logo Selgros Cash&Carry

Selgros Cash&Carry

Katowice

Opinie o Selgros Cash&Carry

Youngster 2009-06-15 09:05:33
Słowa kojarzące się z Selgros Cash and Carry / Hipermarket (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): Solidna praca , profesjonalne podejście do pracowników.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobre.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo sympatyczni i pomocni.
Od jakiej stawki można negocjować pensję? Nie można
1
GOŚĆ 2012-05-17 23:22:34
Mogę zdecydowanie dać dobrą opinię hali Selgros w Katowicach, w szczególności działowi PT. Kierownik jest trochę upierdliwi, ale niepotrzebnie się nie czepia, jeśli widzi, że po prostu się pracuje. Zastępca kierownika jest nieco łagodniejszy i docenia pracę każdego, kto pracuje. Jeśli ma się jakieś doświadczenie w pracy na PT, z pewnością każdy da sobie radę, bo nie jest to trudne. Kierownicy mają doskonała organizację, jeśli chodzi o przyjmowanie dużych ilości spedycji. Ekipa jest przyjazna, uczynna i rzadko, naprawdę rzadko kto \\\"się obija\\\". Ekipa jest dość zgrana i każdy z niej wie co ma robić. Zatem, jeśli się chce, szybko można złapać sens w tej pracy i specyfikę PT. Zdecydowanie polecam.
2
xyz 2014-08-31 21:27:22
Ja mam dobre doświadczenia z kierownikiem tej hali- pani (ruda)- nie pamietam jej imienia.Miła i konkretna, ale słyszałam też ze bardzo wymagajaca.
Pracowała w tym selgrasie od najnizszego stanowiska.
1
zyx 2014-11-12 15:47:24
pani S. chyba sama sobie to napisała - jedyne opinie, jakie krążą wśród pracowników byłych i obecnych, na temat tej persony nie nadają się do publikacji
2
już niedługo były pracownik 2014-11-12 16:29:29
Gra nie warta świeczki.
Wynagrodzenie dla pracownika nie wykracza poza płacę minimalną, a wymagania jakbyś zarabiał 10 tyś. Na dodatek ogólny brak wsparcia dla pracownika - brak sprzętu (przedpotopowe wózki), sam musisz sobie wszystko zorganizować (nawet głupią ścierkę), bo kierownik ma w (usunięte przez administratora) (ma być zrobione, a jak to zrobisz to go nie obchodzi). Na zmianie zazwyczaj 1 osoba (oprócz nocek), a roboty jak dla 10. Najlepiej jakbyś był w 5 miejscach naraz (i przy okazji z*** za kierownictwo, które grzeje d*** na kawkach). Do tego wieczne marudzenie o byle bzdety. O zaplanowaniu urlopu zapomnij - "kerowniczka" ci zaplanuje, a nie daj boże idź na L4 - od razu jesteś nierobem i wrogiem nr1. Nawet jak się starasz, to i tak cię (usunięte przez administratora), jeśli nie należysz do "ulubieńców". Ogólnie - strata czasu i nerwów, za te pieniądze jakakolwiek inna praca będzie lepsza, bo tu wymagania w stosunku do do tego,co oferują są totalnie nieadekwatne.
1
paluszek 2014-11-20 19:49:13
To pikuś z tym co dzieje się odkad zmieniomo derektora. nawet kierzy zasuwają aż milo.
klient 2015-08-27 16:17:17
W informacji bardzo ładne dziewczyny pracują, chyba mi któraś skradła trochę serducha ;))
19R20 2015-08-30 14:24:01
Wyzysk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brak atmosfery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ala 2015-09-13 21:42:24
stres,wyzysk,bezsens
malpa 2015-10-13 09:50:12
Selgros Katowice musze napisać o pozytywnej ocenie marketu. Pracowałem 13 lat za dyrektorów ak i rs tak wiec dziekujem wam panowie. Jak się chce pracować to selgros was nauczy a leserow to do mopsu.
Nowy 2016-02-08 19:45:09
Cóż mogę powiedzieć.. pracowałam tam przez parę lat i postanowiłam się zwolnić ,brak szacunku dla pracownika.Bardzo wysokie wymagania za najniższą płacę. Jesteś zdany tylko na siebie,problemy z urlopami(grafikiem). Spóźnisz się 2 min,2 min będziesz musiał odpracować.. Obóz pracy , odradzam prace w Selgros Katowice..
2
DJ 2016-04-05 19:31:58
witam obecnie do selgrosa zatrudnia Adecco,.czy ktoś z magazynierów może napisać warunki pracy? jaka atmosfera ? dostałam propozycję tylko na nocki,.na magazyn,.
abc 2016-05-02 22:15:09
Nie wiem skąd wieści o zatrudnianiu przez adeco. rekrutacje na stanowiska szeregowe były i są z poziomu marketu. rekrutacja do działu personalnego,lub jeśli ma się ciekawe cv i doświadczenie,bezpośrednio do kierownika hali.
1
klijent 2016-05-09 13:28:22
Dział reklamacji klienta fatalny!!! Oddałem do reklamacji niesprawną kamerę zakupioną dzień wcześniej.Miała być do odbioru za 2 tygodnie, później za 3 tygodnie,minął miesiąc kamery nadal nie ma.Panie w reklamacji przerzucają winę na serwis, są bezczelne i niekompetentne.
wiedzacy 2016-06-27 21:41:13
jest miejsce w katowicach na kh tam zwolnili jednego maja miejsce.
pracujący 2016-08-29 22:05:58
@wiedzący inaczej. Nie zwolnili a sama sobie poszła na dyrektora.
2
Ktosik 2016-09-22 20:05:58
pracownik komplementacji zamówień - opisze ktoś coś więcej? Jak wygląda praca i jakie zarobki, w ofercie pracy brak jakichkolwiek konkretów
ktosik 2016-09-27 14:37:12
na stronce selgrosa mają tę ofertę pracy
kaludia 2016-09-29 17:28:22
ah no tak czyli w sumie najlepiej to będzie ich stronke odwiedziec prawda i tam posuzkwac jakos ofert pracy..bo akurat ja to tutaj w sumie najzensiej zaglądam zbo wiem ze aktualne się pojawiają aczkolwiek na chwile obecna to raczej nic nie ma nowego
Zostaw swoją opinię o Selgros Cash&Carry - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Selgros Cash&Carry