logo  NOKIA

NOKIA

Wrocław

Opinie o NOKIA

ciekawy 2017-01-19 00:39
jakie widełki teraz obowiązują na software testera? 6k brutto można rzucić czy 500/1000 za dużo?
7
nie-informatyk 2017-01-19 08:51
Czy ktos cos może powiedziec o stanowisku Junior Pricing Specialist ? Ostatnio takie ogłoszenia wrzucają. Jaka kasa jaka atmosfera i w ogóle ?
6
WS 2017-01-20 20:38
Hej! Czy ktoś z Was orientuje się kiedy się podpisuje umowę jako Working Student i czy po telefonie o przyjęciu można być już w 100% pewnym otrzymania pracy? Trochę się martwię bo od telefonu o przyjęciu minęło już około dwóch tygodni, pracę mam zaczynać za 10 dni a dalej nikt się nie odezwał ( w sprawie podpisania umowy).
3
Nick 2017-01-21 22:08
Ja bym napisał maila do kogoś, z kim wcześniej utrzymywałeś kontakt. Swoją drogą, miałeś jakieś wcześniejsze doświadczenie, nim CIę przyjęli?
Kamila 2017-01-22 17:02
Witam,bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu informacji jakich pytań mogę się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisku software tester Bardzo proszę o pomoc Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
WS 2017-01-22 21:40
Wie ktoś z Was czy na stażu Working Student otrzymuje się również wszystkie benefity (Multlisport, LunchPass itp.) czy są one zarezerwowane wyłącznie dla pełnoetatowych pracowników?
8
Kamila 2017-01-23 10:21
Witam,bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu informacji jakich pytań mogę się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisku software tester Bardzo proszę o pomoc Serdecznie dziękuję i pozdrawiam.
g 2017-01-23 13:05
kluczowym pytaniem i tak jest czy jesteś odpowiedni tania! oczekiwania finansowe.
Tomek 2017-01-23 15:51
Witam , zostałem zaproszony na rozmowę kwalifikacyjną jako software tester proszę o pomoc jaki zakres pytań może wystąpić na rozmowie?
1
P 2017-01-23 19:02
Ludzie, z takim podejściem życzę powodzenia... Wystarczy trochę pomyśleć i przejrzeć ten wątek, bo są tu co jakiś czas wrzucane pytania.
2
nie-informatyk 2017-01-24 12:59
Ponawiam :),czy ktos cos wie o dziale MN Commercial Management i stanowisku Pricing Specialist ??
byłem 2017-01-25 10:57
spotkanie F2F na strzegomskiej przypomina komisję śledczą w sprawie Amber Gold ;)
11
ciekawy 2017-01-25 20:57
możesz coś więcej napisać?
2
bdg 2017-01-27 10:26
Jakie krążą opinie na temat Bydgoskiego oddziału Nokii?
Baśka 2017-01-27 16:36
Witam to tak źle jest w tej Nokii? mam mieć rozmowę ale jak zatrudniają 1 na 15 to może nie ma sensu się fatygować bo jestem z drugiej części Polski!. Jeszcze brak profesjonalizmu przy rozmowach to już całkiem mnie zniechęca jechać 500km aby się dowiedzieć, że rozmowa jest odwołana.
2
Wrp 2017-01-29 07:04
Ja by nie jechal 500 km. Szukaj w duzym miescie w swoich okolicach. We wroclawiu cudow nie zarobisz. Bardziej sie oplaca Warszawa.
6
q 2017-01-30 22:42
Pytanie do pracowników. W roli programisty Java, gdzie znajdę ciekawszą pracę + opartą o frameworki typu Spring etc? Atos vs Nokia?
ciekawski 2017-02-06 14:01
Pytanie do pracujących: Jakie opinie krążą o dziale Commercial management??
rafal c 2017-02-14 23:50
Co do wyścigu szczurów to nie ma czegoś takiego w Nokii przynajmniej jeśli chodzi o deweloperów. Między deweloperami i testerami panuje fajna atmosfera, można sie śmiać, żartować, jest ok. Wiadomo zdarza się od czasu do czasu jakiś mądrala który sie wymądrza i wszystkich traktuje z góry ale w przeciągu 4 lat zdarzyl mi się tylko 1 taki a wszyscy inni byli w miarę normalni.:) Zauważam natomiast inny problem niż wyścig szurów a mianowicie spychologię. To zaczyna się od menedżmentu poprzez podrzędnych menadżerów a kończy na deweloperach którzy również spychają tmeaty na siebie nawzajem ("ja się tym nie mogę zająć bo teraz zajmuję się innym tematem"). I niestety tak jest, że osoba która jest miła, przyjazna i bierze wszystko na klatę najgorzej kończy, najmniej się rozwija. Nokia to taka firma na 4 lata nie więcej, ja douczam się by zmienić pracę na lepszą i mam nadzieję że pod koniec roku mi się uda coś lepszego znaleźć.
5
Kamil 2017-02-17 11:30
Witam mam pytanie odnośnie języka angielskiego. Średnio mowie wtym języku. Czytam pisze rozumiem ale mam blokadę przed mówieniem. Czy mam szansę na pracy czy raczej sobie darować Nokie
nokiaman 2017-02-18 14:24
wyscig szczurów jest !
1
Marek 2017-03-07 07:32
ja skończyłem technikum informatyczne w łodzi wyjechałem do Niemiec na start dostałem 2200 euro brutto przy podłączaniu komputerów w biurach i montażu podzespołów. po ok. 4 miesiącach podwyżka na 2500. za kawalerkę płacę 530 euro, ceny w marketach podobne. Przy rozrzutnym życiu odkładam co miesiąc 800-900 euro. Dziwie się tym, którzy pokończyli studia i dają się tak wyzyskiwać w Polsce i nie zamierzam wracać. Trzeba się szanować Panie i Panowie...
4
Piotr 2017-03-15 12:41
To podeślij namiary :D
Marek 2017-03-15 15:35
Tu masz przykład oferty
http://praca-niemcy4u.pl/ogloszenia/niemcy-praca-pracownik-na-magazynie-z-oponami-ingolstadt/

Jak widzisz nawet bez technikum można zarobić co najmniej 1800 euro, ludzie po IT w Niemczech zarabiaj co najmniej 2x tyle, nie mówiąc już o tych z dużym doświadczeniem.

Natomiast jeśli chodzi o szukanie pracy IT w niemczech to proponuje aplikować bezpośrednio do firm niemieckich bez pośredników... żeby nie marnować czasu. Niemcy chętnie zatrudniają polaków i ludziom po IT proponują naprawdę godziwe wynagrodzenie... z 2 letnim doświadczeniem IT śmiało można wołać 3500-4000 brutto i nikt cię nie wyśmieje bo nie są to dla nich jakieś kokosy.
1
SCM 2017-05-13 18:44
Norbert, Marek i inni - tu zostawiamy opinię o wrocławskim oddziale Nokii, a nie zbieraniu truskawek na Saksach. Sam muszę przyznać, że może i nie jest to firma, w której chcielibyście spędzić wiele lat, tak oferuje całkiem przyzwoite warunki dla osób początkujących. Mam tu na myśli na przykład studentów nietechnicznych kierunków, którzy umieją trochę Pythona i liznęli kiedyś Linuksa, ale nie czują się najlepiej w C i Javie. Polecam osobiście program płatnych praktyk wakacyjnych - jest możliwość przedłużenia na pół etatu, w miarę łatwo się dostać i zdobyć pierwsze doświadczenie.
1
Norbert 2017-05-13 21:50
Ja pisałem o pracy w IT a nie o zbieraniu truskawek, na zbieraniu truskawek raczej nie płacą ponad 3000 euro.
Waldek 2017-05-17 23:14
Jaki limit na paliwo na cele prywatne przysługuje kierownikom do ich samochodów służbowych w Nokii we Wrocławiu. Czy preferowane są ople insignie tak jak w Nokia Bydgoszcz? Czy można wybrać kombi (bardziej praktyczne na wypady z rodziną).
robol 2017-06-03 13:37
a rowerem jeździć nie łaska?
2
Waldek 2017-06-03 15:17
Szlachta może jeździć rowerem np. Range Rover Evoque . Samochodem musz dojechac z i na Pilicką w Bydgoszczy, muszę zawieźć dzieci na zajęcia po szkole, wyskoczyć na zakupy z żoną. Wniosek samochód duży jest potrzebny a limit na paliwo skromny więc jestem ciekaw jak to wygląda w Nokia Wrocław.
Biały Murzyn 2017-06-06 13:06
kto mnie wyzyska?
wystawiony 2017-06-07 14:28
Do tych którzy zostali wystawieni przez Nokię. Generalnie moja opinia jest taka. Jak firma nie szanuje was już na wstępie to napewno nie będzie szanować was później. Dla władz międzynarodowych oddziały w Polsce to zwykłe low cost center, a kierownictwo z WRO i KRA bardziej powinno się cieszyć że wogóle ktokolwiek chce dla nich pracować bo inne firmy dużo lepiej płacą, a ogłoszenia Nokii cały czas wiszą i z czegoś to wynika, albo dużej rotacji, albo tego że mało płacą i nie ma chętnych. Kierownictwo powinno zmienić proces rekrutacji bo 10 min. speed rec. to porażka na całej linii, kiedy zainteresowany ma niby mieć czas żeby zadać pytania? oni je zadawają na przemian i oczekują odpowiedzi w ciągu 1 sek. Rozmowa powinna trwać od 30 min. do 1 godz. max. i tyle. Odnoszę wrażenie że ta firma ma duże wymagania wobec kandydatów, a gruncie rzeczy chodzi o to żeby pracownik był po prostu tani jak wszędzie.
Moja propozycji dla działu HR:
- zainteresować bardziej na wstępie kandydata technologią, powiedzieć co robicie, czego można się nauczyć, dlaczego warto się związać z firmą na lata, o atmosferze w firmie... A nie prowadzić rekrutacji na zasadzie że od pierwszej sek. sypiecie pytaniami jak na przesłuchaniu, bo to ani grzeczne ani niezbyt ciekawe.
Przecież i tak każdy kto przychodzi do takiej firmy musi się wdrożyć w systemy tej firmy. Kierownictwo ewidentnie wysłać na jakiś kurs z empatii o ile coś takiego istnieje.
Nie olewać kandydatów bo w końcu nie będziecie mieli chętnych, bo firm są tysiące, a Nokia nie jest piękną panną na wydaniu.

BTW mówienie o multisportach i opiece medycznej jest bez sensu - ludzi to akurat najmniej interesuje, jest w 90% firm i jest to nie jako już standard.
3
BB 2017-06-08 11:39
wytłumaczy mi ktoś dlaczego nie chcą usuwać kont kandydatów i danych osobowych? Ustawa i GIODO mówią wyraźnie: kandydat ma prawo do wglądu w dane osobowe, żądania ich poprawienia, zaprzestania ich przetwarzania lub usunięcia.
deadcell 2017-06-09 14:59
Przykro mi to mówić, ale jesteś idiotą. Speed recruitment przeznaczony jest dla tych, którzy mają mało czasu, a chcieliby szybko sprawdzić, czy się nadają, a jeśli nie, to czego powinni się douczyć. Pozytywne przejście rozmowy skutkuje zaproszeniem na drugą rozmową, trwającą właśnie około godziny. Jak ktoś nie zna Nokii, a chce poznać, ma inne okazje: dni otwarte, liczne targi pracy, strona www itd.
4
f 2017-06-12 07:59
Dziękuje za to że mnie obraziłeś, natomiast to pokazuje jakie osoby pracują w Nokii.

BTW. Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, to że ty masz inna nie oznacza że ktoś inny jest idiotą.

Pozdrawiam CIĘ geniuszu z wielkim ego.
4
toffik 2017-06-13 14:24
3,5k-4k euro brutto -> 40% z tego otrzymasz jako singiel, z dwójka dzieci i żoną 60% i to jest maks. Podatki w .de są dużo wyższe niż u nas.
1
Marek 2017-06-15 09:38
Tyle że to jest pensja dla absolwenta bez doświadczenia albo z małym, jak masz < 3-letnie doświadczenie to śmiało wysiągniesz na nasze 25-38 tys zł. sprawdź na glassdoor. Generalnie w Niemczech w IT zarobisz 2,5x tyle co w Polsce. W Berlinie akurat mieszkania do zakupu są tańsze jak w Warszawie, Usługi takie jak mechanik, fryzier są wiadomo 15 ale euro a nie zł, ale żywność to ceny są niemal identyczne., a więc mniej niż 2x tyle. Ceny elektroniki i samochodów są niższe niż w PL. Paliwo ok. 30% droższe. Weź po uwagę że w Polsce nie jest łatwo dostać pracę z 5-cyfrowym wynagrodzeniem, a niemczech po IT to żaden problem. Więc dostępność pracy też jest ważna. Bezrobocie w niemczech 3,9%, a więc rynek pracownika.

Natomiast wysokość podatków które podałeś dla singla i bez dzieci to nie prawda.

Od stycznia 2013 - nowym rozwiązaniem jest wprowadzenie dodatkowego obciążenia dla osób bezdzietnych po 23 roku życia (płacą dodatkowo o 0,25% większą składkę). Policzmy – osoba, zarabiająca miesięcznie 2 900 euro brutto, a nie posiadająca dzieci, zapłaci dodatkowo 0.25% x 2 9000 czyli 7.25 euro. Zatem rocznie odda fiskusowi 87 euro.

natomiast podatek kawalerski to ok. 300 euro.

Natomiast w Polsce dostajesz z wypłaty dostajesz ok. 66-70% netto, a w niemczech 60-65%.

I tak opłaca się emigrować.

Kolejna kwestia to jakość opieki medycznej , infrastruktury drogowej itd. ogólna jakość życia. Nastawienie Państwa do obywatela, biurokracja.

Jak byś nawet zarabiał w niemczech placę minimalną to jesteś w stanie godnie żyć, a w Polsce za płacę minimalna jak opłacisz mieszkanie, rachunki, transport to nic ci nie zostanie taka prawda.
2
............................ 2017-06-16 15:26
Racja w Polsce żeby dostać 10k musisz tyrać min. 5 lat, na zachodzie tyle dostajesz na start po studiach a nawet więcej. Nawet jak koszty są wyższe to i tak się opłaca.
1
Paweł 2017-06-18 09:02
Można w Nokii pracować na B2B?
Tomasz 2017-06-18 13:11
Dziwi mnie to że oddziały Nokii w Polsce zachowują się tak, jakby praca u nich miała być marzeniem każdego specjalisty IT. 95% oddziałów korporacji w Polsce to zwykłe low cost center, takie jak w Indiach czy Chinach. Głównym kryterium jest takie, że pracownik ma być tani. Sądzę że w Nokii jest podobnie, ale oczywiście oficjalnie tego nie powiedzą. Zamiast płacić 15-25 tys. na szeregowych stanowiskach tak jak na zachodzie to płacą 4-9 tys. i łatwo policzyć ile kasy oszczędzają na polakach.
Generalnie Polska dla zachodnich koncernów to kraj tanich roboli.
Zgadzam się z poprzednimi opiniami że opłaca się emigrować, bo w Niemczech łatwiej o pracę, jest ona lepiej płatna i stabilniejsza bo bezrobocie niższe, kiedyś w delegacji pracowałem w niemieckim oddziale i widziałem jakie jest podejście przełożonych i jest to niebo a ziemia, w wielu firmach w Polsce pracownik jest śmieciem i przynajmniej nie czujesz się gorszy jak dojstajesz pensje w euro a nie w pln.
ona 2017-06-28 22:27
niebawem mam rozmowe. mam pytanie czy ciezko jest przejsc rozmowe kwalifikacyjna? np jakbym czegoś nie wiedziała? stanowisko- Tester oprogramowania Verification LTE pozdrawiam
Kasia 2017-06-29 11:30
Opiszę coś o Nokia Academy dla niedowiarków i osób, które w ogóle liczą, że się dostaną. Sprawa wygląda tak, że na każdą akademię przychodzi kilkanaście lub więcej osób, którym nie udało się otrzymać pracy podczas ostatniej rozmowy kwalifikacyjnej, oczywiście po odbyciu akademii. Osoby te mają już informację co trzeba się nauczyć, jaki jest poziom wiedzy, oraz co zaznaczyć, żeby ktokolwiek brał Cię pod uwagę.

Jeżeli chodzi o sam wykład, to jest on niczym innym jak nakreśleniem problemów, jeżeli czegokolwiek z wykładu nigdy nie przerabiałeś to nie licz, że uda Ci się to nadrobić w tydzień. Sam wykład ma bardziej formę, o zobaczcie jest to i tamto, a jak dochodzi do egzaminu to masz za zadanie śmigać wszystko jak miło, bo czasu jest tyle, żebyś nie zdążył/a się oblizać.

Sam test, o tutaj oczywiście mógłabym się rozpisać na kilka stron, czy jest on miarodajny czy nie, ale to akurat pozostawię bez komentarza. Opiszę natomiast co musisz umieć - WSZYSTKO. Od podstaw jakimi są wbudowane typy danych, po wzorce projektowe, przez multidziedziczenie, szablony, nowy standard i dużo dużo więcej. Teraz jeszcze słyszałam od znajomego, że mają być i zadania algorytmiczne, co już w ogóle dodaje ogrom materiału.

Ale jeżeli chcesz się przygotować do egzaminu, polecam gorąco blog Pana Mirosława Zelenta i stronkę cppox na której jest wiekszosc materiałów, dobrze jest też luknąć sobie kilka zadanek z codility.

To tyle moje kochane mruczki
Kasia
2
tyle 2017-07-03 09:35
Generalnie sami sobie jesteśmy winny obecną sytuację, my polacy. Nasza niska samoocena i niskie oczekiwania finansowe są wykorzystywane przez zagraniczny kapitał który przychodzi do polski. Każdemu kandydatowi który będzie chciał zarabiać więcej zarzucą odrazu postawę roszczeniową ;) prawda jest taka, póki my będziemy pozwalali z siebie robić tanich roboli i sobą pomiatać oni będą to robili. Ja wyjeżdzam z Polski bo miałem dość tego chorego układu, firmy dużo wymagają a mało płacą. Jeśli Nokii nie pasuje poziom nauczania na polskich uczelniach i oczekują udziału od kogoś w takich kursach to niech otworzą własną uczelnię i szukają sobie geniuszy, tyle że geniusze u nich szukać pracy bo najlepsi od razu emigrują.
Nigdzie na żadnej uczelni nie naucza się aktualnej wiedzy z zakresu telekom. Obowiązkiem każdego pracodawcy jest przeszkolenie pracownika po podpisaniu umowy, a nie przed. Kiedyś tak było w Nokia i było dobrze, a później wprowadzili takie dziwactwa, Nokia powinna wrócić do korzeni, i nie robić innowacji na polu rekrutacji, a innowację na polu technologicznym. Jak ktoś 15 lat temu kupował telefon marki Nokia to wiedział że kupuje dobry jakościowo telefon, a teraz to zwykły chiński szmelc. Nokia powinna produkować innowacyjne telefony ktore jednocześnie pociągały by za sobą innowację w infrastrukturze telekomunikacyjnej, teraz tego nie widać niestety co było x lat temu.
1
Małgo 2017-07-07 14:25
ile dostaje software tester - bez doświadczenia? proszę o kwotę brutto.
3
Polak 2017-07-08 09:37
Zgadza się oddziały korporacji w polsce to są zwykłe low cost center. Takie konkursy albo zbiorowe testy są organizowane żeby pokazać kto ku rządzi i ilu jest chętnych, żeby obniżyć oczekiwania finansowe kandydatów. Zwykły pic na wodę. Nie dajecie się na to złapać i nie bawcie się w to. Nie pozwólcie żeby roboli z polaków parobków.
1
pppp 2017-07-11 21:24
Obecnie pracuje w Nokii w 5G. Dla mnie rewelacja. Młody dział, wszystko poukładane, żadnego korpo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie spotkałem, świetni ludzie, technologia tip top, pieniądz godny.
Wstawać mi się chce do roboty :)
Ja polecam
polak mały 2017-07-15 12:54
Mentalność polaka. Przychodzi na rozmowę i za możliwość wpisanie sobie znanej firmy do cv daję się dym*ć za psie pieniędze lub za darmo. Przez takich frajerów polaków mamy tak zrąbany rynek pracy w Polsce. Oczekiwania nie których firm rodem z doktoratu z MIT, a płaca na poziomie pensji zamiatacza ulic z zachodu. POWODZENIA POLACY mali !!! żal mi was... jak na to patrzę. W niemczech idziesz na jedną rozmowę i dogadujesz się odnośnie pensji tego samego dnia, nie czekasz miesięcami na 3-5 etapów aż ci łaskawie dadzą odpowiedź. Polska naród ludzi otępiałych...
1
wku****** 2017-07-18 09:40
W przypadku NOKII 100% racji. Junior Software c++, wymagania jak dla doświadczonego pracownika, 7 etapów, miesięczna rekrutacja, biegłość we wszystkim. Gdzie przypominam to stanowisko wejściowe! Płacą mniej niż sprzątaczce w UK...
Capgemini jeszcze lepiej, na juniora rok doświadczenia :D
bezpaniki 2017-07-20 22:53
Do wszystkich, którzy martwią się brakiem kontaktu ze strony HR po otrzymaniu informacji o możliwości zatrudnienia: nie przejmujcie się tym, ktoś się z wami skontaktuje na kilka dni przed rozpoczęciem pracy i spokojnie załatwicie badania lekarskie i formalności :) Zawsze można się też skontaktować z osobą, która przekazała informację o chęci zatrudnienia.
1
... 2017-07-21 09:06
żenada
1
stary 2017-07-22 15:45
"Młody dział..."

To się zastanów młody kolego gdzie się podziali ci co siedzieli na Twoim krzesełku rok, dwa, trzy temu.
I czy jak byś wrócił do tej swojej pracy marzeń po 4 latach to byś kogoś tam znajomego spotkał.

Zostaw swoją opinię o NOKIA - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NOKIA