brak logo

BP Gwarek

Tarnowskie Góry

Opinie o BP Gwarek

anonim 2010-04-21 08:47:36
Co sądzicie o pracy na tej stacji ?? czy warto zawracać sobie głowę??
2
hmmmm 2011-02-04 10:54:43
Z WIELOMA OPINIAMI SIĘ NIE ZGODZĘ 1 PREMIA JEST DO WYROBIENIA ,2RĘKAWICZEK JEST PEŁNO JAK NIE MA LATEKSOWYCH TO SĄ FOLIOWE 3 PRACOWNICY SIĘ ZMIENIAJĄ BO SĄ PO PROST NIEREFORMOWALNI (NIE WSZYSCY)ALE WIĘKSZOŚĆ 4 JAK NIE CHCE CI SIĘ NIC ROBIĆ TOSIĘ TAM NIE NADAJESZ I TYLE 5 ( usunięte przez administratora ) 7 JAK ROBISZ CO DO CIEBIE NALEŻY TO JEST OK 8 DODATEK NOCNY JEST ZA TO ŻE SIĘ SPRZĄTA ( A NIE ZA TO ŻE SIĘ NIE ŚPI)
4
:) 2011-06-08 16:30:23
Przeczytałam te zabawne komentarze, które w 100% ukazują prace na BP Gwarek....zgadzam się ze wszystkimi i dodatkowo pragnę wpisać swoją.
Pracowałam już jakiś czas temu, w ekipie która nie zmieniała się od KILKU LAT!!...( usunięte przez administratora )
Kilka pierwszych dni pracowałam na dniówki i już pierwszego dnia SZOK( usunięte przez administratora )
2
alibaba 2011-12-08 15:20:54
nie martwcie się w tym roku na swięta dostaniemy po kubku... Londyn, Paryż , Rzym, pozniej zrobi remanent i zapłacimy za nie:) hahaha
3
all 2011-12-10 09:16:10
jakieś stare dane masz, bo kubki są już dawno rozliczone i nikt za nie nie płacił ;P
2
elvan 2012-06-01 18:52:22
Po raz kolejny wchodze na te forum by uaktualnic. Jestem ze starej ekipy z Bp, która była tam lata długie za czasów Mariolki.. I wracam do branzy po dośc długim czasie. Tym razem znalazłam dla siebie miejsce w sieci COCO, i to z pocałowaniem w reke,kierownictwo naprawde super, zarobki jak i warunki wszystko czarnoi na białym, jesteśmy wszyscy na równi, czy to kasjer czy kierownictwo.( usunięte przez administratora )
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2012-09-10 21:39:08
Niestety nic się nie zmieniło, Kuc dalej nic mądrzejszy , skarpet dalej nie zmienia :) katastrofa, syf , porażka decydowanie odradzam!
3
hehhh 2012-09-11 19:44:43
najlepsze jest to jak patrzy ludziom do kanapek ........... smie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] warte, on żywi się na stacji a pózniej braki i zdziwiony, jakbyś płacil za to co jesz to remanenty wychodziły by bez strat!!!! kapujesz ???
2
anonim 2013-08-12 20:44:54
Odradzam, lepiej nie próbuj, wielka kicha , tylko patrzą za co by ci potrącić!!!!
... 2014-03-18 15:21:31
porażka, jedna wilka pomyłka... najlepszy pracownik to taki który robi za darmo...
brak szacunki i traktowania pracowników jak ludzi!
3
zawiedziona 2014-04-09 09:46:16
tragedia... szefostwo ma jedną zasadę - albo stacja przyniesie zyski, albo obetną Ci z wypłaty i TAK CZY SIAK przyniesie zyski! dodatkowo zero uszanowania klienta, w trakcie obsługi pracownicy rozmawiają na głos o innych przypadkach albo o ludziach z innej zmiany... jestem zawiedziona : /
6
ermag 2014-05-08 21:43:36
To napiszcie tak szczerze, czy w BP Gwarek jest coś powyżej minimalnej krajowej albo można dorobić nadgodzinami, czy jakos podobnie.
3
mk 2014-06-11 12:53:38
powyzej moze nie, ale ponizej juz predzej
3
ala 2014-11-06 23:01:48
Nie licz na ugody tam od zawsze utrudniali zycie jak masz zajecia w szkole to do roboty,atmosfera niemila, zapier.... A o kase nie pytaj, czesc wyplaty bedziesz musiala przezmaczyc na dozywianie kierownictwa ,nie zawracaj sobie glowy odradzam
ola 2014-12-07 23:18:45
Czysty macius:) pracowales tam? Znadz upierdliwego kuca? A moze jestescie przykaciolmi? Nic dodac nic ujac:)
3
2 2014-12-16 20:48:57
No i te ciągłe braki kasjerskiej... chcą Ci wmówić, że liczyć nie umiesz i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] eś się o 100 zł...
3
uuuu 2014-12-17 19:21:26
Cala i sama prawda!popieram wypowiedz powyżej w 100% i inni współpracownicy tez :D
1
hahaha 2014-12-18 19:17:26
Szybko skasowali komentarz ukazujący kulisy pracy na tej stacji. To przecież szkodzi firmie... Może ktoś się nabierze i znów się przyjmie. Powodzenia!
2
ja 2015-04-21 15:42:11
Nie radze,porazka strata czasu,kucyk walniety.....:)
2
Tomi 2015-04-27 13:27:26
(usunięte przez administratora) i tyle kto nie pracował nie uwierzy kto pracował wszystko na temat
3
Student 2015-05-04 19:24:46
Szanowni Państwo! Proszę o wypełnienie ankiety.
Jestem studentem ostatniego roku na Wyższej Szkole Bankowej w Gdańsku. Piszę pracę magisterską na temat: Proces rekrutacji i selekcji pracowników na przykładzie BP Polska sp. z o.o. w latach 2011-2013. Kieruję do Państwa wielką prośbę polegającą na wypełnieniu poniższej ankiety, skierowanej do osób, które brały udział w procesie rekrutacji i selekcji w wyżej wymienionym przedsiębiorstwie. Badanie to ma pełnić funkcję wywiadu na podstawie nielicznej grupy osób, którego wyniki nie będą skutkowały podjęciem żadnych kroków ze strony firmy oraz zostaną one wykorzystane w celu kontynuowania pracy magisterskiej. Ankieta ma charakter anonimowy i jest przeprowadzana tylko i wyłącznie w celu zbadania sposobów rekrutacji i selekcji w tym przedsiębiorstwie oraz pomocy przy ich ocenie. W większości pytań proszę o wybieranie tylko jednej odpowiedzi, w innym przypadku będzie zamieszczona informacja.

Szacowany czas wypełnienia ankiety wynosi około 10 minut.

http://www.interankiety.pl/interankieta/be0e9ba459b07cc4f75af2776ab8c789
Marlenka 2015-06-20 07:55:27
Ty niepoważna ewelllinka ! Chyba nie wiesz co piszesz... Jak chcesz być ciorana przez Buca zapraszam ;-/
3
amik 2015-07-07 12:52:38
Ewelinka zastanów się, no chyba ze chcesz się deprechy nabawić!!!! Buc jak i Bucowa to ludzie nie z tej planety!!! rotacja non stop to chyba o czymś świadczy,nie lubią ludzi mądrzejszych od siebie- tępaki!!!!!! po miesiącu pracy na tej stacji zmiany w psychice są nieodwracalne!!!!!!!!!! nie polecam, omijajcie szerokim łukiem!!!
2
akuku 2015-07-07 13:00:36
Za wszystko masz potrącone z wypłaty : za to że oddychasz, że tam jesteś, że za mało pracujesz 212 h w miesiącu, że kibli nie umyłaś...... wymieniać dalej? czy wystarczy ? a jeszcze za to że Bucowie sie stołują na bistro i nie płacą a pózniej braki .... i to personel kradnie:))) masakra, wstdzcie się !!! wszyscy już was znają z tej najlepszej strony!!!!! i bardzo wam dobrze Bucole
2
Abc 2015-11-25 19:42:06
Tempi sa nie zrozumieja o co Wam chodz!!!!
Acp 2015-12-23 20:09:43
No ciekawe, jak tacy zadowoleni to dlaczego taka rotacja?????
Acp 2016-01-01 14:10:51
Jakby bylo tak dobrze to kazdy by sie trzymal stoleczka, prawda tadziu?
Acp 2016-01-05 16:23:17
Jakie zlosliwosci???? Samej prawdy nie mozna napisac?? Wiem bo sama tam pracowalam dlugo przed toba i nikt mnie nie przekona ze jest tam cudownie!!!! A same umowy zlecenie to nie kombinatorstwo z ich strony i wykorzystywanie was i panstwa???
... 2016-04-13 17:36:58
dlaczego na 1/2 etatu jest tylko 13 dni urlopu a nie 26 ?? Pierwsze słyszę o czymś takim w poprzedniej pracy było normalnie 26dni *4h
walker 2016-05-10 23:26:15
..., wszystko zależy od tego czy masz studia wyższe czy nie. Jeżlei tak to z tego co mi wiadomo wliczają siędodatkowo 4 dni robocze z automatu. Jeżeli nie to dopiero po pewnym czasie po przpracowaniu kilku lat dostaniesz dodatkowe dni urlopu
Zostaw swoją opinię o BP Gwarek - Tarnowskie Góry
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BP Gwarek