logo PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.

PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.

Śrem

Opinie o PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.

waski 2016-01-08 01:35
doswiadczeni operatorzy sa kopani po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedosc ze nowi nie sa szkoleni i sa wsadzani na same dobre produkcje to stawka jest rowna, kiedys tak nie bylo. operator ze stazem mial wieksza stawke godzinowa od taiego swiezaka ktory zadowolony ze marobi hitow, a jak trzeba ustawic to przerazony.
1
gość22 2016-01-11 19:38
jeśli ktoś trafi na dział mr. powodzenia, tylko dla osób o mocnych nerwach i odpornej psychice. niestety w tej firmie nie ma takiej opcji żeby przenieśli kogokolwiek na inny dział.
1
kinia 2016-01-17 18:09
często ludzi zwalniają, czy sami odchodzą?
1
hehe 2016-02-03 00:22
Drugi Dutron????
4
xyz 2016-02-10 19:02
DOCENIAJA? Ciekawe gdzie, na jakim dziale. Skoro nawet wypruwając sobie flaki nie zasługujesz na porządną premię.
8
fox 2016-02-18 07:44
nie doceniaja pracownikow pracowalewm 5 lat a w kazdej firmie trzeba sie narobic tyle
Zdumiona 2016-02-24 17:07
Klasę firmy poznaje się po tym nie jak cię zatrudniają tylko jak cię zwalniają PF wyrzuca człowieka na plac nawet w czasie mrozu, deszczu i śniegu jak szmatę
szczerze odradzam pracę w tej firmie .
3
pracownik 2016-02-24 19:35
witam wszystkich,chce powiedziec ze ta firma schodzi na psy,tam jest coraz gorzej i nie zanosi sie na lepsze.menager tampo to chyba z kosmosu jest bo jego nie trafne pomysły doprowadzaja ludzi nerwicy.a nie jeden jego pomysł juz legł w gruzach czy tak bedzie i tym razem.czas pokaze.a premie,ja tego tak nie nazywam bo to sa same ochłapy na odczepne.
5
wspt 2016-02-25 22:20
jakie premie według nowego systemu naliczenia premii to należy się tylko brązowym językom no i brązowym nosom ....BRRRR
trzymać się z daleka od tej firmy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
2
yhwyx 2016-04-28 22:48
Witam!!
Jak praca wygląda na magazynie? Byłam na rozmowie i wyglądała ciekawie. Zrobią uprawnienia na wózek widłowy, i tak ciężka praca na magazynie to raczej nie jest. Wypłaty jak wyglądają? Fajnie czy jednak średnio. Premie?
yhwyx 2016-04-28 22:49
Witam!!
Jak praca wygląda na magazynie? Byłam na rozmowie i wyglądała ciekawie. Zrobią uprawnienia na wózek widłowy, i tak ciężka praca na magazynie to raczej nie jest. Wypłaty jak wyglądają? Fajnie czy jednak średnio. Premie?
6
Narobiona 2016-04-29 13:42
Premia tylko dla tych ( usunięte przez administratora )brygadzistą a narobisz się tak że ci w pięty pójdzie jak masz jeszcze zdrowy kręgosłup to odpuść sobie .
O świetach typu 1 maj 3 maj 11 listopada ,Boże Ciało jeśli wypadają w tygodniu to możesz zapomnieć to firma holenderska i oni nasze święta mają głęboko w zadku .to tyle aha wypłata jest na czas to jedyny pozytyw
1
luk22 2016-05-06 00:36
Mam opcję pracy na magazynie w PF LOGO. Prosiłbym o rzetelne opinie odnośnie pracy na stanowisku pracownika magazynowego - co wchodzi w zakres obowiązków, i czy ciężko jest wyrobić normę (target)?
4
bartek 2016-05-10 19:28


Witam .Jak praca wygląda na magazynie?
BumBUm 2016-05-11 08:19
Poczytaj inne wpisy o magazynie to się dowiesz
blabla 2016-05-11 22:06
niezależnie gdzie trafisz i tak bedziesz musiał nosic kartony które mają średnia 12kg niby mało ale dla kobiety to dużo szczegónie jak np 20 kartonów z palety musisz zabrać, premi prawie nie ma , nadgodziny no i praca w święta praktycznie każde oprócz wielkanocy i bożego narodzenia ale dotycvzy tcałej firmy, aha to że jestes na jednym dziale magazynu nie oznacza że nie pójdziesz na inny dział również na producje.jak jest bardzo dużo roboty to w sobote idziesz na 9 rano do 17 jeśli kończysz w piątek o 22.NIe POLEcaM!!!
1
sdc 2016-06-16 00:32
są płatne sobota 100% a jak zstajesz po godzinach np 14-16 to masz 50% aa za sobote jak chcesz może miec wolne w tygodniu wtedy masz dzaien wolny ale nie masz 100% tylko dostjesz 6o zl
1
ssss 2016-06-17 12:05
no dość dużo zależy gdzie trafisz , na hali latem masz ponad 30 stopni także na dworze jest czasem chłodniej:) ogólnie liczy się norma i biorą każde do pracy jak leci nie trzeba się zbytnio starać:)
misia 2016-07-06 19:50
hej!!
pracuję w Gądkach na produkcji ale szukam pracy nowej w okolicach czy mogę prosić o jakieś namiary na Waszą firmę tzn. gdzie można zostawić cv??
czy przyjmują do WAS ??
JAK TO TERAZ WYGLĄDA??
pomożecie ??
pozdrawiam czytających...:)
Zdumiona 2016-07-07 18:58
Daj sobie spokój na produkcji w Pf jest latem 36 stopni ciepła no ale dostaniesz loda za złotówkę !!!!!
5
śmiech na sali 2016-08-13 14:16
Syf, kila i mogiła. A i smród. I to wszystko za śmieszne pieniądze. Ludzie!!! Wszędzie tylko nie na produkcję!
2
śmiech na sali 2016-08-13 14:17
Syf, kila i mogiła. A i smród. I to wszystko za śmieszne pieniądze. Ludzie!!! Wszędzie tylko nie na produkcję!
4
w 2016-08-13 23:22
trzynaście brutto
nowa 2016-08-15 19:04
ja mam na początek przez agencje 13,5 brutto i mówia że po przejściu do na stała prace jest od razu 14. to prawda?
TakiSobie 2016-10-14 15:36
Pracowałem w tej firmie około roku na magazynie. Zero logistyki, zero planowania. Magazyn leży i kwiczy. Bałagan, chaos i anarchia. Zostałem zatrudniony na jeden dział, odwiedzałem bardzo często wszystkie inne z braku ludzi. osoby zarządzające nie maja pojęcia o swojej pracy i jak i tego co robią ich pracownicy. Jestem magazynierem, pewnego dnia oddelegowano mnie na produkcje.... żeby kłaść wykładzinę na podłodze... Zerowe poszanowanie pracownika. Jesteś dla nich tylko elementem, częścią maszyny, która jak się coś popsuje zawsze można wymienić. Nie ważne czy stary pracownik czy nowy. Kadra wymaga ale od siebie nic w zamian nie daje. Nawet dobrego słowa nie uświadczysz. Jedynym plusem są tam ludzie. Oczywiście nie wszyscy, większość to kapusie :) Nie polecam, szkoda zdrowia, nerwów i czasu :)
4
danse 2016-10-14 21:42
Hej, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków? Dziękuję za szybką odpowiedź.
AMS 2017-01-17 14:49
Witam! Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak wygląda praca grafika DTP w tej firmie? Czy warto aplikować? Jaka jest atmosfera i zarobki?
Pozdrawiam
Fistaszek 2017-01-17 23:20
praca jak praca nie jest zła na magazynie tylko żądzą koledzy jesli podpadniesz jednemu z nich (mozesz dogadywać się lepiej z innymi pracownikami) to nie przedłużą ci umowy kasa jak są soboty (100%) to około 2 tys premie tragika dział Qc miał aż 18 zł. Ludzie wydają się w porządku ale tylko z niektórymi można porozmawiać z sensem. Bardzo dużo ludzi podpierdziela. Na samym końcu dodam że zawsze leci ta sama formuła. Brygadzista nie był z ciebie zadowolony chociaż zrobiłeś postępy ale nie jesteśmy z ciebie zadowoleni. I to by było na tyle jeśli ktoś chce pracować w tej firmie musi wchodzić w tyłki bo inaczej marny los...
6
Egon 2017-01-18 19:51
Tampony druk to również sami dupo włazy i wazeliniarze.kto może si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to może innych to wciąż gnają.stanowisko plamisty to już sam hardkor osoba na nim to już tak w piòra obrosła że szok zwłaszcza na zmianie Rafała.lepiej do maszyny ja posadzić niż ma nic nie robić wredna wazelina.odradzam pracę w tej firmie.
5
Rrrrrr 2017-01-18 23:28
Całkowita prawda do jednego wora razem z liderką hermetika.
3
Marian 2017-01-21 20:36
Najlepiej jak ktoś zwala winę na wszystko dookoła A prawda jest taka że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się na prawo i lewo i jeszcze liczy na nie wiadomo jaką premię i zaszczyty , trzeba się zastanowić czy idziesz do pracy czy pogadać sobie "z sensem" chyba Ci się pomyliły miejsca trochę.
Zszokowany 2017-01-25 20:47
Jesli chodzi o dzial tampo to liderka hermatica i planistka ze zmiany Rafała przechodzą już same siebie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiem bo tam pracowałem. Dziwię sie, że nikt tego nie widzi. Pracę w tej firmie ODRADZAM!!!
9
Egon 2017-01-30 08:47
To ty chyba mylisz miejsca lub należysz do tego grona osób co liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] panu G.wiem jak jest bo jestem tam co dziennie.i nie rozglądam się na boki aby rozmawiać a premie to sama sobie odpowiedź czy można je tak nazywać gdy dostaje się od 50 do 100zl śmiech a zarazem żałosne to jest.
3
zadowolona. 2017-02-06 09:41
Pracuje w firmie od dłuższego czasu. Praca jak i płaca w porządku. Zawsze i wszędzie może byc lepiej i więcej. Rafała zmiana jest zgrana ekipa! A liderki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za stówę premii. Jak jesteście tacy chętni to spróbujcie chociaż miesiąc je zastąpić. A wasze narzekanie do niczego nie prowadzi, wiec zamiast kłapać jęzorem złóżcie CV do sokołowa, może praca tam sprosta waszym wygórowanym wymaganiom! ;)
1
JoJoJo 2017-02-07 21:59
A może wypowie się ktoś, kto pracuje/pracował na dziale kontroli jakości?
podłużna 2017-02-20 10:55
siostra pracuje i sobie chwali, na dwie zmiany bez nocek, zaczynala przez HRC, teraz ma umowe we firmie. Nieco wiecej niz najnizsza krajowa, dodatki, premie, bony itp., na produkcji najwiekszy syf z tego co slyszalem, przemial ludzi niepospolity.
map 2017-02-22 11:20
Witam. Ktos powie jak wyglada stanowisko w dziale utrzymania ruchu? Jak zarobki i atmosfera w pracy?
mnb 2017-03-15 19:58
J
ckasr3341 2017-03-19 23:44
Witam, chciałbym rozpocząć pracę w PF. Słyszałem, że macie dział GPE. Z ilu maszyn się składa i jakie zlecenia są tam robione? Jakie inne działy sitodruku są w tej firmie?
zenek 2017-03-23 14:42
dajcie jaką wiarygodną opinię o dziale transferu? Jak brygadziści tam?
1
co mi tam 2017-04-07 22:14
Ciekawość to pierwszy stopień do piekla :-)
1
y 2017-04-27 08:19
ogólnie porażka. Pseudo kierownik z Tampo to jakiś ciulek który dostał stanowisko po znajomości. Koleś z kosmosu na niczym się nie zna, ma swój świat I swoje kredki. Każdy jego super pomysł padł po max tygodniu. Z ludźmi nie potrafi rozmawiać. Typowa panienka, dwie lewe rączki które boi się ubrudzić. Jak jest, to truje ludziom doope jak trutnia nie ma- robota idzie. Jaki z tego wniosek? Brygadzist R to dopiero wazelina bez swojego zdania. Pasują do siebie....Zarobki bez szału
5
Ktoś 2017-04-27 11:36
Pracuje na zmianie "A" w tej firmie już od dłuższego czasu. Na początku było wszystko ładnie pięknie, aż po czasie zaczęły wychodzić tak zwane brudy. Brygadzista z tampo to dwulicowa osoba ! razem z całą "bandą" przy jego biurku. Liderki mają wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] im w głowach. Ale jak człowiek zamieni zdanie z osobą obok drukującą na maszynie to zaraz jest krzyk i donoszenie na nią że nic nie robi i tylko gada. Premie to jakaś porażka.. 20zł brutto i jeszcze Ci powiedzą "ciesz się bo mogłeś nic nie dostać" .. Tak samo te "podwyżki" śmiech na sali. Nie wiem tylko z jakiej racji ukraincy dostali podwyżki. Polak zatrudniony przez agencję w tym momencie poczuł się jak imigrant, bo został potraktowany na równi z tymi śmierdzielami. Na prawdę jeżeli ktoś chce przyjść do tej firmy to niech się zastanowi 2 razy nad tym...
4
Nowa 2017-04-27 17:24
Ktoś może wyrazi swoją opinię na temat kolorystek, ich pracy jak i całego działu. Pozdrawiam
1
Ono 2017-05-01 21:49
Ta firma to jedna wielka porażka razem z tymi żałosnymi podwyżkami, oj sorki to przecież holenderska korporacja a nagrody i podwyżki jakieś ukraińskie!!
1
!!!!!!!!!!!! 2017-05-01 21:54
ludzie czy w końcu przestaniecie narzekać na tą firmę, ludzi podwyżki i inne bajery. Jak się Wam nie podoba to idźcie gdzie indziej, bo na pewno bedziecie mieć 'lepiej'. Nie da się czytać tych żenujących wypowiedzi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
wójek dobra rada 2017-05-02 10:53
Dam ci super rade! :-) jak wejdziesz nastepnym razem na ta strone to zamknij oczy i udawaj ze tego nie widzisz! Wtedy skupisz sie na robieniu ponad norme! ;-) i problem zniknie!i wiecej wykrzykników bo niektorzy moga nie widziec. Nie dziekuj,drobnostka! ;-)
1
Juras 2017-05-02 19:04
Nie no podwyżki"swietne" czesc starych pracownikow dostala 50gr a czesc 75 gr niektorym sie nawet zlotowka trafila!oczywiscie wszystko brutto.Na pytanie czemu 50gr a nie 1zl odpowiedza ci bzdury z tyłka albo ze"bo tak".Facet sprzatajacy magazyn dostanie 1zl a laska ktora pracuje od poczatku kilka lat dostaje 50gr"bo tak" i lepiej nie wnikaj czemu bo rownie dobrze moglbys zapytac niemowlaka o teorie wielkiego wybuchu,dostaniesz rownie fachowa odp.Ogolnie kolesiostwo i dupowlastwo,jedyny plus taki ze nie ma nocek oprocz tego zenada i amatorka .Panie z kadr czasem zapomna ci dac czesc pieniedzy za to czy tamto ,zapomnijcie ze ktos was przeprosi kiedy po 50 odwiedzinach u pan z kadr ktore moglyby co najwyzej sprzedawac piwo w monopolu ze swoimi kwalifikacjami w dodatku dzuielnie bropnia swoich "racji"chcoiaz zadna nie wie co pieprzy,albo pogubia ci dokumenty.Aha no i lepiej niech nie widza ze zamieniasz kims slowo (chcoiaz cala gora plotkuje oficjalnie na magazynie na potege) bo pojada ci po rajtach chocbys robil za 10ciu.Przedszkole ,omijac z daleka kto madry ten sie stamtad szybko ulatnia
5
rrr. 2017-05-06 02:38
Dobrze powiedziane ;" kto madry ten sie stamtad szybko ulatnia " To znaczy za kogo się Ty uważasz? skoro tam jesteś i się nie ulatniasz?
2
Cząsteczka 2017-05-22 12:06
Praca na mieszalni jest bardzo uciążliwa. Jak nie wieje to śmierdzi, a jak nie śmierdzi to duszno. Nieprzyjemna atmosfera, można by powiesić siekierę. Dyskryminacja i wysokie normy, a mimo to praca tu jest niedoceniana. A podwyżki to upokorzenie.
1
Zostaw swoją opinię o PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O. - Śrem
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.