brak logo

Nadwiślańska Agencja Turystyczna

Tychy

Opinie o Nadwiślańska Agencja Turystyczna

anonim 2009-05-19 12:58:44
Solidna, profesjonalna.
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako wystarczający.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są pozytywnie nastawieni do życia i innych, otwarci, profesjonalni.
Najbardziej podobało mi się w Nadwiślańska Agencja Turystyczna: przyjazna atmosfera, możliwość rozwoju i samodzielnej, odpowiedzialnej pracy.
3
xxxxx 2010-03-16 18:34:57
pobyt w pensjonacie Ogrodzisko oceniam na skandaliczny!nie dosc ze w pokojach smierdzi kanalizacja,personel jest [usunięte przez moderatora],to [usunięte przez moderatora]h siedzaca na recepcji jest bezczelna,chamska i na dodatek wulgarna.to byl moj pierwszy i ostatni raz w tym osrodku.jedyne co moge pochwalic to jedzenie bylo pyszne.NAPEWNO ZNAJOMYM BEDE ODRADZAL POBYTU.TACY LUDZIE NIE POWINNI TAM PRACOWAC!!!!!!!!
1
anonim 2010-04-02 22:59:16
nikomu nie polecam tego,co ja przeszedlem w pensjonacie OGRODZISKO.smrod w pokoju,niemila obsluga zwlaszcza na recepcji,bo kelnerki jeszcze ujda w tloku.to na dodatek wszystko jest tam robione z wielka lacha,zamiast dbac o goscia.odradzam zdecydowanie!!!
1
dfg 2010-04-05 11:57:24
Tu chodzi o nadwiślańską agencję turystyczną jako miejsce pracy - siedziba w Tychach, a nie o wczasy no ludzie...
1
Były pracownik 2010-05-23 18:27:19
Masz racje szkoda im kasy na większą, lub chociaż podstawową ilość pracowników, która powinna być. Najlepiej wykorzystywać tą garstkę którą mają i wymagać cudów, a jak coś nie pasuje to prawią kazania. Tak jakbyśmy to my byli winni, że się nie wyrabiamy czy jesteśmy zmęczeni. Na kelnerstwie były 3 osoby na jednej zmianie, żebyśmy zdążyli roznieść obiad musiała nam pomagać zmiana która cały dzień po 12h powinna mieć wolny. Wstyd bo niektórzy naprawdę chcą pracować, ale nikt nie jest maszyną.
zatroskani 2010-09-04 20:16:36
Skoro ma być anonim, to żadnych szczegółów.Najgorszym wynalazkiem, gwarantującym wątpliwe sukcesy tej spółce jest (działający ewidentnie na szkodę , ale niestety umocowany dość mocno) [usunięte przez moderatora].Facet, który manierami( a raczej ich brakiem), stosunkiem do innych(totalny brak elementarnych zasad współżycia społecznego),sposobem zarządzania, zbliżonym do dyktatury z minionej epoki( [usunięte przez moderatora] jest najmądrzejszy, najlepszy i co najważniejsze zawsze ma rację-czyli [usunięte przez moderatora] jedyną słuszną siłą) rozkłada wszystko.[usunięte przez moderatora] do trzech razy sztuka a to twój trzeci ( a może nawet czwarty)ośrodek pod skrzydłami nat-u,w każdym pozostawiłeś niezapomniane wrażenia,prosimy cię,już nic więcej nie psuj .Ocena dotyczy zasad doboru kadry kierowniczej,[usunięte przez moderatora]
AA 2011-02-24 14:27:35
Firma jak za króla ćwieczka. Płacą GROSZE!!!!!! Minimum ludzi, maksimum pracy [usunięte przez moderatora]-. Daleko firmie do europejskich wzorców. Przykre to ale niestety prawdziwe. Najważniejsze że się kasa zgadza "na górze" :(
ewcia038 2012-04-26 14:35:30
Jako byly pracownik Nat moge wyrazic opinie i niesstety nie bedzie ona pozytywna kiedys byl czyn spoleczny dla kraju dzis dla firmy nat haruj za grosze na okraglo soboty niedziele i nie upominaj sie o wyplate za nadgodziny bo do wybramnia ale pytanie kiedy to wybrac jak wciaz sie haruje na okraglo swieta nie swieta w pracy angaze po podwyzce urzedowej dostaje sie po 3 miesiacach bo i tak pracownik nie ma nic do gadania
2013-08-24 11:32:11
Komp - 2013-04-28 13:47:39

Jak to wyglacą za nadgodziny i każą harować? Przeceiż takie rzeczy można zgłosić - nikt nie jest bezkarny!
System zarządzania sprzedaży jest jak z NASA. Nie można porównac jak do bani się pracowało jeszcze rok temu i tego co jest dzisiaj. Jak rozmawiam z koleżankami z innych firm to mi nie wierzą a nawet nie rozumieją co do nich mówię. Nawet nie mam zamiaru zmieniać pracy. NAT ma taki system zarządzania IT że szczęka opada. Takie rzeczy to widziałam na Gwiezdych Wojnach
Matejko 2015-01-27 10:06:16
Szanse zawsze są, pytanie czy będą teraz kogoś szukali jest bardziej adekwatne. Ruch turystyczny na terenie Polski jest zmienny. Polacy coraz chętniej wyjeżdżają za granicę kuszeni kurortami, słońcem i 40 stopniową pogodą. Swoją drogą raczej nikt nie podejmie pracy na słabych warunkach nie sądzicie, a nie mam pewności, czy oferują jakieś dobre pieniądze.
izerka 2015-03-31 06:33:50
Powstała swoista moda na wyjazdy zagraniczne i w zasadzie nie dziwię się temu bo za te same pieniądze można pojechać na tydzień nad bałtyk i polecieć na tydzień do chorwacji... Uważam jednak, że pozostała spora grupa Polaków, którzy są chętni i zdecydowani tylko i wyłącznie na odpoczywanie w Polsce i poznawanie nowych miejsc, także jest tu pole do popisu..
mjork 2016-05-15 17:16:39
no to też problem polskiej edukacji, ponieważ angielskiego nie naucza się w sposób komunikatywny, tylko wyłącznie pisanie i to w dodatku ciągłe powtórki z tego samego co kolejny okres szkolnictwa
Zostaw swoją opinię o Nadwiślańska Agencja Turystyczna - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nadwiślańska Agencja Turystyczna