Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kubieslaw - 2014-09-17 16:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podbijam, dziś do mnie dzwonili, opis stanowiska "Praca w sektorze logistycznym
Pakowanie urządzeń mobilnych oraz prace magazynowe" i mam mieć wyjazd w sobote albo niedzielę. może jakieś aktualne opinie?
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-09-18 08:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bym na twoim miejscu została w Polsce. jestem w Holandii, pracuje po 20h tyg a w tym tyg np mam zaledwie 12( dzisiaj kolejny dzien wolny) czekam na jakiekolwiek pieniądze i spadam stąd do ojczyzny. nie będę tu siedzieć i pracować na to żeby mi tylko odciagneli za mieszkanie i ubezpieczenie. totalna porażka.! zapewniali mnie o pracy na sortowni. 5 razy byłam w pracy ale tylko na zastepstwa. co to za robota? a ludzi z Polski cały czas przyjeżdża masa... i siedzą tak jak ja.
zdjecie uzytkownika
bomba - 2014-09-18 10:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [monia - 2014-09-18 08:15:33]:
witam,
mam wyjechać w sobotę...praca przy pakowaniu smartfonów itp.Ceva, z pośrednictwem good job(pytanie czy to jest to samo co euro job?). przez telefon pani z good job mówi ze wszystko cacy, że nikt nie zgłaszał do niej negatywnych opinii. to w końcu jest ta praca czy nie i czy wogóle ktoś pracuje normalną 38h liczbe godzin. proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-09-18 15:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bomba - 2014-09-18 10:32:19]:
Good Job jest tylko pośrednikiem pracy w polsce, oni wysyłają ludzi do różnych biur w Holandii. jeśli masz umowe od Good Job to sprawdź co masz napisane na pierwszej stronie. tam będziesz miał napisane czy do euro Job.
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-09-22 09:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej. mam jechać do magazynu, praca jako order picker Walwijk. Ktoś jest? Może powiedzieć jak jest?
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-09-22 09:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat90 - 2014-06-20 13:16:53]:
Ja również, praca jako order picker?
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-09-23 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałem ofertę na pakowanie elektroniki wyjazd na przyszły tydzien.czy warto się w to pchac??
zdjecie uzytkownika
Ziomo - 2014-09-23 21:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj rozmawiałem z paniami z agencji Good Job...dostałem dwie oferty - wózki widłowe (praca z oponami na magazynie) oraz prace agrarne (szklarnia itp.). Czytając te wpisy, poważnie sie zastanawiam czy warto ryzykować...?
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-24 10:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na agencję Good Job. Szczególnie na prace w sektorze agralnym czy produkcyjne. Na miejscu okazuje się, że ja już ta praca jest to raptem kilka dni i reszta się siedzi na domku albo na hotelu, a za mieszkanie płacić trzeba. Panie z biura ładnie wszystko opisują, a potem każą się kontaktować z firmą w Holandii, do której się pracuje... i umywają ręce z wszystkiego. Opinii o Good Job jest pełno i nie są one pozytywne, poczytajcie i uważajcie, bo byłam i wiem, co to znacyz.
zdjecie uzytkownika
fomin - 2014-09-27 19:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [marzena - 2014-09-24 10:31:31]:
hej, ale to czy z firmą nie podpisuje się umowy na jakiś określony czas pracy? czy nie ma takiego zapisku , że zobowiązani są zapewnić pewną określoną ilość godzin pracy do wypracowania? bo takie wyjazdy w ciemno gdy nie ma się pojęcia co na człowieka czeka po przyjeździe to nie należą raczej do zbyt przyjemnych...
zdjecie uzytkownika
Ja89 - 2014-10-02 12:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zizou24 - 2014-07-15 18:58:45]:
Witam,
Ponawiam pytania Zizou24 , czy Ktoś pracował na ww. stanowisku i miał zagwarantowane mieszkanie dla Pary ?
zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 14:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monia - 2014-09-18 15:32:09]:
hejka ja też mam wyjechać do pakowania smartphonu na sobote, obiecali 40 godz. widać dalej mówią co innego, a na miejscu k.pa
zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hejka. miszkałem z parami, ale i tak wszystko zależy pracodawcy i od ilości ludzi na domkach,jest to możliwe . pozdro...
zdjecie uzytkownika
ALONE32 - 2014-10-06 15:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, w tym całym zamęcie Agencji pracy jest tylko jedna wiarygodna, sprawdzona i ceniona. Randstad. Ale to już wyższe loty, reszta tych pseudo agencji to dziadostwo i wyzysk ludzi. Pojedziecie i będziecie pracować jak murzyni z czego wystarczy wam tylko na jedzenie. Miejcie trochę oleju w głowach i olejcie tych złodziei. Normalny myślący uderzy prosto do zagranicznej agencji pracy. Z własnego doświadczenia wiem ,że jak Wam się fuksnie traficie na dobrą robotę i na dobre warunki w przeciwnym razie będziecie dzielić pokój z brudasami i alkoholikami.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-10-06 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Good Job totalna masakra!!! w życiu już nigdy Nie przez to biuro!! w Polsce mówili coś innego a na miejscu było całkiem inaczej i to gorzej masakra jakas! Pani A. tak się uśmiechała w biurze w Wodzisławiu szczerzyła sie żebym pojechała ;// zyskają na naiwności ludzi . to akurat była praca na zbiorze owoców i sad miał być przy hotelu niedaleko , mieli nas kierowcy busami wozić do sadu . A okazało się że myślmy musieli jeździć (ten kto mial prawko)dali nam samochody służbowe , ale to jakaś masakra ,przez to auto o mało do wypadku niedoszło . . . stare łupy ;// i to codziennie dojeżdżaliśmy 120km . MASAKRA!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2014-10-09 14:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g0 - 2014-08-22 16:17:27]:
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. Do euro Job-a wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2014-10-09 15:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. Do euro Job-a wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
zaintereowany - 2014-10-10 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie managerze, w każdej opinii ziarno prawdy jest, a te opinie naprawdę zniechęcają, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt najdroższych opłat za zakwaterowanie i ubezpieczenie. Nie ma się co dziwić ze ludzie odpuszczają.
zdjecie uzytkownika
Aleksaner Nowak - 2014-10-13 10:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaintereowany - 2014-10-10 10:51:57]:
Szanowny/a panie/i " zainteresowany/a " proszę o kontakt do naszej firmy w celu rozmowy. Na forum często piszą agencje konkurencję i jest dla mnie nie poważne. Także jeszcze raz apeluje do tego żeby dane problemy rozwiązywać na bieżąco i z konkretną osobą. Zapraszam serdecznie do kontaktu osobistego. Ja nie gryzę a mogę pomóc w razie jakiś problemów związanych z nasza agencja.
zdjecie uzytkownika
pomoc@goodjob.com.pl - 2014-10-13 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
Bzdura - 2014-10-13 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,Zawiedziona,, masz rację ,ta agencja to totalna klapa!! wyjedziesz ,a oni się nawet nie interesują losem tych ludzi co wyjechali ! odradzam każdemu .
zdjecie uzytkownika
poler - 2014-10-19 16:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bzdura - 2014-10-13 12:43:17]:
nie zgodzę się z Tobą @Bzdura. Moim zdaniem Good Job wykonuje wszystko to czego można od nich oczekiwać. Wszystkie formalności które należą do wykonania agencji pracy są dotrzymane. To co dzieje się już z Tobą w pracy i jak sobie radzisz to nie ma już raczej nic wspólnego z ich obowiązkami jako agencji
zdjecie uzytkownika
szv - 2014-10-22 10:58:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zawiedziona - 2014-10-06 20:05:22]:
Dzięki ci serdecznie. Krótko, zwięźle i na temat. Włączyłeś mi światełko w głowie, bo wiesz, że czasami mózg szuka rozumu w tym przypadku. Już jestem świadomy i niech see sami jeżdżą. Hejka.
zdjecie uzytkownika
Cała prawda - 2014-10-22 13:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DLA TYCH CO NIEWIEDZĄ JAK FUNKCJONUJĄ TAKIE FIRMY: DLA AGENCJI KOSZT ZAKWATEROWANIA JEST PRAWIE DWUKROTNIE NIŻSZY OD OPLATY UISZCZANEJ PRZEZ PRACOWNIKA, ZATEM FIRMA ZARABIA JUŻ NA SAMYM FAKCIE PRZEBYWANIA POLSKICH NIEWOLNIKÓW NA LOKACJI WIĘC OPŁACA IM SIĘ SPROWADZAĆ NOWYCH LUDZI CHOĆBY PO TO ABY PRACOWALI PO 20 H/TYDZIEŃ (WAŻNE ŻE PŁACĄ ZA MIESZKANIE). PO ZA TYM, ZA DOJAZD DO MIEJSCA PRACY, PLACI PRACODAWCA, WIĘC POBIERANIE DODATKOWYCH OPŁAT ZA TRANSPORT TO CZYSTY (WY)ZYSK! - TAK FUNKCJONUJE MIĘDZY INNYMI AGENCJA AXELL Z OPOLA, CO DO TEJ NIE MAM PEWNOŚCI BO NIEKORZYSTALEM Z ICH USŁUG ALE WIĘKSZOŚĆ OPINI WSKAZUJE NA PODOBNY "MODEL BIZNESOWY".
zdjecie uzytkownika
Good Job - 2014-10-24 14:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x