Czy HRE Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Jakie godziny pracy przyjęte są w firmie HRE Sp. z o.o.?
Witam obecnie pracujemy zdalnie, elastycznie, zgodnie z potrzebami projektowi i możliwościami zespołu. pozdrawiam, Zespół HRE
Może podpowiecie jaka atmosfera aktualnie i na jakie zarobki oczywiście średnie można liczyć?
Firma zdobyła opinię dobrego pracodawcy więc tylko to potwierdza w działaniu!
Pracowałam w HRE przez 2 lata. Bardzo dużo się nauczyłam w bezpiecznej, przyjaznej atmosferze. Pracodawca dbający o pracowników, wspierający, chętnie inwestuje w zespół. Polecam pracę w HRE, szczególnie ambitnym osobom, szukającym możliwości rozwoju w wielu obszarach HR.
Czy praca w HR Executive jest tak dobra , że nie chce się wam nic pisać?
Dziękuje za odpowiedź @HRExcutive, dobrze, że można liczyć tutaj na informacje z wiarygodnego źródła. Czy ktoś z pracowników był na takiej rozmowie i może podzielić się z innymi wrażeniami z tego spotkania?
Ta opinia jest:
Witamy, wszystkie aktualne procesy rekrutacyjne, jakie prowadzimy są wskazane w zakładce oferty pracy na stronie: http://www.rekrutacja.hre.pl/ Po stronie naszej spółki doradztw personalnego jest to zawsze jedno spotkanie rekrutacyjne, kolejne etapy odbywają się już po stronie Klienta, dla którego dany proces prowadzimy (zazwyczaj jest to 1 lub 2 rozmowy rekrutacyjne - zależnie od procesu). Pozdrawiamy, Zespół HR Executive
dzięki za wyjaśnienie :) to wszystko tłumaczy i w sumie fajna opcja nawet dla młodych mam czy osób, które muszą z jakiś przyczyn pracować w domu
Witamy, oferta Sales Managera IT była opublikowana we wszystkich województwach, gdyż jest to oferta pracy zdalnej po okresie wdrożenia z dowolnego miasta w Polsce (nie ma wymogu relokacji do Poznania). Nie szukamy kilkunastu handlowców, ale jednego managera, który będzie zarządzał siecią sprzedaży w całej Polsce i budował własny zespół handlowy Pozdrawiamy, Zespół HR Executive