Co tu dużo mówić, pracodowca nie jest godny polecenia. Prawo pracy, hmm? Warto znać. Ale tutaj wiedza ta na nic się zda. Ciekawe usytuowanie (bezpośrednio przy plaży), ładny wygląd budynków - wydawałoby się, że interesująca i godna praca za tymi murami czeka. Tak naprawdę dopiero pracując tam jesteś w stanie zrozumieć ten cały negatywizm, słowami sie tego nie ujmie. Dzięki Bogu w porę opuściłem ten system. Kurcze, tyle mądrych i inteligentnych ludzi tam pracuje. Oj nie!!! Pomyliłem się! Z mądrością to kojarzą mi się inne typy ludzi. Bo jak mądry człowiek to wie, co to szacunek, kultura itd. Inteligencji też sa różne rodzaje. W tym środowisku inteligencja ogranicza sie do przebiegłego sprytu, obliczania rachunków tak aby wyszło, jak ma wyjść, a nie jak rzeczywiście jest. Umiejętności perswazji też rozwinięte w sumie. Żal tych ludzi, bo świadczy to o ich niskim poziomie. Dobrze by im zrobiło np. poczytanie czegoś o moralności lub savoir-vivre w pracy, bo tych wartości jak na lekarstwo w tym miejscu pracy.
Odradzam!