ALTERNUS

Gdańsk

Ocena pracodawcy 4/6

na podstawie 15 ocen.

ALTERNUS
4 15 6 1

Opinie o ALTERNUS

Pasza

Widze cisza grobowa,coś sie zmieniło,zwolnił sujka tą bande złodziei wkoncu?

Pracownik
@Pasza 28.07.2018 21:59

Byś chciał????,a jeżeli chodzi o firmę to tak jak w każdej zawsze się znajdzie to coś,wypłata jest na czas, jak masz orzeczenie to dostajesz umowe o prace,mozna sie dogadać w każdej sprawie,a że wykorzystują hm.a gdzie teraz niewokorzystują,ale nikt nikogo nie zmusza do tego zawsze może się zwolnić,a kierownictwo no cóż????najlepiej przyjść i samemu się przekonać

Pasza
@Pracownik 10.08.2018 00:47

Witaj robiłem chwile i na temat kierownika i pewnych osob mam jedno zdanie (usunięte przez administratora) I OSZUSCI

Anonim

Zgodnie z art. 212 Kk, zgodnie z którym kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. Sprawa o ubliżanie, wyzwanie, oszczerstwa oraz o podawanie się za inne osoby lub pisaniu w ich imieniu została zgłoszona na policję.

Leszek

Drodzy użytkownicy, forum nie jest miejscem na przepychanki słowne i obrażanie siebie wzajemnie. Przypominam, że to obszar w którym powinny znajdować się opinie o pracodawcy. Potencjalni kandydaci poszukują tu merytorycznych informacji na temat zatrudnienia w firmie ALTERNUS . Czy możecie powiedzieć coś więcej na temat warunków zatrudnienia oferowanych przez pracodawcę? Czy pracodawca oferuje stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, wynagrodzenia są adekwatne do wykonywanej pracy? Czy można liczyć na jakieś benefity pozapłacowe?

Pasza

Piotrek byłeś jesteś i będziesz przydupasem tych złodziei nie mam ci za złe tego co piszesz tylko to że kiedyś piliśmy to gadałeś co innego a teraz co sie zmieniło?może sam zacząłeś kraśc jak ta cała klika oszustów?

Piotr G

Mamy się dobrze!!! I (usunięte przez administratora) wam do tego!!! Ile można pisać takie brednie... Mogła byś już skończyć

Obecny Alternusik

Dla wszystkich nie potrafiących rozstać się z Alternusem mamy się dobrze a nawet bardzo dobrze :) Tak by nie mówić bez pokrycia zapraszam do Tunelu pod Martwa Wisłą Ściany pomyte chodnik czysty mmmmm :) A za to w wakacje zapraszamy do Warszawy tunel Wisłostrady też czysty wręcz błyszczący Pozdrawiamy

Były alternusik
@Obecny Alternusik 23.05.2018 07:54

A co?? Liżecie na własną rękę ?? Szkoda, że (usunięte przez administratora) kierownika nie liżecie... Języki jak u kotów :D Chyba, że kierownik liże razem z Wami :D

Nick
@Były alternusik 31.05.2018 20:51

Brawo za inteligencję... Twój rozmiar mózgu także jak u kota :D Znajdziemy cię "były alternusiku" a może jednak obecny. :)

Były alternusik
@Nick 02.06.2018 09:42

Kot ma wyższe IQ od Pana Panie... w sumie Kura jest bardziej inteligentna od Pana osoby.. Dla wiadomości, nie musicie mnie daleko szukać, bo przebierzemy się na tej samej szatni.... Nie pozdrawiam :D

Nick
@Były alternusik 02.06.2018 17:38

Więc gdzie ta Szatnia?

Były alternusik
@Nick 02.06.2018 23:18

To Ty nie wiesz, gdzie się przebierasz? :D Bo ja wiem.

Tomasz

Były pracownik skoro jestes taka odważna pisać takie rzeczy podaj swoje imię aj sory wiadomo kim jesteś . Niemasz wogole wstydu tyle ci tylko powiem A jak jestes taka cwana cwany napisz swoje imię to porozmawiamy A odemnie I od mojej kobiety się (usunięte przez administratora)

Były pracownik

Dla mnie najbardziej fałszywy, był Tomasz I i jego cud blondyneczka,ktora nie imała się żadnej pracy nigdy. Mateusz nie ukrywał że jest fałszywy i był ale ten Tomek udawał przyjaciela a potem kopnął w płacy każdego i swoją meryy zawsze brał że sobą ona spała na szatni a inni dygali na nią. Zaczęło to pracować miała męża a potem przezucilo na pewny element biegnie za kasa tylko kto da jej więcej. A jak gadasz z nimi śmieją się w twarz i udają jacy nie są zmęczeni a (usunięte przez administratora) robili.

Były alternusik

W tej firmie to większość na innych plotkuje ... A nawet nie wiadomo, kiedy.... Mam na myśli Naszą "Kochaną" Panią Jankę z szatni nr. 516, wybranego przez znajomości, albo klękanie pod biurkiem kierownika - Mateusza, Teraz wiem, dlaczego z niego taka wredota. ... Po rodzicach.. Możliwe że nawet jego żonka leci równo z tematami innych ludzi. A odnośnie Prezesa.... Nie raz zostałem oszukany i pracowałem normalnie, a kiedy nadszedł dzień wypłaty, to ode mnie telefonu nie odbierał. . Z innego numeru telefonu bez problemu. ... Tylko, kiedy usłyszał, że przelew z wynagrodzeniem nie dorarł, to udawał, że traci zasięg. . Aż śmieszane. ... :D

Piotr G

DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH ALTERNUS MA SIĘ DOBRZE

anonim

(usunięte przez administratora)

Piotr G

Pasza idź swoje żale wylewaj gdzie indziej bo twoje komentarze są już nudne .To że Tobie nie chciało się wiecznie pracować bo wszędzie źle to twój problem Cykorze.To że ludzie pracują normalnie I uczciwie tak Cię to boli he ,w aptece zapytaj o maść na ból (usunięte przez administratora) .Tyle czasu minęło A ty dalej płaczesz i to jeszcze chlor jako pasza wypisuje

Asia S

Ludzie spójrzcie nata żonke teraz wielka panią na stoczni zgrywa A jego gruba pupa w biurze siedzi.Jednego trzeba współczuć oddechu Mateuszka I jego żółtych zębów

Leszek
@Asia S 06.05.2018 20:30

Pani Asiu skoro Pani nie rozumie, że tego typu obmawianie jest karalne. Jesteśmy zmuszeni zgłosić do firmy o incydencie Pozdrawiamy zespół.

Bożena Z********a

Witajcie, Prosiła bym zostawcie mojego Pasze, to biedne dziecko nie wie co pisze. To że jestem starsza od niego o 25 lat nic nie zmienia między nami... Jeden lubi jędrne ciało a drugi pomarszczone. Te rozmowy nie mają sensu jako najstarsza kończę to !!!!! Pozdrawiam

Piotr G

Pasza idź się wypłacz mamie w rękach bo jestes niedorajda I cie wszyscy oszukują A ty się dajesz biedaczek z Ciebie. Zapewne byles nierobem A myślałeś że będziesz mial niewidomo ile godzin za nierobstwo tchorzu.

Pasza

Widze co niektórzy nie wiedza jak było kiedys,specjalnie podałem taki nick bo jakbym powiedzial chociaz imie to kazdy by mnie skojarzył ale naprawde zostalem kiedys niezle wykiwany przez przez tych ludzi o ktorych wspomnialem na spora ilosc godzin i nie tylko ja byli inni a ta cala banda rozdzielala to miedzy soba brali po 2,500 wyplaty a nic nie robili jogi spal na szatni oszukiwal budowniczych ze chodzil w nocy po zbiornikach sprawdzac spawaczy czy robia spal cala noc i godziny zaliczone drugi pan T tez niezly wode pompowal godzine a potem spal razem ze swoja piekna blond mery a mateusz o tym wszystkim wiedzial i to tolerowal a ty piotrek G byles jestes i bedziesz glupi skoro tego nie widziales pozdro

Piotr G
@Pasza 25.04.2018 22:08

Pasza powiedz po co tutaj wchodzisz jak niemasz odwagi podać swojej tożsamości skoro cie oszukali to się dałeś? Głupi to Ty wlasnie jestes he.Panie pasza A w życiu trzeba umieć sobie radzić boli Cię to że mieli godziny A się nie narobili? Jestes zwykłym debilem że tyle czasu nie robisz wchodzisz z face konta i wypisujesz bzdury pijaku

Pasza

Krzysiek to był kiedyś Podobny do jezusa byl jeszcze taki co pod prysznic w sukience chodzil w techno robil wczesniej a darek tez byl muszynski mial na nazwisko wiec nie gadajcie ze nie robili to raz a dwa to firma rzeczywiscie do bani TOMEK-MATEUSZ-KASKA-JOGI=MAFIA uwazaj ie na nich jak sie zatrudnicie niezle kombinuja zeby tylko jak najwiecej nachapac

Alternusik
@Pasza 09.04.2018 20:53

I był też taki jeden tłuk co wziął sobie babę 25 lat starszą, która za niego wszystko mówiła nawet do biura chodziła się za niego tłumaczyć czy wykłócać a nie wspomnę już o tym jak na mega kacu spał pod szafkami... to chyba o panu panie pasza

Alternusik
@Alternusik 23.04.2018 19:14

Aha i jeszcze wspomnę, że o tej pani 25 lat starszej, jeden z lepszych budowniczych na stoczni wyraża się " leniwe bydlę " taka była pracowita.

Ja
@Alternusik 23.04.2018 19:14

A to nie była jego matka???? Byłem świecie przekonany że to jego matka. Żal takich ludzi....

Alternusik

Hahaha co za banda oszołomów tu wlazła hahaha. Najpierw tłuki to się do podstawówki cofnijcie. Żal (usunięte przez administratora) o wszystko wiecznie ściska haha. " stara gwardia ? Chyba mowa o pijakach, która się zapiła , albo powpadali na bramie za alkohol. Firmę opisują zawistni i zazdrośni. Ładnie wam tam żal (usunięte przez administratora) ściska skoro nie robicie tam od ładnych paru lat, nie wiecie co się tak naprawdę dzieje a dalej komentujcie.Co za buractwo i żenada. Tak (usunięte przez administratora) na kasę i godziny szczególnie teraz jak się przepisy pozmieniały i kontrolują wszystko. Trzeba było być prowadzącym lub prowadzącą na statkach i to konkretnych a nie na popiardółkach czy śmiesznych doczkach i zasówać ciężko a nie przy każdej cięższej robocie płakać, narzekać i stękać. Pchali się na stocznie i wielce zdziwieni, że zapieprzać trzeba. Połowa wpisów tu jest z fake kont. Tacy ludzie nawet nie robili w Alternusie. Co za żenada. Ps. Gangi, mafie i samochody górą!!!!

@asia @pasza i jak tam Chcesz

Elo Elo haha czy dorośli ludzie zaczynają kiedyś myśleć .....?? Jeden wypisuje i podaje się jako kilka osób (poprostu, cwaniaczkuw, Ukraińcuw nie wspomnę już o składni zdania która wskazuję na tą samą osobę w kilku postach bez trudnych wyrazów "ó, ź,ż,rz itd. ) druga kompleksy...... Obrażacie ludzi!! Tak nie można.... Ja tylko przypominam, że tego typu wasze niby anonimowe niby wszystko wszyscy wiedzą jest do znalezienia w kilka godzin. A to w jaki sposób to robicie podlega pod odpowiedni paragraf. Wystarczy jak jedna z waszych ofiar tu wejdzie i to zobaczy. Macie po zamiatane. A cieszę się że tam nie robiłem bo jak bym miał pracować z takimi ludźmi..... Trafił bym w kaftanik bezpieczeństwa bo sam bym se coś zrobił patrząc na was. To miejsce ma służyć podawaniu opinii jak to słusznie pouczył was @Leszek. Co prawda sądzę że tego typu miejsca nie spełniają swojej funkcji. W każdej firmie jest banda degeneratów, która jak to znajdzie to będzie obrażać samych siebie jak już wszystkich o skoczy

Karolina

Witam wszystkich :) Na wstępie chciałbym Panu Grzegorzowi przypomnieć że końcówka czyli ówka zawsze jest zamknięta bo w szkole będzie 2 :D a Panna Joanna jak dobrze pamiętam to nie ma prawo jazdy by móc jeździć samochodem a zazdrości innym..... Figura Pani Natalii to jej sprawa. Pani Natalia woli być szczupła a ty tłusta. Nikt ci tego nie wypomina Słabo obrażać ludzi jeżeli samemu się jest zła matka której, zabiera się dzieci..... Próbujesz oczerniać normalnych ludzi, tylko dlaczego?? bo sama nic nie masz? Czy dla tego że se rozwaliłaś życie na samym początku?!? A teraz każdy jest zły jak ma lepiej?? Każdy pracuje na to co ma..... PS. Nie pracuje tam tylko dla tego że chce rozwijać to co kocham.

Leszek

@ela, @Asia S, @grzesiek, @Piotr G, przypominam, że forum nie służy do obrażania innych użytkowników. Jest to miejsce rzetelnej wymiany informacji na temat warunków pracy oraz aktualnie prowadzonych rekrutacji. @Pasza, @Asia S, zgodnie z regulaminem nie należy podawać danych osobowych współpracowników. Zapoznajcie się z treścią regulaminu https://www.gowork.pl/regulamin

grzesiek

sami ukraince tam robia i paru polaczkuw cwaniaczkuw

Asia S

Jeżeli to jestes ten Piotrek ktorego mam na myśli ? Tam Mateusz I Tomek to są (usunięte przez administratora) i moja opinia się nie zmieni dwa

Asia S

Cześć Piotruś wiem że będziesz wychwalal bo dalej tam robisz słyszałam.Ale uważaj dobrze ci radze bo ten kosciotrup Zonka podobno tylko jeździ samochodem ona może nie?A mnie po dokach tylko rzucał odezwij się do mnie Piotrek pozdrawiam Aśka

Piotr G

Panie pasza pan ma tak zryta głowę że do psychiatry o ile pomoze. Mafiie to były ludzi którzy wiecznie mieli o wszystko problem nigdy się pracowac nie chciało A teraz szukacie winnych waszej glupoty ludzie bez honoru i ambicji i.Pozatym wchodzisz wkolko jako jedna osoba masz kompleks Alternusa ,skoro masz na tyle odwagi żeby wypisywać takie bzdury w Internecie wymyślone to podaj swoje I nazwisko chyba że do Twojego zapijaczpnego mózgu nic nie dociera.

Asia S

A teraz podobno Natalia Żona super kierownika chodzi na statki .Dalej się nie nachapal I pognal ja do pracy he.Teraz nawet ona zapierd.... Na jego tłusta (usunięte przez administratora)

Jan

Zgadzam sie z opinia pana M S niewiem jak teraz ale w tamtych czasach niezle walki szly na godzinach pan J niezle zarabial a kierownik o tym wiedzial

ela

przemondrzale nieroby

Piotr

Darek albo Krzysiek podajcie swoje nazwiska bo z tego co mi się wydaje to tam wogole nie pracowaliscie.Wchodzicie jako jedna osoba i wypusujecie bzdury bo wam się nigdy pracowac nie chciało nie pozdawiam

Piotr

Witam wszystkie marudy I normalnych. Firma ok pieniążki na czas zawsze bez opóźnień.Jezeli ktoś nie jest maruda albo pijakiem albo co gorsze lubi starsze Panie to nigdy nie marudzili.Jak najbardziej polecam

darek

totalne nieporozumienie mniej niz zero

Zostaw opinię o ALTERNUS - Gdańsk

Jeżeli masz dowody lub świadków potwierdzających Twoją wypowiedź zostaw nam swoje dane kontaktowe. Twój komentarz zostanie zweryfikowany pod kątem prawnym i poprosimy Cię o pisemne potwierdzenie opinii (do podanych danych wgląd ma tylko Administrator zgodnie z art. 6 lit. f RODO.)

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ALTERNUS