brak logo

Kamex II Sp. z o.o.

Częstochowa

Opinie o Kamex II Sp. z o.o.

Anonim 2010-09-07 13:04
Okropna firma, nie polecam nikomu pracy tam.
7
pranie mózgu 2013-11-29 10:51
każdy każdemu wilkiem-nie polecam.
4
anonim 2014-11-01 19:39
Firma godna polecenia.
1
anonim 2015-03-27 18:45
Rotacja kierowników - tragedia. Co 3 miesiące nowy. Szukają winy w sprzedawcach kiedy utargu nie ma, a nie w położeniu sklepu czy w nich samych. Sam stres, cały czas w pracy, tłumaczyć sie z byle czego. Nie wiesz kiedy Cie zwolnią, najpierw dodają ogłoszenie np. na pracuj.pl a Tobie mówią, że to pomyłka. Oszuści i nic więcej. Jeden kierownik przyjeżdza i wszystko zmienia, później jeden z właścicieli i opieprza z góry na dół za te zmiany. Ogólnie nie polecam.
6
close 2015-07-01 17:56
nie polecam.. marne szkolenia, nie sympatyczna atmosfera, utargi wg wyrobionego planu, pensja licha.
3
Ytu 2016-08-16 17:18
Zdecydowanie odradzam. Brak szacunku dla pracowników na każdym szczeblu.
3
Ja 2016-08-22 23:52
Nic dodać, nic ująć. Idealne odzwierciedlenie tej firmy. Nie polecam i radzę się dwa razy zastanowić przed podjęciem tam pracy
3
Anonim 2016-08-24 22:49
Nie polecam !! Zero szacunku dla pracownika, liczy sie tylko kasa kasa kasa ....winę zawsze pokładają w pracownikach. Można stawać na rzęsach a i tak ciągle mało i mało .
3
bez kija nie podchodź 2016-12-07 15:28
Niestety wszystkie negatywne opinie są prawdziwe. Obecnie jest wiele ofert pracy w firmach odzieżowych. nie warto wchodzić w to g....
Zostaw swoją opinię o Kamex II Sp. z o.o. - Częstochowa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kamex II Sp. z o.o.