Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GOOD JOB Alicja Nowak

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pols - 2015-07-16 13:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Kolejny jawny blew. Oferty pracy są,lecz tylko wirtualne zero konkretów.Pani z biura,kiedy dzwoniłem to mówi, /brawo dla niej/ lecz jakby chciała a nie mogła.
Nie polecam szkoda czasu,a pewnie co się dzieje na miejscu to już inna bajka.Uwaga komu wysyłasz cv.
zdjecie uzytkownika
Pols - 2015-07-16 13:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Kolejny jawny blew. Oferty pracy są,lecz tylko wirtualne zero konkretów.Pani z biura,kiedy dzwoniłem to mówi, /brawo dla niej/ lecz jakby chciała a nie mogła.
Nie polecam szkoda czasu,a pewnie co się dzieje na miejscu to już inna bajka.Uwaga komu wysyłasz cv.
zdjecie uzytkownika
miksiu - 2015-07-17 14:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam, był ktoś może na pakowaniu sprzętu elektro Venray? Jak tam jest z warunkami płacy i pracy
zdjecie uzytkownika
krystian - 2015-07-20 21:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracował ktoś przy sektorze agralnym w holandii ja wyjeżdżam za 2 tyg proszę powiedzieć jak z tą robota oszukują czy nie i są normalne godz pracy czy tylko 3 dni roboty i do domu czekam na odp pisać na superkrystian@autograf.pl
zdjecie uzytkownika
allo - 2015-07-22 14:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam dostałem dziś telefon odnośnie pracy na magazynie sprzętu elektronicznego, laska przez telefon poinformowała mnie że gwarantują 38h tygodniowo. Jakoś tragicznie to nie brzmi. Czy ktoś już tam był, ciekawi mnie jak to wygląda w rzeczywistośći? Proszę o wiadomość na maila bob88@onet.pl będę bardzo wdzięczny gdyż w poniedziałek już mam być na miejscu, proszę o pomoc w podjęciu decyzji czy warto ryzykować.
zdjecie uzytkownika
marmat - 2015-07-31 18:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [allo - 2015-07-22 14:17:35]:
I jak allo jesteś na miejscu ? Interesuje mnie to ponieważ też mam taką ofertę pracy z tym, że kobieta przez telefon powiedziała, że ilość godzin jest zależna od tygodnia 30-40. Biorąc pod uwagę to ile biora pieniędzy za zakwaterowanie, ubezpieczenie i dojazdy do pracy te 30 godzin to naprawdę strasznie mało ... nikt nie wyjeżdża po to, żeby odkładać 100-200 euro na miesiąc.
zdjecie uzytkownika
zmartwiona - 2015-08-05 10:43:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje ktoś przy sprzęcie elektronicznym? Ja z chłopakiem wciąż czekamy na wyjazd bo ta oferta jest dla nas najkorzystniejsza, ale nie wiem w sumie czy warto tak czekać... Niech ktoś proszę powie czy jest tam teraz, jak jest z godzinami, zakwaterowaniem?
Pozdrawiam wszystkich :)
zdjecie uzytkownika
ceva - 2015-08-05 21:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
30h tygodniowo to mozecie poki co pomarzyc, ludzie maja po 16-24h, niby cos ma ruszyc, ale tak jest co tydzien. chyba ze macie na reacha uprawnienia, wtedy walicie po 50h tygodniowo
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2015-08-05 22:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdecznie nie polecam. Fatalna umowa, opłaty stałe a praca dorywcza. Nigdy więcej.
zdjecie uzytkownika
zmartwiona - 2015-08-07 10:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie tam macie zakwaterowanie? W domkach, pokojach? Ilu osobowe? Jest znośnie czy nie? Jest internet? Mam wyjazd za parę dni i nie wiem jak się naszykować...

Pozdrawiam!! :)
zdjecie uzytkownika
doniesienie - 2015-08-07 17:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewniam drogich poszukujących pracy, że jest to agencja niewiarygodna. Wiem coś na ten temat. Obiecano prace a mam nic. Przenoszenie z miejsca na miejsce, brak pomocy i wsparcia. Żadnych odpowiedzialności, czysty wyzysk. Zapraszają do pracy tabuny ludzi a potem tylko problemy. Biorą za dowóz, kampingi i ubezpieczenia z których z pracy nie idzie zapłacić. To czysty skandal. Prokurator.
zdjecie uzytkownika
Byłam widzialam - 2015-08-12 10:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłam widziałam to wszystko prawda co piszą.w holandii trafiacie do innej zupełnie firmy i podpisujecie umowe good job tam niema.Niema możliwości się z nimi z kontaktować po pierwsze internet niema zasięgu a jak jest to cud,tel.nie odbierają na sms odpowiadają zeby się kontaktować ze swoim koordynatorem a oni umywa ja ręce bo tylko wysyłają ludzi i nie maga nic zrobić .masakra siedzisz na domku 2 3 dni do pracy i tyle,nie dajcie się oszukiwać ja napewno przez to biuro juz nie wyjadę szukajcie biur które mają swoje file w holandi .te osoby co tu trafiają przez takie firmy nie maja aż tak źle bo dzwonią i robotę mają w innym miejscu.Dla tych co nie byli w holandi - trafiasz na domek a tam mix prawie każdy z innej agencji z polski mowie o pracach szklarnie ,pole ,... I tak wszyscy pracują w jednej agencji tu w holandi jakiś koszmar.Zastanówcie się czy warto kuszą praca a tak naprawdę to w sezonie mają ludzi pod dostatkiem.muszą ściągać bo tylko 3 max m-c możesz pracować .Jak chcesz to jedz coś tam zarobisz ale odliczyć koszty bilet i wyzerka która lepiej wes duzo zarcia bo tu drogo fajki lub tyton nawet jak nie palisz to zchandlujesz ,,to nie wiem czy 800 euro dołożysz.JA PRZEZ TA FIRME JUZ NIGDY
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-08-14 12:57:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie konkurencje i wszystkich aktywnych forumowiczów czy może raczej hejterów :) Jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie się na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. W ciągu sezonu wyjeżdża sporo ludzi a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni. Przez anonimowe wyrażanie opinii nie pomagacie innym w podjęciu uczciwej pracy. Na innych forach są pisane bardzo podobne wpisy na inne agencje :)
Proszę o rozważenie mojej prośby.
zdjecie uzytkownika
maluda - 2015-08-17 14:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

Jedzie ktos do pracy do venray ? w tym tygodniu praca przy pakowaniu elektroniki.
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-17 16:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś ma jakieś informację jeżeli chodzi o pracę szwaczki przy obszywaniu dywaników jakie tam są warunki jest o co warte ??proszę o odpowiedź jeżeli coś o tym wiecie
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-17 16:14:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pruski - 2015-06-27 10:25:43]:
cześć jak będziesz miała jakieś informacje to odpisz na becia powiem ci że sama jestem zainteresowana ale nie ma tu żadnych informacji
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-08-17 16:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sorki to do Oli było
zdjecie uzytkownika
ierd - 2015-08-20 03:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo teraz to raczej nie macie co liczyć na oferrty. Ostatnie jakie pamiętam kiedy się pojawiły były z początku roku a tak to głucha cisza. Chyba, że każdy jakoś telefonicznie stara się informacje zdobyć o pracy u nichw np. w Holandii - to byłaby jakaś pomocna wskazówka, bo żaden z moich znajomych tam nie pracował więc nie mam skąd takich informacji zaczerpnąć.
zdjecie uzytkownika
gienek - 2015-08-25 12:04:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie odnoscie pracy w fabryce sera w Dronten.Jak to wyglada na miejscu z godzinami i zakwaterowaniem?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 19:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
pawel - 2015-08-26 19:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowak!!!!przez takich zlodzieji jak Ty uczciwi Polacy musza cierpiec.Moim zdaniem te wszystkie agencje powinno sie pozamykac a takich jak Ty przykladnie powywieszac na latarniach przy ulicy Wiejskiej.
zdjecie uzytkownika
Patka - 2015-08-27 12:01:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! czy ktoś pracuje w firmie good job i mógłby się podzielić jakimiś informacjami o niej? czy jest wgl praca, jakie warunki mieszkaniowe i jak z wypłatą? oraz czy ktoś wyjeżdża w najbliższym czasie z tej firmy? proszę o kontakt na e- mail: patka9547@op.pl
z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje pozdrawiam! :)
zdjecie uzytkownika
Unknown - 2015-08-30 17:10:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam agencji, jeżeli szukacie pracy w której macie gwarantowane 0 godzin tygodniowo, to śmiało można jechać. Praca czasami jest, czasami jej nie ma. Ludzie uciekają stamtąd bardzo szybko. Zdarzają się sytuacje, że siedzicie po tydzień na d**ie i żadnej godziny nie macie. Ceny mieszkań są strasznie wysokie, zaliczki każdy dostaje czy mu się to podoba czy nie. Naprawdę zastanówcie się zanim tam pojedziecie, nie warto tracić czasu i pieniędzy. Nie mówię tego z powodu złego doświadczenia które tutaj zdobyłem i przyczyniło się to do mojej niechęci pracy w Holandii, ale z czystego serca jako przestroga dla osób, którym zależy na pracy i chcą coś zarobić. Przyjedziecie tam, to bierze Was całkiem inna agencja, inna rekrutuje w Polsce. To jest paranoja nie do opisania.
zdjecie uzytkownika
Bravo - 2015-09-01 23:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Unknown - 2015-08-30 17:10:06]:
Bravo !!!!!!!!!PRAWDĘ PISZESZ .Ludzie czytajcie czasem opinie oni naprawdę was ostrzegają ale jak to Polak jak nie zobaczy to nie uwierzy .Tak jak ja do puki nie pojechałam niewierzylam ha ha ha!!!!Teraz się śmieje sama z siebie bo taka naiwna byłam !!!!!!!!!!!!!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: oczywiscie na miejscu w polsce panie opisaly ze wszystko bedzie piekne na miejscu bylo inaczej smiech na sali
Pytania: angielski srety tety nic nie warta ta robota
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-09-03 10:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-09-03 10:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " )
Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :)

Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : pytanie@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535

Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania sie z nimi.
zdjecie uzytkownika
Unknown - 2015-09-03 21:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksander Nowak - 2015-09-03 10:12:41]:
Widać Panie Aleksandrze, że albo Pan żyje w innym świecie, albo pracuje w innej agencji (jeżeli tak, to proszę podać jej nazwę). Ponieważ zachęca Pan Ludzi do podejmowania pracy przez Waszą agencje, a nawet nie potraficie zapewnić godzin pracownikom, to nie jest normalne. Ocena 0 na 10, prawda w oczy kole?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie
alert