Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GOOD JOB Alicja Nowak

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
deewaa - 2015-04-14 14:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepszy tekst od good job, że wyjeżdża do pracy kilka tysięcy osób a złe opinie to 0,01% hahah. Jasne całe miliony jadą. A każdego obsługuje jedna i ta sama konsultantka. A po 2gie ciekawe jak mogą pomóc w razie braku pracy na miejscu, skoro nie gwarantują tego w umowie ? :) heeh
zdjecie uzytkownika
bigos89 - 2015-04-16 20:28:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anne - 2015-02-27 15:59:18]:
Jropgaaf to jest ten holenderski PIT. Na rozliczenie się masz w sumie 5 lat. Mogę podać ci numer do mojej zaufanej agencji, która rozlicza jeśli dalej jesteś zainteresowana : a+z doradztwo personalne w Ozimku : ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-04-17 10:58:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie konkurencje i wszystkich aktywnych forumowiczów czy może raczej hejterów :) Jestem Mangerem firmy Good Job. Jeśli mają Państwo uwagi co do naszej agencji to zapraszam do kontaktu bezpośredniego w celu wyjaśnienia sytuacji lub chociaż zdobycie się na odwagę i podanie swoich danych, żebyśmy mogli jakoś zareagować. W ciągu sezonu wyjeżdża sporo ludzi a wpisy tutaj stanowią 0,01 % ludzi którzy są niezadowoleni. Przez anonimowe wyrażanie opinii nie pomagacie innym w podjęciu uczciwej pracy. Na innych forach są pisane bardzo podobne wpisy na inne agencje :)
Proszę o rozważenie mojej prośby.
zdjecie uzytkownika
emilka - 2015-04-17 18:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja uwag nie mam natomiast chce wybrac najkorzystniejszą dla siebie agencję finansowo. prosze o informacje ile procent pensji zabiera dla siebie agencja
zdjecie uzytkownika
hak - 2015-04-22 23:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos jak na te tysiace co wyjezdzaja, to nikt nie pisze opini co sie teraz dzieje w pracy przez to biuro. Ktos w ogole wyjechal?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-23 17:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzebuje opinii good job . sadzonki dronten ?
zdjecie uzytkownika
Patrycja - 2015-04-29 14:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podłączam się, praca na szklarni, pielęgnacja oraz hodowla sadzonek kwiatowych, warzyw, owoców praca na szklarni lub przy taśmie produkcyjnej w Dronten czy ktoś coś wie czy ktoś jedzie mój e mail patit20@o2.pl
zdjecie uzytkownika
Monika - 2015-04-30 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Również dostałam propozycję wyjazdu na szklarnie. Jeśli ktoś coś wie proszę również o kontakt na moniawozniak1993@gmail.com
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-04 18:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Proszę mi powiedzieć jakie są warunki pracy i mieszkania w Leiden, w supermarkecie?
Ile godzin jest pracy w tygodniu, w jakich porach?
Jakie warunki mieszkaniowe?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-04 20:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę wdzięczny za odpowiedź.
Paweł
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-05-05 18:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siema..czy ktos moze pracuje na xboxach?prosze o kilka slow na temat tej pracy!ile godz na tydzien jakie towarzystwo i ile mozna wyjsc???z gory dziekuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-05-16 08:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich, widze że same negatywy na temat tej firmy, rzeczywiście jest aż tak źle? Mam kilka ofert z tej firmy, ale boje się ze zamiast pracować to będę siedział bezczynnie i płącił niepotrzebnie za pobyt.
zdjecie uzytkownika
babunia - 2015-05-18 15:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Mam propozycję na kwiatki lub sortownie, nie mam jeszcze pewnego terminu, jak widzę tutaj nikt nie pisze nic konkretnego na temat firmy a ja byłabym zainteresowana konkretami czyli - jakie są warunki zakwaterowania np. w Roosendaal, czy płatności są o czasie, czy jest wystarczająca ilość godzin?
Jeżeli ktoś zna konkretne odpowiedzi na moje wątpliwości to będę wdzięczna :)
zdjecie uzytkownika
Antek - 2015-06-08 13:36:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę mi powiedzieć jakie są warunki pracy i mieszkania w Leiden, w supermarkecie?
Ile godzin jest pracy w tygodniu, w jakich porach?
Jakie warunki mieszkaniowe?

Podłączam się do tego pytania.
zdjecie uzytkownika
Sabina - 2015-06-11 09:07:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Antek i Paweł, jedziecie do Leiden do supermarketu?
Bo też mam tam jechac ale sie zastanawiam jeszcze :)
Prosze o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-06-11 23:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sabina - 2015-06-11 09:07:49]:
Cześć mam zamiar się wybrać sam do Leiden właśnie 15 czy jedziesz też ?
zdjecie uzytkownika
luleczka - 2015-06-18 19:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamil jak rozumiem już właśnie przegapiłam jakiś ważny i fajny wyjazd do tego Laiden... kwestia tylko czy wkrótce szykują się jakieś następne i ewentualnie na jakie konkretnie stanowiska. widzę że wysyłają do holandii, wszystko mają fajnie rozwiązane i jasno opisane na ich stronie internetowej, oby się opłacało
zdjecie uzytkownika
zax - 2015-06-18 19:10:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze pamiętaj tą firmę wysłaliście mnie do pracy przez tempo-team gdzie nie dosc ze bylo malo godzin to co chwile dostawalismy jakies kary wysralilscie sie na nas wszystkich tlumaczac sie ze wy tylko posredniczycie pracy nie wierzcie w to co wam mowia przeczytajcie umowe bo w zasadzie jedziecie tam sami sobie a biuro umyje na koniec rece i powie wam ze oni tylko wysylaja ludzi do pracy kpina i smiech na sali nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Natalia - 2015-06-23 16:54:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedzie ktos na cebulki kwiatowe w okolicy Dronten w tym tygodniu ?
zdjecie uzytkownika
aleksandra - 2015-06-24 18:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyjeżdża ktoś na dniach do pracy do magazynu w venray?
zdjecie uzytkownika
juliet - 2015-06-25 11:34:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy pracował ktoś w magazynie w venray i mieszkał w Maasbree? proszę o szczere opinie nt pracy dla tej agencji i czy jest wystarczająca ilość godzin
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-06-26 11:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY PRACUJE KTOŚ PRZY DYWANIKACH SAMOCHODOWYCH?PROSZEO OPINIE?JAK TAM JEST?
zdjecie uzytkownika
pruski - 2015-06-27 10:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aleksandra - 2015-06-24 18:39:53]:
Ja <teoretycznie jeszcze> wyjezdzam, a czytajac opinie mam mieszane uczucia. Hejt ?? Nagonka innych agencji ?? czy moze czysty procent ludzi z wysokim mniemaniem o sobie, ktorzy sie nie sprawdzili... Lepiej by bylo nie zabierac sie do tej zacnej lektury i przekonac sie osobiscie jadac... Jesli masz wiecej info prosze o kontakt.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: oczywiscie na miejscu w polsce panie opisaly ze wszystko bedzie piekne na miejscu bylo inaczej smiech na sali
Pytania: angielski srety tety nic nie warta ta robota
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-01 08:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilka - 2015-04-17 18:39:07]:
witam jak można się z państwem skontaktować tutaj w Holandii ?
zdjecie uzytkownika
mrkcin23@wp.pl - 2015-07-02 13:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emilka - 2015-04-17 18:39:07]:
witam jakiś kontakt do koordynatora z good job w Holandii ? tel e-mail? ktoś ma ? proszę o kontakt markcin23@wp.pl
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy GOOD JOB Alicja Nowak?
Zadaj pytanie
alert