logo  Tintschl Polska Sp. z o.o.

Tintschl Polska Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Tintschl Polska Sp. z o.o.

toff 2014-07-28 20:34
Witam, czy ktoś może wystawic jakąś opinie na temat tej firmy??? Praca jako spawacz. Pozdrawiam
4
siwy 2015-01-25 13:01
podbijam temat o opiniach o tintschl. ktos już pracował?
3
Mistral 2015-05-07 14:17
Jest ok, pracowałem tam jako spawacz aktualnie wybieram się znowu do pracy z Tintschla . Wypłacalni , diety i wypłaty miałem na czas , praca też była ok.
hanys 2015-07-29 18:43
tak tylko nikt nie pisze ze wyplata 20-tego tzn czekasz na nia 2 miech
wiec bez zaliczek krucho
Arek 2016-02-09 19:12
Pracuję w Tintschl. Co tydzień w środę masz zaliczkę na koncie. Wypłata 20 następnego m-ca. Pracujesz w niemieckiej firmie- w Polsce jest tylko oddział. Pełne ubezpieczenie zdrowotne.
4
Nieufny 2016-08-21 14:13
Witam od jakiegoś czasu szukam opinii na temat Tintschl Polska nigdzie nic nie ma czy to naprawdę tak dobra agencja czy nikt tam nie pracuje? Czekam na wasze doświadczenia z tą firmą warunki mieszkalne, atmosfera, płace co kolwiek to chyba jedyna agencja na którą brak negatywów
4
Arek 2016-08-30 19:31
Ja pracuję w Tintschl już ponad rok. Dziwisz się, że nie ma negatywnych opinii o firmie? A co w tym dziwnego? Zadzwoń do polskiego oddziału, a pani A. wszystko ci wyjaśni. Jak będzie zainteresowana to da ci pracę. To nie jest firma kogucik, która dzisiaj jest a jutro jej nie ma (jak wiele polskich firm ). Tu są ludzie, którzy pracują już kilka lat w firmie. Myślisz, że pracowaliby gdyby było coś nie w porządku?
1
kandydat 2016-10-05 16:49
Witam, mają Państwo ogłoszenie na mechanik/monter maszyn w Niemczech.
Z kim byłaby podpisana umowa, z polskim oddziałem czy z niemiecką agencją?
Czy byłbym zatrudniony w polsce i oddelegowany?
Pozdrawiam
hey 2016-10-05 17:08
A wiecie czy jest szansa na to, żeby znaleźć zatrudnienie u nich teraz? Dziękuję za szybką odpowiedź.
1
jaa 2017-02-05 11:06
Hej,

a jak jest z nadgodzinami? wszystkie odprowadzają na Zeitkonto? podobno płacą tylko za 35 godzin w tygodniu?
Weronika 2017-03-01 13:34
@jaa, skąd masz takie informacje?
1
ja 2017-03-11 19:35
na umowie u znajomego widziałem, Niemcy tyle pracują w tygodniu
Andrzej 2017-03-14 09:14
ile można zarobić "na czysto" w miesiącu? są nadgodziny?
Weronika 2017-03-14 12:23
@Andrzej, jakie stanowisko?
Andrzej 2017-03-15 08:42
Monter szaf sterowniczych - jaka pensja? czy są płatne nadgodziny, czy też na Zeitkonto?
Jacek 2017-03-28 08:31
Też jestem ciekawy ile zarabia się przy montażu szaf sterowniczych. Pracuje ktoś tam?
norm 2017-03-29 15:30
pracuje (pracowalem do tego miecha) praca jest dobra zarobki przecietnie 1200 eu faktycznie placa tylko za 35 godzin w tygodniu reszta na konto jest tylko jedno ale (jest coraz mniej pracy i jest coraz bardziej byle jaka wyjazdy sa na 2 lub 4 tygodnie a potem nic zaczynam sie martwic ze nic niebedzie i postoj bedzie za dlugo twal co nie jest mi na reke mam nadzieje ze pani A.R zacznie dawac jakies oferty bo na stronie niemieckiej firmy jest bardzo wiele ofert) wiem ze zaraz mnie zneguja ci co sa za A.R ale widze co sie dzieje i zaczyna mnie to wpieniac (raz gada ze praca jest a raz ze jej niema a nadobre tego zaczyna rozwalac grupy wiem to od znajomego ktury tam pracuje -co jej to przeszkadza niewiem )
powiem to tak jesli sami nieznajdziecie sobie pracy w niemczech to w tej firmie ja daja ale mqaks na 6miesiecy a potem was odstawiaja na boczny tor niedzjac zadnej nadzieji na prace(z ta stala praca to sciema sama nazwa firmy to gada -agencia pracy tymczasowej- )narazie moge wam tyle zdradzic ale zaniedlugo powiem wam cala prawde o tej firmie bo niebede mial nic do stracenia(zbyt dlugi okres czekania to nie dlamnie no i zarobki 9 albo 10 eu na godzine to jest kpina zwlaszcza ze po odciagnieciu podatku to jest jakies 6,80 albo 7,80 na reke za godzine tak zarabiali niemcy jakies 8 do 10 lat w stecz a co do mieszkan -noclegow- to jest kpina totalna zero wygody same podstawy)
to tyle narazie pozdrawiam



2
Jacek 2017-03-31 14:28
Za takie pieniadze to niech sami pracują, zwłaszcza że przy montażu szaf ster. trzeba mieć pojęcie o tym. Sprzątaczka zarobi więcej (nie nie ujmując temu zawodowi), masakra.
2
on 2017-06-08 13:47
Szukają elektryków budowlanych, wiecie jaka stawka?
Weronika 2017-08-12 16:37
@on - uzyskałeś odpowiedź na swoje pytanie? W ogłoszeniach o pracy za granicą wymagana jest znajomość języka obcego na poziomie komunikatywnym. W jaki sposób podczas rozmowy rekrutacyjnej sprawdzane są umiejętności językowe? Czy przeprowadzany jest test, który pozwala pracodawcy zbadać nasz poziom znajomości języka? Dla osób zainteresowanych podjęciem pracy będą to informacje, które pozwolą na lepsze przygotowanie się do procesu rekrutacyjnego.
Łukasz 2017-10-09 19:55
Kiedyś proponowali 10 brutto czy 9 brutto bez diety, argument był taki.: jak nie umisz sobie pracy w kraju znaleźć to nie marudz. Nie polecam konatktu, pieniędzy z tego nie ma napewno. To jedno z tych miejsc w których interes Pani jest najważniejszy, generalnie sami nie umiemy za wiele zrobić ale żyć trzeba i najlepiej wymyślić coś żeby zarobić ale sie nie narobić, wieć nieważne jak, ważne żebym miała z tego jak najwięcej póki jeszcze sie da i tylko na swoich warunkach, hahaha.. no i szantaże. Bida z nędzą, jedyne co moge załatwić to problemy.
Zostaw swoją opinię o Tintschl Polska Sp. z o.o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tintschl Polska Sp. z o.o.