Opinie o NB-Polska VELUX
Ale afera z Ew cią
Wczoraj na nocce i dzisiejsza 1 zmiana i już 14 osób nie przyszło n/ż i opieki a co będzie na 2 zmianie.
No pamiętam jak mówili że na kajakach miała dużą wyporność.
Parysy w tej logistyce rządzą najlepsza jest ta ukana Efcia jak założy te różowy hełm to już oizda dj kwadratu
Zadzwoniła do mnie znudzona Pani, zaprosiła na rozmowę w trakcie której miałam wrażenie, że w ogóle mnie nie słucha. Miała tydzień później zadzwonić z odp. Minęło kilka tygodni i zero odp. Skandynawska ta firma to jest tylko z nazwy.
Randomowe pytania + rozmowa po angielsku.
Poziom rozmowy:
- Rezultat: Nie dostałem pracy
A co to za afera w logistyce ?
Chyba ten cały czapek będzie moim najlepszym przydupasem Andrzejek i Patryczek ,jeszcze im nic nieobiecałem a już gałeczka robią jednak to prawda że gó wno by zjedli
Widziałem krasnala na lodach w wolczynie.
Uważajcie na krasnala bo on filuje i notuje u nas go ludzie poznali jakim on uje m jest!!!
No nie mogę spać nie mogę się z tym pogodzić że będę musiał du pe liz ac krasnal owi
Weluks jusz ma związki !!!!
Czy moge prosic o informację jakie związki zawodowe dziłaja w Velux? I prosic o kontakt do nich
Jesli NSZZ Solidarnośc to ma (usunięte przez administratora) nie związek zawodowy, zwłaszcza jeśli tylko sami tam działają a siedzibę mają nie w Namysłowie tylko w Gnieżnie
Zawsze mnie śmieszyło że jak ktoś kto jest zatrudniony w firmie jako pracownik, jest w związkach zawodowych. I zawsze podejmie bezstronniczą, niezależną, i uczciwą rozmowę negocjacyjną w sprawach pracowniczych. Bez względu na osobiste korzyści z decyzji na stronę firmy.
I co ja teraz muszę (usunięte przez administratora) lizać krasnal alowi
Olena!!!!!
Mnienada iść na chorobowe bo mnie ruki boleli i nienad pracowały.
A taka jedna co się we mnie podkochuję to pachnie jak brise
Dzień Dobry Drodzy pracownicy może już czas najwyższy aby założyć związek zawodowy? Jesli ktoś z Was tez tak myśli, zapraszamy do kontaktu na FB Jarosław Gadawski Dariusz Zygmański
Petro to jednak jest macho super gość a to że waniajet od niego to co tam mistrz lubi go wąchać liderek też a czopek to już całkiem lubi się przytulać
A kuszanie moje gdzie na a4 na a8 i na a3 i teraz zamawiam na a7 i wszędzie ginie.
A co to który trener się zwalnia już się narobili?
Mam pytanko jakich perfum??? używa Petro bo są tak intensywne i w moim guście.
To wyszukany zapach, o bukiecie zdechłego szczura w okopie. ( bardzo modne dzisiaj) i finiszu o nutach gown@ i wymiocin, ktore łączą się w pełne spektrum znoszonych i przepoconych koszulek. Dodatkowym atutem zapachu jest skuteczne odstraszanie wrogów, i innych… Zdaje się że to coco Szambonell właz nr5.
Są przyjęcia do veluxa?

Jak się pracuje w NB-Polska VELUX?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w NB-Polska VELUX?
+ -
Jak wygląda rekrutacja do firmy NB-Polska VELUX?