Polecam, firma naprawdę jest rzetelna i godna zaufania, to dobry pracodawca i uczciwy
Bardzo dobre oferty pracy! polecam śmiało jak ktoś szuka pewnego zatrudnienia na lata
Firma oferuje dobre warunki, szczególnie jak się nie ma doświadczenia, to ciezko o lepszą prace
Nie wymagają doświadczenia przy zatrudnieniu? A jak jest potem z pracą takiego świeżaka? Starsi stażem pracownicy uczą na początku nowych czy jest szkolenie dla wszystkich nowo przyjętych?
Kiedy firma przewiduje podwyżki?
Szukają pomocnika spawacza - szlifierza i operatora cnc. Mój mąż chce próbować, ale nie wiemy, jakie zarobki. Ponad tysiąc pracowników, a żaden nie napisze stawek? Można poczytać sobie narzekania, że niskie, ale póki człowiek nie wie, ile PLN, to nie ma wyobrażenia.
Ty masz pretensje do pracowników zamiast do zakładu? To zakład powinien od razu pisać jaka jest stawka, z jakiegoś powodu tego nie robią, bo zdają sobie sprawę że to grosze Wypłaty są różne w zależności od stanowiska, premii i wielu innych pierdół, podstawa która jest stała to połowa wypłaty, druga połowa to dodatki które są zmienne i które mogą ci zabrać w każdej chwili
Mnie pracuje się dobrze, a jestem tutaj już ponad rok. Na pewno nie zamierzam zmieniać pracy.
Normalna praca na normalnych warunkach. Rozumiem że komuś coś może nie odpowiadać ale nie wiem skąd niezadowolone opinie w sumie
Już tłumaczę, niezadowolone opinie biorą się od prawdziwych ludzi którzy mieli/mają nieprzyjemnosc pracować w tym miejscu w przeciwieństwie do wykupionych/pisanych przez biuro
ja moge sie tylko za ogolne warunki w firmie wypowiedziec i te sa dla mnie ok. konkretne stanowiska to wiadomo ze kazde inaczej wygladaja
Rozwiniesz co konkretnie jest takie ok? Wyplata na tle okolicznych firm - słaba Dodatki - słabe Podwyżki - właściwie brak bo inflacja 15% a podwyżka 5% z łaską (usunięte przez administratora)- ma się dobrze Ukraina - też ma się dobrze, po co dać Polakowi parę zł więcej żeby znaleźć ludzi, lepiej znaleźć Ukraińców Gdyby warunki by takie okej to ogłoszenia nie wisialyby ciągle, poprzypinane na olx - nikt nie chce tu pracować
A to częsta praktyka, że zwalniają ludzi żeby znaleźć kogoś kto weźmie mniej? Sama tam szukałam ogłoszeń dla męża, ale nie znalazłam, więc dziwi mnie to co mówisz o rotacji. Chyba, że w ostatnim czasie jednak znaleźli ludzi? A i jak możesz to daj znać na przyszłość ile mniej więcej ta "słaba" wypłata wynosi, może jeszcze będę się rozglądać.
To słabo szukacie bo ogłoszenia wiszą na każdym portalu z ogłoszeniami i praktycznie na każde stanowisko
Praca mi odpowiada, wszystko jest w porządku. Sporo roboty, ale też dobre i uczciwe wynagrodzenie
Jest to zakład Bandery ,sama UA tu pracuje ,Polaków prawie już wcale nie ma .Największy (usunięte przez administratora) w Kostrzynie .Pozytywi pisze biuro ,bo szukają naiwniaków .Zakład od (usunięte przez administratora) lat nie daje podwyżki ,mało tego osoby ze stażem zarabiają tyle samo co typ z pod sklepu i gdzie tu jest sprawiedliwość.Nie ma to nie będzie pracowników ,mają w D ten zakład .UA zarabia więcej jak Polak taka to Dyskryminacja .Jeszcze wam się ta Ukraina odbije czkawka .
Warunki pracy w firmie są dobre, wynagrodzenie dośc konkurencyjne, ogólnie jest ok, ja tam nie narzekam
Firma zapewnia możliwość rozwoju, są też benefity i moim zdaniem nie małe no i super atmosfera
No wreszcie mowa o benefitach. A można wiedzieć dokładnie jakie firma oferuje benefity dla pracowników? Bo mnie ciekawi, czy jest prywatna opieka medyczna i jeszcze, czy jest jakaś karta sportowa? Można konkrety?
Pracodawca wywiązuje się ze zobowiązań, wszystko w porządku, dobry kontakt, bezproblemowe sprawy z urlopami
Zarówno podejście szefostwa jak i innych pracownikow bardzo w porządku. Atmosfera jaka panuje w firmie na pewno jest ok, nie ma problemów czy jakiś spięć
Praca w tym miejscu daje możliwość rozwoju i dobrego zarobku. Jak ktoś szuka stabilnego zatrudnienia to lepiej trafić nie moze
Stabilne zatrudnienie? Chyba, że spotka cię wypadek w pracy, pójdziesz na zwolnienie lekarskie albo będą znowu masowe zwolnienia
Z mojej strony mogę polecić. Super ludzie - z każdym można się dogadać, na zmianie to samo. Ogólnie jest ok i nie ma problemów z wyrobieniem premii
Oferty pracy bardzo korzystne. Teraz czas kryzysu i warto mieć zatrudnienie w stabilnej firmie. ogolnie wszystko ok - przede wszystkim ekipa zgrana
czemu piszecie tego typu posty pod każdym wpisem ale przy tym wciąż tu pracujecie? co innego w warunkach zatrudnienia was w takim razie trzyma? napiszecie?
A skąd wiesz czy ktoś pracuje czy właśnie odszedł? A może w najbliższej przyszłości odchodzi? Trzeba uświadamiać ludzi , żeby przypadkiem nie uwierzyli w wasze komentarze, które klepiecie tam w biurze bo inaczej nie byłoby ani jednego pozytywnego. Jeszcze ktoś się nabierze i zmarnuje czas
A to odeszłaś? Często tu ludzie rezygnują? Dasz znać dokładnie co tam się dzieje? Chętnie się dowiem, bo myślałam o pracy tutaj
Polacy rodacy budzimy się czas najwyższy pogonić tych Amerykanów bo stwarzają same problemy .Bandera do siebie .Jak wiedomo ta wojenka jesteś taka sama jak propaganda z Covid ,pralnia pieniędzy .Dla czego w PL są ludzie z zachodu i dostają wszystko???bo pozwoliliśmy na to .Odbierane są miejsca pracy Polaka zostaliśmy zepchnięci na 2 sort ,nikt się już z nami nie liczy ,traktują Ukraińca lepiej jak swojego ,do czego to doszło w naszym kraju . UA to nie słowianie a bada , nierobów,alkoholików którzy myślą ,że im się wszystko należy.Koniec tegoooo Obudź się Polaku bo pogonią cię z własnego kraju. Chwała Wielkiej Polsce.
Nie mam zastrzeżeń jak na razie. Solidny pracodawca, dokumenty załatwione ekspresowe. do tego wypłata zawsze terminowo. Premie nie najgorsze.
Ogólnie to polecam, dobre warunki, konkurencyjne stawki. Wszystko jest w porządku. Ma się stabilne i pewne zatrudnienie
Jak się pracuje w TELEMOND Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy TELEMOND Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 297.
Jakie są opinie pracowników o pracy w TELEMOND Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 296, z czego 226 to opinie pozytywne, 30 to opinie negatywne, a 40 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!