logo MK KADRY

MK KADRY

Piastów

Opinie o MK KADRY

pawmag16 2009-05-14 13:27:41
nie chce sie wyrażać na ten temat
gizmo66 2009-11-23 21:17:38
Kim oni są że traktują bezrobotnych jak przedmioty?
adamos2222 2010-08-27 17:17:43
ŻENADA Ekspedient pocztowy - p-ń -> śmiech na sali, baaaaaaardzo małe zarobki (7,40 do łapki) duży zapierdziel. MK KADRY wykorzystują cię na każdym kroku ;/ I do tego wypłata pod koniec następnego miesiąca. ŻENADA
lolo 2010-09-03 12:56:05
Pewnie jesteś nierobem i nie chce Ci się pracować. Praca jest dla ludzi którzy chcą pracować i szanują pracę. Ja tam pracuje i jestem zadowolony
aaaaaaaaaaaaaaa 2010-09-10 11:17:01
pracuję dla nich od kilku dni. Pani wogóle nie zorientowana co gdzie jest, jaki grafik. Zarobki masakra 6,8 zł do łapki za h za noc. Nie mamy bonów ani premiii a robimy tak samo jak normalni pracownicy poczty... Czuję się wykorzystana...
Sieciunia 2010-09-16 18:52:12
ta osoba wcale nie musi byc nierobem. Pracowalam w farmacolu , wiec wiem jaki to bol i jaki zapierdziel, tak wiec zgadzam sie
1
anonim 2010-11-21 14:29:48
adamos2222 - 2010-08-27 17:17:43

ŻENADA Ekspedient pocztowy - p-ń -> śmiech na sali, baaaaaaardzo małe zarobki (7,40 do łapki) duży zapierdziel. MK KADRY wykorzystują cię na każdym kroku ;/ I do tego wypłata pod koniec następnego miesiąca. ŻENADA

" I do tego wypłata pod koniec następnego miesiąca"

Nie dość że pod koniec to jeszcze opóźniona o parę dni :/
winds 2010-11-26 08:12:10
Ja do dzis nie mam tej z 20 tego
nekka_01 2011-01-04 09:10:54
To jakies kpiny sa a nie praca Przez 2 miesiace , dzien w dzien do pracy a jak sie upomnialam o wyplate to pani z Warszawy krzykiem i zloscia mnie potraktowala Do dzis nie mam wyplaty za listopad Ostrzegam Dajcie sobie spokoj z ta firma Oni dostaja kase za nasza prace zawsze na poczatku miesiaca a nasze pieniadze gdzie?? Nie dosc ze marne to jeszcze ciezko je dostac Lepiej omijac ich z daleka i szukac gdzie indziej
wega 2011-01-22 01:27:00
Gdy ktoś chcąc zarobić "zdziera skórę" z innych to już nie jest ludzkie.. Gdy coś takiego jak twór MK Kadry za cel ma jedynie Zyski ponad wszystko! odbierając każdym możliwym sposobem pieniądze ludziom dla nich pracującym dzięki zwinnym kruczkom prawnym zawartym w umowach, dzięki wysoce opłacanym "prawnikom" próbującym zmyć śmieci z ich podwórka to jak nazwać taką "firmę" ?
Liczę na rychły upadek i pluje na nich! bo na nic więcej nie zasługują.
anonim 2011-01-24 10:36:32
A jakiej wysokości miała być wypłata? bo ja też czekam.. i nadal nic..
Czy dostała ją Pani w końcu?
W jaki sposób próbowała ją Pani wyegzekwować od Nich?
a3 2011-01-25 08:43:16
ja do teraz nie mam obiecanej wyplaty z grudnia ... NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!! Z DALEKA OD TEJ FIRMY!!!!!!!!!!! poczekam co tylko przemilusia pani mi powie w sluchawce a jak do jutra nie bede miala wyplaty to zostanie to zgloszone w odpowiedniej instytucji ..
mikus 2012-07-18 13:22:35
stawka marzeń 6.25 na rączkę,no i oczywiście .(usunięte przez administratora) cię na wszystkim,reklamacja przyjdzie to nic ,że nie ma tam twojego nazwiska i tak nie dostaniesz całej dniówki,wypłata opiewa z 21 dni roboczych na 900 zł no i oczywiście z reklamacją masz te 50-100 zł mniej.Kordynatorzy do .(usunięte przez administratora) to są tak inteligętni ludzie i po studiach ,że można by książkę o nich napisać. Wstajesz o 4:30 rano żeby na 6 jechać do pracy i w pracy od brygadzistek dowiadujesz się ,że dziś nie potrzeba pracowników.Pani koordynator nawet przepraszam nie powie,że wynikła taka sytuacja a jeszcze wręcz przeciwnie jest oburzona czemu ty śmiesz dzwonić do niej o 6 rano,przecież ona ma prawo spać....śmiech na sali.(usunięte przez administratora)
mIni 2012-08-04 21:40:24
a w jakim mieście tak się dzieje? zastanawiałam się czy nie skorzystać z ich usług... dobrze, że są takie strony!
normalny 2012-10-28 21:40:57
O kurczę , to i was walą w rogi ? Mnie przerobiła na pasztet ich filia z Lublina o pięknej nazwie In TEMPORIS , uważajcie na nich .
zlecenie... 2014-01-16 10:22:42
Tak, pieniadze sa za porzucenie pracy, szkody i tym podobne. Niestety jesli mamy do czynienia z umowa zlecenia, takie praktyki sa dozwolone... Umowa zlecenia moze byc nieplatna, jesli zlecenie nie zostalo nalezycie wykonane. Wiele osob o tym nie wie lub zapomina.
Nie tylko ta agencja ma zle opinie... Male firmy, zeby zdobyc "kontrakt" u firmy, gdzie ma byc realiowane zlecenie, tna koszty. Kosztami oczywiscie najczesciej sa wynagrodzenia dla pracownikow, z ktorych nie da sie wyzyc. Olejcie male firmy i jesli juz sytuacja zmusza Was do pracy w agencji, wybierajcie te wieksze.
magda 2014-05-30 11:03:34
Ta agencja jest beznadziejna,nie wyplacaja kasy a poz atym jak dzwonilam do nich to nikt nie odbieral ,dopiero za 100razem odebral facet i wrecz wydarl mo rde na mnie ze pieniedzy nie bedzie .....ehhhhh zenada
1
janek 2015-01-08 18:12:13
to jak w końcu jest z tą agencja, warto czy nie warto się zatrudniać u nich? chciałbym się jak najszybciej dowiedzieć na co mogę liczyć w tej firmie, bo sam zaczynam się już w tym wszystim gubić.. jak mozecie to piszcie jakieś takie najbardziej obiektywne opinie, a nie kierujcie się jakimś zalem tak naprawde.
romana 2015-03-10 19:17:32
no dobra, zakładając że na rynku takich agencji działa mnóstwo, to czym na plus wyróżnia sie ta i dlaczego powinnam wybrac zatrudnienie właśnie z ich pomocą? nie wierzę w negatywne komentarze w internecie więc najbezpieczniej będzie jeśli zapytam właśnie w ten sposób - co dobrego w MK KADRY? pozdrawiam
Mito 2015-03-28 18:27:48
Na dobrą sprawę jeżeli ktoś nie ma stuprocentowego przekonania, że będzie mógł się tu realizować to dlaczego nie spróbuje kilku różnych możliwości, w końcu opinie innych ludzi nie zawsze wydają się być wyrocznią, a zwykle są po prostu bardzo subiektywne. Wieżę, że w Piastowie można czepić się względnie dobrego pracodawcy...
nurgal 2016-05-15 18:20:43
jergo, słuchaj - praca w MK KADRACH to nie jest M JAK MIŁOŚĆ. Jeżeli komuś coś nie odpowiada to albo negocjuje z firmą albo odchodzi gdzie indziej - żadnej litości bo to nigdy nic dobrego nie przynosi. Zastanawiam się tylko jakie podstawy są w stanie zaproponować.
Zostaw swoją opinię o MK KADRY - Piastów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK KADRY