brak logo

Dre

Gronowo

Opinie o Dre

Gajowy 2017-08-11 14:56
Zejdź na ziemię człowieku!
5
Turysta 2017-08-13 12:21
Witam mam pytanie czy ma ktoś może grila pożyczyć na poniedzialek ?
7
ja 2017-08-18 12:18
Podpisywać listę bo Pan bedzie karał!!!!! A jeszcze trzeba ustawic zegarki według Big Bena,za szybko na przerwe nie można zejsc!!!! Najlepiej usunac przerwe !!!!
To co sie wyprawia ludzkie pojecie przechodzi!!!!!
3
Pracownik 2017-08-19 10:37
Lista jest po to żeby ją podpisywać ,takie zasady były i są i nie tylko u nas, przerwa też jest w jasnych godzinach,10.00 możesz zejść ze swojego stanowiska i o 10.30 musisz pracować a nie za 5 stac pod wrotami. Ludzie martwcie się jak będzie praca wyglądała jak odejdą szkolniaki i kto będzie pracował na maszynach bo starzy operatorzy odchodzą hurtowo,tu należy zastanowić się jak ich zatrzymywać.
3
Ja 2017-08-19 21:10
Tyle lat był spokój z listą. To powód żeby okradac ludzi! Najlepiej wychodzi to dla pewnej osoby. Siebie nie widzi! Jak pazury wsadzi w maszynę i zepsuje to serwis wzywa bo odziwio nie wie Pan nie omylny. Taki fachowiec. Matematyka nie kłamie. Jego hasło. Prostak.
Co do przerwy jego zegarek to nie wyznacznik przerwy. Może jego województwo ma opóźniony czas. Każdy ma nowy telefon i czas satelitarny wyznacza konkretną godzinę. To czysty Mobing. Człowiek sfrustrowany, jak ktoś pisał wyżej opryskliwy i wulgarny. Czyli Prostak.
Sprawiedliwość mam nadzieję, że jest na tym świecie.
4
??? 2017-08-26 11:45
Zastanawiam jak tacy ludzie którzy nie mają szacunku do ludzi chcą uczyć szacunku do pracy !
3
Ja 2017-08-26 21:22
Big Bena to już dawno ktoś mu powinien zrobić Najpierw jednego Big potem dwa szybkie Beny i może zacznie dzwonić w tym wielkim Łbie !!
6
zły 2017-08-27 14:19
A co się dzieje w drę w Pasłęku?
1
Spocony w lodowce 2017-08-27 16:57
A siedzą sobie i nic nie robia
2
praca 2017-08-27 18:11
Przyjmują do pracy? Zarobki dobre
1
$$$ 2017-08-31 13:10
Panowie będą cięcia Wybraniec znowu lata i łata dziurę budżetową i co chwile wprowadza nowe podatki jak pis
3
Ja 2017-09-02 23:22
Złodziej to złodziej. To jest we krwi.
3
Ja 2017-09-03 14:20
Oceniam zakład na 5+. Nigdy nie będzie kolorowo, w żadnej firmie! U Pana K. J. panuje porządek i tak ma być - bo jak tu pracować w chaosie?! Premie jak zabiorą to wiesz przynajmniej za co jest ona zabrana. Na zarobki też nie ma co narzekać, bo najniższa krajowa to to nie jest. Gdzieniegdzie ludzie pracują ostro, bardzo ostro i to za 1400 złotych na rękę,a tu za w miarę spokojną robotę każdy przynajmniej dwa tysie ma. Przeglądając te forum widzę same negatywy,szczególnie w stronę kierownika. Boicie się go? To trochę słabo. Ja go szanuje za to że jest człowiekiem, którego się nie boję ale bardzo szanuje i trochę lubię (oczywiście że się nie zamierzam z nim utożsamiać, wyłącznie stosunki pracownik-przełożony). A wy chcecie narzekać to narzekajcie, jednak wiem że u większości z was są to słowa i obelgi rzucane na wiatr bo nie pójdzie większość z was gdzie indziej bo wiecie że w DRE i tak jest dobrze. Pozdrawiam wszystkich.
2
Trottlerainer 2017-09-03 14:37
Bardzo dobrze powiedziane. Jestem podobnego zdania.
2
Iwona 2017-09-04 12:18
@Ja nie obrażamy nikogo na forum. Obowiązuje tu regulamin: http://www.gowork.pl/regulamin. W takim razie może możesz dać jakaś merytoryczną wypowiedź na temat firmy Dre? @Ja czyli poleciłbyś innym użytkownikom pracę w Dre? Jakie są według Ciebie jeszcze zalety tego pracodawcy? Można liczyć na jakieś benefity? Warto aplikować tam? Co doradziłbyś osobom starającym się o pracę?
1
Kolega 2017-09-04 18:59
Kolego,oczywiście że dobrze płacą,ale dla kogo? Jak większość nic nie potrafi to jak zarobi powyżej 2000 tysięcy to się cieszy. Ludzie też mają swój ambicje i jak ktoś zna swoją wartość to znajdzie lepszą pracę. Najlepszym przykładem będzie odejście tylu operatorów z 1 i 2. Z tego co ludzie gadają to jeszcze z 1 chce 2 operatorów odejść a nikt się nie pcha na ich miejsce. Chyba coś w tym musi być. Pozdrawiam
6
Ja 2017-09-04 21:54
(usunięte przez administratora) kolego albo po prostu kłamiesz kiedyś było wiadomo za co ci zabrano premie teraz ci ją po prostu kradną za nic no może tobie nie,Nie rozumiem po co piszesz takie bzdury jesteś głupi albo udajesz głupiego,Jeżeli go tak kochasz to się nie wstydz brązowy nosie szanuj go dalej i lub . powodzenia
4
ta 2017-09-04 22:01
Sam o sobie to Napisał !!!!
2
Ja 2017-09-05 16:36
A czego mają szukać ludzie bardzo kreatywni, doświadczeni i wykształceni w stolarni? Bo chyba nic. Wyraziłem opinie wyłącznie o tego typu pracy fizycznej tj. Stolarni. Jak ktoś ma ambicje to czego szuka w takiej robocie? Spełnienia? Milionów na koncie? To jasne że tego tam nie znajdzie. Ale jeśli ktoś szuka stabilnej pracy, wypłaty na czas itp nie mając wykształcenie ani nawet kwalifikacji aby znaleźć pracę swoich marzeń, to w naszej okolicy DRE jest dobrą opcją. Jeśli jak mówicie ludzie mają ambicje to nikt was nir trzyma na siłę w zakładzie, możecie się zwalniać wszyscy którzy tego potrzebujecie. Otwierajcie własne działalności, kupujcie udziały w dobrze prosperujacych firmach. Spelniajcie swoje ambicje i bądźcie szczęśliwi i nasyceni ogromnymi pieniędzmi! Po co znowu tyle narzekać? Operatorzy się zwalniają bo mają już plany czym się zająć, aby odbiec od tej monotonii. Bo nie oszukujmy się w tej pracy jest monotonia której sam nie lubię, dlatego sam nie zamierzam tkwić w tej robocie do usranej śmierci. Kiedyś na pewno odejdę gdy już spełnie to co mam spełnić - już tak finalnie. Jednak teraz każdemu potrzebny jest stały pewny dochód żeby jakoś utrzymać się na powierzchni dopóki się nie wleci na sam szczyt. Ponownie pozdrawiam! :)
4
nomcio 2017-09-05 23:42
Zero urlopu,zero urlopu na żądanie. Pracownicy stoją na maszynach bez uprawnień. Pracowników traktują jak u Łesyka
3
Normalny 2017-09-08 08:35
Hehe ja chyba pracuje gdzieś indziej z tego co zauważyłem narzekają tylko ci co się najbardziej opierdzielaja którym robić się niechce i oczywiście nie mają żadnego wykształcenia ani doświadczenia w innym fachu ale najlepiej leżeć caly dzień i moze zarabiac miliony idźcie ludzie na budowę zobaczymy czy nie będziecie tęsknić buehehe takich nikt nie żałuję może i nie jest idealnie ale jak ktoś chce pracować i ma trochę kultury to nikt się go nie czepia a i można dobrze zarobić jak na nasze warunki bez doświadczenia i zawodu i szkoły lepiej nigdzie nie będzie pozdrawiam ludzi którzy nie boją się pracy ;)
1
Ja 2017-09-08 13:09
General na sobote potrzebuje chętni są
???
3
ja 2017-09-08 17:34
Ale piszesz doskonale . Też należysz do brązowych nosów,na Ciebie ludzie pracują i jesteś imitacją majstra,bo to oni nie mają pojęcia o pracy!!!! Jedno co wiedzą to jak zabrać pieniądze,przypisać sobie czyjąś prace i nie do końca potrafią przekazać informację od kierownika bo zapomnieli . Tak to wygląda!! Także nie udzielaj się!!!!
4
Parodia 2017-09-08 17:40
Już ludzie nie chcą w soboty pracować bo wystarczająco w tygodniu charują !!! Trzeba zrobić kosmiczne normy!!!! Lepiej w domu odpocząć !!!Pieniądze to nie wszystko!!! Nie masz zdrowia to też nie pracujesz!!!! ,,Jelenie w terenie"
4
biały kieŁ kranika ! 2017-09-08 21:54
prosze pana nie rozumiem o co panu chodzi ?nikt tu nic nie wymyśla pan może pracuje w Stolarni ?Ja!My pracujemy W Dre !nam się zabiera premie za za nic. U naszego Pana Kierownika są równi i równiejsi jedni za to co zrobili mają -5% inni jak podpie ..r .dolą mają buzi od Pana Kierownika .Tu się nie lubi ludzi mądrych ludzi którzy mają swoje zdanie albo są jacyś albo mądrzejsi od Panów Zmianowych .Pan kerownik lubi ludzi poddanych jemu podpier.dalaczy takich panów z plastikowymi zębami pomocników! Sam nie zaj.ebie premii to Kranik pomoże !Kranik jest dobry na wszystko
6
!!! 2017-09-08 22:02
Nikt nie chce albo nie będzie chciał pracować w sobotę bo po co jeżeli zaraz mu sie tą kase zabierze albo za norme albo za to że Pan Kerownik Będzie pobierał podatki
3
!!! 2017-09-09 20:49
Brawo Wy !!!
3
??? 2017-09-11 13:15
I jak wypłata ?
1
$ 2017-09-12 10:02
2400
2
Lukas 2017-09-12 17:46
3400 zl netto, z-4, pomocnik
1
ja 2017-09-12 19:45
Cały miesiac po 10h i wszystkie soboty! Zejdz na ziemie!!! A po pracy spisz do rana!!! W niedziele leżysz i smarujesz sie masciami ,bo wszystko boli!!!!
2
Pracuś 2017-09-12 20:48
3500 na rękę 10 nadgodzin 0 sobót operator z4. Jak pracujesz uczciwie to i zarobisz.
1
Pracownik z 4 2017-09-13 08:54
Tylko szfagry na z-4tyle maja a reszta nosem po ziemi ryra zeby wyciagnoc 2.
400
1
Lukas 2017-09-13 09:52
Bzdura. 2400 to byla moja najnizsza wyplata za 20 dni gdy w ogole nie mialem nadgodzin i bylem tydzień na urlopie.
Nie wiem po co tak gadacie. Na start przychodzi człowiek i dostanie ok 2000 zl, a dochodzi premia i juz jest duzo wiecej. Wystarczy sobie policzyć.
2
Pracuś 2017-09-13 09:53
Uwierz że szfagry mają jeszcze więcej
1
crl 2017-09-13 10:22
Tak szwagry mają 6000 tyś na rękę. Chciałbyś być jednym z nich?
2
Pracuś 2017-09-13 13:05
Mi wystarczy moje, ale Tobie żal d...e ściska. A za 2400 to bym tu już nie pracował. Jak nie chodzisz po podwyżkę to pretensje tylko do siebie.
Zz 2017-09-13 13:14
Wiadomo łatwo się Szlasta nie swoimi pieniędzmi a jeszcze łatwiej się zabiera !!!
1
? 2017-09-13 13:20
Przyjdz chopie na z2
1
crl 2017-09-13 13:30
Ja nie zarabiam 2400, przecież napisałem, że 6000.
1
Ja 2017-09-13 18:12
Crl.
Dziobak jestes .
Trzymasz nosa tam gdzie nie trzeba bronzowy nosie
1
crl 2017-09-13 20:15
Nie jestem dziobakiem, wręcz przeciwnie- jestem szwagrem.
2
uuuulala 2017-09-15 21:00
6000 tyś na rękę to 6 000 000 (słownie sześć milionów !!!!) sporo się u was zarabia
enter 2017-09-16 15:05
Nie rozumiem dlaczego szfagry się tak zdenerwowały ?a jeden w szczególności! przecież naprawde te 6000 tyś to dla innych jakaś abstrakcja a przecież nie robicie ani więcej ani lepiej ani nie jesteście jakimiś lepszymi fachowcami jesteście tylko szfagrami i przecież żeby wam dać to trzeba innym zabrać i żeby chociaż szfagier dawał to ze swojej własnej kieszeni ! i jeszcze uważacie że tu jest w porządku !?!?crl
1
crl 2017-09-16 16:46
Szwagier, przez w się pisze. Czy Ty naprawdę wierzysz, że ktoś tyle zarabia-(pracownik fizyczny)? Te 6000 tyś. to była odpowiedż na teksty (pracusia i pracownik z z4) - czysta ironia. Też mają czego zazdrościć- bycia czyimś szwagrem.
1
Pracuś 2017-09-17 14:59
Typowe podejście Polaka. Zmieńmy swoją mentalność, a będzie lepiej w tym kraju!!! Żygać się chce wypocinami co niektórych. Jak sąsiad ma lepszy samochód to pewnie uczciwie nie zarobił. Jak ktoś lepiej zarabia to pewnie szwagier. Ja na swoją stawkę sam zapracowałem. Jakbym zarabiał mniej za to co wykonuję w pracy, to bym szukał zatrudnienia gdzie indziej. Nikt na siłę nikogo nie trzyma. Z drugiej strony jak patrzę na zaangażowanie co niektórych w pracy, to i te 2400 to za dużo. A odnośnie szacunku przełożonych, to jak dałeś sobie wejść na głowę...
1
Ciekawy 2017-09-18 16:44
Witam,mam pytanie,może ktoś wie lub słyszał. Chodzą słuchy że od tego miesiąca będzie podwyżka! Ile w tym prawdy?
4
Iwona 2017-09-20 12:05
@Ciekawy a skąd posiadasz takie informacje? Może ktoś temu użytkownikowi powiedzieć coś na ten temat? Potwierdzić lub nie? Jak coś wiecie to powiedzcie ile będzie wynosiła podwyżka i czy będzie wszystkich obejmować.
1
boss 2017-09-20 15:01
bardzo dobrze powiedziane...zgadzam sie z toba .....patrzac na ten zasrany elblaski ryneczek tutaj lepszej roboty w tej branzy sie nie znajdzie.....ci co tak narzekaja niech se do lupusa lub kriss mara zajrza...tam jest dopiero powud do narzekania..1500 i nic sie nie zmienia,,he albo wujcik obuz pracy.
1
ja 2017-09-20 16:03
Jaka podwyżka? Laduj na ziemi człowieku!!!!Za dwa lata moze bedzie? Bałagan na Z1 masakra,brak organizacji!!!
4
Zostaw swoją opinię o Dre - Gronowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre