brak logo

Iparts

Warszawa

Opinie o Iparts

pumek 2015-10-15 14:17
polecam, bardzo fajni ludzie i atmosfera pracy, młody zespół a zarobki jak wszędzie podstawa powiązana z premią za wyniki sprzedaży, ale miesiecznie lepiej wychodzi niż w innych firmach z częściami, pracowalem w 2 innych hurtowniach. praca stabilna i bez mobingu, daje 4+/5
5
DS 2015-10-15 14:22
fajna firma, młody i zgrany zespół, miła atmosfera, miło się tam jedzie i pracuje z chłopakami, polecam
5
ala 2016-05-01 21:57
a nie wiecie czy nadal chcą zatrudnić nowego pracownika magazynu?
Filip 2016-11-21 11:26
Świetny sklep! Kupuję części w Iparts od dłuższego czasu i jeszcze ani razu się nie zawiodłem. Bardzo rzetelna i profesjonalna obsługa. Polecam każdemu :)
3
Behemot 2016-11-22 13:28
Pierwszy raz robiłem tam zakupy i muszę przyznać, że wszystko przebiegło w miarę sprawnie także śmiało mogę każdemu polecić ten serwis.
4
Jocek 2017-02-09 13:20
Nie polecam. Właściciele tego byznesu patrzą tylko jak tu komuś zapłacić jak najmniej kasy. Nie da się tam zarobić, a pracy sporo. Klienci dzwonią wkurzeni, bo towar na czas nie dojechał. Dużo stresu. W firmie panuje ogólne dziadostwo. Słaby sprzęt, syf, słaba lokalizacja na końcu warszawy. Lepiej poszukać sobie pracy w porządniejszej firmie.
5
CK 2017-02-14 14:35
Ta firma to strata czasu. Właściciele kręcą i ściemniają. Firma mało stabilna i ledwo zipie. Poza tym, bardzo zła atmosfera pracy...
5
Cwks Legia 2017-02-16 08:23
Odradzam rowniez. Szkoda czasu. Nic tam nie zarobicie. A firma w ruderze na brodnie. Mowia, ze sa najwieksi, ale w rzeczywistosci to maly lokalny sklepik prowadzony przez sloikow z Pinczowa. Typowa polska bieda praca.
6
taki_tam 2017-02-23 23:35
Jocek, CK i Cwks Legia - wreszcie ktoś powiedział prawdę. "ala" Ciebie pozdrawiam - pracujesz tam. Pozytywy piszę oni sami. dają 2 umowy albo śmieciówki i szczerze, to wiele razy liczyłem i zapłacili dużo mniej niż powinni.
4
meksyk 2017-03-01 13:23
Ja pracuje tutaj i jest OK. Wiadomo, że dla jednych są pozytywy a dla innych negatywy. Jeśli mi coś nie pasuje gdzieś, to szukam nowej pracy.
6
J23 znów nadaje. 2017-03-01 15:32
Zdecydowanie NIE POLECAM. Fatalny dojazd, firma ulokowana na pradze. Widać, że brakuje tam kasy na wszystko. Właściciele myśleniem tkwią jeszcze w latach 90-tych, nachapać się kosztem ludzi. Niejasny system premiowy, nie wiadomo ile człowiek zarobi. Do tego biznes nie hula tak jak powinien i ciągłe problemy.
4
Obiektywny 2017-03-01 16:42
Oj, chyba te wszystkie negatywne opinie pochodzą od jakiegoś jednego, rozgoryczonego, byłego pracownika, który intensywnie stara się negować wszelkie pozytywne opinie o tej firmie i „ZNÓW NADAJE” pod innym pseudonimem
5
Obiektywny 2017-03-01 16:43
Właścicielowi tej firmy czyli koncernowi HELLA brakuje środków finansowych ? Bardzo wątpliwe….
5
Ziomek 2017-03-02 21:03
Dno. kupilem klocki i tarcze i nic nie dojechało na czas. Straciłem tylko zdrowie, nerwy i czas. Lepiej kupić częsci bezpośrednio u dystrybutora, a nie w małych internetowych sklepikach, które nic nie ogarniaja.
4
cwk! 2017-03-03 19:10
trynkiewicz frustracie, mamy z ciebie ubaw wejdz na loche albo idz do brata alberta na obiad, bo widac,ze do kopania rowu cie nawet nikt nie przygarnął :D :D :D
6
Młotek 2017-03-23 12:48
Generalnie bardzo dobry sklep. Czasami zdarza mi się robić w nim zakupy i ogólnie polecam każdemu, komu zależy na czasie i kasie.
Wp 2017-03-24 21:46
Fatalny sklep. Znow pomylili moje zamowienie. Juz wiecej u nich nie kupie. Strata czasu i pieniedzy.
2
Zostaw swoją opinię o Iparts - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Iparts