Opinie o Invado Sp. z o.o.
Dzień dobry. Moje pytanie jak zarabiają managerowie regionu ? Jaka flota itp?
mogło się też dużo zmienić w tej kwestii, od tamtej pory, ale jak uważasz... Powodzenia!!!
Uczono cię, że ziemia jest płaska? Jaką ty szkołę skończyłeś? chyba lepiej dla tej firmy, że się nie przyjąłeś.
w upały pracuje się ok , szefostwo podjęło odpowiednie decyzje , współczuj sobie bo nie dałeś w INVADO rady , a tak naprawdę to chciałbyś wrócić jak wielu którzy piszą te swoje nieprzemyślane do końca przemyślenia . Jak Cię pamiętam to po bony świąteczne stałeś pierwszy w kolejce .
INVADO Sp z. o.o. to producent stolarki drzwiowej prowadzący swoją działalność od prawie 25 lat. Firma produkuje nowoczesne drzwi wewnętrzne oraz drzwi techniczne, prowadząc sprzedaż w kraju i na świecie. Invado jest także wiodącym dostawcą komponentów dla przemysłu meblarskiego. Także szukałbym tu szybciej pracy jako przedstawiciel handlowy na Twoim miejscu...
sweety ..... zgadzam się z Tobą . Nareszcie coś mądrego... teoria o parze uszu też fajna chociaż nie zawsze łatwo tym drugim pewne rzeczy się ulatniają tu mam na myśli kierownictwo działu drzwi... chociaż przyznam fajne . Reszta ludzi też fajna. Moja teoria jest taka... jeśli jesteś w porządku wobec drugiej osoby ona na pewno odpłaci się tym samym. Ja nie narzekam i ciesze się że mam prace.
Ramadan kareem.
Ile tam u was teraz idzie zarobić na produkcji w normalnych godzinach. Soboty mnie Nie interesują i perdolamento o nadgodzinach ile ? Niech się wypowiedzą pracownicy!!!,a nie kolejny bajko pisarz, łowca głów z biura.
Witam. Chcialbym się dowiedzieć od pracowników firmy, o ile takie komentarze się pojawią czy warto aplikować. Po 16 latach pracy w DE przyszedł czas na powrót, wszystko co chcieliśmy z żoną już mamy więc czas na spokojne życie. Chcialbym się dowiedzieć od pracowników (nie od kogoś kto jest tzw. łowcą głów, jak w tej firmie jest naprawdę. Z opini oraz informacji które zaczerpnołem nie wygląda to kolorowo jeżeli chodzi o atmosferę w pracy, wykształcenie przełożonych oraz zarobki. Zdaje sobie sprawę że wypłata to nie to samo co w DE ale mimo wszystko chciałem się dowiedzieć czy jest sens aplikować. Dodam że jestem stolarzem z papierami a w DE przepracowałem w jednej firmie 16 lat. Jezyki? niemiecki b.dobry,angielski taki na 3+, Tak tylko zasugeruje potencjalne odp że w DE jesteś szanowany i nikt z przełożonych po Ciebie nie krzyczy, nie musisz biegiem latać a jak zgłaszasz problem to go rozwiązują natychmiast, dlaczego tak jest? bo jesteś dla nich ważny a nie tylko parobkiem. Proszę o opinie by móc podjąć decyzję
Moja opinia: Jeżeli ktoś zastanawia się nad podjęciem pracy w tej firmie na stanowisku innym niż produkcyjne to szczerze odradzam. Zmarnujecie tylko czas i oferty od innych firm. Wady: Rotacja pracowników jest zatrważająca. Brak szkoleń i wdrożeń stanowiskowych. Stres(usunięte przez administratora) mierne technologie i systemy. Zalety: Nowością jest wprowadzany od prawie 2 lat system SAP. Wynagrodzenie to czysta podstawa, żadnych dodatków, wypłacane na czas.
Jak byś był/była bardziej wnikliwym obserwatorem, to zauważyła byś, że między tym Państwem jest symbioza. I nie chodzi, że prezeska firmy nie ma nic do powiedzenia, ale wystarczy udawać że się pewnych rzeczy nie widzi, ponieważ tak jest po prostu wygodniej, a i łatwiej utrzymać się na powierzchni. Na szczęście co raz więcej osób widzi tę farsę, brak wiedzy i zaangażowania za maską "profesjonalizmu".
Dysponuję informacją, że pracownicy produkcyjni otrzymali podwyżki. Czy tego typu perspektywa jest przewidziana dla pracowników biurowych i w jakim terminie?
O widzę kolejną gównoburzę zainicjowana przez osoby dające podwyżki "inflacyjne" nie wszystkimi pracownikom w taki sposób żeby każdy się o tym dowiedział że go kasa ominęła.
Dzień dobry. Moje pytanie jak zarabiają managerowie regionu ? Jaka flota itp?
Nie polecam. A nawet odradzam, probuje sie dowiedziec od swojego przelozonego co z tzw premia roczna i dlaczego jej nie ma, przydalaby sie jakakolwiek informacja z gory ale nie jestem w stanie sie tego dowiedziec. Chcialbym uslyszec z ich ust dlaczego ja zabrali. Poza tym nierowne traktowanie na kazdym kroku, zeby nie powiedziec (usunięte przez administratora).
Jeżeli brałeś udział w rozmowie rekrutacyjnej w INVADO, to możesz o tym opowiedzieć wypełniając ankietę pod adresem. https://www.gowork.pl/invado-sp.-z-o.o.,777082/rozmowy-kwalifikacyjne Powodzenia na rozmowach
Całkowicie odradzam! Śmieszne pieniądze i ciągłe dokładanie obowiązków. Największym nieporozumieniem firmy jest(usunięte przez administratora), zero jakichkolwiek kompetencji. W pracy atmosfera jest wysoce nieprzyjemna, brak odpowiedniego wdrożenia stanowiskowego. Firma tylko wygląda na nowoczesną, mentalnie głęboki PRL + widoczny brak wykształcenia i obycia u niektórych zarządzających.
Prawda jest taka, że ludzie na stanowiskach nie mają szkół, w sieci wypisane jest, że zna język obcy niemiecki w stopniu dobrym. Z miłą chęcią porozmawiam w tym jezyku i angielskim i rosyjskim z tą osobą i sprawdzę czy pisze prawdę. Obawiam się, że nie podejmie tematu bo po prostu nie zna tych języków a wpis jest po to żeby ładnie wyglądało. Podstawówki Panowie to za mało i wstyd by zakończyć swoją edukację na tym poziomie no chyba, że się mylę to z chęcią zobaczę świadectwa ukończonych szkół. Wszystkim tym którzy pracują na produkcji lub tego typu stanowiskach i zarabiają trzy z hakiem i myślą, że lepiej już nigdzie nie jest to jesteście w DUŻYM BŁĘDZIE, bedziecie tak robić do emerytury i przelewać wodę z garnka do garnka a to co na bok spadnie to wasze STRATA CZASU I ŻYCIA.
Niestety jest to prawda. Ogranicza się dostęp do wiedzy dla ludzi o trochę większych zdolnościach w kategorii myślenie. A jak wiemy ograniczenie do wiedzy czy rozwoju jest przykładem mobbingu, którego zapisujemy na pierwszym miejscu przewinień. Mobbing jest był i będzie, ponieważ ten kurs pasuje obecnemu zarządowi firmy. Zarzadzanie przez konflikty i dezinformacje. dostęp do wiedzy mają miernoty, żeby miały szanse w ogóle podyskutować z lepszymi od siebie.
Chyba 20 brutto na umowie i dopłata do najniższej krajowej
Potwierdzam straciłem pół roku w tej firmie.Stres mobbing , blokowanie dostępu do wiedzy. Nic nie dało się wprowadzić z nowoczesnego Lean czy continous improvment. Nie traćcie czasu. pracuję od 2 lat w innej firmie gdzie chcą się rozwijać w kierunku nowoczesnego zarządzania i teraz widzę ,że straciłem czas w Invado - porażka. Ludzie typu (usunięte przez administratora)nie ma wiedzy i boi się iść do przodu. Firma traci a ma potencjał.
Byle dalej od invado 13 wypłaty nie dajom Lepiej kupić coś innego ???????? Duzo operatorów jest żeby odejść ???????????? Niech cię wogule zastanowiom lepszcze warunkach jesteś w innych filmach nic invado
Zarobki w tej firmie to porażka na umowie masz 20.30 brutto zamiast podnieść to wola dopłacać do najniższej krajowej
Podobno pracując w firmie INVADO Sp. z o.o. można liczyć na zarobki 3600 . Czy to prawda? Przy jakiej umowie one obowiązują?
Przepracować dla podwyżki? Baby robią tam kilkanaście lat i widziały tylko jedną podwyżkę o kilkadziesiąt groszy.
Jak wygląda sposób zarządzania pracą w Drzwi Invado (Invado Sp. Z O.O.)?
Normalnie. Przychodzisz do pracy i przez czas określony w umowie wykonujesz swoje obowiązki. Jak robisz to dobrze, to na koniec miesiąca otrzymujesz wypłatę, a jak robisz to ponad przeciętnie to możesz liczyć na premię i podwyżkę w przyszłości.
Katarzyna, O warunkach zatrudnienia musisz porozmawiać podczas rekrutacji. Z pewnością jest to uzależnione od pełnionej roli w organizacji.
Interesuje mnie praca jako Pracownik Produkcji w firmie INVADO Sp. z o.o.. Ktoś tam pracuje? Co możecie powiedzieć na temat warunków oferowanych przez tę firmę?
Porażka totalna szukaj czegoś innego. Dla przykładu, pracownik 10 lat stażu pracy, przychodzi nowy z "innego" kraju, dostaje stawkę jak ty po 10 latach je...nia...
Jak to jest ze na magazynie koledzy zmianowego mają najlepsze pracę a reszta musi z.........ć
Witam. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, pewnie trafie na produkcję. Jak wygląda praca kobiet? Czy szefostwo jest w porządku? Atmosfera w miarę znośna? Proszę o jakiekolwiek informacje.
Bardzo ładnie usuwane są posty z samą prawdą. Nie polecam pracodawcy. Bo po to jest forum żeby pisać prawdę.
Danke für alles, ein alter Herr, der alles weiß und ein Gott ist.
Cześć, jak wygląda kwestia awansu w Invado? Jest określona jasna ścieżka kariery dla pracownika? Na jakim stanowisku pracujecie i w jaki sposób udało Wam się awansować? Czy awanse często się zdarzają?

Jak się pracuje w Invado Sp. z o.o.?
+ -
Jakie są opinie pracowników o pracy w Invado Sp. z o.o.?