Norauto Polska Sp. z o.o.

Adres: Jubilerska 10, 04-190 Warszawa

NIP: 5261035247 REGON: 11180864 KRS: 0000027520

Norauto Polska Sp. z o.o.
2 79 5 1

Opinie o Norauto Polska Sp. z o.o.

Filtruj opinie po kryteriach:

Warszawiak
 Opinia

Jak było pisane.. nie polecam. Praca tylko dla ludzi którzy zaczynają na rynku pracy. Wyrobią sobie opinie jakich pracodawców unikać. Po ostatnich zmianach jeszcze gorzej. Zmiany w lokalizacjach ma na celu tylko zaspokojenie kolegów którzy coś wiedzą o przełożonych. Dyletanctwo w całej okazałości. Regionalni, wielkie nieporozumienie. Jakość wykonywanej pracy równa się zero. Wystarczy poczytać ostatnią wpadkę. Jak chcecie chodzić po sądach za nieudolnych szefów, to bardzo proszę. https://wiadomosci.wp.pl/odebrala-samochod-od-mechanika-naprawe-mogla-przyplacic-zyciem-6384020740638337a

Pomocna?
Tak1Nie
Anna
 Opinia

Witam Pracowalam w Norauto.1.5 r DRAMAT jestes od wszystkiego wlacznie ze sprzataniem pensja masakra premi brak Regionalny na Warszawe minal sie chlopak z powolaniem firma przy takim zarzadzaniu chyli sie ku zamknieciu Nikomu nie polecam

Pomocna?
Tak1Nie
PH
 Opinia

Od wielu lat jestem Przedstawicielem Handlowym, nim wszedłem na gowork myślałem że wyśle CV bo jest ogłoszenie na 3 Stawy w Katowicach do obsługi klienta serwisu etc, że zmienię coś w swoim życiu. Odstarszło mnie wynagrodzenie, myślałem że minimum te 3 tys netto pdst firma płaci a tu czytam że połowę tego... Piszę poważnie i bez ironii, da się tu zarobić czy kasa niskich lotów? Interesują mnie realia bo papier przyjmie wszystko. Pozdrawiam!

Pomocna?
TakNie
Hanys
 Opinia

(usunięte przez administratora) nic się nie zmienia. Teraz znów zwolnienia. Zwolnili nawet dyrektora finansowego. Wszystkie znaki na niebie wskazują że firma idzie albo do likwidacji czyt. Węgry. albo do sprzedania. Tną koszty,(usunięte przez administratora)Wystarczy popytać pracowników. Nie kadrowej, i tej drugiej od zasobów ludzkich, zwykłych pracowników. Teraz jest nowy szef, albo likwidator. Ciężko stwierdzić po co go tu dali. Nie polecam. Lepiej w biedronce. (usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak5Nie
Aleksander
 Opinia
@Hanys 15.05.2019 18:23

Napisałeś, że jest obecnie nowy szef w firmie Norauto Polska. Czy po powołaniu nowej osoby na to stanowisko zmieniło się coś, jeżeli chodzi o pracowników? Wprowadzono jakieś zmiany w warunkach zatrudnienia, czy wszystko zostało po staremu? Mam nadzieję, że zechcesz odpowiedzieć na moje pytania.

Pomocna?
Tak1Nie
kate
 Opinia
@Hanys 15.05.2019 18:23

Dzieki za napisanie prawdy !!! Brawo wkoncu ktos sie odwazyl

Pomocna?
Tak1Nie
Hanys
 Opinia
@Aleksander 20.05.2019 11:45

Zmieniło się na gorsze. Cięcie kosztów, nawet stare (zużyte) opony sprzedają. Koleś, dla kolesia, jedna klika. szukają pracowników tak jakby nie chcieli. Teraz idzie nowe :) pracownicy będą sami prali ubrania robocze. Masakra, to się nadaje do PIP-u.. Jak można prać w domu ubranie robocze (mechanik który ma styczność z materiałami niebezpiecznymi)

Pomocna?
Tak1Nie
Papa
 Opinia

Bardzo słaby kontakt, próba dodzwonienia się równa poziomowi zerooo prędzej pojedziesz i dowiesz sie osobiscie ze nie maja nadal twoich opon do odbioru niż się dodzwonisz jak w normalnym serwisie i uzyskasz informacje - nie polecam dno pod katem podejscia do klienta jaki potrzebuje tylko informacji

Pomocna?
TakNie2
Anonim
 Opinia
@Papa 08.12.2018 10:20

Niepolecam

Pomocna?
Tak2Nie
Kol
 Opinia
@Anonim 11.12.2018 22:35

Toś blysnął. Dlaczego, "nie polecasz" , bo pracujesz tam i mało Ci płacą? Nierozumiem takiej opinii admin powinien to kasowac

Pomocna?
Tak1Nie
Kol
 Opinia
@Papa 08.12.2018 10:20

To jest jak sama nazwa wskazuje serwis pracy kolejny pajac jak chcesz kupić opony to kup sobie na allegro

Pomocna?
Tak2Nie
Janek
 Opinia
@Papa 08.12.2018 10:20

Skoro nikt nie chce tam pracować i tyle negatywnych opinii, to czemu się dziwisz, że nie ma kto odbierać telefonow

Pomocna?
TakNie
Pracownik
 Opinia

Nikt tu nie chce pracować płacą bardzo mało jak na te czasy praca w weekendy w soboty do 21 w niedziele do 19 więc zatrudniają tylko dzieci zaraz po szkole bez wiedzy i umiejętności tylko po to aby obniżyć koszty zatrudnienia premie kwartalne tylko na papieże których nigdy nie ma bo są nie do zrealizowania pracownik bez szans rozwoju Nie Polecam

Pomocna?
Tak14Nie
Dominika
 Opinia
@Pracownik 17.01.2019 06:39

Pamiętaj, że na całkowity obraz danego pracodawcy nie wpływa jedynie wysokość wynagrodzenia, jakie oferuje swoim pracownikom. Firma Norauto Polska tworzy dużą sieć sklepów i profesjonalnych serwisów samochodowych w całym kraju, a więc na pewno często poszukują tam nowych osób do pracy. Czy zatem wiesz coś na temat prowadzonej obecnie rekrutacji? Jakie stanowiska mają wolne?

Pomocna?
TakNie7
Hubert
 Opinia
@Dominika 18.01.2019 15:07

a może ty coś wiesz na ten temat? tylko powiedzieć nie chcesz???? co???

Pomocna?
Tak5Nie
Dominika
 Opinia
@Hubert 27.01.2019 11:23

Nalegam, żebyś jednak postarał zachować tu całkowity spokój. Pełnię rolę moderatora bieżącego wątku, a więc pragnę jedynie naprowadzić Waszą dyskusję na właściwe tematy. Nie doszukuj się zatem w moich komentarzach niczego niestosownego. Od czasu mojej ostatniej aktywności udało mi się dowiedzieć, iż Norauto Polska w istocie - prowadzi właśnie rekrutację. Poszukują kandydatów na stanowisko mechanika. Ogłoszenia widnieją na bardzo popularny portalu z ofertami pracy. Chciałbyś aplikować?

Pomocna?
TakNie
;)
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Dominika 18.01.2019 15:07

łubu dubu łubu dubu ...... to pisałam ja - personalna (Manager działu HR)

Pomocna?
Tak1Nie2
Ulka
 Opinia

Uważam, że wysokość wynagrodzenia jest uzależniona od odpowiedzialności!!!

Pomocna?
TakNie6
były pracownik
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia
@Ulka 07.06.2018 18:24

w norauto pracujesz jako magazynier, kasjer, akwizytor, konsultant i jednoczesnie wyzywadlo dla klientów - nazywa sie to wielozadaniowoscią, a placą ci za to 1595 zl na rękę + premia widmo + obiecanki ze bedzie lepiej...a jesli chodzi o odpowiedzialnosc to nie ma jej tam nawet dyrektor... firma oszukuje klientów na kontraście - jest on i tak wprowadzany podczas nabijania klimatyzacji ( tylko duzo osób tego nie wie) PONADTO firma nie dba o BHP - co wtorek lub srody są dostawy które zawsze, ale to zawsze są tak syte że trzeba zastawiac gaśnice na magazynie i nie tylko ! poza tym klimatyzacja w tym miejscu jest hodowlą/wylęgarnią bakterii i nikt nic z tym nie raczy zrobić, mimo iż z góry leciały czasem 'chmurki' z pozlepianego kurzu (podobne wielkością do kiści winogron) tu jeszcze wspomnę o polityce cenowej - cenówki zmieniają sie tam prawie codziennie (zapewne przez kurs walut itp.) ale jak to sie ma do takiej sytuacji : jest sobie olej castrol w bialym opakowaniu i kosztuje 140 zl ... ten olej sobie tam lezy od paru miesiecy i czeka na klienta (dość rzadka - sportowa specydikacja) i nagle z dnia na dzien jego cena rosnie x2 (tak do 280 zl)... czy ten olej to jest jakies wino ? pewnie naliczają opłatę za jego leżakowanie... wogóle jak na tak wysokie marże na produktach ( od 20 % do 100%) to ja sie dziwie ze tak żałośnie płacą podsumowując - masz odpowiadać za wszystko a płacone masz jakby cie ze stażystą pomylili... a kiedy spytasz o podwyżkę to zawsze wyskakują ci z realizacją celów i mówią ze gdzieś czegoś brakuje... jeśli kreci cie praca za 'jałmużnę', lubisz robic kilka rzeczy na raz, sluchać jak ktoś ci ubliża bo mu sie życie nie udało oraz nie wymagasz uznania pracodawcy to jest to idealne miejsce dla ciebie... ogólnie pracownicy w porządku ale kierownictwo i zarząd to tylko równomiernie beczące stado, które zrobi wszystko byle by cie olać w sposób nie wymagający wyjaśnień...

Pomocna?
Tak10Nie
guwauto
Nazwa działu: Handlowy
 Opinia

Płaca żałosna, premia też lub brak takowej, jeden dzień u lekarza - kara finansowa czyli tzw, brak premii. Pracownik to popychadło klienta i kierownictwa i maszynka do pracy.

Pomocna?
Tak9Nie
Dominika
 Opinia

Norauto Polska to sieć sklepów i serwisów samochodowych. Standardem ich obsługi jest rzetelność i dokładność, a wszelkie naprawy wykonują zgodnie z zaleceniami producentów samochodów oraz za zgodą klienta. Korzystają z nowoczesnych technologii oraz wprowadzają nowości dostępne na rynku, w tym opony, części i systemy klimatyzacji samochodowej. Jestem przekonana, że znajdzie się tu kilka osób, które będą zainteresowane pracą w tej firmie. Dlatego chętnych odsyłam na ich stronę: https://www.norauto.pl/praca Tam znajdziecie zarówno oferty pracy, jak i ogólne informacje o rekrutacji. Czy ktoś poczuł się zachęcony i postanowił aplikować? Czekam na Wasz odzew!

Pomocna?
TakNie8
Zadowolona inaczej.
 Opinia
@Dominika 26.01.2019 15:59

Pani Dominiko,pisze Pani nie prawdę z tą rzetelnością firmy. Nie wiem jaką funkcję Pani pełni w tej firmie ,ale kłamać nie wypada.(usunięte przez administratora)

Pomocna?
Tak1Nie
Sprawiedliwy
 Opinia
@Dominika 26.01.2019 15:59

uwaga - pani dominika jest osoba stroniczą - definitywnie kibicuje swojej firmie i stara sie utrudnic realną ocenę pracodawcy poprzez zawracanie wątku do puktu wyjscia... w odpowiedzi na pani calego posta.... norauto polska to firma ktora nie jest dokladna i napraw dokonuje 'w miare mozliwosci' zeby nie cytowac pana wiesia z blok ekipy... nie korzystają z nowoczesnych technologii - ich sprzęt do geometrii to ledwo dzialający rzęch pospinany opaskami ... firma nie spelnia standardów ani bhp ani p.poż i nie umozliwia pracowniom żadnego rozwoju ! prosze wiecej nie gmatwac tematu i nie próbowac robic z norauto świętej krowy !

Pomocna?
TakNie
GRZEGORZ

Zweryfikowany użytkownik

 Rekomendacja

JESTEM BARDZO ZADOWOLONY!!! , PANOWIE SPISALI SIE WYŚMIENICIE!!!,Wymienialem Sprężyny przednie w passat cc, Obsługa MEGA szybka przyprowadzilem Auto O godz 11 odebrałem Super zrobione o 19 tego samego dnia.Pan z recepcji mega koles, pan Mechanik RAFAŁ który naprawial usterke na koniec opowiedział wszystko o stanie Auta.Mega Polecam ,Brawo Panowie jeszcze raz Dziękuję!!!

Pomocna?
Tak1Nie6
emas170
 Opinia

pracowałem w norauto 3 stawy przez 2 miesiace. odeszlem ze wzgledu na zmiane miasta. Jednak milo wspominam prace tam. Pomocni koledzy, co prawda wyplata niewielka, ale z samej pracy bylem zadowolony, w tym okresie moglem sie duzo nauczyc o samochodach co na pewno mi sie w zyciu przyda.

Pomocna?
TakNie3
Klient
 Opinia

Negatywna- wymiana opon trwała prawie 2 godziny mimo umawiania na godziny to i tak ich nie dotrzymują. Pracownicy chodzą jak śnięci. Firma rodem z PRL mimo dobrego wyposażenia. Po wszystkim nawet nie przeprosili za tak długi czas. Nie polecę jej nikomu wręcz będę odradzać. Byliśmy tam pierwszy i ostatni raz Moje sugestie dla Norauto Polska Sp. z o.o.: Zacznijcie szanować klientów i ich czas.

Pomocna?
Tak1Nie1
Kolega
 Opinia
@Klient 21.11.2018 06:49

To jest portal gdzie są opinie o pracodawcy a nie o wykonywanych przez niego usługach czy produktach Koleś pomyliłeś portale jak chcesz się zalic to napisz na Googlach a nie tutaj. Myślenie nie boli

Pomocna?
Tak5Nie
D
 Opinia

Mialem byc na pelen etat a dostawalem po 80/120 godzin, potem mnie wywalili za to ze sie rozchorowalem. Moje sugestie dla Norauto Polska Sp. z o.o.: Porozmawiac z pracownikami co mozna zmienic na lepsze i w koncu ich sluchac.

Pomocna?
Tak8Nie
Tomeczek
 Opinia
@D 19.10.2018 09:08

Tak naprawdę to co myślą pracownicy firmy centrala i zarząd ma to głęboko w duuupie pracownik jest dla nich nikim najważniejsze żeby koszty zatrudnienia były niskie a zyski wysokie wydają gruba kasę na zmianę plakatów tablic reklamowych a pracownikach nie myślą wcale bo po co pracownik ma zapierd... Na wysokie pensje centrali menadżerów od niczego i tyle cała prawda o firmie

Pomocna?
Tak14Nie
Octavia
 Opinia

Niekompetentni. Moje sugestie dla Norauto Polska Sp. z o.o.: Zatrudnić normalnych mechaników i płacić im normalne pieniądze. Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Przestać zatrudniać ludzi z ulicy z łapanki a zatrudniać rzetelnych Mechaników z doświadczeniem i płacić normalne pieniądze

Pomocna?
Tak10Nie
Pracownik byly
 Opinia

Miałam okazję Pracować w Norauto przez prawie 2 lata, po czym Sama zlozylam wypowiedzenie. W 2017r. Zarabiac 1716zl + premia ktorej nie bylo widac praktycznie wcale, ciagle obiecywania ze beda szkolenia, ze podwyzki - brak wszystkiego! Ciągłe krzyki klientow, ktorych wkurzyl serwis bo cos zle zrobil (trudno robic dobrze, jezeli sie robi i ciagle chodzi palic) . Stanowczo nie Polecam firmy jako Pracodawcy!

Pomocna?
Tak11Nie
warszawiak
 Opinia

Masakra, Wszystkich pracowników co mają pojęcie o biznesie zwalniają. Inni nie wytrzymują psychicznie, totalna banda nieudaczników. Tylko kolesie i nic więcej. Najgorszy jest ten ryży co się mieni szefem, wciskają kit klientom. Napełnienie klimatyzacji" sprzedaj kontrast" ale on już jest w oleju. Ale klient o tym nie wie więc sprzedaj. Oszukują i zmuszają pracowników do oszukiwania. Zatrudniają pracowników sezonowych- nie ważne czy jesteś mechanikiem, ważne ze nie chcesz dużo.

Pomocna?
Tak11Nie
Stefan
 Opinia

Pracuje w tej firmie od ponad 6 lat i powiem wam szczerze że w tej firmie się nigdy już nic nie zmieni. Pensje głodowe i ciągle gadanie o celach i wirtualnych premiach . Nie polecam.

Pomocna?
Tak12Nie
mops
 Opinia

omijać jak najdalej pracowałem 4 lata jedna podwyzka o 200zł brutto .. wózek z narzędziami o ile to mozna nazwać narzędziami skromny i ubogi pensja jak koledzy powyżej głodowa odzyłem jak sie zwolniłem nie polecam i sam nie chce miec nic wspólnego z tą firmą

Pomocna?
Tak6Nie
Dominika
 Opinia

Norauto Polska Sp. z o.o. poszukuje pracowników. Ich oferty można znaleźć np. na gowork https://www.gowork.pl/praca/norauto-polska-sp.-z-o.o.;pr Czy moglibyście napisać potencjalnym kandydatom, jak wygląda rekrutacja do firmy? Może macie jakieś bardziej szczegółowe informacje w tym zakresie? Czy to jest dobra firma dla osób początkujących w branży czy raczej dla doświadczonych handlowców, serwisantów? @Robert T Mógłbyś napisać dlaczego początki były trudne? Czy to znaczy, że w pierwszym okresie zatrudnienia poziom wynagrodzeń jest niższy, a potem wzrasta? Od czego to jest uzależnione?

Pomocna?
Tak3Nie1
Robert T
 Opinia

Pracuje w tej firmie 5lat jako mechanik początki były trudne ale teraz jest ok płacą zasadnicza jak i premie

Pomocna?
TakNie
Jaro
 Opinia

Po 8 godzinach pracy przychodzisz do domu i: jesteś wykończony, czujesz się przemielony na 200%, myślisz o wypłacie 2000zł i premii widmo, obiecanki cacanki to chleb powszedni.

Pomocna?
Tak26Nie
Były pracownik
 Opinia

Pracowałem w tej firmie parę ładnych lat. W moim oddziale panowała normalna atmosfera każdy miał szacunek dla siebie oraz można było otwarcie rozmawiać o swoich problemach. Bardzo dużo zależy od dyrektora i jego podejścia do pracownika.Niestety ale nie oczekujcie 3000 netto bo tyle to nawet wieloletni pracownicy nie zarabiają.Ja osobiście miło wspominam u tego pracodawcy pracę ale nadchodzi czas na zmianę że względu na wynagrodzenie. Dużo by pisać o tej firmie ale pewnych rzeczy nie pierze się publicznie. A centrala w Warszawie powinna bardziej dbać o swoich doświadczonych pracowników z kilkuletnim kilkunastu letnim stażem.

Pomocna?
Tak8Nie
Dominika
 Opinia

Czy może ktoś napisać na jakie stanowiska firma aktualnie poszukuje pracowników? Jakie warunki zatrudnienia oferuje i jakie wymagania trzeba spełnić, by dostać pracę? Dużo osób wypowiada się na temat jak wygląda praca w sklepie bądź serwisie. A jak wygląda praca w pozostałej części firmy? Czy firma oferuje możliwość rozwoju zawodowego? Jaka jest atmosfera w pracy? Czy są oferowane dodatkowe benefity pozapłacowe?

Pomocna?
TakNie
Marcell
 Opinia

CELE, CELE, CELE.. przez kilka pracy w tej firmie nauczyłem się tylko tego słowa.. niczego więcej - przyznaje to ze smutkiem.. Jeśli jesteś ambitny to trzymaj się z daleka od tej firmy. Tu przyjmuje się już każdego do pracy - k-a-ż-d-e-g-o. Oczywiście bylebyś był tani w płaceniu ci wynagrodzenia 1600 - 1700 na ręke + wirtualna premia 200zł brutto i harówa przez osiem godzin bez szacunku. Manią cię awansami przy ocenie rocznej tak od kilku lat abyś tylko nie odszedł bo wtedy leży centrum i nie można znaleść długo kolejnego jelenia do pracy. Szkolenia to kabaret - byle tylko były, byle pracownicy nie mówili że ich brakuje - jedna wielka farsa. Podsumowując: tu się czas zatrzymał w latach 90 tych. Niczego nie osiągniesz, nie nauczysz się, nie zarobisz.

Pomocna?
Tak14Nie
Stefan
 Opinia

Ważne żeby szkolili a czy to musi być ktoś z zewnątrz?

Pomocna?
TakNie
Staszek
 Opinia

To fakt profesjonalnych szkolen z firm zew. nie bo nie ma na to kasy za to wymyslono by zaoszczedzic funkcje szkoleniowca wew. Bylem pare razy na takim pseldo szkoleniu to poprostu jest bardzo slabe stata czasu. Ogolnie pracownikow z doswiaczeniem sie nie szanuje, bo pensje ich sa niskie a ci odchodza. Dla firmy nie ma w tym problemu bo mozna zatrudnic pracownika sezonowego do przyuczenia za duzo nizsze pieniadze ale nik nie pomyslal ze to przelozy sie na jakosc wykonywanych uslug na stacji i sklepie bo na sklepie sytacja jest podobna.

Pomocna?
Tak10Nie
Karol
 Opinia

Wiadomo, że sa jakieś premie ale uzależnione od pracy!!

Pomocna?
Tak1Nie
Pol
 Opinia
@Karol 20.05.2018 17:07

Tak 200 -300 zl brutto i masz sie cieszyc ze raz na pare miesiecy dostaniesz

Pomocna?
Tak6Nie
dramat
 Opinia

Szkoleń nie ma. Premii nie ma. Pensje głodowe. Do tego stopnia że 1800 netto po 8 latach pracy. Ciągle tylko szybciej i szybciej. Dobrze radze wszystkim omijajcie tą firmę szerokim łukiem. Są tam akcje jak dawno temu w bie---nce.

Pomocna?
Tak31Nie
Przemek
 Opinia
@dramat 31.08.2017 12:29

Pracownik

Pomocna?
Tak1Nie
Przemek
 Opinia
@dramat 31.08.2017 12:29

Takich bzdur już dawno nie czytałem. Czemu pracujesz u nas 8 rok? Takie pieniądze to zarabiają żółtodzioby co uczą się zawodu. A nie pracownicy z 8 letnim stażem. Widocznie byłeś cieńki.

Pomocna?
Tak4Nie1
Pol
 Opinia
@Przemek 01.04.2018 19:56

Zapomniles dodac przemek pracownik centrali

Pomocna?
Tak5Nie
Pol
 Opinia
@dramat 31.08.2017 12:29

Przemek pracownik …, nie wiadomo skad ty sie urwales ja tam pracuje i tak jest place glodowe na poziomie oddzialow chyba ze pen przemek pracownik pracuje w centrali to tam zumelnie inaczej dają tam mozna dostac godziwa pensje tylko zastanawiam sie dlaczego bo na te osoby w centrali pracuja ciezko wszyscy pracownicy oddzialow dostajac marne pensje

Pomocna?
Tak5Nie
zainteresowany_praca
 Opinia
@Pol 19.05.2018 08:23

Czytam Wasze wypowiedzi i dziwie się.. Wychodzi na to, że pracownicy szeregowi utrzymują pracowników centrali - to co oni tam nic nie robią? Skąd wiecie, że w centrali dobrze zarabiają?

Pomocna?
Tak2Nie
Koliber
 Opinia
@zainteresowany_praca 20.05.2018 20:56

Zainteresowany_praca … juz ci odpowidam robia a owszem ale nie za takie marne grosze jak pracownicy oddzialow. Czy myslisz ze pan handlowiec z centrali w Warszawie zgodzil by sie ruszyc palcem za 1800-2100 netto ??? Odpowiedz sobie na to pytanie … A tyle zarabiaja pracownicy szeregowi oddzialow , ktorzy tworza przychod firmy

Pomocna?
Tak5Nie
Stella
 Opinia

Cy firma potrzebuje pracowników?

Pomocna?
TakNie
Eryk
 Opinia

Może zapomnieliście dodać jakie dodatki dochodzą?

Pomocna?
TakNie

Zostaw opinię o Norauto Polska Sp. z o.o. - Warszawa

Administratorem danych jest GoWork.pl Serwis Pracy sp. z o.o. Dane osobowe przetwarzane są w celu umożliwienia ... Czytaj więcej

UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Norauto Polska Sp. z o.o.

×
Zero tolerancji dla mobbingu w firmie!

Byłeś świadkiem?
Dodaj opinie na www.gowork.pl/opinie
Potrzebujesz wsparcia?
Skontaktuj się z Panią Joanną Koczaj-Dyrda zgloszenie@gowork.pl

Joanna Koczaj-Dyrda
Joanna Koczaj-Dyrda Ofiara mobbingu - Radca prawny