Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo GOOD JOB Alicja Nowak

Opinie o GOOD JOB Alicja Nowak

Pracowałeś w firmie GOOD JOB Alicja Nowak i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kobieta pracująca - 2015-09-05 22:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Unknown - 2015-09-03 21:01:30]:
Tak zgadzam sie.Panie Aleksandrze dlaczego nie chce Pan przyznać ze tak jest jak piszą przecież wysyłając ludzi zagranice nie macie wpływu na to co ich tam spotyka tak? Jadą tam i podpisują z reguły umowę z agencją holenderką wiec ta pierwsza nie może być ważna .Ja myślę że gdyby tu w Polsce podpisywało by się ta druga umowę albo udzielało więcej informacji to nie byłoby problemu bo każdy na miejscu bez kosztów by zdecydował czy warto jechać a tak ludzie są rozwscieczeni proszę się
nie dziwić i postawic się w ich sytuacji.Ja byłam udało mi się fakt ze zawsze byłam pod tel.nie odmówiłam żadnej pracy jaką mi agencja hol.zaproponowała ,nie balowałam,sprzątałam w domku po pracy (zeby kary niebylo)po wszystkich bo inni nie mieli czasu za dnia bo musieli się wyspać na nocną balange ,i zaowocowało tym ze miałam stałego pracodawcę u którego pracowałam kilka m-c.Wiec ludzie może i macie trochę racji i Pan Nowak TEZ ale pamiętajcie JAK KUBA BOGU TAK BOG KUBIE.
zdjecie uzytkownika
rafcio - 2015-09-08 10:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kubieslaw - 2014-09-17 16:35:00]:
Wczoraj polnocy przesiedzialm na dworcu,czekajac na bus,ktory mial mnie zawiezc do Holandii,niestety nic z tego,dzwoniac do przewoznika,ktory dzien wczesniej domnie dzwonil,kazalczekac,po godzinie znowu zadzwonilem,to juz mowil,ze nie moze sie skontaktowac z biurem.Szok,jakmozna tak oszukiwac,a po drugie,nie wiadomo co zastanie sie na miejscu?Dopaniz plskiegobiura rekrutacjinapisalemsmsa,zeby ranosie ze mna skontaktowala,ale jest cisz,wiec topewnie jakas sciema
zdjecie uzytkownika
Teresa Lewandowska - 2015-09-08 17:51:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
P
Aleksandra,otóż zgadzam się z opiniami, które tu zamieszczają ludzie ja napiszę natomiast
O tym co dziś spotkało mojego syna.Otóż w nocy czekałam z syn na dworcu w Lodzi, czekaliśmy na przewoźnika,który miał zawieźć syna do Holandii,umowa,a jakże. Podpisana wszystkie dokumenty wysłane,tylko przewoźnika nie było!!Kilka godzin w nocy od 23:30do 4:00 czekaliśmy i nic kontaktowałem się z jakimś kierowca kazalczekac,następne godzina mija i nic aż w końcu ten kierowca twierdzi,że nie może skontaktować się z biurem,wiem o tym,bo w końcu noc jest od tego by spać a nie odbierać telefony,a najgorsze jest to,że kiedy zmęczeni nocnym czekanie na przewoźnika i zmęczeni tym czekanie wróciliśmy do domu,rano dzwoniąc do pańskiego biura,nikt nie odbierał telefonu,to ja się pytam,co to jest,to legalne? jak Pan się do tego odniesie,czy warto jechać i pchać się w coś takiego?Przecież osoba z waszego biura umawial tego przewoźnika,jeśli było coś nie tak to mogła telefonicznie syna poinformować,a po cholerę musieliśmy czekać jak idiota,tak właśnie!!!Czy pan uważa,że to jest w porządku!Nie ukrywam sie,podpisałea się i czeka na wyjasnienie

,
zdjecie uzytkownika
Woj - 2015-09-09 13:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam możliwość wyjechać z tej agencji do pracy do holandii do zbioru jabłek. Jeżeli ktoś był tam lub się wybiera proszę o informację na temat warunków i czy da się tam zarobić czy ledwie wystarcza na koszty pobytu.
zdjecie uzytkownika
MatKAR - 2015-09-10 14:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam możliwość wyjazdu przez owe biuro do pracy przy zbiorze dyń. Ktoś był? Jakieś opinie? Warto, nie warto?
zdjecie uzytkownika
karolek - 2015-09-11 08:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja też na te dynie mam jechać i nie wiem czy warto ryzykować?
zdjecie uzytkownika
karolek - 2015-09-11 09:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MatKAR - 2015-09-10 14:45:04]:
witam a z jakiego miasta będziesz wyjeżdżał? bo ja z Gliwic
zdjecie uzytkownika
polonus - 2015-09-11 16:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy wyjeżdrzacie ? ja też na dynie z Tarnowa jestem.Może jest ktoś taki co już był i ma doświadczenie z tym biurem.
zdjecie uzytkownika
Unknown - 2015-09-11 18:26:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Karolek, @Polonus

Zastanówcie się czy warto jechać, ja co prawda byłem na magazynach i siedziałem na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tydzień czasu bez pracy, aż wróciłem do Polski. Nie wiem jak na dyniach, ale ta agencja ma strasznie wysokie opłaty mieszkaniowe i ogólnie jest kiepska, lepiej poszukać innej agencji. Z resztą jak uważacie, możecie spróbować, ale szkoda 700zł w dwie strony, jeżeli będzie tragedia.
zdjecie uzytkownika
Mati - 2015-09-12 12:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
We dwóch z kolegą mamy jechać do dyń jesteśmy z Lubelskiego...wczoraj babka wysłała nasze zgłoszenia do Holandii i czekamy na odzew...może w nast tygoniu trzeba będzie jechać...a wy jak jedziecie samochodami czy busem? My jedziemy we dwóch więc jak coś moglibyśmy kogoś zabrać po drodze żeby taniej dojazd wyszedł...
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-09-13 18:48:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam,
wraz z dziewczyna dostalismy oferte pracy w Holandii na magazynach. Wszystko bylo zalatwione, dokumenty wyslane. Zostalo nam tylko dotrzec na miejsce samochodem bo taka byla umowa. Mielismy dotrzec na weekend a od poniedzialku pracowac. Mielismy do przebycia dluga droge wyjechalismy wczesniej.Kobieta ktora miala dzwonic w piatek i podac nam szczegolowy adres do ktorego mamy sie kierowac nie zadzwonila. Wiec zadzwonilismy my. I tu sie dowiadujemy 600km od domu, ze nie ma dla nas pracy, nie kazala nam wyjezdzac i ze my sobie to wszystko wymyśliliśmy. Po prostu ze wszystkiego sie wykrecila majac glupie wytlumaczenia.
STANOWCZO nie polecam tej firmy, brak profesjonalizmu i rzetelnosci ze strony posrednictwa. Pracuja tam ludzie niepowazni udajacy milych i zainteresowanych.
zdjecie uzytkownika
rupso - 2015-09-19 23:21:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzana jednak ta sprawa, bo jakby nie było wcześniej nie spotkałem się z czymś takim w tej firmie, no ale zawsze musi być ten pierwszy raz, przydałoby się jednak jakoś wyjaśnić sprawę z tą firmą, ciekaw jestem co sama firma ma do powiedzenia, bo rozumiem że masz dowody w postaci rozmów czy coś takiego?
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-09-21 11:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

z tej strony Aleksander Nowak. Prosze o opisanie tej sytuacji z podanaiem danych kontaktowych na email: pomoc@goodjob.com.pl.
Na tą chwile nie pamiętamy takiej sytuacji, którą pan/pani opisuje. Z góry dziekuje
zdjecie uzytkownika
Askaaaaaa - 2015-09-23 12:20:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja sie zastanawiam czy nie jechac tam do pracy do tej elektroniki, w sumie dzis sie dowiedzialam ze jest taka mozliwosc.Mocno sie zastanawiam.
Pozdrawiam, Aśka
zdjecie uzytkownika
Monika27 - 2015-09-25 10:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencja godna polecenia .Wypłacalna godziny jak i nadgodziny są proponowane warunki mieszkaniowe również dobre.Polecam:)
zdjecie uzytkownika
Nina - 2015-09-27 15:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Wybieramy się z koleżanką do pracy na szklarnie na orchidee. Praca w Moerkapelle w okolicach Rotterdamu. Czy ktoś jeszcze może dostał taką ofertę i się wybiera? Lub jest na miejscu i może podzielić się swoją opinią? Proszę o kontakt najlepiej na email: nina13_13@tlen.pl
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-09-28 14:36:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po rozmowie z p. Teresą sprawa okazała się nie taka oczywista jak jest opisana wyżej. Zostało ominięte w wypowiedzi parę istotnych faktów. Dziękuje za pani opinie, bo tylko dzięki braku anonimowości mogliśmy to w jakiś stopniu wyjaśnić
zdjecie uzytkownika
cevka - 2015-09-29 15:33:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak ktos do elektroniki w venray to nie przez goodjob, odsylaja tam do holenderskiego eurojob (najgorszej agencji na rynku holenderskim). a na magazynach w venray (microsoft i philips zalezy gdzie sie trafi), operują jeszcze 2 inne agencje EU-People i Manpower, ktorych oferty są znacznie lepsze. eurojob to masówka, dla nich pozyskac 50 osób w 1 dzien, to nie problem, jak potrzeba na projekt. tydzien a potem siedzicie bez pracy. chyba ze umiecie sie zakrecic, bo tak naprawde to magazyn, zawsze jest co robić.
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2015-10-16 14:22:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cevka - 2015-09-29 15:33:25]:
Witam,

widze ze konkurencja nie śpi :) nie ma nic lepszego niż ukryta reklama...
Good Job śle pozdrowienia dla agencji M.M.I :) która rekrutuja własnie dla manpower oraz EU-people
zdjecie uzytkownika
norbert - 2015-10-20 03:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie podejrzanie brzmi ten wpis, ale z drugiej strony chyba agencja eu-people i manpower nie zatrudniałyby jednej osoby, a przecież informacja o tych agencjach jest w jednej opinii, może faktycznie agencje mają lepsze stawki. Przydałby się jednak jakiś konkret, do którego można by się odnieść, może jakieś porównanie?
zdjecie uzytkownika
skl - 2015-10-28 08:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chore chore prosze was uwarzajcie na nich ja tam pojechałem do biura w nl to siedzi z 35 osob , papiery wypełniasz sam poleciałem na mycie maszyn po produkcji , ta w pl obiecała pani paulina 14 euro brutto plus doatki itp ccuda nie widy ze pracy bede miał 6 razy w tyg po 4 h a tu kurcze 8 h w tygodniu NIE JEDZIECIE TO SA OSZUSCI OSZUSCI OSZUSCI , czy oni nie maja suimenia by ludzi wysyłac pieniadze w bloto zadłuzenie poszło co zrobic jz chyba w pl 1800 wole niz ich 800 euro ze musisz wyzyc u nich w nl chodzisz jak zbity czlowiek tam a inni pracua za duzo wieksze stawki ten łysy holender z biura ja go pytam jak to jest co innego mi mowili w pl przez tel a ten z morda na mnie ze jak bym mial 14 euro brutto musiał bym nosic taka marynarke jak on i jezcze wyskakuje dalej ze myslisz ze moja praca jest fajna tak mi sie wydaje bo ja mu mowie ze sie zamienie z nim to sie tak zapalil ze on ponad 10 osob pod soba i ze co on niby cpa i pokazuje mi ze po nosie myslisz ze wale taki znak dotknał nosa wtajemniczenie wiedza o co chodz a był tak nacpany kokaina ze ja pierdzeiele ludzie to frajer zwykly EMZNELO uwazaj na niego swir jakis
zdjecie uzytkownika
nabrany - 2015-11-10 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam. Ilość godzin śmieszna lub wprost zerowa, a kwatery pod adresem Haestrechtstraat 24. Kaatsheuvel to czysta kpina.
zdjecie uzytkownika
Biuro Good Job - 2015-11-10 12:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [skl - 2015-10-28 08:24:18]:
Witam. Ta opinia nie dotyczy naszej agencji! Nie pracuje u nas Pani Paulina, ani tym bardziej nie obiecujemy nikomu fałszywych stawek.
zdjecie uzytkownika
szygt - 2015-11-25 19:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko powinno być zawarte w umowie, jeśli ktoś nie czyta umowy to może być potem nieco zaskoczony, no ale raczej właśnie Good Job oferuje good job. Nie ma co narzekać, chyba że komuś nie chce się pracować i liczy na jakąś taryfę ulgową, no wtedy już nic się z tym nie zrobi. Ale zarobki w euro do czegoś jednak obligują.
zdjecie uzytkownika
Didi - 2016-01-18 12:19:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej. Mam do was pytanie. czy ktoś w listopadzie w grudniu bądź teraz jest w agencji good job ? chce wyjechać z chłopakiem do pracy do holandii do bunchoten do ppiekarni ale widzę, że zdania są podzielone co do tej agencji. napiszcie swoją opinie . nie cchcemy pojechac tam tylko po to zeby zaraaz wracać. Pozdrawamm
zdjecie uzytkownika
Bundy - 2016-01-18 21:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio poszukują kogoś na stanowisko Praca na magazynie – zbieranie zamówień ( order picker ) i z tego co czytałem, to jest tam umowa o pracę, chyba warto jeśli szukacie
zdjecie uzytkownika
Serenity - 2016-02-04 04:36:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencje pracy typu GoodJob (co za przewrotna nazwa) w Polsce otrzymują ok. 300 Euro (chyba, że już więcej, Pani Nowak?) za każdego ściągniętego z Polski pracownika więc nie dziwcie się, że przyjeżdżacie do Holandii i nie ma dla Was pracy bo oni załatwiają Wam tylko przejazd busem, za jazdę którym płacicie krocie (a można samemu znaleźć w necie tańsze przejazdy pol-hol, po konkurencyjnych cenach albo wręcz z Blabla-czami); kąt dzielony z lokatorami-za który musicie zapłacić i pracę na kilkanaście godzin,z której ściągną Wam opłaty za mieszkanie i ubezpieczenie a na życie czasem cieniutko z tego starcza, nawet po holenderskich promocjach w sklepie.
Szukajcie sprawdzonych w guglu agencji pracy(po niderlandzku to uitzendbureau (okey są tam: Pran, E and A, Axell, Eurowork, T and S Group - uważajcie na: Otto, Covebo, tutejszy GoodJob)Jeśli znacie język angielski można startować przez ichniejsze bez polskiego pośrednika: Tempo-Team,Adecco,Olympia itp.
Jadąć do elektroniki lub magazynów - kupcie sobie tu wentylowane buty ze stalowymi podnoskami (stahl-capy) bo za tamtejsze plastikowe zapłacicie agencji po 30 eu a nie nadają się do chodzenia (odparzenia, otarcia, smród po kilku godzinach)
Jeśli Agencja w Polsce nie ma swojego odpowiednika w Holandii-to znaczy, że to naciągacze i naganiacze, nie biorący za nic odpowiedzialności(łatwo sprawdzić w necie) za to kasę za Was-bardzo chętnie.Kontakt się skończy po wejściu do autobusu.Darujcie sobie napalanie się na obietnice cudów wianków - pracownicy agencji TUTAJ nie mają bladego pojęcia dokąd Was posyłają i co Was TAM będzie czekało, nie wiedzą co macie zabrać, jak będziecie pracować a rzeczywistość to z reguły 180 stopni od wciskanej tu euforycznej wizji dobrobytu.
Na miejscu - kto może niech się przeprowadza na prywatne pokoje bo są w tej samej cenie (a czasem nawet tańsze) co pokoje dzielone z 3 innymi osobami na agencyjnych lokacjach (czyli mieszkaniach) a komfort życia - nieporównywalny.
Jest multum stron polskojęzycznych jak wiatrak. enel, niedziela. enel gdzie znajdziecie mnóstwo przydatnych informacji i ogłoszeń.
Pozdrawiam i życzę powodzenia :) ..... ale nie z GoodJob
zdjecie uzytkownika
zjazd - 2016-02-05 17:27:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Serenity - 2016-02-04 04:36:35]:
Wymienione agencje wcale nie są lepsze też można się na nich ostro przejechać wystarczy poczytać komentarze o tych agencjach. Agencje niczego nie gwarantują i są tylko do pracy tymczasowej. Jak będa chcieli kogoś wywalić bez powodu to wywalą ale jak się nie ma znajomości to niestety na agencjach się kończy często. Najgorzej gdy polaczków wyrzucą z pracy a nie z domu wtedy trzeba znosić nadal ich towarzystwo siedzą i na nerwy działają ale to jest w wielu agencjach. Niektóre trzymają takich bez pracy i z dnia na dzień coraz bardziej są uchlani bo nie mają co ze sobą zrobić. Wyjazd z każdą agencją to jest ryzyko
zdjecie uzytkownika
greg - 2016-02-07 11:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na każdej agencji można się przejechać, tak jak i na każdej, nawet najmniejszej firmie. Według mnie Good Job i tak daje sobie nieźle na rynku radę, mało mają wpadek.
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2016-02-25 15:31:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam razem z chłopakiem mamy wyjazd w niedziele na oferte pracownik szklarni może może ktoś jedzie ? po przeczytaniu opinii bardzo sie wahamy :/
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2016-02-25 16:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2016-02-25 15:31:41]:
Siema wraz z mężem też dostaliśmy taką ofertę tylko wyjazd mamy w innym terminie
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2016-02-26 10:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sylwia - 2016-02-25 16:44:11]:
I zdecydowaliście jechać ? na kiedy macie termin ? My czekamy na tel od pani z biura czy w niedziele mamy jechać czy w nas. tyg .
zdjecie uzytkownika
jaroo - 2016-02-26 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja myślę ze jak komuś majty w kroku przeszkadzają i robota mu straszna to będzie narzekał, narzekają Ci co jadą tam pić i ćpać , a pozniej kasy sie szuka.Moje pytanie jest takie ? to po jaka cholerę jedziecie przez agencję pracy , jedźcie na własną łapę i nie będziecie narzekać , a z nieba kasa nie kapie trzeba na nią zapracować a jeśli nie macie godzin to znaczy ze Holender na was narzeka
zdjecie uzytkownika
jaroo - 2016-02-26 17:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja myślę ze jak komuś majty w kroku przeszkadzają i robota mu straszna to będzie narzekał, narzekają Ci co jadą tam pić i ćpać , a pozniej kasy sie szuka.Moje pytanie jest takie ? to po jaka cholerę jedziecie przez agencję pracy , jedźcie na własną łapę i nie będziecie narzekać , a z nieba kasa nie kapie trzeba na nią zapracować a jeśli nie macie godzin to znaczy ze Holender na was narzeka
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2016-02-26 17:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2016-02-26 10:55:12]:
Odezwij się do mnie na maila sylwiamalyska@Onet.pl to wszystko Ci opowiem ;))
zdjecie uzytkownika
patologia - 2016-02-26 20:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaroo - 2016-02-26 17:04:30]:
wiatrak wiatrakiem,praca pracą,agencja pracy agencją pracy(oby nie pollux) lecz najważniejsze to z kim mieszkasz.Niestety to prawda o polaczkach cebulaczkach za granicą, tu sie ładnie uśmiecha a z drugiej strony gdy tylko sie odwrócisz to ci nóz w plecy wsadzi. Możesz niewiadomo jak w pracy sie wykazywać,ręce zdzierać to i tak nie pomoże i tu nie tyle chodzi o wiatraka ktory jest niezadowolony z pracownika a bardziej o zawistnych polaków cebulaków. Nagada taki jeden z drugim bajek do koordynatora i sie nie wybronisz.Całe starania pójdą w niebyt.Dlatego też warto pare groszy wiecej zapłacić za kwatere i miec spokoj. Moja rada jak najdalej od polaków cebulaków-cześć ,cześć i nic wiecej
zdjecie uzytkownika
ciekawy. - 2016-04-03 15:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o odpowiedź czy są tam jakieś bungalow shit parki? czy jakies normalne mieszkania. najlepiej podajcie adresy. obczaje google zanim się tam udam.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-04-08 14:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety nie znam adresów, ale wydaje mi się, że kiedyś jeszcze szukali ludzi u nich do pracy na magazynie na pewno.
zdjecie uzytkownika
kris.mex - 2016-04-09 09:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
jak jest z good job w miare agencja bo mam zamiar sie wybrac do obsługi maszyny do etykietek
prosze o jakies opinie
zdjecie uzytkownika
monia87 - 2016-04-20 12:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Pracował ktoś na szklarni Orchidei w Moerkapelle? Proszę o jakieś informację na temat pracy w tej firmie. Ponieważ dostałam tam ofertę pracy i zastanawiam się jak to faktycznie wyglada. Pracowałam wcześniej 3 lata w Holandii w jednej firmie a teraz chciałabym wrócic. monia807@interia.pl
zdjecie uzytkownika
Patol33 - 2016-04-28 13:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam jechac teraz jako order picker na magazyn W Walwijk. Jakie tam są zakwaterowania ?Jak praca ? podobno nie bungalow tylko domki. Moze ktoś wie ? prosze o jakieś info. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
taja - 2016-04-28 14:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wraz z chłopakiem dostaliśmy ofertę pracy w De przy kurczakach .. Ktoś się orientuje jak to wygląda ?
zdjecie uzytkownika
artur - 2016-05-04 12:56:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. dostałem propozycje pod Schinjdel jako order-picker. jesli jest ktos kto tez dostał to dajcie znac, jade własnym autem z lubuskiego
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-05-04 16:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [artur - 2016-05-04 12:56:54]:
Artur, jak tam z zakwaterowaniem? domek hotel ? sa godziny w pracy ? jakie tam opinie osob na temat tej agnecji na miejscu ? Dzieki z góry, czekam na odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Maciek - 2016-05-10 19:08:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, szukam pracy i jestem zainteresowany współpracą z nimi, ale nie widzę aktualnych ofert, może ktoś, coś wie?
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2016-05-13 12:32:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kobieta pracująca - 2015-09-05 22:36:32]:
Witam wszystkich kandydatów, którzy szukają informacji na temat naszej agencji. Jeśli macie Państwo jakiekolwiek pytania lub wątpliwości to zapraszam do kontaktu osobistego lub tel. pod numerem 535 474 535. Jesteśmy do Pastwa dyspozycji w godzinach od 8-16. Forum goł łork nie jest prawdziwe i obiektywne. Na tym forum głównie opinie wypisują hejterzy którzy dostają zapłacone za szykanowanie agencji X. Miałem telefony od takich osób z taką propozycją : 150 zł na m-c - nie skorzystałem! Druga sprawa: zamieściłem kilka wątków wyjaśniających oskarżenia naszej agencji, ale dziwnie zaginęły :) Także jeśli szukacie wiarygodnych opinii to proszę nie tu..
podaje namiary na nas: 535 474 535, maila: pomoc@goodjob.com.pl
zdjecie uzytkownika
Aleksander Nowak - 2016-05-13 12:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkie firmy które zajmują się szykanowaniem i oczernianiem agencji ( tzw " szeptany marketing " )
Proszę was o zachowanie przyzwoitości zawodowej i zajęcie się uczciwą pracą! Dziękuje :)

Kandydaci którzy mają jakiekolwiek pytania lub wątpliwości zapraszam do kontaktu milowego na : pytanie@goodjob.com.pl lub kontakt telefoniczny na nr +48 535 474 535

Posiadamy dużo ofert pracy o różnym profilu, także zapraszam do zapoznania sie z nimi.
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-05-20 16:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma good job i aboost to jedna wielka porażka!!! nie polecam ich NIKOMU. jak dostałem solarise to wyszło mi za 52h ciężkiej pracy 5.15 euro na h. mojej dziewczynie 3.33 euro. jednym slowem to sa zlodzieje nic wiecej wykorzystuja ludzi i odbijaja twoje pieniądze na różne kary.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: oczywiscie na miejscu w polsce panie opisaly ze wszystko bedzie piekne na miejscu bylo inaczej smiech na sali
Pytania: angielski srety tety nic nie warta ta robota
zdjecie uzytkownika
Marko Polo - 2016-05-31 16:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panu powyżej zanim zacznie tłumaczyć negatywne opinie "szeptanym marketingiem" proponuje najpierw douczyć się co to jest :D. Co do samej firmy, jeździłem z nimi jeździłem z innymi firmami i nie widzę żadnej różnicy. Tak naprawdę wszystko zależy od ślepego trafu, jak macie szczęście będziecie robić jak nie macie no cóż....jak już człowiek jest na miejscu, pośrednik z Polski nie ma wpływu na to co się tam dzieje.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-06-19 21:27:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież pilnowanie sklepu i towarów nie jest niczym zadziwiającym jak jest się sprzedawcą. Są to główne obowiązki, więc w czym problem, ale czy wypłata jest na czas? Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie GOOD JOB Alicja Nowak!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GOOD JOB Alicja Nowak
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert