brak logo

ZPW Pozkal

Inowrocław

Opinie o ZPW Pozkal

HA ha ha 2014-11-26 23:32:38
Widze,ze Ta Pani niczego się nie nauczyla?Nie raz,nie dwa miała nauczke.....tacy ludzie się nie zmieniaja.Najwidoczniej swoje życie maja zbyt nudne.Dołączam do lambdy la la la
4
Maria 2015-01-19 15:58:26
jak to się dzieje że panowie na introligatorni ze stawką powyżej 12zł wiadomo o kogo chodzi bezczelnie w czasie nadgodzin pakują książki zamiast w tym czasie pracować na maszynach?ile musi kosztować paczka spakowana przez takiego pana?ja naprawdę nie wiem czy szefostwo tej firmy tego nie widzi...
4
Maria 2015-01-22 00:17:02
Nie o długiego i wysokiego który nic nie robi a kierownictwo nic
1
Maria 2015-01-22 17:25:29
chodziło mi o śmiesznych lanserów braci U i o słynnego zboczeńca widzę że moderator zadziałał kasując poprzedni wpis..Dajcie już luz Michałowi bez niego ta firma już dawno by splajtowała
2
jacek 2015-01-22 17:31:41
dobra rada dla Sławusia z Kruszwicy weż się lepiej za robienie zdjęć kaczką do swojego portalu a nie opisywanie swoich koleżanek ,kolegów i kierownictwa
6
Q 2015-01-22 21:13:49
"zdjęć kaczką" --ANALFABETA ---zdjęcia się robi kaczkom
3
HA ha ha 2015-01-23 10:30:11
Widzę, że coraz gorzej w tym zakładzie. Dobrze, że mnie już tam nie ma.Każdy lubił tam rozmawiać o kimś ale nikt nie spojeży na siebie.
jm 2015-01-23 14:23:21
Tez pracowałam w tym zakładzie tyle ze na 'krejsie' to co zobaczyłam to masakra
najlepsze koleżanki rąbią se d.. a w przerwe piją razem kawe . Widzą wszystkich tylko nie siebie. Juz tam nie wracam i nie pragnę .!
Piotr 2015-01-23 14:59:40
niestety do tego doprowadzili że jeden nie może patrzeć na drugiego ale tak jest w całym zakładzie niedługo na święto drukarza przyjdzie tylko same kierownictwo!zapomniano że fundamentem są pracownicy
1
ktoś 2015-01-23 19:27:29
Dajcie sobie spokój. Pozkal to jedna wielka patologia.
ktoś 2015-01-23 20:31:19
Dajcie spokój paniD.M. Bo będzie miał ze mną do czynienia.
4
ktoś 2015-02-02 21:30:33
Najlepszego z okazji urodzin
Janek 2015-02-09 17:57:23
odwalcie się od lanserów przecież ktoś na takie naciąganie pozwala..
Siwy 2015-02-09 18:04:40
Maniu pamiętaj -chłopaki nie płaczą
byly pracownik 2015-02-10 22:09:52
Firma porazka,szczegolnie kierownictwo offsetu,
pati 2015-02-11 19:25:07
Dobre! Maniu pajacuje na hali a płacze ze strachu jak małe dziecko
1
Lansiara 2015-02-19 10:20:02
Pozdrowienia dla braci U. Fajnie się z nimi pracuje. Rzetelni, fachowi i zawsze pomocni. Bez chamstwa i pozoranctwa. A krytykantom radzę spojrzeć na siebie!
offset 2015-02-21 14:16:16
Do Damiana z mieszalni farb-Nie opowiadaj głupot po dziale o tym że komuś z maszyn drukujących nie należała się podwyżka jak też ją chcesz to ciężko pracuj a nie ściemniasz po kiblach... Pozdro od kolegów
1
zen 2015-03-14 10:22:58
Pozkal - może dawniej, przed zmianą szefa. Teraz jednak schodzi na psy. Jeszcze 5 -7 lat i po Pozkalu. Firmą trzeba umieć zarządzać. Jak widać wszystko idzie w złym kierunku.
1
ala 2015-03-24 18:22:05
no i mamy kolejnego zboczeńca na intro! pełzając po dziale obmacuje wszystkie kobiety!większość z nich traktuje to jako żart ja - nie Piotrusiu kudzy...
1
BYLY MASZYNISTA 2015-03-25 02:02:45
Pracowalem w tej firmie dosc dlugo po odejsciu bardzo chcialemm wrucic jednak sie nie powiodlo.Czytajac czasem te wasze wpisy zbiera mi sie na pawia.Pamietam czasy z ul.Jaskowskiego nie bylo tak zle ze jeden na drugiego plul jak robicie to teraz.Ktos napisal ze firma jest zle prowadzona bzdura taki rozpizdziaj w zalodze jest na reke wlascicielom bo latwiej jest kierowac grupom niezgodnych baranow niz zgrana pilnujaca swoich interesow zaloga wtedy robia z wami to co chca a jak byscie sie troszke zjednoczyli w jaki kolwiek sposob gwarantuje ze by zaczeli z wami sie liczyc.W tej chwili uwazam ze mialem wielki szczescie ze nie udalo mi sie tam wrocic do pracy chodze z przyjemnoscia i wracm z niej po 8h spokojny i szczesliwy ze nie mam kontaktu z taka banda idiotow.
4
JOHNY 2015-03-25 02:19:16
To co zostalo napisane to prawda kiedys mozna bylo byc dumnym ze pracuje sie d tej drukarni.Teraz napewno bym sie tego wstydzil.Bardzo serdecznie i goraco pozdrawiam stara gwardie drkarska.Obecnie od dawna sam doswiadczam tego ze mozna pracowac w normlnych warunkach i odczuwac frajde z pracy uwierzcie mi ze macie czego zazdroscic bo w obecnym Pozkalu tegob nie zaznacie nigdy i jak kiedys sil wam braknie nikt wam reki nie poda nie tam.
1
zen 2015-03-26 19:33:04
Jak to jest możliwe by pani która zrzekła się grupy nadal miała 10dni zdrowotnego urlopu? I to płatnego.!!!B
el gringo 2015-04-01 20:30:13
piotruś ci nic nie zrobi :-)
ala2 2015-04-05 18:31:59
Nie które kobiety na INTRO same prowokują facetów!Obcisłe leginsy przez, które odznaczają się pośladki,wydekoldowane bluzki itd...
gosc 2015-04-09 22:20:55
Ktoś, kto napisał, że dziewczyny prowokują chyba pracuje tam niezbyt się przemęczając, wkleja płyty, albo tasiemki przez 8 h, a co mają powiedzieć dziewczyny co 12 h dzień w dzień stoją przy maszynach, gdzie nie ma żadnego przepływu powietrza,okna stare, pozabijane, albo sklejone taśmą, w dachu dwa okienka minimalne uchylone, suche powietrze, więc niech się nie wypowiada, bo idzie tam zdechnąć zimą, a co dopiero latem!
3
zen 2015-04-26 23:05:14
Pani święto jebliwa. Do klasztoru a nie w drukarni. Dość złego masz za paznokciami.
2
zen. 2015-04-26 23:20:39
Czas najwyższy by pani jako jądro plotek w pozkalu zaczęła prawdę mówić o sobie i o swojej rodzinie. Czas zejść ze sceny w końcu.
1
zen 2015-05-02 21:13:07
Za ten list którego adresat się na dniach wyda dowie się cały pozkal i Inowrocław. To się wyda na dniach.33
1
zen. 2015-05-02 21:30:40
Nie ma już chowania głowy w dol. I oczerniania nie winnych osób mając po swojej stronie ludzi pustych bez własnego ego i zdania.
jerry 2015-05-17 15:30:50
Nie które kobiety na INTRO same prowokują facetów!Obcisłe leginsy przez, które odznaczają się pośladki,wydekoldowane bluzki itd... pozatym lepiej nie pracowac z kobitą w jedynym zakladzie ponieważ ona nasłuchała sie plotek na mój temat i to co podpowiadają jej pani renata z kreisa, elizka i teletubiś zwany inaczej kobrą....( to już z kobietami nie mozna pogadać posmiać sie bo juz romans ze podrywam)na tego kobrę trzeba uważać bo z ucha do ucha...taki miglans..a wracając do sprawy dziewczyny zakladać fartuchy bo potem skupić sie nie mogę i kryczka staje;p
1
Operator 2015-05-18 07:41:52
Ktoś kto pisze takie opinie niech sie trzy razy zastanowi zanim napisze. Nudzi sie wam. Jak wam przeszkadza w pracy to jak sie dziewczyny ubierają TO SIE ZWOLNIJCIE!!!
1
STAŁY PRACOWNIK 2015-05-18 07:52:38
Duszno na halach gorąco a dziewczyny mają w fartuchach chodzić. Jestem stałym pracownikiem pozkala i mi to wcale nieprzeszkadza jak sie ubierają. Zajmij sie robotą a nie. Jak ci staje to se utnij!!
2
kumpel 2015-05-18 08:35:18
Wiadomo oco chodzi i kto to napisał! Jakie plotki na twój temat przeciesz to prawda robimy razem od ponad trzech lat. Dawid podrywasz każdą i proponujesz kaszanke w windzie. Z pozdrowieniami Twój kumpel z pozkala !
1
jerry 2015-05-18 15:02:06
plotki plotkami a robota robotą..mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto co o mnie sądzi..kaszankę w windzie co miałeś na myśli...jak z żadną nie jechałem w windzie no chyba ze jestes kobietą z ktorą jechałem ( były tylko 2 )....
el gringo 2015-05-21 08:46:42
tacy są właśnie koledzy w pozkalu hehe a najbardziej mnie r*z*i*r*aLa to jak jeden z drugim "niby" się trzymają a jeden drugiego sprzedaje. trzeba opisać aleję konfidentów
Artur 2015-05-21 12:35:30
co za buractwo tu wypisuje!!! konfidentem jesteś Ty bo śledzisz i opisujesz ludzi na tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] forum!!! ludzie jesteście zwykłymi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo chowając się za monitorem opisujecie innych!!! do szefostwa proponuję aby zabrać nadgodziny i wtedy zaczynie się płacz i sprzedawanie kolegów i koleżanek podajcie numery ip komputerów i tel.kom.tych prostaków internetowych..Panie Arturze pan coś z tym zrobi...super reklama dla Pozkala
Uczeń praktyki MAJ 2015 2015-06-07 19:45:59
Jestem uczniem i niestety mam praktyki w tej drukarni (moje szczęście że jeszcze tylko rok) Są tam okropne warunki! Widać że cały ten szef drukarni chce tylko zarobić kosztem pracowników i nas UCZNIÓW. Kupili nam rozwaloną maszynę która została wyprodukowana w Czechosłowacji i jeszcze mówi nam że powinniśmy się cieszyć że mamy darmo gdy tak naprawdę zgarnia kase z dotacji + podpisał umowę z szkołą i ma obowiązek zapewnić nam sprawną maszynę. Z całego serca nie polecam tej firmy i gdy mówią nam że po szkole możemy w niej pracować to naprawdę wolę zamiatać ulicę. Pozdrawiam wszystkich pracowników którzy pracują w spartańskich warunkach.
2
Ola 2015-07-07 11:59:57
To masz szczęście,że został tobie tylko rok praktyk tam już nikt nie chce pracować.Takie upały a na INTRO tradycyjnie po 12-ście idzie zdechnąć,gdzie tu szukać pomocy!!!????RdUF
1
pracuś 2015-07-08 10:55:56
Oprócz 12-tek w tygodniu dochodzą soboty i niedziele!!!!Pozdrowienia dla zmęczonych pracą na intro:)
lejdi 2015-07-14 00:46:05
O kim mowisz Lukas..u czy moze Piotru..
nina 2015-07-14 00:51:05
Kiero.offsetu o kim mowisz o Luk...u czy o Piotr...u ?
wycięczony 2015-08-09 14:20:41
Dziewczyno zastanów się gdzie ty chcesz pracować,na intro temperatura przeszło 35 stopni,ale pracuje się po 12 godz.Zdechnąć idzie w takich warunkach!!!!Może ktoś by się zainteresował w jakich warunkach tam się pracuje!!!!
2
JOhNY 2015-09-16 00:16:45
Nie wie co z ciebie jest za Ania i H.J klade na twojo opinie i na ciebie narka.
były pracownik 2016-03-29 11:52:59
Pracowałe w tej drukarni na intro żenada.Teraz ciągle czytam,że potrzebują do pracy niky tam nie chce przyjść!!!!!Ciekawe czyja to wina,że na intro nikt nie chce pracować a dobrzy fachowcy sami odchodzą ja wiem kto ponosi odpowiedzialność za ten syf tam ludzie na intro też wiedza pozdro dla niewolników
były pracownik 2016-03-29 11:53:23
Pracowałe w tej drukarni na intro żenada.Teraz ciągle czytam,że potrzebują do pracy niky tam nie chce przyjść!!!!!Ciekawe czyja to wina,że na intro nikt nie chce pracować a dobrzy fachowcy sami odchodzą ja wiem kto ponosi odpowiedzialność za ten syf tam ludzie na intro też wiedza pozdro dla niewolników
sam12345 2016-05-24 13:21:43
Wyplata zawsze jest na czas jeszcze nie bylo zdarzeń żeby sie spóźnili.
Pracowalem tam troche to wiem, atmosfera jest super bardzo dobrze mi sie tam pracowalo. Pozdrawiam cala ekipe z Pozkala
bzzzzz 2016-06-18 22:06:22
Chyba w starych latach Tam pracowałeś ale nie teraz ....Taka jest prawda że teraz tam pracują Ci którzy wiedzą że ciężko będzie z racji lat poszukać gdzie indziej pracy a młodzi uciekają ..chyba że zostają przydupasy którzy trzymają palec w D.....i drapią kierownictwo itp po plecach!! Niestety teraz tam jest atmosfera fatalna każdy na każdego i obóz pracy za najniższą średnią krajową chyba że pracujesz po 12 g ale w domu jesteś gościem...i wrakiem człowieka.za nie wielkie pieniądze..
6
wedf 2016-07-07 17:19:39
@sam12345 no to super ze atmosfera w fimie dopisuje
1
PRACOWNIK 2016-11-06 16:06:06
Pozdrowienia dla niewolników ha ha Niewolnik chociaż niedziele miał wolną, a na intro niedosyć ze po 12 to każdy weekend w pracy mamy już dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MASAKRA
1
Zostaw swoją opinię o ZPW Pozkal - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPW Pozkal