brak logo

DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o.

Niemcy

Opinie o DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o.

Mateusz 2015-02-13 14:48:16
Witam, wyjezdza ktos do Bremen do pracy w pralni ? Szukam opini na temat tej pracy oraz biura
Hans Klos 2015-02-15 20:13:45
Hej Mati, też będę w tej pralni w Bremen. Jakieś szczątkowe opinie o firmie Dextra i o pracy w pralni są na stronie powyżej kafeteria.pl, same jakieś ogólniki nic z tego nie wiadomo, a tu nie ma żadnych wpisów , pewnie wszyscy zajęci pracą i przez to nic nie piszą.
Marek 2015-03-25 21:37:29
Jakies info w sprawie pracy w Bremen na pralni ? Jak warunki w pracy, w domu ??
Aneta 2015-09-03 08:50:46
Witam, czy jedzie ktoś 20-09-2015 do pracy w pralni przez to biuro.Proszę o jakieś opinie na ten temat?Jakie warunki w pracy, w domu?
ciapek 2015-12-20 16:42:35
uważajci na nich oni tylko myślą jak cie wyrolować -ostatnio zrobili to w Niemczech na produkcji nadwozi - ludzie uciekli i nadal uciekają
fafarafa 2015-12-22 22:04:21
jedz do pracy z ich oferty a zobaczysz jak a jest rzeczywistość- zajezdzasz i ladujesz w slamsach jak ja po wielkiej awanturze ,pszenosza nas do mieszkan po 10 osób w mieszkaniu ,za 300e na miesiac przy czym w tym samym domu bulgarzy placa 200e na miesiac.stawka na umowie 12e na miesiac,a w po wyplacie zostaje 7 e na godzinie.ggdzie to ginie .obiecywali duzo nadgodzin a po 5 tygodniach zadnej .sam zalatwiasz wszystko od meldunku po numer podatkowy,za dojazdy do pracy z własnej kasy ,do tego pseudo koordynator -z'' perfekcyjnym niemieckim'' Das AUTO-konfitura-bezzębna-siwy oraz pijoczyna Dred,szkoda gadać
3
lutek 2016-01-03 19:58:21
nie dajcie sie wkręcic w ofertę Dextry na montaz podwozi w Niemczech ,własnie z tamtąd uciekóem jak jeszcze wielu innych chłopaków .teraz w ofercie was kłamia że na 10 tygodni ,a niemiecki szef produkcji powiedział nam że praca jest góra do końca stycznia ,nie wieżcie im ,poprostu tyłki im sie palą ponieważ ludzie uciekli - i nie wiedzą jak z tego wybrnąć.gdyż niemcy maja juz dość tej firmy.na papierze 12euro na godzine ,a na pasku po odliczeniu wszystkich podatków zostaje nie całe 7euro.jeszcze 300e za mieszkanie .za dojazdy i życie - to lepiej siedziec na tyłku w Polsce .
1
zenek 2016-01-03 22:23:22
Byłem tam i potwierdzam.
zenek 2016-01-04 16:53:56
jedz tam i zobaczysz a nie bylas i już chwalisz -co jesteś pracownica dextry
kondzio 2016-01-05 19:02:06
zobacz opinie wyżej,to ci przejdzie ,napewno ładnie jak zwykle naobiecują przez telefon- za mieszkanie zaplacicie jak za zboze,z pracownika mają działe i z mieszkan też -nie polecam.
1
niezadowolona 2016-01-29 19:32:31
Witam wszystkich
Nie polecam tej agencji,nie troszczy się o swoich pracowników.Warunki zamieszkania są słabe.Ciężko jest z transportem do pracy.Za pracę w godzinach nadliczbowych ,nocnych nie są naliczane pieniądze tak jak powinny.Stawka w terenach wschodnich Niemiec jest mniejsza niż średnia.Jednym słowem obiecują gruszki na wierzbie.Byłam i nie polecam.
2
amin 2016-02-06 16:56:41
przyjmuja stare kobiety po 50 grubo lat pijaczki,schlajaja sie z malolatami ,afrykanami,pakistananin na pralni takie kobiety stare
3
prawda 2016-02-06 17:11:23
Powiem wam tak:robią wszystko,żeby wyciągnąć jak najwięcej kasy,zabrali mi za dużo pieniędzy i nie chcą oddać!Mówią,że wszystko ok.To firma rodzinna ,rękę rękę
myję!
4
raf 2016-02-07 18:27:02
Z tym językiem to nie do końca prawda.Pojechałem do pracy przez tą agencję bez języka.Patrzyli się na mnie jak na idiotę.Jak nie znasz języka to musisz liczyć na wiedzę współlokatorów ,bo na miejscu nikogo nie ma kto ci pomoże.Trafiłem tak ,że polaków nie było dobrze ,że umiem coś po angielsku ,nie chcieli za mocno rozmawiać.Już w pierwszym tygodniu chciałem jechać.30 km do roboty ,a transportu nie ma.Musiałem prosić pracowników o podwózkę,po miesiącu już mnie nie było,musiałem wyrównać straty .Syf!Tak ci policzą ,że zobaczysz grosze na wypłacie.A z nałogami to sobie daruj wszyscy palą i piją pełna swoboda.
1
pracownik 2016-02-12 10:53:18
Jak czytam te opinie to mam wrażenie, że wszyscy jesteście osobami, którym nie chce się pracować, albo nie znacie się na prawie niemieckim. Siedźcie lepiej w domu i zostawcie oferty dla innych, chętnych pracy. Ja pracuję z tą firmą dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona. Warunki umożliwiły mi poprawę stanu finansowego, a praca wcale nie jest zła, atmosfera fajna. Zaliczki, które zostają potrącane z wypłat można odzyskać na koniec roku rozliczając się z Finanzamtem w Niemczech, no i najważniejsze-lata składkowe w Niemczech.
Ja mogę polecić tą firmę z czystym sumieniem, oczywiście dla osób, które chcą pracować legalnie i lojalnie.
xxxxxxxxxxx 2016-02-17 22:01:13
Zablokowali mi maila i nie chcą mi oddać moich pieniędzy!Chcę wyjaśnień!Banda oszustów.Nie odpowiedzieli mi na maila.Mail kulturalny z zapytaniem nie myślcie ,że jakieś groźby czy przekleństwa.Tak ciężko o wyjaśnienie?Żałuję tego wyjazdu,jeden z najgorszych na ,których byłam.
edi 2016-02-18 15:42:52
najgorsze skurwysynstwo jakie morze byc wypowiadajom mi umowe na chorobowym po 1 tygodniu gdzie naprawde bolała mnie reka beskutecznie syf na mieszkaniu z lodówki wypadajom karaluchy zgłaszam to przelozonym lecz majom to w d... 10 osób na hałupie z 12 euro zostaje niecale 7 a z tego musisz wyzyc traktujom cie jak psa jak nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nanich to jestes bezuzytecznyi kopa przyjdzie nastepny naiwniak brak telewizj poprostu niepolecam tej firmy
2
edi 2016-02-18 16:05:32
7 euro to jest kasa gdzies ty sie uhował
1
Dziewczyna23 2016-03-01 17:03:34
Witam wszystkich czy ktos jedzie 15 marca jako pracownik pralni w niemczech Bremen ?
nikola 2016-03-02 15:36:38
Witam rowniez ja z chlopakiem dostalismy oferte do pracyw w pralni w bremen mamy zaczac 16.03.2016
belka 2016-03-02 18:12:17
WITAJCIE.MAM JECHAĆ DO BREMEN RÓWNIEŻ NA 16 ALE CZY KTOŚ JUŻ PODPISAŁ Z TYM BIUREM UMOWE.ILE ZOSTAJE NA RĘKE Z 8.80 EURO .JAKIE MIESZKANIE.CZY KTOŚ COŚ WIE .DAJCIE SZYBKO WIADOMOŚĆ
belka 2016-03-02 18:13:57
WITAJCIE.MAM JECHAĆ DO BREMEN RÓWNIEŻ NA 16 ALE CZY KTOŚ JUŻ PODPISAŁ Z TYM BIUREM UMOWE.ILE ZOSTAJE NA RĘKE Z 8.80 EURO .JAKIE MIESZKANIE.CZY KTOŚ COŚ WIE .DAJCIE SZYBKO WIADOMOŚĆ
rambo 2016-03-02 18:20:14
wez sie lecz
belka 2016-03-02 18:21:36
WITAM RÓWNIEŻ MAMY JECHAĆ Z DZIEWCZYNĄ.CZY JUŻ PODPISAŁAŚ UMOWE.CZY WIESZ ILE NA RĘKE PO ODLICZENIU .NO I JAKIE MIESZKANIE ZAPROPONOWALI ,DAJ ZNAĆ
Bozena 2016-03-02 19:15:17
Witam ja również dostałam ofertę pracy w Bremen 16 marca. Czym planujecie dojechac na miejsce i skąd jesteście?
nikola 2016-03-02 19:22:03
Jedziemy własnym samochedem na miejsce. a wy jak dojedziecie? decydujecie sie? znaleźliście moze cos na temat tej pracy w pralni? bo ja szukam i nic nie ma
nikola 2016-03-02 22:50:55
Mój e-mail agolec95@wp.pl
belka 2016-03-03 07:32:46
witam mam jechać z dziewczyną.ale czy wiecie o warunkach mieszkaniowych ile zostaje na ręke po odliczeniu podatków.bo słyszałem że wcale nie jest tak różowo.podpisaliście umowe, i widzieliście mieszkanie.pozdrawiam belka
belka 2016-03-03 07:34:46
witam mam jechać z dziewczyną.ale czy wiecie o warunkach mieszkaniowych ile zostaje na ręke po odliczeniu podatków.bo słyszałem że wcale nie jest tak różowo.podpisaliście umowe, i widzieliście mieszkanie.pozdrawiam belka
nikola 2016-03-03 09:07:43
Nie podpisaliśmy jeszcze umowy a mieszkań tez nie widzieliśmy po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia przy 35h pracy wynosi 800-900euro podobno.
Dziewczyna23 2016-03-03 16:40:54
Mi podobno mówili ze 850 euro max.
Rambo 2016-03-03 21:05:44
Dajcie sobie spokuj porażka
Mania 2016-03-03 21:10:57
Odpuścić sobie radze tom dextre to porażka
2
nikola 2016-03-03 22:41:23
pracowałeś w pralni w bremen?
1
Olkaa 2016-03-08 12:56:07
czy ktos pracowal w Pralni w Wismar i jak tam jest??
2
Monaa 2016-03-08 12:58:18
a dlaczego???
RZ 2016-03-22 13:53:58
Jak najbardziej negatywna.Prawda nic nie zalatwiaja to co powinni mieszkania zagrzybione i nie bylo na czym spac do tego doszlo do bandyckiego napadu i szantazu przrz firme Dextra chronili przestepce bandyte.I w nicczymnie mie pomagaja w tym czym powinni.Lozka trzeba pojechac z narzedziami stolarskimi i wiertaeka plus sruby nakretki.Kompletnie nieodpowiedzialna firma.Nic co mowiono w Dextra nie bylo orawda i mam na to dowody zdjecia nagrania szantazu w wykonaniu firmy Dextra i firmy Niemieckiej.Lamanie nawet kodeksu pracy niemieckiego jak i polskiego.Odradzam nalezy omijac taka firme tak zeby ja zamknieto.Zreszta i tak po wszystkich sprawach sadowych ja zamkna.Na wszystko o czympisze mam dowody tj.zdjecia zapisy rozmow i zapisana rozmowe - szantaz w firmie niemieckiej zebym nie poinformowa Arbeitsamt,Policji i poszedl do lekarza polskiego i nie mowil o pobiciu.Poszedlem do kliniki nic z tego zaden dran i zadna firmeczka nie bedzie mnie szantazowac!!!!
1
Kama 2016-03-22 15:15:02
a chcialam do pralni jechac..
Rz 2016-03-23 11:38:43
KAMA ODRADZAM TAM SA UKLADY UKLADZIKI TAK WIEC NIEKTORYM UCHODZA PRZESTEPSTWA NAWET A DEXTRA TUSZUJE TE PRZESTEPSTWO CZYLI BANDYCKI NAPAD BEZ POWODU.I JAK DEXTRA CHCE TO MOZE PODAC MNIE DO SADU DYSPONUJE NAGRANIAMI ROZMOW OD ROZMOW W DEXTRA AZ PO ZAKONCZENIE PRACY W WISMAR ZDJECIA DOWODY JAK KTOS CHCE MOGE WYSLAC NA EMSIL I WARUNKI PRAWDZIWE MIESZKANIOWE PLUS ZDJECIA Z PRALNI JAK LAMIA PROCEDURE NARAZAJAC PERSONEL MEDYCZNY PACJENTOW DOROSLYCH DZIECI NAWET NIEMOWLENTA BO PRANIE ZE SZPITALA JEST PRANE Z IGLAMI, AGRAFKAMI ETC REKAWICZKAMI WENFLONAMI ZE WSZYSTKIMI ODPADAMI SCISKSNE W PRALCE I PRANE.WYCHODZI TEN SYF RAZEM NIBY WYPRANY CZESTO NIE MA MIEJSCA I LEZY NA PODLODZE W BRUDZIE I TAKIE COS TRAFIA NA SALE OPERACYJNE, DO SZPITALI SALE PACJETOW UBBRANKA DZIECIECE Z BRUDEM.NARAZA TO TEZ OBSLUGE PRALNI PONIEWAZ WYCHODZA IGLY TEZ JUZ UZYWANE SRODKI OPATRUNKOWE, WSZYSTKIE ODPADY SZPITALNE STARE OPATRUNKI.TO SYFIARNIA NIE PRALNIA I NARAZA OBSLUGE PRALNI JAK I PACJENTOW SZPITALI I PERSONEL MEDYCZNY.SPRAWA ZGLOSZONA DO MZS POLSKIEGO JAK I DO AMBASADY NIEMIEC GDZIE DALEJ ZAJETO SIE SPRAWS BANDYCKIEGO NAPADU SZANTAZU I SPRAWA NARAZANIA PRZEZ PRALNIE PACJENTOW I PERSONEL MEDYCZNY SZPITALI NIEMIECKICH.JAK KTOS CHCE SLUZE ZDJECIAMI MIESZKANA WARUNKOW, ZDJECIAMI PRALNI WARUNKOW, NAGRANIEM SZANTAZU, NAGRANIAMI ROZMOW TELEFONICZNYCH ITD.
Kama 2016-03-23 12:14:46
Czesc ja mialam jechac do wismar ale zrezygnowalam.. wiec mi mozesz wyslac na poczte to co masz.. jestem ciekawa.. albo podaj swoja ja sie odezwe.
Odpisz 2016-03-23 17:01:04
Odpisz mi na maila piotrberestka@onet.pl albo zadzwoń 794036362 pogadamy
jk 2016-04-20 09:46:54
witam ktos kto wyjechał do tej pralni moze napisac co i jak jest na miejscu
2
kasia 2016-06-06 20:19:31
pralnia, czy coś się zmieniło na plus? mam podjąć pracę w czerwcu
1
Ż 2016-07-07 12:00:29
Chory jesteś na głowę zacznie się leczyć
RZ
1
Paula 2016-07-07 14:05:10
Jestem w tej pralni i jest tu jak najbardziej na plus co do firmy też !!warunki mieszkalne tez nie są aż takie złe jak ktoś chce mieszkać w pensjonacie to do hotelu ! A nie za granicę do pracy ! Szefostwo do rany przyłoż idzie się dogadać
. Ten Rz ! Byl i będzie w niejednej firmie i wyłudzi pieniądze ,był jak byłam i pojechał dalej jestem! Zamierzam tu być i nie wierzcie ludziom tylko z opisów bo to zwykle nieroby i tyle! !!
nowicjusz 2016-09-26 06:59:48
Czy ktoś z was pracował jako elektryk samochodowy prawie pod granicą francuską? Jak tam jest z mieszkaniem. Czy na czas są wypłacane pieniądze. Ile kosztuje życie w Niemczech. Jadę pierwszy raz za pośrednictwem tego biura. Jak oni spełniają swoje obietnice telefoniczne co do wynagrodzenia. Dajcie znać. Wyjeżdżam w październiku.
DE 2016-10-08 12:30:04
Nie polecam Agencji DEXTRA.Pani Brygida w biurze wielka Pani Prezes a w rzeczywistości na niczym się nie zna i oszukuje ludzi na kasie.Nas oszukała na pieniądzach i wymyśla niestworzone historie.Praca przez tą agencje bardzo słaba a o wynagrodzeniu nie wspomnę.Uwaga na dokumenty, które podpisujecie proszę dobrze czytać a warunki mieszkaniowe to tragedia.
Jak pracujesz dla nich to wszystko ładnie pięknie lecz jeśli z nich rezygnujesz to cię zastraszają prawnikami i przepisami.
Proszę się dobrze zastanowić nad podjęciem decyzji współpracy z tą agencją.
Jeszcze raz wielki negatyw dla tej pseudoagencji.
PralniaBrema 2016-10-08 17:19:18
Nie polecam pracy w pralni w Bremen.
Agencja tylko rekrutuje i dalej już się nie interesuje pracownikiem.Praca bardzo cięzka przy maglach a na sortowni pranie ze szpitali i domów starości bez żadnego zabezpieczenia i można złapać jakiegoś syfa.
Słabe godziny i co z tym się wiąże słaba kasa.Warunki mieszkaniowe też słabe.
Pani z biura bardzo chamska i niemiła i nic z Nią nie załatwisz tylko obiecuje gruszki na wierzbie.
Nie dajcie się nabrać na wyjazd bo szkoda waszego czasu.
ilanka 2016-10-12 14:02:16
Pracownik Fizyczny teraz jest u nich w ofercie pracy z tego co widze.
Zostaw swoją opinię o DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o. - Niemcy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o.