Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-18 10:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hej, powiedzcie mi jak wyglądają warunki u tej agencji? wybieram sie z narzeczonym do pracy po świętach przez ta agencje i nie wiem juz co mam o tym wszystkim myśleć ? doradźcie
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-12-18 17:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja przez tą agencję zostałam skierowana do innej, mianowicie do Eurojob a tam to już inna bajka. Dowiedz się czy twoja umowa nie jest umową o skierowanie do pracy dla innej agencji. O ile się dowiesz to poczytaj o tej agencji na forach.
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-19 13:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lola - 2014-12-18 17:03:09]:
a no widzisz o tym to nie pomyślałam. dzięki za podpowiedz.
zdjecie uzytkownika
WOMEN - 2014-12-22 23:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wybiera się w styczniu 2015 do Ijsselmuiden w Holandi do pracy przy pomidorach? Dostłam prpozycje która przyjełam.Nie wiem co robic jechac tam czy nie? Prosze o kontakt na @ kstenia3@op.pl
zdjecie uzytkownika
Moncia - 2014-12-23 11:54:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jakie sa warunki pracy i mieszkaniowe w Wassenar ? Wybieramy sie z narzeczonym tam 27.12 mamy pracowac na produkcji drobiu, a strach mam po opiniach tej agencji i wg pracy. piszcie szczerze.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2015-01-04 16:10:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś był w Ijsselmuiden w Holandi przy pomidorach?Jak tam jest?Prosze o opinie
zdjecie uzytkownika
majka26 - 2015-01-05 19:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś jedzie na kompletowanie urządzeń mobilnych w styczniu ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-06 12:01:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy to prawda ze agencja nie bierze osób powyżej 23 roku życia ?
zdjecie uzytkownika
manio221 - 2015-01-07 19:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [majka26 - 2015-01-05 19:14:13]:
ja jade:D
zdjecie uzytkownika
Dela - 2015-01-09 23:13:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Moncia - 2014-12-23 11:54:56]:
Moncia ja tez się wybieram z narzeczonym za granice , bo w tej Polsce to niczego się człowiek nie dorobi. . Powiedz mi skąd jesteście? może razem cos pokombinujemy nad wyjazdem.
zdjecie uzytkownika
x - 2015-01-10 12:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dlugo czekaliscie na wyjazd do pracy? bo my chcielismy wyjechac i tak czekamy i czekamy.
zdjecie uzytkownika
Good Job - 2015-01-12 12:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny/a panie/i " zainteresowany/a " proszę o kontakt do naszej firmy w celu rozmowy. Na forum często piszą agencje konkurencję i jest dla mnie nie poważne. Także jeszcze raz apeluje do tego żeby dane problemy rozwiązywać na bieżąco i z konkretną osobą. Zapraszam serdecznie do kontaktu osobistego. Ja nie gryzę a mogę pomóc w razie jakiś problemów związanych z nasza agencja.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-01-12 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdzierają kase z człowieka,nic nie zarobisz.jaka kolwiek inna agencja aby nie ta.jak by była dobra nie miałaby jedynie negatywów to tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
JUSIA - 2015-01-13 10:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nA FACEBOOK na ich stonie też sporo negatywów a to mówi samo za siebie.
zdjecie uzytkownika
laada - 2015-01-17 15:26:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ostatnio dzwonili do mnie z oferta do pracy w szklarni praca podobno od 9 lutego? czy ktoś się wybiera?
zdjecie uzytkownika
******** - 2015-01-25 18:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moj syn wyjechał wczoraj i jest juz na miejscu,nie polecam tej firmy,nawet nie ma na czym ciepłego jedzenia zrobic,szok
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-01-29 11:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować i pomóc. Do agencji zagranicznych wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
pomoc@goodjob.com.pl - 2015-01-29 11:46:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy serdecznie. Firma Good Job posiada sektor który zajmuje się pomocą kandydatom którzy pracują przez naszą agencję w Holandii. Zapraszamy do wysyłania informacji mailowo pod adres pomoc@goodjob.com.pl. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. UWAGA : Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawia zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
mona - 2015-01-29 14:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wybieram się na szklarnie z koleżanką od 9 ;) a wszystkim, którzy wypisują setki bzdur polecam sprawdzic inne agencje, szału nie ma ;)
zdjecie uzytkownika
kamila l - 2015-02-01 15:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hejka. Moim zdaniem goodjob na tle paru innych agencji przez które jechalam wychodzi nanaprawde dobrze. AHolandia jak to holandia, trawa i alkohol. Ogólnie polecam agencje, tajne laski tam pracują, które znają się na rzeczy.
zdjecie uzytkownika
motylek - 2015-02-07 22:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam.Moj syn dostal oferte pracy na szklarni od srody ma zaczac.Sytuacja jest ciezka gdyz, w firmie w ktorej pracowal zostal wyrzucony jak smiec z dnia na dzien, z wieloma innymi.Pracowal dwa razy w tygodniu.Chociaz do pracy mial byc dojazd chodzil pieszo 5 km w jedna strone.Sytuacja wygladala tak ze czesto po powrocie dzwonili ze praca jest i ma wrocic.Hotel to masakra myszy w pokoju i kuchni brak ogrzewania w czapkach i rekawiczkach ludzie spali.Dodam ze bardzo skutecznie wykanczali czlowieka psychicznie.Farelki w pokoju nie mozna bylo miec gdyz, oszczednosci i to bylo kolejnym powodu tez wyrzucali z pracy.Czekam i szczerze mowiac boje sie .Tak wiec , czekam i mam nadzieje ze o firmie Good Job bede mogla ja i moj syn napisac pochlebna opinie.
zdjecie uzytkownika
jeti - 2015-02-10 19:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napiszcie coś o pracy w Schuttorf Niemcy przy kurczakach.jakie warunki mieszkaniowe?,ludzie?,jaka odległość na firme?wszystko ,wszystko co wiecie.z góry DZIĘKI
zdjecie uzytkownika
ridd - 2015-02-12 12:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ktos zostal przesuniety na poniedzialek nablizszy na szklarnie ? Jade z Holandii takze moze cos konkretniej od normalnej osoby, bo czytajac komentarze kazdej firmy wydaje mi sie ze pisza ludzie ktorzy poprostu nie potrafili sobie poradzic za granica, albo maja do kogos zal bo nie zrobilli tego co mieli ;). Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Panie się motały jedna przez drugą. Co innego mówiły przez telefon a co innego było w umowie! Nie polecam współpracy!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Anne - 2015-02-27 15:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .
Może mi ktoś powiedziec jak rozliczyc się ? chodzi mi o pit z holandii.
Pracowałem w Holandii w wakacje na sezonówce w AB OOST.

Pomóżcie . Z góry dzięki za odp
zdjecie uzytkownika
Janek - 2015-02-28 07:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak często organizowane są prace za granicą? Chciałbym jak najszybciej wyjechać, ponieważ czas najwyższy zacząć nieco godniej żyć a nie tylko za najniższą krajową się męczyć i liczyć każdy grosz, planując czy w tym miesiącu pójdzie na rachunki czy pójdzie na czynsz. Sytuacja tutaj pokazuje troszeczkę to wszystko jak nie powinno być.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie