Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GOOD JOB Alicja Nowak

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-04 18:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę mi powiedzieć jakie są warunki pracy i mieszkania w Leiden, w supermarkecie?
Ile godzin jest pracy w tygodniu, w jakich porach?
Jakie warunki mieszkaniowe?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-04 20:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Paweł
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-05-05 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema..czy ktos moze pracuje na xboxach?prosze o kilka slow na temat tej pracy!ile godz na tydzien jakie towarzystwo i ile mozna wyjsc???z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-16 08:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam wszystkich, widze że same negatywy na temat tej firmy, rzeczywiście jest aż tak źle? Mam kilka ofert z tej firmy, ale boje się ze zamiast pracować to będę siedział bezczynnie i płącił niepotrzebnie za pobyt.
zdjecie uzytkownika
babunia - 2015-05-18 15:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Mam propozycję na kwiatki lub sortownie, nie mam jeszcze pewnego terminu, jak widzę tutaj nikt nie pisze nic konkretnego na temat firmy a ja byłabym zainteresowana konkretami czyli - jakie są warunki zakwaterowania np. w Roosendaal, czy płatności są o czasie, czy jest wystarczająca ilość godzin?
Jeżeli ktoś zna konkretne odpowiedzi na moje wątpliwości to będę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
Antek - 2015-06-08 13:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę mi powiedzieć jakie są warunki pracy i mieszkania w Leiden, w supermarkecie?
Ile godzin jest pracy w tygodniu, w jakich porach?
Jakie warunki mieszkaniowe?

Podłączam się do tego pytania.
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2015-06-11 09:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Antek i Paweł, jedziecie do Leiden do supermarketu?
Bo też mam tam jechac ale sie zastanawiam jeszcze :)
Prosze o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-06-11 23:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sabina - 2015-06-11 09:07:49]:
Cześć mam zamiar się wybrać sam do Leiden właśnie 15 czy jedziesz też ?
zdjecie uzytkownika
luleczka - 2015-06-18 19:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil jak rozumiem już właśnie przegapiłam jakiś ważny i fajny wyjazd do tego Laiden... kwestia tylko czy wkrótce szykują się jakieś następne i ewentualnie na jakie konkretnie stanowiska. widzę że wysyłają do holandii, wszystko mają fajnie rozwiązane i jasno opisane na ich stronie internetowej, oby się opłacało
zdjecie uzytkownika
zax - 2015-06-18 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobrze pamiętaj tą firmę wysłaliście mnie do pracy przez tempo-team gdzie nie dosc ze bylo malo godzin to co chwile dostawalismy jakies kary wysralilscie sie na nas wszystkich tlumaczac sie ze wy tylko posredniczycie pracy nie wierzcie w to co wam mowia przeczytajcie umowe bo w zasadzie jedziecie tam sami sobie a biuro umyje na koniec rece i powie wam ze oni tylko wysylaja ludzi do pracy kpina i smiech na sali nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-06-23 16:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jedzie ktos na cebulki kwiatowe w okolicy Dronten w tym tygodniu ?
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2015-06-24 18:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdża ktoś na dniach do pracy do magazynu w venray?
zdjecie uzytkownika
juliet - 2015-06-25 11:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
czy pracował ktoś w magazynie w venray i mieszkał w Maasbree? proszę o szczere opinie nt pracy dla tej agencji i czy jest wystarczająca ilość godzin
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-06-26 11:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY PRACUJE KTOŚ PRZY DYWANIKACH SAMOCHODOWYCH?PROSZEO OPINIE?JAK TAM JEST?
zdjecie uzytkownika
pruski - 2015-06-27 10:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksandra - 2015-06-24 18:39:53]:
Ja <teoretycznie jeszcze> wyjezdzam, a czytajac opinie mam mieszane uczucia. Hejt ?? Nagonka innych agencji ?? czy moze czysty procent ludzi z wysokim mniemaniem o sobie, ktorzy sie nie sprawdzili... Lepiej by bylo nie zabierac sie do tej zacnej lektury i przekonac sie osobiscie jadac... Jesli masz wiecej info prosze o kontakt.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-01 08:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilka - 2015-04-17 18:39:07]:
witam jak można się z państwem skontaktować tutaj w Holandii ?
zdjecie uzytkownika
mrkcin23@wp.pl - 2015-07-02 13:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilka - 2015-04-17 18:39:07]:
witam jakiś kontakt do koordynatora z good job w Holandii ? tel e-mail? ktoś ma ? proszę o kontakt markcin23@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-07-09 11:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mrkcin23@wp.pl - 2015-07-02 13:32:55]:
prosze pisac na maila pomoc@goodjob.com.pl,
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-07-09 11:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Natalia - 2015-06-23 16:54:49]:
pani Natalio, staramy sie dobierać partnerów biznesowych w jak najlepszy sposób. Głównym naszym założeniem jest zadowolony kandydat. Wiem że zdazają sie rózne sytuacje. Już praktycznie dwa lata nie współpracujemy z Tempo Team. Jesli jest pani zainteresowana wyjazdem zapraszam do bezpośredniego kontaktu w celu poznania aktualnych ofert
zdjecie uzytkownika
Pols - 2015-07-16 13:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Kolejny jawny blew. Oferty pracy są,lecz tylko wirtualne zero konkretów.Pani z biura,kiedy dzwoniłem to mówi, /brawo dla niej/ lecz jakby chciała a nie mogła.
Nie polecam szkoda czasu,a pewnie co się dzieje na miejscu to już inna bajka.Uwaga komu wysyłasz cv.
zdjecie uzytkownika
Pols - 2015-07-16 13:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Kolejny jawny blew. Oferty pracy są,lecz tylko wirtualne zero konkretów.Pani z biura,kiedy dzwoniłem to mówi, /brawo dla niej/ lecz jakby chciała a nie mogła.
Nie polecam szkoda czasu,a pewnie co się dzieje na miejscu to już inna bajka.Uwaga komu wysyłasz cv.
zdjecie uzytkownika
miksiu - 2015-07-17 14:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, był ktoś może na pakowaniu sprzętu elektro Venray? Jak tam jest z warunkami płacy i pracy
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-07-20 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracował ktoś przy sektorze agralnym w holandii ja wyjeżdżam za 2 tyg proszę powiedzieć jak z tą robota oszukują czy nie i są normalne godz pracy czy tylko 3 dni roboty i do domu czekam na odp pisać na superkrystian@autograf.pl
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: oczywiscie na miejscu w polsce panie opisaly ze wszystko bedzie piekne na miejscu bylo inaczej smiech na sali
Pytania: angielski srety tety nic nie warta ta robota
zdjecie uzytkownika
allo - 2015-07-22 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem dziś telefon odnośnie pracy na magazynie sprzętu elektronicznego, laska przez telefon poinformowała mnie że gwarantują 38h tygodniowo. Jakoś tragicznie to nie brzmi. Czy ktoś już tam był, ciekawi mnie jak to wygląda w rzeczywistośći? Proszę o wiadomość na maila bob88@onet.pl będę bardzo wdzięczny gdyż w poniedziałek już mam być na miejscu, proszę o pomoc w podjęciu decyzji czy warto ryzykować.
zdjecie uzytkownika
marmat - 2015-07-31 18:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [allo - 2015-07-22 14:17:35]:
I jak allo jesteś na miejscu ? Interesuje mnie to ponieważ też mam taką ofertę pracy z tym, że kobieta przez telefon powiedziała, że ilość godzin jest zależna od tygodnia 30-40. Biorąc pod uwagę to ile biora pieniędzy za zakwaterowanie, ubezpieczenie i dojazdy do pracy te 30 godzin to naprawdę strasznie mało ... nikt nie wyjeżdża po to, żeby odkładać 100-200 euro na miesiąc.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie
alert