Czy ktoś z was wie dlaczego PROTONET sprzedaje swoją infrastrukturę w poszczególnych miejscowościach innym firmom? Przecież w ten sposób pozbywają się klientów. Byłem ich klientem i byłem zadowolony. Ciekawi mnie jaki to ma sens. Pozdrawiam
Czy dobrze się pracuje z innymi w Protonet (PROTONET ADRIAN LUDYGA)?
odkąd pojawił się u mnie w domu nowy ruter (czarny) internet nie chce działać, zacina się. Sprawa była wiele razy zgłaszana, nikt nic nie zainterweniował. Pracownik powiedział, że internet nie będzie przechodził przez ścianę. Nie polecam.
Firma sama w sobie zła nie jest, może poza dawania drobnych upominków w postaci 20 zwolnień przed świętami. Ale na wiosnę, oczywiście jeśli Was będą potrzebować to znów zatrudnią.???? Grunt to poczucie stabilizacji i spełnienia w swojej pracy. ????
A co się tak właściwie stało, że miało do nich dojść? mają jakieś problemy finansowe czy to jakaś zmiana strategii? w tamtym roku jak okres świąteczny w firmie wyglądał?
Co masz na myśli? I o kim mówisz? Skoro już zaczynasz temat, to skończ, a nie trzymasz w napięciu. Jak coś nie gra w zespole tam w firmie to lepiej zresztą wiedzieć od razu, że są takie sytuacje.
Czy dobrze się pracuje z innymi w Protonet (PROTONET ADRIAN LUDYGA)?

No problemem są urządzenia. Takich sieci nie buduje się na routerach z marketu za 100zł. Prowadzenie długich kabli nie przystosowanych na warunki atmosferyczne powoduje takie problemy.
Dobrze widze, że jestes pracownikiem firmy? Odbiegając już od urządzeń, jak ci sie pracuje? :)
Czy można liczyć w Protonet Adrian Ludyga na prywatną opiekę medyczną?
Dostałem pocztą pismo że część PROTONETU wykupiła inna firma. Wpłaty też idą inne konto. Adres siedziby i numery telefonów także się zmieniły.
Sprawdziłem nikt o nazwisku ludyga nie jest powiązany z tą firmą która dostarcza mi teraz internet. Trochę to dziwne że Protonet pozbywa się klientów.
Nie sprzedaje tylko tworzy spółki córki. To w dalszym ciągu jest Proto i zawsze będzie, tylko buduję sobie sztucznie konkurencję. No i jakby ktoś miał do nich jakieś "ale" to im nic nie zrobi bo zmaknie firmę i tyle
I to sztuczne budowanie konkurencji może im dać jakiś miarodajny efekt? Ciekawa jestem jak to w praktyce wyjdzie. Aktualnie jak wygląda sytuacja firmy?
Czy firma Protonet Adrian Ludyga w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
Oferują dostawę internetu za 69 zł podpisujesz umowę, a następnie na konto założone w ich firmie przychodzi informacja , że musisz płacić więcej , doliczają indywidualnemu odbiorcy za dzierżawę słupa z którego podłączony jest światłowód. Zwykłe naciąganie na koszta
Widzę że trochę narzekacie na internet od nich. A może da się w jakiś sposób ustalić którego internetu lepiej w takim razie nie brać bo może inna szybkość się sprawdza lepiej ... Napiszecie ile wy wzięliście dokładnie ? i gdzie mieszkacie może tam sygnału nie ma odpowiedniego. kto jest zadowolony?
Czy w Protonet Adrian Ludyga pracuje się na open space?
Ja dla odmiany dodam pozytywną opnię. Internet światłowodowy 300/50 i ani megabita mniej. Obsługa Techniczna w moim przypadku działała szybko i sprawnie. Korzystałem z niej dwa razy i nigdy nie miałem się do czego doczepić. Przy okazji pozdrawiam wszystkich techników jeśli pracownicy Protonetu to czytają. To nie jest post sponsorowany.
Jak jest z pakietem medycznym w Protonet Adrian Ludyga? Można dołączyć rodzinę?
No może i jest ale zadaj sobie jedno ważne ale to bardzo ważne pytanie, czy chcesz tu pracować. Pakiet jaki będziesz miał tu gwarantowany to, stres i pot. Trochę poważniej to jest ubezpieczenie i powinno dać się dołączyć rodzinę
Witam! I znowu nie mam internetu???????????? przeszła burza, trochę zagrzmiało i popadało⛈ na moje nieszczęście w piątek po południu???????? Brak dostępu do internetu przez cała sobote i niedziele????????, ale jak do nich dzwonisz to niby ,,stały dostęp do internetu”. Koń by się uśmiał ???? jakby nie można było wykonać resetu serwera na bieżąco!!!??
oj słabiutko nie polecam loss 30 ping 300
Jestem klientem od lat i jestem zadowolona z Protonet. Skąd tyle negatywnych opini. Zawsze wszystko załatwione pozytywnie.Internet też ok
(usunięte przez administratora) , (usunięte przez administratora) , jak internet nie dziala a zglasza sie awarie to nikogo nie widac kilka dni trzeba sie prosic az jakis ,,paprok ,, raczy przyjechac i naprawic usterke!!! a Jakby sie czlowiek dzien spuznil z zapłata za internet to na chwili blokujecie- takiego dziadostwa to nie ma nigdzie wyzyskiwacze!!! za taki szmelc nie wstyd wam od ludzi brac co miesiac tyle pieniedzy , ?
Firma (usunięte przez administratora) Usługa z przerwami, częstymi wyłączeniami dostępu, wielogodzinnymi brakami połączenia. Nie reagują wcale, lub z dużym opóznieniem na zgłaszaną awarię. Po wymówieniu umowy w chwili złości, są na tyle bezczelni, że nie chcą podłączyć ponownie netu. Przy rejestracji pod innym nazwiskiem cudowna możliwość podłączenia. Wszystkie stanowiska lekko tylko kierownicze są obsadzone przez rodzinę. Nepotyzm w czystej postaci. Omijać szerokim łukiem tę firmę. Lepszy radiowy net z komórki
Jak wygląda ścieżka awansu w Protonet Adrian Ludyga?
Ta firma się uwstecznia!!! Coraz gorzej a prawdziwy dramat to obsługa klienta! Zerowa!! Czas na zmiany albo popłyniecie!
Jak się pracuje w Protonet Adrian Ludyga?
Zobacz opinie na temat firmy Protonet Adrian Ludyga tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Protonet Adrian Ludyga?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 7, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 4 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!