logo PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.

PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.

Śrem

Opinie o PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.

Printer 2015-05-29 21:44:17
Witam.
Mam 10 lat doświadczenia w druku na tekstyliach, obecnie przeprowadzam się z Łodzi i szukam pracy, na jakie mniej więcej wynagrodzenie mógłbym liczyć?
2
zi 2015-05-30 22:39:24
Tak dla niej , dla niej właśnie -Szacunek i możne być ludzi z ulicy pod pseudo szalonaola.
6
Printer 2015-06-02 20:44:11
Żadnych dodatków od obrotów?
wwwwww 2015-06-03 12:26:46
żadnych dodatków ale tez była podwyżka o całe 0,50 zł
ruda 2015-06-04 21:04:24
wlasnie,2 miesiace zastanawiali sie aby dac 0,50 groszy podwyzki,żenada w chuj,holendrzy dali nam 10 euro centow podwyzki hehehe,ciekawe czy tam w holandi ucieszyli by sie na takie podwyzki.w pf nie ma zadnej przyszlosci,nikomu nie radze tu isc do pracy wrecz odradzam.
2
Zarobiona 2015-06-12 10:26:55
Wzbogaciłam się bardzo na tej podwyżce jeszcze żaden pracodawca mnie tak nie obraził dając takie grosze za taką ciężką robotę ponad siły.
1
kuka 2015-06-14 18:28:26
Nic dziwnego ze ludzie nie chca tam pracowac bo nikt nie chce być poniżany!
lili 2015-06-16 19:30:06
Jeśli chodzi o dział jakości to nie polecam. Przyjmują nowe osoby co nie mają pojęcia o niczym...ale powiem jedno za żadne skarby nie chcę aby wróciła ta Pani którą zwolnili. Była wulgarna, chamska, i niekulturalna.
2
iki 2015-06-17 21:50:16
Pojecia to ty nie masz. A każdy jest taki.
kini 2015-06-18 14:39:22
Pojecia to miała na pewno . A chamscy itp to tam wielu jest jeszcze.
lili 2015-06-19 16:47:53
Pojęcie to ona miała jak ludziom życie zatruć a nie jak pomóc. Nikt jej nie pobije pod tym względem , wiem coś na ten temat bo nieraz dawała się we znaki...
A poza tym jak można zwracać się do ludzi w taki sposób jaki ona uznawała za "fajny"?! Ja tam się cieszę że jej nie ma.
mat 2015-06-20 18:44:56
No moim zdaniem to tam jest wielu, bo teraz każdy świętoszka gra. A ona nie pozwolila sobie i takich ludzi więcej. A nie co ludzi nie szanują !
nik 2015-06-20 18:49:33
Ona była mega fajna , a ci co nie lubieli to dlatego ze zle pracowali, bo ja pracuje 4lata i zawsze bylo z nią sie dogadać.
1
lili 2015-06-23 11:54:42
źle to pracowała ona ...ludzi nie szanowała również ona. Można wyrazić swoje zdanie ale ta Pani robiła to bez namysłu i żadnych zahamowań. A dogadać się mogli z nią tylko Ci co "dobrze z nią żyli". Można kogoś nie lubić ale to nie znaczy że trzeba go traktować źle.
ass 2015-06-24 12:43:40
melepetka z niej byla przekrencala jak mogla wstrzymywala zlecenia a za chwile jak bylo cos nie tak to na magazyn leciala po pisak do mazania by swe nazwisko na wo wymazac i krazyly oniej sluchy ze panow lubila pracowalem tam 6lat cos wiem pozdro
1
robol 2015-06-26 19:59:52
Dobre swoje nazwisko wymazywała a na innych kablowała, że psychicznie z nią nie wytrzymywali. No ale "kto pod kim dołki kopie ten sam w nie wpada"
nowy 2015-07-05 22:24:57
hej a jak wygląda praca w tej firmie na stanowiskach produkcyjnych gdy bliskie osoby są przełożonymi (np. powiązania brygadzisty/lidera z podległym pracownikiem )
agi 2015-07-07 22:30:14
No do jakości nie!Bo pani Kasia sama mówi żeby nie aplikować i narzeka bo na produkcji jest lepiej i zostałam.
3
o 2015-07-08 19:14:15
Sprawdzają ile km masz ze swojej miejscowości do Robakowa i według stawki PKS dają 50% tej stawki
1
rerefe 2015-07-22 20:15:46
jak jestes przez pf logo to mozesz wykupic karte multisport za niecale 60zl,na hali latem jak jest (a jest często) ponad 30 stopni to daja lody raz na zmiane,na swieta daja jakis szampan,no i premie jakies niecale ( usunięte przez administratora ) zl jak pracujesz rok i polowe z tego jak polroku, dojazd ze śremu autobusami , albo jak autem to 50% według pks,jakby co to na terenie firmy jest przystanek MPK,mo i min ( usunięte przez administratora ) brutto na godzine . nic ciekawego
pracus 2015-07-25 23:22:45
Hi śmiech premi nigdy nie ma calej ,zlotych gór tam nie zdobędziesz szkoda czasu.
1
miki 2015-08-04 22:31:51
W Jakosci nie chciałam bym robic bo tam narzekają panie i też mi odradzają ,ze tu warto przemyśleć to mocno.
kudłata 2015-09-04 20:35:10
praca w logo jako operator to masakra M daje wrzystkim we znaki nkt jej nie lubi 1500 szt moze 2500 mamy robic co to obóz pracy juz nie dlugo firma sie skończy bo nikt nie bedzie chciał pracowac JAKBEDA TAK GANIAC MOBING I TYLE
2
prorok 2015-10-14 21:16:17
Polecam cudowna firma pełna cudownych ludzi
1
waski 2016-01-08 01:35:17
doswiadczeni operatorzy sa kopani po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niedosc ze nowi nie sa szkoleni i sa wsadzani na same dobre produkcje to stawka jest rowna, kiedys tak nie bylo. operator ze stazem mial wieksza stawke godzinowa od taiego swiezaka ktory zadowolony ze marobi hitow, a jak trzeba ustawic to przerazony.
1
gość22 2016-01-11 19:38:17
jeśli ktoś trafi na dział mr. powodzenia, tylko dla osób o mocnych nerwach i odpornej psychice. niestety w tej firmie nie ma takiej opcji żeby przenieśli kogokolwiek na inny dział.
kinia 2016-01-17 18:09:26
często ludzi zwalniają, czy sami odchodzą?
hehe 2016-02-03 00:22:56
Drugi Dutron????
1
xyz 2016-02-10 19:02:46
DOCENIAJA? Ciekawe gdzie, na jakim dziale. Skoro nawet wypruwając sobie flaki nie zasługujesz na porządną premię.
4
fox 2016-02-18 07:44:43
nie doceniaja pracownikow pracowalewm 5 lat a w kazdej firmie trzeba sie narobic tyle
Zdumiona 2016-02-24 17:07:58
Klasę firmy poznaje się po tym nie jak cię zatrudniają tylko jak cię zwalniają PF wyrzuca człowieka na plac nawet w czasie mrozu, deszczu i śniegu jak szmatę
szczerze odradzam pracę w tej firmie .
1
pracownik 2016-02-24 19:35:21
witam wszystkich,chce powiedziec ze ta firma schodzi na psy,tam jest coraz gorzej i nie zanosi sie na lepsze.menager tampo to chyba z kosmosu jest bo jego nie trafne pomysły doprowadzaja ludzi nerwicy.a nie jeden jego pomysł juz legł w gruzach czy tak bedzie i tym razem.czas pokaze.a premie,ja tego tak nie nazywam bo to sa same ochłapy na odczepne.
1
wspt 2016-02-25 22:20:05
jakie premie według nowego systemu naliczenia premii to należy się tylko brązowym językom no i brązowym nosom ....BRRRR
trzymać się z daleka od tej firmy uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
1
yhwyx 2016-04-28 22:48:54
Witam!!
Jak praca wygląda na magazynie? Byłam na rozmowie i wyglądała ciekawie. Zrobią uprawnienia na wózek widłowy, i tak ciężka praca na magazynie to raczej nie jest. Wypłaty jak wyglądają? Fajnie czy jednak średnio. Premie?
yhwyx 2016-04-28 22:49:39
Witam!!
Jak praca wygląda na magazynie? Byłam na rozmowie i wyglądała ciekawie. Zrobią uprawnienia na wózek widłowy, i tak ciężka praca na magazynie to raczej nie jest. Wypłaty jak wyglądają? Fajnie czy jednak średnio. Premie?
5
Narobiona 2016-04-29 13:42:03
Premia tylko dla tych ( usunięte przez administratora )brygadzistą a narobisz się tak że ci w pięty pójdzie jak masz jeszcze zdrowy kręgosłup to odpuść sobie .
O świetach typu 1 maj 3 maj 11 listopada ,Boże Ciało jeśli wypadają w tygodniu to możesz zapomnieć to firma holenderska i oni nasze święta mają głęboko w zadku .to tyle aha wypłata jest na czas to jedyny pozytyw
luk22 2016-05-06 00:36:29
Mam opcję pracy na magazynie w PF LOGO. Prosiłbym o rzetelne opinie odnośnie pracy na stanowisku pracownika magazynowego - co wchodzi w zakres obowiązków, i czy ciężko jest wyrobić normę (target)?
2
bartek 2016-05-10 19:28:11


Witam .Jak praca wygląda na magazynie?
BumBUm 2016-05-11 08:19:12
Poczytaj inne wpisy o magazynie to się dowiesz
blabla 2016-05-11 22:06:24
niezależnie gdzie trafisz i tak bedziesz musiał nosic kartony które mają średnia 12kg niby mało ale dla kobiety to dużo szczegónie jak np 20 kartonów z palety musisz zabrać, premi prawie nie ma , nadgodziny no i praca w święta praktycznie każde oprócz wielkanocy i bożego narodzenia ale dotycvzy tcałej firmy, aha to że jestes na jednym dziale magazynu nie oznacza że nie pójdziesz na inny dział również na producje.jak jest bardzo dużo roboty to w sobote idziesz na 9 rano do 17 jeśli kończysz w piątek o 22.NIe POLEcaM!!!
1
sdc 2016-06-16 00:32:39
są płatne sobota 100% a jak zstajesz po godzinach np 14-16 to masz 50% aa za sobote jak chcesz może miec wolne w tygodniu wtedy masz dzaien wolny ale nie masz 100% tylko dostjesz 6o zl
ssss 2016-06-17 12:05:38
no dość dużo zależy gdzie trafisz , na hali latem masz ponad 30 stopni także na dworze jest czasem chłodniej:) ogólnie liczy się norma i biorą każde do pracy jak leci nie trzeba się zbytnio starać:)
misia 2016-07-06 19:50:50
hej!!
pracuję w Gądkach na produkcji ale szukam pracy nowej w okolicach czy mogę prosić o jakieś namiary na Waszą firmę tzn. gdzie można zostawić cv??
czy przyjmują do WAS ??
JAK TO TERAZ WYGLĄDA??
pomożecie ??
pozdrawiam czytających...:)
Zdumiona 2016-07-07 18:58:39
Daj sobie spokój na produkcji w Pf jest latem 36 stopni ciepła no ale dostaniesz loda za złotówkę !!!!!
3
śmiech na sali 2016-08-13 14:16:54
Syf, kila i mogiła. A i smród. I to wszystko za śmieszne pieniądze. Ludzie!!! Wszędzie tylko nie na produkcję!
1
śmiech na sali 2016-08-13 14:17:28
Syf, kila i mogiła. A i smród. I to wszystko za śmieszne pieniądze. Ludzie!!! Wszędzie tylko nie na produkcję!
3
w 2016-08-13 23:22:28
trzynaście brutto
nowa 2016-08-15 19:04:14
ja mam na początek przez agencje 13,5 brutto i mówia że po przejściu do na stała prace jest od razu 14. to prawda?
TakiSobie 2016-10-14 15:36:17
Pracowałem w tej firmie około roku na magazynie. Zero logistyki, zero planowania. Magazyn leży i kwiczy. Bałagan, chaos i anarchia. Zostałem zatrudniony na jeden dział, odwiedzałem bardzo często wszystkie inne z braku ludzi. osoby zarządzające nie maja pojęcia o swojej pracy i jak i tego co robią ich pracownicy. Jestem magazynierem, pewnego dnia oddelegowano mnie na produkcje.... żeby kłaść wykładzinę na podłodze... Zerowe poszanowanie pracownika. Jesteś dla nich tylko elementem, częścią maszyny, która jak się coś popsuje zawsze można wymienić. Nie ważne czy stary pracownik czy nowy. Kadra wymaga ale od siebie nic w zamian nie daje. Nawet dobrego słowa nie uświadczysz. Jedynym plusem są tam ludzie. Oczywiście nie wszyscy, większość to kapusie :) Nie polecam, szkoda zdrowia, nerwów i czasu :)
1
danse 2016-10-14 21:42:07
Hej, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków? Dziękuję za szybką odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O. - Śrem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PF LOGO EXPRESS SP. Z O.O.