PANDA Trzebnica Sp. z o.o.

Trzebnica

Opinie o PANDA Trzebnica Sp. z o.o.

marcin 2013-10-10 07:52:09
ja bym się chciał dowiedzieć czegoś konkretnego, proszę ... widziałem ogłoszenie że szukają lakiernika do pracy w Pandzie a szukam naprawdę solidnej firmy
Edi 2013-10-10 10:31:57
Solidna firma funkcjonuje od wielu lat na rynku . Jak będziesz solidnie pracował to będziesz miał stabilną pracę . Konkretni ludzie i wiedzą czego chcą . Jak szukasz fuchy , chcesz się gdzieś załapać i poobijać to nie idź tam , bo takich tępią i szybko zwalniają .
marcin 2013-10-10 12:53:08
szukam pracy na stałe, byłem już w wielu firmach gdzie nie szanowano pracownika (niska pensja, nieterminowe wypłaty itd.) - jestem naprawdę dobry w tym co robię i szukam takiej firmy która też to doceni, dodatkowym atutem dla mnie jest dodatkowo to że mieszkam w trzebnicy - a nie wiesz może ile w tej firmie może zarobić lakiernik meblowy? oraz jak wyglądają godziny pracy, nadgodziny itp ???
Edi 2013-10-10 21:39:07
Chyba więcej takich firm w Trzebnicy nie ma . Jak jesteś dobry i wydajny , to dogadaj się na akord lub tak , aby płacili ci za efekt a nie za godziny pracy. Wiem też ,że płacą regularnie .
marcin 2013-10-11 08:11:39
dzięki, mam zamiar złożyć tam dokumenty i zobaczymy
1
Endo 2014-06-08 20:10:06
Są wymagający i poukładani . Układają krok po kroku poszczególne działy , więc chyba szybciej będą redukować niż przyjmować . Czuje się ciśnienie na pracę .
Aga 2014-07-27 18:30:25
Maja, chyba portale Ci się pomyliły. Tutaj wymieniamy się informacjami o pracodawcy a nie reklamujemy ofertę handlową. Kim Ty jesteś? Ja chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć o pracodawcy a czytam jakiś blog o ofercie firmy. Dodatkowo odnoszę nieodparte wrażenie, iż cały czas komentujesz pod różnymi imionami - ten sam styl, ten sam zestaw słów, konstrukcja itd.
kuń 2014-08-25 15:53:32
Dzięki uczciwym warunkom pracy i wynagradzania mamy opinię atrakcyjnego pracodawcy i godnego zaufania kontrahenta.

Spec 2014-08-26 13:17:50
Tam cały czas jakiś przegrany bez wyników lub wyrzucony dyscyplinarnie gość kwasi a jakby miał choć odrobinę honoru to ujawniłby swoje oblicze i załatwił sprawę godnie .
Wiem ,że tu panują otwarte relacje i jak ktoś wylatuje , to wie za co i może o tym porozmawiać otwarcie .
tiesto 2015-01-28 22:18:13
to za co mogę wyróznić pandę spośród innych firm które zajmują się produkcją i sprzedażą mebli dla salonów fryzjerskich, wellness, spa itp. to ich oryginalne wzornictwo i stosunkowo niskie ceny, dzięki czemu radzą sobie na rynku naprawdę dobrze w ostatnich latach. Oby tak dalej, jeszcze kawał rynku do przejęcia ;)
Marc 2015-03-30 09:03:17
Wypisują zawsze tacy, którzy nie zrozumieli o czym mowa a ten ostatni wpis to ktoś , kto źle życzy firmie , pewnie były pracownik , który próbuje wyciągnąć jakieś informacje a tu wszystko kręci się coraz lepiej i zatrudnia kolejnych ludzi naprawdę zaangażowanych i lojalnych . Kto tu uczciwie pracuje nie narzeka i rozwija sie razem z firmą.
prac 2015-12-02 09:56:13
Pracuję w Pandzie od pół roku. Ofertę znalazłam właśnie na tym portalu. Ponieważ zwykle opinie piszę ci niezadowoleni, ja postanowiłam napisać mimo (a właściwie dlatego właśnie), że jestem zadowolona :)
Praca jest ok, ludzie fajni, z szefostwem można się dogadać.
Nie narzekam, jestem zadowolona. Tym bardziej, że w takim mieście jak Trzebnica nie ma za dużo ofert pracy.
prac 2015-12-03 14:26:48
No tak właśnie. To fajna oferta, ciekawa praca.
kuźnia kadr 2016-02-11 12:35:02
Oferty pracy są nadal aktualne :)
Firma jest otwarta na zatrudnianie nowych, dobrych pracowników w sposób ciągły i stały! Dobry specjalista, lub ktoś kto chce się nauczyć, jest ZAWSZE mile widziany w naszej firmie.
Stąd nowe oferty na praktyki.
Jeżeli ktoś naprawdę chce się nauczyć i ma poważne podejście do pracy to zawsze można liczyć na naukę, przeszkolenie, przekwalifikowanie... ale jeżeli ktoś nawet nie zadzwonił, nie dopytał się, a już z góry narzeka na płacę, to chyba nie o taką współpracę nam chodzi!
Są różne możliwości odbywania praktyk, mamy podpisaną umową z Urzędem Pracy - także procedura zatrudnienia jak i wynagrodzenia są przygotowane! Wystarczy się z nami skontaktować i dopytać :)

BP
JaśFasola 2016-05-23 19:13:09
Mają oferty, tylko już nikt nie chce tam pracować.
ciekawska 2016-10-19 15:18:30
nie znam, nie pracuje ale slyszalam i powtarzam...

- pozywka szefa jest sklocony zespol i wynikajace z tego wzajemne kablowanie
- kadra zarzadzajaca mizernej jakosci - sa dobrzy w lechtaniu wlasnego EGO; nie ma to nic wspolnego z "zarzadzaniem" zespolem ludzkim
- dewiza firmy jest "ciecie kosztow" (kazdy powinien je ciac), a nie koniecznie troska o satysfakcje klientow (na to nie ma czasu)
- co do wyplat "klasycznie po polsku" - najnizsza krajowa ..... jak by co
- wypracowana premia - zapomnij! Jej brak argumentowany jest "wysokimi kosztami zarzadu"..
- dobry Marketing
- dobra prezencja w internecie / brak spojnej strategii dot. roznych kanalow sprzedazy

Podsumowujac: przecietna Firma pt. najwazniejsze zeby szef robil kase, a wy osly zap... W Trzebnicy pewnie robia furore ;)
2
ania 2016-10-19 15:45:10
Z tego co widziałam to za wielu ogłoszeń nie ma teraz a stronie szukają tylko managera zakupów z wymagań to głównie wykształcenie wyższe jest potrzebne ale nie rozumiem czemu niby ludzie mieliby tam nie chcieć pracować skoro nie ma rotacji to, to jest moim zdaniem sytuacja na plus
Zostaw swoją opinię o PANDA Trzebnica Sp. z o.o. - Trzebnica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PANDA Trzebnica Sp. z o.o.