Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pomoc@goodjob.com.pl - 2014-10-13 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
Bzdura - 2014-10-13 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,Zawiedziona,, masz rację ,ta agencja to totalna klapa!! wyjedziesz ,a oni się nawet nie interesują losem tych ludzi co wyjechali ! odradzam każdemu .
zdjecie uzytkownika
poler - 2014-10-19 16:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bzdura - 2014-10-13 12:43:17]:
nie zgodzę się z Tobą @Bzdura. Moim zdaniem Good Job wykonuje wszystko to czego można od nich oczekiwać. Wszystkie formalności które należą do wykonania agencji pracy są dotrzymane. To co dzieje się już z Tobą w pracy i jak sobie radzisz to nie ma już raczej nic wspólnego z ich obowiązkami jako agencji
zdjecie uzytkownika
szv - 2014-10-22 10:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2014-10-06 20:05:22]:
Dzięki ci serdecznie. Krótko, zwięźle i na temat. Włączyłeś mi światełko w głowie, bo wiesz, że czasami mózg szuka rozumu w tym przypadku. Już jestem świadomy i niech see sami jeżdżą. Hejka.
zdjecie uzytkownika
Good Job - 2014-10-24 14:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-11-13 09:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ALONE32 - 2014-10-06 15:13:54]:
Niestety masz sporo racji pisząc o brudasach i alkoholikach, z którymi trzeba dzielić mieszkanie za granicą. To często życiowi uciekinierzy od niekochanych żon, mężów, dzieci, długów i rozmaitych nałogów. Tacy ludzie za granicą są anonimowi i wymieszani pod jednym dachem albo w pokoju z osobami, które w Polsce nie chciałyby mieć z nimi nic wspólnego. Taka jest niestety cena emigracji zarobkowej.
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-11-14 11:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś 20.11 do Leiden na wykładanie towaru? Wiecie coś na temat warunków mieszkalnych?
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-14 16:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-11-14 11:27:23]:
Hej:) Ja tez mam propozycje wyjazdu do Leiden ale nie mam niestety numeru sof:( Jak i gdzie się go załatwia? Czy stawki jakie proponuje agencja zgadzają się przy rozliczaniu?
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-11-15 13:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-11-14 16:38:37]:
W biurze powiedzieli mi, że numer sofi załatwia się w urzędzie w Holandii. Co do stawek to nie mam pojęcia, bo jadę pierwszy raz, może ktoś inny na ten temat się wypowie. Z jakiej miejscowości jedziesz?
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-18 11:14:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xoxo - 2014-11-15 13:36:06]:
Okolice Nowego Sącza. Jedziesz z kimś czy tylko Ty?
zdjecie uzytkownika
xoxo - 2014-11-18 12:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Beata - 2014-11-18 11:14:16]:
odezwij się na e-maila: xoxoem@op.pl
zdjecie uzytkownika
ku - 2014-11-18 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wybieram sie w tym tyg na elektronike!jedzie ktos z okolic bialegostoku??
zdjecie uzytkownika
szymon - 2014-11-19 16:58:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedzie ktos do pakowania smartfonow do Venray ? jak tak to prosze o kontakt :medyk94@gmail.com
zdjecie uzytkownika
radek - 2014-11-20 13:47:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak ktoś się zgłosił do pakowania tych smartfonów, bo w sumie jestem bardzo ciekawy jak to wygląda dokładnie. Mam nadzieje, że kilka osób na to pojechał, bo mogliby napisać opinie jak naprawdę taka praca wygląda, nie wie czy na pewno ja bym pojechał bez takiej opinii tylko na jakiś obietnicach pracodawców.
zdjecie uzytkownika
Krzysi3k - 2014-11-21 17:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam Ofertę wyjazdu do Holandii do supermarketu(Leiden/Amsterdam). Jest tam ktoś? Jakieś opinie na ten temat? wyjazd mam mieć w przyszłym tygodniu a poważnie się zastanawiam i raczej jestem na tak ale nie wiem już co o tym myśleć po tych wszystkich opiniach.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2014-11-25 08:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej:)Ja też jadę do Leiden w tym tygodniu (w czwartek). Jak chcesz, to odezwij się na e-maila: kt0308@vp.pl
zdjecie uzytkownika
SEBAViP1993 - 2014-11-25 11:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema Ja tez jade do Leiden/Amsterdam do marketu dobrze by było ugadać się wszyscy ;) Kachniarz193@gmail.com
zdjecie uzytkownika
doni - 2014-11-28 19:00:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ja też jadę w czwartek do LEIDEN , piszcie na dominikstefanski24@interia.pl
zdjecie uzytkownika
doni - 2014-11-28 19:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej ja też jadę w czwartek do LEIDEN , piszcie na dominikstefanski24@interia.pl
zdjecie uzytkownika
doni - 2014-11-28 19:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
leiden, dominikstefanski24@interia.eu pomyliłem się wyżej pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jaro - 2014-12-08 17:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób, której pojechały ostatnio do marketu na wykładanie towaru. Napiszcie jak jest? Zadowoleni? :]
zdjecie uzytkownika
lola martinez - 2014-12-09 23:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jeżeli chodzi o pracę w Venray to jest to lekka, niestresująca praca. Niestety- Jeżeli chcecie zarobić tu jakieś konkretne pieniądze to nie polecam. Godzin jest niewiele. Z zarobionych pieniędzy wystarcza na utrzymanie i naprawdę niewielkie oszczędności. Warunki mieszkaniowe w większości przypadków bardzo mizerne ( zagrzybione bungale, problemy z ciepłą wodą) za duże pieniądze (ok.90eur/tydz.). Jeżeli chodzi o wyjazd dla par- nie liczcie na dwuosobowe mieszkanie. Najprawdopodobniej dostaniecie pokój z piętrowym łóżkiem w domku pięcioosobowym. Jeżeli traficie na normalnych ludzi ok. ale bywają tu też typy z którymi ciężko żyć pod jednym dachem. Ogólnie temat rzeka..
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-18 10:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej, powiedzcie mi jak wyglądają warunki u tej agencji? wybieram sie z narzeczonym do pracy po świętach przez ta agencje i nie wiem juz co mam o tym wszystkim myśleć ? doradźcie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Panie się motały jedna przez drugą. Co innego mówiły przez telefon a co innego było w umowie! Nie polecam współpracy!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-12-18 17:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przez tą agencję zostałam skierowana do innej, mianowicie do Eurojob a tam to już inna bajka. Dowiedz się czy twoja umowa nie jest umową o skierowanie do pracy dla innej agencji. O ile się dowiesz to poczytaj o tej agencji na forach.
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-19 13:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-12-18 17:03:09]:
a no widzisz o tym to nie pomyślałam. dzięki za podpowiedz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie
x