Drzwi Invado (Invado Sp. Z O.O.)

Invado Sp. z o.o.

NIP: 5750007575 REGON: 002748808 KRS: 0000066190

Adres: Leśna 2, 42-793 Dzielna

2.7/5

Opinie o Invado Sp. z o.o.

Wyszukaj opinięsearch

Zainteresowany

Dzień dobry. Moje pytanie jak zarabiają managerowie regionu ? Jaka flota itp?

@Zainteresowany

mogło się też dużo zmienić w tej kwestii, od tamtej pory, ale jak uważasz... Powodzenia!!!

@Praca managerowie

Dzięki ale odpuszczę. Wzajemnie powodzenia!

@Zainteresowany

Uczono cię, że ziemia jest płaska? Jaką ty szkołę skończyłeś? chyba lepiej dla tej firmy, że się nie przyjąłeś.

pika

w upały pracuje się ok , szefostwo podjęło odpowiednie decyzje , współczuj sobie bo nie dałeś w INVADO rady , a tak naprawdę to chciałbyś wrócić jak wielu którzy piszą te swoje nieprzemyślane do końca przemyślenia . Jak Cię pamiętam to po bony świąteczne stałeś pierwszy w kolejce .

wende

INVADO Sp z. o.o. to producent stolarki drzwiowej prowadzący swoją działalność od prawie 25 lat. Firma produkuje nowoczesne drzwi wewnętrzne oraz drzwi techniczne, prowadząc sprzedaż w kraju i na świecie. Invado jest także wiodącym dostawcą komponentów dla przemysłu meblarskiego. Także szukałbym tu szybciej pracy jako przedstawiciel handlowy na Twoim miejscu...

pracownica

sweety ..... zgadzam się z Tobą . Nareszcie coś mądrego... teoria o parze uszu też fajna chociaż nie zawsze łatwo tym drugim pewne rzeczy się ulatniają tu mam na myśli kierownictwo działu drzwi... chociaż przyznam fajne . Reszta ludzi też fajna. Moja teoria jest taka... jeśli jesteś w porządku wobec drugiej osoby ona na pewno odpłaci się tym samym. Ja nie narzekam i ciesze się że mam prace.

Beduin Nowy wpis

Ramadan kareem.

Frau Nowy wpis
@Beduin

Twoje zdrowie ty piedolony beduinie

Pieszlubecka Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 55 dni.

Ile tam u was teraz idzie zarobić na produkcji w normalnych godzinach. Soboty mnie Nie interesują i perdolamento o nadgodzinach ile ? Niech się wypowiedzą pracownicy!!!,a nie kolejny bajko pisarz, łowca głów z biura.

Jerzy Nowy wpis

Witam. Chcialbym się dowiedzieć od pracowników firmy, o ile takie komentarze się pojawią czy warto aplikować. Po 16 latach pracy w DE przyszedł czas na powrót, wszystko co chcieliśmy z żoną już mamy więc czas na spokojne życie. Chcialbym się dowiedzieć od pracowników (nie od kogoś kto jest tzw. łowcą głów, jak w tej firmie jest naprawdę. Z opini oraz informacji które zaczerpnołem nie wygląda to kolorowo jeżeli chodzi o atmosferę w pracy, wykształcenie przełożonych oraz zarobki. Zdaje sobie sprawę że wypłata to nie to samo co w DE ale mimo wszystko chciałem się dowiedzieć czy jest sens aplikować. Dodam że jestem stolarzem z papierami a w DE przepracowałem w jednej firmie 16 lat. Jezyki? niemiecki b.dobry,angielski taki na 3+, Tak tylko zasugeruje potencjalne odp że w DE jesteś szanowany i nikt z przełożonych po Ciebie nie krzyczy, nie musisz biegiem latać a jak zgłaszasz problem to go rozwiązują natychmiast, dlaczego tak jest? bo jesteś dla nich ważny a nie tylko parobkiem. Proszę o opinie by móc podjąć decyzję

Pracownik biurowy

Moja opinia: Jeżeli ktoś zastanawia się nad podjęciem pracy w tej firmie na stanowisku innym niż produkcyjne to szczerze odradzam. Zmarnujecie tylko czas i oferty od innych firm. Wady: Rotacja pracowników jest zatrważająca. Brak szkoleń i wdrożeń stanowiskowych. Stres(usunięte przez administratora) mierne technologie i systemy. Zalety: Nowością jest wprowadzany od prawie 2 lat system SAP. Wynagrodzenie to czysta podstawa, żadnych dodatków, wypłacane na czas.

Antek
@etatowiec

Kadry i osoba odpowiedzialna za atmosferę i cały ten stan rzeczy i to jedna "spółka".

Obserwator

Jak byś był/była bardziej wnikliwym obserwatorem, to zauważyła byś, że między tym Państwem jest symbioza. I nie chodzi, że prezeska firmy nie ma nic do powiedzenia, ale wystarczy udawać że się pewnych rzeczy nie widzi, ponieważ tak jest po prostu wygodniej, a i łatwiej utrzymać się na powierzchni. Na szczęście co raz więcej osób widzi tę farsę, brak wiedzy i zaangażowania za maską "profesjonalizmu".

Były
@Pracownik biurowy

Zgadzam się w 100% brak jakichkolwiek szkoleń i wdrożeń stanowiskowych...

Ile osób przeprowadza rozmowę kwalifikacyjną w firmie Invado Sp. z o.o. na stanowisko Specjalista ds. zakupów? Czy atmosfera jest stresująca, czy raczej luźna? Opowiedz nam o swoich odczuciach.
Tylko pytam

Dysponuję informacją, że pracownicy produkcyjni otrzymali podwyżki. Czy tego typu perspektywa jest przewidziana dla pracowników biurowych i w jakim terminie?

Aga

O widzę kolejną gównoburzę zainicjowana przez osoby dające podwyżki "inflacyjne" nie wszystkimi pracownikom w taki sposób żeby każdy się o tym dowiedział że go kasa ominęła.

Zainteresowany

Dzień dobry. Moje pytanie jak zarabiają managerowie regionu ? Jaka flota itp?

@Praca managerowie

Dzięki ale odpuszczę. Wzajemnie powodzenia!

ad

Nie polecam. A nawet odradzam, probuje sie dowiedziec od swojego przelozonego co z tzw premia roczna i dlaczego jej nie ma, przydalaby sie jakakolwiek informacja z gory ale nie jestem w stanie sie tego dowiedziec. Chcialbym uslyszec z ich ust dlaczego ja zabrali. Poza tym nierowne traktowanie na kazdym kroku, zeby nie powiedziec (usunięte przez administratora).

Rozmowa kwalifikacyjna opinia

Jeżeli brałeś udział w rozmowie rekrutacyjnej w INVADO, to możesz o tym opowiedzieć wypełniając ankietę pod adresem. https://www.gowork.pl/invado-sp.-z-o.o.,777082/rozmowy-kwalifikacyjne Powodzenia na rozmowach

Całkowicie odradzam! Śmieszne pieniądze i ciągłe dokładanie obowiązków. Największym nieporozumieniem firmy jest(usunięte przez administratora), zero jakichkolwiek kompetencji. W pracy atmosfera jest wysoce nieprzyjemna, brak odpowiedniego wdrożenia stanowiskowego. Firma tylko wygląda na nowoczesną, mentalnie głęboki PRL + widoczny brak wykształcenia i obycia u niektórych zarządzających.

Surgot

Prawda jest taka, że ludzie na stanowiskach nie mają szkół, w sieci wypisane jest, że zna język obcy niemiecki w stopniu dobrym. Z miłą chęcią porozmawiam w tym jezyku i angielskim i rosyjskim z tą osobą i sprawdzę czy pisze prawdę. Obawiam się, że nie podejmie tematu bo po prostu nie zna tych języków a wpis jest po to żeby ładnie wyglądało. Podstawówki Panowie to za mało i wstyd by zakończyć swoją edukację na tym poziomie no chyba, że się mylę to z chęcią zobaczę świadectwa ukończonych szkół. Wszystkim tym którzy pracują na produkcji lub tego typu stanowiskach i zarabiają trzy z hakiem i myślą, że lepiej już nigdzie nie jest to jesteście w DUŻYM BŁĘDZIE, bedziecie tak robić do emerytury i przelewać wodę z garnka do garnka a to co na bok spadnie to wasze STRATA CZASU I ŻYCIA.

Prac
@Surgot

Niestety jest to prawda. Ogranicza się dostęp do wiedzy dla ludzi o trochę większych zdolnościach w kategorii myślenie. A jak wiemy ograniczenie do wiedzy czy rozwoju jest przykładem mobbingu, którego zapisujemy na pierwszym miejscu przewinień. Mobbing jest był i będzie, ponieważ ten kurs pasuje obecnemu zarządowi firmy. Zarzadzanie przez konflikty i dezinformacje. dostęp do wiedzy mają miernoty, żeby miały szanse w ogóle podyskutować z lepszymi od siebie.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
Kam

Chyba 20 brutto na umowie i dopłata do najniższej krajowej

@Prac

Potwierdzam straciłem pół roku w tej firmie.Stres mobbing , blokowanie dostępu do wiedzy. Nic nie dało się wprowadzić z nowoczesnego Lean czy continous improvment. Nie traćcie czasu. pracuję od 2 lat w innej firmie gdzie chcą się rozwijać w kierunku nowoczesnego zarządzania i teraz widzę ,że straciłem czas w Invado - porażka. Ludzie typu (usunięte przez administratora)nie ma wiedzy i boi się iść do przodu. Firma traci a ma potencjał.

comunity
Community notes
Zagłosuj i daj innym znać, czy zgadzasz się z autorem.
Nie invado

Byle dalej od invado 13 wypłaty nie dajom Lepiej kupić coś innego ???????? Duzo operatorów jest żeby odejść ???????????? Niech cię wogule zastanowiom lepszcze warunkach jesteś w innych filmach nic invado

Mik

Zarobki w tej firmie to porażka na umowie masz 20.30 brutto zamiast podnieść to wola dopłacać do najniższej krajowej

Podobno pracując w firmie INVADO Sp. z o.o. można liczyć na zarobki 3600 . Czy to prawda? Przy jakiej umowie one obowiązują?

Domi
@Administrator

3600 ale brutto

Sum

Przepracować dla podwyżki? Baby robią tam kilkanaście lat i widziały tylko jedną podwyżkę o kilkadziesiąt groszy.

Jak wygląda sposób zarządzania pracą w Drzwi Invado (Invado Sp. Z O.O.)?

@Pytanie

Normalnie. Przychodzisz do pracy i przez czas określony w umowie wykonujesz swoje obowiązki. Jak robisz to dobrze, to na koniec miesiąca otrzymujesz wypłatę, a jak robisz to ponad przeciętnie to możesz liczyć na premię i podwyżkę w przyszłości.

Doświadczony

Katarzyna, O warunkach zatrudnienia musisz porozmawiać podczas rekrutacji. Z pewnością jest to uzależnione od pełnionej roli w organizacji.

Interesuje mnie praca jako Pracownik Produkcji w firmie INVADO Sp. z o.o.. Ktoś tam pracuje? Co możecie powiedzieć na temat warunków oferowanych przez tę firmę?

Robert
@Administrator

Porażka totalna szukaj czegoś innego. Dla przykładu, pracownik 10 lat stażu pracy, przychodzi nowy z "innego" kraju, dostaje stawkę jak ty po 10 latach je...nia...

Kawka

Jak to jest ze na magazynie koledzy zmianowego mają najlepsze pracę a reszta musi z.........ć

tohr
@Kawka

No niestety tak jest na każdym wydziale...

Mirek
@Kawka

Jak to jest że na magazynie koledzy kierownika mają lepszą stawkę,a reszta robi nie ważne za ile?

Estera

Witam. Zastanawiam się nad podjęciem pracy w tej firmie, pewnie trafie na produkcję. Jak wygląda praca kobiet? Czy szefostwo jest w porządku? Atmosfera w miarę znośna? Proszę o jakiekolwiek informacje.

Nikolas

Bardzo ładnie usuwane są posty z samą prawdą. Nie polecam pracodawcy. Bo po to jest forum żeby pisać prawdę.

@Nikolas

Sam piszę i co niektóry się pokazuje.

Antonina Graza

Danke für alles, ein alter Herr, der alles weiß und ein Gott ist.

Gabriela

Cześć, jak wygląda kwestia awansu w Invado? Jest określona jasna ścieżka kariery dla pracownika? Na jakim stanowisku pracujecie i w jaki sposób udało Wam się awansować? Czy awanse często się zdarzają?

Kawka
@Gabriela

Wystarczy że się pracowało w maku i zaraz dostanie się awans

banerbaner

Zostaw merytoryczną opinię o Invado Sp. z o.o. - Dzielna

• Jak się pracuje w Invado Sp. z o.o.?
  • Jakie są opinie pracowników o pracy w Invado Sp. z o.o.?