brak logo

CREO JAN DOBOSZ

Brachlewo

Opinie o CREO JAN DOBOSZ

mr 2013-06-14 14:25
Xxxmen good!!! Super napisałeś! Ale juz sprawa jest zlozona w sadzie pracy!
przyznam ze beszczelnym trzeba być i tym samym się odgryźć!
andiu 2013-06-14 14:28
Siemano.Xxxmen to sorry za pomylke:) ujawnij się na maila mi bo wiemy ze z naszej poczki jesteś ale kto??? Siusiek jak cię dorwie!!!!
AGATA- BYLA KLIENTA I OBECNA ZONA PRACOWNIKA BYLEG 2013-06-14 15:31
Nie polecam również chemii firmy TORA-LINE! Szef bardzo nie miły.Zatrudnia na krótko aby zarobić na ludziach! Bo za umowę o dzieło nic nie płaci ze swojej kieszeni.
Nie zatrudniajcie się w tej firmie u p.Jana Dobosza! NIE POLECAM!!!
mr 2013-06-14 16:40
Xxxmen sorry ze się pytam:)
Janek 2013-06-17 08:08
Proszę o nie wypisywanie postów tego typu.
Proszę uwagi bezpośrednio kierować do mnie gdy pracownicy maja uwagi.
Opinie są dla klientów.
andiru 2013-06-17 16:35
Xxxmen dziwneee???? Kurde kim jesteś?? Siusiek lapy niech e dać ze to nie on a najlepsze to,ze byka strzeliles w xxxmen! Hahaha
Ok ja juz nie jestem wscipski.
On sobie jaja robi! Ciekawe właśnie czy na piękne oczy chce pokazać jaki to on dobry!
janek 2013-06-17 17:07
PROSZE O TROCHE WYROZUMIALOSCI PANIE MARIUSZU! SAM PAN SIE ZWOLNIL A NIE Z MOJEJ PRZYCZYNY.
A GDZIE JEZDZE TO MOJA SPRAWA I PANU NIC DO TEGO! PROSZE PILNOWAC SWOJEGO NOSA A MOJA FIRME ZOSTAWIC W SPOKOJU.PAN JEST PROWOKATOREM DLA INNYCH!
andriu 2013-06-17 19:43
Byka nie ale wirusa:) siusiek jak cię dorwę!
karol 2013-06-26 08:25
Dziś zadzwonił do mnie ze musi mi podziękować za prace i do końca czerwca jestem! Kurde,ja mam rodzinę na utrzymaniu! Czy ktoś zna kogoś kto prace jakas ma?!
Ten pracodawca zwleka z moja wyplata procentu (41.379.12) od maja.Mowi ze 10lipca mi zapłaci.Nie odpowiada dlaczego tak szybko mnie zwolnił! Przecież tak nie można! Zona to zawału dostanie!
koszal 2013-07-08 13:07
Chciałem zaaplikować na stanowisko PH Koszalin i okolice, ale po przeczytaniu opinii o firmie lepiej sobie odpuszczę.
edmunt-grudziadz 2013-07-10 13:53
Dzięki wam za opinie.bo chciałem pujsc do pracy do niego ale zrezygnowałem.jestescie spoko,dzięki.
brygida-nowy sacz 2013-07-20 14:25
Strasznie męczący właściciel.2 lata temu zamówiłam coś i przestałam.Po roku czasu dzwoni z zapytaniem czy jestem chętna.Odowiedz brzmiała ze NIE! dzwonił 13 razy w ciągu 3tygodni! Czy ten pan nie rozumie odpowiedzi? Wiem ze inni maja większe problemy z tym panem a ja blachostke,ale jest nerwowe to! Widać ze swoich pracowników nie rozumie,ze żyć chcą.
Nie polecam!
magda 2013-07-20 14:32
Mój maz z innymi kolegami szykują mu limit gdy się wstawi ze swoim rupieciem tora-line w naszym mieście! Mój maz miał otrzymać 10 lipca kasę i przedłużył na 22 lipca! Sad jest sadem ale my to jedna paczka!
Jan 2013-07-22 19:30
SZANOWNI PRACOWNICY BYLI I TERAZNIEJSI! DOSTALEM NAUCZKE OD PANSTWA.BARDZO PROSZE O WYROZUMIALOSC.FIRMA POMALU SIE SKURCZYLA.WIEM ZE UCZCIWOSC POPLACA.NIESTETY NAUCZKE MAM.
WYPLACE JAK DOSTANE TYLKO KOLEJNE PIENIADZE.
PROSZE NIE WYBUCHAC GWALTOWNIE.PRZEZ PANSTWA JESTEM ZMUSZONY PO SZPITALACH JEZDZIC.JEST MI PRZYKRO ZE TAK SIE POSUNELA SYTUACJA,LECZ ZROZUMIEC PANSTWO POWINNI.
Jan 2013-07-22 20:42
Proszę nie komentować tak.nie boje się nikogo.mam ochronę,prawda ale to dlatego ze sad mi przydzielił.
1
nowa 2013-07-25 14:42
PRACUJĘ OD DWÓCH TYGODNI I NIE WIEM O CZYM PAŃSTWO TUTAJ SIĘ ROZPISUJĄ, BO Z TANKOWANIAMI NIE MA KŁOPOTU, A KLIENCI SĄ ZADOWOLENI Z PŁYNÓW. MYŚLĘ ŻE NIE WAŻNE NA JAKĄ UMOWĘ SIĘ JEST BYLE BYŁY ZAMÓWIENIA, BO PROWIZJA JEST ŁADNA.
XXXWOMAN 2013-11-07 16:23
I Co w tej sprawie cos wiadomo???!
anonim gall 2013-12-04 12:28
Był czas, gdy rozesłałem ponad 700 maili ze swoim CV do różnych firm. Odpowiedź dostałem tylko od jednej z nich – właśnie z Creo. Przez cały okres pracy, wyrobiłem sobie opinię o właścicielu firmy. Wasze wypociny, które czytam dziś pierwsz raz, nie są w stanie jej zmienić.
Pan(usunięte przez administratora) inwestuje w każdego przedstawiciela czas rekrutanta, szkoleniowca i swój. Każdy dzień poświęcony dla nowego przedstwiciela, to wydane pieniądze. Dostarczony samochód, telefon i akcesoria do pracy. Ponadto, szef jest na każdy gwizdek do pomocy – wystarczy telefon do niego i prośba. Przyjedzie i pomoże. "naładuje akumulatory".
Te wszystkie bzdety wypisuje grupa(usunięte przez administratora)którzy myślą, że przedstawiciel handlowy to gość, który jeździ po mieście obklejonym autem.(usunięte przez administratora)powinien rozliczać wszystkich takich za poniesione koszty.
(usunięte przez administratora) Jeżeli ktoś chce posłuchać prawdy o firmie i szefie, to niech wpisze się w komentarzach bezpośrednio pode mną. Dam swój skype, mail, telefon.
Nie jestem żadnym przyjacielem ani nawet dobrym znajomym pana (usunięte przez administratora). Nasz kontakt jest sporadyczny i czysto zawodowy, Mój wpis nie jest w żaden sposób stronniczy – jest sprawiedliwy.
2
anonim gall 2013-12-04 13:52
(usunięte przez administratora) jeżeli Twoj firma czeka 2,5 tygodnia, to zawinił przedstawiciel. Nie Creo – zawinił jeden z tych, którzy wpisali te bzdury.
Jeżeli chodzi o jakość produktów, to nawet nie będę się wypowiadał – ta jakość obroni się sama. Ci, którzy używali czegokolwiek sami, wiedą o czym mówie i wiedzą, że to rewlacyjne środki. Jestem facetem, mieszkam sam – ze sprzątaniem też muszę sobie sam radzić, ale te produkty cały czas mnie zaskakują.
Co do wypłat- nie przypominam sobie żadnych opóźnień, ani zaległości.

Jeżeli w innych wpisach jest informacja o nieskuteczności środków, to czemu nie mogę ja wrazić swojej opinii?
Jeżeli w innych wpisach jest informacja o nierzetelności w wypłatach, to czemu ja nie mogę napisać, że wypłaty są terminowe?
czyżbyście przyjmowali tylko negatywne opinie??
anonim gall 2013-12-04 16:09
pierwowzór mojej opinii został rozczłonkowany, zmoderowany i ocenzurowany. Stracił wiele sensu przez to. Postanowiłem więc sam go poprawić i zamieścić raz jeszcze w CAŁOŚCI. Z nadzieją, że tym razem moderator się nie przyczepi :)

Był czas, gdy rozesłałem ponad 700 maili ze swoim CV do różnych firm. Odpowiedź dostałem tylko od jednej z nich – właśnie z Creo. Przez cały okres pracy, wyrobiłem sobie opinię o właścicielu firmy. Wasze wpisy, które czytam dziś pierwsz raz, nie są w stanie jej zmienić.
Właściciel Creo inwestuje w każdego przedstawiciela czas rekrutanta, szkoleniowca i swój. Każdy dzień poświęcony dla nowego przedstwiciela, to wydane pieniądze. Dostarczony samochód, telefon i akcesoria do pracy. Ponadto, szef jest na każdy gwizdek do pomocy – wystarczy telefon do niego i prośba. Przyjedzie i pomoże. "naładuje akumulatory".
Te wszystkie bzdety wypisuje grupa ludzi, którzy myślą, że przedstawiciel handlowy to gość, który jeździ po mieście obklejonym autem. Najlepiej szybko.
"popracują" (czytaj pojeżdżą sobie na cudzy koszt koszt firmowym samochodem) przez miesiąc i mają wielkie wymagania.
Powiem krótko – pracodawca powinien rozliczać wszystkich takich za poniesione koszty.
Znam wiele przypadków przedstawicieli, którzy zagarnęli towar lub odebrane od klientów pieniądze. Może któryś z nich się tu wypowie
I jeszcze jedno – nie podpisuję się prawdziwym imieniem, bo pracuję w firmie Creo – nie chcę, żeby ten wpis został źle odebrany
Jeżeli ktoś chce posłuchać prawdy o firmie i szefie, to niech wpisze się w komentarzach bezpośrednio pode mną. Dam swój skype, mail, telefon.
Nie jestem żadnym przyjacielem ani nawet dobrym znajomym właściciela Creo. Nasz kontakt jest sporadyczny i czysto zawodowy, Mój wpis nie jest w żaden sposób stronniczy – jest sprawiedliwy.

1
markaz 2014-02-19 13:27
czytacie te opinie? i w nie wierzycie????? naprawdę?? Jeżeli na słupie będzie kartka z napisem "piękna dziewczyna", to zaprosisz ten słup na drinka? Nie? dlaczego? przecież wyraźnie jest napisane, że to "piękna dziewczyna" :)
Nigdy nie wierz w to co jest napisane, bo obudzisz się rano ze słupem telegraficznym w łóżku.
1
sprawiedliwy 2014-04-12 16:42
Tak to właśnie jest. Jeden człowiek napisze jakąś opinie,choćby nawet złą to od razu inni też bez zastanowienia piszą że ta firma jest zła. To błąd. Powinniscie sami wyrażać swe opinie, swe zdanie a nie wzorowac się na innych komentarzach i pisać to samo. Ja ogólnie uważam ze ta firma jest dobra i sprzedaje produkty dobrej jakosci. Nie jestem zadnym przyjacielem pana Jana, nie pracuje nawet w tej firmie ( choć pracowałem ), po prosu wyrazam swe zadanie w sposób włściwy i sprawiedliwy. A jeśli ktoś myśli inaczej niż ja to niech napisze to w komentarzach. Z checią je póżniej poczytam. Zobacze co wy sądzicie o moim wpisie. Moim zdaniem firma Creo to dobra firma.
4
Marek 2014-04-17 17:54
Masz rację sprawiedliwy ludzie w tych czasach nie potrafią wyrazac swej opini. W dzisiejszych czasach nikt nie myśli samodzielnie tylko bierze przykład ze społeczności, aby sie przypodobac innym czy jakos tak. Ja tez robilem tak do niedawna ale od dziś postanawiam się zmienic na lepsze.
Dzieki zmianie innych świat staje sie lepszy.
2
franiu 2014-04-17 17:56
Ale co wiadomo nic nie rozumiem?
1
tadeus 2014-04-17 18:02
Ja nie polecam,czytałem wszystkie opinie te złe i te dobre i widziałem jak ludzie tu różne rzeczy wypisuja ale ja mówie jednak nie.
1
sdk 2014-09-05 14:40
dzis wyslalem cv na maila podanego w urzedzie pracy.mail wrocil z powrotem z informacja,ze to konto zostalo zablokowane. po przeczytaniu opinni,nawet nie bylbym zainteresowany pojsciem na rozmowe o prace.szkoda mojego czasu.pojde do piekarza. tutaj podaje maila: creojonek@wp.pl a tutaj link do oferty (usunięte przez administratora)
markaz 2014-12-15 05:38
pracuję w firmie 4,5 roku. Jeżeli chcesz poznać prawdę, to napisz; mar-kaz4@wp.pl
A na początek mogę Ci powiedzieć, że takiego szefa nigdzie nie znajdziesz.
ELA 2015-02-05 12:33
ZNAM TE ŚRODKI OD NIEDAWNA I JAK NARAZIE SPRAWDZAJĄ SIĘ SUPER.ŚRODKI DOSTAŁAM W UMÓWIONYM TERMINIE.JAK NARAZIE WSPÓŁPRACA Z TĄ FIRMĄ JEST OK JAKBY COŚ BĘDĘ TU ZAGLĄDAĆ I DAM ZNAĆ
1
Marcin S. 2015-02-18 10:19
Nie rozumiem opinii zamieszczonych wyżej z czego one wynikają ale chyba ze złośliwości ludzi tylko.Pracuję jako przedstawiciel ponad 3 miesiące pieniądze mam zawsze na czas tyle ile się należy. Klienci na moim terenie nie narzekają
dostawa w uzgodnionym terminie, środki super.A szef jest w porządku zawsze pomaga i ne wyzyskuje (tak jakto było napisane wyżej).Próbowałem sił w wielu firmach ale tylko tu dostałem "kredyt zaufania" czyli na dzień dobry: samochód, komórkę i materiały do pracy.W żadnej innej firmie bez własnego wkładu jako przedstawiciel nie popracujesz.Tu żadnych kosztów finansowych.Prowizja jest ładna i z miesiąca na miesiąc wypłata coraz lepsza wiadomo że im więcej klientów tym lepiej dla mnie. Na tą chwilę polecam pracę w tej firmie!!!!!
3
MARIUSZ 2015-02-18 12:25
JESTEM KLIENTEM TEJ FIRMY OD PONAD DWÓCH LAT. DZIWIĄ MNIE ZŁOŚLIWE OPINIE NA JEJ TEMAT(inaczej ich nie mogę nazwać).ŚRODKI KTÓRE MAJĄ W SWOJEJ OFERCIE SA REWELACYJNE. DOSTARCZANE SA DO NAS ZAWSZE NA CZAS (OKOŁO 170 KM)I CZĘSTO DOSTAJEMY GRATISY.NIE NAZWAŁBYM WŁAŚCICIELA TEJ FIRMY "OSOBĄ ROZGRYWAJĄCA" CHYBA ZE W DOBRYM SŁOWA ZNACZENIU.MOŻE ZANIM COŚ NAPISZEMY TO ZASTANÓWMY SIĘ CZY MY TEŻ OBY NIE POPEŁNIAMY BŁĘDÓW TYCH MNIEJSZYCH I TYCH WIĘKSZYCH.ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ COŚ NA NIE...
1
Próbowałam 2015-02-18 22:07
Środki są wysokiej jakości. Praca jest dla ambitnych, którzy chcą pracować i lubią sprzedawać, pracodawca ok.
Asia 2015-02-20 08:44
Zgadzam się pracowałam tam jakiś czas temu na terenie Łodzi i mam dobrą opinię na temat tej firmy
mariampolka 2015-03-06 08:27
Nie mam wiedzy jak pracuje się w tej firmie więc do zamieszczonych wpisów podchodzę z dystansem, ale za to mogę wyrazić opinię o oferowanych środkach chemicznych.Otóż kolejny raz zakupiłam środki z tej serii.Olejek zapachowy jest rewelka, płyn do naczyń fakt bez piany ,ale za to mniej wody zużyję do opłukania talerza, płyny do wc, udrażniania i usuwania kamienia poprostu baja, do usuwania tłustego osadu w kuchni i mycia płyty gazowej również super.Reszty produktów jeszcze nieużywałam więc się o nich niewypowiadam. Kochani zanim wystawicie opinię to proszę wypróbować samemu, a tak na marginesie fakt nie są tanie jak w markecie no ale cóż to co dobre musi trochę kosztować za to są bardzo wydajne. Pozdrawiam producenta i dystrybutora!
dddv 2015-03-16 10:12
Czu Przedstawiciele w firmie dostają samochód służbowy ?
PRACUJE 2015-03-16 11:33
Tak, dostają.
Jolka Jolka 2015-04-25 21:59
Wiecie co - Wlazłam tu przypadkiem któregoś dnia, szukając pracy. Fakt, że się zniechęciłam. Pracę znalazłam gdzie indziej. Ale któregoś dnia w jednym ze sklepów zauważyłam produkty tej firmy. najpierw kupiłam jeden. Ten do fug i kafelek. Potem następny - do PCV. O ja pie.... toż to REWELACJA!!!!!
Nigdy przedtem nie widziałam tak zaj....... środków! Powywalałam z domu wszystkie śmieci, które do tej pory kupowałam. Dziś u mnie faktycznie króluje tylko Tora. Szczerze, to dziś żałuję, że nie spróbowałam dostać się tam do pracy. Jeżeli ten cały szef jest taki fajny jak ktoś z jego obecnych pracowników tam napisał, to gratuluję mu podejścia do ludzi! NIE WIERZĘ JUŻ W ANI JEDNĄ NEGATYWNĄ OPINIĘ O FIRMIE, PRODUKCIE I O WŁAŚCICIELU FIRMY.
dystrybutor 2015-04-25 22:10
Bardzo dziękuję :)
1
grzegory 2015-05-06 20:36
faktycznie samochod sluzbowy jest telefon sluzbowy jest szkolenie efektywne praca jest wyniki pojawia się automatycznie Sela vi
Z POWAZANIEM
SZUKAJĄCY 2015-05-07 14:40
JAKTO SELA VI?????
KLIENT 2015-07-03 12:52
WWW.TORA-LINE.PL STRONA FIRMY
xxxxxxxxxx 2015-12-31 01:32
Praca ok ujowe zarobki, i brak koleżanek bo mimo że popełniły błąd sprzedają to innym. Jajka po terminie z nowymi terminami jak i ciastka smacznego
markaz 2016-02-02 00:10
Nie wchodzę tu zbyt często, ale w firmie pracuję już sześć lat. Czy to nie mówi samo za siebie???
Megi 2016-09-06 09:19
Jestem zadowolona. Produkty extra klasa. Wlasciciel bardzo sympatyczny i pomocny . Polecam
hjjhd 2016-09-06 22:45
@ Megi - a jak jest sporaswa z wynagrodzeniem - czy da rade wyżyc na poziomie i czy pensja jest regularnie i terminowo? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Kedzior53 2017-02-23 16:35
Cisza... Coś zmieniło się po roku???
Marietta 2017-03-16 09:21
Pracuje jiz dlugo. Jest dobrze. Szefostwo na każde wołanie o pomoc jest zawsze. Pieniążki są ok. Sama kupuje produkty Tory. Są swietne. Szef nigdy nie odmawia gdy prosisz o coś gdy coś sie zepsuje. Przyjedzie,naprawi porozmawia. Takiego szefa ze świecą szukać.
Markaz 2017-06-20 20:34
O losie... raz na rok czytam tu płacze tych wszystkich nieudaczników i nie wiem już sam co o was myśleć. Nie potraficie pracować? czy nie chcecie pracować? Własną nieudolność przekuwacie na gromy, które ciskacie dookoła nie widząc w niczym wlasnej winy. Brak cierpliwości, brak zaangażowania, brak chęci, wieczne narzekanie. Tragedia. A można rozmawiać z sieciami handlowymi, spółdzielniami posiadającymi po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt placówek. Ale trzeba mieć siłę przebicia! Takie ciamajdy to nawet jajek z kurnika nie pozbierają! A można po kilku latach zarabiać więcej niż pan Jan. I co z tego, że po siedmiu latach pracy wypłata mi się spóźni o tydzień? mam na to wyj.....! Bo zawsze mi parę tysi z poprzedniego miesiąca zostanie. Pozdrawiam |gamoniowatych nieudaczników!
Markaz 2017-06-20 20:36
O losie... raz na rok czytam tu płacze tych wszystkich nieudaczników i nie wiem już sam co o was myśleć. Nie potraficie pracować? czy nie chcecie pracować? Własną nieudolność przekuwacie na gromy, które ciskacie dookoła nie widząc w niczym wlasnej winy. Brak cierpliwości, brak zaangażowania, brak chęci, wieczne narzekanie. Tragedia. A można rozmawiać z sieciami handlowymi, spółdzielniami posiadającymi po kilkanaście lub nawet kilkadziesiąt placówek. Ale trzeba mieć siłę przebicia! Takie ciamajdy to nawet jajek z kurnika nie pozbierają! A można po kilku latach zarabiać więcej niż pan Jan. I co z tego, że po siedmiu latach pracy wypłata mi się spóźni o tydzień? mam na to wyj.....! Bo zawsze mi parę tysi z poprzedniego miesiąca zostanie. Pozdrawiam |gamoniowatych nieudaczników!
1
Vader 2017-06-22 21:44
O czym wy piszecie ja pracuje juz tam jakis czas i nie ma problemu Pan Jan jest wypłacalny. Wypłata do 10 nie rozumie wpisow ze nie wyplaca kasy. No chyba ze ktos bral zaliczki i kupywal w sklepie na kreske to sie nie dziwie a pozniej dziwne pretensje żon ogarnijcie mezow a nie piszecie bzdury. Pozdrwiam :)
2
Karolina 2017-07-24 06:46
@ktoś ktoś jak długo trzeba czekać na wypłatę wynagrodzenia? Czy taka sytuacja ma miejsce regularnie? Możesz opowiedzieć jak też wyglądają stawki w tej firmie dla nowych pracowników? Te aspekty zatrudnienia są kluczowymi przy podejmowaniu decyzji o aplikacji na oferty pracy.
Zostaw swoją opinię o CREO JAN DOBOSZ - Brachlewo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CREO JAN DOBOSZ