brak logo

Dre

Gronowo

Opinie o Dre

KREN 2015-04-27 15:39:10
Jeszcze dodam, że w tym roku odnotujemy największą, jak do tej mory emigracje polaków za granizę w celach zarobkowych. Blisko 1,3mln polskich obywateli. Czy ta liczba działa na waszą wyobraźnie?
1
sakana 2015-04-27 20:25:13
Nie roczna podwyżka nie musi wynosić 200%, roczna podwyżka powinna wynosić chociażby 5%, 10%, to zawsze coś i każdy nie powinien zarabiać tyle samo, wiadomo, że kierownik będzie zarabiał więcej niż zwykły pracownik, operator więcej od tego co pomaga tylko. Ale ktoś kto robi kilka lat i ma doświadczenie nie powinien zarabiać tyle co nie dawno przyjęty pracownik.
2
jestOk 2015-04-27 22:14:34
Kolego, odnoszę wrażenie że walczysz z samym sobą a nie z pracodawcą. Chcesz zarabiać więcej, ale już cię nie stać na poniesienie ryzyka prowadzenia własnej firmy. Chcesz wczasów zagranicznych, ale nie chcesz ponosić odpowiedzialności za cudze błędy. Chcesz zmian ale się boisz, a jedyne na co cię stać to napisanie mizernego komentarza na forum o przedsiębiorcach. Napisz jaką cechę masz w sobie lub jakim doświadczeniem dysponujesz, które można wycenić na 10tyś zł/miesiąc ? To bardzo ciekawe może być.

Nie twierdzę, że jest super. Uważam, że jest ok a to już jest różnica. Czy ja się cieszę bo zarabiam 1 tyś więcej niż mój kolega ? Nie interesuje mnie to w gruncie rzeczy czy mój sąsiad zarabia więcej czy mniej. Znam wartość złotówki i potrafię utrzymać rodzinę z pensji dre. Cieszę się z tego co mam, bo mogłem trafić duuuużo gorzej albo nie trafić w ogóle. Pogadaj ze znajomymi, którym pracodawca zalega z kilkumiesięczną pensją, albo nie opłaca składek to zrozumiesz i docenisz to co masz. To jest dopiero dramat.

A co do zmian systemu, to niebawem wybory prezydenckie. Koniecznie leć zagłosować i zmieniaj świat. Opowiedz jak było.

Masz może dane ile osób wróciło zza granicy bo tam też nie znaleźli pracy ? To też może być ciekawe i oczywiście podaj powód. Jak ktoś nie potrafi pracować albo nie jest nauczony pracy to nawet z najbardziej banalnym zadaniem sobie nie poradzi. Mało razy było tak, że 'koledzy' na produkcji wpadali na 'kilkanaście' dni a potem znikali ? Rozumiem, że też powinni dostać conajmniej 24 miesięczną odprawę jak górnicy itp ? :)

Do sakana:
Z tego co się orientuję to podwyżki 5% były przez kilka ostatnich lat, bony świąteczne 2 razy do roku także były. Więc co za bzdety wypisujesz ?
1
KREN 2015-04-28 08:21:22
Widze, że już zaczynasz mnie atakować personalnie ponieważ brak ci jakichkolwiek logicznych i trafnych argumentów. Pewnie, jak rozmawialibysmy stojac na przeciwko siebie to chetnie dalbys mi w morde :-) Nie masz wiedzy, a to jest bardzo niebezpieczne i piszesz co ci slina przyniesie na jezyk. Niestety słabym jestes adwersarzem, wiec nie bede cie na sile uszczesliwial i zyj sobie w tym swoim matrixie, jak leming... Nie bojcie sie walczyc o swoje.... zdradze ci tajemnice kolego . mam swoja dzialanosc i zarabiam wspomniane pieniadze... uwazam, ze pensje w polsce sa zxecydowanie za niskie... Tym bardziej, ze produkty za zachodniej granicy mozna kupic taniej niz w polsce, a i ich jakosc jest w wielu przypadkach wyzsza od kierowanych na nasz rynek, zywnosc, chemia itp. jezeli ty jestes usytasfakcjonowany codziennym dymaniem od tylu przez rzad i kapitalistów to musisz byc bliskim kolega biedronia i jego kolegów...dobra koncze te dyskusje... czekam teraz na jad ktory na mnie spadnie spod twojej klawiatury ....
1
sakana 2015-04-28 09:20:34
Tak były podwyżki i dalej powinny być. Bony na takie same kwoty dostają zarówno nowo przyjęci pracownicy jak i ci, którzy pracują długo, co jest trochę dziwne. Bzdety to raczej nie są tylko cała prawda, ale widzę, że dany zakład ma wiernego obrońcę...
1
jestOK 2015-04-29 22:43:18
Kolego, nie interesuje mnie dyskusja oparta na przemocy. Widać już kiedyś dostałeś po przysłowiowej 'mordzie', skoro masz takie obawy :)

Nie mam wiedzy - ok. Jestem słabym kompanem do dyskusji - ok. Jestem lemingiem - ok. To jest twoje zdanie. Masz do tego pełne prawo.

To teraz do sedna - masz swoją działalność ? No dobrze, rozumiem że robisz to wszystko legalnie. Sam pisałeś, że to sztuka teraz wystartować z czymś własnym. Skoro zatem udało ci się, że zarabiasz wspomniane pieniądze to dlaczego mnie nie zatrudnisz przekazując mi co miesiąc wspomnianą kwotę pieniędzy za pracę, którą mogę wykonać za ciebie w myśl zasady że wszyscy w Polsce za mało zarabiają? Ciekawe ile tak 'pociągniesz' wydając wszystko nie odkładając kasy na rozwój?

Teraz pewnie się zapowietrzysz, zaczniesz szukać argumentu wymijającego i w efekcie jutro wstaniesz o 5 do roboty aby na 6 być zwartym i gotowym do pracy stojąc obok mnie w szeregu na odprawie. Jak dla mnie to ty zwykła maruda jesteś i gdyby nie łatwy dostęp do internetu to średnio by cie kumple słuchali na podwórku. A skoro uważasz się za silnego ( bo póki co na takiego się kreujesz) to wystartuj jutro do szefostwa po podwyżkę... Zarządaj dychy na łapę. Pokaż jak to się robi.

Do sakana - wierny obrońca ? tak mnie wychowano, że nie wylewa się wiadra pomyj na kogoś kto nie zaszedł za skórę. Nikt mi tu krzywdy nie wyrządził i nie wyrządza. Robię to co do mnie należy czyli pracuje a nie się opierd... Faktem jest, że polska mentalność jest zupełnie inna i choćbyś żył jak szejk arabski to będziesz zawsze narzekał że dzień jest za jasny a noc zbyt ciemna.
1
KREN 2015-04-30 09:02:39
Niegy nie zebralem od nikogo moze dlatego ze mam bardzo silna osobowosc i nie tylko. Zatrudnilbym cie i z pewnoscia dalbym ci zarobic 10 jak sam wykonywal bym ponad 300 melonow obrotu (DRE), jak wynika z raportu finansowego, ktorego mialem okazje czytac. Ja nie mam takiego obrotu a i dzialanosc nie jest produckyjna, a uslugowa i oczywiscie nie startowalem w latach uwolnienia sie gospodarki, gdzie wszystko sprzedawalo sie na pniu. Da dyskusja nie ma postepu w zmianie twojego myslkenia. Czuje sie przegrany, ale moze ktos jeszcze to przeczyta i wyciagnie wlasciwe wnioski. Good luck! Well, I finished this conversation.
1
Janek 2015-05-03 10:30:19
A rudy handlowiec z Wrocka bierze lewe faktury za hotel i jest dobrze?
6
sakana 2015-05-03 13:01:58
Ja się nie opierdalam i nigdy się nie opierdalałem, ale jest wiele miejsc w zakładzie, gdzie się opierdalają i nikt z tym nic nie robi.
2
onpasłęk 2015-06-08 21:33:05
Do pracowników Dre- podpowiedzcie gdzie najlepiej złożyć CV? Human Resources, do kadr, czy sekretariatu? Do CV najlepiej od razu dołączyć list motywacyjny, czy nikt tego nie czyta??
1
sakana 2015-06-15 11:24:26
Najlepiej złożyć do kadr, może być samo cv.
1
do sakana 2015-06-17 21:50:24
do sakana:
jestes jakos wyjatkowo dobrze poinformowany. siedzisz w kadrach czy jak ?
1
Tajson 2015-09-16 23:37:33
Masakra jakas gdzie mozna napisac uwage na temat panstwa ( usunięte przez administratora )Wysyłam inf. na ogolny adres firmy ale bez żadnej odp.

Chłopak wogóle nie ma wiedzy co innego mowi przez tel a co innego w rzeczywistosci.

Sklad Budowlany Sadnomierz
1
mechanik 2015-11-07 19:48:52
Witam,widziałem dużo sztaplarek w waszej firmie.czy firma ma swoich mechaników czy ktos z zewnątrz je naprawia???
1
prcownik produkcji 2015-11-26 10:34:35
Pracuje w D.R.E. już prawie 10 lat i widzę jak firma się rozwija (nowe hale, nowe nieruchomości, nowe maszyny)i to mnie cieszy. Przez pierwsze lata mojej pracy podwyżki dla pracowników były praktycznie co roku w skali około 5%. W ostatnich 4 latach coś się zmieniło, aby dostać podwyżkę to trzeba się upominać. Nie wiem dlaczego w tym roku jej nie było zwłaszcza,że z moich obserwacji zauważyłem wzrost produkcji o co najmniej 25%. Na wiosnę w tym roku zostało przyjętych dużo nowych pracowników (zwłaszcza z WÓJCIKA). Aby taka sytuacja się nie powtórzyła Wójcik dał swoim pracownikom podwyżkę 2zł na godz więcej.
Co do pracy to myślę że nie jest ona zła jeśli pracuję w niej już tyle lat, przeważnie ludzie którzy już od nas odchodzą to jedynie za granicę. pozdrawiam
1
mały88 2016-09-22 00:06:34
Jest szansa dostać się z Fabryki Mebli Taranko gdzie przepracowałem już kilka lat? Patrzą na staz w stolarstwie itp?
1
mały88 2016-09-22 00:06:57
Jest szansa dostać się z Fabryki Mebli Taranko gdzie przepracowałem już kilka lat? Patrzą na staz w stolarstwie itp?
1
ax 2016-10-19 22:27:43
a jak wyglądaja kwestie zarobków jako sprzdawca w salonie/ czy są premie? każdy pracownik pracuje na nie indywidualnie? przeciez obsługuje sie klienta wiec cos sie ma z tego?
1
czytacz 2016-10-31 20:21:29
...ale bzdury tu wypisujecie, nie mając żadnego pojęcia o pracy w Tej Firmie. Jak to czytam, to nawet humor mi wraca po awanturze z żoną ;-)
2
montażysta 2016-11-02 17:12:00
ludzie zróbcie coś z tym szefem produkcji na Z4! , cały czas sie czepia ludzi o byle co. cały czas mu mało drzwi ludzie starają się i zapierdal... jak psy nawet na sekundę nie można przystanąć bo już się krzywo patrzy na Ciebie jakbyś mu z rodziny kogoś zabił .zero szacunku do ludzi!!! i jeszcze te sowa masz zapierdalac!. niech stanie i nam pokarze ile można zrobić jak jest taki mocny. a jak mówisz mu ze coś jest nie tak to w ogolę cie nie słucha i mówi swoja wersje to jest psychicznie chore !
9
Widmo 2016-11-06 08:42:54
Pracuje 10 lat w tej firmie. Zarobki niby dobre ale zero wdzięczności dla pracowników którzy pracują długo,choćby zarobkowo. Przychodzi młody,stawia się go na miejscu doświadczonego pracownika,a nas rzucają to tu to tam. Po paru miesiącach młody ma taką samą stawkę i premie co pracownik doświadczony i pracujący parę dobrych lat. Zero wdzięczności
4
knic 2016-11-06 21:33:26
Zgadzam się z tobą, podejście do ludzi okropne, masz robić jak taki robot , nic się nie odzywać i wykonywać polecenia tylko, gęba na kłódkę najlepiej, a następny problem to jest z dawaniem urlopów, afera o jeden głupi dzień.
1
agawa 2016-11-06 21:42:14
Ale według ciebie bzdury, że jest tak wspaniale tam, czy, że jest żle? Większość osób piszących tu swoje opinie jednak tam pracuje w - Tej Firmie, więc chyba wie co pisze i ma o tym jakieś pojęcie.
1
Dragon 2016-11-09 08:41:10
Witam. Kolega dobrze z góry pisze. Zero lojalności i wdzięczności dla pracowników długo pracujących. Powinny być jakieś bonifikaty za staż pracy w firmie,albo odrzucane coś do premii albo co pięć,dziesięć lat jakaś nagroda za to że człowiek pomaga w tym że firma tak się rozwija z jego udziałem. Dużo pracowników to boli. Młody przyjdzie i cieszy się taką samą wypłatą,popracuje trochę i ucieka dalej. Za to wielki minus
3
Olx 2016-11-13 17:48:03
W tamtym roku każdy się do nas pchał bo robiliśmy nadgodziny to i wypłaty były dobre a teraz zero nadgodzin i są średnie(mogło by być lepiej). Dobrze by było żeby coś dorzucili do premii za staż pracy. Kiedyś takie coś było,zanim wprowadził premie procentową.
1
all 2016-11-13 20:34:00
Czytam niektore komentarze i oczom nie wierze. Moze jestem malo wybredny ale kasa jest calkiem w porzadku i przede wszystkim NA CZAS!!!!!!! Pracowalem u kilku naszych elblaskich 'byznesmenow' i z dwoma do dzis ciagam sie po sadach bo nie zaplacili za wykonana robote. Zejdzcie ludzie na ziemie, bo chyba sie troche poprzewracalo.

Dostaniecie premie stazowa, a za chwile i to bedzie malo bo przydalby sie telefon sluzbowy dla kazdego operatora frezarki albo auto klasy premium dla pakowacza z produkcji. Polska to dziwny narod, i na dodatek wiecznie niezadowolony.
1
Olx 2016-11-14 14:10:56
Po przewracalo!!! To by było sprawiedliwe,nie jeden tak uważa,gdzie indziej mają grupy płacowe od stażu i to jest dobre,nie ma takiej rotacji w pracownikach, bo jak ktoś pracuje parę dobrych lat i jest doceniany to pracuje dalej bo ma dobrze,a nie myśli że już go nic dobrego w tej firmie nie trzyma jak można odejść i po czasie wrócić i mieć to samo. Nikt tu nie pisze o niewiadomo czym tylko o symbolicznym docenieniu,lojalności wobec pracownika.
2
YYY 2016-11-14 15:21:38
Bravo, inteligentnie i na temat. Rodacy! A my sami sobie gotujemy taki los? W imie podreperowania własnego EGO? Szkoda zdrowia dla takiej atmosfery!!! NFZ wam potem nie pomoże... Problem nie leży w tej jednej firmie, ale we wszystkich polskich przedsiebiorstwach. Wszyscy chcą najtaniej i przy minimalnych kosztach produkcji, co sie przeklada potem na wysokość pensji. To ja sie pytam, jak ma prosperować ta nasza gospodarka skoro ludzie nie moga sobie na wiele rzeczy powolic, ponieważ nie maja pieniedzy. Większe zarobki = wiekszy popyt = wieksza podaż. Podstawowe prawa ekonomii. Drodzy Kapitaliści... Czas przemyśleć politykę płacową, a tym samym przyspieszyć rozwój gospodarczy naszego kraju. Tym sposobem dajemy się wyprzedać naszym zachodnim sasiadom i obawiam sie, że dystans jest już nie do nadrobienia. Gdzie bezrobotny niemiec jest bardziej zamozny niż cięzko pracujący polak... hym.... Tego chcemy?
2
Rozowy parowoz bez wagonu 2016-12-06 09:53:06
Jestem operatorem i pracuje na Z4. Pensja jako operator dzieki nadgodzinom i premii potrafi dojsc do 4-5 tys. zl. Nie ma co narzekac. Szef jest super. Czujnym okiem obserwuje prace na hali lecz nie wywiera presjii. Co niektorzy kochaja prace na tyle ze poswiecaja rodzine karierze.
gre 2016-12-06 11:13:35
Usmiałem się... turlam się po podłodze ... hahaha
1
anc 2016-12-06 22:03:27
No poświęcić rodzinę dla kariery,( jeszcze takiej), to dopiero jest mądrość.
2
ZIBI 2016-12-07 08:01:04
HAHA, Turlam się po podłodze Błahaha
1
Mmmm 2016-12-19 20:17:29
Polecam te jakze renomowana firme. Kraza legendy mowiace, ze zalozycielem jest lekarz Dr. Dre, ktory obecnie pnie sie po szczeblach swiatowej slawy spiewajac piosenki hip-hop.
DRE to nie tylko producent drzwi. To styl zycia. Moja cena oczywiscie 6.
2
Hary 2017-01-02 17:02:12
Ludzie w dre nie jest tak kolorowo! Płaca stoi w miejscu( jakiś czas temu była podwyżka ok. 60 groszy na zamknięcie japy). Doświadczeni pracownicy,operatorzy odchodzą bo jest kiepsko bo 2200 się wszędzie zarobi a pracowników z doświadczeniem się nie docenia bo mlody przychodzi i zarabia tyle samo co niektórzy po 15 latach szok a firma się rozwija stawia hale za halą kupuje nowe maszyny a o pracownikach zapomina a to dzięki nam macie to co macie.
3
trykt 2017-01-02 23:55:00
Tak jest wszystko się zgadza, podwyżki są byle jakie, a młodzi jak przychodzą to zarabiają podobnie jak pracownicy, którzy pracują sporo lat, i jeszcze traktowanie pracowników pozostawia naprawdę wiele do życzenia, jeden z ważniejszych problemów.
2
Bary 2017-01-03 22:13:33
Kiedyś dre górowało względem płac a teraz te pieniądze się wszędzie zarobi. Na 4 hołhoz niesamowity. Na 1 ludzie się zwalniają lub nie przedluzaja umowy bo nie doceniają ludzi którzy pracują już sporo czasu. Finansowo jest źle że zwykłych godzin nie zarobisz dużo a nadgodzin nie dają robić. Jak się nic nie zmieni to z tego co wiem to dużo osób podziękuję za pracę szczególnie na 4 i 1 no i na 2. Nie polecam ci którzy przyszli od Wójcika to żałują bo tam dostali podwyżki a tu jakieś czas temu i to podajze 60 groszy żeby cicho siedzieli
4
rebt 2017-01-04 14:14:25
W zakładzie dzieje się coraz gorzej, zarówno pod względem zarobków, zwłaszcza zarobków operatorów maszyn jak i traktowania pracowników, a już na 4 zwłaszcza myślą, że mogą wszystko.
3
Biały 2017-01-04 17:55:35
Na 4 to niema kiedy do kibla wyjść tak jest,na pozostałych halach podobnie. Ludzie się zwalniają bo robi się cienko,nadgodzin nie dają robić a zwykła pensja jest przeciętna gdzie zarobić można teraz prawie wszędzie. Nie docenia się operatorów poważnych maszyn a odpowiedzialność duża, tak samo ludzi którzy pracują już długi czas,brak jest jakichkolwiek jubileuszuwek a to boli, młodzi przychodzą i po paru miesiącach mają taką samą kasę jak pracownik doświadczony pracujący parę dobrych lat.
4
Biały 2017-01-04 18:05:36
Haha ta kasa jest chyba za wszystkie soboty i pracę po 10 godzin. Zapieprz jest taki że nie ma kiedy do kibla wyjść. Wójcik przy tym to bajka tutaj po pracy przychodzi się ztyrany jak pies tak jest. Nie masz czasu na nic nawet po tyłku się podrapac.
2
rebt 2017-01-04 19:03:45
Właśnie tak jest jak piszesz, operatorzy nie są doceniani, robi się kilkanaście lat i zarabia podobnie do młodych, którzy pracuje krótko.
2
Burak 2017-01-06 10:53:40
Wczoraj zwolnił się operator z 1 który pracował 16 lat, A dlaczego? Bo poszedł do wojska,tam już lepiej płacą. Starzy pracownicy nie są doceniani i dlatego tak się dzieje. Ludzie zaczną uciekać masowo to zrozumieją że trzeba ludzi szanować i godnie im płacić
10
Były pracownik 2017-01-12 17:44:28
Pracowałem w hali nr 4 przez jakiś czas i nie polecam nikomu.
4
Pracowałem na Z4 2017-01-12 17:57:08
Hahaha, chyba poniosła Cie fantazja.
3
Jeszcze pracownik,ale już nie długo 2017-01-12 23:50:37
Robię 12 lat jestem pracownikiem na 1 hali i tez zamierzam sie zwolnic!!! Brak szacunku dla ludzi ,kierownik kradnie ludziom premie.Inaczej nie idzie tego nazwac. To jest poczatek jak ludzie zaczna sie zwalniac!!! Teraz bedzie wiecej reklamacji,bo madry kierownik zabrał chłopakom z montarzu połowe dodatku z jakosc,a oni w zamian nie przykladaja sie co do jakosci . Na hali zimno a pani z BHP chodzi i sie głupio cieszy .Kiedys było fajnie dziś jest DZIADOSTWO DNO I WODOROSTY!!!!!
7
Pracownik 2017-01-13 10:41:43
Gorzej niż dno. Dodatki pozabieral,ludzi się nie szanuje i jeszcze normy chce podnieść. Ludzie długo pracujacy są niedoceniani i nie szanowani. Już nie długo ludzie się będą zwalniać to zobaczą jak im takie mirasy i mariany normy będą wyrabiać. Podwyżki też dawno nie było, a jak była ostatnio to marne 60 groszy!!!. Nie polecam tego zakladu
3
Hej 2017-01-13 17:54:15
Nie polecam Z3. Chamstwo i buradztwo. Niskie zarobki nie adekwatne do wyrabianych norm
1
Maciej 2017-01-14 11:36:14
Witam. Chciałbym się zapytać czy przyjmują w dre! Miałbym parę pytań odnośnie pracy, czy zaczynając pracę miałbym jakieś profity za doświadczenie za obsługę maszyn (frezarki)?Ile bym dostał na początek operator,pomocnik?jak jest z premią? I jak z urlopem?czy dostaje go kiedy zaplanuje czy idziecie grupami na urlop? Jaka panuje atmosfera? Kierownicy, majstrzy są w miarę? Dziękuję za góry. CV już złożyłem i czekam. Pozdrawiam
1
Mac 2017-01-14 22:00:51
Wystarczy przeczytać opinie powyżej i już wiadomo jak jest -nieciekawie. Z urlopami są wieczne problemy, o jeden dzień trzeba się wykłócać, atmosfera okropna, kierownicy raczej nie w miarę, przyjmować pewnie przyjmują, a zarobki to nie wiem -zależy ile lat doświadczenia też , jako pomocnik około 2000, może 2500 tyś.
1
Apacz 2017-01-16 10:11:14
Co ty bierzesz????!!
1
Apacz 2017-01-16 10:25:23
O urlopach szkoda gadać. Po 17 ludzi na liście, więc raz na kilka lat urlop latem a często wypada marzec,kwiecień,październik , super miesiące urlopowe. Brak porządnych podwyżek,urlop poza sezonem urlopowym,pracownicy zamiast zarabiać więcej zarabiają mniej (pozabierane dodatki). DRE zaprasza :-)
1
Zostaw swoją opinię o Dre - Gronowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dre