsku.

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Nie dostałem pracy
Justyn
Użytkownicy czekają na odpowiedź 6 dni.

A co to za afera w logistyce ?

Krasnal

Chyba ten cały czapek będzie moim najlepszym przydupasem Andrzejek i Patryczek ,jeszcze im nic nieobiecałem a już gałeczka robią jednak to prawda że gó wno by zjedli

Jacuś

Widziałem krasnala na lodach w wolczynie.

Ślepy z Wood u

Uważajcie na krasnala bo on filuje i notuje u nas go ludzie poznali jakim on uje m jest!!!

Czopuśśś

No nie mogę spać nie mogę się z tym pogodzić że będę musiał du pe liz ac krasnal owi

Weluks

Weluks jusz ma związki !!!!

Jarek
@Weluks

Czy moge prosic o informację jakie związki zawodowe dziłaja w Velux? I prosic o kontakt do nich

Daro
@Weluks

Jesli NSZZ Solidarnośc to ma (usunięte przez administratora) nie związek zawodowy, zwłaszcza jeśli tylko sami tam działają a siedzibę mają nie w Namysłowie tylko w Gnieżnie

Ten o formie
@Weluks

Zawsze mnie śmieszyło że jak ktoś kto jest zatrudniony w firmie jako pracownik, jest w związkach zawodowych. I zawsze podejmie bezstronniczą, niezależną, i uczciwą rozmowę negocjacyjną w sprawach pracowniczych. Bez względu na osobiste korzyści z decyzji na stronę firmy.

Andrzej czopek ten najlepszy

I co ja teraz muszę (usunięte przez administratora) lizać krasnal alowi

Cyka

Olena!!!!!

Szaszka

Mnienada iść na chorobowe bo mnie ruki boleli i nienad pracowały.

Rejczelllo

A taka jedna co się we mnie podkochuję to pachnie jak brise

StreetKid
@Rejczelllo

Za to ty pachniesz kiblem z dworca PKP.

Związek Zawodowy w Velux
Użytkownicy czekają na odpowiedź 34 dni.

Dzień Dobry Drodzy pracownicy może już czas najwyższy aby założyć związek zawodowy? Jesli ktoś z Was tez tak myśli, zapraszamy do kontaktu na FB Jarosław Gadawski Dariusz Zygmański

Drożdżowa

Petro to jednak jest macho super gość a to że waniajet od niego to co tam mistrz lubi go wąchać liderek też a czopek to już całkiem lubi się przytulać

Ryżawy Vicia

A kuszanie moje gdzie na a4 na a8 i na a3 i teraz zamawiam na a7 i wszędzie ginie.

Andrzej listonosz
Użytkownicy czekają na odpowiedź 35 dni.

A co to który trener się zwalnia już się narobili?

Daria

Mam pytanko jakich perfum??? używa Petro bo są tak intensywne i w moim guście.

Ten o formie
@Daria

To wyszukany zapach, o bukiecie zdechłego szczura w okopie. ( bardzo modne dzisiaj) i finiszu o nutach gown@ i wymiocin, ktore łączą się w pełne spektrum znoszonych i przepoconych koszulek. Dodatkowym atutem zapachu jest skuteczne odstraszanie wrogów, i innych… Zdaje się że to coco Szambonell właz nr5.

Rafał zwany pomidorem
Użytkownicy czekają na odpowiedź 40 dni.

Są przyjęcia do veluxa?

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o NB-Polska VELUX - Namysłów

• Jak się pracuje w NB-Polska VELUX?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w NB-Polska VELUX?
  • Jak wygląda rekrutacja do firmy NB-Polska VELUX?