Colorland (Cyfrowa Foto)

• Wola Cicha
  • Jasionka
  • Terliczka

3. Opinie o pracodawcach Zaczernie
  5. Opinie o Colorland (Cyfrowa Foto Sp. Z O.O.)

Opinie o Colorland (Cyfrowa Foto) Zaczernie

Nie przegap nowości o Cyfrowa Foto Sp. z o.o.!

Shiawase

18.03.2022 09:51

Mam nadzieję że to będzie konstruktywna opinia, a więc zaczynamy: Sama praca jeśli chodzi o mnie cudowna: typowo manualne zajęcia, lekka nie trzeba dźwigać. Płaca najnizsza krajowa. Nadgodziny do odebrania w postaci wolnego, lub wypłacane co kwartał. Odniosłam wrażenie że nadgodziny są też potrącane, wydaje mi się że miałam więcej niż firma mi zaliczyła, dowodów nie mam na to, dlatego też pisze wydaje mi się. Grafik na niektórych działach baaaaaaaaardzoooooo elastyczny ("przyjdę do pracy jak się wyśpię" "przyjdę do pracy jak się wyrobię, tzn wstanę zjem coś ogarnę dom, czyli gdzieś tak koło 15"- takie teksty słyszałam), brak też kontroli niekiedy kto jak chodzi. Na działach gdzie powinny być dwie zmiany są osoby które nie mogą chodzić na dwie zmiany, a koordynator nie ma nic do powiedzenia, ale z dziennej normy jest rozliczany. Na innym dziale gdzie rozniez powinno być dwie zmiany chodzą jak im się podoba, bo koordynatorka się dostosowuje do ich dyspozycyjności, ale norma jest wymagana gdzie przy takiej organizacji jest nie możliwa do zrobienia. A znów na jeszcze innym dziale osoby które mogą chodzić na jedną zmianę są zwalniane bo nie mogą chodzić na dwie zmiany. Na jednym dziale koordynator pracuje praktycznie jak zwykły pracownik czasem wyjdzie na spotkanie z kierownictwem by przedstawić raport, na drugim znów lata tylko po spotkaniach i nigdy go nie ma. Co do atmosfery, ludzie jak wszędzie niektórzy spoko inni nie koniecznie. Na pewno ludzie którzy chcą sprostać oczekiwaniom zwierzchników i pracują by wyrobić normę robią również za osoby które stwarzają poroży robienia czegokolwiek, bo do pracy przychodzą się zrelaksować.

12.03.2026 09:28

no jesli to jest praca w modelu hybrydowym "Pracę w modelu hybrydowym: 4 dni w biurze w Zaczerniu k. Rzeszowa oraz 1 dzień pracy zdalnej w tygodniu." to chyba powstala jakas nowa definicja wymyslona przez te firme xD

Suzi

29.11.2025 12:07

Ktoś mi wyjaśni dlaczego znikają negatywne opinie ? I to nie tylko moja....

Staszek

05.11.2025 11:38

Zastanawiam sie nad aplikacją na PM? Jak wygląda praca w IT w tej firmie? Na jaką stawkę można liczyć? Czy godziny pracy są elastyczne? Jak duży jest dział? Jak dużo projektów jednocześnie?

Maverick

21.10.2025 21:47

Produkcja, jak i stanowiska pracownicze są bardzo ciekawe. W ofercie można znaleźć wiele produktów, które cechuje najwyższa jakość wykonania. Na pierwszy rzut oka widać, że pracownicy dbają o każdy detal w wykonywanej przez nich pracy, co w efekcie daje mega rezultat w postaci gotowego produktu od albumu po obrazy. Praca na produkcji nie jest trudna bardziej manualna w przyjemnych warunkach otoczenia. Linie produkcyjne są zaprojektowane z myślą o komfortowej a zarazem wydajnej pracy. Myślę, że każdy pracownik może czerpać przyjemność pracy w takim miejscu. Z doświadczenia, które mam w produkcji sądzę, że jest to i może być zdecydowanie jedno z przyjemniejszych miejsc do pracy pod każdym względem.
    Marta

21.07.2025 12:15

Cześć, zastanawiam się czy aplikować na stanowisko specjalisty ds. marketingu. Jak wyglądają benefity w przypadku stanowisk specjalistycznych? Czy wśród specjalistów jest duża rotacja?

02.01.2025 18:56

12.06.2025 07:58

byłem na tej stronie juz wiele razy i czytałem komentarze, zupełnie szczerze to nie wiem o co Wam chodzi z tym usuwaniem, nic nie zniknęło poza jakimiś totalnymi spamami
    Info

13.06.2025 12:46

Włącz sobie powiadomienia. Przekonasz sie ile powiadomien dostaniesz a ile komentarzy przeczytasz

09.01.2025 12:32

Praca biurowa. Ludzie i atmosfera spoko, praca ok. Niestety z obiecanej przy podpisaniu umowy stawki po okresie próbnym nici... Co ciekawe, że jak tylko dałem wypowiedzenie to zaraz sie dało podnieść stawkę xd i kasa której nie było się magicznie znalazła
    Praca

19.10.2024 12:39

Cześć. Mam zacząć tam pracować natomiast zaczynam mieć wątpliwości... Czy naprawdę w sezonie jest tak ciężko i nowi pracownicy są zdani na swój los,brak wsparcia w pierwszych dniach ?
    Bartosz

04.12.2024 00:10

Zależy gdzie trafisz. W połowie przypadków nie jest tak źle. Największym problemem tej firmy jest to, że to Januszex.
    Opiekun klienta

14.08.2024 03:21

Firma poszukuje teraz opiekuna klienta zagranicznego Czy ma ktoś doświadczenie warto aplikować? I przede wszystkim jak zespół?
    Alona

19.08.2024 07:44

To zależy do jakiego działu trafisz bo są różne zespoły fun do polecenia w pro poza uk tez ok i warto składać Powodzenia:)
    Natalia

14.06.2024 15:09

Bardzo miło wspominam te prace. Ze wszystkim można się dogadać co bardzo mnie cieszyło. Zastanawiam się czy nie zaaplikować po powrocie do PL bo było tam na prawdę super.
    jagoda

13.02.2024 11:26

Od lat korzystam z usług Firmy Colorand. Nigdy nie zdarzyło się, bym miała jakiekolwiek problemy. Każdą niejasność załatwiamy od zaraz. Jakość i solidność jest priorytetem Firmy - to widzę w każdym kolejno realizowanym projekcie. Ponadto konsultanci zawsze chętnie, udzielają wszelkich porad. Firma wykonuje usługi terminowo. Wszystkim zainteresowanym wydrukami albumowymi, kalendarzami itp. bardzo polecam Formę Colorand, jeszcze nigdy się nie zawiodłam.
    luzacki76

15.11.2023 21:00

W jakim dniu miesiąca przeważnie jest wypłata?
    malybialy

14.11.2023 13:58

Byłem na rozmowie, odpowiedź miała być w ten sam dzień a do dzisiaj zero feedbacku. Człowiek czeka i nie wie czy dostanie pracę czy ma szukać czegoś innego.
    Gosia

02.11.2023 14:49

Dzień dobry jestem na urlopie wychowawczym i mogę pracować tylko na pół etatu. Czy u państwa jest taka możliwość i jak to wygląda godzinowo pierwsza i druga zmiana
    @igto

24.10.2023 15:02

Cześć, mam pytanie jak jest na cyfrowafoto pracownik produkcji. Jakie są zarobki? Jakajest atmosfera? Czy warto aplikować nato stanowisko? Jak jest zgrafukiem i ile jest zmian i po ile god?
    Piotrek

10.10.2023 14:38

Czy warto zatrudnic się w Colorlandzie ??
    Michał

03.08.2023 12:49

Witam, Kiedy ten "sezon", o którym użytkownicy wspominają jest? Kiedy się zaczyna i kończy? Dzięki za odpowiedzi.
    Koko

02.08.2023 14:35

Witam, Czy ktoś mógłby opowiedzieć co nieco o stanowiskach: Młodszy Specjalista ds. Automatyki i Elektromechanik? Ile zmian jeśli są? Pozdrawiam
    xld

02.07.2023 22:41

Jak wyglada praca w działach IT ? warto się rekrutować ? widziałem jakiś czas temu ogłoszenia? ktoś coś ?

03.01.2023 12:27

Czy istnieje szansa na rozwój w Colorland (Cyfrowa Foto Sp. Z O.O.)?
    Odpowiedź Marzena

13.02.2023 21:49

A co chcesz wiedzieć?
    Agnieszka

21.02.2023 17:39

Pracownik produkcji Może zarobić więcej od koordynatora????????myślałam ze fikne???? noo ..może, jeśli pracuje 7 dni w tyg po 10 g, a koordynator 8 godz 5 dni w tyg. I to tylko w sezonie, bo po za sezonem to na urlopy przymusowe wysylaja ,nie ma godzin

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w Colorland (Cyfrowa Foto)?

Kontakt - Cyfrowa Foto Sp. z o.o.

190 36-062 Zaczernie

Branża główna: Materiały reklamowe
    Anka

22.02.2022 20:41

Pracowałam. Kazdego dnia na innym stanowisku, robili ze mnie co chcieli maly blad pretensje.(usunięte przez administratora) W sezonie zmuszał ludzi to chodzenia w weekendy. Oj inspekcja pracy powinna sie tym zajac! Jak mozna kazac ludziom na sile chodzic cale weekendy bo maja wyrobic iles tam tysiecy sztuk. Najnizsza krajowa oczywiscie. Mydlenie oczu głupimi usmieszkami kierowników. Niestety ze polowa pracowników to ukraincy to ta firma przetrwa.

23.02.2022 20:55

trzeba zmienić kierownictwo i będzie po problemie
    True story

13.02.2023 21:53

Maraton 14 dni pod rząd bez dnia odpoczynku. Bywało tak w sezonie. Nowy pracownik może być zażenowany.

13.01.2022 16:12

jak to w większości firm są plusy i minusy Plusy: -atmosfera potrafi być fajna w niektórych działach -duzy parking - przerwy nikt nie kontroluje czy jesz obiad 20 min czy godzinę, oczywiście wszystko w granicach rozsądku -nowoczesny budynek MINUSY -MARNE zarobki-firmę stać na lepsze pensje ale o co płacić więcej jak ludzie chcą pracować za takie grosze. -jak chcesz odejść to nagle pieniądze na podwyżkę się znajda -zazwyczaj 200zł brutto:):) utwierdza Cię w przekonaniu, że dobrze robisz że odchodzisz -specjaliści też nie są doceniani i płacą im zazwyczaj mniej niż ich praca jest warta. -ZERO SOCJALU w postaci wczasów pod gruszą, bonami na święta, dofinansowaniem do wyprawki da dzieci dodatkami itp (poza oklepanym i już mało atrakcyjną karta multisportu, ubezpieczenie grupowe na życie i kalendarz gratis na święta:)
    Oko

15.02.2022 21:08

Jaki Multisport... O czym ty mówisz. Nie ma nic takiego.
    True story

13.02.2023 21:52

Tak jest do dzisiaj, albo i gorzej.
    Mia

12.02.2023 11:00

Są jakieś przyjęcia teraz na produkcję?
    Kandydat1

17.01.2023 17:06

Witam. Warto się rekrutować do działu IT na junior frontend developera? Jakie zarobki i ogólnie jak to wygląda? Pozdrawiam.

13.09.2022 23:01

Jak aktualnie wyglada praca w firmie? Czytam opinie i jestem ciekawa czy sytuacja się zmieniła. Jest szansa pracować tylko na 2 zmiany?

17.10.2022 17:25

Przede wszystkim jak wyglada praca w sezonie, trzeba chodzić w weekendy czy raczej kto chce może?
    Shiawase

12.12.2022 06:48

Niby przychodzi kto chce na nadgodziny czy w weekend ale jest straszny nacisk. Nieraz potrafi Ci napisać 2 osoby czy będziesz w weekend prawie błagając żebyś przyszła. A najlepiej od poniedziałku do niedzieli. A od poniedziałku do piątku po 10. Na końcu masz do odebrania dni wolne za nadgodziny. Ewentualnie wypłacą Ci je przy rozliczeniu kwartalnym. Oczywiście zdarza się tak że te nadgodziny są obcinane przez kierownika. Bo uznał że zamiast pracować krecilas się i nic nie robiłaś.
    An

31.10.2022 14:27

Zero feedbacku po rozmowie rekrutacyjnej oczywiście po informacji, że zostanie ona wysłana. Wiadome jest, że jeśli jest cisza to brak zainteresowania ale jednak kultura HR tego wymaga :) Po drugie na start specjalista zarabia tyle co Junior w innych korporacjach więc lepiej się zastanówcie czy praca tam to jest od czego warto zacząć. Mając poniżej 26lat to się opłaca ale jak je skończycie to wasza płaca automatycznie robi się brutto a podwyżki brak i musicie zacząć szukać pracy od nowa :)

13.09.2022 22:45

Jak aktualnie wyglada praca w tej firmie? Czytam opinie i jestem ciekawa czy coś się zmieniło. Jest szansa żeby chodzić tylko na 2 zmiany?
    Garfild

09.10.2022 21:26

Jak będziesz elastyczna na weekendy powinni nocki odpuścić
    Mark

20.09.2022 17:23

Jaka umowa na stanowisku Pracownik produkcji i jak wyglądają zmiany tzn o której się zaczynają i kończą.
    Farank

21.09.2022 07:59

To zależy czy szukasz pracy na stałe, czy na sezon. Teraz będzie sezon, na rozmowach umówią, że umowa zlecenie. Pracują na 3 zmiany.

08.04.2022 11:04

Jak w Cyfrowa Foto Sp. z o.o. wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
    Paproć

01.05.2022 12:19

Pisałam tutaj cała swoją opinię na temat firmy, natomiast nie została upubliczniona. W niej również było zawarte dlaczego nie ma takich awansów
    Zygo

13.08.2022 06:03

Myślisz że szef o tym nie wie? Ludzie nie mają perspektyw, ani z czego żyć. Rozmawiam czasem z pracownikami których sporo i od lat znam. Uciekają.

06.05.2022 15:42

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Cyfrowa Foto Sp. z o.o. na stanowisko Specjalista Ds. Zakupu?
    Gośka

07.08.2022 10:06

Zdecydowanie mniejsza. Specjalista z wieloletnim stażem i doświadczeniem ma tam - uwaga - 3000-4000 netto MAX! Nie polecam. Doświadczyłam i dziękuję.
    ANONIMA 1989

13.08.2022 06:00

Dziesiątki pytań, proces rekrutacji jaki miałam trwał blisko 3 tygodnie. Spotkania 5 na jednego. Od razu jak to w korpo przechodzenie na TY. Następnie, jak już jesteś godna rozpocząć pracę, to proponują Ci grosze. Mnie osobiście zaproponowano jako specjaliście - uwaga niespełna 3000 netto. Do tego zero premii, dodatków świątecznych, paczek dla dzieci, itp.
    ANONIMA 1989

06.08.2022 17:36

Pięknie ktoś usuwa opinie o tym pracodawcy... Ciekawe co mają do ukrycia.
    dzieńprawdy

05.06.2022 12:33

Praca niewątpliwie ma swoje wady, jak na przykład konieczność wyrabiania normy dziennej oraz trzy zmiany jednak same wykonywane czynności są proste, a krótką przerwę na toaletę, papierosa czy telefon można robić co chwilę. Atmosfera jest dobra, ponieważ ludzie traktują się równo z szacunkiem.

08.10.2020 15:43

Jeśli zastanawiasz się nad podjęciem zatrudnienia w tej firmie... to poszukaj czegoś innego. Niestety w ostatnim czasie z firmy do której przychodziło i wychodziło się z uśmiechem, doszło do zmiany na zakład gdzie zamiast do pracy chodzi się do roboty. Jednym z nielicznych plusów jest chyba tylko elastyczny grafik pracy (ale i tak zależy na jakim dziale), poza tym najniższa krajowa i stałe zawyżanie normy. Zrobisz coś 2x szybciej? Spoko, premii nie dostaniesz ale za to reszta musi nadrobić normę. Kończy ci się umowa? Informację o przedłużeniu dostaniesz w ostatniej godzinie pracy. Pracować tutaj można. Pytanie: czy warto?

17.02.2022 22:30

Wszystko się zgadza i jest aktualne po dziś dzień

16.02.2022 14:48

- Jeżeli potrafisz się podporządkować na 100% praca jest dla Ciebie - Dział PRO to jakaś straszna pomyłka, - Zarobki bardzo marne(usunięte przez administratora) - ZERO SOCJALU - Na święta marny kalendarz za 1 zł - Przedmiotowe traktowanie pracowników(usunięte przez administratora) - Wiele obietnic, oczywiście nie spełnianych. Omijać szerokim łukiem!
    Michalina

30.01.2022 16:04

Brawo dla szefa produkcji Pana A.S. za ostatni sezon. Gratulacje za sprawną organizację i odpowiednie zarządzanie taką ilością nowych osób. To był majstersztyk. Myślę, że z taką wiedzą może Pan śmiało zarządzać większymi firmami. Tutaj się Pan marnuje, a pracownikom taka postawa po prostu imponuje.
    ABC123

30.01.2022 15:55

Czy to prawda, że Duży w końcu awansował na inspektora BHP po tylu latach pracy ?

27.12.2021 09:16

Czy w Cyfrowa Foto Sp. z o.o. zawierane są umowy zlecenie w okresie próbnym?
    Nick22

05.01.2022 19:07

Tak, na okresie próbnym jest to umowa zlecenie
    Nick22

12.01.2022 19:51

Tak, dokładnie tak.
    Random

17.12.2021 19:20

Albo sytuacja na firmie się zmieni albo będziecie mieli rozprawke co się dzieje na hali
    Guru

18.12.2021 21:45

Uwierz mi nie zmieni się a będzie jeszcze gorzej.Wiem to z autopsji jako kilkuletni pracownik a raczej (usunięte przez administratora) za najniższa krajową
    NowA

26.11.2021 15:52

Praca koordynator działu cos więcej jak praca sie przedstawia?
    Krysia

06.03.2021 00:16

Jakie opcje są w firmie dla osób znających biegle j.ang? Aktualnie nie widzę ogłoszeń a zastanawiam się nad wysłaniem CV "w ciemno". Jakie działy wymagające języka są w firmie? Jaką umowa jest oferowana po okresie próbnym?
    Ludzik

07.03.2021 07:18

Praca w tej firmie teraz to tylko w przypadku kiedy jesteś specjalistą i potrafisz się podporządkować na 100% nie masz rodziny dzieci i jesteś dyspozycyjny do tego stopnia że o urlopie/chorobie decyduje HR. A i nie przeszkadza ci balansowanie między rodzajami umów.
    Omi

05.11.2021 23:14

Specjalista? Nikt o dobrych kwalifikacjach tam juz nie został, a nowy wykwalifikowany pracownik nie będzie brał pod uwagę pracy tutaj bo firma nic do zaoferowania dla ogarniętych ludzi nie ma. Zostają tylko Ci co musza bo wiedza ze ciężko będzie im z ich „kwalifikacjami” znaleźć prace.

Zostaw merytoryczną opinię o Cyfrowa Foto Sp. z o.o.