logo GOOD JOB Alicja Nowak

GOOD JOB Alicja Nowak

Wodzisław Śląski

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

artur 2016-05-04 12:56
witam. dostałem propozycje pod Schinjdel jako order-picker. jesli jest ktos kto tez dostał to dajcie znac, jade własnym autem z lubuskiego
6
tomek 2016-05-04 16:22
Artur, jak tam z zakwaterowaniem? domek hotel ? sa godziny w pracy ? jakie tam opinie osob na temat tej agnecji na miejscu ? Dzieki z góry, czekam na odpowiedz.
Aleksander Nowak 2016-05-13 12:32
Witam wszystkich kandydatów, którzy szukają informacji na temat naszej agencji. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości to zapraszam do kontaktu osobistego lub tel. pod numerem 535 474 535. Jesteśmy do Pastwa dyspozycji w godzinach od 8-16. Forum goł łork nie jest prawdziwe i obiektywne. Na tym forum głównie opinie wypisują hejterzy którzy dostają zapłacone za szykanowanie agencji X. Miałem telefony od takich osób z taką propozycją : 150 zł na m-c - nie skorzystałem! Druga sprawa: zamieściłem kilka wątków wyjaśniających oskarżenia naszej agencji, ale dziwnie zaginęły :) Także jeśli szukacie wiarygodnych opinii to proszę nie tu..
podaje namiary na nas: 535 474 535, maila: pomoc@goodjob.com.pl
Aleksander Nowak 2016-05-13 12:33
Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " )
Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :)

Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : pytanie@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535

Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania sie z nimi.
Oszukany 2016-05-20 16:21
firma good job i aboost to jedna wielka porażka!!! nie polecam ich NIKOMU. jak dostałem solarise to wyszło mi za 52h ciężkiej pracy 5.15 euro na h. mojej dziewczynie 3.33 euro. jednym slowem to sa zlodzieje nic wiecej wykorzystuja ludzi i odbijaja twoje pieniądze na różne kary.
6
Marko Polo 2016-05-31 16:24
Panu powyżej zanim zacznie tłumaczyć negatywne opinie "szeptanym marketingiem" proponuje najpierw douczyć się co to jest :D. Co do samej firmy, jeździłem z nimi jeździłem z innymi firmami i nie widzę żadnej różnicy. Tak naprawdę wszystko zależy od ślepego trafu, jak macie szczęście będziecie robić jak nie macie no cóż....jak już człowiek jest na miejscu, pośrednik z Polski nie ma wpływu na to co się tam dzieje.
niezdecydowana88 2016-07-05 16:20
Cześć. :) Kto z Was planuje wyjechać teraz do Holandii (Waalwijk/Tilburg) jako pracownik magazynu (Apple&Dell) za pośrednictwem tej Agencji Pracy? Ktoś wyjeżdżał do takiej pracy w zeszłym roku? Pozdrawiam.
10
Tomek 2016-07-13 18:04
Hej. Czy już jesteś na miejscu?? Jeśli możesz napisz do mnie bo być może tam pojadę. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. tmpracaeu@gmail.com
Tomek 2016-07-13 18:29
Hej Waleń. Jeśli możesz napisz do mnie bo być może tam pojadę. Będę wdzięczny. Pozdrawiam. tmpracaeu@gmail.com
3
Mateusz92 2016-07-17 00:11
Witam wraz z kolega wybieramy się z tą agencją do pracy w magazynie w okolicach ventaray czy był już tam ktoś czy jest sens czy lepiej nie marnować sobie życia .
Mateusz92 2016-07-17 00:12
Witam wraz z kolega wybieramy się z tą agencją do pracy w magazynie w okolicach ventaray czy był już tam ktoś czy jest sens czy lepiej nie marnować sobie życia .
niezdecydowana88 2016-07-17 22:22
bałam się jednak samotnego wyjazdu i możliwego przekrętu, więc nie skorzystałam z oferty pracy
Robcik 2016-07-21 09:48
Witam, chcemy jechać ze znajomymi do pracy w szklarni w okolicach Dronten, był ktoś jakieś opinie? Czytając w internecie opinie ciężko ocenić co jest prawdą a co nie, jeśli jest jakiś dobry człowiek, który tam pracował lub pracuję i chce coś powiedzieć od Siebie dajcie znać :) Wyjazd za tydzień. Z góry dziękuję. mail : jay2009@o2.pl
3
ddd 2016-07-31 20:12
byłem tydzien w dronten wywaliłem ponad tysiąc zł żeby tam sie znalesc gdzie okazalo sie ze przez tydzien siedzialem bez pracy oszusci nic wiecej GOOD JOB nie polecam nawet najgorszemu wrogowi oszusci
5
AAA 2016-08-05 11:28
WYBIERA SIE KTOŚ DO "OGRODNICTWA" OKOLICE DRONTEN ? WIE KTOŚ COŚ O TYM ? WARTO WYJECHAC ? STAWKA PODOBNO 9,34 BRUTTO
kkkamil 2016-08-15 09:56
czesc i wiesz cos na ten temat wujazdu itd bo tez o tym myslle
MARJACZI 2016-08-28 16:30
LUDZIE CZY WIEKSZOSC Z WAS SIE Z DUPY URWALA CZY Z CHOINKI SPADLO AGENCJA JAK AGENCJA WIADOMO ZE KAZDA AGENCJA BEDZIE WAM CO INNEGO GADAC PRZEZ TEL A CO INNEGO NA MIEJSCU WYJDZIE JA OSOBISCIE WYSYLALEM CV DO ROZNYCH AGENCJI PRACY AZ WKONCU ZADZWONILI Z AGENCJI VDB STAWKI WIEKOWE JAK WSZEDZIE NIE WYMAGAJA ZADNYUCH ZASWIADCZEN O NIEKARALNOSC NIE WYMAGAJA JEZYKA ALE JEST JEDEN ATUT NA POCZATEK (ALE NIE ZAWSZE) DOSTAJESZ PRACE SEZONOWA POTEM STALA ( STALA MOZESZ DOSTAC NAWET ODRAZU) JEZELI ZE STALEJ PRACY ZOSTANIESZ WYZUCONY LUB SAM ZREZYGNUJESZ TO AGENCJA POTZRZYMA CIE TYDZ JAKO REZERWOWEGO A POTEM DZIEKUJEMY I WRACASZ DO POLSKI (NIE ZAWSZE TAK TO ZALEZY OD ICH HUMORU) AGENCJA JEST WYPLACALNA CO SRODA/ CZWARTEK JUZ NA 200% MASZ KASE NA KACIE JA MAM OSOBISCIE STAWKE 8.87E BRUTTO NA HPRZYJMUJAC SIE DO AGENCJI VDB TO PRZEZ PIERWSZE DWA TYG NIE DOSTAJESZ WYPLATY DOPIERO W 3 TYG DOSTAJESZ ZA 1 TYDZ PRZEPRACOWANY 4 ZA 2 3ZA4 ITD DOMKI NO WIADOMO W NIEKTURYCH DA SIE MIESZKAC A W NIEKTURYCH NIE NP. W DEBOSHU NA DOMKU TO TAM WEEKEND TRWA 7 DNI INACZEJ MOWIAC WODA SIE LEJE DZIENNIE ... ZMIERZAM DO TEGO ZE NIE MA CO NARZEKAC NA AGENCJE GRUNT ZE MACIE DACH NAD GLOWA I PRACE CZEGO WAM WIECEJ POTRZEBA JEZELI GDZIES JEST CHUJOWO TO WYSTARCZY SIEDZIEC ZARABIAC A WMIEDZY CZASIE SZUKAC CZEGOS LEPSZEGO I UCZYC SIE JEZYKA ....
3
piterr 2016-09-08 14:32
uwaga eurojob to agencja posredniczaca dla eurojob(uwaga to naprawde są przekreci)
dobre opinie pisane sa tylko przez kordynatorów(nie czytac bo to kłamstwa)
piterr 2016-09-08 14:32
uwaga eurojob to agencja posredniczaca dla eurojob(uwaga to naprawde są przekreci)
dobre opinie pisane sa tylko przez kordynatorów(nie czytac bo to kłamstwa)
romek 2016-09-08 14:34
Chyba i tak nie ma narazie żadnej rotacji wśród pracowników. Wiecie czy jest szansa na jakieś benefity do podstawy zarobków? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Daniel 2016-10-31 13:19
Czy znajdę tu dobrą opinię o tym biurze?
Messi 86 2016-11-10 20:31
Jedzie ktos do pracy z Good Joob na magazyn ze sprzetem elektronicznym . Rozpoczecie pracyod poniedzialku 14 ???
xxx 2016-11-11 07:25
Jechał ktos w okolice Bredy do roboty w postnl ?
Mirelka 2016-11-11 21:55
ja jadę z kolezanką :) wyjazd w tą niedziele mamy nadzieje ze wszystko sie dobrze potoczy :)
5
ANdrzej 2016-11-22 14:54
Witam @Mirelka , @Messi 86 mozecie cos opowiedziec na temat pracy i zakwaterowania ? z gory dziekuje
1
Pawel i Klaudia 2017-01-09 15:28
Witam dostalismy z dziewczyna oferte dla pary na elektronike,czy ktos tam byl w parze i wie jak to wyglada z praca,iloscia godzin i zakwaterowaniem jakie sa warunli i czy wpgule warto tam jechac jesli chce sie zarobic okraglom sumke
Marnotrawny 2017-02-03 17:58
Zacznijmy od tego , że podpisujesz umowę z polskim biurem ( stawki godzinowe , i liczba godzin gwarantowanych ) po przyjeździe okazuje się że liczba godzin gwarantowanych wynosi 0 . Na miejscu praca ok, ale ucinaja godziny byś jak najmniej ich wypracował. Nie polecam i ostrzegam
razdwatrzy 2017-02-06 16:05
Czy wie ktoś jak na ten moment wygląda współpraca z Good Job? Mam pewne wątpliwości po przeczytaniu opinii ...
mmm 2017-02-08 11:38
T and S i axell dobre agencje?Chyba nie wiesz co mowisz.Te agencje tak mnie wydymaly jak zadne inne.
suz 2017-02-09 11:33
Hej ,czy ktos pracowal moze na szklarniach w De Lier?? Doslalam oferte i sie mocno zastanawiam ... Jak wygladaja tam warunki pracy, czy jest pelny etat czy wala w c*** mowiac kolokwialnie ;) i chca bys pracowal tylko na ich domek? z gory dzieki :)
Marcin 2017-02-13 15:57
Jadę w ten weekend ktoś chetny 2 osoby mogę zabrać ewentualnie 3
mirela 2017-02-17 20:25
Byłam z good job w Holandi w "waalwijku" na logistyce (paczkowanie produktow elektronicznych) i udalo mi sie trafić dobrze z pracą :) godzin bylo bardzo duzo bo był sezon swiąteczny ktory trwal tam 2 miesiace ..jedynym problemem stanowił tamtejszy eurojob ktory zgubil moje papiery 3 razy i wyplate dostalam po 5 tygodniach ale po wielokrotnym upominaniu sie wyplacili mi wszystko co nalezy takze polecam jak ktos ma stalowe nerwy ;D
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG 2017-02-22 16:10
WITAM JA TEZ MIAŁAM TAKA SAMĄ SYTUACJĘ, ZGUBIENIE DOKUMENTÓW, WSTRZYMANIE WYPŁATY (A JA NIE MIAŁAM ZA CO ŻYĆ , BO JADĄC DO PRACY NIKT NIE BIERZE KASY, JAK W PL BIEDA) TYLKO Z PROGRESSEM Z SINT OEDENRODE, WSZYSCY KOLESIE TO BIURO WRĘCZ UWIELBIALI I ŚWIETNEGO POLACZKA Z WIELKIMI JAJAMI.......ALE NA SZCZĘSCIE WSZYSTKO WYRÓWNALI, ATRAKCJA ......
mirela 2017-02-24 15:52
hej :) pieniążki na wyjazd zawsze trzeba miec ,chciałabym jeszcze jechac ..moze sie uda zarobic znow :) to jest jak loteria albo masz godziny albo nie :)
1
adam 2017-03-01 18:39
ktoś w ten week jedzie do dronten?
Joanna 2017-03-02 10:03
@mirela pracowałaś już za pośrednictwem GOOD JOB Alicja Nowak? Jak oceniasz współpracę z firmą?
qwerty123 2017-03-07 06:59
przy przepracowanych 40 godzinach tygodniowo ile macie kasy netto dla siebie ?
Joanna 2017-03-08 11:11
@qwerty123 planujesz starać się o pracę za pośrednictwem firmy? Praca w jakim charakterze Cię interesuje?
Agne 2017-03-14 10:51
I co wrocilas?
Kukicz 2017-04-03 16:14
Nie polecam tej agencji nikomu!!!
Proszą o podpisanie umowy i wysłanie przez pocztę.
Później facetka przesyła adres zamieszkania, gdzie trzeba być na miejscu w NIEDZIELĘ. a wiecie czemu? Bo kiedy dotrzecie na miejsce pod podany adres, to bd w szoku i zaistnienie duuuuuzo pytań do agencji za takie warunki co oni państwu proponują za 85 euro, no , a biura w niedzielę nie pracują! Mogę dużo opowiedzieć jak my z moim partnerem zostali oszukani przez to biuro. Mój email lulandija@gmail.com
Obecnie teraz jesteśmy w Holandii przez inne biuro, dzie jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Joanna 2017-04-04 15:58
Czy ktoś jedzie albo był na produkcji cukierniczej? Pozdrawiam
syllllll 2017-04-18 23:52
napisz do mnie proszę sylwester721@icloud.com
marti 2017-06-05 11:45
na drugi dzień po złożeniu u nich dokumentów/rejestracji zadwonili do mnie z ofertą na order pickera. troszkę się teraz wystraszyłam po przeczytaniu niektórych wiadomości. nigdy nie byłam w pracy zagranicą.
moze ktoś mi podesłać informację jak to na miejscu wygląda, ile prawdy jest w tych opiniach
ismokeifyousmoke@gmail.com
Pfffff 2017-06-08 09:40
Firma jedyne z czym niesklamala to dojazd reszta to nabijanie w butelke jak sie juz dostaniesz do holandii to jestes zdany sam na siebie koordynator odbierze powie tylko ze nie ma czasu nie darady I odsyla do job coacha ktory umawia spotkanie na sofi 50 km dalej I radz sobie sam transport do pracy tez radz sobie sam zakwaterowania to kpina materac upierdolony tak jak by ktos na nim zszedl jedno gniazdko tv nie dxiala internet jest bo jest ale ciezko pogadac naet na skypie praca obiecywana na 8 czerwca zaczyna sie 12czerwca o ile uda Ci sie zalatwic numer sofi zoorganizowac sobie tm dojazd itd goraca odradzam niepolecam nie ufajcie im wszystko jest pieknie ladnie zanim sie pojedzie jak sie jiz jest na miejscu jestesci zdani sami na siebie pozdro
Adam 2017-07-10 16:54
Wyjeżdżałem z tą agencją 2 razy i 2 razy trafiłem bardzo dobrze.Polecam oferty na kostkę brukową naprawde fajna praca i w miare normalne pieniążki.
3
BielAK 2017-07-10 21:36
Jedzie ktos do pracy przy produkcji rowerow?? Mozna sie zgadac, razemponadkilo0@o2.pl
Joanna 2017-07-11 13:18
@marti
zdecydowałaś się na wyjazd? Jeśli tak, to chętnie dowiemy się więcej na temat Twoich doświadczeń.

@Adam
piszesz, że masz dobre doświadczenia ze współpracy z GOOD JOB Alicja Nowak. Na tyle, że nie raz korzystałeś z ich usług. Mógłbyś powiedzieć o nich coś więcej?
Mrsblood 2017-07-30 14:35
Na obecną chwilę polecam. Wyjazd doszedł do skutku, na miejscu jest praca, zakwaterowanie w porządku (czysto, wyposażone) wiadomo nie jest to hotel 5 gwiazdkowy :) wszelkimi kwestiami zajmuje się tempo team, wypłaty na czas (koło wtorku), numer bsn wyrobiony po 4 dniach pracy. Zapewniony dojazd z miejsca zakwaterowania do miejsca pracy. Praca w Hilton meat jak i giant jest ok. Oczywiście jeśli jedzie tam ktoś pracować i zarabiać :) na obecną chwilę pokrylo się 90% rzeczy ustalonych przy podpisaniu umowy.
1
farewell 2017-08-05 01:13
hey, ile godzin w tyg pracujesz? duzo przestoju? mieszkasz w domkach typu bungalow? Moglbys podac jakis kontakt do siebie?
1
Mrsblood 2017-08-10 19:47
Min. 40h w tygodniu plus możliwe nadgodziny i soboty. W Holandii im więcej pracujesz tym większy podatek. Dlatego optymalnie jest max 50h. Jeśli chodzi o dni wolne w tygodniu to od kiedy tu jestem był tylko raz, wolny piątek bo ogarniali magazyn. Si mieszkam w takim domku, jak najbardziej w porządku 4 osobowy 2 sypialnie, kuchnia, salon, łazienka :) jak coś to pisz na emaila: pinkiijegokumpelmozg@tlen.pl pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o GOOD JOB Alicja Nowak - Wodzisław Śląski
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak