brak logo

Hotel Mistral Sport

Gniewino

Opinie o Hotel Mistral Sport

Doktor 2015-03-20 15:07:45
A więc hotelem zarządza kto inny a natomiast człowiek nie mający i nie miał z gastronomią nic wspólnego.Osoba ta za wszelką cenę chce udowodnić oszczędności i wyniki,tak więc robi wszystko aby pokazać to w każdym dziale.Niestety gastronomia rządzi się swoimi prawami bo wysoka jakość ,smaczne i pięknie podane potrawy to w 4* hotelu podstawa.Do tego dochodzi personel:wykwalifikowany,lojalny i oddany pracy i firmie.I tak było.Na pierwszym zebraniu obiecali "złote góry":premie,oddanie i lojalność będą zauważalne i wynagradzane itp.Niestety to tylko kłamstwa i mrzonki.Na dzień dzisiejszy jest inaczej,wszędzie zamontowano kamery(uczciwi ludzie nie mają nic do ukrycia tak więc to pikuś),knute są intrygi i pracowników traktuje się jak zło konieczne.Zamiast zająć się usprawnieniem co jeszcze kuleje i przygotowaniem do sezonu to organizuje się tzw.operatywki typu jak by tu tego "robola"jeszcze stłamsić:zakazy,upokarzanie,straszna atmosfera.Tych których nie zwolnili to wykańcza się psychicznie a rządy przejmują niedoświadczone gągle,znajomki i amatorzy.Najgorsze że nie grają uczciwie od razu powinni przedstawić pracownikom jakie są ich plany a nie szukanie haka intryg i wykańczanie człowieka w sposób nieludzki.To jest nieuczciwe i podłe tym bardziej,że starzy pracownicy włożyli w ten hotel wiele serca,pracy,zaangażowania,wypracowali renomę i jakość.Ludzie wracali bo czuli się dopieszczeni,smacznie mogli zjeść.Ciekawe jak długo hotel utrzyma się na wypracowanej wcześniej renomie.Na dzień dzisiejszy to PRL.Oszczędności dosłownie na wszystkim i wszystkich.Gdzie w tym momencie jest dyrektor tego hotelu i osoby mające wpływ na to co się dzieje.Szkoda ciężkiej pracy i ludzi którzy ją świadczyli."Gdzie wołów brakuje tam żłób jest pusty,dzięki mocy wołów plon jest obfity"...
9
Reformator 2015-03-23 13:05:28
Do doktora : Gastronomia, tak jak każdy dział należy do hotelu i nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że rządzi się swoimi prawami. Wysoką jakość serwowanych potraw, sposób podania oraz walory kulinarne można również realizować w oparciu o mądre zarządzanie tym działem w oparciu o wdrożony program oszczędności. Niekoniecznie wiąże się to z obniżeniem jakości podawanych posiłków. Nie wiem co kierowało doktorem, że dokonuje analizy, że wraz z oszczędnościami musi przyjść obniżenie jakości potraw - to nie jest prawda.
Dziwię się, że został poruszony temat kamer w 4 gwiazdkowym hotelu. Kamery są zamontowane po to, aby było w hotelu bezpiecznie zarówno dla gości jak i personelu. Uczciwy pracownik nie ma się niczego obawiać, bo jest uczciwy, za to nieuczciwy, no cóż to już inny temat. Proszę mi doktorku pokazać inny hotel 4 gwiazdkowy, gdzie nie ma zamontowanego monitoringu wewnętrznego i zewnętrznego - to jest właśnie PRL.
Z tego co piszesz , to właśnie właściciele zaczeli usprawniać to co kulało w tym hotelu , no i myślę że trafiło to na kogoś, kto jest teraz obrażony na wszystkich, bo zmiany jego dotknęły lub zaraz dotkną. Z tego co piszesz domniemywam, że właściciel usprawnia hotel i uzyskuje w ten sposób oszczędności w segmencie, gdzie do tej pory była rozrzutność. To jest działanie standardowe w hotelarstwie - no ale Ty tego nie rozumiesz.
Więc proponuję porozmawiać spokojnie twarzą w twarz czyli fejs tu fejst - a nie skamleć na forum. To poprostu nieuczciwe. Na koniec pytanie z gatunku trudnych dla ludzi, którzy potrafią tylko narzekac. Co Ty zrobiłeś, aby do takiej sytuacji nie doszło ? Czy nie masz sobie nic do zarzucenia w Twoim postępowaniu ?. Pozdrawiam
2
Zbyszko 2015-03-24 22:18:23
reformator co ty opowiadasz za dziwne zdania
czy w to wierzysz spójrz jak ten hotel wygląda = bida ( proponuje zaczęć od ubikacji w holu
a pensją ludzi chcesz zysk osiągnąć
to życzę powodzenia
7
Ktoś 2015-03-25 11:21:49
No cóż"Reformator",po pierwsze czytaj uważniej bo kamery jeśli są w słusznej sprawie to ok ale jeśli człowiek a może nie człowiek bo tak teraz traktuje się personel w hotelu Mistral nie może spokojnie nawet z koleżanką wypić kawy i z tego powodu szykanuje się ludzi to chyba coś jest nie tak...a poza tym jeśli doświadczonych ludzi,którzy rozwijają się i są profesjonalistami w swojej dziedzinie zamienia się na głąbów to co wy chcecie reprezentować...tani hotelik z tanim żarciem
8
Reformator 2015-03-31 10:30:18
No cóż "Zbyszko" chwyta się już nawet ubikacji w holu, a kończy na pensjach personelu. Rozpiętość tematyczna ogromna, czyli tak naprawdę nic nie ma do powiedzenia, tylko krzyczy, pacze, lamentuje.Byłem w tym hotelu nie raz, nie dwa i to niedawno, więc nie zauważyłem, że w ubikacji jest nie czysto, no chyba że nie trafiłem w niej na Zbyszka, który mógł celowo wykonywac tam swoje potrzeby, w sposób niewłaściwy. Tego nie wiem i powtarzam, z czystością ubikacji nie jest źle. Co do pensji, to na ten temat wybacz "Zbyszko" nie będę się wypowiadał, bo poprostu nie wiem, na jakim poziomie one są, bo podczas mojego pobytu nikt mi się z tego nie zwierzał. Może Ty, "Zbyszko" podaj szczegóły wysokości wynagrodzenia dla konkretnych stanowisk, to wtedy mógłbym się odnieść.

Teraz do "Ktosia" oczywiście że kamery są tylko i wyłącznie zamontowane w słusznej sprawie, bo chodzi o bezpieczeństwo personelu i przede wszystkim osób wypoczywających w hotelu. Zadanie monitoringu jest również kontrolowanie, czy personel nie wynosi czegoś z pracy oraz pracodawca może sobie zobaczyć "jak ma na to czas" jak jego pracownicy wywiązują się ze swoich obowiązków. Wydaje mi się że na podstawie "ktosia" opisu, że jedna koleżanka z drugą pije kawę, nikt nie robił problemu, no chyba że gość np. siedzia przy stoliku i wtedy nie był obsługiwany lub przed recepscją była kolejka a pracownik "pod kamerą" właśnie pij kawę, czy palił papierosa. Co do doświadczonego personelu, który rozwijają się jak "Ktos" napisał i są profesjonalistami w swojej dziedzinie. Zapewniam a pracowałem w wielu instytucjach, że nie ma ludzi niezastąpionych, ba nawet czasami pewna odmiana sprzyja rozwojowi, zmianie wizerunku danego segmentu w hotelu. Jeśli człowiek/pracownik jest niereformowalny, a przy tym nieuczciwy oraz wydaje mu się że zjadł wszystkie rozumy, to lepiej w zgodzie pożegnać się z takim pracownikeim, bo to jest poprostu tykająca bomba, która kiedyś wybuchnie. Ale jeszcze raz powtarzam, najlepiej niedociągnięcia wytłumaczyc sobie twarzą w twarz, czyli fejs tu fejst - a nie skamleć na forum. To poprostu nieuczciwe. Na koniec ponawiam pytanie z gatunku trudnych dla ludzi, którzy potrafią tylko narzekac. Co Ty zrobiłeś, aby do takiej sytuacji nie doszło ? Czy nie masz sobie nic do zarzucenia w Twoim postępowaniu ?. Pozdrawiam
Chirurg 2015-03-31 18:25:46
Do Reformatora:Drogi Panie, czytając te opinie mam wrażeniem, że pan spełnia tu role wszystko wiedzącego.Przebywałem w tym hotelu kilkakrotnie w latach 2012/ 2013 i ujmując to rzeczowo było ok. Ostatnio, korzystałem z usług tego hotelu ok.dwa tygodnie temu. Pozornie wygląda, że jest dobrze, poza jedzeniem, a konkretnie kuchnia jest naprawdę kiepska! Recepcja też pozostawia wiele do życzenia, bo zadałem trzy pytania i na każde z nich dostałem odpowiedz, nie wiem? Pierwszy szok przeżyłem na śniadaniu, nie było z czego wybierać, a ludzi nie było wiele. Obiad, totalna katastrofa, miałem wrażenie, że kucharz stracił smak. Makaron poklejony i zimny. Ale wkrótce wszystko się wyjaśniło: otóż, stojąc przy barze, usłyszałem dochodzące krzyki za drzwiami wahadłowymi, wiązanka nie cenzuralnych słów. Spytałem osobe obsługującą mnie przy barze , co się dzieje, więc mi odpowiedziała, że kucharka ma teraz swoje pięć minut. W tej rozmowie dowiedziałem się o przyczynach złej jakości posiłków. Więc niech pan nie opowiada ludziom dyrdymałów, bo ciekawe ile pan zrobił dla tych wszystkich tam pokrzywdzonych ludzi??? Skoro na wszystko ma pan odpowiedz!!!
8
Doktor 2015-03-31 19:06:10
Do Reformatora-chyba jesteś bardzo zdenerwowany bo błędy walisz aż w oczy kole.Śmiem twierdzić że jesteś bardzo mocno związany z tą firmą bo bronisz ją zawzięcie.Żal mi Cię,trzymasz się tego bałaganu rękami i nogami,pewnie masz niezłe profity albo jesteś jednym z tych co boją się że nigdzie indziej nie dostaną pracy.A jeżeli chodzi o te ciągłe powtarzanie się typu: narzekanie itd.to powiem tak- z nieuczciwymi ludźmi nie ma co rozmawiać bo co innego mówią a co innego robią...a czy ty możesz spojrzeć uczciwie w lustro?bo ja tak,nie mam sobie nic do zarzucenia...
6
ktosio 2015-03-31 21:01:51
Reformator sam juz chyba nie wie co pisze:-D no chyba ze pełni na hotelu jakieś wyższe stanowisko.to wiadomo czemu go tak broni. Tylko szkoda tych zwykłych pracowników którzy tam się męczą z tym"reformatore
9
ktosia 2015-04-01 13:01:03
Chirurg, może napiszesz co było powodem złej jakości jedzenie. Mówisz że słyszałeś, dowiedziałeś się i nagle pomroczność jasna. Co to za przyczyny złej jakości posiłków ?
1
komentator 2015-04-01 13:05:07
Patrzac na nicki rozmówców, śmiem twierdzić że mamy do czynienia z dyskusją o szpitalu, a nie hotelu. Doktor, chirurg - o boże jeśli to pracownicy gastronomi, kuchni, to niechciałbym z ich rąk otrzymać potrawy do zjedzenia.
3
Chirurg 2015-04-02 16:47:14
Do Ktosia, widać inteligencja nie jest twoją mocną stroną?
Przeciez jasno napisałem, ba nawet wymieniłem co było złe. Jakość posiłków zmieniła się, bo zmienili z dobrego wykwalifikowanego kucharza, na kucharke ze zbiorowej stołówki. Kiedyś jak zamówiłem jakoiekolwiek danie np. befsztyk, tatar, czy nawet rosół, to naprawdę było nie dość , że smaczne i świeże, to jeszcze smacznie podane. A to podstawa. Myślę, że tym razem udzieliłem wyczerpującej odpowiedzi?
6
obserwator 2015-04-04 14:54:52
Nie dziwię się że ludzie piszą anonimowo przecież to istna mafia jak się wczytasz...po prostu się boją że stracą pracę...
5
ktosio 2015-04-08 13:10:11
Co się stało ze mieliście trupa?Dostał rachunek czy jedzenie mu zaszkodziło :-))
2
komentator 2015-04-09 12:59:05
No i wyszła cała prawda o osobie ukrywająca się pod ps. "ktosio" , że jest prostym człowiekiem, nie mającym żadnych zachamowań, poziom kultury bliski zeru i że tak naprawdę interesuje go tylko szum wokół hotelu a nie przedstawienie prawdziwej rzeczywistości. Człowiek, który wyśmiewa się ze śmierci innego człowieka jest patologicznym cymbałem, pozbawionym resztek przyzwoitości. Człowiek, który drwi ze śmierci innego człowieka jest poprostu zerem i należy tylko mieć nadzieję, że podobne nieszczęście spotka jego w przyszłości. Szkoda słów na tą gnidę. Czytając jego poprzednie posty można mieć wrażenie, że jest to gnida, która pracowała kiedyś w hotelu i została za przewały wyrzucaona na zbity pysk. Boże chroń nas od takich idiotów.
1
ktosio 2015-04-10 09:31:02
Dzięki Bogu nie pracowałem tam gamoniu i wyzyskiwaczu biednych ludzi. Ominela mnie ta przyjemność być wyzyskiwanym. A ja teraz widze kto się ukrywa pod komentatorem,jakiś gamon który się cieszy ze wojek mu załatwił posadke w hotelu i może sie wyrywać na zwykłych robolach.przykład? Pracowała tam kiedyś pewna sprzątaczka ale z takim sadystycznym szefostwem nie wytrzymała! Jeden debil kazał robić jej jedno przyleciał drugi debil kazał robić co innego. Gdy wrócił pierwszy to ja zje...ze nie ma tego robić i nie słuchać tamtego idioty.to skoro jeden psychiczny obrabia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] drugiemu psychicznemu to nie może być dobrze w pracy.pozdrawiam pana "komentatora"
3
Chirurg 2015-04-10 10:27:52
Witam i pozdrawiam komentatora. Wczoraj umieściłem tu wpis w sprawie obrażania i ponizania ludzi. Kto może usuwać wpisy, bo mój został usunięty? A dodam, że nie było w nim żadnych obraźliwych słów! Tak więc , wiemy kto stoi za pseudonimem komentator! Najciekawsze, że ty człowieka o pseudonimie Ktosio wyzwałeś od różnych niestosownych wyzwisk, ale twój wpis pozostał!!! Nie czyń bliźniemu swemu , co tobie nie miłe! I tyle w tym temacie, bo choć siedzisz na stołku w tym hotelu, uważaj abyś z niego nie spadł. Teraz wszystko jasne, jeśli tacy ludzie jak komentator kierują w tym hotelu, to nie dziwota, że tam się tak zle dzieje!Ale komentator uważaj, bo ryba zawsze od głowy się psuje i aby cokolwiek z niej uratować, trzeba po prostu odciąć łeb!!!
7
Doktor 2015-04-10 10:34:54
Chirurg piękny wpis!!!
5
komentator 2015-04-12 20:41:08
Do rodziny medycznej " Doktora, Chirurga " oraz "ktosio" - dzięki Bogu, że Was już nie ma w tym hotelu. Mi się nie udało, ale innym tak :). A i jeszcze jedno - nie mam wpływu na komentarze na tym portalu - pozdrawiam.
Reformator 2015-04-13 10:03:03
My też się cieszymy, że ich już nie ma :)
Doktor 2015-04-13 17:50:24
Kiedy to czytam to mam wrażenie że z Wami jest coś nie tak,waszym zdaniem nieudolne kierowanie obiektem i pozbywanie się zaufanych i dobrych ludzi jest fajne.Kurcze przecież jesteście w czarnej "d",no tak duma Wasza nie pozwala się przyznać do błędów.Co?jednak nie wyszło jak niektórzy chcieli,jednak wracacie do starego systemu.Tak tak tania siła robocza jest niezastąpiona...A jeszcze jedno uważajcie kogo zatrudniacie bo czepiacie się niewinnych a przyjmujecie ludzi z szemraną przeszłością...(((
3
Zibi 2015-04-13 19:22:13
Czytając ostatnie wpisy mam wrażenie,jakby dwóch obozów: pierwszy, to ludzie pokrzywdzeni i nie szanowani przez ludzi zarządzających tym hotelem , drugi to ludzie jeszcze tam pracujący i jednocześnie mający wpływ na to , że pierwszy obóz czuje się pokrzywdzony. Ale proszę pamiętać , że na tym hotelu i ludziach nim kierujących świat się nie kończy. Obecnie na rynku pracy mamy sytuacje podobną do wyścigu szczurów, a więc wszystko i za wszeelką cene, bez zasad i honoru itp. Do pierwszego obozu, ludzie dajcie sobie spokój, nie warto tracić energii, na odpisywanie złośliwych i wulgarnych komentarzy.Jeśli prawda jest po waszej stronie, to prędzej czy później ten statek sam zatonie wraz ze wszystkimi szczurami, a wy z podniesionym czołem możecie spokojnie chodzić po lądzie. Pozdrawiam.
2
krzyś 2015-04-14 20:32:45
Witam byłem tam ostatnio gościem tego hotelu na temat kuchni nie będę się wypowiadał brak słów ( rosół robiony z kostki) żenada.
po spacerowałem sobie po okolicy i pierwsze co się rzuca w oczy to jakieś śmieszne pomieszczenia chyba gospodarcze obok hotelu . A na stadionie to dopiero się ktoś popisał budynki ładne a między nimi jakieś srebne cudo - normalnie brak słów ( pasuje jak świni siodło )
8
ktosio 2015-04-14 21:10:05
Oj komentator naprawdę z ciebie gamon :-D Pisałem że nie robiłem i nie mam takiego zamiaru żeby się dać pomiatac na waszym hoteliku:-P
4
ktosio 2015-04-24 21:23:11
Witam Pana komentatora. Co się stało ze normalnie nie mozna wejść na forum????? Teraz to już widać ze pan, pani komentator to zwykły gamon któremu, której wojek.załatwił prace. Na.forum gniewina też tak kiedyś było. Jak ludzie zaczęli pisać prawdę to zaraz to usunęli. Ciekawe czemu;-). A ja z.takim pytaniem co się.Dzieje że jak zwykle u was są pustki? -!! Bo przez takie bagno car walczak zapomina o reszcie wsi i swoich wyborach.!!! Żeby mu to nie wyszło jak w nadolu. Pozdrawiam.
2
Zbyszko 2015-04-28 21:24:37
Witam a to co się stało w nadolu - coś pięknego
A w tym waszym hotelu znów będą jakieś zmiany kierownictwa
Walczak się budzi !!!!
1
zuzia 2015-05-13 22:22:41
Panowie i Panie czytałem te różne wpisy . Prezes próbuje rządzić ale strasznie nie udolnie - ( tak to jest jak nauczyciel chce być HOTELARZEM ) na podstawie plotków szuka złodzieja - ryba gnije od głowy . Miał fajną załogę a zaczął znów przyjmować do pracy kolesi - których kiedyś zwolniono t za nie udolność ( kolesi się przyjmuje za duże pieniądze) . A pozostałą załogę najlepiej na ZLECENIE w Hotelu który ma cztery gwiazdki . No a do nędzy jeszcze dokłada marketing premie co miesiąc a dyrektorzy premie razy dwa = super im się żyje za kasę naszej gminny a długi rosną . CZY TEN HOTEL SKOŃCZY JAK TEN W NADOLU ?????????????????????????????????
3
Gość hotelowy - były !!!!! 2015-05-16 21:21:02
Zuzia Brawo !!!!!!!!!!!!!!! podoba mi się twoja opinia to 100% prawdy. Dalszy komentarz nie ma sensu tam i tak nikt się niczym nie przejmuje a szkoda !!!!
3
ktosio 2015-05-17 10:41:42
Panie gościu horelowy.nie dziwię się że ostatni raz skoro nawet kucharz nie umie gotować rosołu. Przykład - kilka wpisów temu, zamówiłem rosół szkoda ze był z kostki. To kto tam gotuje. Jakiś ulom prezes, a może pani dyrektor od pluga oderwana??? Tam nigdy nie będzie dobrze skoro przyjmuje się ludzi do pracy po znajomości lub rodzinę. Ale widać że Zbytnio ratuje hotel podnosząc podatki. Choć by za wode. Tylko czemu za te podatki radni jeżdżą sobie na wycieczki do Belgii
Złodziejstwo i tyle. Normalnie jak za komuny. Choć nie ma co się dziwic wójt to SLD a SLD to stara komuna!!!
3
ktosio 2015-07-25 12:56:46
Co się stało ze nie ma forum gniewina!
ktosio 2015-07-29 20:24:42
To co dziś zobaczylem na waszej sciezce przyrodniczej wola o pomate do nieba. Syf i Jeszce raz Syf!!!! Dobra reklama dla Gniewina! Idioci! Durnie! Gamonie! Inaczej was nazwać nie można razem z panią dyrektor na czele. Szkoda ze nie idzie wysłać tu zdjęć.
2
ktosio 2015-07-30 08:40:45
Spotkałem dziś na poczcie turystów którzy się zalil na gmine, ceny i hotel
Rozmawialiśmy chwile i powiedziałem jak tu jest zeczywiscie czyli prawde o gminie. Powiedzieli krótko "Więcej tu ku.....nie przyjedziemy " No cóż taka jest prawda o gminie. Też bym nie jechał na urlop do takiego burdelu
1
ktosio 2015-09-07 19:18:05
Pani Gabrysiu odradzam. Umowy jakieś sieciowe. Wygląda jak praca na 1/50 etatu. Do tego wyzysk zwykłego pracownika. Pracowała tam córka siostry. Zucili ja zima do trzech koron. Zimno i jeszcze raz zimno. Jak sobie rozpalily w kominku to wpadł jakiś debilny kierownik i zgasil ogień. Powiedział że to tylko dla gości a one dalej marzly. Ba sali było 7 st.! A jak to już jebnela to potem miała problemy żeby zarobiona kase odzyskać a pracowały "X " Godzin na dobę. Czyli do bólu. Tak że jak pani chce. Ale ma być jakaś nowa firma rybna za torami tam gdzie była wedzarnia. Niby szukają ludzi do pracy. Powodzenia w Szukaniu.
1
Bombastka 2015-09-13 12:48:56
Byłam pracownikiem od początku istnienia tego hotelu. Byłam, bo odeszłam. Mieli naprawdę fajną ekipę, młodych ludzi i chętnych do pracy - może trochę do przeszkolenia, ale to było do załatwienia. Nie wykorzystali tego. Traktowali personel jak ludzi gorszej rasy. Nie doceniali. A szkoda, teraz z dawnej ekipy nie ma prawie nikogo. Hotel z potencjałem i wszystko przekreślili "prezesi", "dyrektorzy" i inni "decyzyjni". Rotacja ludzi jest i będzie, bo nikt nie zagrzeje tu długo miejsca. Być może teraz jest lepiej, nie wiem. Życzę aktualnym pracownikom więcej szczęścia i wytrwałości, bo o pracę trudno i nie zawsze możemy wybrać miejsce, które nam odpowiada.
2
ktosio 2015-09-15 22:28:24
Pani Bombaska. Nie dziwie się że pani odeszła z hotelu. Skoro gamonie że stolka olewali pracowników, często wyzywajac od różnych. Mam nadzieję że udało się pani znaleźć normalna i przyjemna prace
ktosio 2015-10-02 06:17:11
Panie Rusin troche pan pisze zagatkowo. Czy chce Pan tam pracować czy wypoczywać? Jedno i drugie odradzam. Takiego syfu nie polecam. Pracowników jebia ile mogą a co do wypoczynku to nie jest warte tej kasy jaka żądają. Jadą na ludzi ile mogą. Bo pan Kochan obiecał milion zł za Sezon! No i coś nie wyszło :-). Nie dziwie się że ch.... Z tego wyszedł. Z taką obsada nie.ma.co się dziwic
No i za tą obietnice wojtowi leci ze stanowiska. No cóż nie równa się ze Zbyniem w piciu wódki :-D
zyta 2015-10-27 08:18:11
...pracowała tam znajoma (jak nie harowała za marne 8zł /h) w hotelu i muszę powiedzieć ze kompletnie brak tam organizacji, Pana Kochana zastąpił teraz nowy prezes Krefta(wojskowy z Wejherowa) od razu zapowiedział ze zleceniodawców pozwalnia, z Panią dr wyjechał do biura zwykłych pracowników, czepia się że za duszno w hotelu że za dużo oświetlenia i wiele innych. jak ten hotel ma zarabiac na siebie jak każdy nowo przyjęty prezes czy dr ma puste kieszenie które trzeba najpierw napełnić, pracownicy przyjmowani są po znajomościach i po rodzinie Pani Kwaśniewskiej z Urzędu, prawej ręki wójta... Więc o czym my tu mówimy....?
3
ktosia 2015-11-07 10:54:57
Jak na prezesa spółki można mianować trepa, który jest oderwany od rzeczywistości. To nie koszary Panie Wójcie. Życie w Gniewinie przypomina scenariusz do filmu "Ranczo".
3
ktosio 2015-11-11 05:12:59
Pani ktosia. Widziała pani normalnego trepa? Bo ja nie :-D. A jak wiadomo każdy trep ma zryty mózg. Pozdrawiam.
4
kociak 2015-11-21 19:17:17
Gmina chuczy pracownicy umowy smieciowe za 8 zl na godz wyrabiaja etaty ale co nie liczy sie do niczego jak sa goscie to najlepiej zamieszkac kolo hotelu aby miec blizko sobie pensyjke dac i ciepla posadke emerytowanego trepa dali co ma emeryturke z 5 tys niech da to pracownikow a sam siedzi na tyłku pod piecem
3
ktosio 2015-12-09 08:50:14
Kociak napisz Jeszcze raz :-). Połowy nie można zrozumieć. Napisz bez nerwa, piwa itd. ;-)
ktosio 2015-12-09 15:55:26
Popek To nie znasz tego hotelu i ich szefostwa :-D. Oszczędności są wszędzie prócz szefostwa
Nie wiem czy wiesz ale wójt zwolnił pare osób.i kupił lampki św za 30 tysięcy! Tak tysięcy! Połowa nie działała. Więc reklamacja Zbyniowi to nie pasowało bo lampki już mają świecić. To naprawiaja je robole z komumalki. A jak nie da się????? To po reklamacji i 30 tysiącach!!!! Na takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest kasa! A jak spadnie śnieg to nie ma kasy na odśnieżanie!
1
j-23 2016-01-30 12:05:06
Prawda cała prawda i tylko prawda. Co tam robi konfident, kiedyś ich zatrudniali w szatniach w knajpach i w wc w hotelu żeby donosili a teraz zostają prezesami i też donoszą. Nie ma byłych konfidentów, kto się raz zeszmacił będzie kapował zawsze bez względu na system. Bardzo ciekawie to pokazuje film Czas Honoru, konfident jest zawsze konfidentem bez względu komu donosi, Polakom, Niemcom czy Sowietom on zawsze jest wyżymany taki jest los szmat.
1
j-23 2016-02-01 22:22:05
Mój komentarz odnosi się do wpisu Pana Samolewicza został usunięty,postanowiłem wpis Pana Samolewicza umieścić ponownie ciekawe komu się znudzi.Cytuję:
"Zgadzam się z opinią p.Zyty, która pisze "...pracowała tam znajoma Pana Kochana ... zastąpił teraz nowy prezes Krefta(wojskowy z Wejherowa)od razu zapowiedział ze zleceniodawców pozwalnia... są po znajomościach i po rodzinie Pani Kwaśniewskiej z Urzędu, prawej ręki wójta... Więc o czym my tu mówimy....?

Zgadzam się również z opinią p.Ktosi, która napisała " Jak na prezesa spółki można mianować trepa, który jest oderwany od rzeczywistości. To nie koszary Panie Wójcie. Życie w Gniewinie przypomina scenariusz do filmu "Ranczo".
i zgadzam się również z opinią ktosio, który pisze " Pani ktosia. Widziała pani normalnego trepa? Bo ja nie.
A jak wiadomo każdy trep ma zryty mózg".

A teraz ja Bernard Samolewicz (bsamolewicz@wp.pl) zachęcam wszystkich zainteresowanych, aby weszli do internetu i zapoznali się z tzw. listą NOWAKA tj. wykaz „ 1706 osób wykonujących obecnie funkcje publiczne, które przyznały się do współpracy z SB”. Na liście tej pod nr 739 widnieje zapis :„KREFT, ROMAN, LEON, 1957, 54, MON, ŻOŁNIERZ ZAWODOWY” (nr na alfabetycznej liście Nowaka, nazwisko, imię, imię ojca, rok urodzenia, nr z ustawy, pełniona obecnie funkcja publiczna.
Pytanie kierowane do p. Krefta dwukrotnie, czy to prawda nie odpowiedział. Zatem można twierdzić, że to współpracownik SB w PRL."
4
ktosio 2016-02-23 16:45:39
Mam pytanie. Czemu macie takie ceny za jedzenie??? Skoro wszystko grzejecie w mikrofali. I udajecie że zrobił ja kucharz. Skoro on jest tylko na tel. I na pewno do jednej osoby nie przyjedzie.
2
j-23 2016-04-13 08:42:52
czy to prawda że prezes konfident już nie pracuje w tym hotelu?
1
ania 22 2016-04-28 14:14:58
jedno słowo , które opisuje to miejsce to wyzysk!!!brak ludzi do pracy a Ci co zostali są wykorzystywani do granic możliwości .Brak jakiejkolwiek organizacji pracy , chaos totalny.zamiast zając się dbaniem o dobre imię hotelu zajmują się zmiana prezesów a hotel spada na psy! podziwiam osoby, które chodzą tam na spa!!syf, brud, poniszczone sprzęty.Dla mnie ten hotel to jakieś nieporozumienie!!a wszystko zasługa władz hotelu zaczynając od właściciela kończąc na dyrekcji!
4
j-23 2016-04-30 14:01:49
jeżeli zmiana prezesa dotyczy konfidenta to takie rozwiązanie na pewno przyniesie korzyść a hotel zacznie funkcjonować.
2
krysza 2016-10-17 15:09:09
Witam
Spa w tym hotelu to jest jakas porazka bardzo maly basen wiec poplywac nie ma gdzie a od pewnego czasu woda w jakuzzi jest wrecz zimna ma okolo 33-35 stopni pan odpowiedzialny za to odpowiada ze wszystko jest ok opisana sytuacja trwa od okolo 4 miesiecy i za kazdym razem slyszymy ze ktos slyszy o tym pierwszy raz czy jest to kierownik recepcji podobno odpowiedzialny za spa czy ktos inny to sytuacja sie powtarza nikt nic nie wie a woda dalej zimna zdecydowanie odradzam przyjazd do hotelu Mistral w Gniewinie
Pozdrawiam
1
Mnich 2016-10-17 21:26:28
Hotel Mistral Sport z tego co wiem poszukuje ludzi do pracy już na teraz, ogólnie warto się starać o nich.
ania 22 2016-11-27 05:26:06
Ludzie!przecież to miejsce powinni zamknąć!kuchnia truje ludzi!podziwiam ludzi korzystających ze spa przezież woda u nich w jacuzzi to siedlisko bakteri ,niecka bsenowa powinna być czyszczona raz w roku a oni to zrobili po 4 latach.gratuluję wszystkim korzystającym odwagi!,jsiłownia sprzątana raz w tygodniu żal a podłogi w szatniach to skupisko grzybów .zresztą pokoje już są w podobnym stanie wystarczy tylko wejsc i na dzien dobry plamy na dywanach . za duże aspiracje !
Zostaw swoją opinię o Hotel Mistral Sport - Gniewino
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Mistral Sport