brak logo

AMD Budownictwo

Świętochłowice

Opinie o AMD Budownictwo

były pracownik 2011-03-28 17:44:20
Firma na pierwszy rzut oka w porządku, później zaczynają się duże problemy z wypłacalnością, przerobami (wiecznie mało) non stop krzyk (usunięte przez moderatora) i tym podobne ogólnie dno odradzam
nie twoj interes duda! 2011-06-06 13:42:26
Moja opinia jest jak kolegi wyzej normalne Dno!! szef jest zerem firma byla w porzadku na pierwszy rzut oka poprostu wykorzystywal ludzi !! nie placil w terminie i dziennie byla gadka jutro jedynie w tej firmie to byly w porzadku dwie dziewczyny z biura ! Pozdrawiam was !

( odradzam pujscie do tej firmy)
tutaj daje strone z biura http://amd-budownictwo.pl/
(usunięte przez moderatora)
Emilek 2011-06-06 13:46:33
Powiem krotko na temat nie polecam firmy !!
Szef nie wyplacalny i leci za przeproszeniem w(usunięte przez moderatora)z kasa!

Nie Polecam!
anonim 2011-06-07 18:07:30
wedlug mnie firma wogole nie wie na czym polega budowlanka nie polecam !! szef wyplaca pieniadze kiedy chce i jak chce ...
były pracownik 2011-06-07 18:47:30
firma w zadnym wypadku niegodna polecenia problemy z kasa, brak zasad, wszysko niezgodne z przepisami. na poczatku wszysko ok ale pozniej robisz za darmo i o wszystko sie trza prosic i prosic....a i tak nie dostoniesz tego co ci sie nalyzy...nie polecam wogole!!!!
edek 2011-08-23 00:29:21
AMD to nie firma budowlana. Pan prezes ze wsi pod Radomiem nie doczytał chyba czegoś w necie. Jeśli ktoś ma zniżki u psychiatry może zaryzykować , ale osobiście odradzam . Strata czasu i kasy bo wielki pan prezes woli wydawać na (usunięte przez moderatora) niż uczciwie zapłacić pracownikom.(usunięte przez moderatora) Wszystko , tylko nie to. AMD NIE !!!
adam 2013-04-08 12:10:19
Proszę o kontakt wszystkie osoby pokrzywdzone przez własciciela firmy
adam 2013-04-08 12:11:27
adres do kontaktu acserwispolska@tlen.pl lub tel. 608 455 802
StojakNa_w. 2013-06-12 15:17:20
Co do mojej współpracy z panem ŚWIĘTOCHLOWICE mogę powiedzieć, że zawsze, jak się umawiał, to dotrzymywał słowa i płacił za zamówiony towar. Nigdy nie było żadnych problemów.
Góral and Marcin company 2014-07-18 19:11:29
Wlasciciel firmy strasznie na nas krzyczy zmusza nas do pracy prawie w kamieniolomach.
Góral 2014-10-07 09:42:53
w tej firmie nawet nie mozna najzwyklej napic sie wodki !!!!
charlie 2015-01-29 20:10:39
jeśli chodzi o okres w którym szukasz pracy w budowlance to niestety, ale jest to najgorszy możliwy. Niestety , że święta były za pasem to jeszcze zimno, nie wiadomo kiedy spadnie śnieg. Praca obecnie na budowie jest rwana, chyba , że pracujesz u większych generalnych wykonawców to tam pracujesz mimo wszystko
piotr 2015-03-31 12:29:58
W takim razie czy dobrze rozumiem, że najlepszym okresem na szukanie pracy w AMB Budownictwo i ogólnie w budowlance jest okres wiosenno letni czy jak? Bo praca fizyczna by mi się przydała, mam dość już przewracania papierków w biurze i myślę by coś zmienić. A że amd budownictwo to budownictwo inżynieryjne to czuje że bym się odnalazł
Tyrud 2016-05-12 18:41:50
W tej chwili rekrutacji nie ma i nie wiadomo czy będzie w najbliższym czasie @babne. W sumie ja też czekam aż coś wstawią, bo wiem, że warunki dobre, skoro są szkolenia i premie.
Zostaw swoją opinię o AMD Budownictwo - Świętochłowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AMD Budownictwo