logo Saturn

Saturn

Bydgoszcz

Opinie o Saturn

bela 2012-09-06 11:42:44
haha w saturnie w bydzi i tak juz nie ma kogo zwolnic ,chyba ze sprzataczke , tam na jedno pietro przypada dwoch pracownikow ,haha jak sie idzie do sklepu to jedna osoba obsluguje wszystkie dzialy ,paranoja ,kierownik jeden na pietro ,zenada ,idac na zakupy wybbieram mediasa bo tam jest jeszcze zaloga i mozna kogos zapytac na dziale a w saturnie nie ma nikogo
działowiec 2012-09-11 22:31:03
po co tam pracujesz jak tyle narzekasz ? jak ci źle to się zwolnij i po problemie będzie z pewnością obopólnie.
2
N.F.P. 2012-09-12 00:41:42
Kupując w Media Markt lub Saturn to robisz zakupy w tej samej firmie - działasz na korzyść firmy niemieckiej. Ta firma chce zniszczyć biznes w Polsce - zwłaszcza małe firmy a później te większe. MM zajmuje strategiczne miejsca na obrzeżach miast ściągając ludzi z małych miast i wsi a Saturn zajmuje centrum miasta żeby załatwić konkurencję lokalnie. Motto prezesa - \"albo oni albo my\" no i wiadomo o co chodzi.
Nie kupujmy w tych firmach a raz na zawsze pójdą sobie z naszej ziemi i raz na zawsze przestaną gnębić i wykorzystywać naszych ludzi.
:-) 2012-09-13 10:10:06
To klient decyduje gdzie kupuje...pomyliłeś forum

Pracuje mi się bardzo dobrze w Saturnie - nie narzekam.
:) 2012-09-22 17:18:37
Ludzie żyjący w matrix-ie też myśleli, że jest fajnie...
gosc 2012-11-10 22:29:16
Kto ze starej załogi został ? a może Czaruś już wszystkich wytępił ?!
kiss 2012-11-12 16:06:11
Nie znam nikogo, kto odszedł z Saturna i powiedział, że żałuje!
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora) za najniżsżą krajową a robiąc 10xwięcej niż to wszystko warte? Kierownicy spijają śmietankę a pracownicy za nich harują! I nawet premii za to nie dostaną!(usunięte przez administratora) Niektórzy są chyba ślepi... Tyle przekrętów...
Szkoda tylko, że Wy wszyscy drodzy Saturnianie jesteście tak zastraszani... Może by tak w końcu ktoś otworzył usta?
ROK 2012-12-23 18:40:43
Zdrowych Pogodnych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich pracownikow SP Bydgoszcz pomijajac oczywiscie DYRA:-))))))))))))
1
greda 2013-02-13 10:45:37
Słyszałem, że jego też mają zwolnić :)
:-) 2013-03-14 09:59:51
Mi się w Saturnie dobrze pracuje i znam jeszcze kilku takich pracowników. A dla tych co narzekają, wszędzie dobrze tam gdzie nas nie ma, gdzie nie pójdziecie zawsze będzie Wam źle.
Pozdro
AGD 2013-03-14 18:31:33
... z wypowiedzi wnioskuje że pracujesz na dziale małe AGD:-)
^^ 2013-03-21 16:45:42
kolega z entertainment?
kolega 2013-03-21 19:23:33
.... nie ja z biura....:-)
1
SZARAK 2013-03-27 09:02:27
ZDROWYCH POGODNYCH i WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH wszystkim pracownikom POMIJAJĄC OCZYWIŚCIE DYREKTORA:-))))))
oooo 2013-04-03 10:52:00
Na AGD jest dobrze ? ciekawe dlaczego ?
1
BYLY KLIENT 2013-04-29 21:27:23
PYATANIE DO OJCA PROWADZACEGO I PROSBA O WYJASNIENIE ,MOZE JAKIES WSKAZOWKI
PRZYCHODZE DO SKLEPU ZEBY COS KUPIC NIE DOSC ZE BIEGAM PO CALYM DZIALE SZUKAM SPRZETU TO JESZCZE BIEGAM PO CALYM SKLEPIE ZA PERSONELEM ZEBY COS SKONSULTOWAC (usunięte przez administratora) TAKIE PROBY ZAKUPOW STRACILES KLIENTA
2
lysy 2013-10-03 08:29:46
ja pracuje na serwisie (usunięte przez administratora) tyle godzin i jest dobrze nie ma problemu byle placili
2
ROK 2013-12-22 18:18:19
Zdrowych Pogodnych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich Pracownikow SP Bydgoszcz pomijajac oczywiscie dyra:-))))))))))))
jh82pl 2014-01-10 22:54:42
jakie to polskie ta odpowiedź
kambodża 2014-02-01 00:21:47
Czyli chyba jednak go nie zwolnili...taki pech. Z Saturna zostały resztki zapewne, pamiętam jak zapychane były półki towarem zalegającym byle nie zamawiać nic nowego i pewnie tak zostało. Skoro pan dyrektor uważa się za inteligentnego to pewnie odkrył, że ludzie wolą kupować w Media Markt. Tak źle zarządzanego marketu jak ten w Bydgoszczy to pewnie nigdzie w Polsce już się nie znajdzie...
6
radek 2014-11-17 16:20:15
ale takie problemy to najlepiej już rozwiązywać we własnym zakresie, a nie na forum pisać o tym, jak ma się problem ze współpracownikami, no to najlepiej jest z nimi pogadać, tak mi sie wydaje przynajmniej, no nie wiem czy się mylę? dajcie znać czy coś się wyjaśniło z tą atmosferą pracy, mam nadzieje, ze będzie dobrze.
3
ROK 2014-12-12 21:37:51
Zdrowych Pogodnych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego Nowego Roku dla Wszystkich Pracownikow SP Bydgoszcz pomijajac oczywiscie DYRA:-))))))))))))
1
ala 2015-03-17 06:31:15
No i wreszcie jakieś zdanie rozsądku. W czasach celebrytów wielu chce się nimi stać choćby anonimowo na forum w necie. Nic nie daje załatwianie spraw na forum publicznym i niczego nie załatwia i nie poprawia. Zwykły hejt najczęściej szkodzi samym pracownikom którzy chcą pracować w dobrej atmosferze zamiast wyczytywać czyjeś gorzkie żale. Pamiętajcie, że klienci też to czytają.Kto więc szkodzi swej pracy?
1
itchy tricky fingers niger 2015-04-03 00:19:30
Czarek RIP...tyle w temacie...idzie nowe, najlepszego
2
Ziomek 2015-04-09 09:05:28
Witam pracowałem w tej sieci a dokładnie w sklepie w Lublinie i nie polecam tej sieci robią z ciebie debila na każdym kroku a jak zaczniesz się odzywać to cie zwolnią i podanie przyczyny ze jest redukcji etatu. Byłem bardzo dobrym pracownikiem z dobrymi wynikami to do mnie klienci przychodzili i ze mną chcieli rozmawiać. Kierownicy nic nie robią tylko fajeczka co 5 min i kawka mogli by sami zejść ze swoich siedzisk i zacząć sprzedawać bo są tacy mądrzy.
1
czarus 2015-04-10 19:55:17
...bravo dla osoby ktora pomogla CZARKOWI opuscic SP BYDGOSZCZ
2
NICK 2015-04-10 19:56:17
... w koncu CZAREK "odszedł"
2
SAJZA 2015-05-24 10:00:29
..... co porabia teraz CZAREK :-D
SAJZA 2015-06-20 21:33:38
... nie ty BURAKU bedziesz mi dyktowal co i kiedy powinno mnie interesowac .Jezeli zwrocisz uwage to pytanie dotyczylo ofert bydgoszczy a ty wyjezdzasz z oferta warszawska ZWALA
adam 2015-07-29 13:08:54
Witam ukazało się ogłoszenie w sprawie pracy na stanowisko Magazyniera. Jakie sa warunki płacowe oraz pracy?Pozatym w ostatnim krutkim czasie ogłoszenia na to stanowisko sie ukazało kilku krotnie! czemu tak się dzieje? Prosze o pare informacji z góry dziękuje.
xxx 2015-08-27 21:50:14
Jeśli jesteście zainteresowani pracą w Saturnie ofertę możecie składać pod tym adresem: (usunięte przez administratora)
1
jack 2015-09-03 20:10:39
I odszedł najlepszy kierownik z Saturna...
1
azbest 2015-11-04 22:35:52
Gościu, czy z głową wszystko w porządku? Media markt i Saturn to jest jedno i to samo, tylko dla picu pod różnymi nazwami. To jakbyś zapytał w której biedrze się lepiej pracuje...
InCPraca 2015-11-27 12:44:03
Witam,
Na naszej stronie www.incpraca.pl znajdziesz wszystkie oferty pracy dla studentów chcących dorobić sobie w czasie wolnym od zajęć. Wszystkie formalności można załatwić przez komputer. Ew. kontakt z naszym biurem.
Pozdrawiam
rola 2016-01-14 11:56:49
charujesz jak wół po 12 godzin, kaza ci sie odbijać tak zeby im sie zgadzalo, robisz wszystko jak nalezy ale i tak zwolnia cie bo juz nie jestes potrzebna, mnie i moje kolezanki zwolnili zaraz po swietach mimo ze obiecywali przedluzenie umowy. Dla takich jak kierownicy ktorzy nic nie robia jest miejsce, kryminalisów jak kierowniczka na kasach ktora aresztowali w CTDP, dla Paulinki, Sebusia i innych, cale kierownictwo wymienia sie chorobami wenerycznymi. Nie polecam tego miejsca.
koor 2016-03-20 13:14:08
ja bylem koordynatorem w ctdp i pamietam to arsztowanie :)dziwne ze nie wymagali oswiadczenia o niekaralnosci przyjmujac ja na kasy w saturnie. Niezły szwindel. keca lody na bank
klient od fona 2016-04-27 10:43:12
Market Bydgoszcz rzecz jasna
stachu 2016-07-07 09:48:20
to sie lica nie dostanie na kierownika marketu media expert bo wymagana jest NIEKLARALNOŚĆ hahaha biedny gnom zapije sie znow
Persona non grata 2016-07-17 08:11:14
Pierwszy gwóźdź do trumny tego marketu - zmiana dyrektora. Drugi - zmiana lokalizacji. Trzeci - otwarcie Media Expert w Focusie. Na dojebkę czwarty i przebudowa ronda i ul. Kujawskiej. Jakby tego było mało niekompetenti frustraci seksualni na stanowiskach kierowniczych, praca za minimum krajowe z możliwością liźnięcia zaledwie premii w atmosferze ciągłych nacisków i niepowodzeń. No i dyrektor, który pracownika ma za nic i nie potrafi wyciągnąć marketu z krainy niebytu. Szanujesz się? Nie przychodź tutaj do pracy.
6
Były pracownik 2016-07-22 12:21:39
Wszystko się zgadza. Atmosfera nieciekawa, dyrektor wymaga cudów, kłaniania się w pas, a sam nie ma w sobie na tyle kultury, żeby odpowiedzieć pracownikowi na 'dzień dobry'. W sklepie pusto, ludzie nie przychodzą, stoisz po 12h, a na koniec miesiąca jałmużna na konto.
1
Xxx 2016-07-26 18:57:16
Nie szanuja pracownika.
1
Nie 2016-08-01 17:03:51
Dyrektor spija całą śmietankę. Jeździł marnym oplem, teraz od kiedy został udziałowcem dorobił się mercedesa. A pracownikom ciągle zabiera i ucina premie.
Heheheh 2016-08-03 07:05:53
Wasyl w czwartek zawalu dostanie
Chrupek 2016-08-04 11:13:11
Ciekawe aska z fokusa ile razy kielbase lizala tym ugury zeby posade w fokusie dostac
1
Nie mam czasu 2016-08-04 22:06:42
Adam i Maciek liżą sobie wzajemnie kutaski. Nawet urocze. Problem w tym, że w miejscu takim jak bydgoski Saturn pracujesz przez 8 lat, a jedyne na co możesz liczyć to w ogromnym porywie starszy sprzedawca. Awanse? Masz szanse wielokrotnie skorzystać z ofert innych marketów, przejść, zostać kierownikiem, a dyrektor i tak ci to zablokuje. Ciężka praca i awanse? Powodzenia, pedzie ;)
Yo 2016-08-07 22:35:00
Punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia... Dla wielu będzie to bardzo dobre miejsce pracy. Niektorym sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracalo... Nie chce sie pracować a pieniazkow coraz więcej by chcieli. Ale fakt podwyżka za dobre wyniki to nie jest jakiś wielki wymóg. Myślę że tego moglo by być więcej :)
Yo 2016-08-07 22:40:01
Punkt widzenia zalezy od punktu patrzenia... Dla wielu będzie to bardzo dobre miejsce pracy. Niektorym sie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprzewracalo... Nie chce sie pracować a pieniazkow coraz więcej by chcieli. Ale fakt podwyżka za dobre wyniki to nie jest jakiś wielki wymóg. Myślę że tego moglo by być więcej :) a z te zgryzliwe uwagi raczej świadczą o jakosci charakteru autora... Bo jak można sie wypowiadać w ten sposób o innych? Jest coś takiego jak mózg i można tego używać przez napisaniem opinii- rzucam wyzwanie- nie nienawidz polaku!
Cygan 2016-08-12 23:05:48
Szczęśliwe drogi już czas... :)
erfg 2016-08-13 10:04:17
@maniek to zależy o jakim stanowisku tutaj piszesz w sumie no bo jak ktoś już w tej branzy siedzi i pracuje to na pewno będzie wlasnie takie posiadal.
Maciej 2016-12-06 23:22:45
ogólnie wiem ze nie za bardzo w temacie ale chce wszystkich ostrzec przed gwarancja plus piszą ze 5 lat serwis a tu takiego wała jak sie przeczyta warunki i zaproponują bony na 40% wartości urządzenia to tyle pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Saturn - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Saturn