ARCOM

Rzezawa - Arcom sp.j. Artur Wilk Robert Zięba

3. Opinie o pracodawcach Rzezawa
  5. Opinie o ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o ARCOM Rzezawa

Nie przegap nowości o ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

SG

12.11.2025 09:09

Firma godna polecenia, profesjonalne kierownictwo.

Ka Ma

12.11.2025 08:58

Super atmosfera, szefostwo i kierownictwo bardzo profesjonalni, zmieniłam pracę ze względu na dojazd ale bardzo polecam.

Gòru

07.11.2025 18:40

Firma Arcom 🤔 ile ludzi ( byłych,teraźniejszych przyszłych) tyle opinii ! O negatywnych pisał nie będę,bo każdy ma inne spojrzenie na firmę.Jednemu nie przypadł do gustu przełożony a innemu jego stanowisko pracy itp. Natomiast powiecmy coś o pozytywach ! Kasa co miesiąc, soboty niedziele wolne , można się dogadać odnośnie godzin pracy ( jeżeli coś komu wypadnie ) premia świąteczna , możliwość podwyżki.Tylko trzeba spełnić jedną rzecz !! Trzeba pracować .Firma ma swoje zasady do których trzeba przywyknąć lub po prostu się zwolnić. Jedno jest pewne jeśli interesuje cię praca w tej firmie,to spróbuj swoich sił. Są ludzie którzy pracują latami ,a zdarzają się tacy co przepracują do przerwy. Firma z roku na rok się rozrasta i konkuruje z światowymi markami .

TurboKosiarz

08.10.2025 18:49

Przepracowałem w tej firmie niespełna rok. Od pierwszych chwil wiedziałem, ze zostanę tutaj na dłuuugo, plan był ambitny -uczyć się od najlepszych i to nie było trudne, bo koledzy chętnie wszystko tłumaczyli, obowiązki były różnorodne, jak dla mnie idealna praca. Na wyróżnienie zasługuje kontrola jakości, nigdy nie było spiny czy cwaniactwa, kiedy czegoś nie wiedziałem to zawsze mogłem liczyć na pomoc,wytłumaczyli i jazda dalej- a to nie taka oczywistość w innych zakładach produkcyjnych. Z przełożonymi współpracę oceniam na +5. Pierwszy cios dla mnie doszedł w święta, kiedy to pierwszy raz w życiu nie dostałem premi świątecznej, świąt nie było. Funkcjonuje w tej firmie ocena całoroczna, to nie fikcja, w moim odczuciu zostałem dobrze oceniony przez mojego przełożonego. Uznałem, że stać mnie na więcej, ze chce się rozwijać, wyszedłem na przeciw przełożonym, o nic nie prosiłem nie szantażowałem, wyrażałem tylko chęć mega zaangażowania. Ostatecznie uznałem że jasno wyłożony system wynagradzania stworzony w tej firmie nie poprawi mojej tragicznej sytuacji materialnej za rok ani za dwa, i to był jedyny powód mojej rezygnacji. Po kulturalnej rozmowie z (usunięte przez administratora) nie miałem już żadnych wątpliwości co do dalszych działań. Z perspektywy kilku miesięcy dobrze oceniam pracę w Arcom.(usunięte przez administratora)
    Polo

07.10.2025 23:05

Firma godna polecenia .Nie ma tu jakiegoś rygoru , najważniejsze aby zrobić to co do ciebie należy.Co prawda nie robię tu bardzo długo ale , pracowałem w gorszych miejscach .Na razie jestem pozytywnie zaskoczony.
    Yojager

05.10.2025 16:10

Pracuje w firmie odkąd morze martwe było jeszcze chore 😅Firma od tego momentu bardzo urosła.Co chwilę są wdrażane nowe technologie.Co do nowych osób każdemu jest pokazywane jego miejsce pracy można wtedy sprawdzić wilgotność, jakoś powierza,czy mu nie ciągnie po nogach itd.😜 można zapytać się o owocowe czwartki ,bananowe piątki ..... I takie tam 😂 Co nie którzy troszkę mijają się z prawdą ale ten portal do tego służy (poniekąd) Nie powinno być kłótni między nami wyciągania na wieszcz brudów a wzajemna pomoc.I dążenie do doskonałości.Firma nie jest doskonała , bo takich nie ma ,ale zawsze się stara aby wypłata była na czas! Zawsze można przekonać się samemu nikt nikogo tu do maszyny nie wiaże 😂 wyrazie czego można zrezygnować
    Pośrednik

04.10.2025 07:09

Firma z roku na rok coraz bardziej się rozrasta .Przybywa nowych pracowników.Konflikty zdarzą między biurem a pracownikami ( jak wszędzie) najważniejsze aby wyciągnąć wnioski na przyszłość! i rozwiązywać spory , żale poprzez rozmowę! z przełozonym.Szybciej można dojść do jakiegoś punktu wyjścia.
    Bard Arcomu

02.10.2025 19:28

Długo w tej firmie pracuję i posty te obserwuje, Żal się zewsząd wylewa Chodź są to pomówienia W każdej firmie są problemy, które wspólnie rozwiązujemy. Zamiast pisać w złości słowa, lepsza będzie rozmowa. Z każdym pogadać możemy, jeśli tylko chcemy, Choć są to nie łatwe rozmowy zawsze odpowiedź dostaniemy. Wpisy prawdy nie oddają, Chodź się mocno klikają. Firma się rozwijać chce, a, współpraca żywi się.

02.10.2025 05:09

Chciałbym sprostowac moja wypowiedź, ponieważ wynikła wielka afera odnośnie wpisów.A mój poprzedni wpis został usunięty.(Widocznie ktoś go źle odebrał)Pracujac dwa lata faktycznie nie miałem podwyżki pewnie dlatego że chorowałem i byłem upominany aby to ograniczyć.Jezeli chodź o kierownika produkcji że obiecuje złote góry,nie stety było parę spraw które nie zostały zrealizowane.Co do L4 chodziło mi oto że cała zmiana nie ma spaka.Co się tyczy lakierni , nie stety ale tutaj trzeba się odżywiać.Jesli kogoś uraziłem poprzednim wpisem to przepraszam.

20.09.2025 21:24

Satan

25.09.2025 18:43

Chciałbym sprostować troszkę moją wypowiedź. Po pierwsze W moim poście zostały użyte metafory jako nazwy a nie dane personalne. Wilk jako łowca samiec alfa, kozak jako osoba sprytna i inteligentna, w końcu doszedł do stanowiska dyrektora.Z drugiej strony chciałbym przeprosić za ta wypowiedź bo nie powinna mieć miejsca. W każdej firmie jest gorzej lub lepiej ale takie rzeczy powinny być załatwiane z przełożonym lub hr... Poniosły mnie emocje i zrobiłem nie potrzebne zamieszanie... Jeszcze raz przepraszam nie kiedy emocje innych wypowiedzi nie powinny brać góry. Najlepiej niech każdy przyjdzie i sam na sobie przekona sie jak jest. To jest mój ostatni post i nie zamierzam się wdawać w dalszą dyskusję...

27.09.2025 13:21

Ja w w arcomie pracuje dwa lata co roku dostałem podwyżkę i premiera miesięczna też jest dodatkowo premia co pół roku

18.09.2025 08:15

kmiotek

23.09.2025 10:46

Gościu to w drugą strone - opowoiedz wszystkim co robią z ludzmi ktorzy pracują na na przykład 71 % albo 80% od lat? Pisz, oświecaj. I tak myślę, gdzie ty masz to eldorado gdzie nie ma wyliczania efektywności pracownika czy chociażby linii produkcyjnej? ty żeś chyba produkcji niemoto nie widział jak ludzie tyrają w prywatnych ciuchach a wlaściciel ma ich w d... spytaj sie ile maja w Niepołomicach na galaretkach na hali stopni, itd. itd.
    Nie po sionym...

25.09.2025 10:18

Kolego, nie wyjeżdżaj tutaj z galaretkami, jesteśmy tutaj. Nasz właściciel nie ma nas w(usunięte przez administratora) za przeproszeniem? Czy dostałeś premie na święta jedne czy drugie KIEDYKOLWIEK? Najchytrzejszy pracodawca nazwijmy go prywaciaż na Twoje potrzeby...to ma ludzki odruch i daje parę stów czy to do ręki czy oficjalniena święta, więc jak nazwiesz Twoje eldorado? Hm?? Albo starasz się, nie chorujesz a kolega ze zmiany ma zawał i jest na L4 ponad 6 dni i nie dostaniesz nagrody to jak to ziomuś nazwiesz?? Ma Cie w (usunięte przez administratora)czy nie?
    zatroskany

21.09.2025 12:27

Chłopy uważajmy z tymi szczerymi wywodami bo BOSS zwolni nas albo cała ekipę przykładnie jak kiedyś to miało miejsce i gdzie my się podziejemy nieboracy😃 prawda w oczy może zakoleć i wypowiedzenia w poniedziałek będą czekać 😃 😃 😃

21.09.2025 14:39

prototypownia

22.09.2025 22:06

Pewnie przez taki zapierdziel sie prototypownia rozleciała... Podobno te dwa asy nie mogli juz wytrzymac w tych warunkach i z tymi normami
    Zdziwiony

22.09.2025 13:09

Jako że jestem zainteresowany ofertą na operatora stanowiska zrobotyzowanego. Widzę że zamiast informacji o firmie mamy tutaj żale pracowników, którzy nie mają jaj żeby pogadać z swoim kierownikiem lub kierownikiem wyżej ... Może nawet z tym koreańskim dyrektorem, no przecież jeśli coś nie działa dobrze to czemu o tym nikt nie mówi.?Jeśli firma istnieje tyle lat to znaczy że chyba nie jest tak źle. Kolega kolegi czyli już mój kolega mówił że ta Pani z HR to tylko wszystkich drażni i nie zajmuje się tym czym zajmuje się HR w innych firmach. Gdzie tu jest prawda ? Czy ktoś z firmy może jakieś stanowisko napisać ? Bo jest tu tylko sztorming, i miejsce do wylewania żali, a przecież w firmie pracuje kilka osób i nie wszystko jest szambem... I czy tylko szukacie pracownika na operatora robotów ?
    Źłe wspomnienia

20.09.2025 20:25

Czym różni się nowy pracownik od starego ? A no kwotą 300 zł ! Za wszelkie przywileje pracownicze typu opieka na dzieckiem ( zdrowym ,chorym😒 ) , oddawanie krwi,siła wyższa ,L4 pracownik jest karany dwukrotnie! Pierwszy raz na koniec miesiąca, osoba która skorzystała z tego plus całą jego zmiana .A drugi raz na koniec roku kiedy są ci za to odejmowane punkty ( które liczą się do oceny końcowej) Urlopy są często wstrzymanie, bo nie ma kto pracować! Na jednego pracownika przypada trzy miejsca pracy .Nie można się nie zgodzić,bo jesteś pracownikiem produkcji masz robić wszystko! Z miesiąca na miesiąc ludzi jest coraz mniej widać to na hali .Firma zatrudnia młodzież ,która ledwo co skończyła szkołę bo tylko oni wieża w ich bajki o premiach. Pracownicy są zmuszani do pracy na dwóch stanowiskach jednocześnie .! Nie polecam nikomu tam pracować, marne pieniądze praca ponad siły
    PanNormek

08.09.2025 10:13

Na ścianach wiszą portrety świeże, uśmiechy szerokie, krawaty w beletrze. HR jak malarz – wiesza sukcesy, a w tle rotacja bije rekordy – bez stresy. Operator czołowy? Już go nie ma. Lider odszedł? Normalna scena. Bo normy wysokie, a premii brak, za to dyplom w ramce – ooo, to jest znak! Awans papierowy, zdjęcie, fanfary, propaganda dla tłumów – sukces bez miary. „Mega gratulacje!” – leci z plakatu, a w kieszeni echo… no, nie od etatu. Więc dorzucam grosz trzeci do chóru chwały, bo kącik poezji brzmi… doskonale. Niech zakład rośnie w kolorach plakatu, ja wątpię – czy z tego przybędzie etatu.
    Quaestio

04.07.2025 19:14

Asystent AI

Jest rekrutacja na Pracownika produkcji. Wynagrodzenie nie jest podane, umowa o pracę, pełny etat. Najważniejsze wymaganie to gotowość do pracy w systemie 3-zmianowym, ale doświadczenie w produkcji nie jest konieczne. Z benefitów wyróżnia się karta sportowa. Ktoś może podzielić się, jak wyglądają rzeczywiste wymagania na produkcji i czy wynagrodzenie jest adekwatne do pracy na zmiany?
    #PracownikProdukcji
    Wujekdobrarada

04.07.2025 23:36

Praca na zmiany wstecz, nawet w Bangladeszu wiedzą że taki system skraca życie - oczywiście bez dodatku bo liczą się tylko zyski , a zdrowie pracownika to koszt ale o tym dalej...wymagania owszem są, trzeba wykonać odpowiednią ilość detali, =>95% bo jak nie, to możesz stracić szansę na "premię", stracić szansę mogą też koledzy z całej zmiany, a najlepsze, że jak zrobisz 100% "normy" i więcej to i tak straci cała zmiana premię jeśli zachorujesz serio, albo zachoruje Twój kolega, bo koszt pracownika na L4 to (teraz się trzymaj) ponad 3 tys zł za dzień! Do benefitów śmiało możesz dodać wodę którą pracodawca ma obowiązek zapewnić w upalne dni, woda musi być tylko zdatna do picia,jest prosto z wodociągu. Pytasz czy adekwatne wynagrodzenie, otóż nie adekwatne nawet jak nie masz doświadczenia.

06.07.2025 18:05

Nie ma żadnych wymagań na produkcji.Pojecie produkcja jest pojęciem bardzo ogólnym.Pracujesz wszędzie na każdym stanowisku ( np dziś lakierni jutro pomocnik wszędzie tam gdzie brakuje ludzi).A gdzie najwięcej ludzi brakuje? ,a no tam gdzie nikt nie chce pracować czyli lakiernia , operator robota .Benefit , czy tak zwany spak jest to coś co nie istnieje w tej firmie .Ale bardzo ładnie się to opowiada nowym pracownikom ,nie mówiąc im tego że wszystko zależy od całej zmiany a nie od jego samego.Pozatym ilość ogłoszeń tej firmy daje dużo do myślenia!
    Joka Ono

02.09.2025 19:33

CZĘŚĆ I – MARZENIE, RAJ NA ZIEMI W SPAKu czeka cię bajeczka, Premia wisi niczym rzeczka. Brak absencji? – złoty klucz, Normy wchodzą w życie tuż. Jakość błyszczy, zero wad, Klient szczęśliwy – piękny świat! Po roku kasa spłynie w dłoń, Jak grusza, choć nie grusza – to cudny plon. Chcesz sobotę? Dorób śmiało, Rozwój wszędzie – by się chciało! Woda z kranu – źródło mocy, Czysta, chłodna w środku nocy. Raj na ziemi, każdy powie: „Lepszej pracy nie ma w głowie!” Tu uśmiechów pełen worek, Szczęście bije aż po korek. CZĘŚĆ II – RZECZYWISTOŚĆ, CIEMNA STRONA A w praktyce? Ciężka sprawa, Za L4 – natychmiast obława. Maszyna padnie – wina zbiorowa, Choćbyś nie dotknął – kara gotowa. Kamery śledzą każdy ruch, Kierownik w biurze patrzy jak Bóg. Na żywo ogląda twój pot i znoje, Byś nie pomyślał, że życie jest twoje. Papier na papier – stosy rosną, Normy tak chore, że w głowie trzasną. Nie do zrobienia, a jednak liczysz, Bo tu nie człowieka, lecz cyferki widzisz. Rozwój? – bajka, polityka, „Nie ma migracji” – twarda praktyka. A gdy odejdą – ludzi brakuje, Małpa na maszynie detal ratuje. Masz małe dziecko? – od razu łata, Na noc nie pójdziesz – degradowa strata. Kompetencje? Tu nie są w cenie, Liczy się milczeć i spełniać polecenie. Tak wygląda ta cała nagroda, Obietnic worek, a prawda – szkoda. SPAK miał być rajem, a wyszedł znak: Fatamorgana, zwykły brak.
    PiątekJuż?

08.08.2025 19:13

Przychodzisz tu, bo bajki słyszysz, po pół roku prawdę odkryjesz. Szef od opon dotacje zbiera, maszyny błyszczą, szacunek umiera. Ta z ogniem we włosach słodko cię zwabi, a potem zostajesz sam z problemami. Spak, walidacja, poliwalencja – śmiech na sali, zero motywacja. Za L4 – wszyscy winni, nawet zdrowi czują się inni. Bezpieczny? – w folderach dla tłumu, w realu spadasz w dół bez rozumu.
    Veritas

03.07.2025 22:29

Asystent AI

Ktoś może powiedzieć, czy wymaganie uprawnień UDT i rocznego doświadczenia na stanowisku Operatora wózka widłowego odpowiada zarobkom od 5600 zł brutto i benefitom, które tu oferują? Wydaje się, że oczekiwań jest sporo jak na takie widełki. Najważniejsze jest tutaj posiadanie obowiązkowych uprawnień UDT, bez tego nie ma szans. Z benefitów zdecydowanie wyróżnia się wolne weekendy – praca tylko od poniedziałku do piątku.
    #OperatorWozkaWidlowego
    Jola

06.07.2025 18:23

Wózkowych w tej firmie było więcej niż masz włosów na głowie. Przeciętna długość pracy na tym stanowisku to 2/3 lata . Najgorzej jest na lakierni , nie wyjdziesz ani na chwilę z wózka.Benefiyty zapomnij takie coś tam nie istnieje

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ARCOM?

Kontakt - ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Brzeska 3 32-765 Rzezawa

Branża główna: Księgowość i podatki

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon

19.06.2025 19:17

Witam. Oferta na wózek widłowy 5800 na start to sama podstawa? Czy do podstawy dochodzą jakieś dodatki typu zmianowy premia uznaniowa mobilizacyjna? Jaki firma oferuje social, czy jest stołówka. Po okresie próbnym jaka podwyżka. Proszę tylko o poważną odpowiedź, rozważam aplikowanie CV. Jakie są główne plusy pracy i czy jest jakiś minus uporczywy. Pozdrawiam
    Na chwilę

21.06.2025 19:53

Nie ma żadnej premii ani socjalu .( A jeżeli jest to jest uzależnione o zmiany ,co jest nie realne )Najgorzej jest na produkcji musisz wyrabiać tempo .Raczej liczył bym na początkowa stawkę i tyle .
    Były wozkowy

22.06.2025 17:06

Nie ma żadnych dodatków, jesteś uzależniony od twojej brygady / zmiany jeśli ktoś zachoruje nie dostajesz premii jeśli uszkodzisz wózek płacisz jeśli wyrabiasz się ale ktoś już nie, nie dostajesz premii .Masz tylko podstawę i tyle jeśli pracujesz sumienie przez cały rok to kapna ci 100 podwyżki,oile niczego nie rozwalileś wtedy i 100 nie dostaniesz

15.06.2025 16:34

ReviewModeratorIcon
    Maja

21.06.2025 01:54

Czyli co brak odpowiedniej wentylacji? Już na dzień dobry Cię odstraszyli :) Daj jakieś info jak przebiegała rozmowa, o co pytali i czy na tym etapie rozmawialiście o zarobkach?
    S93

22.06.2025 16:24

Wentylacja swoją drogą,ale ten smród mocno mi dał popalić.Co do zarobków to najniższa krajowa plus premia ,ale ona nie jest zależna ode mnie tylko od wszystkich, (jakieś dziwne zasady odnośnie chorobowego,uzyskania normy itp)są tam oceny na koniec roku i to też zależy od twojej podwyżki, ale są to groszowe sprawy 100 może 200 zł.Mam kolegę co tam pracuję sam mówił że to śmieszne pieniądze.Ludzie jakich tam widziałem to dosłownie murzyny cali ubrudzeni na czarno . Zresztą każdy jest kowalem swojego losu ja nie chciałem, zbyt małe wynagrodzenie za taką pracę.Wole gdzie indziej iść i wciskać tylko guzik za te same pieniądze .
    Na chwilę

12.05.2025 12:29

Firma dla osób zdesperowany,gdzie nigdzie indziej nie zostali zatrudnieni. Rozmowa rekrutacyjna a rzeczywistość to dwie różne firmy . Dostajesz najniższą krajową i tyle .Reszta to złudne obietnicę.Natomiast upomnie lub ostrzeżenie można dostać za wszystko .Zasady przyznawania premii są tak niedorzeczne , że nie chce mi się tego nawet opisywać.Prosze się zatrudnić i samemu sprawdzić na swojej skórze,bo ktoś by mi mógł zarzucić kłamstwo.(Bo jest to tak niedorzeczne jak smród i dym jaki unosi się na hali.)
    Zbynio

11.05.2025 22:14

Witam . Na jakie zarobki można liczyć s tej chwili jako operator robota spawalniczego . I jak wygląda ogólnie atmosfera w firmie bo już od jakiegoś czasu widzę że szukają ludzi (duża rotacja ? Jakieś konkretne powody ? )
    ZaTrOsKaNy

09.05.2025 23:02

Tygrysek

15.04.2025 11:26

Ładnie piszą teraz w ogłoszeniu dla operatora ze oferują stabilne warunki zatrudnienia ukierunkowane na długofalową współpracę. No a jakie podwyżki z tego wychodza i po jakim czasie będzie pierwsza?
    Rozczarowany

21.04.2025 01:45

Bardzo chętnie odpowiem na Pana pytania, otóż długowafowa współpraca wygląda na zasadzie - na ile można Pana wyeksploatować, wycisnąć, jak cytrynę, póki pracuje Pan jak trybik w, i tak już przesadnie dokręconej maszynie, może Pan liczyć na takie przywileje jak: - Zbyt niskie wynagrodzenie (5 tys brutto to wciąż jest ok. 3700 netto). - Toksyczne środowisko (owszem, dochodziło do prób samobójczych). - Pogarda ze strony przełożonych, bo przecież o to chodzi, żeby dać Panu do zrozumienia, że nie jest Pan wart więcej niż wspomniane 3700zl netto. Podwyżki... Oczywiście będą, przede wszystkim pracy do wykonania, jeżeli mimo wszystko okaże Pan dość skruchy i uzależnienia od władcy, przewidziane jest ok 270zł netto podwyżki rocznie (po przepracowanym roku) - dla przypomnienia najniższa krajowa podnosiła sie ok 382zł netto w przeciągu ostanich lat. Firma absurdów, gdzie lepiej ukarać wszystkich za to, że jedna odoba jest na dłuższym zwolnieniu niż docenić pozostałych za ich zaangażowanie i ciężką pracę.
    Zero

29.04.2025 14:57

Tak tutaj jest i pogódź się z tym...przez rok zabierali na lakierni premię (spaka) żeby na koniec roku za te pieniądze dać podwyżkę . Genialne i podłe... Teraz podnieśli normę o 10% żeby już nikt nie miał złudzeń.
    Spawacz_krk

09.04.2025 00:16

Cześć, znalazłem ofertę pracy na stanowisko robota spawalniczego w tej firmie i zastanawiam się, czy ktoś mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami. Czy firma oferuje jakieś dodatkowe świadczenia lub bonusy do wynagrodzenia, czy wszystko zależy tylko od podstawowej pensji? Dodatkowo, słyszałem pogłoski, że w tej firmie stosuje się odpowiedzialność zbiorową – jeśli ktoś pójdzie na L4, to cała grupa traci premię. Czy to prawda? Chciałbym wiedzieć, jak wygląda rzeczywista polityka firmy w tym zakresie, zanim podejmę decyzję o aplikowaniu.
    Zainteresowany

20.03.2024 13:47

Czołem załoga, rozglądam się obecnie za pracą na produkcji, interesuje mnie czy warto zaaplikować CV, w jakich granicach zarobki po roku pracy, czy fajna praca. Proszę o poważne opinie, pozdrawiam
    Elka

05.08.2023 08:42

Z tego co tu czytam, to pracę na linii spawalniczej można dostać nawet bez doświadczenia? Czy syn, skoro jest absolwentem technikum mechanizacji rolnictwa, mógłby dostać u Was pracę? Jakie warunki na starcie?
    Ania Arcom

07.08.2023 08:30

Dzień dobry, tak - ofertę /operator zrobotyzowanej linii spawalniczej/ kierujemy również do osób, które nie posiadają doświadczenia w pracy na wskazanym stanowisku jednak są zainteresowane możliwościami rozwoju. Praca w systemie 3-zmianowym, od poniedziałku do piątku, wolne weekendy, zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, wynagrodzenie od 4.800 zł brutto. Zapraszam do kontaktu aby umówić spotkanie - 14 696 04 00

01.01.2023 22:43

Nie jest źle pracowałem w gorszych warunkach, jak ktoś zna lepsze miejsce do pracy jako spawacz niech napisze chętnie sprawdzę. Jestem zbyt młody może żeby zaznać luksusu pracy w dobrej firmie.

03.01.2023 01:23

premiowanie niby jest ale jakoś często się o tym nie słyszy. Kierownicy jak się zatrudnia to tłumaczą.
    Gosc

25.08.2022 22:51

Praca w firmie bardzo ciężka cały czas dźwiganie ramek .Pracujesz na dwóch stanowiskach ponieważ zawsze kogoś brakuję . Osobiście nie polecam pracy na lakierni
    Hellboy

03.08.2022 20:31

Dostałem skierowanie od pani z urzędu pracy, mam rozmowy które sobie sam załatwiłem, byłem ze skierowaniem i zastanawiam się po opiniach czy pchać się w to bagno bo powiedzieli mi x brutto na start a mam sporą trasę dojazdu na paliwo około 700 zł i nie wiem czy jest sens wgl z nimi dyskutować bo pani która do mnie wyszła od razu mnie zaprowadziła na hale i narzuca mi od razu pisanie umowy... nie pytając o moje zdanie... dodam że jak odmówię oferty to przepadnie mi zasiłek a pani mi przez telefon powiedziała, że celowo nie dają wymagań żeby ludzie nie mieli wyboru albo ich udupią i zgłoszą do urzędu negatywne podejście człowieka...
    Ania Arcom

04.08.2022 12:40

Dzień dobry, nasz rozmowa odbyła się w siedzibie firmy i otrzymał Pan szczegółowe informacje dotyczące warunków zatrudnienia. Wizyta na hali produkcyjnej wraz z kierownikiem obszaru i ewentualnym stanowisku pracy to w naszej firmie norma ponieważ zależy nam aby kandydat miał okazję obejrzeć miejsce pracy i porozmawiać bezpośrednio z kierownikiem obszaru. Nikt Panu nie narzucił podpisania umowy, bo każdy kandydat ma wybór - nikogo nie zmuszamy do podjęcia pracy w firmie. Szukamy obecnie pracowników na stanowiska: pracownik produkcji oraz operator zrobotyzowanej linii do spawania - w ogłoszeniu mamy informację, że kierujemy ofertę zarówno dla osób z doświadczeniem jak i bez doświadczenia /dajemy możliwość wyszkolenia się na danym stanowisku już po zatrudnieniu/, nikogo nie skreślając na etapie rekrutacji. W rozmowie z Panem ustaliliśmy, że to Pan decyduje czy chce Pan pracować w naszej firmie czy Pan rezygnuje z przyjęcia naszej oferty. Decyzja należy tylko i wyłącznie do Pana i dlatego zgodnie z Pana prośbą wyznaczyliśmy pasujący Panu termin kolejnego spotkania/rozmowy aby dać Panu odpowiedni czas na podjęcie decyzji.
    Spaw.

18.03.2022 14:20

Jakie stawki oferuje firma doswiadczonym spawaczom 4500 netto zarobi bez nadliczbowek ?
    Halina

31.03.2022 19:41

Nawet z nadgodzinami nie zbliżysz się do tej kwoty :D
    Operator lasera

19.11.2021 21:04

Warto podjąć prace w Arcomie jako operator lasera?
    Oświecony

20.06.2021 00:45

Cytując klasyka, ; "To jedyna firma, w której im więcej robisz, tym mniej zarobisz". Chyba zbyt dużo czasu potrzebowałem, żeby to zrozumieć. Praca na akord, a wynagrodzenie za godzinę. Tutaj w nosie mają Twoje doświadczenie, wykształcenie, i tak uświadomią Ci, że jesteś gówn.., lub przynajmniej, że za gówn.. Cię mają. Stawki w ogłoszeniu nie podadzą, bo i tak dostaniesz najniższą, lub najniższą + fikcyjne premie, o których często usłyszysz, ale nigdy nie zobaczysz. Socjal? Tutaj nawet życzeń na święta nie usłyszysz, a co dopiero jakieś dodatki. Pracy jest od groma, ale chyba nie ma kto za nią zapłacić. Polecam omijać szerokim łukiem, chyba, że cieszy Was wolontariat. Zapytacie o atmosferę wewnątrz firmy? Dopiero tutaj zrozumiałem co to znaczy słynne, "człowiek, człowiekowi Wilkiem". Z góry zastrzegam, że nie odpowiem na żadną formę prowokacji ze strony biur/ kadr, pracowałem tutaj zbyt długo, żeby wiedzieć jaka jest prawda.

08.07.2021 10:17

Informacja dla Pana Oświeconego: Krótko: w firmie Arcom nie ma pracy na akord ani stawki godzinowej, wynagrodzenie natomiast jest w formie stawki miesięcznej. Proponuję zastanowić się czy nie pomylił Pan firm bo coś mi się wydaje czytając "informacje" zawarte w komentarzu, że chyba nie pracował Pan w Arcomie:).
    Xdd

04.08.2021 15:09

300 amper i jechana do końca dniowki ???????????? Nawet w taki sposób ciężko zrobić niektóre normy. Jednemu w jednym lepiej idzie a drugiemu gorzej. A normy mają pod tego lepszego????

20.07.2021 10:38

Jak duże doświadczenie trzeba mieć, żeby pracować na Operator w Arcom Sp. J.?
    Ania

21.07.2021 11:21

Obecnie firma Arcom do swojego Zespołu poszukuje operatorów na stanowiska: 1. Operator wózka widłowego – aktualne uprawnienia UDT /warunek konieczny/ oraz minimum rok doświadczenia w transporcie i składowaniu produktów niespaletyzowanych natomiast obsługa wózka z bocznym załadunkiem oraz doświadczenie w wysokim składowaniu będzie dodatkowym atutem ???? 2. Operator zrobotyzowanego stanowiska spawalniczego – doświadczenie na analogicznym stanowisku mile widziane, ofertę kierujemy również do osób, które nie posiadają doświadczenia w pracy na wskazanym stanowisku i są zainteresowane możliwościami rozwoju, oferujemy niezbędne przeszkolenie do obsługi robota spawalniczego.
    spawacz

03.06.2021 14:11

Witam jest oferta spawacz w firmie arcom ile można dostać na początek doświadczenie 10 lat w spawaniu.
    Ania

17.06.2021 13:47

Zapraszam do nas na rozmowę lub też do kontaktu telefonicznego z nami 14 6960400 - spawacz - spawaczowi nie równy - nie ma tu jednej określonej kwoty na wejściu, podanie progów nic nie mówi, dlatego w tym przypadku najlepiej jest rozmawiać osobiście. Pozdrawiam
    Były spawacz

20.06.2021 09:20

Najniższa krajowa , no może 300 zł więcej. Najważniejsze żeby wyrobić normę. Nie ważne doświadczenie i tak będą chodzić i cię pouczać jak masz spawać

26.08.2020 17:50

(usunięte przez administratora) tej Firmy nikomu osoby zarządzające w tej firmie to jakaś kpina zero organizacji pracy a najlepszy jest kierownik Magazynu miałem z nim styczność i jak on traktuje swoich pracowników to jest jakaś kpina dziwie się ze ludzie nie idą na skargę na niego gdzieś wyżej (albo chodzą a kierownictwo przymyka na to oko ). Gość ma odzywki na poziomie dziecka z przedszkola a do tego są tak obraźliwe że wstydził by się mówić takie rzeczy na głos najlepsze u Niego jest to że zawsze robi z siebie kozła ofiarnego i na wszystkich zwala winę byle nic na niego nie było szkoda tylko że szefostwo tego nie widzi i pozwala na takie rzeczy bo przez to traci dobrych ludzi, może kiedyś ktoś się przyjrzy temu Panu tylko żeby nie było za późno :)
    Magiczny dżordż

16.09.2020 16:47

Za wczesnie na takie decyzje. Kto wie, może z wiadrem wazeliny czeka mnie jeszcze rychła kariera
    Abc

12.01.2021 17:21

Takim samym typem jak ten kierownik jest pewien dyrektor w drugiej firmie tych samych właścicieli - na pomorzu. Tamten żyje z cudzych pomysłów, które nagle wdraża z ogromnym pośpiechem jako swoje. Też udaje kozła ofiarnego i wszyscy są winni oprócz tego pana. Dziwny zbieg okoliczności.

09.12.2020 09:06

Atmosfera w miejscu pracy odgrywa kluczową rolę w osiąganiu wyników. Jak wygląda ten aspekt w Arcom Sp. J.?
    Hehe

14.12.2020 09:52

Trzeba uważać do kogo się co mówi, zwłaszcza przydupasów kierowników wszelkiej maści
    Pytający

08.11.2020 18:12

Arcom już upadł, czy jeszcze nie?

Zostaw merytoryczną opinię o ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ