Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Global Work Sp.zo.o

Pracowałeś w firmie Global Work Sp.zo.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
solidaruch - 2013-12-19 14:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak,bawią się w cenzurę,za komuną tęsknią.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-01-10 14:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tata blokuje globalek opinie
zdjecie uzytkownika
znajomy - 2014-06-07 10:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
siema wszystkim czy coś sie z robotą w globalu rusza bo coś w tym roku straszna lipa wygrali jakieś kontrakty
zdjecie uzytkownika
Pi - 2014-06-16 16:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajomy - 2014-06-07 10:17:07]:
czekaja na koree bracie
zdjecie uzytkownika
Pol - 2014-06-16 19:19:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na Koree to znaczy na co czekają? Jaki kontrakcik tam? ile osób mogą wysłać? jestem chętny jak by co ")
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-16 19:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chciałbym wyjechać na kontrakt za granicę. Totalnie nie słyszałem nic wcześniej o firmie Global Work, a natrafiłem na ich ogłoszenie. Czy pieniądze, które oferują wypłacane są na czas i nie trzeba się o nie dopraszać?
zdjecie uzytkownika
mama - 2014-06-26 20:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taaak,kasa na czas ale o robotę to musiałbyś się raczej dopraszać-cienko przędą ostatnio
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-06-27 11:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musicie zgolic wasy,bo wasatych nigdzie juz nie chca.
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-27 12:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, dopraszać się o robotę, ale w jakim sensie? nie mają nowych zleceń dla pracowników i siedzą tam bez pracy? Jeśli jesteś pracownikiem MAMO to chciałbym od Ciebie usłyszeć coś więcej o warunkach jakich mogę się spodziewać tam na miejscu?
zdjecie uzytkownika
Siostra - 2014-06-27 17:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ty z choinki się urwałeś Tato czy co?Global Work jest społką zależną od Kaefer,Kaefer nie ma roboty to i Global nie ma,
jak ci sie wydaje?dzwonisz i jedziesz?
gdzie siedzą bez pracy?w domu na tyłku...
obudź się chłopie,forum ci sie nie pomyliło?znasz zasady pracy w firmie Global na kontraktach?
zdjecie uzytkownika
Tata - 2014-06-30 14:00:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie nie do końca je znam bo naa ich stronie internetowej niestety nie mogę się doczytać. Chętnie usłyszę od osoby doświadczonej już w tej branżyi osoby która pracowała dla Global Work, jak to wszystko wygląda. Jeśli mówisz o kontraktach, to jestem ciekaw jak długie kontrakty się podpisuje. Jakie to są okresy czasu? Więcej pytań zadam jak troszkę mi rozjaśnicie jak to wygląda, a nasuwają się mi kolejne...
zdjecie uzytkownika
kono - 2014-08-29 14:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć wszystkim, właśnie pojawiło się w necie ogłoszenie o pracę w tej firmie dla monterów izolacji, mam pytanie:
1. jak wygląda proces rekrutacji na to stanowisko
2. jaką dają umowę o pracę (czy trzeba założyć swoją działalność ?)
3. jaka jest stawka godzinowa na tym stanowisku
4. za co odliczają od wypłaty (przeloty, zakwaterowanie ?)
5. gdzie ma być ewentualnie ta praca
bardzo proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
szkot - 2014-09-01 14:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kono - 2014-08-29 14:34:59]:
Siema, zadzwon se do globala tam Ci powiedza co i jak. global szuka ludzi dla kefera. to niejest ich oferta. kasa jak trzeba. pozdro
zdjecie uzytkownika
sporo info - 2014-09-02 12:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no a nie możesz szkocie tutaj nic napisać ;> nie wiem czy można tak zadzwonić do firmy i oni tak wszystko od razu ujawnią. ja z doświadczenia wiem, że takie procesy to raczje ukryte są, żęby konkurencja nie wiedziała co i jak. Mnie to najbardziej kasa intersuje na takim stanowisku. reszta jest jakoś do przeżycia - dlatego napiszcie jaka kasa?
zdjecie uzytkownika
barf - 2014-09-26 19:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dam 8tysiecy za prace w norwegi jako monter izolacji
zdjecie uzytkownika
dasz? - 2014-09-28 02:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to dasz? jakis to ma związek z globalworkiem ? jak tak oferujesz to może jakieś szczegóły... np to ile godzin dziennie pracy na jak dlugo gdzie dokladnie w norwegii...duzo na pewno jest rzeczy ktore powinny zostac powiedziane. a przede wszystkim brakuje jednego - konkretnego kontaktu do osoby
zdjecie uzytkownika
barf - 2014-09-28 09:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przynajmniej na rok pracy w Norwegi w systemie dwa na dwa lub dwa na trzy tygodnie pracy nr telefonu ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
nickolas - 2014-10-05 16:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kono - 2014-08-29 14:34:59]:
Może to być Karsto w Norwegii jest to rafineria gazu Statoil. Naprawdę pracuje się tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eby się tam dostac musisz zdać Test komputerowy poźniej zostaje ci site test. Wiem bo tam pracuje
zdjecie uzytkownika
praca - 2014-10-13 04:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nickolas to skoro tam pracujesz to napisz jeszcze coś wiecej o samych warunkach pracy, ciekawi mnie jak to wygląda od strony pracownika. Tak właściwie to co na tymteście komputereowym jest? Pewnie nie tak łatwo go zdać. chciałem właśnie jechać do norwegii bo ostatnio czytałem na blogu jednym, że tam na prawdędobrze można zaoszczędzić.
zdjecie uzytkownika
nickolas - 2014-10-13 22:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [praca - 2014-10-13 04:21:45]:
Warunki pracy są na bardzo wysokim poziomie. Mamy bardzo restrykcyjne BHP. Wszędzie są inspektorzy HMS to BHP. Statoil nie pozwoli sobie na jakieś niedociągnięcia. Czas pracy jest przestrzegany, trzeba przestrzegać przerw bo jak nie to dostaniesz warringa i raport. Jak przestrzega się zasad to nic Ci nie bedzie. Musisz używać rękawic, specjalnych kombinezonów, w zależności Co robisz zawsze musisz przemyślec swoją pracę i zminimalizować zagrożenia. Język angielski jest wymaganym minimum chyba że znasz norweski. O testach nie mogę nic napisać ale Masz 3 próby i nie możesz się pomylić na alarmach. Jak to wszystko zdasz to dasz sobie radę. Ogólnie to robota ruszy tam raczej od nowego roku. Może coś będzie w grudniu
zdjecie uzytkownika
Kierw - 2014-10-28 12:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Norwegii jest bardzo kusząca mozna zarobic dobre pieniadze. Jedyny minus jaki zauwazam to, rozłąka z bliskimi. Dla kazdego jest to minus, z kim bym nie rozmawial, czy z ludzmi, ktorzy przyjechali do Polski pracowac z zagranicy czy samemu bedąc w pracy zagranica. No ale przsynajmniej wiadomo za co się pracuje :)
zdjecie uzytkownika
karsto - 2014-12-02 20:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej,kiedy ta robota na Karsto?
zdjecie uzytkownika
Stachu - 2014-12-07 16:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciezki site test , QC pilnuje jakosci
ale trzeba sobie radzic byli tez tacy co kontrakt przelazili , kurs na komputerach banał
slyszalem o nowym site test jest na niego 5 dni po 7,5 h
foamglass + blocha
zdjecie uzytkownika
nickolas - 2014-12-17 21:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robota na Karsto ma ruszyć od lutego. Chociaż izolatorzy już tam robią
zdjecie uzytkownika
beny - 2014-12-21 09:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A orientuje sie ktos jaka rotacja tam bedzie na Karsto
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Work Sp.zo.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Global Work Sp.zo.o?
Zadaj pytanie
x