Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Good Job

Pracowałeś w firmie Good Job i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
werner4er - 2014-01-10 18:22:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to tylko cv do nich wysylasz. Jesli sie im spodoba twoje CV to zadzwonia do ciebie i powiedza ci ze przeszedłes wstepna rekrutacje. Ale jeszcze poza tym holenderski pracodawca musi cie zaakceptowac.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-01-10 18:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jeszcze czekam na tel z konkretna odpowiedzia. Jesli mnie zechcą to nawet sie nie zastanawiam. Lepiej zaryzykowac i pojechac niz siedziec w tej Polsce i nie robic nic. Długi same sie nie spłacą.
zdjecie uzytkownika
dzon - 2014-01-13 10:40:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś - jakieś doświadczenie w pracach drogowych jak wygląda to u ciebie ile daja stawke na początek
zdjecie uzytkownika
Walek12 - 2014-01-14 13:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w sezonie na takich pracach ,a stawka jest od 12 zł/h w górę też wybieram się na roboty drogowe rozmowę mam dzień przed wyjazdem
zdjecie uzytkownika
Mikuss - 2014-01-16 15:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [werner4er - 2014-01-08 15:34:34]:
Ja tez dostalem o tych pracach drogowych i mam zamiar jechac Pozdrawiam )
zdjecie uzytkownika
drogowiec - 2014-01-16 16:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no do mnie juz dzwonili dostalem wstepne warunki pracy... jak na moje oko zle nie wygląda tylko 28my rozmowa z pracodawcamiw Katowicach...
Na moje oko calkiem niezła oferta ;)
zdjecie uzytkownika
drogowiec - 2014-01-16 16:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podaje swoj adres e-mail to moze ktos kto tez dostal propozycje robot drogowych sie odezwie, razem razniej zorro_ost_odcinek@wp.pl aha i wie ktos cos odnosnie prawka ? bo w ogloszeniu nie ma slowa a potem kaza wysłać skan prawka hm... pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
drogowiec - 2014-01-17 15:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Mikuss - 2014-01-16 15:47:31]:
czyli którego ?
zdjecie uzytkownika
naatalya - 2014-01-19 16:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jedzie ktoś na 27.01 na orchidee??? Dostalam ofertę i nie wiem czy sie wybierac..
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-01-24 11:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drogowiec - 2014-01-16 16:15:11]:
dobra oferta!?mi kazali przyjechac do katowic a stawka masakra jakas,Tobie moze wiecej proponuja bo mi 9euro butto minus mieszkanie i ubezpieczenie to wyjdzie 5 euro na czysto,tyle to ja w polsce mialem
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-01-24 11:22:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [drogowiec - 2014-01-16 16:07:39]:
dobra oferta!?mi kazali przyjechac do katowic a stawka masakra jakas,Tobie moze wiecej proponuja bo mi 9euro butto minus mieszkanie i ubezpieczenie to wyjdzie 5 euro na czysto,tyle to ja w polsce mialem
zdjecie uzytkownika
Rafael - 2014-01-30 14:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie? Czy do kogoś kto był w katowicach na rozmowie ktoś się już kontaktował z biura.
(usunięte przez administratora) za info z góry dziękuję i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
doν - 2014-02-01 11:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czego zawsze się zastanawiałem jak wygląda przez biuro taka rozmowa kfalifikacyjna , ktoś kto bum może napisać o co pytali itp
zd
zdjecie uzytkownika
Pyknij się - 2014-02-03 14:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Aby gonić bezrobotnego na rozmowę do Katowic....jeszcze jak takie opinie,chyba bym (usunięte przez administratora)musiał być.
zdjecie uzytkownika
1992 JA - 2014-02-06 10:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
dostał ktoś moze oferte na prace w sektorze agralnym dopiero na maj? kurde nie wiem czy sie zgodzic;/ moze doradzicie cos:)
zdjecie uzytkownika
Paulla - 2014-02-16 14:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja dostałam ofertę pracy w sektorze agralnym ale dopiero na kwiecień. Przyjęłam ofertę, jednak narazie cisza z ich strony. Nie wiem jak tam będzie ale lepiej zaryzykować i przekonać się.
zdjecie uzytkownika
Zeo - 2014-03-01 08:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-01-24 11:22:05]:
Heh,to po co wyjeżdżasz przez agencję jak masz 5 euro na godzinę w Polsce?
zdjecie uzytkownika
Janek - 2014-03-11 17:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mlody - 2014-01-24 11:22:05]:
Jak masz 5 euro w polsce na rękę czyli 20 zł, tzn że zarabiasz jak za granicą, więc po co wyjeżdżać? Należy zwrócić uwage na to, że w Holandii możesz mieć 100 procent tego co wychodzi brutto. Różnica pomiędzy brutto i netto to: ubezpieczenie zdrowotne, podatek, zakwaterowanie, wakacyjne i urlopowe. Z tym, że jeśli nie chorujesz to możesz dostać całe zdrowotne z powrotem. Jeśli nie przepracujesz całego roku, to możesz dostać cały podatek z powrotem. Urlopowe i wakacyjne różnie wypłacane. Albo raz w roku albo 2 razy w roku albo przy zjeździe do Polski.
Dodatkowo czy w Polsce miałeś 5 euro na godzinę po odliczeniu: mieszkania, prądu, gazu, wody? Bo tam jak dostajesz na rękę tzn, że wszystko jest dla Ciebie, nic nie musisz płacić. W polsce z tego na rękę musisz opłacić dom i wszystkie rachunki z tym związane.
Nie wiem jak super dobrą pracę miałeś ale w Holandii jesli jest agencja normalna i normalne godziny, to zarabia się średnio 3 razy więcej niż w Polsce..
To co nie dostajesz od razu, to dostajesz później. Tak jak by było wrzucane do skarbonki i od razu tego wykorzystać nie możesz.
zdjecie uzytkownika
Pawel - 2014-03-15 10:53:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Krystian - 2013-09-18 13:15:35]:
Nie mam pojecia jak wy to liczycie ? bus ,ubezpieczenie i mieszkanie wszystko wychodzi fatalnie otóz wam powiem z doswiadczenia swojego 5 letniego zza granicy z holandii? przykładowo chata kosztuje 75 euro,ubezpieczenie 20 max 20 to daje 95 euro wyzywienie dajmy na to jak ja wydawalem po 30 euro tygodniowo spokojnie wystarcza uwierzcie to jest razem 125 i teraz .Teraz tak tygodniowo dajmy na to macie 30 godzin przecietnie stawka 6 na czysto euro 6x30 to 180 na czysto podkreslam na czystko juz po odciagnieciu wszystkiego netto tyle 180 euro bo brutto stawka jest 9 euro wiec nie rozmumem co nie ktorych a jak dostajecie mniej jestescie robieni w najpopularniejszego BALONA dziekuje aha i walczcie o swoje o to co wam sie nalezy jak umiecie liczyc tabliczke mnozenia to jest juz ok bez pobrazy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2014-03-15 11:16:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokańczając swój post bo musze wam wyjasnic zebyscie nie dali sie rolowac te 180 euro przy minimalnych godzinach 30 stu bo zazwyczaj powinno byc 40 jak to w normalnej firmie zatrudniajacych ludzi sie dzieje ale ok jest 30 to teraz tak 180 to tygodniowka razy 4 tygodnia daje nam 720 min bo dochodza wakacyjne i zwrot ubezpieczenia jeszcze ale to pozniej wiec macie 720 dajmy na to ,teraz minus 125 x 4 to daje 500 zostaje na czysto 220 na miecha przeliczajac na pl to macie 880 szczerze wiem malo ale do tego co miesiac podklreslam co miesiac nalezy wam sie 88 euro za ubeziecznie naj znależć w holandii jakas ksiegowa ktora wam to obliczy i bedzie cacy wiec do tych 220 dodajemy 88 euro to mamy 308 euro nie kazde biuro idzie na to ze co miesiac ale spokojnie nawet jak nie to ksiegowa wam to ogarnie i na koniec roku od danych miesiecy przepracowanych obliczy wam ile np miesiac to 88 euro tak przepracowalisci np 5 wyjdzie 440 wiecej i tak dalej takze nie jest zle tylko pamietajcie jeszcze raz podkresle co wam sie nalezy i pamietajcie ze wam cie to nalezy ze tak powiem jak psu buda pozdrawiam kumatych i tych co wyjada lub juz tam sa .
zdjecie uzytkownika
Oki doki - 2014-03-17 11:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca za granicą jak najbardziej ale na swoją "rękę" do tego trzeba znać przynajmniej język angielki albo zawszę (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mmm - 2014-03-17 12:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Oki doki - 2014-03-17 11:31:44]:
jest nowe ogloszenia na pracuj.pl , order picker w WAALWIJK ktos skomentuje prosze?
zdjecie uzytkownika
bobi - 2014-03-24 16:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedzie ktoś teraz 26.03.2014 w tą środę do Boslaan 1?
zdjecie uzytkownika
boba - 2014-04-01 13:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wróciłam z pracy załatwionej mi przez ta firmę w marcu. Byłam od listopada. Najważniejsze jest to, że Cię nie oszukają. Wyślą do kolejnego pośrednika ( już holenderskiego, w moim przypadku był to TMF Jobs) Mieszkanie na mnie czekało, Ludzie u których miałam przenocować byli powiadomieni o moim przyjeździe a następnego dnia dostałam pokój w sympatycznym mieszkanku. Pracę miałam, raz lepszą raz gorszą ( tak to jest jak pracujesz jako pracownik do wynajęcia) Wysyłaja Cie tam gdzie akurat potrzebują ludzi. Ja miałam jechać zbierac pieczarki i zbierałam ale tylko przez miesiąc. Potem zaliczyłam kilka innych prac ( często rzeczywiście przy pieczarkach) Pośrednik holenderski ( teraz już pisze o firmie TMF Jobs ) wypłacał kasę na czas, oczywiście oni żyją z naszej pracy, czyli kokosów to tam się nie zarabia, ale zawsze coś. Jak jest w miare ok to dostaniesz 200 euro tygodniówki na rekę. Odliczą sobie już mieszkanie, podatki, ubezpieczenie. Ale bywało też ze dostawałam 150 E na tydzień. Zrzucam winę na bardzo kiepski moment w roku w którym tam wylądowałam. Z firmą Good Job po przyjeździe do Holandii nie ma się już nic wspólnego. Ludzie, którzy opowiadają Ci ile dokładnie będziesz pracować godzin i co dokładnie będziesz robić nie do końca mówia prawdę bo po prostu tego nie wiedzą. Warunki mieszkaniowe były ok. Ja miałam lux malinę bo dostałam jedynkę. Ale bywają w mieście Weert pokoje 4 osobowe, wtedy już jest hard core. Ale zawsze już na miejscu można poprosić koordynatorkę o zmianę mieszkania. Grzecznie, kuluralnie nie robiąc zadymy da się wszystko załatwić.
zdjecie uzytkownika
bozena - 2014-04-04 13:51:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W TMF u Mariena jest fajnie, ale jak jedziesz do pracy przy warzywach, owocach i na pole, to niestety juz tak nie ma. Stawki smieszne, w umowie niby 40h/tydz a jak przyjezdzasz to sie okazuje ze siedzisz(usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
29 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Good Job
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x