Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
monika1991 - 2014-08-28 21:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wyjeżdza ktoś w niedziele - 31.08 do Holandii, Marknesse ?
zdjecie uzytkownika
michał31 - 2014-09-06 08:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie.
Jakieś 2 miesiące temu była oferta pracy do pakowania wyżej wspomnianych smartfonów w NL. wysłałem swoje CV a po 3 dniach zadzwoniłem, żeby uzyskać więcej informacji na temat zakwaterowania, warunków mieszkaniowych itp. Wszystkie informacje zostały mi przekazane, po czym odbył się krótki dialog pomiędzy Panią rekrutantką a Mną oczywiście po angielsku. Pani zapewniła, że w ciągu tygodnia otrzymam termin wyjazdu. Telefon nie zadzwonił do tej pory i chyba dobrze, bo włos się jeży na głowie od tych opinii. Z drugiej strony to cholera wymagam kultury od ludzi, wypadałoby zadzwonić (nie ma pracy, albo coś w tym stylu. Gów.o nie firma!! Poszukajcie innej, lepszej agencji, nie podejmujcie decyzji na kolanie. Bo potem będzie zgrzyt zębów.
zdjecie uzytkownika
alex - 2014-09-15 13:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, czy ktoś miał okazję jechać do NL pakować smartfony i Xboxy?
Proszę o opinię.
zdjecie uzytkownika
kubieslaw - 2014-09-17 16:35:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podbijam, dziś do mnie dzwonili, opis stanowiska "Praca w sektorze logistycznym
Pakowanie urządzeń mobilnych oraz prace magazynowe" i mam mieć wyjazd w sobote albo niedzielę. może jakieś aktualne opinie?
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-09-18 08:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym na twoim miejscu została w Polsce. jestem w Holandii, pracuje po 20h tyg a w tym tyg np mam zaledwie 12( dzisiaj kolejny dzien wolny) czekam na jakiekolwiek pieniądze i spadam stąd do ojczyzny. nie będę tu siedzieć i pracować na to żeby mi tylko odciagneli za mieszkanie i ubezpieczenie. totalna porażka.! zapewniali mnie o pracy na sortowni. 5 razy byłam w pracy ale tylko na zastepstwa. co to za robota? a ludzi z Polski cały czas przyjeżdża masa... i siedzą tak jak ja.
zdjecie uzytkownika
bomba - 2014-09-18 10:32:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monia - 2014-09-18 08:15:33]:
witam,
mam wyjechać w sobotę...praca przy pakowaniu smartfonów itp.Ceva, z pośrednictwem good job(pytanie czy to jest to samo co euro job?). przez telefon pani z good job mówi ze wszystko cacy, że nikt nie zgłaszał do niej negatywnych opinii. to w końcu jest ta praca czy nie i czy wogóle ktoś pracuje normalną 38h liczbe godzin. proszę o odp.
zdjecie uzytkownika
monia - 2014-09-18 15:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bomba - 2014-09-18 10:32:19]:
Good Job jest tylko pośrednikiem pracy w polsce, oni wysyłają ludzi do różnych biur w Holandii. jeśli masz umowe od Good Job to sprawdź co masz napisane na pierwszej stronie. tam będziesz miał napisane czy do euro Job.
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-09-22 09:51:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. mam jechać do magazynu, praca jako order picker Walwijk. Ktoś jest? Może powiedzieć jak jest?
zdjecie uzytkownika
Janka - 2014-09-22 09:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mat90 - 2014-06-20 13:16:53]:
Ja również, praca jako order picker?
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-09-23 17:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też dostałem ofertę na pakowanie elektroniki wyjazd na przyszły tydzien.czy warto się w to pchac??
zdjecie uzytkownika
Ziomo - 2014-09-23 21:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzisiaj rozmawiałem z paniami z agencji Good Job...dostałem dwie oferty - wózki widłowe (praca z oponami na magazynie) oraz prace agrarne (szklarnia itp.). Czytając te wpisy, poważnie sie zastanawiam czy warto ryzykować...?
zdjecie uzytkownika
marzena - 2014-09-24 10:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na agencję Good Job. Szczególnie na prace w sektorze agralnym czy produkcyjne. Na miejscu okazuje się, że ja już ta praca jest to raptem kilka dni i reszta się siedzi na domku albo na hotelu, a za mieszkanie płacić trzeba. Panie z biura ładnie wszystko opisują, a potem każą się kontaktować z firmą w Holandii, do której się pracuje... i umywają ręce z wszystkiego. Opinii o Good Job jest pełno i nie są one pozytywne, poczytajcie i uważajcie, bo byłam i wiem, co to znacyz.
zdjecie uzytkownika
fomin - 2014-09-27 19:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marzena - 2014-09-24 10:31:31]:
hej, ale to czy z firmą nie podpisuje się umowy na jakiś określony czas pracy? czy nie ma takiego zapisku , że zobowiązani są zapewnić pewną określoną ilość godzin pracy do wypracowania? bo takie wyjazdy w ciemno gdy nie ma się pojęcia co na człowieka czeka po przyjeździe to nie należą raczej do zbyt przyjemnych...
zdjecie uzytkownika
Ja89 - 2014-10-02 12:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zizou24 - 2014-07-15 18:58:45]:
Witam,
Ponawiam pytania Zizou24 , czy Ktoś pracował na ww. stanowisku i miał zagwarantowane mieszkanie dla Pary ?
zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 14:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monia - 2014-09-18 15:32:09]:
hejka ja też mam wyjechać do pakowania smartphonu na sobote, obiecali 40 godz. widać dalej mówią co innego, a na miejscu k.pa
zdjecie uzytkownika
brk23;[[ - 2014-10-02 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hejka. miszkałem z parami, ale i tak wszystko zależy pracodawcy i od ilości ludzi na domkach,jest to możliwe . pozdro...
zdjecie uzytkownika
ALONE32 - 2014-10-06 15:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, w tym całym zamęcie Agencji pracy jest tylko jedna wiarygodna, sprawdzona i ceniona. Randstad. Ale to już wyższe loty, reszta tych pseudo agencji to dziadostwo i wyzysk ludzi. Pojedziecie i będziecie pracować jak murzyni z czego wystarczy wam tylko na jedzenie. Miejcie trochę oleju w głowach i olejcie tych złodziei. Normalny myślący uderzy prosto do zagranicznej agencji pracy. Z własnego doświadczenia wiem ,że jak Wam się fuksnie traficie na dobrą robotę i na dobre warunki w przeciwnym razie będziecie dzielić pokój z brudasami i alkoholikami.
zdjecie uzytkownika
Zawiedziona - 2014-10-06 20:05:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Good Job totalna masakra!!! w życiu już nigdy Nie przez to biuro!! w Polsce mówili coś innego a na miejscu było całkiem inaczej i to gorzej masakra jakas! Pani A. tak się uśmiechała w biurze w Wodzisławiu szczerzyła sie żebym pojechała ;// zyskają na naiwności ludzi . to akurat była praca na zbiorze owoców i sad miał być przy hotelu niedaleko , mieli nas kierowcy busami wozić do sadu . A okazało się że myślmy musieli jeździć (ten kto mial prawko)dali nam samochody służbowe , ale to jakaś masakra ,przez to auto o mało do wypadku niedoszło . . . stare łupy ;// i to codziennie dojeżdżaliśmy 120km . MASAKRA!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2014-10-09 14:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [g0 - 2014-08-22 16:17:27]:
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. Do euro Job-a wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2014-10-09 15:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie sie na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. Do euro Job-a wyjeżdża kilka tysięcy ludzi na sezon, a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni i tych przyczyn nie jesteśmy w stanie skonfrontować ze względu na anonimowość, tym samym anonimy te odbierają chęć wyjazdu osobom które chcą jechać i uczciwie zarobić na życie.
Proszę o rozważenie mojej prośby
zdjecie uzytkownika
zaintereowany - 2014-10-10 10:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie managerze, w każdej opinii ziarno prawdy jest, a te opinie naprawdę zniechęcają, tym bardziej biorąc pod uwagę fakt najdroższych opłat za zakwaterowanie i ubezpieczenie. Nie ma się co dziwić ze ludzie odpuszczają.
zdjecie uzytkownika
Aleksaner Nowak - 2014-10-13 10:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zaintereowany - 2014-10-10 10:51:57]:
Szanowny/a panie/i " zainteresowany/a " proszę o kontakt do naszej firmy w celu rozmowy. Na forum często piszą agencje konkurencję i jest dla mnie nie poważne. Także jeszcze raz apeluje do tego żeby dane problemy rozwiązywać na bieżąco i z konkretną osobą. Zapraszam serdecznie do kontaktu osobistego. Ja nie gryzę a mogę pomóc w razie jakiś problemów związanych z nasza agencja.
zdjecie uzytkownika
pomoc@goodjob.com.pl - 2014-10-13 11:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Zapraszam wszystkie osoby które aktualnie pracują przez nasza agencje w Holandii i mają pytania lub wątpliwości, do pisania na adres mailowy pomoc@goodjob.com.pl. Mamy nadzieję że to umożliwi zapobieganie problemom opisywanym wyżej. Ważne żeby podać swoje dane kontaktowe. Sprawę możemy załatwić w momencie jak osoba jest w pracy i ma problem w danej chwili. Jak pracownik zjedzie z pracy do Polski będzie to już ciężkie do załatwienia.
Pozdrawiam zespół Good Job
zdjecie uzytkownika
Bzdura - 2014-10-13 12:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,Zawiedziona,, masz rację ,ta agencja to totalna klapa!! wyjedziesz ,a oni się nawet nie interesują losem tych ludzi co wyjechali ! odradzam każdemu .
zdjecie uzytkownika
poler - 2014-10-19 16:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bzdura - 2014-10-13 12:43:17]:
nie zgodzę się z Tobą @Bzdura. Moim zdaniem Good Job wykonuje wszystko to czego można od nich oczekiwać. Wszystkie formalności które należą do wykonania agencji pracy są dotrzymane. To co dzieje się już z Tobą w pracy i jak sobie radzisz to nie ma już raczej nic wspólnego z ich obowiązkami jako agencji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x