brak logo

Instytut Lotnictwa

Warszawa

Opinie o Instytut Lotnictwa

anonim 2009-03-30 21:42:03
Słowa kojarzące się z Instytut Lotnictwa (:solidna, profesjonalna, rozwojowa, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobry.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są profesjonalistami
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Instytut Lotnictwa:
Najbardziej nie podobało mi się w Instytut Lotnictwa: korporacyjne podejście
4
czlek86 2010-10-05 11:17:29
Witam!
Czy może ktoś powiedzieć coś na temat pracy w Instytucie na stanowisku inżyniera elektronika? Jestem świeżo po studiach, nie mam praktycznie żadnego doświadczenia (poza akademickim) w elektronice konstruktorskiej. Czy jest szansa, że się czegoś konkretnego tam nauczę? Jacy są ludzie, którzy tam pracują? Za wszelkie opinie dzięki.
3
anonim 2011-05-10 21:20:59
jeśli cenisz sobie stabilność, rutynę, socjał, niskie wynagrodzenie, rodzinną atmosferę, praca w sam raz dla ciebie.
Pratt&W 2011-09-27 21:26:34
No to w końcu jak jest w EDC???
1
w 2011-12-08 12:14:28
Jest dobrze. 4 lata temu z 3letnim doswiadczeniem dostalem brutto ponad 5 kafli. Od tego czasu byl kryzys i ogolnie bieda, wiec zarobki bardzo nie skoczyly do gory, ale jest za co zyc. Wtedy byla jeszcze 13. pensja, wiec o czym tu pisac.
Skoro pracujesz w P&W to o robocie nie bede Ci pisal. Pewnie jest dokladnie tak samo, liczy sie tylko pensja.
Obecnie pracuje w GE, jesli jestes dobry, to predzej czy pozniej podkupia Cie z Instytutu Lotnictwa. I tu jest lepiej niz w IL, choc wiecej papierkowej roboty.
Minus najwiekszy tej roboty - brak konkurencji w Warszawie. Jak podpadniesz, zwolnia Cie, to kaplica. Zostaniesz z kredytem hipotecznym i wyborem - stryczek czy Wisla.
ktos 2012-07-23 21:05:05
chlopie...albo jestes inzynierem albo nie! Co to znaczy, ze jak cie zwolnia to koniec, i ze nie maja konkurencji?
Q 2013-06-03 14:14:15
w instytucie lotnictwa pracują w 80 PROCENTACH same słoiki co jest warty taki fachowiec jak na swoim terenie nie umie znaleść pracy same pierdoły
Engineer 2015-11-01 22:54:47
Znalazłem ofertę z Instytutu Lotnictwa, dywizja CTK. Poszukiwany jest inżynier RF. Jakich zarobków mogę oczekiwać na tym stanowisku z moim 5 letnim doświadczeniem w tej branży? Chodzi mi o widełki płacowe. Podpowie ktoś?
6
zlywilk 2016-02-06 15:58:19
Podsumować można zdaniem: "Skala przedsięwzięcia oraz jego głupota i uciążliwość pozwala mi przypuszczać, że stoi za tym jakaś instytucja państwowa."
glass 2016-05-13 08:38:50
a co ty masz do słoików @zlywilk. Czyżby kompetencje i wykształcenie zależały od miejsca urodzenia? Może wystartujesz na specjalistę ds. zamówień publicznych? Niezbędne wykształcenie wyższe i umiejętność obsługi komputera. Znajomość kpc i asertywność też się przydadzą
2
Zostaw swoją opinię o Instytut Lotnictwa - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Instytut Lotnictwa