logo Nokia Networks

Nokia Networks

Wrocław

Opinie o Nokia Networks

ile chcesz 2016-01-22 02:10:20
To, że jest dużo ofert niekoniecznie musi oznaczać, że dużo osób jest poszukiwanych. Jaki jest sens pytać się o wynagrodzenie na forum ?
Zaaplikuj, przejdź rozmowe telefoniczną i czekaj na zaproszenie. Jak nie zrozumiesz kobiety co mówi po angielsku i coś wydukasz to nie oczekuj cudów xD, chociaż pracowałem z osobami, co nawet nie mają B2. Na testera wezmą jak mają braki w kadrze, ale i tak nie każdego, najczesciej z polecenia. W ogóle zadajcie sobie pytanie co wiecie o testowaniu, bo to szeroki bardzo temat. Jeśli nie ogarniasz zagadnien ze studiów, zapomniałeś, nie rozwiazesz jakiegos zadania na tablicy albo chociaz nie wykażesz toku rozumowania to odpadniesz, a rozmowa jest wymagajaca i tyle. Mówie ze swojej perspektywy nie-informatyka. Mysle, ze najwieksza szansa dla absolwenta to I&V albo inny dział, ale w sytuacjach skrajnych, tzn nie maja ludzi bo sami odchodzili z zespołu i tyle.
Angielskiego uzywa sie tylko to czytania dokumentacji i czytania e-maili. Takie są fakty. I ogólnie to jest tak, że to korporacja musi potrzebować ludzi, to ze jestes odpowiedni i nawet dobrze ci poszło to o niczym nie swiadczy. Dla nich jestes przedmiotem, nie podmiotem.
1
kanibal 2016-01-26 00:20:46
Znajomosc LTE czy innych sieci to sciema. Wystarczy poczytac google strukture jak to wyglada, po jakich protokołach komunikuje sie BTS miedzy soba i miedzy RNC. Nie znam sie na LTE, ale jest prostsze niz WCDMA
Absolutnie podstawy. W pracy ta wiedza, jak działa LTE, co to nośna to nikomu do niczego nie jest przydatne. Dostaniesz jakis wycinek, ficzer, cokolwiek i bedziesz cos z tym robił. No chyba ze nie rozumiesz po angielsku co sie mowi to trudniej bo polskie google ssie wg mnie. Nokia potrzebuje studentow bo teraz maja taki glod na pracownikow ze sami siebie zjadaja- kanibalizm
Kamil 2016-02-01 00:24:08
Przyjmują doświadczonych koderów czy tylko tanią siłę roboczą?
candidate 2016-02-04 08:09:45
Ostatnio na ich stronie pojawiło się coś takiego(usunięte przez administratora) może ktoś to potwierdzić?
benek 2016-02-09 21:03:11
Oszuści i złodzieje! Janusze biznesu myślą, że sobie przy-cebulą nie wypłacając pracownikom wypłaty. Co trochę zwalniają pracowników nie dając im wynagrodzenia za np ostatni miesiąc czy dwa i zatrudniają kogoś nowego by po paru miesiącach zrobić to samo. Ale to się niebawem skończy. Chcieli wydymać freda to teraz fred wydyma ich!
4
f 2016-02-13 09:44:25
Zadajcie pytanie ilu studentow pracuje w Nokii, ile osob pracujacych na prace pracowalo w wiecej niz jednej firmie (tzn. nie byli wzieci z lapanki po studiach) i ilu pracuje w firmie seniorow.

Wyciagnijcie wnioski, mysle, ze to wam wiele powie jakie sa cele firmy, jakie sa zarobki, i o co tu chodzi :)

Czasem firmy ktore oferuja wysokie zarobki podaja widelki.

Zastanowcie sie co ma na celu trudna rozmowa rekrutacyjna "bez sprzezenia zwrotnego"
*Byc moze* chodzi o:
- poznanie kompetencji kandydata
- rzekomy profesjonalizm (zachowanie rekruterow, brak spoufalania itp)
- zagiecie kandydata do tego stopnia, aby myslal, ze nie ma podstaw do negocjacji wysokiej stawki ;)
1
zenek 2016-02-16 20:30:19
Nie rozumiem co ma trudna rozmowa do sprzężenia - sprzężenie może byc dodatnie lub ujemne. Mi sie podoba styl rozmowy w Nokii. Osoba jest po prostu tak jakby poddana testowi wydajnościowemu, tzn. pytania z danej dziedziny idą od łatwych do trudnych aż zatkają kandydata na jakims absurdalnym pojeciu VSWR.
Nie ma głupich HR-owych pytan. Przynajmniej wiadomo ze jesli odpadniesz to z powodu takiego, ze jestes za słaby.

Inne firmy z całą pewnościa zapraszaja kandydatów tylko po to zeby HR-ówki mogły sobie pocwiczyc kompetencje i wpisac ze w danym miesiacu przepytały X osob, bo cos te baby muszą robic.
zenek 2016-02-20 12:37:59
Na rozmowie miałem szczegółowe pytania z JEE z cyklu w jaki sposób przesyłane są dane gdy używamy beana lokalnie i zdalnie, pytania o refleksję itp. w rzeczywistości to praca w 99% przy standardowej javie gdzie przez tydzień analizujesz spaghetti kod w poszukiwaniu tej jednej linijki którą trzeba zmienić. Praca nie przyciąga seniorów bo technologie są sprzed 15 lat.
sxasx 2016-03-04 09:36:06
Proszę o odpowiedź, ile w Nokii zarabia programista Java ?
jar 2016-03-04 18:35:12
Nokia nie wypłaca wynagrodzenia! Jestem kolejna oszukana osobą.
4
Czarek 2016-03-04 19:21:04
O czym Ty mówisz człowieku? Może pomyliles Nokia solitions and networks z jakims podrzędnym serwisem telefonów komórkowych?ha ha ha
jar 2016-03-05 02:46:03
mówię o NSN. I nie mówię, że każdy nie dostaje wypłaty, ale niektórzy nie dostają wypłat. Np niektórym po kilku miesiącach przestają wypłacać wynagrodzenie, aż dana osoba sama zrezygnuje nie mogąc się doczekać na wypłatę. A potem zatrudniają kogoś nowego i tak w koło. Znany proceder NSN. BDW. niebawem sprawa w sądzie.
1
tomek 2016-03-05 19:56:22
Dla niewtajemniczonych nokia networks we wrocławiu zatrudnia 18000 osób, głównie IT, kolejne dziesiątki tysięcy w niemczech i finlandii i bóg wie gdzie jeszcze. To nie jest firma krzak która ma 5 pracowników fizycznych którym może nie zapłacić i wymienić ich na nowych w ciągu miesiąca. Firma wydaje kilka milionów na wynagrodzenia w samej Polsce i idiotyzmem byłoby oszczędzanie kilku tysięcy kosztem utraty reputacji jako spółki akcyjnej i kontrole PIP. Pozatym jar pisze że to znany proceder NSN ale jakoś nikt poza jar z gowork o tym nie pisze.
2
Aleks 2016-03-12 12:40:33
Microsoft kupił tylko część nokii, to jest ta część niekupiona i radzi sobie dobrze. We wszystkich działach jest wymagany zarówno polski jak i angielski.
nick 2016-03-14 09:49:43
Pracuję w Nokii we Wrocławiu już ładnych kilka lat i nigdy nawet nie słyszałem plotek na ten temat (a takie plotki pojawiłyby się na pewno). Więc wybacz ale pieprzysz.
6
John 2016-03-18 19:27:38
Drugi Comarch. Biorą ostatnio samych studentów.
1
Olek 2016-03-19 10:20:38
Po co lepszych. Mają swoich developerów w niemczech a polacy do bugfixing
maciekr 2016-04-19 19:46:07
Firma skrajnie niepoważna. Po wszystkich etapów rekrutacji informują, że zadzwonią maksymalnie do 2 tyg niezależnie od wyniku, ale jeśli podacie za wysokie (wg nich) widełki to nie zadzwonią wcale. Straciłem przez nich inną ofertę bo czekałem jak głupi obiecane 2 tyg. Na szczęście wpadła mi kolejna oferta z firmy na S gdzie bez problemu zgodzono się na moją stawkę bo cenią specjalistów. Kto jest na bieżąco ten wie o jaką firmę chodzi ;) Odradzam nokię jeśli cenicie swój czas i chcecie byc traktowani poważnie, a tę firemkę zostawcie studentom, którzy chętnie przyjdą nawet za 2k brutto ;)
2
ekolog 2016-05-15 21:48:02
No pewnie, ze dobrze. Zatrudnia sie studenta, uczy go fachu, po czym ten zwalnia sie po 2 latach z powodu braku podwyzek :) Na cale szczescie NSN ma calkiem niezle wyksztalcony process pozyskiwania sily roboczej, przez co znaczna rotacja pracownikow nie jest problemem z punktu widzenia osob zarzadzajacych.
1
Malwina 2016-05-28 19:33:30
Wypowiem się o rekrutacji na Software Testera, w której brałam udział.

Rozmowa kwalifikacyjna składa się w większości z pytań czysto teoretycznych (z ISTQB) + coś po angielsku oraz parę pytań o telekomunikację (teoria 3G, LTE).Rekrutujący nie uznają doświadczenia z innych firm. Wrażenie jest takie, że tylko to co sami robią jest jedynym właściwym podejściem. Ogólnie proces rekrutacyjny w Nokii jest bardzo słaby. Po pierwszym telefonie mają dwa tygodnie na decyzje czy zaproszą na rozmowę, czy nie. Później rozmowa w ciągu tygodnia i do dwóch tygodni oczekiwania na wynik rozmowy. Słabe jest to, że o każdym kolejnym etapie informowała mnie inna Pani z HR.

Co bardzo mi się nie podobało to stwierdzenie rekrutera na koniec rozmowy: "Damy odpowiedź w ciąu dwóch tygodni ale czasem zdarzy się, że zapomnimy albo Pani dokumenty zaginą, proszę więc dzwonić i się dowiadywać, czy przeszła Pani dalej." Kompletny brak szacunku...

Jeśli chodzi o testera automatycznego to pamiętajcie, że używają Robot Framework. Nie ma tam programowania. Są zdefiniowane komendy. Nie ma też żadnych pytań na rozmowie kwalifikacyjnej z programowania, skryptów itp.
8
Anonim 2016-06-02 12:14:18
Jeżeli chodzi o Wrocław to odradzam Strzegomską, to chyba czarna owca Nokii we Wrocławiu dosłownie najgorsi 'specjaliści' i podejście do ludzi jakie spotkałem.
6
Grzegorz 2016-06-02 18:36:20
@Malwina mogła bys podać dokładniej pytania z rozmowy, chodzi mi głównie o cześć z ISTQB? Będę wdzięczny
Przemysław 2016-06-05 20:22:36
Czy ktoś może powiedzieć, jak długo czeka się na decyzję w sprawie zatrudnienia? Czy rzeczywiście jest tak źle, że słowa Malwiny są prawdziwe? Po zsumowaniu wszystkich etapów dostajemy niemalże pięć tygodni. Dodatkowo chciałbym zapytać osoby już pracujące, jakie są różnice między: Working Studentem latem oraz Summer Trainees?
1
Ibg 2016-06-07 06:26:38
Witam, orientuje sie ktos na jakie zarobki mozna liczyc w Nokia jako Executive Assistant?
Rex 2016-06-07 23:12:39
Gdzie przeczytałeś,że 5k brutto? Chętnie poczytam o tym.Dobra kaska byłaby :)
1
Malwina 2016-06-09 14:52:57
Mówisz i masz:
- 7 Podstawowych zasad testowania
- Rodzaje testów: Czarno skrzynkowe, Biało i Szaro -> omówić
- Defect Severity a Priority, różnice, podaj przykłady
- Poziomy testów: jednostkowe, modułowe, ...
- Kiedy przestać testować?
- Z czego składa się Test Plan (co powinien mieć)
- Jak przetestowałbyś pole z wartością numeryczną (testowanie w oparciu o wartości graniczne. Wypisz możliwości danych wejściowych)
6
marek 2016-06-10 17:16:25
Szanowna pracownico HR o pseudonimie "romek". Rozumiem, że próbuje Pani wypozycjonować firmę w wyszukiwarce wpisując tutaj jakieś bzdury + słowa kluczowe, jednak większość ludzi tutaj obecnych zna te triki.
3
huwaeih 2016-06-12 20:30:38
Czy jest tam mobbing? Pytam byłych pracowników.
Janusz 2016-06-12 20:57:50
Nie, w IT nie mogą sobie pozwolić na takie coś, za bardzo cenią pracowników. Zaraz każdy by wiedział i byłaby głośna sprawa, mają opinię dobrego pracodawcy i takim są.
2
cytryniarz 2016-06-12 21:59:48
Czy osoby zatrudnione jako Working Student również są dobrze traktowane? Na jakie zarobki mogą liczyć zaraz po przyjęciu?
reppel 2016-06-13 16:10:12
O czym Ty mówisz romek mając na myśli przyjacielskie stosunki i puentując wypłatą?
robert 2016-06-14 22:07:22
Mam wrażenie, że ostatnie posty pisze jedna i ta sama osoba. Są bez sensu i w ogóle nie przydatne potencjalnie rekrutującym się.

Serio. Zachowujecie się, jakby Noia to nie wiadomo co było. To jedna z wielu firm IT we Wro i to wcale nie najlepsza a praca tam nie jest pracą marzeń. Zarobki? To zależy, widełki są bardzo szerokie i tak nie wiele mówią. Po studiach będzie pewnie ok. 4k netto programista Java, tester około 3-4 w zależności od umiejętności. Takie są standardy teraz we Wro. I to nie jest "Wow".
4
test 2016-06-15 07:32:57
Co? xD Nokia ma znikać? To Nokia teraz wykupuje inne firmy, a ten o jakiejś anihilacji.
1
CzarnyBolo 2016-06-15 08:37:34
Byłem na rozmowie kwalifikacyjnej. 3cia rozmowa jaką odbyłem w przeciągu 2 tygodni, jedyna którą określił bym mianem nieprofesjonalnej. Co innego wynikało z ogłoszenia, co innego powiedziano mi na rozmowie. Pan 'rekruter' spóźnił się na spotkanie 15 minut. Znajoma była niedawno, kandydując prawdopodobnie na to samo stanowisko i nikt nawet nie wiedział w firmie że była umówiona. Wygląda to na prowadzenie rekrutacji w przerwie na papierosa, a niekoniecznie umówione, poważne spotkania. Pan poza tym był momentami niemiły, przerywał mi rzucając żarciki branżowe. Poza tym jako jedyny do tej pory pytał o tytuły naukowe, a w tej branży nie ma to żadnego znaczenia, liczy się wiedza i doświadczenie. Znajoma pytana była przez inną osobę a wrażenie ogólne odniosła podobne.
4
fluentu 2016-06-15 08:55:56
Byłoby dobrze, gdybyś od razu dodał o jakie dokładnie stanowisko chodzi, ponieważ trochę ich jednak jest. Na rozmowę umawiasz się telefonicznie i potwierdzasz chęć wzięcia w niej udziału drogą mailową, czy i tak było w Twoim przypadku?
CzarnyBolo 2016-06-15 09:48:20
Dokładnej nazwy stanowiska nie pamiętam, ale był to jakiś javowiec(na rozmowie dowiedziałem się że do działu Security coś tam), z ogłoszenia wynikało że szukają ludzi bez doświadczenia, czyli szeroko rozumiany junior. Na rozmowie pan twierdził że juniorów jako takich w tej firmie nie ma. A proces wyglądał tak że odpowiedziałem na ogłoszenie zamieszczone na jednym z popularnych portali, dostałem telefon w którym rozmawialiśmy o podstawach(znajomość angielskiego, oczekiwania finansowe, dyspozycyjność), po czym po paru dniach kolejny telefon w którym zostałem zaproszony do siedziby. Na maila dostałem informację o spotkaniu którą miałem potwierdzić.
1
CzarnyBolo 2016-06-15 11:29:40
Możliwe, w nazwie stanowiska na pewno pojawiło się słowo Java i na 99% Developer :) Nie pamiętam tego dokładnie, bo od jakiegoś czasu przeszukuje oferty i składam papiery, po jakimś czasie człowiek sam już nie wie gdzie i na jakie stanowisko składał :) Tak naprawdę jakie to ma znaczenie? W każdym razie rozmowa odbyła się w biurze na Strzegomskiej, które ma, no cóż, niepochlebne opinie.

Generalnie nie chcę po nich jakoś wybitnie jeździć, bo być może taki przyjęli sobie model pracownika i u nich to wygląda inaczej, ale w moim odczuciu osoba szukająca pracy jako junior developer nie zdziała u nich za wiele. Inne firmy szukające osoby na tego typu stanowiska patrzą na znajomość pojęcia a nie technologii. Aplikując na C# nie znałem Entity Framework, ale bardzo pozytywnie odebrany został fakt iż znam Hibernate do Javy i umiem zrobić mapowanie ORM w tej technologii. Na rozmowie w Nokii istotna była tylko technologia, a to że znam pojęcie w innym języku/frameworku zostało skwitowane złośliwym komentarzem że może powinienem gdzie indziej pracy szukać.

Tak BTW angielski w tej branży to moim zdaniem must have, nawet jeśli pracuje się w małej polskiej firmie no to jednak dokumentacja aktualnych wersji języków/bibliotek to w 99% język angielski. I uważam że sprawne poruszanie się po anglojęzycznej dokumentacji jest znacznie większym wyzwaniem językowym niż napisanie CV.
4
Gość 2016-08-14 19:04:52
Nokia sprzedała Microsoftowi tylko dział telefonów, który ostatnio zresztą odkupiła. Dodatkowo niedawno przejęła Alcatel-Lucent za kilka miliardów euro. Firma na pewno się nie "zwija".

To jak wygląda twoja rozmowa kwalifikacyjna to czysta loteria. Weź dwóch managerów z tego samego działu, a każdy przeprowadzi rozmowę w innej atmosferze. Nie ma co brać tego do siebie albo oceniać działu lub całej firmy na podstawie jednej osoby. Tak samo możesz później trafić na fajną ekipę z którą będzie Ci się dobrze współpracowało albo na bandę indywidualistów. Wszystko zależy od szczęścia. Jest jednak możliwość zmian zespołów/działów więc z tym nie powinno być wielkiego problemu.

Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że po dostaniu się do Nokii zawsze mogłem liczyć na wsparcie
bardziej doświadczonych kolegów. Jest dosyć skuteczny program enablingu, który pozwoli Ci się szybko wkręcić w projekt. W przypadku c++ kod jest rozwijany w zgodzie z najnowszym standardem co jest dużym plusem. Jest nacisk na stosowanie wzorców projektowych i TDD. Jeżeli znudzi Ci się praca szeregowego programisty to zawsze możesz spróbować sił jako manager. Zaznaczam, że jest to moja opinia na temat jednego z bardzo wielu działów firmy i również słyszałem opinie znajomych z innych lokalizacji, że nie jest tak różowo.

Podsumowując jest to idealna praca żeby zdobyć doświadczenie. Studenci z zarobków na pewno będą bardzo zadowoleni.
Jeżeli jednak jesteś jednostką z dużym doświadczeniem i ambicjami to na pewno znajdziesz lepszą ofertę.
2
Satrano 2016-09-03 17:57:01
Cześć. Opiszę wam krótko jak wyglądała moja przygoda z rekrutacją do Nokii we Wrocławiu.
Początkowo złożyłem CV na stanowisko C++ Working Student. Po około miesiącu zadzwoniła do mnie Pani z zaproszeniem do rozwiązania trzech zadań programistycznych na platformie codility. Zadania były przeciętne pod względem trudności, myślę, że osoba, która miała w swoim życiu jakąś styczność z algorytmami poradziłaby sobie bez problemu.
Następnie po około dwóch tygodniach od rozwiązania zadań dostałem telefon z zaproszeniem na rozmowę. Rozmowa była prowadzona przez jednego managera. Na początku dosłownie kilka zdań po angielsku o ostatnim projekcie, który wykonałem.
Potem przyszedł czas na pytania techniczne z C++ (to już po polsku). Byłem pytany o różne rzeczy z C++ i C++11, a także z STLa, np.: inteligentne wskaźniki, kontenery, r-wartość, szablony, decltype, algorytmy, lambdy, konstruktory przenoszące, składniki statyczne klasy. Po prostu trzeba mieć dość solidne podstawy C++ i trochę znajomości C++11 i STLa. Zostałem poproszony także o rozwiązanie kilku problemów algorytmicznych przy tablicy. Nie były to trudne problemy, tylko zadania wymyślone ad hoc. Pojawiły się też pytania nie związane z C++ takie jak znajomość SVN, wzorców projektowych oraz testowania.
Rozmowa była bardzo przyjemna, manager był miły i uśmiechnięty. Po rozmowie na następny dzień roboczy dostałem telefon od tego samego managera z informacją o zatrudnieniu.
To by było na tyle. Wszystkim serdecznie polecam.
3
wilkinson 2016-09-04 10:59:05
Satrano, czy możesz się wypowiedzieć na temat przedłużeń staży wakacyjnych do pełnoprawnego zatrudnienia od września? Kiedy wiadomo już, czy zostanie się w Nokii na dłużej i jak mniej więcej kształtują się zarobki?
Olla 2016-09-09 16:21:58
Cześć! A ja bym miała pytanie o to, w jakich godzinach się pracuje? Standardowo 7-15?
ff 2016-09-15 13:28:51
jak będziesz wystarczająco tani to cię zatrudnią. jest to low cost center. Generealnie wyścig szczurow w tani centrum taniej sily roboczej. Gorzej nie można skończyć ;)
6
zin 2016-09-15 18:38:50
Zależy do jakiego działu trafisz. Są takie gdzie generalnie praca 8 godzin dziennie ale są i takie, że notoryczne nadgodziny. Masz być w biurze o ile pamiętam od 10 do 15.15 tak więc możesz przyjść na 7.
proevolution 2016-09-19 15:57:07
Niby korporacja, ale w ogóle tego nie czuć.
Warunki pracy świetne, trzeba przyznać, że dbają o pracownika.
Od września startuje znów taki projekt z firmą care solutions, taki sam co w zeszłym roku- masaże dla pracowników, konsultacje dietetyczne, ćwiczenia na kręgosłup.
Szacunek dla firmy za takie pomysły! ;)
3
romek 2016-10-09 22:08:16
No dobrze, ale czy wypłata dla mistrza utrzymania ruchu jest wciąż aktualna? Nadzór nad prawidłową i bezpieczną eksploatacją maszyn, urządzeń technicznych to normalny obowiązek, ale nie określili umowy
Glow 2016-11-05 16:45:50
Interesuje mnie stanowisko Network Engineering (Working Student). Ktoś posiada jakieś informacje co realnie robi się na takim stanowisku, jaka wiedza jest niezbędna, przydatna?
sas 2016-11-29 13:07:46
idealne miejsce dla korpo-szczurów. Cieszę się że już mnie tam nie ma. Nie polecam ul. Strzegomskiej owianej złą sławą. Typowi karierowicze.
egte 2016-11-29 15:17:54
potwierdzam choas. dostałem zaproszenie a na mniej niż 24h przed spotkaniem zadzwoniła do mnie Pani z działu hr z informacją iż to nie aktualne, totalna kompromitacja. Ponad to nie którzy pracownicy linkedin chwalą się jak to odrzucają kandydatów i że w ich dziale zatrudniany jest 1 na 15 chętnych.... sami oceńcie. To są typki którzy myślą ze jak pokończyli polibudy to są geniuszami. Nic bardziej mylnego. Pracowałem już kilka razy z takimi i robili takie babole że się w głowie nie mieści. Nie ma co się puszyć koprokarierowicze.
1
wroclavianin 2016-12-04 02:38:46
Benek - chyba cie wywalili z roboty, bo byłeś cieńki. Popatrz na wcześniejsze posty, jest tam informacja o braku kadry, wiszących ogłoszeniach, przyjmowaniu studentów. Musiałeś być gorszy skoro dalej przyjmują studentów. Jeśli chodzi o zwalnianie, to jakiś mit. Niektóre działy, produkty są sprzedawane, ale wszyscy, którzy mają praktykę są przyjmowani do innych i nie znikają z firmy, Pracuję tam już parę lat i nie widziałem takich strasznych rzeczy jakie opisujesz. Bardziej mi się kojarzysz z kimś komu się nie udało na rozmowie kwalifikacyjne, albo kto nie wytrzymał okresu próbnego. Firma ma swoje wady, jak każda korporacja, ale miejscem do pracy nie jest złym.
c 2016-12-04 17:27:09
potwierdzam choas. KIedyś zostałem zaproszony na testy bo aplikowałem na c++ dev, a dostałem wszystkie pytania na teście były z javy LOL ( : < ) ) no i dostałem odp zwrotną że test napisałem słabo dlatego nie już nie są zainteresowani. Tylko jak miałem napisać dobrze jak javy nie znam heh...
Zostaw swoją opinię o Nokia Networks - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nokia Networks