M&S Okna I Drzwi Sp. z o.o.

Adres: Portowa 16 A, 76-200 Słupsk

NIP: 5832686915 REGON: 192050351 KRS: 0000031248

M&S Okna I Drzwi Sp. z o.o.
4 9 6 1

Opinie o M&S Okna I Drzwi Sp. z o.o.

Aleksander

Nie polecam Okien firmy M&S z Słupska męczymy się z reklamacjami i do tego nie uznają na oknach liczne uszkodzenia .

anonymous
@Aleksander 26.08.2017 16:56

Ma Pan racje ja tez od kwietnia walcze z reklamacjami .Bardzo proszę o kontakt.

anonymous
@anonymous 25.10.2017 13:30

Jak zakończyła się Pana sprawa? Czy reklamacja została uwzględniona, a wady naprawione?

Mareko
@Aleksander 26.08.2017 16:56

Czytałem o tych problemach z reklamacjąmi na innych stronach.

Zadowolony

Pracuję w tej firmie od pół roku, naprawdę jestem mile zaskoczony. Dobre zarobki o super atmosfera nikt nikogo nie gania. Nadzór spoko , pracujemy normalnie po 8 godzin i dwie soboty po 7godzin, premia jest zawsze a i płacą dodatki stażowe a na święta ponoć zawsze daja po 800zł. Ja osobiście polecam wszystkim !

Parę ładnych lat
@Zadowolony 09.11.2018 21:08

Jaja sobie robisz :) :) :).... Jakie 7 godz??? Do drugiej w nocy!!!!. Tu jest mobbing. Kierownik wymusza pracę po 10 godzin i ty masz g do gadania. To pracownik powinien decydować czy chce pracować nadgodziny a nie kierownik. Fajnie to tu już było dawno temu.

Wolny strzelec
@Zadowolony 09.11.2018 21:08

Jak będziesz pracował tam z 10 lat to pogadamy . Jeśli tam jest kierownikiem ten co był. To nadal jest tam bagno.Zero urlopu. Za L4 zabiera cała premie. Za brak soboty było minister 2 procent a później już minus 5. I TO JEST (usunięte przez administratora) ZAKŁAD ??????

Julia
@Parę ładnych lat 13.11.2018 19:54

Chyba powinieneś pisać tu w trochę spokojniejszy sposób. Nadmieniłeś, że w M&S Okna I Drzwi jest mobbing, który oznacza działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika. Jeśli zatem takie sytuacje mają w tej firmie miejsce, to dlaczego jeszcze nie udałeś się z tym do wyżej postawionych instytucji?

Czas się zwolnić. Za długo tu.
@Julia 22.11.2018 19:12

Długotrwała praca po 10 godz, przymus pracy w soboty, niechęć do dania urlopu, wymuszanie pracy w nadgodzinach..... to jest mobbing.

Julia
@Czas się zwolnić. Za długo tu. 02.12.2018 07:59

Stawiasz bardzo poważne zarzuty wobec pracodawcy, jakim jest firma M&S Okna I Drzwi. Mobbing oznacza bowiem działania lub zachowania dotyczące pracownika lub skierowane przeciwko pracownikowi, polegające na uporczywym i długotrwałym nękaniu lub zastraszaniu pracownika. Zgłosiłeś tę sprawę jakimś wyżej usytuowanym instytucjom?

koper
@Zadowolony 09.11.2018 21:08

ile zarabia początkujęcy pracownik? ile jest zmian? potrzebuję pilnie pracy ;/

koper
@Zadowolony 09.11.2018 21:08

ile zarabia początkujęcy pracownik? ile jest zmian? potrzebuję pilnie pracy ;/

koper
@Parę ładnych lat 13.11.2018 19:54

a ile zarabia się na początek? ile zmian? pilnie potrzebuję pracy ;/

Julia
@koper 12.12.2018 13:48

Nie da się nie zauważyć, że naprawdę pilnie poszukujesz pracy. W ostatnim czasie na wątku dotyczącym firmy M&S Okna I Drzwi sporo się dzieję, a więc z całą pewnością ktoś udzieli Ci tych informacji. A jesteś zainteresowany jakimś konkretnym stanowiskiem?

emka
@Julia 12.12.2018 14:52

Jak już to "się dzieje". Pani pani Julio raczej się dziać nie może. :)

Julia
@emka 18.12.2018 02:45

Widzę, że jesteś czujna, jeśli chodzi o kwestie językowe, co się oczywiście chwali. Jednak to nie jest głównym tematem niniejszego wątku, a zatem najlepiej byłoby, jakbyś przeszła już do opiniowania pracodawcy, jakim jest firma M&S Okna I Drzwi. Na pewno tam pracujesz, ale za co jesteś konkretnie odpowiedzialna? Czy można w tym przedsiębiorstwie liczyć na stałą umowę od pierwszego dnia pracy?

Ik
@Julia 20.12.2018 11:54

Nie można.

Julia
@Ik 30.12.2018 20:26

W każdym razie - bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Taka - choćby właśnie zdawkowa - odpowiedź na pewno w jakimś stopniu posłuży osobom, które rozważają aplikowanie do firmy M&S Okna I Drzwi. To może od siebie dodasz coś więcej o powyżej wspomnianym pracodawcy? Za co jesteś tam konkretnie odpowiedzialny?

zadowolony
@Parę ładnych lat 13.11.2018 19:54

ale to na PCV a ja pracuję na drewnie

Julia
@zadowolony 05.01.2019 09:04

Rozumiem. I dziękuję, że wyjaśniłeś Nam tę kwestię. Namawiam Cię teraz do tego, żebyś - z własnej perspektywy - opisał firmę M&S Okna I Drzwi poprzez pryzmat tego, jakim jest pracodawcą. Możemy na Ciebie liczyć w tej kwestii? Możesz zacząć od określenia atmosfery panującej między jej pracownikami. Czy według Ciebie jest ona przyjazna?

Chyba MS

Witam, widzę po opiniach, że atmosfera pracy jest ok, a czy mógłby ktoś powiedzieć na jaką wypłatę netto może liczyć ktoś nowy na produkcji i ewentualnie po dwóch latach pracy ? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Julia
@Chyba MS 09.11.2018 21:33

Stawiasz już bardzo konkretne pytania. W ostatnim czasie sporo osób wypowiada się o M&S Okna I Drzwi jako pracodawcy, a więc na pewno ktoś Ci na nie odpowie. A dostałeś już od nich propozycję pracy, czy czekasz jeszcze na wyniki rekrutacji?

Parę lat tu...

Praca po 10 godzin i do 12.00..!!!!!.......2.00!!!!!!w nocy to nie jest normalne. Ludzie mają dość!!!!! Ale nadzorcy tego nie widzą!!! Tylko robić, robić!!!! Nawet w święta!.... Jaka jest wydajność zmeczonego pracownika tu, ktoś pomyślał?????.... Szczególnie po 8 godz i po godz 22. 00....... Pomyślcie nad tym...... Trochę szacunku....!

Julia
@Parę lat tu... 07.11.2018 17:07

Rozumiem, że jesteś rozżalony, ale proszę Cię jednak o nieco bardziej spokojny ton Twoich późniejszych komentarzy. Powinniście porozmawiać o tych problemach z Dyrektorem firmy M&S Okna I Drzwi. Być może w trakcie negocjacji doszlibyście do jakiegoś porozumienia. Myślałeś o takim rozwiązaniu?

Ja

Zaraz minie rok jak pracuję w MS. Świetna załoga, fajni ludzie. Zarobki ok, choć trzeba pracować w soboty i trochę dziesiątek :) Czasem sytuacja zdrowotna w mojej rodzinie mi na to nie pozwala.... Jednym z podstawowych aspektów pracy jest jakość. Większość tego pilnuje, choć są wyjątki i mogą być podkniecia. Ale to dobre okna i drzwi. Sam osobiście bym je kupił. Plusem tej firmy są ludzie,Nowa siedziba, Prezes o pozytywnym nastawieniu :).... i parę innych :)..... mankamenty... to margines. Ale drobne są :)... Krótko i obiektywnie. Pozdrawiam.

Julia
@Ja 28.10.2018 12:48

@Ja W M&S Okna I Drzwi pracujesz już niemal rok, a zatem można sądzić, że zebrałeś już dużą ilość informacji o sposobie funkcjonowania tej firmy. Trzeba docenić, iż stawia się tam właśnie na jakość wykonywanej pracy, a nie na inne aspekty. A czy oprócz pensji podstawowej macie możliwość starania się o premię?

Myślący
@Julia 28.10.2018 12:54

.... Premia tu to imitacja.....

Julia
@Myślący 31.10.2018 20:56

@Myślący Wnioskuję, że nigdy nie udało Ci się uzyskać premii, pracując w firmie M&S Okna I Drzwi. Może zatem powinniście udać się w tej sprawie do Dyrektora. Myślę, że wspólne rozmowy i negocjacje mogłyby przynieść oczekiwany skutek. A Ty co sądzisz?

Julia

@Anonim1 Dobrze, że, według Ciebie, wiele osób chce pracować w tej firmie, ale chyba nie należy generalizować w ten sposób. Sam pracujesz w M&S Okna I Drzwi? Bylibyśmy Ci wdzięczni, jakbyś podzielił się z nami jakąś (aktualną i rzetelną) wiedzą, która dotyczy ściśle tego pracodawcy. Atmosfera między współpracownikami jest na tyle zdrowa, iż nie przeszkadza w efektywnej pracy?

ja

mam pytanie odnośnie zarobków i pracy , czy nadal jest tam (usunięte przez administratora)" , chciałabym zobaczyć aktualne opinie bo widzę, tylko klientów którzy sie żalą na temat swoich okien nie na tej stronie co trzeba .

Anonim
@ja 04.09.2018 21:51

Znacznie się poprawiło. Świadczy o tym ilość osób odpowiadających na ogłoszenia i chcących pracować

Anonim1
@ja 04.09.2018 21:51

Znacznie się poprawiło. Świadczy o tym ilość osób odpowiadających na ogłoszenia i chcących pracować

Julia

@Tomek Od Twojego wpisu już trochę upłynęło. Niestety, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytania. Ale z uwagi na to, iż na tym wątku udziela się niewiele osób radzę Ci, abyś skontaktował się z M&S Okna I Drzwi bezpośrednio i po prostu dopytał. Tu masz do nich kontakt: http://www.ms.pl/kontakt Powodzenia! @ja Na forum należy wypowiadać się kulturalnie - pamiętaj o tym. Jesteś zainteresowana pracą tam?

Tomek

A jak obecnie działa tam dział serwisu i kontroli jakości ? Istnieje?Jakie tam są zarobki ?

Julia

@anonymous, czy jesteś klientem firmy M&S Okna I Drzwi czy jej pracownikiem? Na forum GoWork.pl oceniamy pracodawcę oraz wymieniamy się aktualnymi informacjami na temat warunków pracy w danej firmie. Może znasz kogoś, kto pracuje w tej firmie i chciałby wyrazić o niej opinię? Czy to dobre miejsce pracy w Słupsku?

Administrator

Czy ktoś wie, jak aktualnie prezentuje się pracodawca na tle innych firm? Może okazać się to cenną informacją dla osób mieszkających w Słupsk i okolicach.

anonymous

Nie polecam współpracy z firmą M&S Słupsk dostarczone okna są uszkodzone .Brak szacunku dla klienta .Mija miesiąc kolejny co do reklamacji nie wywiązują się, bardzo źle zostaliśmy potraktowani przez tą firmę odradzam i nie polecam. 3

anonymous

Nie polecam współpracy z Panem (usunięte przez administratora) dostarczone okna są uszkodzone .Brak szacunku dla klienta .Mija miesiąc kolejny co do reklamacji nie wywiązują się, bardzo źle zostaliśmy potraktowani przez tą firmę odradzam i nie polecam.

anonymous

Nie polecam zdecydowanie odradzam ludzie zanim pójdziecie zamówić okna tej firmy zastanówcie się miesiącami będzięcie czekac na okna a o reklamacji już nie wspomne olewają klietólw są zakłamani i beszczelni

Zostaw opinię o M&S Okna I Drzwi Sp. z o.o. - Słupsk

 

Zostaw nam swoje dane kontaktowe.

Zachęcamy do podzielenia się swoimi pozytywnymi wrażeniami na temat pracodawcy.
Każda rekomendacja jest motywacją i wyróżnieniem dla firmy. Pamiętaj, że Twoja opinia ma znaczenie.

Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii.

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia wyrażenia opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. b) RODO - wykonanie umowy) oraz gdy dotyczy, w celu weryfikacji udzielonej opinii o firmie (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO – prawnie uzasadniony cel tj. kontakt w sprawie wyjaśnienia naruszenia) oraz wysyłki powiadomień na temat wskazanej firmy (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO - zgoda). Zgoda może być w dowolnym momencie wycofana. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Więcej informacji na temat przetwarzania danych znajduje się w Regulaminie.

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie M&S Okna I Drzwi Sp. z o.o.