brak logo

Link PR

Warszawa

Opinie o Link PR

Przyszły stażysta 2013-09-14 23:50:19
cześć...można powiedzieć że wstępnie dostałam się na praktyki do tej agencji, szczerze mówiąc bardzo się ucieszyłam...czy na prawdę lepiej nie tracić na nią czasu?
nieznajoma 2013-09-15 12:12:14
Uciekaj ...szybko szukaj innej pracy!
zwyczajna 2013-09-16 16:10:09
Pewnie kolejni rozżaleni pracownicy, bo musieli pożegnać się z pracą. Takich opinii tutaj pełno, a co ciekawe - weźcie się lepiej do pracy i stwórzcie coś dobrego sami, bo już pracodawcy nie ma - teraz macie pole do popisu ale pewnie ciężko się zabrać do pracy, bo jak widać słabo z samodzielnością
1
Nie trać zdrowia na Link PR 2013-09-23 13:41:49
Przestrzegam wszystkich przed rozpoczęciem pracy, praktyk, stażu w Link PR.

(usunięte przez administratora)
2
pucia 2013-09-23 14:21:47
Człowieku, to co piszesz nie trzyma się kupy...jeżeli miejsce mi się nie podoba to nie tracę życia na nie.
Widocznie miałeś tam "ciepełko", którego już nie masz.
polak duży;) 2013-09-25 15:25:10
To bardzo fajna firma, ale to miejsce dla fajnych i kreatywnych ludzi;)
Pracownik 2013-10-13 21:31:31
Od jakiegoś czasu obserwuję tę dyskusję z mocnym postanowieniem pozostania osobą neutralną i nie włączania się w nią. Niestety niektóre opinie są tak naciągane, że prawdopodobnie kolejne będą o praniu brudnych pieniędzy, handlu ludźmi lub czymś równie absurdalnym. Nie będę mówiła, że jest to praca marzeń, bo zaraz usłyszę, że albo mam na imię [usunięte przez administratora], albo zostałam przekupiona torebką herbaty lub możnością drukowania w opcji full kolor. Otóż większość z tych opinii bazuje na żalu i mocno mija się z prawdą. Owszem stażyści są zatrudniani, ale nie po to, żeby za miesiąc zostali zastąpieni kolejnymi, tylko z mocną nadzieją na ich stałe zatrudnienie. Oszukiwanie na wypłatach... odkąd pracuję nie zdarzyło się, żebym dostała mniej niż miałam dostać i nigdy nie dostałam wypłaty później niż 1go każdego miesiąca,a często nawet wcześniej. Wygrać przetarg i mieć w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To już uderza bezpośrednio we mnie. Jak prowadzimy projekt, to prowadzimy go do końca, dając z siebie wszystko i traktując go jak swój własny sukces. Poza tym, ostatnia osoba odeszła z agencji w kwietniu, więc nie rozumiem, co Wam się tak nagle włączyło z osądzaniem ludzi. Jeśli macie za dużo czasu wolnego to polecam adopcję pieska, karnet na siłownię albo założenie własnej firmy.
P.S Ja robię sobie herbatę z dwóch torebek.
Ela Koncka 2013-10-13 23:39:43
mój drogi:))
a także byli, niedoszli, obecni i przyszli współpracownicy,
nie planowałam zabierania głosu na tym forum gdyż uważam, że udzielają się na nich przede wszystkim rozgoryczeni byli pracownicy, którym brak odwagi na podpisywanie się pod swoimi opiniami. A brak odwagi cywilnej to jedna z najgorszych rzeczy, których akurat chyba nie można zarzucić mojej osobie. Dlatego widząc także pozytywne posty stwierdziłam, że może nie jest tak źle i postanowiłam zabrać głos.
Cieszę się, że tyle piszecie na temat swoich odczuć co do pracy w w mojej firmie, jest to dla mnie kopalnia wiedzy na temat ludzkich zachowań.
W związku z tym że naprawdę rzadko rozstaję się z współpracownikami - w tym roku - sztuk 1:) i to po wieloletniej współpracy - utwierdzam się tylko w przekonaniu, że mimo błędów, które nieraz popełniam całkiem nieźle prowadzę swoją firmę. Zapraszam wszystkich solidnych, ambitnych i kreatywnych ludzi do współpracy - herbatka też się znajdzie:)
Szkoda mojego czasu na dalsze wywody.
1
EX 2013-12-23 11:48:46
Kochani,

Solidni, ambitni i kreatywni - SZEROKIM ŁUKIEM OMIJAJCIE to miejsce.

Nie warto tracić czasu, każda widoczna tu negatywna opinia jest prawdziwa. Szybko można się o tym przekonać.

PRZESTRZEGAM.

2
Cześć 2014-07-21 18:20:43
Okropne miejsce, okropne podejście do ludzi. Po kilku ładnych latach pracy w różnych miejscach świata i w różnych firmach śmiało mogę powiedzieć, że LINK PR to najgorsze miejsce w jakim przyszło mi pracować.
EX 2014-09-08 19:39:24
MEGA SŁABA FIRMA I MEGA SŁABA SZEFOWA - ABSOLUTNIE OMIJAĆ!!!!!!!!!!
staszek 2015-01-27 11:45:51
no właśnie, napiszcie na co może liczyć nowa osoba tak naprawdę, bo ciężko to stwierdzić w sumie czy dostanie lepsze czy gorsze warunki niż osoby, które przychodziły ileś lat temu do pracy, bo wtedy to jeszcze była inna sytacja kompletnie, więc moim zdaniem bez sensu jest tak porównywac do tego co było kiedyś.
altek 2015-03-31 01:24:23
wchodziłem na stronę link pr - moze nie wyglada ona zbytnio profesjonalnei ale majacalkiem porzadnie opisane case study. co prawda maja one juz troche czas ale prosilbym o informacje o tym. mam nadzeije ze jakos otym napiszecie - jak teraz firma dziala? mam nadzieje ze sie uda i ktoś przekaze mi informacje .
Ciekawy 2015-10-22 12:51:26
Czy ta Agencja jeszcze istnieje? Ktoś tam jeszcze pracuje, a właściwie "dorabia"?
1
poppy 2015-10-22 12:54:17
Też się nad tym zastanawiam, strona niezbyt aktualna... jakieś kontakty do osób, które już nie pracują ?
banan 2015-10-29 13:33:36
Stałe zatrudnienie owszem- ale za psie pieniądze i na umowie o dzieło.
Orfeusz 2015-10-30 15:13:15
Nie pracowałem tam, wiec nie wiem jakie panowały warunki, ale po tym co piszesz wnioskuję, że firma ma też problem z kompetentnymi pracownikami.Z Twojej wypowiedzi wynika bowiem, że masz nikłe pojęcie o funckjonowaniu branży PR. Zanim zaczniesz narzekać na zarobki, weź się za siebie. Ludzie bardziej kompetentni od Ciebie pracują za 800 zł na półrocznych stażach. Nie mówię, że popieram te patologie,ale spójrz prawdzie w oczy - czy umiałaś tyle, żeby w ogóle dostać zatrudnienie w agencji PR?
Wujek Dobra Rada 2015-10-30 16:17:55
Nie bądźcie tacy roszczeniowi.
Orfeusz 2015-10-30 20:56:57
Ale bez kompetencji oczekiwać Bóg wie jakiej stawki tez nie jest w porządku, nie twierdzisz? Ktoś kto ma kompetencje i pracuje za 800 zł nie jest mądry,ale ktos kto bez kompetencji chce na dzień dobry więcej niż 1500 też. Ale po tym co piszesz to ta agencja lepiej by rzeczywiście zrobiła, gdyby zniknła z rynku.
ciekawy 2015-11-11 10:56:27
Jak mozna oczekwiać kompetencji od pracowników i zajmować sie kształtowaniem wizerunku, skoro do tej pory nie zauważyło się, że po wpisaniu: "link pr" w google wyświetlają się dwa różne adresy firmy i błąd w nazwisku właściciela....
1
poppy 2016-06-27 11:47:23
Niestety wszystko prawdziwe...
hh 2016-07-10 22:55:47
@ poppy a liczyłamm że to przesada mocna, dzieki za przetroge
Zostaw swoją opinię o Link PR - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Link PR