brak logo

Rafpol

Potoczek

Opinie o Rafpol

Krzysztof1 2010-10-23 02:54:36
DZIADY !!!!!!!!!!!!!! Firma "matka" rAFPOL wraz z firmami "córkami"
Sp z o.o , Spółki jawne (i nie jawne) i Woody Concepty, (usunięte przez administratora) pozdrawiam
Krzysztof
1
gosc 2010-11-29 21:29:26
FIRMA PPH RAFPOL SPÓŁKA Z O.O W LUBLINIE Z SIEDZIBĄ W POTOCZKU (usunięte przez administratora) !!! WIĘC NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOMU.
ANONIM 2010-12-04 14:50:23
Koledzy budowlancy, najlepsze w Potoczku to powietrze, ale nie firma.(usunięte przez administratora) .Jednym slowem bagno....!!!!
Kilku kolegow juz sie przewiozlo na ich uczciwosci.
bolek 2010-12-09 17:47:20
(usunięte przez administratora) I tak mieszkaja na wsi.Omijajcie ten grajdoł!!!NIE PRACUJ za darmo!!!!!!
kontrahent 2011-05-26 19:42:53
Opinia osoby wspolpracojacej z firma, nie pracownika:
Osoba kierujaca ta firma jest nieslowna i niekompetentna. Nie dotrzymuje umowionych terminow, nie szanuje cudzego czasu. Nie potrafi przyznac sie do swoich bledow. Kiedy jej osustwo wychodzi na jaw ignoruje calkowicie jakiekolwiek proby kontaktu.
anonim 2013-05-20 19:51:56
Bolek dlaczego to oszuści i cwaniacy, jakieś argumenty, przykłady, cokolwiek więcej na ten temat. szukam pracy i myślałem o Rafpol, ale zaczynam się poważnie zastanawiać. Co z atmosferą, idzie pogadać z ludźmi na przerwie bez spiny i stresu? Z góry dziękuję za rozwianie moich wątpliwości, pozdrawiam.
Dariuszek09 2016-04-24 15:43:33
Idzie pogadać bez spiny i stresu @anonim. Teraz masz nawet szansę na zatrudnienie jako kierowca kat. C we Wrocławiu lub jako kierowca mechanik w Łodzi. Polecam tą pierwszą ofertę, chociaż ta druga też nie jest zła. Oferują pracę od poniedziałku do piątku, w pierwszym miesiącu okres próbny z umową zleceniem, a po tym okresie umowa o pracę. Do tego atrakcyjne wynagrodzenie i premie.
tomi 2016-05-18 21:33:32
poszukuja na kierowcow rowniez zwrocilem na nie uwage i tez zastaniwam sie czy nie wylac do nich cwojego cv, mam dosiwadczenie tylko zalezy jaka stawke oferują?
Zostaw swoją opinię o Rafpol - Potoczek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Rafpol