Serdecznie zapraszamy.
Nie mieli bazy obok scani tylko mają a cała scania i plac dookoła to własność Dudka tzn scania ma w Betatrans nie odwrotnie
Jest tyle opinii, ilu kierowców. Ale jedno jest pewne, Dudek jest uczciwy i wypłaca co do złotówki.
Trzeba się z Tobą zgodzić. Kto przerobił paru dziadów, wypłat na raty, wyeksploatowanego sprzętu i dziwnych kombinacji ten będzie sobie szanował robotę w BT.
A ja wam powiem ze ta firma jest oki i Stasiu tez spoko czlowiek placi w terminie i nie ma ze ee tyle,, ile masz tyle dostaniesz. Sam tam pracowalem i zaczynalem poczatek z ciezarowkami dzieki panu Staszkowi mialem okazje zaczac przygode zaraz po zrobieniu prawa jazd. Co do kierowcow faktycznie trzeba uwzac bo sa ludzie ale sa tez swinie. sam sie przekonalem o tym. ale mimo waszystko wrocil bym do bety bo nie bylo zle ;) Pozdrawiam Pana Stanislawa
a ja myślę, że o Becie piszą źle Ci, którzy tu nie mogą pracować. Kasa jak każdy wie duża, weekendy wolne też się zdarzają. Sprzęty bardzo zadbane i wszystko chodzi jak w zegarku. Może jest dyscyplina nie powiem, ale za leżenie bykiem nikt dzisiaj nie płaci. A jeśli ktoś kogoś takiego zna, to proszę o numer telefonu, poleżę sobie jak zapłacą. Ta Pani [która tu wcześniej pisała], której mąż zarabia 4400zł/m-cznie widocznie dostaje tylko część wypłaty :)) i o tym powinna porozmawiać ze swoim mężem a nie tu na forum,
mniemam iż ta opinia została wystawiona przez pracownika biurowego. Wnioskuję, to po stylu retorycznym. Pozdrawiam.
Czy firma BETATRANS Stanisław Dudek kieruje się zasadą równości w płacach kobiet i mężczyzn? Chodzi o równorzędne stanowiska.
Serdecznie zapraszamy.
Witam, co oznacza "staly nabor"? Problem w kierowcach czy w firmie???
Firma jest otwarta na nowych kierowców po prostu, czy to źle ? Czemu widzisz w tym jakiś problem? Jak widać ciężko dogodzić ludziom !!!
Jezeli "firma jest otwarta na nowych kierowcow", to oznacza nie mniej i nie wiecej, ze albo ma braki kadrowe, albo chce wymienic obecna kadre. Zakladam to pierwsze, a pomocne mi w tym sa tutejsze opinie. Jest tez oczywiscie opcja "dynamicznego rozwoju", ale... Jakis problem najwidoczniej jest, skoro jest taka sytuacja, jaka jest. I tu sie zgodze w 100% - wszystkim z pewnoscia sie nie dogodzi.
Nie ma żadnego problemu. We wszystkich dużych firmach mających 100 zestawów i więcej a taką jest Beta, zawsze była jest i będzie rotacja kierowców. Nic nie zwykłego
Pracowałem tam, krotko bo krótko , zwolniłem się bo znalazłem prace na miejscu za dobre pieniądze i tyle. Wcześniej przerobiłem trochę firm i napewno Beta względem przejrzystości wynagrodzenia , warunków pracy i taboru jest jedna z lepszych firm na rynku.
Dawno temu tam pracowales? Ile maja /mieli na czas Twojej pracy/ zestawow i czy maja baze tylko obok Scanii przy Miedzyrzeckiej w B-B?
L-4 w becie to znaczy mniej na wypłatę 2000tysoace złotych szef zabiera .
Beciok jest coś takiego jak premia uznaniowa ,nie wiem czy kiedyś o tym słyszałeś? Szef ma prawo ja zawsze zabrać, bo to jest jego dobra wola, że w ogóle ją Wam daje. Niestety jeśli w ciągu jednego miesiąca 16 kierowców nagle się rozchorowało z wiadomych powodów..., to nie dziw się ,że szef musiał podjąć jakieś kroki. Fajnie się Wam wszystkim pisze anonimowo ,ale przez takich jak Wy ,łatwo można wyłożyć nawet bardzo dobrze prosperującą firmę. Tyle w temacie .
A nie wiem, to pytanie chyba retoryczne? Odnosząc się już do tych samych l4 to potem ludzie jakoś muszą tutaj wszystko po powrocie nadrabiać? jest to jakkolwiek egzekwowane czy raczej nie ma co, bo robota stale do przodu w firmie idzie? stale powiększają zespół?
Zofia widzę ,że nudzi Ci się i żyjesz tylko tym co w Becie. Weź się za robotę i siedź mniej przed kompem. Wszystkim to wyjdzie na zdrowie .
Mam same dobre wspomnienia z ta firmą.
a dlaczego są to już tylko wspomnienia jeśli można spytać? na którym stanowisku i jaki staż udało Ci się nabić? pytam, bo ciekawa jestem jakie podwyżki potencjalnie można tu dostać, napiszesz?
Zofia bo sytuacja życiowa zmusiła mnie do wyjechania za granice. jestem w kontakcie z kierowcami i wiem,że mają się tam dobrze finansowo.
Sadzac po nicku, to zapewne "drajwer" :-))))) i to pewnie z duzym stazem - niekoniecznie w tej firmie :-))) A co do powodu zmiany, to... to taka standardowa odpowiedz - zwlaszcza jezeli komus zalezy na pozytywnym wydzwieku opinii :-)))
Wniosek odnośnie tego że ten długi staż miałby nie odbyć się tutaj w firmie wyciągasz jedynie po jakiś opiniach czy wiesz już coś więcej z własnego doświadczenia? zadeklarowałeś się wtedy jako kandydat więc w sumie byłeś już na jakiejś rozmowie? obecnie przebiega standardowo? w sumie to trudno jest się tutaj dostać? zastanawiam się po prostu nad liczbą kandydatów na jedno miejsce
Witam chciałem się wypowiedzieć bo niemoglem kiedy zostałem zwolniony z niewiadomych mi przyczyn otóż zostałem wysłany na 2 trasy w podwójnej obsadzie .Pierwsza trasa przebiegła bardzo dobrze trafiłem na bardzo fajnego kolegę który znakomicie mi wszystko wytłumaczył,lecz niemogę nic dobrego powiedzieć na temat drugiego kierowcy który jest A społeczny,już przez tel gdy z nim rozmawiałem wydawał się być bardzo oburzony sytuacja że musi jeździć z drugą osobą ,gdy dotarłem na bazę kierowca stwierdził że niema miejsca dla mnie na rzeczy w kabinie i muszę dac na naczepa mówię ok A myślę sobie to nieźle trafiłem na knura ,następnie przed zaladunkiem kierowca chwalił się że już 15 rok w transporcie w firmie 13 lat mówię ok ,przed wjazdem na firme gdzie był załadunek kierowca zakopał się jak świerzak przez 2 godziny próbował wyjechać lecz bez skutku więc stwierdził że zakładamy łańcuchy o.ktorych niemiał pojęcia jak założyć pracując 15 lat w transporcie ja je zakładałem lecz niedalem rady byłem cały mokry przez to puzniej dostałem choroby bo kierowca niepuszczal ogrzewania postojowego w kabinie twierdząc że on niemoze spać. Jakoś nas ciezarowka inna wyciagała na pasie .zaladowani wyjechalismy do Włoch na pierwszym odpoczynku o 3 w nocy kierowca wyciąga laptopa i i puszcza filmy na glosnikach w kabinie gdzie mieliśmy iść spać już Nie wytrzymałem psychicznie i zwróciłem mu uwagę że jak chce tak robić niech sobie robi będąc sam w kabinie A nie z drugim kierowca od tej pory chłop się tak obraził że nierozmawialismy już więcej zabardzo nawet był do tego stopnia bezszczelny iż nie dał mi nawet kawy zrobić na jego butli z gazem ,kiedy dzwoniłem co mam wziąść w trasę stwierdził.zebym nic nie brał bo on wszystko ma tak miał wszystko lecz dla siebie ja się stołowalem na stacjach paliw żeby jakoś ta trasę przetrwać .We Wloszech na rozładunku kierowca ten niedal awizacji rozladunkowej i z tego niedbalstwa byliśmy rozładowani dopiero 11godzin puzniej .Przez co mieliśmy bardzo napięty grafik wróciliśmy w dzień wigilji gdzie można było dzień wcześniej zjechać kilka dni puzniej zostałem wezwany do biura i otrzymałem wypowiedzenie umowy z niewiadomych mi przyczyn prawdopodobnie kierowca z którym byłem bardzo na mnie nagadał niestworzonych historii ,które Pan Staszek przyjął i stwierdził że mnie zwolni.Bardzo mi przykro że taki knur z ktorym musiałem żyć w trasie i przez niego to ja jestem ofiarą przedstawił mnie w firmie źle A Pan Staszek w to wszystko uwierzył .Pozdrawiam ogarnietych kierowcow w firmie betatrans
Bo w tej firmie pracuja sami pupilki jak szefa tak spedytora. A kierowcy obgaduja jeden drugiego. Pupilek dostaje trase w kółku drugi (usunięte przez administratora) na powrocie po 4 lub wiecej doladunkow. A jak chcesz sie zwolnic strasza dyscyplinarka i tym ze masz oddac swoja wyplate bo w Ciebie zainwestowali.
Mam pytanie ,dlaczego nie spytałeś w firmie o powód wypowiedzenia umowy, tylko tu publicznie próbujesz obsmarować firmę i kierowcę. Dlaczego nie zgłosiłeś po trasie żadnych zażaleń? Czyżby do końca jesteś szczery ? Kierowca, z którym jechałeś jako nieliczny robi w naszej firmie podwójne trasy i nigdy nie było na niego żadnej skargi . Wręcz przeciwnie kierowcy sobie chwalą jeżdżenie z nim.
Jak już mowa o podwójnych trasach to powiesz w jakim systemie się pracuje? To znaczy mam na myśli ile czasu w trasie i jaki potem odpoczynek? Podwójne obsady często się zdarzają?
Witam. Pytanko mam czy bez doświadczenia przyjmują do Firmy? Na jakie zarobki można liczyć? Pozdrawiam.
Pewnie nuwke salonu dostaniesz
Każdy nowy kierowca dostaje nowy samochód? Czy zdarza się też przejąć samochód po kimś kto odszedł z firmy?
10 tys, toż to (usunięte przez administratora) kasy. Macie jakąś preferowaną formę zatrudnienia?
Ja 9 10 tys chyba za dwa miesiące robię 4 lata i nie widzę tych piendzy a o nowym samochodzie to pomarzyć morzna lepiej piszcie prawdę że tylko nieliczne grono specjalnie traktowane tyle zarabia reszta robi to co mu dadzom i nawet narzekać nie morze bo karzom się zwalniać
To czemu tam robisz aż 4 lata ,jeśli jest tak tragicznie ? Dobrze Ci mówią żebyś się zwolnił ,po co się męczysz?
Znajomy mówi mi, że można 12000 netto wyciągnąć robiąc kółka do Włoch 5/2. Czy to prawda?
Znajomy mówi mi że można 12 000 zarobić robiąc kółka do Włoch 5/2 jak się 5 tras w miesiącu zrobi. Czy to realne?
Jak długo czekaliście na odzew z BETATRANS Stanisław Dudek? Oddzwaniają zawsze?
Witam! Byłeś już na rozmowie kwalifikacyjnej ? Zazwyczaj szef na rozmowie o wszystkim informuje.
Ja bym proponował docenić obecnych pracowników wtedy nie będzie poczeba rekrutować
Sugerujesz że obecnie nie doceniają? Chodzi ci o finanse czy co? Może rekrutują bo się rozwijają?
Polecam,masz chęci ,to będziesz zadowolony.
Jak szefostwo w BETATRANS traktuje ludzi?
Jak tam na dzień dzisiejszy z pracą w beta?przyjmują???
To fajnie że przyjmują. Trzeba mieć duże doświadczenie za kółkiem czy wystarcza dobre chęci. Weź coś doradź.
Dlaczego ta firma NIE szanuje starych, dobrych kierowców? , trzeba było odejść a szkoda Panie STASZKU bo było dobrze tylko ten szrot!!
Udzielam odpowiedzi . Stary doświadczony kierowca zna swoją wartość i szanuję się , a tam potrzeba mniej rozgarniętych ponieważ w kółku to i małpa do Włoch zajedzie , nie było tak ?
Atmosfera w miejscu pracy odgrywa ważną rolę. Jak wygląda ten aspekt w BETATRANS?
Czy BETATRANS zapewnia kartę multisportu?
Zapewnia , w jedną stronę ładujesz stal otwierasz wszystkie boki + dach + 28 pasów, nakładki , gumy itp. W drugą stronę to samo i masz taki multisport że ho ho ni i pauza 24h i znowu multisport.
A jak z wypłatami? 7 tysięcy idzie zawsze zarobić? Jak często w domu i jak długo 45h zawsze?
45h zawsze a 7tys to czasem raczej 6tys a robota Gruzja raz lepiej raz gorzej ale spedytor ogarnięty
Witam. To jak wyglądają zarobki za pracę w tym miejscu bo szczerze mówiąc teraz nie bardzo rozumiem Wasze wpisy? Te 7000 netto jest realne do osiągnięcia przy wysokim zaangażowaniu?
Witam są jakieś przyjęcia do BETATRANS
Czy BETATRANS ma ściśle ustalone godziny pracy?
Tak od poniedziałku do piątku od 8 - 15......... Co to za pytanie przecież to firma transportowa.
Witam są jakieś przyjęcia do bety bo szukam pracę jako kierowca
1) Przyjęcia do pracy są. 2) Praca się ruszyła (ale słabo) 3) Nikt z biura nad tym wszystkim nie panuje,. I CO TERAZ ?
Tak czytam i widzę ze zdolne te szofery w BECIE FIATA wozić w kołku to naprawdę trzeba wielkich fachowców ...niech posla tych pupilków na francje to dronem go będą szukać ...???????????????? P.S. Długo jeszcze będzie te pauzę kręcić bo 2 miesiące przeleciały a żuki dalej stoją na placu ...????????????
Jak się pracuje w BETATRANS Stanisław Dudek?
Zobacz opinie na temat firmy BETATRANS Stanisław Dudek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w BETATRANS Stanisław Dudek?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 2 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!