iParts Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o iParts Sp. z o.o.

pumek 2015-10-15 14:17
polecam, bardzo fajni ludzie i atmosfera pracy, młody zespół a zarobki jak wszędzie podstawa powiązana z premią za wyniki sprzedaży, ale miesiecznie lepiej wychodzi niż w innych firmach z częściami, pracowalem w 2 innych hurtowniach. praca stabilna i bez mobingu, daje 4+/5
6
DS 2015-10-15 14:22
fajna firma, młody i zgrany zespół, miła atmosfera, miło się tam jedzie i pracuje z chłopakami, polecam
6
ala 2016-05-01 21:57
a nie wiecie czy nadal chcą zatrudnić nowego pracownika magazynu?
1
Filip 2016-11-21 11:26
Świetny sklep! Kupuję części w Iparts od dłuższego czasu i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu :)
5
Behemot 2016-11-22 13:28
Pierwszy raz robiłem tam zakupy i muszę przyznać, że wszystko przebiegło w miarę sprawnie także śmiało mogę każdemu polecić ten serwis.
6
taki_tam 2017-02-23 23:35
Jocek, CK i Cwks Legia - wreszcie ktoś powiedział prawdę. "ala" Ciebie pozdrawiam - pracujesz tam. Pozytywy piszę oni sami. dają 2 umowy albo śmieciówki i szczerze, to wiele razy liczyłem i zapłacili dużo mniej niż powinni.
7
meksyk 2017-03-01 13:23
Ja pracuje tutaj i jest OK. Wiadomo, że dla jednych są pozytywy a dla innych negatywy. Jeśli mi coś nie pasuje gdzieś, to szukam nowej pracy.
8
Obiektywny 2017-03-01 16:42
Oj, chyba te wszystkie negatywne opinie pochodzą od jakiegoś jednego, rozgoryczonego, byłego pracownika, który intensywnie stara się negować wszelkie pozytywne opinie o tej firmie i „ZNÓW NADAJE” pod innym pseudonimem
6
Obiektywny 2017-03-01 16:43
Właścicielowi tej firmy czyli koncernowi HELLA brakuje środków finansowych ? Bardzo wątpliwe….
6
Młotek 2017-03-23 12:48
Generalnie bardzo dobry sklep. Czasami zdarza mi się robić w nim zakupy i ogólnie polecam każdemu, komu zależy na czasie i kasie.
3
wwlodek79 2017-04-18 07:32
nie wiem dlaczego ludzie piszą że coś było nie tak... u mnie wszystko było w najlepszym porządku i nie mam zastrzeżeń co do tego
4
Logistykowy 2017-05-24 11:14
Sa ok. Moge polecic.
1
Zostaw swoją opinię o iParts Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie iParts Sp. z o.o.