brak logo

CREO JAN DOBOSZ

Brachlewo

Opinie o CREO JAN DOBOSZ

agnieszka 2013-07-10 10:31:14
Witam.Dzis jest dzień wypłaty.ciekawe czy mój maz otrzyma dziś gora jutro zaległość pensji i premii. Czeka cierpliwie.W sadzie mówią ze p.Jan Dobosz szans niema juz.Napiszcie gdy dostaniecie jakieś pieniądze od niego.
marek gimarczyk 2013-07-10 10:39:28
Ja od 1 lipca byłem na Gdańsk przymorzu i dowiedziałem się o tych opiniach.faktycznie tak postępuje! Dopiero wczoraj czyli 9lipca daje mi umowę o dzieło i mówi ze poprzednik nie potrafił uszanować pracy i szansy która mu dal,czyli prace.
Zrezygnowałem wczoraj i czekam dziś na wypłatę bo miałem zamówień na 1026zl. Nie polecam!
edmunt-grudziadz 2013-07-10 13:53:05
Dzięki wam za opinie.bo chciałem pujsc do pracy do niego ale zrezygnowałem.jestescie spoko,dzięki.
mr 2013-07-10 19:48:51
Do anonim: a nie widać ile postów się pokazuje? Niektórzy pracownicy-uważać,bo są znajomi p.jana.
10-go wypłaca ale nie wszystkim! I 1% za paliwo bierze! A ma sam tankować.szkoda słów.ja juz nie pisze,bo szkoda pisania.czekamy na wypłaty...
XXXWoman 2013-07-11 12:21:50
Do anonim:jaka atmosfera w firmie???chyba widac czarno na bialym co sie tu pisze!dziwne pytania.....chyba ze ktos czytac nie umie i nie rozumie tego....a moze to ktos od p.J.Dobosza...???
XXXWOMAN 2013-07-12 10:07:22
Po nim mozna sie spodziewac wszystkiego!nie jest powiedziane ze akurat ta osoba jest od niego.CZy ktos juz dostal jakies pieniadze od tego pana???????Bo cytuje"wyplaty na umowe o dzielo beda wyplacane 10lipca"....tylko nie napisal w ktorym roku!!!Jak sie pomysli o tej firmie i jej szefie to sie na usta cisna same zle slowa!!
kazik 2013-07-13 19:14:50
Witam.Ja z Krakowa i ja wczoraj otrzymałem wypłatę! I to nie pelna! Miałem dostać 13,622,89zl a dostałem 3.000zl .Nie jest słowny!
stefan-kino gdansk 2013-07-15 11:24:56
JESTEM DYREKTOREM KINA W GDANSKU I STANOWCZO I ZDECYDOWANIE NIE POLECAM FIRMY.CZEKALEM NA DOSTAWE 2TYGODNIE I 3DNI! MERIDA GORA!CHEMII NIE PRZYJALEM PO TERMONIE.
Dziwie się ludziom ze tam siedzą u niego i wspolczuje.
1
andriu 2013-07-15 11:28:41
Gdańsk nie otrzymał kasy zaległej! Mówi ze 19 [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wariatów masz przed sobą? Zobacz jak mało ludzi i klientów masz!
1
kajtek 2013-07-16 10:52:23
Koszalin nie otrzymał wypłat teraźniejszych i zaległych.Obiecuje na 22lipca,zobaczymy.
lucyna-gdansk Orunia 2013-07-19 12:30:09
XXXWOMEN ZGADZAM SIE Z TOBA! JESTEM ZONA JEDNEGO Z NASZYCH MEZOW I PRZEZ TEN OKRES MAZ PRACOWAL CALYMI GODZINAMI I NIC MU NIE WYPLACIL! TERAZ JEST W BEZROBOCIU BO NIEMA PRACY! NIEMA CO DO GARNKA WLOZYC! NA CHLEB POSPOLITY NIEMAMY A ON JAJA SOBIE ROBI! TERAZ POJECHAL DO GDANSKA PO WYPLATE,BO MA TAM BYC! CIEKAWA JESTEM ILE MU DA!
mr 2013-07-19 15:22:18
Do Lucyny: wypłacił dziś tylko 1 osobie 11tys.reszty jutro i w poniedziałek.jemu nawet wyruc...ie bieda! Kostnica prędzej! Nie wiesz na kogo trafiłeś!
XXXWOMEN niewiem kim do [usunięte przez administratora] jesteś ale super opinie!
P
dur szkoły też super opinie! Jesteście Cook!
brygida-nowy sacz 2013-07-20 14:25:55
Strasznie męczący właściciel.2 lata temu zamówiłam coś i przestałam.Po roku czasu dzwoni z zapytaniem czy jestem chętna.Odowiedz brzmiała ze NIE! dzwonił 13 razy w ciągu 3tygodni! Czy ten pan nie rozumie odpowiedzi? Wiem ze inni maja większe problemy z tym panem a ja blachostke,ale jest nerwowe to! Widać ze swoich pracowników nie rozumie,ze żyć chcą.
Nie polecam!
magda 2013-07-20 14:32:01
Mój maz z innymi kolegami szykują mu limit gdy się wstawi ze swoim rupieciem tora-line w naszym mieście! Mój maz miał otrzymać 10 lipca kasę i przedłużył na 22 lipca! Sad jest sadem ale my to jedna paczka!
Jan 2013-07-22 19:30:54
SZANOWNI PRACOWNICY BYLI I TERAZNIEJSI! DOSTALEM NAUCZKE OD PANSTWA.BARDZO PROSZE O WYROZUMIALOSC.FIRMA POMALU SIE SKURCZYLA.WIEM ZE UCZCIWOSC POPLACA.NIESTETY NAUCZKE MAM.
WYPLACE JAK DOSTANE TYLKO KOLEJNE PIENIADZE.
PROSZE NIE WYBUCHAC GWALTOWNIE.PRZEZ PANSTWA JESTEM ZMUSZONY PO SZPITALACH JEZDZIC.JEST MI PRZYKRO ZE TAK SIE POSUNELA SYTUACJA,LECZ ZROZUMIEC PANSTWO POWINNI.
Jan 2013-07-22 20:42:19
Proszę nie komentować tak.nie boje się nikogo.mam ochronę,prawda ale to dlatego ze sad mi przydzielił.
1
nowa 2013-07-25 14:42:27
PRACUJĘ OD DWÓCH TYGODNI I NIE WIEM O CZYM PAŃSTWO TUTAJ SIĘ ROZPISUJĄ, BO Z TANKOWANIAMI NIE MA KŁOPOTU, A KLIENCI SĄ ZADOWOLENI Z PŁYNÓW. MYŚLĘ ŻE NIE WAŻNE NA JAKĄ UMOWĘ SIĘ JEST BYLE BYŁY ZAMÓWIENIA, BO PROWIZJA JEST ŁADNA.
kamil 2013-08-07 08:06:30
Pracowałem czerwiec i lipiec i wczoraj mnie zwolnił.za co??? Ze dziennie nie miałem zamówień na kwotę 3tys.zl! Zamówienia mielem różne i najwięcej udało mi się złożyć za 2600zl.i
mr,czy zbiorowe zgłoszenie w sadzie nadal jest?co muszę pokazać im?
kaziu 2013-08-26 09:42:27
On nikomu nie wypłacił!ja pracowałem 2tyg i mi podziękował!nie otrzymałem oni grosza i powiedział ze mi się nie należy! Dwa zamówienia miałem. przez niego straciłem czas! A wcześniej tu pisałem ze jest ok,przepraszam myliłem się.
XXXWOMAN 2013-11-07 16:23:59
I Co w tej sprawie cos wiadomo???!
anonim gall 2013-12-04 12:28:44
Był czas, gdy rozesłałem ponad 700 maili ze swoim CV do różnych firm. Odpowiedź dostałem tylko od jednej z nich – właśnie z Creo. Przez cały okres pracy, wyrobiłem sobie opinię o właścicielu firmy. Wasze wypociny, które czytam dziś pierwsz raz, nie są w stanie jej zmienić.
Pan(usunięte przez administratora) inwestuje w każdego przedstawiciela czas rekrutanta, szkoleniowca i swój. Każdy dzień poświęcony dla nowego przedstwiciela, to wydane pieniądze. Dostarczony samochód, telefon i akcesoria do pracy. Ponadto, szef jest na każdy gwizdek do pomocy – wystarczy telefon do niego i prośba. Przyjedzie i pomoże. "naładuje akumulatory".
Te wszystkie bzdety wypisuje grupa(usunięte przez administratora)którzy myślą, że przedstawiciel handlowy to gość, który jeździ po mieście obklejonym autem.(usunięte przez administratora)powinien rozliczać wszystkich takich za poniesione koszty.
(usunięte przez administratora) Jeżeli ktoś chce posłuchać prawdy o firmie i szefie, to niech wpisze się w komentarzach bezpośrednio pode mną. Dam swój skype, mail, telefon.
Nie jestem żadnym przyjacielem ani nawet dobrym znajomym pana (usunięte przez administratora). Nasz kontakt jest sporadyczny i czysto zawodowy, Mój wpis nie jest w żaden sposób stronniczy – jest sprawiedliwy.
2
anonim gall 2013-12-04 13:52:21
(usunięte przez administratora) jeżeli Twoj firma czeka 2,5 tygodnia, to zawinił przedstawiciel. Nie Creo – zawinił jeden z tych, którzy wpisali te bzdury.
Jeżeli chodzi o jakość produktów, to nawet nie będę się wypowiadał – ta jakość obroni się sama. Ci, którzy używali czegokolwiek sami, wiedą o czym mówie i wiedzą, że to rewlacyjne środki. Jestem facetem, mieszkam sam – ze sprzątaniem też muszę sobie sam radzić, ale te produkty cały czas mnie zaskakują.
Co do wypłat- nie przypominam sobie żadnych opóźnień, ani zaległości.

Jeżeli w innych wpisach jest informacja o nieskuteczności środków, to czemu nie mogę ja wrazić swojej opinii?
Jeżeli w innych wpisach jest informacja o nierzetelności w wypłatach, to czemu ja nie mogę napisać, że wypłaty są terminowe?
czyżbyście przyjmowali tylko negatywne opinie??
anonim gall 2013-12-04 16:09:56
pierwowzór mojej opinii został rozczłonkowany, zmoderowany i ocenzurowany. Stracił wiele sensu przez to. Postanowiłem więc sam go poprawić i zamieścić raz jeszcze w CAŁOŚCI. Z nadzieją, że tym razem moderator się nie przyczepi :)

Był czas, gdy rozesłałem ponad 700 maili ze swoim CV do różnych firm. Odpowiedź dostałem tylko od jednej z nich – właśnie z Creo. Przez cały okres pracy, wyrobiłem sobie opinię o właścicielu firmy. Wasze wpisy, które czytam dziś pierwsz raz, nie są w stanie jej zmienić.
Właściciel Creo inwestuje w każdego przedstawiciela czas rekrutanta, szkoleniowca i swój. Każdy dzień poświęcony dla nowego przedstwiciela, to wydane pieniądze. Dostarczony samochód, telefon i akcesoria do pracy. Ponadto, szef jest na każdy gwizdek do pomocy – wystarczy telefon do niego i prośba. Przyjedzie i pomoże. "naładuje akumulatory".
Te wszystkie bzdety wypisuje grupa ludzi, którzy myślą, że przedstawiciel handlowy to gość, który jeździ po mieście obklejonym autem. Najlepiej szybko.
"popracują" (czytaj pojeżdżą sobie na cudzy koszt koszt firmowym samochodem) przez miesiąc i mają wielkie wymagania.
Powiem krótko – pracodawca powinien rozliczać wszystkich takich za poniesione koszty.
Znam wiele przypadków przedstawicieli, którzy zagarnęli towar lub odebrane od klientów pieniądze. Może któryś z nich się tu wypowie
I jeszcze jedno – nie podpisuję się prawdziwym imieniem, bo pracuję w firmie Creo – nie chcę, żeby ten wpis został źle odebrany
Jeżeli ktoś chce posłuchać prawdy o firmie i szefie, to niech wpisze się w komentarzach bezpośrednio pode mną. Dam swój skype, mail, telefon.
Nie jestem żadnym przyjacielem ani nawet dobrym znajomym właściciela Creo. Nasz kontakt jest sporadyczny i czysto zawodowy, Mój wpis nie jest w żaden sposób stronniczy – jest sprawiedliwy.

KAMELEON XXXX 2014-02-06 15:46:31
NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY ANI ŚRODKÓW CZYSTOŚCI Z NIEJ! (usunięte przez administratora)
Czereśnia XXL 2014-02-07 14:00:02
Jak najdalej od nich! Pracowałam w tej firmie krótko,już po miesiącu pracy- po pierwszym wynagrodzeniu wiedziałam,że trzeba się stamtąd ewakuować w trybie natychmiastowym. Szybko się ( usunięte przez administratora ).Nie wiem,czy w tej firmie jest taka zła kondycja finansowa,( usunięte przez administratora )Auta-szroty,że wstyd jezdzić,telefony z epoki kamienia łupanego,żadnych porządnych narzędzi do pracy. A wymagają od ludzi nie wiadomo czego. Pan szkoleniowiec to dobry bajkopisarz,wkręca kity,że nawet dzieci by w to nie uwierzyły. Nadrabia za to machaniem rękami i miną-to wychodzi mu najlepiej.Uważajcie na jego bajki! Mnie obiecywano lepsze auto od stycznia i nowy telefon. Finał był taki,że na początku stycznia dowiedziałam się,że już nie pracuję,ponieważ miałam za mało zamówień i są cięcia w firmie od nowego roku. Ok,zgoda. Bardzo było mi to było na rękę,ponieważ i tak nie wiązałam przyszłości z tą firmą.Najlepsze jest to,że pan szkoleniowiec przejął moją funkcję,jezdzi po przetartych już przeze mnie szlakach i na pytania klientów,dlaczego ja już nie jeżdżę odpowiada,że zaciążyłam.Zdaje się,ze on lepiej wie ode mnie,bo mnie na ten temat nic nie wiadomo. Niech opowie lepiej o tej śmiesznej firmie,o tym co się w niej wyrabia,jak traktują pracowników,jak mydlą im oczy i jakie śmieci ludziom każą sprzedawać. Jeden środek rozlewany jest do butelek o różnych nazwach. A środki nie dość,że są kiepskiej jakości,to jeszcze niesamowicie cuchną.Płyn do mycia naczyń miał zapach płynu do udrażniania kanalizy. Klientka zwróciła go mówiąc,że w sklepach kupi po niższej cenie oryginalny produkt,który pieni się super,dobrze myje,pięknie pachnie i nie niszczy skóry dłoni. Nie polecam nikomu ani środków z tej firmy,ani tej firmy jako pracodawcy. Lipa.
2
markaz 2014-02-19 13:27:04
czytacie te opinie? i w nie wierzycie????? naprawdę?? Jeżeli na słupie będzie kartka z napisem "piękna dziewczyna", to zaprosisz ten słup na drinka? Nie? dlaczego? przecież wyraźnie jest napisane, że to "piękna dziewczyna" :)
Nigdy nie wierz w to co jest napisane, bo obudzisz się rano ze słupem telegraficznym w łóżku.
1
sprawiedliwy 2014-04-12 16:42:01
Tak to właśnie jest. Jeden człowiek napisze jakąś opinie,choćby nawet złą to od razu inni też bez zastanowienia piszą że ta firma jest zła. To błąd. Powinniscie sami wyrażać swe opinie, swe zdanie a nie wzorowac się na innych komentarzach i pisać to samo. Ja ogólnie uważam ze ta firma jest dobra i sprzedaje produkty dobrej jakosci. Nie jestem zadnym przyjacielem pana Jana, nie pracuje nawet w tej firmie ( choć pracowałem ), po prosu wyrazam swe zadanie w sposób włściwy i sprawiedliwy. A jeśli ktoś myśli inaczej niż ja to niech napisze to w komentarzach. Z checią je póżniej poczytam. Zobacze co wy sądzicie o moim wpisie. Moim zdaniem firma Creo to dobra firma.
3
Marek 2014-04-17 17:54:05
Masz rację sprawiedliwy ludzie w tych czasach nie potrafią wyrazac swej opini. W dzisiejszych czasach nikt nie myśli samodzielnie tylko bierze przykład ze społeczności, aby sie przypodobac innym czy jakos tak. Ja tez robilem tak do niedawna ale od dziś postanawiam się zmienic na lepsze.
Dzieki zmianie innych świat staje sie lepszy.
1
franiu 2014-04-17 17:56:45
Ale co wiadomo nic nie rozumiem?
1
tadeus 2014-04-17 18:02:22
Ja nie polecam,czytałem wszystkie opinie te złe i te dobre i widziałem jak ludzie tu różne rzeczy wypisuja ale ja mówie jednak nie.
1
sdk 2014-09-05 14:40:42
dzis wyslalem cv na maila podanego w urzedzie pracy.mail wrocil z powrotem z informacja,ze to konto zostalo zablokowane. po przeczytaniu opinni,nawet nie bylbym zainteresowany pojsciem na rozmowe o prace.szkoda mojego czasu.pojde do piekarza. tutaj podaje maila: creojonek@wp.pl a tutaj link do oferty (usunięte przez administratora)
Pracownik Miesiaca 2014-10-18 19:52:04
Witam

Chce podzielic sie prawdą. Na pierwszy ogień idą środki. Nie ma co ukrywać. Chemia samochodowa - REWELACJA !! Bardzo pozytywnie zaskoczony zostałem a znam się na tym. Chemia gospodarcza do mocnych zabrudzeń (kominki, grile itp.) - NIEZŁA !! Jest mocna. Warto stosować rekawiczki.

Reszta w hasior!! Bez rewelacji.

Co do pracodawcy!!

Nasz wspaniały Mr.Dobi ma bardzo pokrętny charakterek. Nie lubi wydać za bardzo. Nawet na paliwko niezbędne do wydajnej pracy. Skąpi. Telefon jest ale zabrania korzystać. Auto sprawne lecz zabrania z niego korzystać gdyż nie tankuje. Gdy już zatankuje to pół na pół z pracownikiem. Na umowę o dzieło przed wypłaceniem podstawy zwalnia personel terenowy. Ciekawostką jest, ze auto daje puste a nakazuje odprowadzić pełne bezpośrenio na baze. Trzeba mieć spory zasób wolnej gotówki aby zatrudnić się w znanej firmie Creo Tora-Line. Na kązdym kroku trzeba się pilnować bo jest dobrym rozgrywającym. Wie jak doprowadzić pracownika do bankructwa. Zamawiany towar nie dochodzi lub dochodzi jak chce i jaki chce. Natomiast nie zamawiany dochodzi momentalnie. Braki w dostawie wymagają postawienia na nogi nawet członków zarządu firmy. Pani od dystrybucji towaru nie jest władna do podjecia żadnej decyzji jeśli chodzi o brak towaru w zamówieniu. Dziwie się, że samodzielnie jest w stanie odebrać telefon. Pewnie to ktoś z rodziny więc nie martwi się o wypowiedzenie telefoniczne np. w ciągu nocy jak przyjeło się to w zwyczajach firmy. Mr. Dobi przerażony zbliżającymi się wyplatami nie śpi po nocach do póki nie zwolni całego personelu i nie zatrudni nowych, którzy zdążą go poznać w pełni dopiero za dwa miesiące. Nasz szef powinien zacząc łykac mocniejsze specyfiki bo przez tą bezsennośc tylko zwalnia nocami po uprzednim wydojeniu pracownika. Bardzo podoba mi się polityka prowadzona w tej firmie i jestem na siebie zły, ze sam na to nie wpadłem. Zatrudnia się przedstawiciela w kazdym regionie Polski, on łapie nowych klientów, firma zaczyna pracownika pomijac i sama kontaktuje się z jego klientami przez co on nie jest w stanie obliczyć prowizji, firma ma obrót, pracownik zostaje usunięty natomiast p. Jan region na przejęty pro bono. Prace w tej firmie można traktowac jako hobby, gdyż jesli chce się zrobic pokaz dla klienta środków Creo Tora-Line to nalezy je w pierwszej kolejnosci samemu kupic bo opakowania środków prezentacyjnych są w takim samym stanie jak auto, czyli puste. Dzięki temu firma zarabia nawet na pracownikach czyniąc ich szczesliwymi klientami marki Creo Tora-Line. Slogan reklamowy firmy mówiący, że czyszczenie staje sie przyjemnością jest prawdziwy a nawet wzbogaciłbym go o sformułowanie, że dostarcza nawet radość.

Ludzie. Mam nadziej, że Mr. Dobi trafi na lepszego od siebie i zobaczy obraz z drugiej strony.
markaz 2014-12-15 05:38:58
pracuję w firmie 4,5 roku. Jeżeli chcesz poznać prawdę, to napisz; mar-kaz4@wp.pl
A na początek mogę Ci powiedzieć, że takiego szefa nigdzie nie znajdziesz.
ELA 2015-02-05 12:33:02
ZNAM TE ŚRODKI OD NIEDAWNA I JAK NARAZIE SPRAWDZAJĄ SIĘ SUPER.ŚRODKI DOSTAŁAM W UMÓWIONYM TERMINIE.JAK NARAZIE WSPÓŁPRACA Z TĄ FIRMĄ JEST OK JAKBY COŚ BĘDĘ TU ZAGLĄDAĆ I DAM ZNAĆ
1
Marcin S. 2015-02-18 10:19:21
Nie rozumiem opinii zamieszczonych wyżej z czego one wynikają ale chyba ze złośliwości ludzi tylko.Pracuję jako przedstawiciel ponad 3 miesiące pieniądze mam zawsze na czas tyle ile się należy. Klienci na moim terenie nie narzekają
dostawa w uzgodnionym terminie, środki super.A szef jest w porządku zawsze pomaga i ne wyzyskuje (tak jakto było napisane wyżej).Próbowałem sił w wielu firmach ale tylko tu dostałem "kredyt zaufania" czyli na dzień dobry: samochód, komórkę i materiały do pracy.W żadnej innej firmie bez własnego wkładu jako przedstawiciel nie popracujesz.Tu żadnych kosztów finansowych.Prowizja jest ładna i z miesiąca na miesiąc wypłata coraz lepsza wiadomo że im więcej klientów tym lepiej dla mnie. Na tą chwilę polecam pracę w tej firmie!!!!!
3
MARIUSZ 2015-02-18 12:25:44
JESTEM KLIENTEM TEJ FIRMY OD PONAD DWÓCH LAT. DZIWIĄ MNIE ZŁOŚLIWE OPINIE NA JEJ TEMAT(inaczej ich nie mogę nazwać).ŚRODKI KTÓRE MAJĄ W SWOJEJ OFERCIE SA REWELACYJNE. DOSTARCZANE SA DO NAS ZAWSZE NA CZAS (OKOŁO 170 KM)I CZĘSTO DOSTAJEMY GRATISY.NIE NAZWAŁBYM WŁAŚCICIELA TEJ FIRMY "OSOBĄ ROZGRYWAJĄCA" CHYBA ZE W DOBRYM SŁOWA ZNACZENIU.MOŻE ZANIM COŚ NAPISZEMY TO ZASTANÓWMY SIĘ CZY MY TEŻ OBY NIE POPEŁNIAMY BŁĘDÓW TYCH MNIEJSZYCH I TYCH WIĘKSZYCH.ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ COŚ NA NIE...
1
Próbowałam 2015-02-18 22:07:18
Środki są wysokiej jakości. Praca jest dla ambitnych, którzy chcą pracować i lubią sprzedawać, pracodawca ok.
Asia 2015-02-20 08:44:20
Zgadzam się pracowałam tam jakiś czas temu na terenie Łodzi i mam dobrą opinię na temat tej firmy
mariampolka 2015-03-06 08:27:18
Nie mam wiedzy jak pracuje się w tej firmie więc do zamieszczonych wpisów podchodzę z dystansem, ale za to mogę wyrazić opinię o oferowanych środkach chemicznych.Otóż kolejny raz zakupiłam środki z tej serii.Olejek zapachowy jest rewelka, płyn do naczyń fakt bez piany ,ale za to mniej wody zużyję do opłukania talerza, płyny do wc, udrażniania i usuwania kamienia poprostu baja, do usuwania tłustego osadu w kuchni i mycia płyty gazowej również super.Reszty produktów jeszcze nieużywałam więc się o nich niewypowiadam. Kochani zanim wystawicie opinię to proszę wypróbować samemu, a tak na marginesie fakt nie są tanie jak w markecie no ale cóż to co dobre musi trochę kosztować za to są bardzo wydajne. Pozdrawiam producenta i dystrybutora!
dddv 2015-03-16 10:12:42
Czu Przedstawiciele w firmie dostają samochód służbowy ?
PRACUJE 2015-03-16 11:33:15
Tak, dostają.
Jolka Jolka 2015-04-25 21:59:53
Wiecie co - Wlazłam tu przypadkiem któregoś dnia, szukając pracy. Fakt, że się zniechęciłam. Pracę znalazłam gdzie indziej. Ale któregoś dnia w jednym ze sklepów zauważyłam produkty tej firmy. najpierw kupiłam jeden. Ten do fug i kafelek. Potem następny - do PCV. O ja pie.... toż to REWELACJA!!!!!
Nigdy przedtem nie widziałam tak zaj....... środków! Powywalałam z domu wszystkie śmieci, które do tej pory kupowałam. Dziś u mnie faktycznie króluje tylko Tora. Szczerze, to dziś żałuję, że nie spróbowałam dostać się tam do pracy. Jeżeli ten cały szef jest taki fajny jak ktoś z jego obecnych pracowników tam napisał, to gratuluję mu podejścia do ludzi! NIE WIERZĘ JUŻ W ANI JEDNĄ NEGATYWNĄ OPINIĘ O FIRMIE, PRODUKCIE I O WŁAŚCICIELU FIRMY.
dystrybutor 2015-04-25 22:10:49
Bardzo dziękuję :)
1
grzegory 2015-05-06 20:36:32
faktycznie samochod sluzbowy jest telefon sluzbowy jest szkolenie efektywne praca jest wyniki pojawia się automatycznie Sela vi
Z POWAZANIEM
SZUKAJĄCY 2015-05-07 14:40:59
JAKTO SELA VI?????
KLIENT 2015-07-03 12:52:08
WWW.TORA-LINE.PL STRONA FIRMY
xxxxxxxxxx 2015-12-31 01:32:37
Praca ok ujowe zarobki, i brak koleżanek bo mimo że popełniły błąd sprzedają to innym. Jajka po terminie z nowymi terminami jak i ciastka smacznego
markaz 2016-02-02 00:10:39
Nie wchodzę tu zbyt często, ale w firmie pracuję już sześć lat. Czy to nie mówi samo za siebie???
Megi 2016-09-06 09:19:15
Jestem zadowolona. Produkty extra klasa. Wlasciciel bardzo sympatyczny i pomocny . Polecam
hjjhd 2016-09-06 22:45:26
@ Megi - a jak jest sporaswa z wynagrodzeniem - czy da rade wyżyc na poziomie i czy pensja jest regularnie i terminowo? Będę wdzięczna za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię o CREO JAN DOBOSZ - Brachlewo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie CREO JAN DOBOSZ