logo GOOD JOB Alicja Nowak

GOOD JOB Alicja Nowak

Wodzisław Śląski

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

norbert 2015-10-20 03:04:20
Faktycznie podejrzanie brzmi ten wpis, ale z drugiej strony chyba agencja eu-people i manpower nie zatrudniałyby jednej osoby, a przecież informacja o tych agencjach jest w jednej opinii, może faktycznie agencje mają lepsze stawki. Przydałby się jednak jakiś konkret, do którego można by się odnieść, może jakieś porównanie?
skl 2015-10-28 08:24:18
chore chore prosze was uwarzajcie na nich ja tam pojechałem do biura w nl to siedzi z 35 osob , papiery wypełniasz sam poleciałem na mycie maszyn po produkcji , ta w pl obiecała pani paulina 14 euro brutto plus doatki itp ccuda nie widy ze pracy bede miał 6 razy w tyg po 4 h a tu kurcze 8 h w tygodniu NIE JEDZIECIE TO SA OSZUSCI OSZUSCI OSZUSCI , czy oni nie maja suimenia by ludzi wysyłac pieniadze w bloto zadłuzenie poszło co zrobic jz chyba w pl 1800 wole niz ich 800 euro ze musisz wyzyc u nich w nl chodzisz jak zbity czlowiek tam a inni pracua za duzo wieksze stawki ten łysy holender z biura ja go pytam jak to jest co innego mi mowili w pl przez tel a ten z morda na mnie ze jak bym mial 14 euro brutto musiał bym nosic taka marynarke jak on i jezcze wyskakuje dalej ze myslisz ze moja praca jest fajna tak mi sie wydaje bo ja mu mowie ze sie zamienie z nim to sie tak zapalil ze on ponad 10 osob pod soba i ze co on niby cpa i pokazuje mi ze po nosie myslisz ze wale taki znak dotknał nosa wtajemniczenie wiedza o co chodz a był tak nacpany kokaina ze ja pierdzeiele ludzie to frajer zwykly EMZNELO uwazaj na niego swir jakis
nabrany 2015-11-10 10:50:39
Zdecydowanie nie polecam. Ilość godzin śmieszna lub wprost zerowa, a kwatery pod adresem Haestrechtstraat 24. Kaatsheuvel to czysta kpina.
1
Biuro Good Job 2015-11-10 12:34:45
Witam. Ta opinia nie dotyczy naszej agencji! Nie pracuje u nas Pani Paulina, ani tym bardziej nie obiecujemy nikomu fałszywych stawek.
1
szygt 2015-11-25 19:32:31
Wszystko powinno być zawarte w umowie, jeśli ktoś nie czyta umowy to może być potem nieco zaskoczony, no ale raczej właśnie Good Job oferuje good job. Nie ma co narzekać, chyba że komuś nie chce się pracować i liczy na jakąś taryfę ulgową, no wtedy już nic się z tym nie zrobi. Ale zarobki w euro do czegoś jednak obligują.
Didi 2016-01-18 12:19:52
Hej. Mam do was pytanie. czy ktoś w listopadzie w grudniu bądź teraz jest w agencji good job ? chce wyjechać z chłopakiem do pracy do holandii do bunchoten do ppiekarni ale widzę, że zdania są podzielone co do tej agencji. napiszcie swoją opinie . nie cchcemy pojechac tam tylko po to zeby zaraaz wracać. Pozdrawamm
Bundy 2016-01-18 21:41:38
Ostatnio poszukują kogoś na stanowisko Praca na magazynie – zbieranie zamówień ( order picker ) i z tego co czytałem, to jest tam umowa o pracę, chyba warto jeśli szukacie
Serenity 2016-02-04 04:36:35
Agencje pracy typu GoodJob (co za przewrotna nazwa) w Polsce otrzymują ok. 300 Euro (chyba, że już więcej, Pani Nowak?) za każdego ściągniętego z Polski pracownika więc nie dziwcie się, że przyjeżdżacie do Holandii i nie ma dla Was pracy bo oni załatwiają Wam tylko przejazd busem, za jazdę którym płacicie krocie (a można samemu znaleźć w necie tańsze przejazdy pol-hol, po konkurencyjnych cenach albo wręcz z Blabla-czami); kąt dzielony z lokatorami-za który musicie zapłacić i pracę na kilkanaście godzin,z której ściągną Wam opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie a na życie czasem cieniutko z tego starcza, nawet po holenderskich promocjach w sklepie.
Szukajcie sprawdzonych w guglu agencji pracy(po niderlandzku to uitzendbureau (okey są tam: Pran, E and A, Axell, Eurowork, T and S Group - uważajcie na: Otto, Covebo, tutejszy GoodJob)Jeśli znacie język angielski można startować przez ichniejsze bez polskiego pośrednika: Tempo-Team,Adecco,Olympia itp.
Jadąć do elektroniki lub magazynów - kupcie sobie tu wentylowane buty ze stalowymi podnoskami (stahl-capy) bo za tamtejsze plastikowe zapłacicie agencji po 30 eu a nie nadają się do chodzenia (odparzenia, otarcia, smród po kilku godzinach)
Jeśli Agencja w Polsce nie ma swojego odpowiednika w Holandii-to znaczy, że to naciągacze i naganiacze, nie biorący za nic odpowiedzialności(łatwo sprawdzić w necie) za to kasę za Was-bardzo chętnie.Kontakt się skończy po wejściu do autobusu.Darujcie sobie napalanie się na obietnice cudów wianków - pracownicy agencji TUTAJ nie mają bladego pojęcia dokąd Was posyłają i co Was TAM będzie czekało, nie wiedzą co macie zabrać, jak będziecie pracować a rzeczywistość to z reguły 180 stopni od wciskanej tu euforycznej wizji dobrobytu.
Na miejscu - kto może niech się przeprowadza na prywatne pokoje bo są w tej samej cenie (a czasem nawet tańsze) co pokoje dzielone z 3 innymi osobami na agencyjnych lokacjach (czyli mieszkaniach) a komfort życia - nieporównywalny.
Jest multum stron polskojęzycznych jak wiatrak. enel, niedziela. enel gdzie znajdziecie mnóstwo przydatnych informacji i ogłoszeń.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :) ..... ale nie z GoodJob
zjazd 2016-02-05 17:27:01
Wymienione agencje wcale nie są lepsze też można się na nich ostro przejechać wystarczy poczytać komentarze o tych agencjach. Agencje niczego nie gwarantują i są tylko do pracy tymczasowej. Jak będa chcieli kogoś wywalić bez powodu to wywalą ale jak się nie ma znajomości to niestety na agencjach się kończy często. Najgorzej gdy polaczków wyrzucą z pracy a nie z domu wtedy trzeba znosić nadal ich towarzystwo siedzą i na nerwy działają ale to jest w wielu agencjach. Niektóre trzymają takich bez pracy i z dnia na dzień coraz bardziej są uchlani bo nie mają co ze sobą zrobić. Wyjazd z każdą agencją to jest ryzyko
greg 2016-02-07 11:54:12
na każdej agencji można się przejechać, tak jak i na każdej, nawet najmniejszej firmie. Według mnie Good Job i tak daje sobie nieźle na rynku radę, mało mają wpadek.
1
Andzia 2016-02-25 15:31:41
Witam razem z chłopakiem mamy wyjazd w niedziele na oferte pracownik szklarni może może ktoś jedzie ? po przeczytaniu opinii bardzo sie wahamy :/
Sylwia 2016-02-25 16:44:11
Siema wraz z mężem też dostaliśmy taką ofertę tylko wyjazd mamy w innym terminie
Andzia 2016-02-26 10:55:12
I zdecydowaliście jechać ? na kiedy macie termin ? My czekamy na tel od pani z biura czy w niedziele mamy jechać czy w nas. tyg .
jaroo 2016-02-26 17:04:30
A ja myślę ze jak komuś majty w kroku przeszkadzają i robota mu straszna to będzie narzekał, narzekają Ci co jadą tam pić i ćpać , a pozniej kasy sie szuka.Moje pytanie jest takie ? to po jaka cholerę jedziecie przez agencję pracy , jedźcie na własną łapę i nie będziecie narzekać , a z nieba kasa nie kapie trzeba na nią zapracować a jeśli nie macie godzin to znaczy ze Holender na was narzeka
1
jaroo 2016-02-26 17:04:30
A ja myślę ze jak komuś majty w kroku przeszkadzają i robota mu straszna to będzie narzekał, narzekają Ci co jadą tam pić i ćpać , a pozniej kasy sie szuka.Moje pytanie jest takie ? to po jaka cholerę jedziecie przez agencję pracy , jedźcie na własną łapę i nie będziecie narzekać , a z nieba kasa nie kapie trzeba na nią zapracować a jeśli nie macie godzin to znaczy ze Holender na was narzeka
2
Sylwia 2016-02-26 17:35:07
Odezwij się do mnie na maila sylwiamalyska@Onet.pl to wszystko Ci opowiem ;))
patologia 2016-02-26 20:06:50
wiatrak wiatrakiem,praca pracą,agencja pracy agencją pracy(oby nie pollux) lecz najważniejsze to z kim mieszkasz.Niestety to prawda o polaczkach cebulaczkach za granicą, tu sie ładnie uśmiecha a z drugiej strony gdy tylko sie odwrócisz to ci nóz w plecy wsadzi. Możesz niewiadomo jak w pracy sie wykazywać,ręce zdzierać to i tak nie pomoże i tu nie tyle chodzi o wiatraka ktory jest niezadowolony z pracownika a bardziej o zawistnych polaków cebulaków. Nagada taki jeden z drugim bajek do koordynatora i sie nie wybronisz.Całe starania pójdą w niebyt.Dlatego też warto pare groszy wiecej zapłacić za kwatere i miec spokoj. Moja rada jak najdalej od polaków cebulaków-cześć ,cześć i nic wiecej
1
ciekawy. 2016-04-03 15:54:02
Prosze o odpowiedź czy są tam jakieś bungalow shit parki? czy jakies normalne mieszkania. najlepiej podajcie adresy. obczaje google zanim się tam udam.
romek 2016-04-08 14:35:06
niestety nie znam adresów, ale wydaje mi się, że kiedyś jeszcze szukali ludzi u nich do pracy na magazynie na pewno.
kris.mex 2016-04-09 09:49:41
witam
jak jest z good job w miare agencja bo mam zamiar sie wybrac do obsługi maszyny do etykietek
prosze o jakies opinie
monia87 2016-04-20 12:07:13
Witam serdecznie. Pracował ktoś na szklarni Orchidei w Moerkapelle? Proszę o jakieś informację na temat pracy w tej firmie. Ponieważ dostałam tam ofertę pracy i zastanawiam się jak to faktycznie wyglada. Pracowałam wcześniej 3 lata w Holandii w jednej firmie a teraz chciałabym wrócic. monia807@interia.pl
Patol33 2016-04-28 13:02:10
Ja mam jechac teraz jako order picker na magazyn W Walwijk. Jakie tam są zakwaterowania ?Jak praca ? podobno nie bungalow tylko domki. Moze ktoś wie ? prosze o jakieś info. Pozdrawiam
taja 2016-04-28 14:28:21
Witam wraz z chłopakiem dostaliśmy ofertę pracy w De przy kurczakach .. Ktoś się orientuje jak to wygląda ?
artur 2016-05-04 12:56:54
witam. dostałem propozycje pod Schinjdel jako order-picker. jesli jest ktos kto tez dostał to dajcie znac, jade własnym autem z lubuskiego
tomek 2016-05-04 16:22:43
Artur, jak tam z zakwaterowaniem? domek hotel ? sa godziny w pracy ? jakie tam opinie osob na temat tej agnecji na miejscu ? Dzieki z góry, czekam na odpowiedz.
Maciek 2016-05-10 19:08:47
Witam, szukam pracy i jestem zainteresowany współpracą z nimi, ale nie widzę aktualnych ofert, może ktoś, coś wie?
Aleksander Nowak 2016-05-13 12:32:15
Witam wszystkich kandydatów, którzy szukają informacji na temat naszej agencji. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości to zapraszam do kontaktu osobistego lub tel. pod numerem 535 474 535. Jesteśmy do Pastwa dyspozycji w godzinach od 8-16. Forum goł łork nie jest prawdziwe i obiektywne. Na tym forum głównie opinie wypisują hejterzy którzy dostają zapłacone za szykanowanie agencji X. Miałem telefony od takich osób z taką propozycją : 150 zł na m-c - nie skorzystałem! Druga sprawa: zamieściłem kilka wątków wyjaśniających oskarżenia naszej agencji, ale dziwnie zaginęły :) Także jeśli szukacie wiarygodnych opinii to proszę nie tu..
podaje namiary na nas: 535 474 535, maila: pomoc@goodjob.com.pl
Aleksander Nowak 2016-05-13 12:33:56
Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " )
Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :)

Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : pytanie@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535

Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania sie z nimi.
Oszukany 2016-05-20 16:21:05
firma good job i aboost to jedna wielka porażka!!! nie polecam ich NIKOMU. jak dostałem solarise to wyszło mi za 52h ciężkiej pracy 5.15 euro na h. mojej dziewczynie 3.33 euro. jednym slowem to sa zlodzieje nic wiecej wykorzystuja ludzi i odbijaja twoje pieniądze na różne kary.
1
Marko Polo 2016-05-31 16:24:08
Panu powyżej zanim zacznie tłumaczyć negatywne opinie "szeptanym marketingiem" proponuje najpierw douczyć się co to jest :D. Co do samej firmy, jeździłem z nimi jeździłem z innymi firmami i nie widzę żadnej różnicy. Tak naprawdę wszystko zależy od ślepego trafu, jak macie szczęście będziecie robić jak nie macie no cóż....jak już człowiek jest na miejscu, pośrednik z Polski nie ma wpływu na to co się tam dzieje.
romek 2016-06-19 21:27:34
Przecież pilnowanie sklepu i towarów nie jest niczym zadziwiającym jak jest się sprzedawcą. Są to główne obowiązki, więc w czym problem, ale czy wypłata jest na czas? Pozdrawiam
kaara 2016-07-05 16:14:39
Ja rownież zainteresowałm sie tym ogłsozeniem, mój angielski jest komunikatywny, jednka nie mam doswiadczeniea na wozkach widlowych a widzialam,ze to mile widziane może nie dykwalifikuja z tego powodu? Podobno umowa na pół roku jest i praca w pełnym wymiarze godzin
niezdecydowana88 2016-07-05 16:20:25
Cześć. :) Kto z Was planuje wyjechać teraz do Holandii (Waalwijk/Tilburg) jako pracownik magazynu (Apple&Dell) za pośrednictwem tej Agencji Pracy? Ktoś wyjeżdżał do takiej pracy w zeszłym roku? Pozdrawiam.
2
Waleń 2016-07-05 18:39:30
No generalnie jest naprawdę fdość sensownie pod wieloma względami organizatorskimi, ja tam jestem zdecydowanie na tak
Tomek 2016-07-13 18:04:24
Hej. Czy już jesteś na miejscu?? Jeśli możesz napisz do mnie bo być może tam pojadę. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. tmpracaeu@gmail.com
Tomek 2016-07-13 18:29:55
Hej Waleń. Jeśli możesz napisz do mnie bo być może tam pojadę. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. tmpracaeu@gmail.com
rf 2016-07-13 18:42:29
teraz to caly czas mozna do nich aplikowac jako prascownik magazynbu jeszcze przez wakcje da rade sie załapac
Mateusz92 2016-07-17 00:11:52
Witam wraz z kolega wybieramy się z tą agencją do pracy w magazynie w okolicach ventaray czy był już tam ktoś czy jest sens czy lepiej nie marnować sobie życia .
Mateusz92 2016-07-17 00:12:10
Witam wraz z kolega wybieramy się z tą agencją do pracy w magazynie w okolicach ventaray czy był już tam ktoś czy jest sens czy lepiej nie marnować sobie życia .
kaara 2016-07-17 08:44:25
Skoro już sie wybieracie to chyba wszystko załatwione? wiec odwrotu nie ma?
niezdecydowana88 2016-07-17 22:22:34
bałam się jednak samotnego wyjazdu i możliwego przekrętu, więc nie skorzystałam z oferty pracy
roma 2016-07-17 22:23:33
z tego co wiem firma jest solidna uczciwa, nie musisz się obawiać
Robcik 2016-07-21 09:48:16
Witam, chcemy jechać ze znajomymi do pracy w szklarni w okolicach Dronten, był ktoś jakieś opinie? Czytając w internecie opinie ciężko ocenić co jest prawdą a co nie, jeśli jest jakiś dobry człowiek, który tam pracował lub pracuję i chce coś powiedzieć od Siebie dajcie znać :) Wyjazd za tydzień. Z góry dziękuję. mail : jay2009@o2.pl
Najc 2016-07-21 11:18:34
GOOD JOB Alicja Nowak widzę całkiem nieźle się rozwija, na początku wiele osób nie wierzyło w to, że firma będzie super działać, a teraz obsługuje pół europy
ddd 2016-07-31 20:12:45
byłem tydzien w dronten wywaliłem ponad tysiąc zł żeby tam sie znalesc gdzie okazalo sie ze przez tydzien siedzialem bez pracy oszusci nic wiecej GOOD JOB nie polecam nawet najgorszemu wrogowi oszusci
er 2016-07-31 21:35:00
@Najc widze ze szukaja teraz pracownika magazynu w Holandii czytalem to ogloszenie i sami napisali ze wymagana jest tutaj miedzy innymi komunikatywna znajomość języka angielskiego motywacja do pracy mile widziane doświadczenie na wózkach EPT ktos chetny?
AAA 2016-08-05 11:28:55
WYBIERA SIE KTOŚ DO "OGRODNICTWA" OKOLICE DRONTEN ? WIE KTOŚ COŚ O TYM ? WARTO WYJECHAC ? STAWKA PODOBNO 9,34 BRUTTO
As 2016-08-05 12:02:44
No ja miałem nadzieję, że tutaj ktoś coś powie o tym temacie wyjazdowym, bo chyba ma mieć to miejsce
kkkamil 2016-08-15 09:56:53
czesc i wiesz cos na ten temat wujazdu itd bo tez o tym myslle
J 2016-08-15 10:12:19
No wiesz co, na temat wyjazdu powiem Ci tak, że wszystko jest w porządalu, ogólnie chyba wszyscy wiedzą, że warunki są naprawdę znośne, więc nie wiem co
Zostaw swoją opinię o GOOD JOB Alicja Nowak - Wodzisław Śląski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak