CKW SUŁKOWSKI

Boszkowo

Ocena pracodawcy 2/6

na podstawie 167 ocen.

Opinie o CKW SUŁKOWSKI

Dbamy o każdą opinię, dlatego pracodawca nie może ich usuwać. Sprawdź, kiedy Twoja opinia łamie regulamin - więcej.

Dodaj odpowiedź

Anuluj

Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI

Gośćg

Właśnie zakończyłem 3 dyniowy pobyt w Sułkowskim w Boszkowie nigdy więcej tam nie pojadę ceny nie małe w sobotę na plaży jakiś koncert dobrze że zaczęło padać bo w końcu przestali ryczeć cały czas jezdzą pod hotelem samochody ciężarowe i wyjące motocykle a jak by tego było mało cały czas lata śmigłowiec i Robi loty komercyjne jechałem odpocząć bo to podobno jakiś park krajobrazowy a wracam zmęczony jeden syf

Gość

Witam, ile płaci się za osobę na weselu u Sułkowskich?:)

Nowa osoba

Cześć wszystkim, Byłem tam dziś na rozmowie o prace - czy faktycznie jest tam taka tragedia? Pani Prezes wydaję się być w porządku osobą. Proszę o jakieś info i pomoc. Dziękuję

Nick
@Nowa osoba 31.03.2017 16:32
Cześć wszystkim, Byłem tam dziś na rozmowie o prace - czy faktycznie jest tam taka tragedia? Pani Prezes wydaję się być w po...

niestety sama prawda i tylko prawda - Pani Prezes na spotkaniu jest przemiła , później już pokazuje jaka jest naprawdę . Nie wierz w ani jedno słowo chyba ze dostaniesz to na piśmie i potwierdzone przy świadkach , najlepiej postronnych w przeciwnym razie mozesz się bardzo zdziwić w pewnym momencie. Pani Prezes znana jest z tego że "daje słowo honoru" - i niewiele więcej ;)

Rrrrrrr

Nie polecam tam pracy!! Szefowa kuchni P. Leokadia istna tragedia!! Na miano szefa nie zasługuje!!

no name

Atmosfera fatalna kierownicy niekompetentni gdzie później cierpią pracownicy na ich złej organizacji patrzą na grafiki od razu widać że coś jest tam nie halo ... Słabe zarobki,dużo nadgodzin do tego nie wiadomo czy je wgl wypłacą zależy od humoru P.P Ludzie normalni którzy tam przychodzą albo się zwalniają od razu albo zostają i siada im na głowy... Tak wszystko podsumowując bardzo podobna polityka i myślenie do Korei Północnej i nawet też jest dyktatura P.P wszędzie jest zła praca a u nas jest wręcz wspaniale ... Nie polecam .

Kasia

Menager gastronomii M.Z. to prawdziwy mistrz...w białych rękawiczkach działa, a to co robi po nocach- to już prawdziwy profesjonalizm...szkoda słów kiedy wszyscy chodzą wystraszeni, kiedy on zakłada sieć "swoich". Kto się przeciwstawia - odpada. Naprawdę szkoda mi tylko tego, że nie mając pojęcia o tym co robi, i że są tez tacy których w ten sposób nabiera. Świadomość zarządu na zerowym poziomie. Ktaryna

ktos tam taki

widzę, że bardzo czarne chmury wiszą nad wami haha współczuję wszystkim, którzy muszą pracować w takim chlewie!!!!

kulka

hahahah porządna firma!!!!!!!! dobre skąd wiesz skoro nie pracowałaś ta firma to jakiś dramat śmiechu warte nowy menager gastro to jakiś idiota szkoda słów

J

Słyszałam, że Mańka ostatnio wykonała sobie kilka poprawek na twarzy i teraz rusza buzią tylko +/- 30 stopni by coś nie pękło :). Jak ktoś nie wie kto to Mańka to źle, bo w Boszkowie królowa jest tylko jedna... Słyszałam też, że nadal wszyscy tam okradają Zarząd ... czyli standard. Atmosfera jak w grobowcu, czy coś się poprawiło. Odpowiedzcie, bo jestem ciekawa czy po moim odejściu coś się zmieniło ?

Annkka

Zastanawiałam się ostatnio nad podjęciem pracy w CKW Sułkowski, niestety nie znalazłam żadnych ofert. Pomimo to będę próbowała skontaktować się bezpośrednio z hotelem i podesłać moje CV. Pracowałam przez kilka lat w hotelu i dla mnie to oczywiste, że są wysokie wymagania co do pracowników. Na gwiazdki niestety trzeba zasłużyć. W 3* hotelach teraz pracuje się na poziomie tych z 5* i nie ma co narzekać. Taką pracę trzeba po prostu lubić.

Magda
@Annkka 05.08.2015 07:10
Zastanawiałam się ostatnio nad podjęciem pracy w CKW Sułkowski, niestety nie znalazłam żadnych ofert. Pomimo to będę próbowała...

Dzień dobry, Nawiązując do Pani posta zachęcam do podesłania CV ze zdjęciem na adres: rekrutacja@hotelsulkowski.pl. Aktualnie poszukujemy pracownika na stanowisko recepcjonista/stka Pozdrawiam, Kierownik Recepcji

Magda
@Annkka 05.08.2015 07:10
Zastanawiałam się ostatnio nad podjęciem pracy w CKW Sułkowski, niestety nie znalazłam żadnych ofert. Pomimo to będę próbowała...

Dzień dobry, Nawiązując do Pani posta zachęcam do podesłania CV ze zdjęciem na adres: rekrutacja@hotelsulkowski.pl. Aktualnie poszukujemy pracownika na stanowisko recepcjonista/stka Pozdrawiam, Kierownik Recepcji

Liszaj

Jak się miewa nasz alkoholik??? Pozdrowienia dla nygusa !!!!!

Gang Olsena

Panie M prawo jazdy zabrali za jazdę w trzeźwości???? LOL Osz ta niedobra policja... ;)

profesor miodek

Panie Mariuszu Proponuje najpierw konsultacje na temat nauki pisania. Przed wypowiedzią na forum stwierdzam, że brakuje Panu podstawowej wiedzy z zakresu ortografii. Zalecam studiowanie Języka polskiego. Tak przy okazji: podobno winny się tłumaczy .

MAriusz

Witam serdecznie, W nawiązaniu za zarzutów Pani Kokoszki, podejrzewam jedną z pracownic Resortu. Napiszę kilka zdań na tent temat. Jestem osoba która przyjmuje konstruktywna krytykę która jest wypowiedziana w twarz, spotkania są organizowane po ty by każdy mógł się wypowiedzieć. Rozumiem dyskomfort spowodowany moja osoba która w zespole jest nowa i ma inne spojrzenie na dotychczasowa moja prace. Niemniej jednak oparte to jest wieloletnim doświadczeniem nie alkoholizmem o którym wspomnienia osobo wypowiadająca się na forum w internecie. Zaznaczam również ze sa to pomówienia które posiada dla danej osoby daleko idące konsekwencje. Prace traktuje ambicjonalnie i nie pozwolę na podważanie swoich kompetencji. Do ich weryfikacji możne posłużyć moja praca której będą widoczne efekty tylko i wyłącznie we współpracy z osobami które wiedza czego chcą wykazują się zaangażowaniem w prace oraz kierują się w poprawna forma współpracy.Słowa kierowane w moją strone, absolutnie nie są wstanie zawładnąć nad moją psychiką. Znam swoją godność. Jedynie jeszcze dodam, że nie zostawię tego bez echa. W tym monecie będą sprawdzane Pani IP. Z poważaniem (usunięte przez administratora)

buhahah

Pani Prezes ! Gratulujemy doskonałego - jak zwykle - wybory i decyzji personalnej dokonanej - jak zwykle - tak że tylko podziwiać ;) . "Daję słowo" że podziwiam !

swój
@buhahah 08.04.2015 12:12
Pani Prezes ! Gratulujemy doskonałego - jak zwykle - wybory i decyzji personalnej dokonanej - jak zwykle - tak że tylko podziwi...

Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu. Nie rozumiem, że ktoś z nas musi upubliczniać i to w taki sposób własne żale... A podszycie się pod gości jest żenujące.

buhah
@swój 08.04.2015 16:57
Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu...

przyznaję - nie jestem i nie byłem pracownikiem Hotelu - gościem też nie, byłem współpracownikiem tej firmy w znaczeniu ogólnym, "przeżyłem" chyba 5 menadżerów płci obojga za każdym razem z podziwem obserwując to co się dzieje i nie rozumiejąc tego jak można aż tak sobie samemu strzelać gola - Personel jest jako całośc bardzo ok i aż dziwię się że mimo wszytko nadal jest - moja dezaprobata nie dotyczy jednak sposobu pracy personelu - w każdym razie nie całego :) tak więc droga / drogi "swój" nie bierz tego do siebie !

kokoszka

Po spotkaniu z nowym menagerem gast. stwierdzam, że nigdy więcej nie odwiedze tego miejsca. Zero profesjonalizmu brak ogólnej ogłady, wyniosłość i smród starego pijaka. Kto zatrudnił tego pajacyka? Miałam tam zorganizować wesele ale stanowczo odradzam to miejsce.Jak można przyjmować gości pod wpływam alkoholu? niedopuszczalne i obużające. Pan.....jak się pochwalił pracuje dopiero tydzień. Życze owocnej pracy w takim razie.......

swój
@kokoszka 08.04.2015 01:12
Po spotkaniu z nowym menagerem gast. stwierdzam, że nigdy więcej nie odwiedze tego miejsca. Zero profesjonalizmu brak ogólnej...

Naprawdę nie wierzę, że ktoś z nas tak obsmarowuje innego z nas. Takie sprawy załatwia się wewnątrz firmy, a żale wylewa w domu. Nie rozumiem, że ktoś z nas musi upubliczniać i to w taki sposób własne żale... A podszycie się pod gości jest żenujące.

lepiejanonimowo

Na początku swojej pracy w Sułkowskim w ogóle nie rozumiałam narzekania na "królową", wydawało mi się, że ludzie po prostu wymyślają sobie problemy, ale bardzo szybko zorientowałam się, że jedynym problemem tego miejsca jest idiotyczny system zarządzania. Tutaj paradoks goni paradoks, co tydzień wchodzą inne ustalenia odnośnie pracy wewnątrz hotelu i obsługi gości, nie ma miejsca na dialog między pracownikami a rzeczoną "królową". Szkoda, bo ta pani w ogóle nie ma pojęcia ani o hotelarstwie, ani o obsłudze gości, ani o zarządzaniu pracownikami - w zasadzie nie wiem na czym się zna. Gdyby zechciała posłuchać, co mają do powiedzenia pracownicy (których traktuje jak złodziei i ludzi gorszego gatunku) niejednokrotnie bardziej od niej doświadczeni, to ten hotel miałby o wiele więcej gości i lepszą opinię niż ma teraz. Założony (ponoć) podsłuch, by kontrolować nawet prywatne rozmowy pracowników, zwracanie się do nich na "ty", "pomyłki" przy wypłacaniu wynagrodzenia świadczą o tym, że to raczej właścicielka jest osobą niższej kategorii. Czy polecam? Jedynym dobrym aspektem pracy w tym miejscu są pracownicy, od których można się wiele nauczyć, którzy są bardzo życzliwi i sympatyczni. To dobre miejsce, by zacząć swoją karierę w hotelarstwie, bo niestety rozwój w Sułkowskim jest raczej niemożliwy. Pozdrawiam całą ekipę Sułkowskiego :)

krk

Po niej zdążył być tu już kolejny menadżer i to też na kilka miesięcy... najwyraźniej nikt tak nie nadaje się do zarządzania tu jak sama Szefowa, więc jeszcze wiele nowości z nowym rokiem przed Sułkowskim...

Memo

Co nie widzę już w hotelu szefa kuchni i pani dyrektor.czyżby to przypadek że małżeństwo pracowało razem w tym hotelu. A tak dobrze się kryli że nikt nie widział że są razem. Dobrze że ich nie ma ,czas na zmiany

kubas

Robi się niezły kibel :(

jordix

nie jest źle lepiej też, ale zauważcie że hotel został zmodernizowany na ładny trzy gwiazdkowy hotel. jest ładna plaża piaszczysta a obok niej ładna restauracja blue cafe, sauna gorąca balia wigwam i w hotelu klub orange z zapleczem rozrywkowym jak kręgielnia bilard dart snocer. Nawet zadbano o to by z hotelu do restauracji można było przejść przez łącznik ewakuacyjny, by goście mogli poczuć się jak w trzy gwiazdkowym hotelu. Latem plaża zapełniona po brzegi dlaczego? Dlatego że jest miła atmosfera dobra muzyka i świetne animacje dla dzieci. Przy plaży jest pac zabaw dla dzieci oraz w hotelu sala zabaw. Minusem jest zła atmosfera między pracownikami brak szacunku do starszych pracujących tu od młodych którzy świeżo co przyszli i myślą że będą rządzić to oni mogą własnymi osranymi gaciami :/ Pozdrawiam tych byłych pracowników i tych co zasłużyli, również pozdrawiam byłego Managera Pana (usunięte przez administratora)

ALICJA

Na pewno tu wrócę w sezonie. Dobre doświadczenie i fajna atmosfera. Pozdrowionka dla pracowników.

uczennica

bardzo dziękuje za doświadczenie i szacunek jakim obdarowano mnie w tym miejscu na pewno kiedyś tu wrócę.Dobra kadra zarządzająca i mili współpracownicy :* Pani Kasia surowa ale pomocna. Pozdrowienia dla Pana Menagera. :D

:)

Ale jak to ? Pani Dyrektor sama się skrytykowała i obsmarowałą "swój" personel czy co ? Która to gwiazda z firmamentu taka sprytna ? no no no ... ;)

thanatos

Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Nigdy nie otrzymasz wynagrodzenia za przepracowane nadgodziny za to możesz liczyć na poniżanie i upadlanie. Kto ma choć trochę poczucie własnej godności i szacunku do siebie omija to miejsce szerokim łukiem.

ciekawski

ktoś wie o czyms (o ta klapę) lub chce tylko obczernic hotel. nie dziwnie sie kelnerka bo jak przychodzą do restauracji tzw gbury które wogole sie nie usmiechaja tylko kamienna twarz to co wy myślicieli ze one będą dla was mile? wątpliwe ja bardzo lubię chodzić do tej restauracji kelnerki są również w porządku wiec nie zraża mnie żadne opinie!

no co ty
@ciekawski 07.10.2014 15:19
ktoś wie o czyms (o ta klapę) lub chce tylko obczernic hotel. nie dziwnie sie kelnerka bo jak przychodzą do restauracji tzw gbu...

Naucz się pisać po polsku ...

samoa

Dziwne mało kto zna nasz zespół tak dobrze jak ty Memo może ty równiez jesteś rozgoryczonym już byłym pracownikiem myśle ze tak właśnie jest pozdrawiam serdecznie

Dżoana :)

To jak, znowu zmiana menadżera ? 3 miesiace czy 4 ? Fantastyczne miejsce pracy, ludzie tak szybko odchodzą - ciekawe czemu co ? Może Państwo wreszcie pójdziecie po rozum do głowy ? Powód dla którego właściciele w tego typu firmach wykazują taki brak zdroego rozsądku jest nie do zrozumienia.

do Memo

Opinie w Google wpisują lub wpisywali byli lub obecni jeszcze pracownicy : Łukasz i Mateusz więc absolutnie nie obiektywne.

ciekawski

czy ktos wie o jaka klape chodzi???

oj niedobrze

ZGADZAM SIĘ Z WCZEŚNIEJSZYMI OPINIAMI MIAŁEM OKAZJE BYĆ NIEDAWNO W TEJ RESTAURACJI Z KOLEGAMI CHCIELIŚMY NAPIĆ SIĘ PIWA OBSŁUGIWAŁA MNIE KELNERKA KTÓRA O OBSŁUDZE NIE MIAŁA ZIELONEGO POJĘCIA ALE NAJGORSZE BYŁO TO ŻE OBOK STAŁY DWIE INNE KELNERKI KTÓRE OSTRO DYSKUTOWAŁY I SIĘ ŚMIAŁY KIEDY POPROSIŁEM JEDNĄ Z NICH ABY PODESZŁA I NAS OBSŁUŻYŁA ZROBIŁA TO Z TAKĄ ŁASKĄ ...WIEM JEDNO ŻE JUŻ WIĘCEJ TAM NIE PRZYJADĘ A WCZEŚNIESZE OPINIE MNIE W TYM UTWIERDZIŁY

??oj

no cóż - czasy w których to kelner decydował o tym czy w restauracji zjem czy nie na szczęscie w większości miejsc minęły, w Sułkowskim widocznie pewne "tradycje" nadal są podtrzymywane - cóż, "jaki Pan ( a w zasadzie Pani ) taki kram" więc dobrze że cokolwiek poza ozdobami zostało na stołach. Wymiana Kierownictwa średnio co 4 miesiące daje takie właśnie efekty ale przecież Pani S wie lepiej bo ona "się zna na biznesie". Współczuję klapy podczas najważniejszego wydarzenia w życiu. Ostatni sensowny szef tej ekipy to Jacek P. ale po co pracować z fachowcami ... ? Tu już się nic nie zmieni na lepsze.

qqe

lepiej mieć porządek na stole niż chlew

manna

Sc&R... hmmm porażka.... Miałam okazję mieć tam niedawno SWOJE wesele i to co zaobserwowałam przed uroczystością i w trakcie to poprostu było jedno, wielkie nieporozumienie!!!! Wybrałam jedną z droższych i najpiekniejszych sal w okolicy, z pięknym widokiem na jezioro... wesele się udało ale tylko dzięki naszym gościom i zespołowi, jeśli chodzi o obsługę to była jakaś masakra!!!! Miny miały jakby obsługiwały stypę, ludziom zabierały talerze z jedzeniem sprzed nosa bo one muszą mieć porządek na stołach.... Co innego było uzgadniane z panem z którym podpisywałam umowę a co innego było na weselu, pozdrawiam pana Ł z marketingu który chyba najbardziej nawalił.... Jestem zawiedziedziona!!!! Cała brygada tam pracująca ma zero nici porozumienia między sobą... kazdy robi co chce!! katastrofa!!!!

Piasek
@manna 04.09.2014 15:56
Sc&R... hmmm porażka.... Miałam okazję mieć tam niedawno SWOJE wesele i to co zaobserwowałam przed uroczystością i w trak...

Pani dyrektor radzę zmienić leki.

AnOnIm

Nie pracowałem tam długo, ale trochę sytuacji przeżyłem. Generalnie uważam to miejsce za cenne doświadczenie w moim życiu. Nie wszystko wyszło tak jak bym sobie to marzył, a dodam, że mogło tak wyjść. Mogło tak wyjść gdyby nie złowieszcze nastawienie niektórych pracowników, którzy tam pracują bardzo długo i niczego nie osiągnęli. Przez to niestety tworzy się zła atmosfera oraz kłamstwa zmyślane o tych nowych aby ich wygryźć. Ja bardzo polubiłem mój zespół i nie było źle, ale to zapewne zależy od działu. Szkoda mi niektórych ludzi pracujących tam wiele lat(tych uczciwych i szczerych), którzy poświęcają tej pracy bardzo wiele i są jednym słowem niedoceniani. Wyjściem ze złej sytuacji jest zwolnienie bajkopisarzy/donosicieli. Serdecznie pozdrawiam pierwsze piętro oraz parter hotelowy. Nie martwcie się, są miejsca gdzie jest dużo gorzej. Korzystajcie z ładnego położenia, świeżego powietrza, jeziora i opalenizny czekając na lepsze czasy lub lepsze propozycje. Polecam zmiany i liczę, że jeszcze spotkam niektórych z was w kolejnych obiektach.

sajti

Mam pytanie czy recepcjoniści byli lub obecni też tak źle wspomianaja pracę w Sułkowskim?

kierowca

Kierowcy złożyli pismo do Państwowej Inspekcji Pracy, która kontrolowała firmę przez długi okres - wykrywając nieprawidłowości w postaci fałszowania list obecności , niewypłacanie za nadgodziny brak wniosków urlopowych itd. sprawą już zajmuję się prokuratura a pozew zbiorowy przed sądem pracy tylko kwestią czasu. Zainteresowanych zapraszamy- kontakt byli kierowcy BMC

anonim

praca w Sułkowskim to prawdziwe wyzwanie... kariery nikt tam nie zrobi,a juz nie wspomnę o wynagrodzeniu. Firma Sułkowski wraz z zarządem posiada wielkie mniemanie o sobie, hotel niby trzy gwiazdkowy a szczerze powiedziawszy nie zasługuje za żadną z nich! Czy jest to rzeczą normalną, że w hotelu trzy gwiazdkowym podaje sie gościom do picia wode z kranu, bo tu właśnie tak sprawa wygląda!? Wszędzie wielki bałagan, począwszy od marketingu a skończywszy na restauracji. Najlepszy jest manager restauracji, który w pierwszych dniach stwierdził, że "idzie tu ładne walki kręcić"!

Ludzik

Do byłych pracowników !!! Sami do siebie powinniście mieć pretensje jesteście (usunięte przez administratora)życiowymi i każdy problem zganiacie na innych tylko nie na siebie, nigdzie nie znajdziecie pracy bo, żeby dobrze zarabiać trzeba mieć jakiekolwiek kwalifikacje, a wy nie macie żadnych, więc do kogo pretensje? Wstydźcie się i nie myślcie, że nie wiem kto to pisze Panie(usunięte przez administratora) uważaj Pan bo może sobie Pan zaszkodzić IP można łatwo ustalić !!!

czytelnik

Panie Maro ! (lub Pani) jesteś moim ulubionym "blogerem" ;) wchodzę jeszcze na profil tego hotelu tylko w nadziei na to że znowu dałeś po całości ... nie wymiękaj, pisz i sącz jad !

maro

Pani dyrektor lubi osoby,które donoszą dlatego Pani (usunięte przez administratora)ciągle tam pracuję.Najlepszy jest nowy manager ,który stwierdził że zostanie parę miesięcy bo musi się odkuć i wraca z powrotem do siebie.

NoName

wkrótce w tym hotelu to już nikt nie będzie wiedział komu wierzyć. Pani D. gada na wszystkich, jak to źle pracują ale prosto w oczy odwagi powiedzieć co jej nie pasuje nie ma. oczywiście twierdzi,że ona nic na nikogo nie gada. szkoda tylko, że Pani Dyrektor jednak o pewnych wpadkach informacje posiada. a pani D. niech uważa, bo współpracownicy CAŁEGO hotelu mają oko na to jak pracuje, i też wyląduje na dywaniku i wyjdzie z płaczem z hotelu bo już bez pracy.

Sandra

Masakra zero szacunku do personelu ze strony kierowniczki Pani D. i Pani Dyrektor. Ogromnie lekceważenie i ośmieszanie pracowników którzy chcą solidnie wykonać pracę, w życiu nie myślałam że w takim hotelu można dopuścić się takiego lekceważenia. Bardzo traci na opinii. Z mojego doświadczenia i obserwacji szanuje się tylko gościa wysokiej rangi.... (zwykły gość gdy podczas mojej obecności poprosił o czajnik lub zalanie kawy Pani która mnie szkoliła nawet nie raczyła wstać, totalny brak szacunku również do gościa) Co niektórzy powinni zmienić prace i udać się do teatru. cóż życie kiedyś się odwdzięczy takim samym traktowaniem

osoba postronna

Patrze na to i żal mi was (usunięte przez administratora) które w zapyział wiosce pracują i tam zostaną. Prezesi powinni was wszystkich wyrzucić na bruk bo tam jest wasze miejsce szkoda ich pieniedzy na taki personel i współczucia dla Dyrekcji hotelu że posiada personel który na forach mąci w firmie to Wsz czas się kończy hehe

KolegaPanaMaro

Zostały jeszcze dwa miesiace (usunięte przez administratora), my wytrzymamy ciebie wywalą i nikt tu za tobą łzy nie uroni. Zaczęliśmy odliczanie ...10,9,8...

osoba postronna

W sułkowskim nie zajmujcie się pierdołami i plotkami tylko do pracy trzeba się zabrać i popracować a nie nic nie robić i narzekać!!!!!! Kieruję to do żeńskiego PERSONELU!!!!!!!!!!! to nie prl że kawki się co godzinę piło trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> Pozdrawiam Cały zespół heheh

D.W.

żeby nie było że to anonim :)

?

Pozdrawiam cały Zespół jednego i drugiego Hotelu (Gastronomię i pozostałych też), życzę Wam wytrwałości i wiary w siebie. Nie ważne jak się dzieje i co się dzieje ważne by uczciwie wykonywać swoją pracę tak by rano spojrzeć sobie w lustrze w twarz i nie mieć powodu do wstydu.

maro
@ 05.10.2013 20:45
Pozdrawiam cały Zespół jednego i drugiego Hotelu (Gastronomię i pozostałych też), życzę Wam wytrwałości i wiary w siebie. Nie w...

Niech się Pani dyrektor sama zwolni.To co robisz w tym hotelu i jak traktujesz ludzi woła o pomstę.(usunięte przez administratora)

Anonim

Do maro..;-)Panie (usunięte przez administratora) proszę się ZWOLNIĆ...jak najszybciej.

maro

Przez jakiś czas nic nie pisałem Bo tyle się działo w Naszym Królestwie, Ze trudno było nadążyć za zmianami. Nowe władze zimne i rozbawione życiem ( zwłaszcza na Vitali ), no i najświeższa sprawa pozbycie się Pana (usunięte przez administratora)ale to było do przewidzenia bo na drodze (usunięte przez administratora) chemii nie było. Ogólnie była żle teraz jest bardzo (usunięte przez administratora) o zima się zbliża więc korekty personalne z pewnością też już nawet Pani (usunięte przez administratora)coraz rzadziej tu zagląda bo chyba ma dosyć. mi już też dużo nie zostało przychodzę i obserwuję i niestety progresu nie widać (usunięte przez administratora)zdemolowała to miejsce a te je tylko dobiją. Teraz już tylko mozna powspominać o ludziech którzy tu byli mieli własciwe podejście do ludzi, zawsze znaleźli odrobinę czasu aby porozmawiać i zrozumieć problemy swoich podwładnych. Niedawno był u Nas Pan (usunięte przez administratora)( pozdrawiam ) jak zawsze uśmiechnięty z kązdym się przywitał zamienił słowo tak normalnie. Pan (usunięte przez administratora)to chyba ostatnie ogniwo normalnosci które było. Treaz nastały czasy układu z szefem kuchni i wszechwiedzącym gościem z angli który wciaż ma walizki spakowane ( to się nazywa wiara w sukces i motywacja dla pracowników ). Pozdrowienia dla tych którzy już tutaj nie muszą pracować żyją i pracują spokojnie a nie na takich warackich papierach jak tutaj.

Zostaw opinię o CKW SUŁKOWSKI - Boszkowo

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CKW SUŁKOWSKI