brak logo

ZPW Pozkal

Inowrocław

Opinie o ZPW Pozkal

Maria 2015-01-22 17:25
chodziło mi o śmiesznych lanserów braci U i o słynnego zboczeńca widzę że moderator zadziałał kasując poprzedni wpis..Dajcie już luz Michałowi bez niego ta firma już dawno by splajtowała
2
jacek 2015-01-22 17:31
dobra rada dla Sławusia z Kruszwicy weż się lepiej za robienie zdjęć kaczką do swojego portalu a nie opisywanie swoich koleżanek ,kolegów i kierownictwa
6
Q 2015-01-22 21:13
"zdjęć kaczką" --ANALFABETA ---zdjęcia się robi kaczkom
3
HA ha ha 2015-01-23 10:30
Widzę, że coraz gorzej w tym zakładzie. Dobrze, że mnie już tam nie ma.Każdy lubił tam rozmawiać o kimś ale nikt nie spojeży na siebie.
jm 2015-01-23 14:23
Tez pracowałam w tym zakładzie tyle ze na 'krejsie' to co zobaczyłam to masakra
najlepsze koleżanki rąbią se d.. a w przerwe piją razem kawe . Widzą wszystkich tylko nie siebie. Juz tam nie wracam i nie pragnę .!
Piotr 2015-01-23 14:59
niestety do tego doprowadzili że jeden nie może patrzeć na drugiego ale tak jest w całym zakładzie niedługo na święto drukarza przyjdzie tylko same kierownictwo!zapomniano że fundamentem są pracownicy
1
ktoś 2015-01-23 19:27
Dajcie sobie spokój. Pozkal to jedna wielka patologia.
1
ktoś 2015-01-23 20:31
Dajcie spokój paniD.M. Bo będzie miał ze mną do czynienia.
4
ktoś 2015-02-02 21:30
Najlepszego z okazji urodzin
Janek 2015-02-09 17:57
odwalcie się od lanserów przecież ktoś na takie naciąganie pozwala..
Siwy 2015-02-09 18:04
Maniu pamiętaj -chłopaki nie płaczą
byly pracownik 2015-02-10 22:09
Firma porazka,szczegolnie kierownictwo offsetu,
pati 2015-02-11 19:25
Dobre! Maniu pajacuje na hali a płacze ze strachu jak małe dziecko
1
Lansiara 2015-02-19 10:20
Pozdrowienia dla braci U. Fajnie się z nimi pracuje. Rzetelni, fachowi i zawsze pomocni. Bez chamstwa i pozoranctwa. A krytykantom radzę spojrzeć na siebie!
offset 2015-02-21 14:16
Do Damiana z mieszalni farb-Nie opowiadaj głupot po dziale o tym że komuś z maszyn drukujących nie należała się podwyżka jak też ją chcesz to ciężko pracuj a nie ściemniasz po kiblach... Pozdro od kolegów
2
zen 2015-03-14 10:22
Pozkal - może dawniej, przed zmianą szefa. Teraz jednak schodzi na psy. Jeszcze 5 -7 lat i po Pozkalu. Firmą trzeba umieć zarządzać. Jak widać wszystko idzie w złym kierunku.
1
ala 2015-03-24 18:22
no i mamy kolejnego zboczeńca na intro! pełzając po dziale obmacuje wszystkie kobiety!większość z nich traktuje to jako żart ja - nie Piotrusiu kudzy...
1
BYLY MASZYNISTA 2015-03-25 02:02
Pracowalem w tej firmie dosc dlugo po odejsciu bardzo chcialemm wrucic jednak sie nie powiodlo.Czytajac czasem te wasze wpisy zbiera mi sie na pawia.Pamietam czasy z ul.Jaskowskiego nie bylo tak zle ze jeden na drugiego plul jak robicie to teraz.Ktos napisal ze firma jest zle prowadzona bzdura taki rozpizdziaj w zalodze jest na reke wlascicielom bo latwiej jest kierowac grupom niezgodnych baranow niz zgrana pilnujaca swoich interesow zaloga wtedy robia z wami to co chca a jak byscie sie troszke zjednoczyli w jaki kolwiek sposob gwarantuje ze by zaczeli z wami sie liczyc.W tej chwili uwazam ze mialem wielki szczescie ze nie udalo mi sie tam wrocic do pracy chodze z przyjemnoscia i wracm z niej po 8h spokojny i szczesliwy ze nie mam kontaktu z taka banda idiotow.
4
JOHNY 2015-03-25 02:19
To co zostalo napisane to prawda kiedys mozna bylo byc dumnym ze pracuje sie d tej drukarni.Teraz napewno bym sie tego wstydzil.Bardzo serdecznie i goraco pozdrawiam stara gwardie drkarska.Obecnie od dawna sam doswiadczam tego ze mozna pracowac w normlnych warunkach i odczuwac frajde z pracy uwierzcie mi ze macie czego zazdroscic bo w obecnym Pozkalu tegob nie zaznacie nigdy i jak kiedys sil wam braknie nikt wam reki nie poda nie tam.
2
zen 2015-03-26 19:33
Jak to jest możliwe by pani która zrzekła się grupy nadal miała 10dni zdrowotnego urlopu? I to płatnego.!!!B
el gringo 2015-04-01 20:30
piotruś ci nic nie zrobi :-)
ala2 2015-04-05 18:31
Nie które kobiety na INTRO same prowokują facetów!Obcisłe leginsy przez, które odznaczają się pośladki,wydekoldowane bluzki itd...
gosc 2015-04-09 22:20
Ktoś, kto napisał, że dziewczyny prowokują chyba pracuje tam niezbyt się przemęczając, wkleja płyty, albo tasiemki przez 8 h, a co mają powiedzieć dziewczyny co 12 h dzień w dzień stoją przy maszynach, gdzie nie ma żadnego przepływu powietrza,okna stare, pozabijane, albo sklejone taśmą, w dachu dwa okienka minimalne uchylone, suche powietrze, więc niech się nie wypowiada, bo idzie tam zdechnąć zimą, a co dopiero latem!
3
zen 2015-04-26 23:05
Pani święto jebliwa. Do klasztoru a nie w drukarni. Dość złego masz za paznokciami.
2
zen. 2015-04-26 23:20
Czas najwyższy by pani jako jądro plotek w pozkalu zaczęła prawdę mówić o sobie i o swojej rodzinie. Czas zejść ze sceny w końcu.
1
zen 2015-05-02 21:13
Za ten list którego adresat się na dniach wyda dowie się cały pozkal i Inowrocław. To się wyda na dniach.33
1
zen. 2015-05-02 21:30
Nie ma już chowania głowy w dol. I oczerniania nie winnych osób mając po swojej stronie ludzi pustych bez własnego ego i zdania.
jerry 2015-05-17 15:30
Nie które kobiety na INTRO same prowokują facetów!Obcisłe leginsy przez, które odznaczają się pośladki,wydekoldowane bluzki itd... pozatym lepiej nie pracowac z kobitą w jedynym zakladzie ponieważ ona nasłuchała sie plotek na mój temat i to co podpowiadają jej pani renata z kreisa, elizka i teletubiś zwany inaczej kobrą....( to już z kobietami nie mozna pogadać posmiać sie bo juz romans ze podrywam)na tego kobrę trzeba uważać bo z ucha do ucha...taki miglans..a wracając do sprawy dziewczyny zakladać fartuchy bo potem skupić sie nie mogę i kryczka staje;p
3
Operator 2015-05-18 07:41
Ktoś kto pisze takie opinie niech sie trzy razy zastanowi zanim napisze. Nudzi sie wam. Jak wam przeszkadza w pracy to jak sie dziewczyny ubierają TO SIE ZWOLNIJCIE!!!
1
STAŁY PRACOWNIK 2015-05-18 07:52
Duszno na halach gorąco a dziewczyny mają w fartuchach chodzić. Jestem stałym pracownikiem pozkala i mi to wcale nieprzeszkadza jak sie ubierają. Zajmij sie robotą a nie. Jak ci staje to se utnij!!
2
kumpel 2015-05-18 08:35
Wiadomo oco chodzi i kto to napisał! Jakie plotki na twój temat przeciesz to prawda robimy razem od ponad trzech lat. Dawid podrywasz każdą i proponujesz kaszanke w windzie. Z pozdrowieniami Twój kumpel z pozkala !
1
jerry 2015-05-18 15:02
plotki plotkami a robota robotą..mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto co o mnie sądzi..kaszankę w windzie co miałeś na myśli...jak z żadną nie jechałem w windzie no chyba ze jestes kobietą z ktorą jechałem ( były tylko 2 )....
el gringo 2015-05-21 08:46
tacy są właśnie koledzy w pozkalu hehe a najbardziej mnie r*z*i*r*aLa to jak jeden z drugim "niby" się trzymają a jeden drugiego sprzedaje. trzeba opisać aleję konfidentów
Artur 2015-05-21 12:35
co za buractwo tu wypisuje!!! konfidentem jesteś Ty bo śledzisz i opisujesz ludzi na tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] forum!!! ludzie jesteście zwykłymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo chowając się za monitorem opisujecie innych!!! do szefostwa proponuję aby zabrać nadgodziny i wtedy zaczynie się płacz i sprzedawanie kolegów i koleżanek podajcie numery ip komputerów i tel.kom.tych prostaków internetowych..Panie Arturze pan coś z tym zrobi...super reklama dla Pozkala
Uczeń praktyki MAJ 2015 2015-06-07 19:45
Jestem uczniem i niestety mam praktyki w tej drukarni (moje szczęście że jeszcze tylko rok) Są tam okropne warunki! Widać że cały ten szef drukarni chce tylko zarobić kosztem pracowników i nas UCZNIÓW. Kupili nam rozwaloną maszynę która została wyprodukowana w Czechosłowacji i jeszcze mówi nam że powinniśmy się cieszyć że mamy darmo gdy tak naprawdę zgarnia kase z dotacji + podpisał umowę z szkołą i ma obowiązek zapewnić nam sprawną maszynę. Z całego serca nie polecam tej firmy i gdy mówią nam że po szkole możemy w niej pracować to naprawdę wolę zamiatać ulicę. Pozdrawiam wszystkich pracowników którzy pracują w spartańskich warunkach.
2
Ola 2015-07-07 11:59
To masz szczęście,że został tobie tylko rok praktyk tam już nikt nie chce pracować.Takie upały a na INTRO tradycyjnie po 12-ście idzie zdechnąć,gdzie tu szukać pomocy!!!????RdUF
1
pracuś 2015-07-08 10:55
Oprócz 12-tek w tygodniu dochodzą soboty i niedziele!!!!Pozdrowienia dla zmęczonych pracą na intro:)
lejdi 2015-07-14 00:46
O kim mowisz Lukas..u czy moze Piotru..
nina 2015-07-14 00:51
Kiero.offsetu o kim mowisz o Luk...u czy o Piotr...u ?
wycięczony 2015-08-09 14:20
Dziewczyno zastanów się gdzie ty chcesz pracować,na intro temperatura przeszło 35 stopni,ale pracuje się po 12 godz.Zdechnąć idzie w takich warunkach!!!!Może ktoś by się zainteresował w jakich warunkach tam się pracuje!!!!
2
JOhNY 2015-09-16 00:16
Nie wie co z ciebie jest za Ania i H.J klade na twojo opinie i na ciebie narka.
były pracownik 2016-03-29 11:52
Pracowałe w tej drukarni na intro żenada.Teraz ciągle czytam,że potrzebują do pracy niky tam nie chce przyjść!!!!!Ciekawe czyja to wina,że na intro nikt nie chce pracować a dobrzy fachowcy sami odchodzą ja wiem kto ponosi odpowiedzialność za ten syf tam ludzie na intro też wiedza pozdro dla niewolników
były pracownik 2016-03-29 11:53
Pracowałe w tej drukarni na intro żenada.Teraz ciągle czytam,że potrzebują do pracy niky tam nie chce przyjść!!!!!Ciekawe czyja to wina,że na intro nikt nie chce pracować a dobrzy fachowcy sami odchodzą ja wiem kto ponosi odpowiedzialność za ten syf tam ludzie na intro też wiedza pozdro dla niewolników
sam12345 2016-05-24 13:21
Wyplata zawsze jest na czas jeszcze nie bylo zdarzeń żeby sie spóźnili.
Pracowalem tam troche to wiem, atmosfera jest super bardzo dobrze mi sie tam pracowalo. Pozdrawiam cala ekipe z Pozkala
bzzzzz 2016-06-18 22:06
Chyba w starych latach Tam pracowałeś ale nie teraz ....Taka jest prawda że teraz tam pracują Ci którzy wiedzą że ciężko będzie z racji lat poszukać gdzie indziej pracy a młodzi uciekają ..chyba że zostają przydupasy którzy trzymają palec w D.....i drapią kierownictwo itp po plecach!! Niestety teraz tam jest atmosfera fatalna każdy na każdego i obóz pracy za najniższą średnią krajową chyba że pracujesz po 12 g ale w domu jesteś gościem...i wrakiem człowieka.za nie wielkie pieniądze..
9
wedf 2016-07-07 17:19
@sam12345 no to super ze atmosfera w fimie dopisuje
1
PRACOWNIK 2016-11-06 16:06
Pozdrowienia dla niewolników ha ha Niewolnik chociaż niedziele miał wolną, a na intro niedosyć ze po 12 to każdy weekend w pracy mamy już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASAKRA
4
Zuzanna 2017-04-03 13:04
Pracujesz w ZPW Pozkal? Chętnie dowiemy się jak obecnie wygląda praca w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
ktos bo bo co ci wiedziec kto 2017-06-28 16:59
Patologia.czlowiek czlowiekowi swinia, mobing z strony kierownictwa i niektorych maszynistow chcesz wiedziec wiecej zatrudnij sie i wystaw ocene
1
Zuzanna 2017-06-29 09:34
@ktos bo bo co ci wiedziec kto
pewnie, że zależy mi na dowiedzeniu się więcej na temat tej firmy. Opinie obecnych pracowników będą ważne dla osób, które właśnie zastanawiają się, czy warto zatrudnić się w ZPW Pozkal i szukając dodatkowych informacji trafiły właśnie na ten wątek.
Bardzo negatywnie oceniasz firmę. Chciałabym dopytać, pracy na jakim dziale dotyczy Twój komentarz? Mógłbyś powiedzieć również coś więcej o sytuacji w firmie oraz tym jak wygląda Twoja codzienna praca?
Zostaw swoją opinię o ZPW Pozkal - Inowrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPW Pozkal