DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o.

Zabrze

Opinie o DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o.

Mateusz 2015-02-13 14:48
Witam, wyjezdza ktos do Bremen do pracy w pralni ? Szukam opini na temat tej pracy oraz biura
Hans Klos 2015-02-15 20:13
Hej Mati, też będę w tej pralni w Bremen. Jakieś szczątkowe opinie o firmie Dextra i o pracy w pralni są na stronie powyżej kafeteria.pl, same jakieś ogólniki nic z tego nie wiadomo, a tu nie ma żadnych wpisów , pewnie wszyscy zajęci pracą i przez to nic nie piszą.
Marek 2015-03-25 21:37
Jakies info w sprawie pracy w Bremen na pralni ? Jak warunki w pracy, w domu ??
Aneta 2015-09-03 08:50
Witam, czy jedzie ktoś 20-09-2015 do pracy w pralni przez to biuro.Proszę o jakieś opinie na ten temat?Jakie warunki w pracy, w domu?
zenek 2016-01-03 22:23
Byłem tam i potwierdzam.
2
zenek 2016-01-04 16:53
jedz tam i zobaczysz a nie bylas i już chwalisz -co jesteś pracownica dextry
2
kondzio 2016-01-05 19:02
zobacz opinie wyżej,to ci przejdzie ,napewno ładnie jak zwykle naobiecują przez telefon- za mieszkanie zaplacicie jak za zboze,z pracownika mają działe i z mieszkan też -nie polecam.
3
pracownik 2016-02-12 10:53
Jak czytam te opinie to mam wrażenie, że wszyscy jesteście osobami, którym nie chce się pracować, albo nie znacie się na prawie niemieckim. Siedźcie lepiej w domu i zostawcie oferty dla innych, chętnych pracy. Ja pracuję z tą firmą dłuższy czas i jestem bardzo zadowolona. Warunki umożliwiły mi poprawę stanu finansowego, a praca wcale nie jest zła, atmosfera fajna. Zaliczki, które zostają potrącane z wypłat można odzyskać na koniec roku rozliczając się z Finanzamtem w Niemczech, no i najważniejsze-lata składkowe w Niemczech.
Ja mogę polecić tą firmę z czystym sumieniem, oczywiście dla osób, które chcą pracować legalnie i lojalnie.
edi 2016-02-18 16:05
7 euro to jest kasa gdzies ty sie uhował
3
Dziewczyna23 2016-03-01 17:03
Witam wszystkich czy ktos jedzie 15 marca jako pracownik pralni w niemczech Bremen ?
nikola 2016-03-02 15:36
Witam rowniez ja z chlopakiem dostalismy oferte do pracyw w pralni w bremen mamy zaczac 16.03.2016
belka 2016-03-02 18:12
WITAJCIE.MAM JECHAĆ DO BREMEN RÓWNIEŻ NA 16 ALE CZY KTOŚ JUŻ PODPISAŁ Z TYM BIUREM UMOWE.ILE ZOSTAJE NA RĘKE Z 8.80 EURO .JAKIE MIESZKANIE.CZY KTOŚ COŚ WIE .DAJCIE SZYBKO WIADOMOŚĆ
belka 2016-03-02 18:13
WITAJCIE.MAM JECHAĆ DO BREMEN RÓWNIEŻ NA 16 ALE CZY KTOŚ JUŻ PODPISAŁ Z TYM BIUREM UMOWE.ILE ZOSTAJE NA RĘKE Z 8.80 EURO .JAKIE MIESZKANIE.CZY KTOŚ COŚ WIE .DAJCIE SZYBKO WIADOMOŚĆ
rambo 2016-03-02 18:20
wez sie lecz
1
belka 2016-03-02 18:21
WITAM RÓWNIEŻ MAMY JECHAĆ Z DZIEWCZYNĄ.CZY JUŻ PODPISAŁAŚ UMOWE.CZY WIESZ ILE NA RĘKE PO ODLICZENIU .NO I JAKIE MIESZKANIE ZAPROPONOWALI ,DAJ ZNAĆ
Bozena 2016-03-02 19:15
Witam ja również dostałam ofertę pracy w Bremen 16 marca. Czym planujecie dojechac na miejsce i skąd jesteście?
nikola 2016-03-02 19:22
Jedziemy własnym samochedem na miejsce. a wy jak dojedziecie? decydujecie sie? znaleźliście moze cos na temat tej pracy w pralni? bo ja szukam i nic nie ma
nikola 2016-03-02 22:50
Mój e-mail agolec95@wp.pl
belka 2016-03-03 07:32
witam mam jechać z dziewczyną.ale czy wiecie o warunkach mieszkaniowych ile zostaje na ręke po odliczeniu podatków.bo słyszałem że wcale nie jest tak różowo.podpisaliście umowe, i widzieliście mieszkanie.pozdrawiam belka
belka 2016-03-03 07:34
witam mam jechać z dziewczyną.ale czy wiecie o warunkach mieszkaniowych ile zostaje na ręke po odliczeniu podatków.bo słyszałem że wcale nie jest tak różowo.podpisaliście umowe, i widzieliście mieszkanie.pozdrawiam belka
nikola 2016-03-03 09:07
Nie podpisaliśmy jeszcze umowy a mieszkań tez nie widzieliśmy po odliczeniu mieszkania ubezpieczenia przy 35h pracy wynosi 800-900euro podobno.
Dziewczyna23 2016-03-03 16:40
Mi podobno mówili ze 850 euro max.
Rambo 2016-03-03 21:05
Dajcie sobie spokuj porażka
2
Mania 2016-03-03 21:10
Odpuścić sobie radze tom dextre to porażka
4
nikola 2016-03-03 22:41
pracowałeś w pralni w bremen?
1
Olkaa 2016-03-08 12:56
czy ktos pracowal w Pralni w Wismar i jak tam jest??
2
Monaa 2016-03-08 12:58
a dlaczego???
Kama 2016-03-22 15:15
a chcialam do pralni jechac..
Kama 2016-03-23 12:14
Czesc ja mialam jechac do wismar ale zrezygnowalam.. wiec mi mozesz wyslac na poczte to co masz.. jestem ciekawa.. albo podaj swoja ja sie odezwe.
Odpisz 2016-03-23 17:01
Odpisz mi na maila piotrberestka@onet.pl albo zadzwoń 794036362 pogadamy
jk 2016-04-20 09:46
witam ktos kto wyjechał do tej pralni moze napisac co i jak jest na miejscu
2
kasia 2016-06-06 20:19
pralnia, czy coś się zmieniło na plus? mam podjąć pracę w czerwcu
1
Ż 2016-07-07 12:00
Chory jesteś na głowę zacznie się leczyć
RZ
1
Paula 2016-07-07 14:05
Jestem w tej pralni i jest tu jak najbardziej na plus co do firmy też !!warunki mieszkalne tez nie są aż takie złe jak ktoś chce mieszkać w pensjonacie to do hotelu ! A nie za granicę do pracy ! Szefostwo do rany przyłoż idzie się dogadać
. Ten Rz ! Byl i będzie w niejednej firmie i wyłudzi pieniądze ,był jak byłam i pojechał dalej jestem! Zamierzam tu być i nie wierzcie ludziom tylko z opisów bo to zwykle nieroby i tyle! !!
nowicjusz 2016-09-26 06:59
Czy ktoś z was pracował jako elektryk samochodowy prawie pod granicą francuską? Jak tam jest z mieszkaniem. Czy na czas są wypłacane pieniądze. Ile kosztuje życie w Niemczech. Jadę pierwszy raz za pośrednictwem tego biura. Jak oni spełniają swoje obietnice telefoniczne co do wynagrodzenia. Dajcie znać. Wyjeżdżam w październiku.
ilanka 2016-10-12 14:02
Pracownik Fizyczny teraz jest u nich w ofercie pracy z tego co widze.
. 2016-12-12 21:33
pracuje na tej pralni w Bremen . ciezka praca ? ze niby gdzie . tylko tyle ze stojąca . jak komuś sie nie chce robić to niech nie robi . praca ogólnie ok na ogół nie ma się kontaktu z brudnym praniem . Pani z biura mogla by być milsza tu sie zgodze
zadowolona 2017-03-04 10:54
ja pracowałam przez firme Dextra na pralni w Niemczech i praca jest fajna zarobki tez w Polsce bym tego nie zarobiła mieszkanie fajne takze nie można narzekać ciesze sie ze natrafiłam na te agencje dzieki niej wyjechałam do niemiec do pracy i od lutego pracuje juz jako pracownik pralni bezposrednio u szefa takze ta agencja daje możliwości na start ja moge ja polecic
2
DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o. 2017-03-04 18:20 [pracodawca]
Dziękujemy za podzielenie się swoimi odczuciami dotyczącymi współpracy z naszą firmą. Życzymy powodzenia na dalszą drogę. Pozdrawiamy.
Zostaw swoją opinię o DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o. - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DEXTRA - Temp Work Agency Sp. z o.o.