brak logo

Multi-form - kancelarie prawne-ubezpieczenia

Kędzierzyn

Opinie o Multi-form - kancelarie prawne-ubezpieczenia

Mascar 2011-08-09 13:35:16
Witam. Bardzo chętnie poznam więcej opinii na temat tej firmy. Na jakiej zasadzie podpisywane są umowy? Na jakiej zasadzie ustalane jest wynagrodzenie? Czy to jedynie kwestia prowizji czy też pracownikom przysługuje także stałe wynagrodzenie w konkretnej wysokości?
1
kisia 2011-08-17 14:47:57
Witam jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Najpierw pomogli mi rozwiązać pozytywnie mój kłopot. Po paru mies wysłałam mail z dokumentacją aplikacyjną i udało się. Pracuję już ponad pół roku i jestem zadowolona. Pozdrawiam
misua 2011-09-22 20:42:54
Nigdy więcej
Natala 2011-11-28 18:37:00
Pracuję dla tej firmy od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Nikt nie daje takiej szansy jak MultiForm kancelarie prawne. Aby rozwinąć taki interes musiałabym mieć ze 40 tysięcy złotych, żeby ruszyć. Nieporuwnywalne, zwłaszcza, że teraz na rynku, żeby zarabiać dobrze trzeba zakładać działalność gospodarczą a w MultiForm nie trzeba.
Same szkolenia są niepowtarzalne. Oglądałam podobne w necie i widziałam, że z 10 tysi by mi brakło na nie. A Pan( usunięte przez administratora )ma legalny interes jeśli już kto pyta. Widziałam papiery. Poza tym jaki urząd by na coś takiego poszedł? A sama centrala też znajduje się w budynku Urzędu miasta, więc to gwarancja legalności. Pozdrawia Natala.
Krzyś 2011-12-01 03:59:36
Byłem wczoraj na rekrutacji. Tyle się dowiedziałem, że spać nie mogę! Jednym słowem REWELKA! POLECAM!
Sabina 2012-01-10 00:54:36
Siemka. Zdecydowałam się właśnie na pracę w tej firmie. Rewelacja. Takich szkoleń nie zasponsoruje żadna firma!
Po 1 dniu już tyle się dowiedziałam, że wow... głowa boli. Cieszy mnie, że firma się rozwija! Do przodu idzie jak burza. W takiej jest przyszłość. Mam dość wirtualnych firm, które sprzedają cud wie co. W Multi-Form mam przyszłość. Gorąco zapraszam do współpracy, może się poznamy?!
ewa 2012-01-21 21:14:15
Z całego serca wszystkim odradzam.
Mariusz 2012-02-23 10:31:55
Aby zarabiać trzeba pracować. Ja jestem zadowolony. Z początku zjawiłem się w firmie jako klient - bo nikt inny mi nie umiał pomóc - a prawnicy z multi-form wygrali moją sprawę. Zapytałem o możliwość współpracy i się udało.
Niestety najpierw trzeba się poświęcić, pouczyć i działać, działać. Po 3 tygodniach już zarobiłem moje 2 poprzednie pensje. Perspektywy są duże, jeśli ktoś ma otwarty umysł.
Lidia 2012-04-12 10:24:57
Jak tak czytam te opinie, to aż wierzyć się nie chce. Niestety wpadłam na ten portal dopiero po oddaniu sprawy do tej kancelari. Potem się troszkę bałam, że zostanę ofiarą. NIestety ku uciesze tej tu wrednej osoby - co wypisuje te wszystkie negatywne opinie - moja sprawa została załatwiona lepiej niż się podziewałam! Koleżanka mi ją poleciała, a ja będę ją polecać dalej. Zresztą już posłałam tam mojego teścia.
Czego się czepiasz firmy, która za niewielkie pieniądze robi dobrze? Inne kancelarie nie chciały nawet rozmawiać za takie pieniądze, bo sama porada kosztuje ponad stuwkę.
Zgadzam się z tym, że te złe opinie pisze jedna i ta sama osoba. W dodatku są one (usunięte przez administratora) i naruszają godność człowieka. Puknij się w łeb i przeczytaj czemu ma służyć ten portal!
podpisano: ZADOWOLONA.
Mariola 2012-11-08 18:02:26
Nie mam pracy i szukając natrafiłam na opinię o firmie, z której korzystałam. Szczerze powiem, że nie jestem bogata i nie mam pieniędzy, ale w tej firmie pomogli mi mniej niż połowę tego, co chcieli inni. Gorąco polecam.
Klientka 2013-03-09 17:30:09
Miałam sprawę karną, (niby za okradanie pracodawcy), którą prowadził zespół adwokacki ze Strzelec. Przegrałam. Dowiedziałam się o tej kancelarii i postanowiłam powierzyć sprawę. Do Strzelec mam rzutem kamieniem, więc tym lepiej. Właśnie jestem po sprawie w sądzie okręgowym i jestem niezmiernie zadowolona, wyrok został uchylony i zostałam uniewinniona. Niesamowite. Śliczenie dziękuję i POLECAM. W ramach wdzięczności już zapowiedziałam, że podeślę też tam mojego znajomego, który ma problem z PZU, ale i tak nigdy się tak nie odwdzięczę jakbym chciała.
100% prawdy 2013-06-11 12:11:59
hahah jedna wielka sciema!!!!!!!!!
Antek 2013-06-17 18:35:02
Dokładnie. Ściemnianie, bo kto nie ściemnia, aby dowalić konkurencji. Jedno wiem, osobiście korzystałem tylko z ubezpieczeń w tej firmie, ale polecił mi ją mój znajomy, któremu pomogli uniknąć praktycznie więzienia. Nie ma jak zadzwonić i się przekonać. Ja i moja rodzina jestem zadowolony. W dodatku podoba mi się to, że nie odmawiają i pracują do wieczora, więc po pracy zawsze mogę się umówić na ubezpieczonko. GORĄCO POLECAM.
Elżbieta-Ilona 2013-07-04 11:21:24
Dziękuję, że mogłam skorzystać z wyczerpującej i rzeczowej odpowiedzi na moje pytania i wątpliwości. Sprawa dotyczyła lokali socjalnych dla osób niepełnosprawnych i sposobu załatwienia sprawy przez urzędników. Dziękuję za zwrócenie uwagi na żądanie wszystkich decyzji na piśmie ze strony urzędników. I mimo wyczuwalnego pośpiechu Dyr. Generalnego-(usunięte przez administratora) mogę powiedzieć, że byłam w centrum uwagi i w pełnym skupieniu (usunięte przez administratora) mnie wysłuchał, mimo,że tel. nie był o umówionym terminie i zupełnie przypadkowy.Ponadto Dyr. zaoferował-w razie potrzeby-dalszą pomoc. Składam głębokie uznanie i pełne szacunku słowa podziwu dla Pana Dyrektora za pochylenie się nad osobami w potrzebie i niemajętnymi.
ania 2013-08-15 11:12:38
Ciekawe te wszystkie pozytywne opinie, pisane ręką (usunięte przez administratora), natomiast wszystkie opinie negatywne są usuwane. Ponadto naiwniacy rzekoma kancelaria tego pana nie istnieje od bardzo dawna pod adresem pod którym się afiszuje
Ada 2013-09-30 19:16:12
Nie dajcie się oszukać tym pozytywnym opiniom, prawda jest zupełnie inna. Potwierdzam słowa Ani, od dawna ta niby,, Kancelaria prawna" nie istnieje pod tym adresem.
mar112 2014-02-26 10:10:58
Miałem problem z ubezpieczeniem OC w PZU ponieważ jestem właścicielem auta a posiadaczem i użytkownikiem jest mój ojciec i zadałem pytanie kto powinien widnieć na polisie OC, właściciel czy opłacający ???
Od razu dostałem wyczerpującą odpowiedź że ustawa mówi nie o WŁAŚCICIELU pojazdu tylko o obowiązku POSIADACZA pojazdu do opłacania OC. W moim przypadku ojciec jest posiadaczem pojazdu którego Ja jestem właścicielem. Dodatkowo otrzymałem jeszcze kilka innych porad które wynikły z rozmowy i jestem bardzo zadowolony.
1
Dominik Węcławski 2014-04-30 18:33:41
Ależ głupoty tu wypisujecie z tymi negatywnymi opiniami. Mieszkam w Opolu. Niedawno groziło mi więzienie, ponieważ miałem dostać kolejny wyrok za posiadanie narkotyków. Praktycznie nikt niechciał się tego podjąć, bo od razu skreślili mnie i źle potraktowali. Jedynie multi form się zajęło sprawą. Dziś jestem wolny i nie dam sobie złego słowa powiedzieć. Chętnie bym wpixxdoxxx idiotom, którzy nie mają co robić i bzdury wypisują. Nie jestem super inteligentny, ale na pierwszy rzut oka widać, że te złe opinie pisze jedna osoba.
Moja sprawa nie jest pierwszą. Pan Mariusz mówił mnie, że mieli więcej takich spraw. Mogę podać nawet maila, lub numer telefonu dla wiarygodności.
Dominik Węcławski
1
lukas 2014-04-30 20:04:46
Ja dodam tyle, że multi-form nie ma możliwości usuwania negatywnych komentarzy, także nie bójcie się pisać, nic nie usuną hehe.
Marta 2014-05-22 09:23:47
Witam. Były staże. Niestety za późno się dowiedziałam. Obecnie prezes tłumaczył, że nie mają czasu na stażystów. Są w trakcie łączenia się z międzynarodową korporacją i wówczas będą wolne miejsca pracy i staże. Wchodzą na Polski rynek z produktami, których nikt do tej pory nie oferował.
Zawsze można do nich zadzwonić i zapytać. Nic to nie kosztuje, a ja dostałam pewną propozycję i z pewnością skorzystam z niej. Bardzo się stresowałam, ale nie ma co się stresować, bo bardzo mają miłą obsługę i wszystko wyjaśnią.
Pa.
Marta
melissa 2014-06-26 16:39:20
Jedna wielka porażka!!!! odradzam z całego serca!!!
Nie wiem czy rzekomy PAN DYREKTOR GENERALNY ma jakiekolwiek studia ukończone.
(usunięte przez administratora)
Maria 2014-06-27 09:17:14
No no. Się zgadza bo miałam dostać z odszkodowania 20 tysięcy (tak sobie liczyłam) a kancelaria uzyskała tylko 18,5 tysiąca. Zresztą wszystkie te kancelarie są do d..., bo byłam w dwóch innych kancelariach i powiedzieli, że nie da się więcej, a ja uważam, że mi się należy więcej. Ubezpieczalnia dawała mi 4 tysiące, to dopiero bezczelność.
Jak znacie jakąś super to mi podajcie. Teraz bym chciała 30 tysięcy. W multi-form powiedzieli mi, że trzeba by było teraz zapłacić koszty sądowe. Bzdura. Ja chcę to za darmo zrobić i pewnie się da.
Mariusz 2014-12-29 13:38:14
Zgłosiłem się do tej kancelarii z rejestracją kompletną mojego auta z zagranicy sprowadzonego. Kancelaria przywiozła mi następnego dnia tablice, dowód rejestracyjny i ubezpieczenie. Następnego dnia po podpisaniu im papierów i tych tam pełnomocnictw no i inne.
Byłem tak zadowolony, że gdy miesiąc później kolej rozp... mi auto, to też zgłosiłem się do multiform. Dobrze, że wizytówkę miałem w portfelu.
Jestem niezwykle zadowolony, bo dostałem teraz takie odszkodowanie, że z naprawy i zapłaceniu prowizji kancelarii zostało mi jeszcze sporo w kieszeni. Na prawdę polecam tą kancelarię. Są bardzo solidni. W dodatku od tamtego roku obsługują też korporacje międzynarodowe i pomagają obniżać koszty firmy. Chyba z tego też skorzystam.
Mariusz Węcławczyk
1
Małgorzata 2015-04-08 13:40:10
Witajcie. Chciałam się podzielić w ramach ogromnej wdzięczności za pomoc, jaką otrzymałam z kancelarii. Groziła mi odsiadka za głupi błąd w przeszłości i do tego doszły niepłacone alimenty. W innej kancelarii potraktowali mnie odgórnie i od razu skreślili. Dzięki multi-form uniknęłam kary i konsekwencji a w dodatku ku mojemu zdziwieniu za połowę tego, co się spodziewałam. Mocno polecam. Dzięki nim mogłam nawet wyjechać do pracy za granicę. Na prawdę uratowali mi życie więc zasługują na moją opinię. Wizytówkę na zawsze zachowam w portfelu.
1
Aleksandra 2015-11-15 20:56:39
Dkugo szukalam gdzie by tu zamiescic opienie o tej kancelarii bo mi bardzo pomogla. Napierwej w pierwszej sprawie za darmo mi doradzili a potem w drugiej sprawie napisali pismo i poprowadzili wszystko jak siem patrzy i dzieki nim uniknelam klopotow i nieprzyjemnych rzeczy. Z wdziencznosci chce podziekowac gdzie sie da. Goronco polecam. Aleksandra Gryc
Michał 2016-05-07 19:04:40
Halo. Szukałem ostatnio tanich, albo najlepiej darmowych porad i trafiłem na tę kancelarię. Pomagają, pomagają. Ja już byłem na jednej poradzie, ale zapisałem się na dwie kolejne tym razem płatne, bo i tak przy tamtej wyszło sporo spraw, jak podejrzewałem. Polecam. Mogę podać numery telefonów, jak ktoś chce.
Michał 2016-06-17 14:29:39
Naturalnie nie zmieniłem zdania. Nadal polecam tę firmę. Mam nadzieję, że nie pogniewają się na mnie jeśli zdradę, że dowiedziałem się, iż to nie tylko multi-form, ale cała sieć różnych kancelarii. Wiem, bo ostatnio poleciłem znajomej i zgłosiła się do nich z rudną sprawą, którą nikt nie chciał podjąć się w jej mieście. Chodziło o jakieś prawo międzynarodowe, bo tyle zrozumiałem co mi opowiadała. ja uważam, że dobrze, bo przecież dobrze jak mają tylu fachowców w firmie.
Co do rekrutacji to wiem, że teraz w Nysie będzie rekrutacja. Wiem, bo jak dzwoniłem, by polecić moją znajomą to pytałem o praktyki dla chrześnicy. Trzeba do nich po prostu dzwonić. Dobre jest też to, że jak trzeba, to i weekend pracują. Zatem polecam bardzo gorąco.
Michał 2016-06-17 14:39:49
Naturalnie nie zmieniłem zdania. Nadal polecam tę firmę. Mam nadzieję, że nie pogniewają się na mnie jeśli zdradę, że dowiedziałem się, iż to nie tylko multi-form, ale cała sieć różnych kancelarii. Wiem, bo ostatnio poleciłem znajomej i zgłosiła się do nich z rudną sprawą, którą nikt nie chciał podjąć się w jej mieście. Chodziło o jakieś prawo międzynarodowe, bo tyle zrozumiałem co mi opowiadała. ja uważam, że dobrze, bo przecież dobrze jak mają tylu fachowców w firmie.
Co do rekrutacji to wiem, że teraz w Nysie będzie rekrutacja. Wiem, bo jak dzwoniłem, by polecić moją znajomą to pytałem o praktyki dla chrześnicy. Trzeba do nich po prostu dzwonić. Dobre jest też to, że jak trzeba, to i weekend pracują. Zatem polecam bardzo gorąco.
Joanna 2016-08-17 17:15:44
Nigdy więcej, nigdy więcej nie skorzystam z innej kancelarii jak z tej multi-form. Nikt mi pomóc nie chciał, albo miał kosmiczne ceny. Szukała w całej Nysie i nawet w Opolu. Tu znalazłam i pomoc, i wsparcie. Poleciła mi tę kancelarię znajoma i jestem bardzo zadowolona i polecam bardzo mocno. Joanna Kiszka
grzech 2016-08-17 19:41:11
o to super, wiec i ja skorzystam, fajnie, ze jest ktos na forum taki ,ze napisze prawdę i jeszcze poleci.
Zostaw swoją opinię o Multi-form - kancelarie prawne-ubezpieczenia - Kędzierzyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multi-form - kancelarie prawne-ubezpieczenia