ARCOM

Rzezawa - Arcom sp.j. Artur Wilk Robert Zięba

3. Opinie o pracodawcach Rzezawa
  5. Opinie o ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Opinie o ARCOM Rzezawa

Nie przegap nowości o ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ!

22.10.2020 12:40

To mieliście to postojowe czy nie?

23.10.2020 08:38

"..kręcą jak tylko mogą, by wybielić Arcom.."..hmm rozwiń myśl, bo nie rozumiem sensu tej wypowiedzi. Co wybielić ?
    Pracownikk

23.10.2020 21:15

Chodzi mi o to że osoba postronna która nie pracuje w Arcomie, a przeczyta komentarze na goworku pomyśli że pracownicy Arcomu dostali wynagrodzenie postojowe, bo tak skonstruowane są niektóre komentarze jakoby to postojowe faktycznie było wypłacane...

01.10.2020 17:49

Postojowe płatne 100 procent ???? umiesz rozbawić. Dobrze ze poczucie humoru cie nie opuszcza ????
    Pracowik

15.10.2020 15:17

O ile mi wiadomo, to nie było postojowego tylko wprowadzono na mocy porozumienia 12-miesięczny okres rozliczeniowy i równoważny czas pracy - także Panowie nie pisać i nie powielać głupot które ni jak się mają do rzeczywistości.
    Teżpracownik

16.10.2020 00:38

To dlaczego na spotkaniu z pracownikami kierownik produkcji Pan Marcin używał określenia "postojowe".

11.02.2020 11:37

Czy pracodawca Arcom Sp. J. motywuje w jakiś sposób swoich pracowników?

09.10.2020 22:45

tak narzuca więcej obowiązków większe normy produkcji
    Pytanie123

13.05.2020 11:04

Witam. Czy warto podjąć pracę w firmie Arcom?. Jakie jest podejście kierownictwa do pracownika?
    Ania Arcom

15.07.2020 09:38

Największą korzyścią dla pracownika jest fakt, że oferujemy poczucie bezpieczeństwa i jasne warunki współpracy, rozwoju i wynagradzania. Nasi pracownicy mają poczucie stabilności i pewności pracy, myślę że dzięki temu bardzo duży odsetek z nich pracuje u nas od kilku czy też kilkunastu nawet lat. Każdemu pracownikowi oferujemy dodatkowe ubezpieczenie i opiekę medyczną, z których mogą skorzystać również członkowie jego rodziny, dodatkowo dla osób zainteresowanych dostępna jest karta multisport. A dodatkowo jasny system premiowania i co najważniejsze fajny zespół współpracowników. Urlopy (te 2 tygodniowe) planujemy na początku roku i są one wpisywane w plan urlopów, wszelkie pozostałe urlopy ustala się ze swoim przełożonym w trakcie roku i generalnie nie ma problemów by je otrzymać (wszystko zależy od aktualnej obsady na zmianie). Pracujemy w systemie zmianowym (2 lub 3 zmiany zależnie od działu) od poniedziałku do piątku. Dzięki wdrożonemu systemowi rozwoju kwalifikacji i kompetencji każdy z pracowników ma możliwość by pierwszą zmianę wynagrodzenia otrzymać już po zakończeniu okresu próbnego. Potem też jest ona przewidziana systemowo wraz z nabywaniem nowych kwalifikacji. Dodatkowo ocena roczna również daje możliwość zmian w tym zakresie.

09.10.2020 22:42

jaki system premiowania???
    Mlody

30.09.2020 17:35

I dzisiaj znowu zwolnienia a tak zapewniali ze nie beda zwalniac. Oczywiscie nie zwalniaja największych przydupasow brygadzistow i zastepcow ale niech sobie robia co chca robilem tam 3 lata ale obstawiam ze malo kto tam przyjdzie

30.09.2020 19:10

Jak na takiego niezadowolnego z pracy to jakim cudem byłeś tam aż 3 lata ?..no to faktycznie cierpiałeś..
    Spawacz

07.10.2020 23:59

3 lata zatrudniony ale w tej firmie trzeba umieç kombinować i rok przepracowany a reszta L4
    Rocki

01.10.2020 07:48

Ta firma to jakiś żart. Kilka miesięcy temu na hali odbyło się spotkanie pracowników z kierownikiem produkcji. Zapewniono nas wtedy że mimo niewątpliwie ciężkich czasów, zwolnień nie będzie, po czym po tygodniu kilkoro ludzi zostało zwolnionych(po co robić takie spotkania i mówić na nich kłamstwa prosto w oczy).Teraz też kilkanaście osób zostało zwolnionych. Jak pisał w komentarzu Łukasz" Szef nie podjął żadnych drastycznych kroków, i zwolnione zostały tylko osoby które wykazywały, że nie chcą już tutaj pracować. Więc powinny być tutaj ogromne podziękowanie dla niego iż utrzymał praktycznie całą załogę a my mogliśmy utrzymać Nasze Rodziny."Kolejne kłamstwo. W jaki sposób te osoby wykazywały że nie chcą tu pracować? Rozmawiałeś z nimi? Ja rozmawiałem z kilkoma zwolnionymi osobami i naprawdę część z nich ma kredyty i ogólnie nie zaciekawą sytuację.Tak że te osoby na pewno 'dziękują' za to że "mogą utrzymać swoje rodziny". Po co pisać takie komentarze które nie mają pokrycia w rzeczywistości. Bronić opinii o Arcomie próbują osoby podpisujące się tylko imieniem, ale Ci którzy tu już trochę robią wiedzą o kogo chodzi. Mam na myśli Patryka i Łukasza. Na pewno w oczach szefa zyskacie pisząc takie brednie, ale pracownicy wiedzą jak jest naprawdę i takie komentarze nie sprawią że zmienię zdanie o tej firmie. Także drodzy pracownicy nie wierzcię w to co mówi 'góra', bo często są to puste nieprawdziwe słowa. I naprawdę pisząc Panowie te komentarze tylko się pogrążacie.
    Ropuch

06.10.2020 06:46

Panie P. Lub Panie.K nie udzielaj się już na go worku.. zajmijcie się kierownictwem firmy ku dobremu, nie ku gorszemu jak do tej pory

06.10.2020 14:37

Jakieś konkrety czy kolejny anonimowy krzyk niezadowolenia? Brakuje tutaj już tylko obwiniania zarząd o pogarszającą się pogodę. Dziecinada
    Podstrony

01.10.2020 07:18

Jeżeli w tej firmie są tak dobre warunki zatrudnienia to dlaczego ludzi zwalniają. Co innego pisza pracownicy a co innego biuro. Widzę ze sytułacja w tej firmie nie jest ciekawa
    Łukasz Arcom

18.09.2020 15:48

Długo się wahałem czy się wypowiedzieć w ostatniej dyskusji, jednak po tym ogromie negatywnych komentarzy, praktycznie w 99% nie prawdziwych, od Anonimowych ludzi, których według mnie w ogóle nie powinno się brać na poważnie, napiszę jak naprawdę jest w firmie Arcom. 1. Jak w każdej firmie są lepsze i gorsze czasy, w tym momencie nie jest tajemnicą iż mamy mniej zamówień...jednakże Szef nie podjął żadnych drastycznych kroków, i zwolnione zostały tylko osoby które wykazywały, że nie chcą już tutaj pracować. Więc powinny być tutaj ogromne podziękowanie dla niego iż utrzymał praktycznie całą załogę a my mogliśmy utrzymać Nasze Rodziny. 2. Park Maszyn, mamy praktycznie najnowocześniejszy w całej okolicy, super wycinarki laserowe, roboty spawalnicze, spawarki na bardzo wysokim poziomie. Ogrom pieniędzy włożonych przez Właścicieli abyśmy mogli pracować na takim sprzęcie. 3. Umowy! Nie jak w 99% firmach, najniższa krajowa, tylko ubezpieczenie od całej kwoty jaką zarabiamy. 4. Nie rozpisując się zbytnio, pozostałe korzyści jakie mamy to karty multisport, prywatne ubezpieczenie medyczne, kasa zapomogowa, możliwość rozwoju i szkoleń, dodatkowych uprawnień, itd. 5. Socjal na bardzo wysokim poziomie. Podsumowując jak dla mnie Firma na Mega Plus!! Na przestrzeni lat rozwinęła się bardzo mocno, zainwestowała w maszyny i ludzi. Każdemu życzę samych sukcesów w firmie oraz samych pozytywnych relacji międzyludzkich. Przyszłym pracownikom, którzy czytają opinię, i chcieli by się dowiedzieć coś o firmie, radzę porozmawiać z Szerszym gronem pracowników a nie z 1-2 osobami które wyrażając swoje negatywne komentarze, psując tylko cały dorobek reszty ludzi, którzy pracują na dobry wizerunek firmy. Oraz przedstawiają nie prawdziwy obraz atmosfery w firmie. Gdyż większość ludzi jest naprawdę zadowolona z pracy i chcą dalej pracować i się rozwijać. Jednocześnie doceniając wkład Właścicieli w rozwój firmy.
    Leo

19.09.2020 10:18

I to jest bardzo dobre podsumowanie obecnej sytuacji na go worku, lepiej iść do szefa i porozmawiać na spokojnie. Uważam że szef powinien tak jak dawniej częściej rozmawiać z własnymi pracownikami niższego szczebla o problemach i potrzebach. Ale to tylko moja opinia, z którą można się nie zgodzić.

19.09.2020 10:38

Nie zapominajmy, że w Arcomie mamy przecież dział HR. No i organizowane przez niego cykliczne spotkania z przedstawicielami pracowników, kierownikami i szefostwem. Więc jak widać okazji do zgłoszenia problemów we własnym obszarze pracy w firmie jest mnóstwo. Jak widać, brakuje tylko odwagi.
    Patryk

17.09.2020 14:30

Witam jestem byłym pracownikiem tej Firmy z powodu wirusa niestety była redukcja etatów w firmie. Widzę że straszna fala hejtu jest na zakład w którym pracowałem i muszę przyznać że nie wiem co za brednie są wylewane oczywiście jako anonimowe osoby bo nikt nie ma odwagi się przyznac tylko jako anonim to każdy mądry. W skrócie powiem tak pracowałem 9 lat w tej firmie teraz już próbowałem w 3 zakładach pracy i powiem wam tyle może więcej zarobicie niż teraz ale umowe dostaniecie od najniższej krajowej a reszta w kopercie pod stołem a w Arcomie normalna umowa pełne ubezpieczenie karta multi sport, kasa zapomogowa, i ubezpieczenie grupowe. Składki są odprowadzane od tego ile zarobicie i do emeryturki to jest bardzo ważne z prezesem firmy zawsze można było się dogadać co świadczy fakt że na koniec poszlem i pożegnałem się z Prezesem a w innych firmach to nawet do prezesa nie możesz pójść i Prezes nie wie kim Ty jesteś. Więc zastanówcie się nad tym dobrze czy tak faktycznie źle jest w tym zakładzie :) pozdrawiam :)
    XYZ

17.09.2020 18:28

Masz rację, rzeczywiście musiało Ci tu być dobrze zwłaszcza że odchodzileś kilkukrotnie z firmy Kolego.. Nie mam nic do tej firmy, nie lubię tylko cwaniaków Niech Ci się darzy
    Patryk

17.09.2020 19:22

Oczywiście odchodziłem 2 razy i karma wruciła zostałem zwolniony :) i sam widzisz zadko która firma przyjmuje kilku krotnie. W każdej firmie są plusy i minusy :)

16.09.2020 12:02

Kiedy do firmy wroci spak ?

16.09.2020 14:12

Po przeczytaniu posta o "rentowności zakładu" wydaje mi się, że nie prędko.

29.01.2020 00:32

123pracownik

29.01.2020 05:54

Gość możesz rozwinąć swoją wypowiedź?

03.02.2020 15:29

Pracowniku - jeśli jesteś wciąż naszym pracownikiem to zapraszamy do działu HR - chętnie zapoznamy się ze sprawą (zapewniamy dyskrecję). Mobbing to poważny temat- nie chcemy przejść obok niego obojętnie. Możesz też zgłosić sprawę przełożonemu stopień wyżej. Jeśli jednak nie jesteś już naszym pracownikiem to szkoda, że nie zgłosiłeś tego tematu w trakcie pracy u nas. Nie chcemy jednak bagatelizować tematu i zachęcamy Cię do kontaktu- mój adres e-mail: [email protected] lub tel 146960400 dział HR
    Operator

17.12.2019 11:56

Witam. Czytam opinie o tej firmie, jak na początek to całkiem dobre wynagrodzenie. Możecie powiedzieć coś więcej o korzyściach dla pracownika? Czy jest jakiś social? Czy ciężko dostać urlop? Czy to praca na zmiany? Czy po okresie prubnym i kilkunastomiesięcznym doświadczeniu mogę liczyć na podwyżkę?

18.12.2019 10:40

@operator myślę. że największą korzyścią dla pracownika jest fakt, że oferujemy poczucie bezpieczeństwa i jasne warunki współpracy, rozwoju i wynagradzania. Nasi pracownicy mają poczucie stabilności i pewności pracy, myślę że dzięki temu bardzo duży odsetek z nich pracuje u nas od kilku czy też kilkunastu nawet lat. Każdemu pracownikowi oferujemy dodatkowe ubezpieczenie i opiekę medyczną, z których mogą skorzystać również członkowie jego rodziny, dodatkowo dla osób zainteresowanych dostępna jest karta multisport. A dodatkowo jasny system premiowania i co najważniejsze fajny zespół współpracowników. Urlopy (te 2 tygodniowe) planujemy na początku roku i są one wpisywane w plan urlopów, wszelkie pozostałe urlopy ustala się ze swoim przełożonym w trakcie roku i generalnie nie ma problemów by je otrzymać (wszystko zależy od aktualnej obsady na zmianie). Pracujemy w systemie zmianowym (2 lub 3 zmiany zależnie od działu) od poniedziałku do piątku. Dzięki wdrożonemu systemowi rozwoju kwalifikacji i kompetencji każdy z pracowników ma możliwość by pierwszą zmianę wynagrodzenia otrzymać już po zakończeniu okresu próbnego. Potem też jest ona przewidziana systemowo wraz z nabywaniem nowych kwalifikacji. Dodatkowo ocena roczna również daje możliwość zmian w tym zakresie.
    Igor123

15.12.2019 20:48

Witam. Mam pytanie dotyczące pracy na produkcji, jaka jest atmosfera na produkcji, na jakie zarobki można liczyć na początek?

16.12.2019 09:26

Myślę, że odnośnie atmosfery na produkcji najlepiej na jej temat mogą wypowiedzieć się sami pracownicy. Każda z osób, która jest zainteresowana pracą u nas, jest oprowadzana po produkcji i myślę, że jest to najlepszy moment na to żeby zobaczyć jak wygląda atmosfera pracy. Tym bardziej, że jest też wówczas możliwość rozmowy z pracownikami. Odnośnie wynagrodzenia - najczęściej stawka początkowa dla pracownika produkcji to 2200 zł netto/m-c (umowa o pracę).

02.11.2019 11:01

Wiele osób zainteresowałaby kwestia, związana z możliwością rozwoju w Arcom Sp. J.. Czy taka w ogóle w niej istnieje?

04.11.2019 09:05

Tak, dajemy naszym pracownikom możliwość rozwoju, zarówno jeśli chodzi o podnoszenie swoich umiejętności/ kwalifikacji jak też rozwoju w sensie zmiany stanowiska pracy. Dla stanowisk produkcyjnych mamy dodatkowo wdrożony system rozwoju umiejętności dotyczących pracy na danym stanowisku, jak też szkolimy pracowników do obsługi innych maszyn. Wszystkie prowadzone rekrutacje podawane są również do wiadomości pracowników, zatem jest możliwość zmiany stanowiska w ramach rekrutacji wewnętrznej. Oprócz tego każdy pracownik zatrudniony w firmie Arcom ma możliwość zgłoszenia chęci udziału w szkoleniu zewnętrznym, kierownicy zespołów również zgłaszają potrzeby szkoleniowe dotyczące pracowników. Mam nadzieję, że ta odpowiedź będzie wystarczająca - jeśli nie proszę pytać lub najlepiej skontaktować się z nami bezpośrednio e-mail: [email protected] tel. 14 696 04 00
    słoneczko Arcomu

28.06.2018 18:03

Firma warta polecenia. Pracowałam tam przez ponad dwa lata i z żalem serca odchodziłam. Atmosfera super, a to dzięki świetnym pracownikom. Z szefami zawsze można porozmawiać, nie izolują się od "zwykłego" pracownika. Nie mogę wypowiadać się za produkcję, chociaż uważam, że warunki jakie zapewnia firma są naprawdę na wysokim poziome. Mam nadzieje, że jeśli kiedyś będę poszukiwać pracy to właśnie tam ją otrzymam ;-) Dziękuję wszystkim za cudowne 2,5 roku.
    O

16.09.2017 23:45

FIRMA CAŁKIEM NIEZŁA ,TECHNICZNIE DOBRZE ROZWINIĘTA,CO DO WYPŁAT NIE JEST ŹLE. TYLKO?! CO Z TĄ ATMOSFERĄ NA PRODUKCJI???ZWŁASZCZA NA LAKIERNI.WIĘKSZOŚĆ PRACOWNIKÓW TEGO DZIAŁU MA DOŚĆ TERRORU POLEGAJĄCEGO NA ZASADZIE:TAK WYSŁUCHAMY CIĘ,ALE I TAK CHOCIAŻ MASZ RACJE TO NIE MASZ RACJI .RACJE MAJĄ TYLKO M.B. I P.W. JAK WIDAĆ PO ORGANIZACJI PRACY NA TYM DZIALE,SĄ TO OSOBY ZUPEŁNIE NIE KOMPETENTNE NA TO STANOWISKO,OWOCUJE TO WIELKIM CHAOSEM PODCZAS PRODUKCJI ZA CO PRAWIE ZAWSZE OBWINIANI SA ZWYKLI PRACOWNICY.DODATKOWO DZIĘKI POMOCY NAJWIĘKSZEGO STRATEGA W DZIEDZINIE SKŁÓCANIA LUDZI M.P..MAMY NAJBARDZIEJ SKŁÓCONĄ ZAŁOGĘ W HISTORII FIRMY , PRZEZ CO NAWET NAJLEPSI PRACOWNICY DECYDUJĄ SIĘ NA ZMIANĘ PRACY.
    Qwa

03.03.2018 01:11

To prawda
    szerszeń

19.09.2017 11:40

witam pojawiło się sporo ofert pracy, to wynik okresu grzybobrania bo wysyp robi wrażenie, czy też jest to efekt gruntownego przemeblowania wynikającego z zamordyzmu? Innymi słowy warto tam z kimś rozmawiać o pracy spawacza? Pieniądze rzecz bardzo ważna, nie uciekniemy od tego, ale atmosfera w pracy jest bezcenna.

03.10.2017 15:41

W związku z tym, że jako firma się cały czas rozwijamy (nowe technologie, maszyny) stąd też ten wysyp ofert - po prostu potrzebujemy dodatkowych pracowników. Aktualnie wciąż poszukujemy spawaczy (135), operatorów zrobotyzowanego stanowiska spawalniczego, magazyniera i operatorów wózka jezdniowego. Myślę, że nie ma sensu odnosić się do wpisów (zapewne któregoś z naszych byłych pracowników) - moim zdaniem najlepiej samemu przyjść i sprawdzić jak praca u nas wygląda w rzeczywistości. Nie mamy nic do ukrycia, każdej zainteresowanej osobie chętnie pokażemy jak wygląda praca na produkcji, wówczas sama będzie mogła podjąć decyzję. Zatem w przypadku zainteresowania zapraszam do kontaktu - chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam, Magda Modzelewska Krysa e-mail: [email protected] tel. 14 696 04 00
    mycha

07.02.2018 19:22

Witam! Wysyłaliśmy z mężem już nie jedno CV na e-mail , mimo tego, że są oferty pracy, nie dostaliśmy żadnej informacji czy CV zostało rozpatrzone i czy w ogóle zostało przeczytane.
    ADOLF

21.09.2017 22:31

Czesc na stanowisko spawacza nie polecam najgorszemu wrogowi wyzysk. Normy z kosmosu i dzwiganie spodow recznie bo czas goni i musimy zrobic wiecej nawt ukraincy pouciekali pozdrawiam

17.04.2016 22:21

franko

21.05.2016 10:52

Witam serdecznie .Słyszałem , że w firmie kilka lat temu i uważam , że tamten czas spędzony w tym miejscu na pewno nie był czasem straconym. Teraz w pracy jest mi sporo łatwiej bo dużo się tutaj nauczyłem.

04.04.2016 08:59

Firma malo powazna!
    aaaa

11.04.2016 15:00

co masz na myśli?
    aaaa

11.04.2016 15:00

co masz na myśli?

Masz doświadczenie związane z procesem rekrutacyjnym w ARCOM?

Kontakt - ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

Brzeska 3 32-765 Rzezawa

Branża główna: Księgowość i podatki

FacebookIconInstagramIconLinkedinIconYoutubeIcon
    franko

02.02.2015 21:28

Arcom z tego co wiem to specjalizuje się w produkcji systemów magazynowania, a więc palet, regałów (z wyjątkiem regałów wysokiego składowania), boksów, koszy do magazynowania i transportowania praktycznie wszystkiego. także robota typowo produkcyjna i ciężka dla niewprawionych i zaczynających dopiero tego typu pracę

17.07.2014 15:21

Dzień dobry w temacie aktualnych ofert, jak też samych warunków pracy, zachęcam do kontaktu bezpośrednio z nami. Pozdrawiam, Magda [email protected]
    mm16

11.03.2014 09:11

Witam wszystkich, Czy ktoś pracuje teraz w Arcomie za granicą? Mają ogłoszenie o pracy w Dubaju. Czy warto się starać? Jak to wygląda? pozdrawiam wszystkicj

04.08.2013 15:55

na produkcji praca po 8h/dzień za ok 12 zł brutto + jesli jesteś spawaczem dostajesz jakieś tam premię za wspawane regały.
    maciej

28.08.2011 20:44

to jak z tą firmą Arcom jechać ?mam za parę dni wyjeżdzać i trochę się obawiam !!!

28.08.2011 20:42

dostałem ropozycję w Arcomie 2 września mam jechać powiedzcie konkretnie czy coś się zmieniło??????Jak jest jechać z tej firmy czy nie ???proszę o szybką odpowiedz

28.08.2011 20:41

xmen

17.02.2010 15:04

"KURSY" jak to nazwałeś to poprostu,lub aż zastój gospodarczy,kryzys jak zwał tak zwał lecz uwierz gdy się ogólnie poprawi,gdy "ktoś" złapie inną lepszą ofertę bez większego zastanowienia odejdzie(zresztą jak wiesz już kilku to zrobiło,a jeszcze kilku się "przymierza",poczekajmy chociażby,do kwietnia,zobaczymy;-),także ostrożnie z "wychowywaniem",bo "każdy kij ma dwa końce:-)

16.02.2010 18:22

KOCHAM TE FIRME JEZU ALE SOBIE WYCHOWALI ROBOLI GDZIE SA TAKIE KURSY TEZ BYM TAK CHCIAL WYCHOWAC SWOICH PRACOWNIKOW
    obserwator

15.02.2010 13:27

ludzie w arcomie sie polepszylo czy zwolnili wszystkich co umieli czytac i pisac
    predator

16.12.2009 17:50

Może przesadziłem z tym WIĘKSZOŚĆ,ale do marca 2010 myślę że odejdzie do 12osób(spawacze,operatorzy pras,lakiernicy,operatorzy robota spawalniczego,pomocnik,operator piły),ale zapewne "ubytek" spawaczy najbardziej "zaboli" choć nie tylko.Ale jak wiemy jakie było-jest "podejście władzy" taka reakcja. Schone grusse;)
    sokol

09.12.2009 13:16

przestancie sie zalic jak baby zacznijcie dzialac

24.11.2009 13:37

ADAM 23-40 TAK WYGLADAJA TWOJE NADGODZINY zajmij sie praca a nie wlazeniem do [usunięte przez admina]
    znajomy

20.11.2009 18:53

No a ja wam kiedyś mówiłem nie róbcie ponad normy bo to wam na dobre nie wyjdzie, ale nikt mnie nie słuchał
    lepszy fizyczny

19.11.2009 19:11

Może przyjdą po rozum do głowy. Rany bitewne,szybko się zaleczą,wyjdziemy na prostą?
    sygnalista

19.11.2009 19:04

"TO" zapewne,wcześniej czy póżniej musiało się stać. ZOBACZYMY tylko jak się skończy polubownie czy nie.
    Rolnik

19.11.2009 16:20

do Predatora sprawa napewno wyladuje w PiP , ciekawe kto tam przyjdzie, jak cala zmiana dostala wypowiedzenie ... ich opinia jest tak znana ze raczej sami sami beda musieli isc do pracy haha
    PREDATOR

19.11.2009 15:29

R.I.P DLA WSZYSTKICH BO CO TU WIĘCEJ DODAĆ. A JEDNAK MOŻE DRUGI ODDECH I POŻYJEMY,ZOBACZYMY.
    PREDATOR

18.11.2009 20:27

SZACUN KOBRANOCKA
    syndyk

18.11.2009 16:04

Na szczęście w kadrze administracyjnej wszystko pod kontrolą,pełnia szczęścia bez narzekań;),a tak całe zło przez fizycznych;)

Zostaw merytoryczną opinię o ARCOM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ