brak logo

Finepharm

Jelenia Góra

Opinie o Finepharm

Michał 2011-01-21 17:39:19
Firma ma ogromne problemy finansowe od paru lat, kto chce tam pracować niech się zastanowi bo wypłata się spóźnia parę miesięcy i tak nie wiadomo czy kiedykolwiek będzie.
były pracownik 2011-01-29 21:19:36
Problemy finansowe Fimefarmu to efekt stylu zarządzania ( usunięte przez administratora ) który lubi wszystko i wszystkich mieć osobiście pod kontrolą, rotacji kompetentnych i porządnych pracowników, atmosfery t( usunięte przez administratora ) bałaganu w każdym zakątku firmy i zatrudnianiu ludzi z przypadku na odpowiedzialnych stanowiskach. Jeżeli jesteś specjalistą to i tak po czasie zostaniesz zdegradowany do poziomu ( usunięte przez administratora ) Trzymajcie się! Szczególne pozdrowienia dla dziewczyn z "biurowca"! :-)
Ambrozja 2011-02-07 21:04:24
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu i to co się tam dzieje to istna masakra więc obawiam się że powyższe opinie są niestety w dużej mierze prawdziwe. Dużym plusem jest zgrana załoga i miła atmosfera w pracy dopóki nie wpadnie ( usunięte przez administratora ). Jest to dobre miejsce na staż ale w innym przypadku nie polecam. Zarobki? Za moich czasów więcej niż 2500 brutto się nie wyciągnęło, może się coś od tego czasu zmieniło, aha pensja nigdy nie była na czas. ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-02-10 17:57:18
Znam ta firme co do pieniedzy to byly na czas ale tylko przez 2 lata od dnia zalozenia jej i potem sie skonczylo i tak do dnia dzisiejszego a z tego co mi wiadomo to zawsze jest wina pracownikow nigdy nie ( usunięte przez administratora )pozdrawiam wszystkich byly pracownik
1
rtęć 2011-02-12 01:46:50
500 złotych zaliczki za grudzień w lutym, w sam raz żeby się nawalić, dziękuję!
1
anonim 2011-02-14 20:56:16
to chyba nie miejsce na pisanie o sprawach prywatnych
aprotynina 2011-02-14 23:17:19
( usunięte przez administratora )powinny leczyć swoje frustracje życiowe u psychiatry lub ( usunięte przez administratora ) a nie w internecie, ( usunięte przez administratora ) jesteśmy z Tobą!!!
anonim 2011-03-19 09:52:20
WOW dostaliśmy zaliczke za miesiąc ,,styczeń\" Aż całe 200zł zaje fajnie kupie sobie paczke ryżu nawet na waciki mi nie wystarczy. ludzie omijajcie tą firme jak tylko możecie to totalna ( usunięte przez administratora )
kolagen 2011-03-21 14:40:09
( usunięte przez administratora ) nie jesteśmy z tobą, a ty aprotynina mow za siebie
byly pracownik 2012-06-09 18:06:19
ano szczesliwi...tylko dziwne ze wy pracujecie na takich warunkach i za takie pieniadze
klepacz 2012-09-14 17:08:49
odebrać i temat zaklepać ot i cała filozofia
1
BYŁY PRACOWNIK (NASZCZĘŚCIE) 2014-01-22 08:58:39
umowe o prace dostaniesz ale pieniędzy za prace nie zobaczysz na oczy może po miesiącu pracy dostaniesz 200zł byś kupił sobie bilet by dojeżdżać [usunięte przez moderatora] następny miesiąc :)
na szczęście również były pracownik 2014-01-22 10:56:56
do Anonim i były pracownik
Kurcze umowy dają a jeszcze więcej obiecują, co do tej zaliczki po miesiącu pracy to nie tak do końca na dojazd do tego syfu zapewniam, że musisz pożyczyć od kogoś z innej firmy która ma dochód bo ty zanim dostaniesz już te może aż 200 zł to musisz jakoś dojechać przez jakieś 2 tygodnie kolejnego miesiąca pracy ;-)jak można z serca doradzić to mijaj ten syf dalekim łukiem jak nie chcesz mieć problemów i wielu komorników jak właśnie FINEPHARM
1
były pracownik 2014-02-08 16:08:52
Edmund ty chyba nie masz zielonego pojęcia mówiąc o pracy w tym zakładzie naprawdę trzymaj się z bardzo daleka od tego zakładu(usunięte przez administratora)Najlepsze jest to jak oznajmią Ci niestety wypłaty nie będzie ponieważ nie zarobiliście na nią a my jedziemy na tym samym wózku co wszyscy ;-) wasze dzieci uczą się w Polsce a moje tylko studiują w stanach oczywiście podkreślam tylko za darmo ;-)
szok 2014-03-21 16:11:25
to ta firma jeszcze nie jebła???
na całe szczęście były pracownik 2014-03-25 14:55:22
najlepsza firma w Jelonce ja już czekam rok na wypłacenie wypracowanych 6 pensji prędzej doczekam emerytury jak swoich wypłat. Finepharm nawet sad ma daleko gdzieś
już były pracownik 2014-04-11 15:33:14
ja też mam trzy pensje nie wypłacone i już chyba ich nie dostanę pomimo tego że pracowałam u znajomej osoby, z przykrością potwierdzam że jest to szczera prawda
mary 2014-05-22 21:57:17
podobno mają mieć nowego partnera z wybrzeża , który ma ich uratować , byle nie był to taki sam przekrętas bo się nie pozbieramy i pensji nie ujrzymy
smiechy 2014-06-07 22:25:40
śmiechu warte i do niczego nie przydatne są te opinie ponieważ........ jeżeli ktoś napisze całą prawdę co się dzieje w tej firmie o kondycji finansowej której nie maja, o wypłatach których nie wypłacają lub cykają raz na dwa tygodnie po 100 lub 200 zł, o tym jak poniżani są pracownicy zaraz zostaje usunięte przez moderatora
smiechy 2014-06-21 13:28:50
norin to radzę podejmij pracę w tej firmie a potem komentuj życzę ci powodzenia w tym zakładzie i dobrej dużej kasy
prawdziwek 2014-06-24 02:52:53
Czytam i nie wierzę, same negatywne opinie, z którymi nie mogę się zgodzić. Pracowałam w tej firmie kilka lat i mogę odpowiedzialnie stwierdzić że atmosfera miła, zarządzający kompetentni i profesjonalni, zarobki na wysokim poziomie (nie licząc małych poślizgów), aż chce się pracować. A jeśli komuś coś się nie podoba i ma inne zdanie, to przecież nikt go nie zmusza, świat stoi otworem, jest mnóstwo innych możliwości. Okręt płynie i będzie płynął dalej, ahoj kapitanie, cała naprzód ku nowej przygodzie !!! Pozdrawiam najwytrwalszych pracowników, prawdziwych twardzieli.
barbituran 2014-06-25 02:01:14
Co to są "małe poślizgi"?
były pracownik 2014-06-25 22:13:25
" do prawdziwek" sam nie wierzysz w to co mówisz skoro było tak dobrze w tej firmie to dlaczego dalej tam nie pracujesz nie jesteś już pracownikiem FINEPHARM,w latach 2003-2005 to faktycznie było tam całkiem nieźle finansowo i również ok co do rządzących tą firmą, znam język tej krasomówczej mowy i jest powtarzany od paru lat jak mantra ale działa to tylko na tego co to mówi ponieważ tylko on jest taki naiwny i sam w to wierzy a fakty niestety mówią co innego, okręt buja aż rzygać się chce lecz odwrotu już nie ma i trzeba cudu aby kapitan z tym okrętem nie zatonął,na koniec mogę tylko powiedzieć żal mi tych pracowników że jeszcze tam siedzą pozdrawiam moich byłych kolegów !!!!
jjj 2014-08-04 21:14:27
w KRS figuruje informacja że składek na ZUS nie płacą za pracowników
haha 2014-08-05 17:21:52
do "jjj" akurat to wcale mnie nie dziwi nie tylko składki zus są nie opłacone również pzu, fiskus i oczywiście pensje. W FINEPHARM to wszystko po staremu nic się nie zmienia jak było przed 3 latami jak pracowałem tak dalej się dzieje to samo jedynie co jakiś czas mądrzejsi pracownicy decydują się na odejście z tego bagna wiedząc że na zaległe pensje dalej czekają. Szkoda mi tych co jeszcze tam siedzą przez zasiedzenie pozdrawiam naiwniaków
pracownik 2014-09-04 17:00:14
owszem cieszy się to co napiszą na swojej stronie internetowej a ona jest już 3 rok nieaktualizowana a rządzący nie nadają się do działania na dużą skalę i bez certyfikatów nie polecą
Caro 2014-11-07 19:56:24
To ta firma jeszcze dycha
PRACOWNIK (NADAL) 2014-11-16 22:02:34
Nie wierzcie w bzdury które wypisują byli (na szczęście) pracownicy, no bo niby co mieli by teraz napisać ??? zapraszamy do nas.
PRACOWNIK (jeszcze niestety) 2014-11-17 10:45:53
Byli pracownicy mają już odwagę pisać co się w tej firmie dzieję, natomiast ci którzy pracują boją się już nawet oddychać tak są zastraszeni bo wiedzą że na zaległe pensje będą czekać i czekać i czekać miesiącami na nawet latami. Ciekawe dlaczego dziesiątki naszych kolegów odeszło skoro jest tak dobrze i sprawy o pensje toczą się w sądzie. Pozdrawiam byłych kolegów i koleżanki
PRACOWNIK (NADAL) 2014-11-18 23:52:38
Nikt nikogo przymusem nie trzyma, wolny kraj, wolny wybór. Narzekacie, narzekacie, odstraszacie innych chętnych a sami jednak pracujecie nadal.
pracownik 2014-11-20 15:37:33
pracujemy nadal ponieważ czekamy ze w końcu wypłaca i mamy jeszcze inne dochody jakoś nie widzę żeby się ktoś pchał drzwiami i oknami, a jak ktoś nie wierz to zapraszamy do pracy i sami się nowi przekonają na własnej skórze czy jest super i 10-go na konto jest wpływ za pracę
gal anonim 2015-01-06 07:11:08
moj znajomy pracuje w tej firmie i niema kokosow a ponadto za przeproszeniem srajoa po marnym groszu zamiast wyplacac co miesiac chcialem sie w tej firmie zatrudnic ale wiecej zarobie miesiecznie zbierajac surowce wturne tj.puszki zlom makulature.
ciekawski 2015-01-26 11:34:29
no i co w związku z tym ????
abc 2015-03-27 09:17:32
pozdrawiam wszystkich
co slychac w mojej bylej firmie ? doszly mnie sluchy ze ktos juz przejal firme, a stara gwardia juz nie rzadzi. Za niedlugo wracam do jelonki, moze warto do was wrocic ? czy sie polepszylo czy nadal po staremu ?
grzzzzzz 2015-07-17 11:43:54
człowieku dołącz do nas a zobaczysz ile można wytrzymać obelg i czekania na wypłaty po kilka razy w miesiącu uda się że po parę groszy zaliczki rzucą, ale jak się zwolnisz to o kasie zapomnij może po dwóch a nawet kilku latach dostaniesz na raty od komornika tak jak nasi byli koledzy dostają
lok 2016-06-10 11:29:49
czy ktoś moze opisac jak to jest z waszym lekiem TFX Lek jest niedostepny od roku czy wam nie zalezy na nim czy bedzie jeszcze w produkcji
rty 2016-06-19 22:33:33
@mog a nie pameitasz ilu letnie dosiwadczenie trzeba bylo miec zeby sie do nich dostac do pracy na to stanowisko
Zostaw swoją opinię o Finepharm - Jelenia Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Finepharm